|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
11.12.2009 17:48:26   
Kepica83
hvala nadka. Samo imam pod srčkom samo enega user posted image . user posted image user posted image  Ja ja sumljiv mi je ta tvoj križuser posted image . Hmmm jaz žal ne poznam te igre.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
11.12.2009 17:50:35   
nadka30
Ostali še pa bojo v naslednjih letih, pa res koliko si jih pa želita. Jaz sem vedno govorila najprej da tri sedaj pa pravim da bosta dva kar dovoljuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
11.12.2009 17:52:27   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Ostali še pa bojo v naslednjih letih, pa res koliko si jih pa želita. Jaz sem vedno govorila najprej da tri sedaj pa pravim da bosta dva kar dovoljuser posted image user posted image user posted image

Zaenkrat imava oba željo po samo enem. Nevem mogoče se bo še to spremenilo. Ampak zaenkrat ne razmišljava da bi kdaj imela dva.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
11.12.2009 17:52:46   
nadka30
Gremo se mal prazničnega razpoloženjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
11.12.2009 17:54:01   
Kepica83
heheuser posted image user posted image tu sem te čakala user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
11.12.2009 17:56:40   
nadka30
Boš videla kako hitro boš spremenila mnenje, če ne prej ko boš prvič držala štručko v rokah, preden še nisma imela nadje sva govorila da tri, potem ko sem imepa pa Cr sem mojemu rekla da ni govora da imam še enega, sem si pa mislim da v nekaj dnevih premislila in rekla da še enega, upam da ne bomo predolgo čakali na njegauser posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa bila moja sodelavka na laporaskopiji, ne vem če sep prav napisala in so ji pri tem prepiknili maternico, ko sem se pogovarjala z njo sploh nisem vedela kaj naj ji rečemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
11.12.2009 17:59:42   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

heheuser posted image user posted image tu sem te čakala user posted image

kar povej da si me pogrešala oz. pogrešala si smeškoteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grema mal razvedrit forumuser posted image bom kar danes prižgala svečko, da je kasneje slučajno ne pozabimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
11.12.2009 18:02:28   
nadka30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
11.12.2009 18:07:17   
Kepica83
heheuser posted image  sem ti že prej pisala če nebo nič smeškov danes pa si verjetno spregledalauser posted image . Prepiknili so ji? A je to lahko nevarno?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
11.12.2009 18:13:07   
nadka30
ja tako mi je vsaj rekla, saj si je sploh nisem upala veliko spraševat, ker ni mogla zanosit so jo poslali v bolnico, kjer so ji najprej rekli da bodo delali histeroskopiji, ne me držat za besedo če sem prav napisala, potem pa so nekaj mučkali in so ji rekli da niso vsega naredili, po mojem ko so ji prepiknili, potem si pa niso upali več nadaljevati, sedaj mora pa biti nekaj dni noter zaradi sepse, potem bo šla pa domov, kjer bo lahko samo čakala da se maternica zaceli, to naj bi trajalo 2-3 mesece, šele potem če bo vse ok bo lahko probala zanosituser posted image user posted image
Po resnici povedano nisem vedela kaj bi ji rekla, poskušala sem jo malo potolažit, punca je stara 24 let in že kar nekaj časa delata na tem da bi imela user posted image user posted image . Res upam da bo vse ok in da bo potem z lahkoto zanosilauser posted image user posted image user posted image .
Ja verjetno sem spregeledala tvoj mael.
Morama malo razvedrit forum, naše punce se vse nekje skrivajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
11.12.2009 18:50:37   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

. Mi je pa našla cisto na levem jajčniku in sem dobila antibiotik... me je kar malo strahuser posted image

Za ciste pomaga Tahiba čaj. So ga nekatere sprobale iz tega foruma in je bilo potem vse OK.

user posted image

Evo sedaj sem prišla pa končno domov.
Dopoldne sem bila v službi, potem sem sla na tajsko masažo hrbta in je bilo noro dobro, ker mi je pa mami to podarila sem se ji pa šla zahvalit in ostala tam še na poznem kosilu.
Moj dragi pa itak dela cev popoldane tako da me ni pogrešal.

Kako ste kaj punce?
user posted image A že kej komaj čakate snegec?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
11.12.2009 18:52:07   
Kepica83
hej kliki!
user posted image  za masažo. Pa lepo od mamiuser posted image

Joj jaz že komaj čakam snegecauser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
11.12.2009 18:55:05   
nadka30
hay kliki, meni bi tudi pasala masaža sam ne tajska taka rahlauser posted image
Baje naj bi drug teden bilo mal snegca, saj ga ne rabimo veliko samo malouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
11.12.2009 19:01:07   
Kliki
Punce je bla tale tajska čist ne boleča in prov fajna. Ja mami jo je dobila za darilo pa ona ni za te zadeve pa je meni dala. Ful sem bla vesela. Res mi je pasala.
Ja nekaj oblublajo snegec kaj pa bo bomo pa vidli mogoče se bomo pa lahko takole valjaleuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
11.12.2009 19:06:26   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Ja nekaj oblublajo snegec kaj pa bo bomo pa vidli mogoče se bomo pa lahko takole valjaleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pustimo se presenetit.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
11.12.2009 19:11:21   
Kliki
ja če ne drugega bodo vaši otročki uživali.

