Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 10:13:03
|
|
|
|
aischa1
|
Ejla kje ste vse no jaz sem dobro aja pa da ti nadka odgovorom moje tamale imajo ena 9 let ena 6 , najmlajša pa 4.Ja moja tečka se nekaj prikaže pa spet nič tako da res ne vem saj se mi zdi da ne more bit še prav ker sem bila sedaj ko sem bila šiščena drugič pred 2 tedni ginekologinja je rekla da ta košček ni bil v maternici tako da ne vem če je kaj upkivalo na .6 januarja imam pregled pri mojemu ginekologu pa bomo vidli kaj bo reku z sva se odločila da počakava 3 kroge potem pa probava spet čeprav priznam da me je kar malo strah po vsem tem a upam da bom ta strah dala ven iz sebe . Meni je ginekolog ko sem šla 1 na čiščenje rekel da je bil zarodek mogoče moškega spola in moje telo ga ni sprejelo in imam spet strah kaj če bo spet isto kar za vse 3 nisem imela nobenih problemov in sem tudi to 4 nosečnost bila brez skrbi komaj sem čakala na 2 pregled da vidim če je vse v redu. Ker vmes je moja kolegica bila tudi na splavu ker ji je ščlo po slabem pa nisem niti pomislila da bo tudi pri meni kaj narobe ko sem imela pregled pa se mi je dobesedno zrušil svet .No za sedaj sem se napisala kar dovolj bom potem še kaj.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 10:13:49
|
|
|
|
nadka30
|
punce moje zlate, kot veste sem zelo, zelo radovedna in že sama pri sebi sem vedela da bom težko zdržala do ponedeljka, zao sem se odtihotapila v kopalnico, naredila test in mi imamo en debel plus in sedaj jokam od sreče in ne od žalosti da ne bo pomote, tako da je december meni še nekrat prinesel plus in tako imam rok nekje v začetku septembra. čao tako sem srečna da vam še napisat ne znam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 10:16:15
|
|
|
|
aischa1
|
bravo za plus no upam da bo šlo sedaj vse prav in da bo tudi nosečnost potekala brez problemov.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 10:20:47
|
|
|
|
nadka30
|
aisha saj skoraj ne morem verjet da je res plu, jutri kupim še en test da še enkrat preverim če je to res.Upam da bo sedaj šlo vse kot po maslu do konca Boš videla tudi pri tebi bo naslednjič šlo vse ok in te tri tečke bodo kmalu tu in ne boš se še dobro obrnila ko boš imela plus
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 10:23:47
|
|
|
|
tanjusi
|
punce moje zlate, kot veste sem zelo, zelo radovedna in že sama pri sebi sem vedela da bom težko zdržala do ponedeljka, zao sem se odtihotapila v kopalnico, naredila test in mi imamo en debel plususer posted image user posted image user posted image user posted image in sedaj jokam od sreče in ne od žalosti da ne bo pomote, tako da je december meni še nekrat prinesel plus in tako imam rok nekje v začetku septembra. čao tako sem srečna da vam še napisat ne znam bravo !!! vse čestitke in srečno ter lepo nosečnost
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 10:49:18
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi tanjusi kdaj si imela rok, ne vem če si kdaj povedala, lahko da si pa sem jaz pozabila.user posted image junijka sem bila- konec junija, pa ti? tanjusi, pol sva pa mi2 bili skupaj sam da sem bla jaz sredinska junijkauser posted image , mogoče bova pa spet skupaj "kokali"user posted image ___ fru fru , kdaj greš ponovno v akcijo za pluskom, če želiš oz če imaš te dodam na msn, pa lahko kdaj poklepetava, ko imava zelo podobno usodo in izkušnje....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 11:48:49
|
|
|
|
nadka30
|
hvala, hvala še sedaj ne verjamem da sem prav videla, jutri še enkrat preverim. Očitno me božiček le ni pustil na cedilu ampak se je odločil da me pusti malo cinclat. In sedaj naj bi po mojih izračunih spadala med zgodnje septemberčke, rok naj bi imel nekje 4.9, če sem prav izračunala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 12:23:55
|
|
|
|
