|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
27.12.2009 10:13:03   
aischa1
Ejla kje ste vse no jaz sem dobro aja pa da ti nadka odgovorom moje tamale imajo ena 9 let ena 6 , najmlajša pa 4.Ja moja tečka se nekaj prikaže pa spet nič tako da res ne vem saj se mi zdi da ne more bit še prav ker sem bila sedaj ko sem bila šiščena drugič pred 2 tedni ginekologinja je rekla da ta košček ni bil v maternici tako da ne vem če je kaj upkivalo na user posted image .6 januarja imam pregled pri mojemu ginekologu pa bomo vidli kaj bo reku zuser posted image sva se odločila da počakava 3 kroge potem pa probava spet čeprav priznam da me je kar malo strah po vsem tem a upam da bom ta strah dala ven iz sebe . Meni je ginekolog ko sem šla 1 na čiščenje rekel da je bil zarodek mogoče moškega spola in moje telo ga ni sprejelo in imam spet strah kaj če bo spet isto kar za vse 3 nisem imela nobenih problemov in sem tudi to 4 nosečnost bila brez skrbi komaj sem čakala na 2 pregled da vidim če je vse v redu. Ker vmes je moja kolegica bila tudi na splavu ker ji je ščlo po slabem pa nisem niti pomislila da bo tudi pri meni kaj narobe ko sem imela pregled pa se mi je dobesedno zrušil svet .No za sedaj sem se napisala kar dovolj bom potem še kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
27.12.2009 10:13:49   
nadka30
punce moje zlate, kot veste sem zelo, zelo radovedna in že sama pri sebi sem vedela da bom težko zdržala do ponedeljka, zao sem se odtihotapila v kopalnico, naredila test in mi imamo en debel plususer posted image user posted image user posted image user posted image in sedaj jokam od sreče in ne od žalosti da ne bo pomote, tako da je december meni še nekrat prinesel plus in tako imam rok nekje v začetku septembra.
čao
tako sem srečna da vam še napisat ne znam

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
27.12.2009 10:16:15   
aischa1
bravo za plus no upam da bo šlo sedaj vse prav in da bo tudi nosečnost potekala brez problemov.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
27.12.2009 10:20:47   
nadka30
aisha saj skoraj ne morem verjet da je res plu, jutri kupim še en test da še enkrat preverim če je to res.Upam da bo sedaj šlo vse kot po maslu do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image
Boš videla tudi pri tebi bo naslednjič šlo vse ok in te tri tečke bodo kmalu tu in ne boš se še dobro obrnila ko boš imela plususer posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
27.12.2009 10:23:47   
tanjusi
punce moje zlate, kot veste sem zelo, zelo radovedna in že sama pri sebi sem vedela da bom težko zdržala do ponedeljka, zao sem se odtihotapila v kopalnico, naredila test in mi imamo en debel plususer posted image user posted image user posted image user posted image in sedaj jokam od sreče in ne od žalosti da ne bo pomote, tako da je december meni še nekrat prinesel plus in tako imam rok nekje v začetku septembra.
čao
tako sem srečna da vam še napisat ne znam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo !!!
vse čestitke in srečno ter lepo nosečnostuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
27.12.2009 10:28:06   
zvesta
bravo nadka user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
27.12.2009 10:49:18   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

tanjusi kdaj si imela rok, ne vem če si kdaj povedala, lahko da si pa sem jaz pozabila.user posted image

junijka sem bila- konec junija, pa ti?

tanjusi, pol sva pa mi2 bili skupaj sam da sem bla jaz sredinska junijkauser posted image , mogoče bova pa spet skupaj "kokali"user posted image

___
fru fru , kdaj greš ponovno v akcijo za pluskom, če želiš oz če imaš te dodam na msn, pa lahko kdaj poklepetava, ko imava zelo podobno usodo in izkušnje....

