|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
25.12.2009 19:54:08   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Dober večer drage moje!
Se opravičujem, ampak nisem imela časa sploh, da kaj napišemuser posted image

Nadka šele zdej sem pogledala tvoj naslov, dobiš čestitko v živo, pa sej je še bolj takouser posted image Aja, pestke še kar držim, dokler ni M je upanje.

Hallo hallo, sem že mislila da te ne bo nič naokrog, midve si boma kar v živo voščili bo čist ok,user posted image user posted image user posted image
Tečka se še ni odločila prituser posted image , le kaj štrudira, če ima namen naj pride se vlije in gre, če pa nima namena pa naj se plus zasvetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rižkoo, zvesta, sonček, kliki hvala za voščilo tebi sonček 25 pa srečno in varno vožnjo na morjeuser posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
25.12.2009 20:22:39   
Kliki
Tani žal mi je da je prišla.user posted image Se bova v januarju skupaj borile.
Nadka upam da se tvoja ne prikaže in zagledaš +.

Vsem borkam veliko sreče v novem krogu, mamice pa polubčkajte svoje sončke še v imenu bork.
user posted image user posted image
Vam je Božiček kaj prinesel?user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
25.12.2009 20:29:07   
nadka30
o kliki in kaj je tebi priuser posted image nesel oz. vama, meni je prinesel čokolado je pa več prinesel nadji, pri vsaki hiši je nekja pusil za njouser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
25.12.2009 21:36:25   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [/link][link=http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.wallpapergate.com/data/media/1632/smiley-santa-christmas.jpg&imgrefurl=http://www.wallpapergate.com/wallpaper23932.html&h=768&w=1024&sz=136&tbnid=LHQfTxhIyuHgkM:&tbnh=113&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3Dchristmas%2Bsmiley&hl=sl&usg=__75NUzz4BcKcNhpmAXNV0UVLEeQE=&ei=xiA1S56YEoqD_AaipqT2CA&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image&ved=0CA0Q9QEwAw][/link][link=http://www.google.com/imgres?imgurl=http://sherinia.files.wordpress.com/2008/12/happy-christmas-smiley.jpg&imgrefurl=http://sherinia.wordpress.com/2008/12/29/jingle-bellsjingle-all-the-way/&h=597&w=900&sz=294&tbnid=g9Ttvt5l07RiuM:&tbnh=97&tbnw=146&prev=/images%3Fq%3Dchristmas%2Bsmiley&hl=sl&usg=__AR6cCGtOjbzoM9TC2FGUvrv9JHo=&ei=xiA1S56YEoqD_AaipqT2CA&sa=X&oi=image_result&resnum=1&ct=image&ved=0CAcQ9QEwAA]user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
25.12.2009 22:05:42   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
26.12.2009 7:12:19   
Teni_
Dobro jutro!

Zdaj pa veselo na delo. Se beremo po 18. uri.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
26.12.2009 8:39:18   
sonček85
Nadka:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo jutro ko pogledaš te slikice ,ki si jih nalimala.user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem lep dan še naprej in naj vam sije sonček zunaj kot v srčkuuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
26.12.2009 11:17:32   
aischa1
hvala za dobrodošlico ja upam da to leto zagledamo vse plus.Jaz čakam da se sedaj prikažeuser posted image nekaj kaže da bo pa ne vem ali bo ali ne saj sem 2 tedna nazaj bila na čiščenju ta 1 [sm=hudicek1.gif po 1 čiščenju sem imela do6 decembra tako da je pri meni prava zmešnjava a upam da bo kmalu boljše tako da gremo v nove boje naprej.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
26.12.2009 11:42:56   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: aischa1

hvala za dobrodošlico ja upam da to leto zagledamo vse plus.Jaz čakam da se sedaj prikažeuser posted image nekaj kaže da bo pa ne vem ali bo ali ne saj sem 2 tedna nazaj bila na čiščenju ta 1 [sm=hudicek1.gif po 1 čiščenju sem imela do6 decembra tako da je pri meni prava zmešnjava a upam da bo kmalu boljše tako da gremo v nove boje naprej.

hay, kmalu bo bole in tudi plusek bo kmalu videnuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
26.12.2009 12:08:36   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
26.12.2009 16:56:33   
Kepica83
Živjo bejbe!!! Kje se skrivate?? Kako ste preživeli praznike??

Nadka??

Sonček85?? in vse ostale??user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
26.12.2009 17:41:24   
Kepica83
user posted image

to pa je najina smrekicauser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
26.12.2009 19:08:31   
nadka30
kepica lepa smerečka.
Mi smo se pa pravkar vrnili iz izleta smo šli v Studenice gledat žive jaslice. Punce da vam povem to je pa res lepo za videtuser posted image user posted image user posted image user posted image .Nikoli si nisem mislila da je to tako lepo za videt, nadja je bila tako navdušena. Res lepa predstava

