|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
9.12.2009 20:42:47   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

punce nočko, pa lepo, veselo ter polnouser posted image user posted image user posted image noč vam želim.
Jaz sem se pa tako najedla klementin da moj trebušček zgleda kot ena klementincauser posted image user posted image user posted image
lp

A ti greš zdaj na lušno jaz bom pa sama tu ne?? user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
9.12.2009 21:15:08   
tanjusi

punce nočko, pa lepo, veselo ter polnouser posted image user posted image user posted image noč vam želim.
Jaz sem se pa tako najedla klementin da moj trebušček zgleda kot ena klementincauser posted image user posted image user posted image
lp

A ti greš zdaj na lušno jaz bom pa sama tu ne?? user posted image user posted image

jaz tudi grem počasiuser posted image . Jutri pa je pomemben dan. Prosim mislite nam popoldan , saj grem h ginekologinji, da mi pove, kaj in kako naprej. Upam da je vse ok in da bomo kmalu lahko imeli še enega user posted image !
Lahko nočko!!!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
9.12.2009 21:22:42   
Teni_
Evo, pa sem doma. Šiht je mimo. Še tri dni, pol pa čaga. Se samo še o tem pogovarjamo v službi.

Grem se zdaj stiskat.user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
9.12.2009 21:45:11   
Anonimen
oooo.. ne sledim vam. Ve ta nove ste pa zgovorne user posted image . No vsaki posebej želim veliko slončkanja....., zdaj pa mal k mojim puncam,...
MM, kupla bom kengurujčka.., bodiji so bli z kratkimi rokavčki ampak pa kaj..čist so hudi in spodi dan enga belga z dolgimi rokavčki in je mali pravi dec. Darilo je vedno najlepše... in nehaj..!! Pisala sm ti na mail nazaj, pa mi ga je zavrnil. Skratka kupla bom kengurujčka od ene punce,.... pa bova s tamalim šmirala po bajti. Obožuje bit na rami... pa visoko bit in bit avionček.user posted image Dans sva mela posvetovalnico. Velik 58,5 in težek 5650 ta moj mali nedonošenček. Je res borček, veš?! Sm čist ponosna na njega, pa smehec je ....Dons sva se cepla. Je v nogico pikico dobil..., se je tko zadrl... no.. reakcij pa ni blo. Vročine tud ne... bomo vidli kako bo spal..., zaenkrat kot top.
Ej... jutr, če bo cajt pokliči..

SOnček85, lupčka za lahko nočko dej mojmu fantuuser posted image Me tko razveseliš, nasmejiš s slikicami in filmčki. user posted image

Tassika, HVALA za maile... ma sm teb tud pisala.., zgleda, da me neki mail zaj. Ne vem. HVALA ti za koleščka, zgleda da bomo šli v nakup. Zdej mi je žal, ker nimamo trikolesnika.user posted image

Nč, lahko noč.

(odgovor članu Teni_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1954
9.12.2009 21:54:48   
sonček85
tanjuši:mi se obdarimo med samo tko mami moja i očim,ati(zdaj pokojni)sestra ,brat stara mama in ata če so skupaj v isti hiši in pri mojmu tudi ,kupimo pa tko nekje do 10€ ali pa lahko tudi več če veš kaj npr.potrebuje in kupiš

Za vsa darila sva letos dala 107€

Aja pa res dobrim prijateljcam kupim jaz (tiste ki mi res veliko pomenijo)
kepica:kaj sem ti zadnjič rekla ,bebi ve kje mu je lepo in to je pri tvojih starših.Ve da je v krogu ljudi ki ga bojo imeli radi.Joj bo ta bebi ljubljen
twixy:jaz tudi upam ,da je vse ok .Ker po moje če bi iblo kaj bi punce sporočile
rižkoo:te kličem,pišem ti pa nič-kje si ????????user posted image A te je klicala una punca.uuuuuuu super za pikico in lepe mere in težo.Sploh mu ni videt da je tolk prej rojen.Lupčka nazaj
teni:le glej da boš še zame uživala

brisanje postov:jaz kliknem smao  tam ko piše WE ARE SORRY in kliknem na miški desno tipko -nazaj in me vrže na moj post,kliknem kopiraj in prilimam v nov okenček ki sem ga odprla

evo jaz sem gledala Final Destination 4 in je noro dober filmuser posted image user posted image user posted image user posted image a bo petka tudi????

