|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
29.12.2009 10:46:05   
Kliki
Ne dela samo do 18ih tako da bom z mojim dragijem za silvestrovo, ampak bova kar doma ker jast itak popoldne 1 delam.

Ti si pa res srečka da si za praznike prosta.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
29.12.2009 10:55:34   
nadka30
Ja priznam da imam srečko, čeprav je nejprej kazalo da bom delala, pa se je šefica odločila da ne bo sama doma in bo rajši delala, tako da bom imela kar male počitnice. Super da bosta za silvestrovo skupaj in želim vama da za silvestrovo user posted image en velik debel plususer posted image user posted image .
Res vama iskerno iz srca želim en velik plus.
Pa spijta en kozarec namesto meneuser posted image user posted image na vajinega user posted image ,ki je že na poti

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
29.12.2009 11:03:43   
Kliki
Ja upam da res nam rata ta mesec. Bom spilauser posted image  še namesto tebe.
Sedaj pa šibam še malo user posted image  in potem še user posted image . Potem bo pa ura itak že tolk da bo treba it delat.

Lepo se imej in se beremo v letu 2010.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
29.12.2009 11:04:41   
aischa1
No mene pa ta moja tetauser posted image pa kar zafrkava 23,24 sem imelakar malo krvavitve čez cel dan sedaj pa nič več pa me je spet malo strah saj sem bila kot sem že rekla 2 na čiščenju ker so me oktobra slabo ščistli. In sedaj spet ta krvavitev 2 dni pa spet nič.user posted image bi morala dobit nekje 1 , prsi me bolijo kot pred m enstruacijo a kaj bi bila tista umesna krvavitev pa res ne vem a je imela kakšna tudi tako saj me je spet po malem strah.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
29.12.2009 11:07:16   
Kliki
mogoče čiščenje po čiščeju?user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
29.12.2009 16:26:26   
tanjusi
takole da se vam malo oglasim .Glede mojih jajčnikov nič kaj novega, še vedno me levi občasno špika, sem si ga pa začelagret d termoforjem po nasvetu in kupila sem si brusnične kapsule.... škodit menda ne moreuser posted image
Drugače pa smo se danes po kosilu dobile z kolegicami na kavi pa je ful pasalo.
Nadka kakšno je kaj počutje, kako so novico sprejeli najbližji?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
29.12.2009 20:21:18   
sonček85
kliki:lepo praznujta ,naj vam lepo mine in v objemu
tanjuši:porihraj to z jajčniki čim prej dalj lasa ko se bo vleklo slabše bo
nadka:uživaj mi nosečka
sonček :ostani tak sonček še naprej
kepica;mwaaaaaaaaaaa ,rada te imam in komaj čakam da se vismo
ostale :uživajte v slehernem trenutku in čim prej zagledajte ++++++++++++++++++++++++++++++

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
29.12.2009 20:21:55   
sonček85
tanjuši:lej ko ti zdaj dojenček utripa ,bravooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
29.12.2009 20:45:22   
tanjusi
tanjuši:lej ko ti zdaj dojenček utripa ,bravooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a misliš da vem zakaj user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
29.12.2009 21:38:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

user posted image user posted image user posted image user posted image mislim ,da je to lep znak za naprej in lep +

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
29.12.2009 21:56:19   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

user posted image user posted image user posted image user posted image mislim ,da je to lep znak za naprej in lep +

se strinjam in se pod to podpišem, sedaj je prišel čas ko gre vse navzgor, tako da tudi plusek je na potiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanjusi sploh nisem nikomor povedala razen možeku in vam, upam da nobeden v žlahti ne bere, zaradi ss v oktobru bom z novičko še mal počakala, kako dolgo pa ne vem, ker sem po naravi klepetulja mislim da bom slej kot prej si ven povedala, rada bi počakal do prvega pregleda.Počutje sploh nimam filinga da sem noseča, razen občasno špikanje v križu, pa lakotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da tako tudi ostane.
Priznam da je v meni mal strahu in me včasih zanese da občasno hodim gledat če bo kaj priteklo, upam da ne bo. Saj vem da bo tokrat vse uredu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček 85 uživam kolk se le da , še več bom ko bo prvi pregled za mano
O sedaj sem se pa spomnila jutri se moram naročit, pri njej sem bila pred malo majn kot mesecem in mi je rekla če boste pa kaj rabili se pa tako vidimo, o ja se vidimo in tokrat s pikico v trebuščku, po mojem sma midva nekaj uštimala takoj po tistem pregleduuser posted image user posted image user posted image

Vsem želim da čimprej ugledate pluske in vem da jih boste kmalu, ker baje so na poti prihajajo mal z zamikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
30.12.2009 8:24:16   
sonček85
nadka_:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno na pregledu in uživaj na polno

