Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 20:42:47
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 punce nočko, pa lepo, veselo ter polno noč vam želim. Jaz sem se pa tako najedla klementin da moj trebušček zgleda kot ena klementinca lp A ti greš zdaj na lušno jaz bom pa sama tu ne??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 21:15:08
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 punce nočko, pa lepo, veselo ter polnouser posted image user posted image user posted image noč vam želim. Jaz sem se pa tako najedla klementin da moj trebušček zgleda kot ena klementincauser posted image user posted image user posted image lp A ti greš zdaj na lušno jaz bom pa sama tu ne?? user posted image user posted image jaz tudi grem počasi . Jutri pa je pomemben dan. Prosim mislite nam popoldan , saj grem h ginekologinji, da mi pove, kaj in kako naprej. Upam da je vse ok in da bomo kmalu lahko imeli še enega ! Lahko nočko!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 21:22:42
|
|
|
|
Teni_
|
Evo, pa sem doma. Šiht je mimo. Še tri dni, pol pa čaga. Se samo še o tem pogovarjamo v službi. Grem se zdaj stiskat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 21:45:11
|
|
|
|
Anonimen
|
oooo.. ne sledim vam. Ve ta nove ste pa zgovorne . No vsaki posebej želim veliko slončkanja....., zdaj pa mal k mojim puncam,... MM, kupla bom kengurujčka.., bodiji so bli z kratkimi rokavčki ampak pa kaj..čist so hudi in spodi dan enga belga z dolgimi rokavčki in je mali pravi dec. Darilo je vedno najlepše... in nehaj..!! Pisala sm ti na mail nazaj, pa mi ga je zavrnil. Skratka kupla bom kengurujčka od ene punce,.... pa bova s tamalim šmirala po bajti. Obožuje bit na rami... pa visoko bit in bit avionček. Dans sva mela posvetovalnico. Velik 58,5 in težek 5650 ta moj mali nedonošenček. Je res borček, veš?! Sm čist ponosna na njega, pa smehec je ....Dons sva se cepla. Je v nogico pikico dobil..., se je tko zadrl... no.. reakcij pa ni blo. Vročine tud ne... bomo vidli kako bo spal..., zaenkrat kot top. Ej... jutr, če bo cajt pokliči.. SOnček85, lupčka za lahko nočko dej mojmu fantu Me tko razveseliš, nasmejiš s slikicami in filmčki. Tassika, HVALA za maile... ma sm teb tud pisala.., zgleda, da me neki mail zaj. Ne vem. HVALA ti za koleščka, zgleda da bomo šli v nakup. Zdej mi je žal, ker nimamo trikolesnika. Nč, lahko noč.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 21:54:48
|
|
|
|
sonček85
|
tanjuši:mi se obdarimo med samo tko mami moja i očim,ati(zdaj pokojni)sestra ,brat stara mama in ata če so skupaj v isti hiši in pri mojmu tudi ,kupimo pa tko nekje do 10€ ali pa lahko tudi več če veš kaj npr.potrebuje in kupiš Za vsa darila sva letos dala 107€ Aja pa res dobrim prijateljcam kupim jaz (tiste ki mi res veliko pomenijo) kepica:kaj sem ti zadnjič rekla ,bebi ve kje mu je lepo in to je pri tvojih starših.Ve da je v krogu ljudi ki ga bojo imeli radi.Joj bo ta bebi ljubljen twixy:jaz tudi upam ,da je vse ok .Ker po moje če bi iblo kaj bi punce sporočile rižkoo:te kličem,pišem ti pa nič-kje si ???????? A te je klicala una punca.uuuuuuu super za pikico in lepe mere in težo.Sploh mu ni videt da je tolk prej rojen.Lupčka nazaj teni:le glej da boš še zame uživala brisanje postov:jaz kliknem smao tam ko piše WE ARE SORRY in kliknem na miški desno tipko -nazaj in me vrže na moj post,kliknem kopiraj in prilimam v nov okenček ki sem ga odprla evo jaz sem gledala Final Destination 4 in je noro dober film a bo petka tudi???? nočko vsemmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 22:00:15