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
26.12.2009 19:10:12   
Kepica83
Hej Nadka!
Žive jaslice? Uau super. Me veseli da ste se imeli lepo. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
26.12.2009 19:17:11   
nadka30
In ti kepica kako si? kako si preživela praznike?
Jaz čakam tečko, test (fs)je bil včeraj -, tečke pa še ni, tako da ne vem točno kje semuser posted image user posted image user posted image ,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
26.12.2009 19:28:22   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Jaz čakam tečko, test (fs)je bil včeraj -, tečke pa še ni, tako da ne vem točno kje semuser posted image user posted image user posted image ,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadka prazniki so bili čudovitiuser posted image . Joj upajmo da nebo te tvoje tečke. Mogoče še je premalo hormona. Si delala test zjutraj?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
26.12.2009 19:34:00   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Nadka prazniki so bili čudovitiuser posted image . Joj upajmo da nebo te tvoje tečke. Mogoče še je premalo hormona. Si delala test zjutraj?

test sem delala zjutraj vendar sem prvič delala z fs, sedaj počakam do ponedeljka in če tečke ni nareim še en test vendar tokrat vzamem cb, se mi zdi da je ta še najbolj točen, pol pa bo kar bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
26.12.2009 19:57:50   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
26.12.2009 20:30:28   
Kepica83
Nadka CB je bolj zanesljivejši ker se user posted image user posted image  obarva ob višji vsebnosti hormona. ne pa kot FS kateri kaže kuj nekaj. Meni je kazal + pa nisem bila noseča. Naredila sem devet FS testov pa vsak je drugače kazal.  Naslednji mesec pa sem naredila samo en CB test in mi je pokazal krepak +.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
26.12.2009 20:36:16   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Nadka CB je bolj zanesljivejši ker se user posted image user posted image  obarva ob višji vsebnosti hormona. ne pa kot FS kateri kaže kuj nekaj. Meni je kazal + pa nisem bila noseča. Naredila sem devet FS testov pa vsak je drugače kazal.  Naslednji mesec pa sem naredila samo en CB test in mi je pokazal krepak +.

user posted image
upam da bo CB meni pokazal +, ker fs je meni -.
Bomo videli. Če pa ne bo nič, gremo pa ponovno v boj, upam da če ni nič da bo vsaj tečka hitro prišla, ker me dela mal živčnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
26.12.2009 21:03:58   
Kliki
Evo praznike sem preživela delovno, drugače pa ko nisem delala sem se pa veliko cartala s svojim user posted image .
user posted image pa mi je prinesel majico, dragemu pa pižamo. Greva vedno skupaj kupit.
Za ponoči je pa menda napovedan user posted image user posted image user posted image  in bomo zjutraj lahko delali user posted image .

Nadkauser posted image user posted image navijam da zagledaš user posted image  in čez 9mesecov k sebi stisneš svojega drugegauser posted image .
Kepica kako si pa ti?
Pa ostale?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
26.12.2009 21:38:26   
mamica30
Pozdravljene!

Ne poznam vaš še dobro - pa vas še bom, a ne?!

Najprej hvala za povabilo v vašo družbo!user posted image

Ob vseh teh prelepih slikcah se človeku kar srce ogreje! Bravo punce!

Pa na čvekanje!!user posted image

mamica30 

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
26.12.2009 21:45:46   
nadka30
mamica pozdravljena , upam da ti bo med nami lepo smo same fejst punce z isto izkušnjo na grbi, Nekaj jih z sabo nosi že bušija, nekater pa smo spet v igri za plus
KLiki upam da res zagledam plus
Ves te slikice so pa zato da nam kljub žalosti na obraz prinesejo vsaj majcen nasmehuser posted image user posted image user posted image user posted image
Mamica boš videla kmalu bo bolj, prvi dnevi so najtežji, zjoči se , napiši kaj te grize mi smo pa tukaj da te povzdignemo in ti damo voljo da za vsakim dežjem in sengom posije sonceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
26.12.2009 21:48:55   
aischa1
pozdravljena mamica30 a si se tudi ti odločila da prideš v to temo no pa se bomo bodrile skupaj naprej jaz bom verjetno vsaj 3 mesece na tej temi saj morem počakat 3 user posted image danes se mi zdi da je prišla 1user posted image .Začelo je že včeraj verjetno mi je božiček poslav darilo a upam da bo tudi drugo leto

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
26.12.2009 22:13:23   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: mamica30

Pozdravljene!

Ne poznam vaš še dobro - pa vas še bom, a ne?!

Najprej hvala za povabilo v vašo družbo!user posted image

Ob vseh teh prelepih slikcah se človeku kar srce ogreje! Bravo punce!

Pa na čvekanje!!user posted image

mamica30 

mamica če se ne motim sma midve kar isti letnikuser posted image , takšne generaxije bojde ne delajo večuser posted image user posted image baje je bila najboljša kvaliteta uporabljenauser posted image user posted image user posted image
In kako si, kakšno je počutje, je bila to tvoja prva nosečnost?
Kdaj si pa imela rok, upam da ti nisem preveč radovedna, ampak ne morem si pomagat sem prava radovednica.
Punce lep pozdrav eno bolho za pomoč, zdajle pa odhajam na zaslužen počitek.
Čao se beremo in pišemo jutri.Želim vam lep večer
Aischa1 kako si pa ti, super da je prva tečka že tukaj, sedaj še pa samo malo in boš bliže svojemu ciljuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?