Sedaj pa ker bo jutri zame zelo delaven dan ,vam že kar danes voščim in vsdem želim vse naj naj v letu ki prihaja

Odbije polnoč in leto mine.
Podarja izkušnje, uspehe, spomine.
Odbije polnoč, poti so odprte,
zaupne in želje in nove načrte!
Vse to vam želimo Aleks,Mateja in Marko
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
30.12.2009 8:32:55   
nadka30
Sonček85 hvala za tako lepo voščilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SEm klicala za pregled pa očitno nobeden nedela, pa nič hudega bom poklicala drugi teden

Sedaj pa še moje želje za vas za leto 2010

Naj z novim letom zbledi vse staru,
vse kar je slabo naj za vedno obstane,
vse kar je leponaj raste in cveti
naj v miru sreča vas objame.
Vsi upi in želje ki v srcih živijo,
naj se v prihodnjem letu 2010 zgodijo.
Punce vsem pa želim da v začetku leta zagledate velike pluske,
v jesenskem delu leta 2010 pa v naročje vzemite
najlepše, dišeče štručke, ki vam bodo v naročju sladko spale.
SRečno, debelo, veselo, uspešno, 2010

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
30.12.2009 8:45:51   
Teni_
Dobro jutro, babike moje. Jaz pa grem še danes popoldan delat, pol pa 4 dni fraj. Bo pasalo.user posted image

Moja user posted image se izteka, danes zadnji dan, pol pa v nove boje in upam, da bo januar bolj uspešen.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
30.12.2009 10:19:25   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Dobro jutro, babike moje. Jaz pa grem še danes popoldan delat, pol pa 4 dni fraj. Bo pasalo.user posted image

Moja user posted image se izteka, danes zadnji dan, pol pa v nove boje in upam, da bo januar bolj uspešen.

pol  boš pa imela kratke male počitnice, super
Super dauser posted image odhaja, torej bosta kmalu lahko šla ponovno v boj in januarj bo tvoj mesec, želim vam lepo praznovanje ter da se izpolni vse kar si sama želita predvsem pa en velik +++++++++++++++++user posted image user posted image user posted image

Kje se pa ostale skrivate?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
30.12.2009 12:21:08   
Kepica83
hej bejbe!
Joj koliko ste načvekale. Bom vam pokušala zvečer kaj več odgovoriti. Morem vam povedat, da mi po novem plešemu na določeno glasbo. user posted image  Včeraj je mami brala knjigo ati pa je glasbo vrtel. In najin otročič je začel full plesat samo pri eni. Nato se je umiril. Pa rečem mojemu naj da še 1x tisto pesem gor- BELI CVET. Pa spet plešemo. Pa se midva smejima. No in je ati poiskal same slične pesmi. BELI CVET. RDEČI CVET nekaj od Helene Blagne... v glavnem ta smer. In na vse smo veselo plesali. Kak je dal kaj bolj divjega ali pa drugo zvrst tako smo se umirili. No in tako sta ona dva veselo plesala dve uri skupaj. No ob 23-ih pa je mami rekla da jo že vse boli in da je čas da gremo pančkat. No v postelji se moj ni smel oglasit. Kak ga je bejbi slišal tak je spet začel. Tako da je moj mogel šepetati če mi je hotel kaj rečti. No okrog polnoči pa sta le zaspala. user posted image user posted image  zdaj bo mu ati posnel CD da bosta ona dva to poslušala v avtuuser posted image user posted image . No morem povedat da mami posluša Jugo muziko. Ni da ni. Ampak žal si je naša pikica izbrala svojo zvrst.. bolj po atiju. No in zdaj bo mami lahko lepo tiho, ker je dva proti enauser posted image . In lahko le sanjam o kakšni moji muziki ko se bomo kam peljaliuser posted image . Ja takle imamo mi. Upam da ste vs ok. Lupčkaaa

sonček85 tudi jaz ima tebe rada. fejst, fejst, feeejstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadka nosečka našauser posted image ... Kako si mi kaj??user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
30.12.2009 17:10:02   
Anonimen
Punce moje.. sam na hitr..  Nekatere ste že dobile, naj pa napišem še tukaj oz. bom kr kopirala... iz maila namenjenega mojim prijateljem in vam seveda. 

Drage moje :-),
HVALA za vsak glasek posebej... z vašo pomočjo smo prišli do zmaggeeee. No.., smo tik pred njo in v njo verjamemo :-). Portretek našega sinčka je naš...
Res iskrena hvala, pravi borčki smo... tako kot naš mali sin. :-)

Lupčka vam... in v novem letu polno zdravja in osebnega zadovoljstva.

