Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 13:58:27
|
|
|
|
sonček85
|
sonček:hvala ,sem se tko še premier solatke najedla da ne vem kako bom pizzo jedla kliki:u pridna in naj ti delovnik čim prej mine no evo jaz in Aleks pa sva že nazaj iz sestanka ,in mami gre delat v Velenje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 13:58:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kepica:samo da je zdaj ok. A tko si boš ti prvošla no jaz sem jedla pa ribe z zelenjavo iz konzerve in kruhek,Aleks pa mlekec kosilo:picaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa večerja:nič ker sem že dost debela to pa ni res!!!!! Vzami nazaj. TAKOJ ne pa ne bom ker je res
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 14:02:39
|
|
|
|
Kepica83
|
sonček85 a ti je uspelo si Velenje zrihtat?? Ja super. Čestitam . Kdaj pa začneš tam??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 16:39:08
|
|
|
|
Kepica83
|
ja bejbe kje ste?? Sonček85 veš kaj jaz jem?? Bonboniero kaj si mi jo kupla. Jooooooj kak je dobra. . si je moj htel eno vzet, pa sem mu kar zobe pokazala
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 17:32:01
|
|
|
|
tanjusi
|
no evo jaz in Aleks pa sva že nazaj iz sestanka ,in mami gre delat v Velenjeuser posted image iz kot pa si če smem vprašat? Jaz sem imela kontrolo pri ginekologinji... vse ok no skoraj vse. Za zamujeni spalv je bila kriva posteljica...lahko po dveh začnemo delat na . Mi je pa našla cisto na levem jajčniku in sem dobila antibiotik... me je kar malo strah Drugače pa vse ok!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 17:34:34
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi no evo jaz in Aleks pa sva že nazaj iz sestanka ,in mami gre delat v Velenjeuser posted image iz kot pa si če smem vprašat? Jaz sem imela kontrolo pri ginekologinji... vse ok no skoraj vse. Za zamujeni spalv je bila kriva posteljica...lahko po dveh začnemo delat na . Mi je pa našla cisto na levem jajčniku in sem dobila antibiotik... me je kar malo strah Drugače pa vse ok! Ojla Tanjusi. Čestitke za uspel pregled in naj hitro mineta ta dva meseca . Kako je to mislila da je bila kriva posteljica??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 17:36:00
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kepica:samo da je zdaj ok. A tko si boš ti prvošla no jaz sem jedla pa ribe z zelenjavo iz konzerve in kruhek,Aleks pa mlekec kosilo:picaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa večerja:nič ker sem že dost debela to pa ni res!!!!! Vzami nazaj. TAKOJ ne pa ne bom ker je res Ne heckaj se z mano in vzami lepo nazaj . Ne bodi žleht
< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 10.12.2009 17:38:07 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 17:50:16
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi no evo jaz in Aleks pa sva že nazaj iz sestanka ,in mami gre delat v Velenjeuser posted image iz kot pa si če smem vprašat? Jaz sem imela kontrolo pri ginekologinji... vse ok no skoraj vse. Za zamujeni spalv je bila kriva posteljica...lahko po dveh user posted image začnemo delat na user posted image . Mi je pa našla cisto na levem jajčniku in sem dobila antibiotik... me je kar malo strahuser posted image Drugače pa vse ok! Ojla Tanjusi. Čestitke za uspel pregled in naj hitro mineta ta dva mesecauser posted image . Kako je to mislila da je bila kriva posteljica?? kolikor sem razumela se posteljica ni pravilno razvila ali tako nekako....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 17:51:48
|
|
|
|
Kepica83
|
Aja. Žal mi je. Tokrat bo pa vse šlo kot po maslu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 18:23:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 sonček85 a ti je uspelo si Velenje zrihtat?? Ja super. Čestitam . Kdaj pa začneš tam?? Na ni mi uspelo priti ,sam šef je rekel da bi me dal tja in jaz sem bila zelo vesela ,seveda takoj sprejela Kdaj pa začnem ne vem ,se morem z mojim šefom zmenit,ta ki sem se zdaj menla je bil moj šef nad tem šefom ki vodi restavracijo. ja ja kar pokaži zobe , sam en košćek bi mu pa lahko dala punce::::::::::::::::.naš ALEKS Sse je pravkar na noge postAVIL je moj ležal na telh in sem se jaz stisnala k njemu in je vidu ,pa grem stran on pa k njemu in hoče nanj zlezit in se postavi na noge tanjuši:jaz sem iz ŽALCA ,delala sem v CE mcdonaldu sedaj grem pa v Velenjskega Sedaj pa srečno in čez dva meseca veliko slončkanja
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 18:23:11
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kepica:samo da je zdaj ok. A tko si boš ti prvošla no jaz sem jedla pa ribe z zelenjavo iz konzerve in kruhek,Aleks pa mlekec kosilo:picaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa večerja:nič ker sem že dost debela to pa ni res!!!!! Vzami nazaj. TAKOJ ne pa ne bom ker je res Ne heckaj se z mano in vzami lepo nazaj . Ne bodi žleht
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 18:31:54