Teni_
|
Nadka, bravoooo!!!! Sem full vesela za tebe.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 12:27:11
|
|
|
|
Kepica83
|
BRAVO NADKA NADKA JE NOSEČKAAAAAAAAAAAAAAAAAA . TO JE NAJLEPŠE DARILO KI SI GA LAHKO DOBILA ZA BOŽIČKAAA. BRAVO BOŽIČEK. Splačalo se je vztrajat. Jaz in moja družinica ti želimo prečudovito nosečnost!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 12:33:11
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 BRAVO NADKA NADKA JE NOSEČKAAAAAAAAAAAAAAAAAA . TO JE NAJLEPŠE DARILO KI SI GA LAHKO DOBILA ZA BOŽIČKAAA. BRAVO BOŽIČEK. Splačalo se je vztrajat. Jaz in moja družinica ti želimo prečudovito nosečnost! kepica spravila si me do solz, tako sem srečna, moram priznat da sem ko sem naredila test fs bila kar razočarana ko mi je pokazal -, in sem danes CB delala zaradi čiste radovednosti, in plus se je tako hitro obarval, da sem trikrat brala navodila kaj to pomeni, tako viden plus nisem imela še pri nobeni nosečnosti. Pa saj kar ne morem verjet da je to res, in sedaj naj bi po mojih izračunih imela rok na 4.9, mogoče pa rodim na nadjin rojstni dan, ki ga ima konec avgusta. Kepica hvala , ker si verjela vame, res je dobila sem najlepše darilo, kar ga v življenju sploh lahko, je pa hec december je enkrat že bil moj srečen mesec, sedaj verjamem ponovno v božička
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 12:39:29
|
|
|
|
Kepica83
|
Nadka če je CB pozitiven pol nimaš kaj dvomit. Nosečka si in to ena najlepših . Res lahko sedaj verjameš v Božička. ker tako lepo darilo res pokaže da Božiček je. In on že ve zakaj te je obdaril. Ker si to zaslužiš. Si neverjetno pozitivna oseba kar sem jih kdaj spoznala. Kljub težkim mesecem ki jih imaš za sabo si nas vse bodrila in spravljala v dobro voljo in praznično vzdušje. Res si čudovita oseba. Zato ti iz srca privoščim najlepšo nosečnost kar je možno.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 12:43:41
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Nadka če je CB pozitiven pol nimaš kaj dvomit. Nosečka si in to ena najlepših . Res lahko sedaj verjameš v Božička. ker tako lepo darilo res pokaže da Božiček je. In on že ve zakaj te je obdaril. Ker si to zaslužiš. Si neverjetno pozitivna oseba kar sem jih kdaj spoznala. Kljub težkim mesecem ki jih imaš za sabo si nas vse bodrila in spravljala v dobro voljo in praznično vzdušje. Res si čudovita oseba. Zato ti iz srca privoščim najlepšo nosečnost kar je možno. sedaj mi je pa že mal nerodno pa čist sovzna sem že zraven. Kako si pa ti, sedaj še pa res samo še čist malo in vajin bo pri vama. Ja božiček zame ponovno obstaja in res mi je poslal taboljše darilo kar jih lahko, sedaj so pa še druge na vrsti sedaj navijam za druge pluske, moj plusek mora sedaj samo lepo rastit in migat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 13:01:05
|
|
|
|
pilotina
|
nadka30 iiii sem vesela zate...pa so le dobri sneženi možje uslišali tvojo željo, jupiii
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 13:04:21
|
|
|
|
nadka30
|
želim vam prekrasne praznik, zame so se z današnjim dnem začeli
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 13:05:44
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina nadka30 iiii sem vesela zate...pa so le dobri sneženi možje uslišali tvojo željo, jupiii hvala , hvala, ja dobri možje so se spomnili name.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 13:30:00
|
|
|
|
jona klara
|
čestitke iz gčlobine srca, če bi to jaz doživela bi se mi utrgal od sreče,jaz jo tudi čakam, ampak bo....je že bilo včeraj malo rdeče, sedaj pa nič....čeprav že čakam eno leto......srečno tebi in vse lepo v nosečnosti
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 13:38:23
