Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 19:54:08
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 Dober večer drage moje! Se opravičujem, ampak nisem imela časa sploh, da kaj napišem Nadka šele zdej sem pogledala tvoj naslov, dobiš čestitko v živo, pa sej je še bolj tako Aja, pestke še kar držim, dokler ni M je upanje. Hallo hallo, sem že mislila da te ne bo nič naokrog, midve si boma kar v živo voščili bo čist ok, Tečka se še ni odločila prit , le kaj štrudira, če ima namen naj pride se vlije in gre, če pa nima namena pa naj se plus zasveti Rižkoo, zvesta, sonček, kliki hvala za voščilo tebi sonček 25 pa srečno in varno vožnjo na morje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 20:22:39
|
|
|
|
Kliki
|
Tani žal mi je da je prišla. Se bova v januarju skupaj borile. Nadka upam da se tvoja ne prikaže in zagledaš +. Vsem borkam veliko sreče v novem krogu, mamice pa polubčkajte svoje sončke še v imenu bork. Vam je Božiček kaj prinesel?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 20:29:07
|
|
|
|
nadka30
|
o kliki in kaj je tebi pri nesel oz. vama, meni je prinesel čokolado je pa več prinesel nadji, pri vsaki hiši je nekja pusil za njo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 25.12.2009 22:05:42
|
|
|
|
nadka30
|
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 7:12:19
|
|
|
|
Teni_
|
Dobro jutro! Zdaj pa veselo na delo. Se beremo po 18. uri.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 8:39:18
|
|
|
|
sonček85
|
Nadka:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo jutro ko pogledaš te slikice ,ki si jih nalimala. Vsem lep dan še naprej in naj vam sije sonček zunaj kot v srčku
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 11:17:32
|
|
|
|
aischa1
|
hvala za dobrodošlico ja upam da to leto zagledamo vse plus.Jaz čakam da se sedaj prikaže nekaj kaže da bo pa ne vem ali bo ali ne saj sem 2 tedna nazaj bila na čiščenju ta 1 [sm=hudicek1.gif po 1 čiščenju sem imela do6 decembra tako da je pri meni prava zmešnjava a upam da bo kmalu boljše tako da gremo v nove boje naprej.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 11:42:56
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1 hvala za dobrodošlico ja upam da to leto zagledamo vse plus.Jaz čakam da se sedaj prikaže nekaj kaže da bo pa ne vem ali bo ali ne saj sem 2 tedna nazaj bila na čiščenju ta 1 [sm=hudicek1.gif po 1 čiščenju sem imela do6 decembra tako da je pri meni prava zmešnjava a upam da bo kmalu boljše tako da gremo v nove boje naprej. hay, kmalu bo bole in tudi plusek bo kmalu viden
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 12:08:36
|
|
|
|
nadka30
|
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 16:56:33
|
|
|
|
Kepica83
|
Živjo bejbe!!! Kje se skrivate?? Kako ste preživeli praznike?? Nadka?? Sonček85?? in vse ostale??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 17:41:24
|
|
|
|
Kepica83
|
to pa je najina smrekica
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 19:08:31
|
|
|
|
nadka30
|
kepica lepa smerečka. Mi smo se pa pravkar vrnili iz izleta smo šli v Studenice gledat žive jaslice. Punce da vam povem to je pa res lepo za videt .Nikoli si nisem mislila da je to tako lepo za videt, nadja je bila tako navdušena. Res lepa predstava
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 19:10:12
|
|
|
|
Kepica83
|
Hej Nadka! Žive jaslice? Uau super. Me veseli da ste se imeli lepo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 19:17:11
|
|
|
|
nadka30
|
In ti kepica kako si? kako si preživela praznike? Jaz čakam tečko, test (fs)je bil včeraj -, tečke pa še ni, tako da ne vem točno kje sem ,
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 19:28:22
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 In ti kepica kako si? kako si preživela praznike? Jaz čakam tečko, test (fs)je bil včeraj -, tečke pa še ni, tako da ne vem točno kje sem , Nadka prazniki so bili čudoviti . Joj upajmo da nebo te tvoje tečke. Mogoče še je premalo hormona. Si delala test zjutraj?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 19:34:00