Kako si pa ti kaj?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
11.12.2009 19:18:24   
nadka30
čist ok, mal me križ boli, pa kot sem že napisala nimam pojma od česa, ne spomnem se da bi kaj vzdigovala, mogoče mi pa kaj vitaminov manjkauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja naša biba že komaj čaka na sneg, ker ve da bom jaz tista, ki ji bom sanke vlekla, verjetno jo boma letos skušala postavit na smučkeuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
11.12.2009 19:44:52   
nadka30
punce nočkouser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
11.12.2009 19:49:07   
Kepica83
kliki tak po bregu sem bom jaz kotalilauser posted image user posted image

sonček85 kje si?? Full poredko se javljaš zadnje čase.

Pilotinka??
MM?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
11.12.2009 20:28:22   
sonček85
kepica:miška moja ,sva se ravno danes pogovarjali z Rižkoo da prideva k tebi 1x pred porodom in daj povej točno koliko km je do tebeuser posted image

Pogrešaša me,res lepo.Samo veš dan tko hitro mine da še sama ne vem.Pa moj dragi je ponoč potem sva pa z Aleksom dopoldan zunaj ,popoldan pa smo skupaj

Pa kako lepi buši,res lepo rasteuser posted image user posted image
nadka:ja v Velenje grem,ma po moje bo boljš tukaj ,saj bom na isti poziciji kot sem bila -v CE pa nebi bila,Ma bomo videli sem optimistična,saj imam tle istega šefa kot je bil v CE predno sem šla na B in sva se res dobro štekala,šef na mestu,pa še zvedela sem včeraj da bo ati 3ič februarja postaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nadka:joj boga sodelavka,maternico so ji prepiknili.No jaz sem tudi bila na laporoskopiji in histeroskpiji  in na srečo je bilo vse ok,prepikali so mi samo policistične jajčnike in odstranili malo pregradico po pol leta pa sem zagledala +.Zdaj sem pa mamiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
11.12.2009 20:39:22   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

. Mi je pa našla cisto na levem jajčniku in sem dobila antibiotik... me je kar malo strahuser posted image

Za ciste pomaga Tahiba čaj. So ga nekatere sprobale iz tega foruma in je bilo potem vse OK.

kje se le kaj to dobi... po mojem kaka lekarna, drugače pa po ašiču piše koprivov čaj pa sem se tudi začela danes ,,nacejat z njim,, upam da bo ok , saj bolečina je ravno toliko da je samo na ultrazvoku je še kar veliko izgledalouser posted image
ne bodimo pozitivni user posted image user posted image user posted image user posted image
nadka si me okužila z smeškiuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
11.12.2009 20:42:23   
sonček85
tanjuši:po moje v kaki Sanolobarjevi lekarni
Nadka:jutri te pokličem ali pa sms napišem če pridem,ker ne vem kdaj bo kosilo.V kateri trg.pa delaš mogoče pa pridem tja pokukat ,če bom šla po staro mamo v Sl.Bstrico.Lahko tudi na ZS napišeš

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
11.12.2009 20:46:32   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kepica:miška moja ,sva se ravno danes pogovarjali z Rižkoo da prideva k tebi 1x pred porodom in daj povej točno koliko km je do tebeuser posted image

Pogrešaša me,res lepo.Samo veš dan tko hitro mine da še sama ne vem.Pa moj dragi je ponoč potem sva pa z Aleksom dopoldan zunaj ,popoldan pa smo skupaj

Pa kako lepi buši,res lepo rasteuser posted image user posted image

Lepo raste ne? Saj hrane mu ne primanjkujeuser posted image user posted image . A da bi prišli k meni?? Jeeeeeeeeeeuser posted image user posted image . Samo je daleč do meneuser posted image . cca.83km . Izračunano na netu. Če bosta pa lahko prišle z malimi frajerji bom pa zelo vesela. Sem vidla da me je rižkoo danes klicala. Pa sem jo prej nazaj klicala pa je ne dobimuser posted image . Mogoče že pančka z Liamom.

Moj zdaj sedi zraven mene, kekse je in bušija gleda kak se premikauser posted image .
No fajn da uživate z atijem skozi dan. user posted image  upam da bo snegec počasi. Pa da bo Aleks lahko snežaka delaluser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
11.12.2009 20:52:20   
sonček85
kepica:ja upava ,da kaj prideva po novem letu,seveda z otročki ,brez njuju ne greva nikamoruser posted image uuuuuuuuuuuuuuu to pa je nekaj km ja,no mogoče pa se kje vmes dobimo

I kako je ati pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image
Rižkoo in telefon:veš ima ga ves čas na tiho potem pa ne sliši ,pogleda pa tudi ne.Saj potem pokliče nazaj ali pa naslednji dan.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
12.12.2009 4:12:40   
sonček85
Jutro!

No kot pravijo rana ura ,zlata ura.Danes sem spala celo noč samo 4h ,zdaj pa že lepo obesla perilo,cote prpravla,aleksa nahranla in čakam dragega da gremo k mamici.Se beremo jutri user posted image

papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nadka:napiši sms

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?