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 sonček nisem nič dobila ti bom jaz svojo poslala na ZS, mene je nekj začel računalnik jeziz in me kar dol meče čao Sej še sploh nisem,ker me je moj zmotu in sem pozabla sori evo grem brat tvojega
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 8:10:59
|
|
|
|
soncek_25
|
Jutro! Jaz sem tolk ubita danes, da sem se komaj privlekla v službo...groza...komaj gledam Tanjusi držim pesti za danes Kepozaver si me nasmejala, morm priznat...tale tvoj kepček bo po moje nogometaš Pilotinca je pridna in počiva ter pazi na bebija. Čez 14 dni pridem v tvoj konec in upam, da se nama bo uspelo uskladit in da se vidiva komaj čakam... Nadka vidim da sta pridna... , torej bo tudi rezultat pravi. Jaz tudi čakam na štorkljo...sicer že dolgo čakam nanjo, tko da mislim da je zadnji čas, da končno potrka na naša vrata. Sem ji nekaj časa že v Garmina naslov vpisala, sam se očitno ne zna ravnat po njem Na M ali čakam v sredini naslednjega tedna...Nimam glih dobrega občutka, ampak upanje umre zadnje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 8:28:40
|
|
|
|
nadka30
|
dobro jutro, vidim da je sonček bil tukaj že pred mano, pol si pa ti prva na vrsti za katero sedaj držimo pesti, upanje umre zadnje sonček85 sem dobila številko, upam da se nama bo uskladilo in da se srečama tanjusi danes bo vse ok in tako greš kmalu v boj za plus en lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 8:30:21
|
|
|
|
soncek_25
|
Nadka...A res sem jaz prva? zate vem, da si okrog Božiča, kaj pa ostale? Bomo videli kaj bo, drugače pa spet v akcijo...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 8:45:39
|
|
|
|
nadka30
|
lepo da si tukaj, kako si, oz. gresta kam za silvestrovo *
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 8:55:03
|
|
|
|
Kepica83
|
jutro sonček25 in nadka! Jutro vsem ostalim!!! Kako sta bejbi? Jaz sem še kar vredu po neprespani noči. Od polnoči do 6 zjutraj nisem mogla spat. Sem imela take bolečine v trebuhu da še jokat nisem mogla. No sedaj pa je že vredu. Zdaj si kuham polento z kakavom za zajtrk. Njami njam. Da se naspidiram malo. Kak napreduje slončkanje??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 8:58:48
|
|
|
|
sonček85
|
Jutro Tudi jaz sem tukaj še kakih 15 minut ,potem pa grem se dogovarjat s šefom kako in kaj bo ko pridem nazaj joj ma j.....ni telefon ,spet me heca sonček,nadka in ostale ,ki čakate decembra :držim pesti za ++++ shrani.si :a vam deluje povezava da lahko slikce naložite,meni ne dela že od včeraj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 9:00:05
|
|
|
|
Kepica83
|
hej sonček85. Važička ena. Ima mcdonalds čisto pred nosom . Jaz pa 60km do njega . Sicer je mogoče boljše tak po eni strani
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 9:02:10
|
|
|
|
sonček85
|
kepica:samo da je zdaj ok. A tko si boš ti prvošla no jaz sem jedla pa ribe z zelenjavo iz konzerve in kruhek,Aleks pa mlekec kosilo:picaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa večerja:nič ker sem že dost debela
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 9:03:07
|
|
|
|
sonček85
|
vIZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 hej sonček85. Važička ena. Ima mcdonalds čisto pred nosom . Jaz pa 60km do njega . Sicer je mogoče boljše tak po eni strani verjemi da je res boljš tko,no pa saj tudi jaz ga nimam pred nosom,ga imam 10km stran deanes pa bo pred nosom ja
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 9:07:12
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kepica:samo da je zdaj ok. A tko si boš ti prvošla no jaz sem jedla pa ribe z zelenjavo iz konzerve in kruhek,Aleks pa mlekec kosilo:picaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa večerja:nič ker sem že dost debela to pa ni res!!!!! Vzami nazaj. TAKOJ