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 In ti kepica kako si? kako si preživela praznike? Jaz čakam tečko, test (fs)je bil včeraj -, tečke pa še ni, tako da ne vem točno kje sem , Nadka prazniki so bili čudoviti . Joj upajmo da nebo te tvoje tečke. Mogoče še je premalo hormona. Si delala test zjutraj? test sem delala zjutraj vendar sem prvič delala z fs, sedaj počakam do ponedeljka in če tečke ni nareim še en test vendar tokrat vzamem cb, se mi zdi da je ta še najbolj točen, pol pa bo kar bo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 19:57:50
|
|
|
|
nadka30
|
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 20:30:28
|
|
|
|
Kepica83
|
Nadka CB je bolj zanesljivejši ker se obarva ob višji vsebnosti hormona. ne pa kot FS kateri kaže kuj nekaj. Meni je kazal + pa nisem bila noseča. Naredila sem devet FS testov pa vsak je drugače kazal. Naslednji mesec pa sem naredila samo en CB test in mi je pokazal krepak +.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 20:36:16
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Nadka CB je bolj zanesljivejši ker se obarva ob višji vsebnosti hormona. ne pa kot FS kateri kaže kuj nekaj. Meni je kazal + pa nisem bila noseča. Naredila sem devet FS testov pa vsak je drugače kazal. Naslednji mesec pa sem naredila samo en CB test in mi je pokazal krepak +. upam da bo CB meni pokazal +, ker fs je meni -. Bomo videli. Če pa ne bo nič, gremo pa ponovno v boj, upam da če ni nič da bo vsaj tečka hitro prišla, ker me dela mal živčno
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 21:03:58
|
|
|
|
Kliki
|
Evo praznike sem preživela delovno, drugače pa ko nisem delala sem se pa veliko cartala s svojim . pa mi je prinesel majico, dragemu pa pižamo. Greva vedno skupaj kupit. Za ponoči je pa menda napovedan in bomo zjutraj lahko delali . Nadka navijam da zagledaš in čez 9mesecov k sebi stisneš svojega drugega . Kepica kako si pa ti? Pa ostale?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 21:38:26
|
|
|
|
mamica30
|
Pozdravljene! Ne poznam vaš še dobro - pa vas še bom, a ne?! Najprej hvala za povabilo v vašo družbo! Ob vseh teh prelepih slikcah se človeku kar srce ogreje! Bravo punce! Pa na čvekanje!! mamica30
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 21:45:46
|
|
|
|
nadka30
|
mamica pozdravljena , upam da ti bo med nami lepo smo same fejst punce z isto izkušnjo na grbi, Nekaj jih z sabo nosi že bušija, nekater pa smo spet v igri za plus KLiki upam da res zagledam plus Ves te slikice so pa zato da nam kljub žalosti na obraz prinesejo vsaj majcen nasmeh Mamica boš videla kmalu bo bolj, prvi dnevi so najtežji, zjoči se , napiši kaj te grize mi smo pa tukaj da te povzdignemo in ti damo voljo da za vsakim dežjem in sengom posije sonce
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 21:48:55
|
|
|
|
aischa1
|
pozdravljena mamica30 a si se tudi ti odločila da prideš v to temo no pa se bomo bodrile skupaj naprej jaz bom verjetno vsaj 3 mesece na tej temi saj morem počakat 3 danes se mi zdi da je prišla 1 .Začelo je že včeraj verjetno mi je božiček poslav darilo a upam da bo tudi drugo leto
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.12.2009 22:13:23
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamica30 Pozdravljene! Ne poznam vaš še dobro - pa vas še bom, a ne?! Najprej hvala za povabilo v vašo družbo! Ob vseh teh prelepih slikcah se človeku kar srce ogreje! Bravo punce! Pa na čvekanje!! mamica30 mamica če se ne motim sma midve kar isti letnik , takšne generaxije bojde ne delajo več baje je bila najboljša kvaliteta uporabljena In kako si, kakšno je počutje, je bila to tvoja prva nosečnost? Kdaj si pa imela rok, upam da ti nisem preveč radovedna, ampak ne morem si pomagat sem prava radovednica. Punce lep pozdrav eno bolho za pomoč, zdajle pa odhajam na zaslužen počitek. Čao se beremo in pišemo jutri.Želim vam lep večer Aischa1 kako si pa ti, super da je prva tečka že tukaj, sedaj še pa samo malo in boš bliže svojemu cilju
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?