nočko vsemmmmmmmmmmmmmmmm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
9.12.2009 22:00:15   
sonček85

sonček nisem nič dobila ti bom jaz svojo poslala na ZS, mene je nekj začel računalnik jeziz in me kar dol meče
čao

Sej še sploh nisem,ker me je moj zmotu in sem pozabla sori evo grem brat tvojega

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
10.12.2009 8:10:59   
soncek_25
Jutro!
Jaz sem tolk ubita danes, da sem se komaj privlekla v službo...groza...komaj gledamuser posted image
Tanjusi držim pesti za danesuser posted image
Kepozaver si me nasmejala, morm priznat...tale tvoj kepček bo po moje nogometašuser posted image

Pilotinca
je pridna in počiva ter pazi na bebija. Čez 14 dni pridem v tvoj konec in upam, da se nama bo uspelo uskladit in da se vidivauser posted image komaj čakam...
Nadka vidim da sta pridna...user posted image , torej bo tudi rezultat pravi.
Jaz tudi čakam na štorkljo...sicer že dolgo čakam nanjo, tko da mislim da je zadnji čas, da končno potrka na naša vrata. Sem ji nekaj časa že v Garmina naslov vpisala, sam se očitno ne zna ravnat po njemuser posted image  
Na M ali user posted image čakam v sredini naslednjega tedna...Nimam glih dobrega občutka, ampak upanje umre zadnjeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
10.12.2009 8:28:40   
nadka30
dobro jutro, vidim da je sonček bil tukaj že pred mano,user posted image user posted image user posted image user posted image
pol si pa ti prva na vrsti za katero sedaj držimo pesti, upanje umre zadnjeuser posted image user posted image
sonček85 sem dobila številko, upam da se nama bo uskladilo in da se srečama
tanjusi danes bo vse ok in tako greš kmalu v boj za plususer posted image user posted image user posted image user posted image
en lp

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
10.12.2009 8:30:21   
soncek_25
Nadka...A res sem jaz prva? zate vem, da si okrog Božiča, kaj pa ostale?
Bomo videli kaj bo, drugače pa spet v akcijo...

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
10.12.2009 8:45:39   
nadka30
lepo da si tukaj, kako si, oz. gresta kam za silvestrovo *

Neposredna povezava do sporočila: 1960
10.12.2009 8:55:03   
Kepica83
jutro sonček25 in nadka!
Jutro vsem ostalim!!!user posted image

Kako sta bejbi? Jaz sem še kar vredu po neprespani noči. Od polnoči do 6 zjutraj nisem mogla spat. Sem imela take bolečine v trebuhu da še jokat nisem mogla. No sedaj pa je že vredu. Zdaj si kuham polento z kakavom za zajtrk. Njami njam. Da se naspidiram malo.

Kak napreduje slončkanje??

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
10.12.2009 8:58:48   
sonček85
Jutro

Tudi jaz sem tukaj še kakih 15 minut ,potem pa grem se dogovarjat s šefom kako in kaj bo ko pridem nazajuser posted image

joj ma j.....ni telefon ,spet me hecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček,nadka in ostale ,ki čakate decembra :držim pesti za ++++user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

shrani.si :a vam deluje povezava da  lahko slikce naložite,meni ne dela že od včerajuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
10.12.2009 9:00:05   
Kepica83
hej sonček85. Važička ena. Ima mcdonalds čisto pred nosomuser posted image user posted image . Jaz pa 60km do njegauser posted image . Sicer je mogoče boljše tak po eni straniuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
10.12.2009 9:02:10   
sonček85
kepica:samo da je zdaj ok.
A tko si boš ti prvošla

no jaz sem jedla pa ribe z zelenjavo iz konzerve in kruhek,Aleks pa mlekecuser posted image user posted image

kosilo:picaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
večerja:nič ker sem že dost debela

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
10.12.2009 9:03:07   
sonček85
v
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

hej sonček85. Važička ena. Ima mcdonalds čisto pred nosomuser posted image user posted image . Jaz pa 60km do njegauser posted image . Sicer je mogoče boljše tak po eni straniuser posted image user posted image
verjemi da je res boljš tko,no pa saj tudi jaz ga nimam pred nosom,ga imam 10km stranuser posted image deanes pa bo pred nosom ja user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
10.12.2009 9:07:12   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kepica:samo da je zdaj ok.
A tko si boš ti prvošla

no jaz sem jedla pa ribe z zelenjavo iz konzerve in kruhek,Aleks pa mlekecuser posted image user posted image

kosilo:picaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image
večerja:nič ker sem že dost debela

to pa ni res!!!!!user posted image user posted image  Vzami nazaj. TAKOJuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
10.12.2009 9:10:56   
soncek_25
joj me neki heca tale RR user posted image
Kepica in kepček dober tekuser posted image
Sonček in Aleks dober tek za nazajuser posted image user posted image user posted image