(a camus)

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
27.12.2009 11:48:49   
nadka30
hvala, hvala še sedaj ne verjamem da sem prav videla, jutri še enkrat preverim.
Očitno me božiček le ni pustil na cedilu ampak se je odločil da me pusti malo cinclat.
In sedaj naj bi po mojih izračunih spadala med zgodnje septemberčke, rok naj bi imel nekje 4.9, če sem prav izračunala

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
27.12.2009 12:23:55   
Teni_
Nadka, bravoooo!!!! Sem full vesela za tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
27.12.2009 12:27:11   
Kepica83
BRAVO NADKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NADKA JE NOSEČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TO JE NAJLEPŠE DARILO KI SI GA LAHKO DOBILA ZA BOŽIČKAAA. BRAVO BOŽIČEK. Splačalo se je vztrajat. Jaz in moja družinica ti želimo prečudovito nosečnost! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
27.12.2009 12:33:11   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

BRAVO NADKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NADKA JE NOSEČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  TO JE NAJLEPŠE DARILO KI SI GA LAHKO DOBILA ZA BOŽIČKAAA. BRAVO BOŽIČEK. Splačalo se je vztrajat. Jaz in moja družinica ti želimo prečudovito nosečnost! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kepica spravila si me do solz, tako sem srečna, moram priznat da sem ko sem naredila test fs bila kar razočarana ko mi je pokazal -, in sem danes CB delala zaradi čiste radovednosti, in plus se je tako hitro obarval, da sem trikrat brala navodila kaj to pomeni, tako viden plus nisem imela še pri nobeni nosečnosti. Pa saj kar ne morem verjet da je to res, in sedaj naj bi po mojih izračunih imela rok na 4.9, mogoče pa rodim na nadjin rojstni dan, ki ga ima konec avgusta.
Kepica hvala , ker si verjela vame, res je dobila sem najlepše darilo, kar ga v življenju sploh lahko, je pa hec december je enkrat že bil moj srečen mesec, sedaj verjamem ponovno v božičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
27.12.2009 12:39:29   
Kepica83
Nadka če je CB pozitiven pol nimaš kaj dvomit. Nosečka si in to ena najlepšihuser posted image user posted image user posted image user posted image .  Res lahko sedaj verjameš v Božička. ker tako lepo darilo res pokaže da Božiček je. In on že ve zakaj te je obdaril. Ker si to zaslužiš. Si neverjetno pozitivna oseba kar sem jih kdaj spoznala. Kljub težkim mesecem ki jih imaš za sabo si nas vse bodrila in spravljala v dobro voljo in praznično vzdušje. Res si čudovita oseba. Zato ti iz srca privoščim najlepšo nosečnost kar je možno.user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
27.12.2009 12:43:41   
nadka30

Nadka če je CB pozitiven pol nimaš kaj dvomit. Nosečka si in to ena najlepšihuser posted image user posted image user posted image user posted image .  Res lahko sedaj verjameš v Božička. ker tako lepo darilo res pokaže da Božiček je. In on že ve zakaj te je obdaril. Ker si to zaslužiš. Si neverjetno pozitivna oseba kar sem jih kdaj spoznala. Kljub težkim mesecem ki jih imaš za sabo si nas vse bodrila in spravljala v dobro voljo in praznično vzdušje. Res si čudovita oseba. Zato ti iz srca privoščim najlepšo nosečnost kar je možno.user posted image user posted image

sedaj mi je pa že mal nerodnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa čist sovzna sem že zraven.
Kako si pa ti, sedaj še pa res samo še čist malo in vajin user posted image bo pri vama.
Ja božiček zame ponovno obstaja in res mi je poslal taboljše darilo kar jih lahko, sedaj so pa še druge na vrsti sedaj navijam za druge pluske, moj plusek mora sedaj samo lepo rastit in migatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
27.12.2009 13:01:05   
pilotina
nadka30 user posted image user posted image user posted image user posted image
iiii sem vesela zate...pa so le dobri sneženi možje uslišali tvojo željo, jupiii

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
27.12.2009 13:04:21   
nadka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim vam prekrasne praznik, zame so se z današnjim dnem začeli

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
27.12.2009 13:05:44   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

nadka30 user posted image user posted image user posted image user posted image
iiii sem vesela zate...pa so le dobri sneženi možje uslišali tvojo željo, jupiii

hvala , hvala, ja dobri možje so se spomnili name.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
27.12.2009 13:30:00   
jona klara
čestitke iz gčlobine srca, če bi to jaz doživela bi se mi utrgal od sreče,jaz jo tudi čakam, ampak bo....je že bilo včeraj malo rdeče, sedaj pa nič....čeprav že čakam eno leto......srečno tebi in vse lepo v nosečnosti

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
27.12.2009 13:38:23   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