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 9:10:56
|
|
|
|
soncek_25
|
joj me neki heca tale RR Kepica in kepček dober tek Sonček in Aleks dober tek za nazaj Nadka Midva greva smučat za NL, nas gre 8 tko da bo po moje prav fajn (čeprav bi bila raje doma in s štručko v naročju ) Si bom poskusla uredit, da bi imela malo več dopusta, ker morm mal počit, sem čist zmatrana skoz, pa ne vem od česa. V fitnes grem samo 2x tedensko...mogoče od tega tempa, da sem skoz neki v pogonu,...no kakorkoli, komaj čakam praznike!!!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 9:15:07
|
|
|
|
nadka30
|
ej dobra si da hodiš v fitnes jaz nimam nobenega interesa za to, pol bo pa fajn za NL, kam pa greste , boste na domačem območju ali greste k sosedom,boš pa drugo leto s štručko v naročju , jaz pa nisem stala na smučkah že 20 let, sploh ne vem če še znam smučat bom morala priti k tebi na inštrukcije, se pa z mojim dogovarjama da bi letos nadjo postavila na smučke, Rogla je blizu tako da smučišče ni problem, bomo videli kepica in sonček dober tek in obilo užitkov. sonček kdaj se vračaš v službo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 9:39:40
|
|
|
|
soncek_25
|
Nadka na Roglo gremo...če boste blizu me poklič, pa se boste oglasl na kozarček ali dva... Tudi jaz ne znam smučat, sem smučala kar ok v osnovni šoli in srednji, pol pa kar nekaj let nisem, no sedaj pa grem enkrat na leto, tko da ne obvladam in sem kar štorasta
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 9:48:36
|
|
|
|
nadka30
|
pol pa res ne boste daleč od mene stran, mogoče se pa res zmenima in pridemo na kozarček rujnega. Moram priznat da mene nekako ne vleče na smučke, je pa mojmu smučanje bolj zanimivo pa nadja nekaj pravi da bi probala. .Jaz sem bolj za namakanje, ali pa da se skupaj z nadjo sankama, sam pol sem jaz tista mula, ki vleče sanke nazaj . Po mojem ne vem če bi se še sploh znala spravit na smuči, po mojem bi tisti, ki bi me gledali pokali od smeha ko bi videli kako se napravljam Sonček važno je da imaš interes, jaz ga nimam čeprav nikjer ne piše da se to ne more spremenit Vidim da si danes pridna saj si nam poslala sonce, pa da ti še nekaj prišepnem ko gledam proti rogli vidim da je sneg
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 9:51:11
|
|
|
|
soncek_25
|
OOOOO fajn, da je snegec, sem že mislila, da bo kr zeleno ostaleo. Pa še napovedujejo ga za vikend Sem ti poslala ZS.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 10:00:23
|
|
|
|
nadka30
|
sonček poglej ZS,
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 11:16:03
|
|
|
|
nadka30
|
punce moje želim vam en prekrasen dan, jaz počasi odhajam po nadjo v vrtec potem pa grem na šiht, lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 12:49:46
|
|
|
|
Kliki
|
Kok ste spet čvekalae da vas komaj še dohajam. Sem ravno kosilo pojedla zdaj pa malo pred usedla, da vas malo pozdravim. Grem čez 15 minut v službo tako da ne vem če bom imela še kaj časa za javit. Mogoče zelo pozno zvečer. No pa da se še malo pohvalim da sva bila midva včeraj tudi pridna un sva . Uživajte v tem prelepem dnevu.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 10.12.2009 13:16:34
|
|
|
|
soncek_25
|
Kliki...pridna punca! Kdaj čakamo plusek?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
IME ZA PUNČKOamaliaKATERO VAM JE LJUBŠE?MAJA (
14%)
NEŽA (
21%)
ANA (
13%)
ANJA (
16%)
LEA (
16%)
JULIJA (
21%)
Število vseh glasov: 595Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!