Nadka
Midva greva smučat za NL, nas gre 8 tko da bo po moje prav fajnuser posted image (čeprav bi bila raje doma in s štručko v naročjuuser posted image ) Si bom poskusla uredit, da bi imela malo več dopusta, ker morm mal počit, sem čist zmatrana skoz, pa ne vem od česa. V fitnes grem samo 2x tedensko...mogoče od tega tempa, da sem skoz neki v pogonu,...no kakorkoli, komaj čakam praznike!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
10.12.2009 9:15:07   
nadka30
ej dobra si da hodiš v fitnes jaz nimam nobenega interesa za to, pol bo pa fajn za NL, kam pa greste , boste na domačem območju ali greste k sosedom,boš pa drugo leto s štručko v naročjuuser posted image user posted image user posted image , jaz pa nisem stala na smučkah že 20 let, sploh ne vem če še znam smučat bom morala priti k tebi na inštrukcije, se pa z mojim dogovarjama da bi letos nadjo postavila na smučke, Rogla je blizu tako da smučišče ni problem, bomo videliuser posted image user posted image
kepica in sonček dober tek in obilo užitkov.
sonček kdaj se vračaš v službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1968
10.12.2009 9:39:40   
soncek_25
Nadka na Roglo gremo...če boste blizu me poklič, pa se boste oglasl na kozarček ali dva...user posted image
Tudi jaz ne znam smučat, sem smučala kar ok v osnovni šoli in srednji, pol pa kar nekaj let nisem, no sedaj pa grem enkrat na leto, tko da ne obvladam in sem kar štorastauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
10.12.2009 9:48:36   
nadka30
pol pa res ne boste daleč od mene stran, mogoče se pa res zmenima in pridemo na kozarček rujnega.
Moram priznat da mene nekako ne vleče na smučke, je pa mojmu smučanje bolj zanimivo pa nadja nekaj pravi da bi probala.user posted image user posted image user posted image .Jaz sem bolj za namakanje, ali pa da se skupaj z nadjo sankama, sam pol sem jaz tista mula, ki vleče sanke nazajuser posted image user posted image user posted image .
Po mojem ne vem če bi se še sploh znala spravit na smuči, po mojem bi tisti, ki bi me gledali pokali od smeha ko bi videli kako se napravljamuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sonček važno je da imaš interes, jaz ga nimam čeprav nikjer ne piše da se to ne more spremenituser posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim da si danes pridna saj si nam poslala sonce, pa da ti še nekaj prišepnem ko gledam proti rogli vidim da je sneg

Neposredna povezava do sporočila: 1970
10.12.2009 9:51:11   
soncek_25
OOOOO fajn, da je snegec, sem že mislila, da bo kr zeleno ostaleo. Pa še napovedujejo ga za vikend user posted image
Sem ti poslala ZS.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
10.12.2009 10:00:23   
nadka30
sonček poglej ZS,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1972
10.12.2009 11:16:03   
nadka30
punce moje želim vam en prekrasen dan, jaz počasi odhajam po nadjo v vrtec potem pa grem na šiht,
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
10.12.2009 12:49:46   
Kliki
Kok ste spet čvekalae da vas komaj še dohajam.
Sem ravno kosilo pojedla zdaj pa malo pred user posted image usedla, da vas malo pozdravim.user posted image Grem čez 15 minut v službo tako da ne vem če bom imela še kaj časa za javit. Mogoče zelo pozno zvečer.
No pa da se še malo pohvalim da sva bila midva včeraj tudi pridna un sva user posted image .

Uživajte v tem prelepem dnevu.
user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
10.12.2009 13:16:34   
soncek_25
Kliki...pridna punca! Kdaj čakamo plusek?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

MAJA (14%)

NEŽA (21%)

ANA (13%)

ANJA (16%)

LEA (16%)

JULIJA (21%)

Število vseh glasov: 595

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!