|
|
|
|
tanjusi
|
tanjuši:jaz sem iz ŽALCA ,delala sem v CE mcdonaldu sedaj grem pa v Velenjskega ti kraji so mi zelo poznani, če druga ne sem se 4 leta z vlakom skozi vozila... no fajn vsake toliko časa pa grem v velenjski mc donalds in mogoče pa se vidiva... a si predstavljaš pridem tja pa začnem :katera od vas je že Sonček ?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 18:34:12
|
|
|
|
Kepica83
|
jEEEEEEEEEE BRAVO ALEKS Tanjuši verjami da boš takoj vedela katera je sonček. Ko se nasmeje zasije v vsej svoji lepoti.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 18:45:37
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 jEEEEEEEEEE BRAVO ALEKS Tanjuši verjami da boš takoj vedela katera je sonček. Ko se nasmeje zasije v vsej svoji lepoti. hvala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 18:45:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi tanjuši:jaz sem iz ŽALCA ,delala sem v CE mcdonaldu sedaj grem pa v Velenjskega ti kraji so mi zelo poznani, če druga ne sem se 4 leta z vlakom skozi vozila... no fajn vsake toliko časa pa grem v velenjski mc donalds in mogoče pa se vidiva... a si predstavljaš pridem tja pa začnem :katera od vas je že Sonček ? sam res,no le oglasi se kaj a prej ko aprila me ni tam
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 18:47:38
|
|
|
|
Kepica83
|
sonček85??? bosta prišli z rižkooo k meni na obisk v MB ko bom rodila?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 18:49:23
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 sonček85??? bosta prišli z rižkooo k meni na obisk v MB ko bom rodila? možno se morava zmenit,upam da
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 18:50:02
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 sonček85??? bosta prišli z rižkooo k meni na obisk v MB ko bom rodila? možno se morava zmenit,upam da
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 18:51:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 sonček85??? bosta prišli z rižkooo k meni na obisk v MB ko bom rodila? možno se morava zmenit,upam da in kako ste danes preživeli dan
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 18:55:05
|
|
|
|
Kepica83
|
Super ker je bil taako lep in tople sonček. Ob 8 smo imeli zajtrk, pol sma šla na obisk k lastnici hiše. Sma ob 12ih prišla domov. pol sma si šla za eno urco dol vlečt. Nato sem jaz šla pripravljat kosilo in ko je bilo konec sem še mojega zbudila. Sma se najedla, nato je on še ven z psom jaz pa sem mu šla za malico pripravljat in kuhat kosilo za psa. Zdaj pa ati dela midva pa za pcjem Pa vi??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 19:03:04
|
|
|
|
sonček85
|
najprej zajtrk in Aleksa zrihtat,potem pa potem v CE ,kjer smo šli na pijačko s kolegico in malčkom ki je 1t starejši od Alčija,nato pa v službo,domov kosilo in potem z atijem ven Zdaj pa se igra Alči še z atijem ,mami pa za pc še 10 minut potem pa Aleksa za spat pripravit in je konec dneva
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 19:11:03
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 najprej zajtrk in Aleksa zrihtat,potem pa potem v CE ,kjer smo šli na pijačko s kolegico in malčkom ki je 1t starejši od Alčija,nato pa v službo,domov kosilo in potem z atijem ven Zdaj pa se igra Alči še z atijem ,mami pa za pc še 10 minut potem pa Aleksa za spat pripravit in je konec dneva Si prepričana da se moj Alči ni že sam oblekel pa zrihtal?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 19:36:08
|
|
|
|
tassika
|
NAjprej kavica, potem zrihtat zojo in jo dati v ležalnik, zrihtala seminarsko za tamalo, klicala patronažna,da je ne bo, šla na 2,5 urni sprehod še z dvema mamicama, šle še na čajčka in nato v mercator po kosilo, skuhala kosilo, še do konca uredila seminarsko, in zdaj za rač malo tipkam, zoja pa napol spančka zraven mene
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 19:38:19
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika NAjprej kavica, potem zrihtat zojo in jo dati v ležalnik, zrihtala seminarsko za tamalo, klicala patronažna,da je ne bo, šla na 2,5 urni sprehod še z dvema mamicama, šle še na čajčka in nato v mercator po kosilo, skuhala kosilo, še do konca uredila seminarsko, in zdaj za rač malo tipkam, zoja pa napol spančka zraven mene uživata vidvi? lepo to
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 19:55:04
|
|
|
|
tassika
|
Ja dan gre tako hitro okoli, da sploh ne vem kdaj Jutri bo pa treba zgodaj vstat ker ima g. že ob 8,45, zdaj sva se navadili, da ko gre oči v službo midve skupaj zaspiva še do devetih ali desetih
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Splav - da ali ne?metimenkaAli bi oz. si že naredila splav?Lahko da bi ga naredila, a ga še nisem. (
19%)
Da, sem ga že naredila. (
14%)
Da, več kot enkrat. (
2%)
Da, več kot trikrat. (
1%)
Nikoli ga ne bi naredila. (
45%)
Drugo. (
19%)
Število vseh glasov: 623Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!