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara čestitke iz gčlobine srca, če bi to jaz doživela bi se mi utrgal od sreče,jaz jo tudi čakam, ampak bo....je že bilo včeraj malo rdeče, sedaj pa nič....čeprav že čakam eno leto......srečno tebi in vse lepo v nosečnosti hvala, ampak sedaj nisem važna jaz, važne ste ve, ki še čakate magični plus in iz srca vam želim da čim prej zagledate pluske, ker tako kot si napisala se moram včasih vščipnat da verjamem da je res plus, me pa malo stiska še posebej ker sem v oktobru imela ss, ampak vem da bo tokrat drugače. Punce držim pesti za vse vas, veselila se bom z vašimi pluski in vem da bodo kmalu tukaj, da so že na poti in da boste skakale do nebes in nazaj ko boste videla svoje in res samo vaše pluske. Jona klara tudi tvoj bo prišel in leto 2010 bo tudi tvoje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 13:45:41
|
|
|
|
jona klara
|
zelo je hudo, ko čakaš in tak veš, da ne bo nič,,,,,,sicer čakam za ivf....ampak pot je dolga in boleča, kako ti vela, kar predstavljam si kako si happy, pa še to decembra, nekaj najlepšega kar se ti lahko dogodi, kako dolgo pa si čakala na ta ?sedaj uživaj, čimprej k doktarju, da ti potrdiji, da je vse ok... pol pa se razvajaj in pričakuj na lepo jesen, za drug božič bo že z vami...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 14:15:19
|
|
|
|
nadka30
|
ja december je zame res magičen in to že drugič, jaz sem v začetku oktobra imela ss z abrazijo v 11 t, ker je srček nehal delat, in dejansko je bil to moj prvi krog po ss, tako da sem še tolk bolj vesela da sem nosečka, čeprav moram priznat da me je strah, že zaradi tega dogodka v oktobru. Jutri ponovim še enkrat test da se resnično še nekrat prepričam in potem pokličem svojo g. Ja jaz sem imela kup problemov najprej ss, nato je tisti dan ko sem imela pregled po ss pri svojem g on zraven mene igral karte na računalniku, ni mi hotel prebrat izvidov zakaj je do tega prišlo,...tako da esm potem ko sem prišla k sebi še G menjala in sedaj v decembru smo se prepustili veselemu razpoloženju,. Moram priznat Jona klara da ne vem kako se počutiš, ker jaz že imam doma enega oz. sedaj že punco,ki gre drugo leto v šolo, moram priznat da te občudujem , in ti polagam na srce ne obupat, bodi vztrajna ker samo vztrajn pridejo slej kot prej do željenega cila in jaz vem da boš tudi ti prila do svojega , ker te že čaka in čaka da ti bo rekel prelepo beedo mama. Ja tudi ti boš prišla do bejbija, verjamem vate in vem da boš kmalu ponosna, srečna nosečka in že danes držim pesti zate, da kmalu sporočiš novico da se v tvojem trebuščku razvija in raste
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 17:44:43
|
|
|
|
nadka30
|
tanjusi hallo, kako smo preživeli prvi del praznikov, kako smo, kakšno je počutje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 20:00:03
|
|
|
|
tanjusi
|
tanjusi hallo, kako smo preživeli prvi del praznikov, kako smo, kakšno je počutjeuser posted image zaenkrat smo ok , zdajle pa sploh ko smo iz večerje, ki jo je častil dragi... navadno je to konec leta že tradicionalno
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.12.2009 20:45:53
|
|
|
|
frufru
|
vesele praznike. Mi smo bili 3 dni na morju, uživali sto na uro. Mali nama ni dal dihat z bazenom in smo pridelali vročino, mene pa po jajčnikih špika . Tako, da se zdaj malo s termoforjem grejem pa mi ful paše. Upam, da preguramo brez DR. Čestitke vsem za +, sem vesela skupaj z vami Tanjusi, nimam MSN, se ga otepam, mam z njim samo virusne izkušnje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.12.2009 6:37:43
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 to pa je najina smrekica nisi prav napisala ,NAŠA je praV jE PA RES ZEELOOOO lepa nadka:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee čestitke ,sem te mogla kar poklicat da ti estitaam. Evo ti si zagledala plusek ,mi pa dobili prvi zobek
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?