Želim vam tako močna in zadovoljna čustva, kot sem jih jaz doživljala v tem letu.. Ja, zelo sem srečna. Želim si to tudi za vas....

Rižkoo in moja fanta

P.s. Lepo vas prosim še za zadnji komentar... , jutri sprintamo in shranimo našemu sinčku v spomin.
http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=402&Itemid=220

HVALA in ena rožica od Liama za vsakoo, ki je prispevala glasek in tudi za tiste, ki niso...... 
user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
30.12.2009 17:11:16   
Anonimen
Nadka... zdej je pa na poti še en tako lep otročiček kot tvoja punčka.. Res je lepa.
ČESTITAM TI IZ SRCA... Ni lepše novičke in lepšega občutka ob vstopu v N.L.
To bejbaaa.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
30.12.2009 21:24:29   
nadka30
večer punce
rižkoo hvala za čestitke, sedaj pa gremo do konca in bomo videli kaj dobimo septembra mogoče že avgusta.
Moram priznat da kar z večim veseljem čakam na jutrišnjo slovo od starega leta, še posebej pa sedaj ko vem da nosim nekoga sabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam lepo praznovanje ter čim lažji korak v novem letu 2010
Kepica kje se skrivaš?
Vidim da ste si najdli svojo muzkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
31.12.2009 9:14:11   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽELIM VAM PREKRASEN VSTOP V NOVO LETO TER ČIM VEČ PLUSKOV
ŽE NAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIJJJJJJJJJJJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMM

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
31.12.2009 13:09:10   
frufru
Srečno, uspešno in veselo
user posted image user posted image user posted image user posted image ,
predvsem pa čimveč + in user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
31.12.2009 15:45:32   
tanjusi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa  vsaki srečno nosečnost in zdrave otročke!user posted image
Ker nisem pristaš dolgih besedil toliko, pa tudi pesem pove veliko!
http://www.youtube.com/watch?v=mObouU6xacs

(a camus)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
31.12.2009 19:04:44   
mamica30
Vidim, da ste vse v veselem pričakovanju novega leta.

Uživajte in veselo praznujte, v novem letu pa vam želim obilo pluskov.

Srečno in veselo v 2010!!!!user posted image user posted image user posted image

še en popravek! nadka30 se opravičujem, ker sem ..., namreč nisem bila noseča z dvojčki, temveč sem imela en splav v 6t že pred prvim sinkom, potem uspešno rodila drugega čez dve leti, no zdaj po 4-ih letih pa spet splav. Pa me je ginekolog tako lepo pomiril, ko mi je dejal, da je bil plavalec brez repka, toda zelo hiter - verjetno. Pravi vzrok, da je plod odmrl??

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
31.12.2009 22:22:26   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: mamica30

Vidim, da ste vse v veselem pričakovanju novega leta.

Uživajte in veselo praznujte, v novem letu pa vam želim obilo pluskov.

Srečno in veselo v 2010!!!!user posted image user posted image user posted image

še en popravek! nadka30 se opravičujem, ker sem ..., namreč nisem bila noseča z dvojčki, temveč sem imela en splav v 6t že pred prvim sinkom, potem uspešno rodila drugega čez dve leti, no zdaj po 4-ih letih pa spet splav. Pa me je ginekolog tako lepo pomiril, ko mi je dejal, da je bil plavalec brez repka, toda zelo hiter - verjetno. Pravi vzrok, da je plod odmrl??

vseeno je hudo, pa naj bo en ss ali dva ali več. Pravega vzroka verjetno ne boš nikoli vedela, verjetno je tako tudi bolje. Meni je moja g rekla verjetno je bila genska okvara, če je to res tega ne bom nikoli vedela.user posted image
Moram priznat da ko so mi povedali da je otroku nehalo biti srce, tega sploh nisem registrirala, stem da je moja prva nosečnost potekala bp, sploh nisem mogla verjet da se je to zgodilo meni, in nato vprašanje zakkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.
Včasih se pojavijo vprašanja na katere ni odgovorauser posted image

Ampak ženske smo močne, znamo premagat še nevem kakšno oviro, se dvignit in gledat pozitivno naprej. Mamica kmalu boš skakala do nebes ko boš na testu pluseka zagledala, že zdaj se veselim s tabo pa tudi z vsemi drugimi, ki čakate na plus.
Še malo in tega ne preveč dobrega leta bo konec in prihaja naše leto, leto naših nosečnosti in otrok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam da zadnje minute v letu 2009 čim bolj izkoristite sebi v pride ter na lepše 2010user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
1.1.2010 0:04:44   
nadka30
SREČNO NOVO LETO 2010, KER TO JE NAŠE LETOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?