čestitke iz gčlobine srca, če bi to jaz doživela bi se mi utrgal od sreče,jaz jo tudi čakam, ampak bo....je že bilo včeraj malo rdeče, sedaj pa nič....čeprav že čakam eno leto......srečno tebi in vse lepo v nosečnosti

hvala, ampak sedaj nisem važna jaz, važne ste ve, ki še čakate magični plus in iz srca vam želim da čim prej zagledate pluske, ker tako kot si napisala se moram včasih vščipnat da verjamem da je res plus, me pa malo stiska še posebej ker sem v oktobru imela ss, ampak vem da bo tokrat drugače.
Punce držim pesti za vse vas, veselila se bom z vašimi pluski in vem da bodo kmalu tukaj, da so že na poti in da boste skakale do nebes in nazaj ko boste videla svoje in res samo vaše pluske.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jona klara tudi tvojuser posted image bo prišel in leto 2010 bo tudi tvojeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
27.12.2009 13:45:41   
jona klara
zelo je hudo, ko čakaš in tak veš, da ne bo nič,,,,,,sicer čakam za ivf....ampak pot je dolga in boleča, kako ti vela, kar predstavljam si kako si happy, pa še to decembra, nekaj najlepšega kar se ti lahko dogodi, kako dolgo pa si čakala na ta user posted image ?sedaj uživaj, čimprej k doktarju, da ti potrdiji, da je vse ok... pol pa se razvajaj in pričakuj na lepo jesen, za drug božič bo že z vami...user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
27.12.2009 14:15:19   
nadka30
ja december je zame res magičen in to že drugič, jaz sem v začetku oktobra imela ss z abrazijo v 11 t, ker je srček nehal delat, in dejansko je bil to moj prvi krog po ss, tako da sem še tolk bolj vesela da sem nosečka, čeprav moram priznat da me je strah, že zaradi tega dogodka v oktobru. Jutri ponovim še enkrat test da se resnično še nekrat prepričam in potem pokličem svojo g. Ja jaz sem imela kup problemov najprej ss, nato je tisti dan ko sem imela pregled po ss pri svojem g on zraven mene igral karte na računalniku, ni mi hotel prebrat izvidov zakaj je do tega prišlo,...tako da esm potem ko sem prišla k sebi še G menjala in sedaj v decembru smo se prepustili veselemu razpoloženju,.user posted image user posted image user posted image user posted image
Moram priznat Jona klara da ne vem kako se počutiš, ker jaz že imam doma enega user posted image oz. sedaj že punco,ki gre drugo leto v šolo, moram priznat da te občudujem , in ti polagam na srce ne obupat, bodi vztrajna ker samo vztrajn pridejo slej kot prej do željenega cila in jaz vem da boš tudi ti prila do svojega user posted image , ker te že čaka in čaka da ti bo rekel prelepo beedo mama. Ja tudi ti boš prišla do bejbija, verjamem vate in vem da boš kmalu ponosna, srečna nosečka in že danes držim pesti zate, da kmalu sporočiš novico da se v tvojem trebuščku razvija in rasteuser posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
27.12.2009 17:34:27   
tanjusi
http://www.youtube.com/watch?v=Hkgny2457bY&feature=PlayList&p=88786547625206A9&index=5
malo za dušo in za praznike, ki minevajouser posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
27.12.2009 17:44:43   
nadka30
tanjusi hallo, kako smo preživeli prvi del praznikov, kako smo, kakšno je počutjeuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
27.12.2009 20:00:03   
tanjusi
tanjusi hallo, kako smo preživeli prvi del praznikov, kako smo, kakšno je počutjeuser posted image

zaenkrat smo ok , zdajle pa sploh ko smo iz večerje, ki jo je častil dragi... navadno je to konec leta že tradicionalnouser posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
27.12.2009 20:45:53   
frufru
vesele praznike. Mi smo bili 3 dni na morju, uživali sto na uro. Mali nama ni dal dihat z bazenom in smo pridelali vročino, mene pa po jajčnikih špikauser posted image . Tako, da se zdaj malo s termoforjem grejem pa mi ful paše. Upam, da preguramo brez DR.

Čestitke vsem za +, sem vesela skupaj z vamiuser posted image
Tanjusi, nimam MSN, se ga otepam, mam z njim samo virusne izkušnjeuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
28.12.2009 6:37:43   
sonček85

user posted image

to pa je najina smrekicauser posted image
nisi prav napisala ,NAŠA  je praVuser posted image
jE PA RES ZEELOOOO  lepauser posted image

nadka:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  čestitke ,sem te mogla kar poklicat  da ti estitaam.

Evo ti si zagledala plusek ,mi pa dobili prvi zobekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?