|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
10.12.2009 19:55:54   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ja dan gre tako hitro okoli, da sploh ne vem kdajuser posted image  Jutri bo pa treba zgodaj vstat ker ima g. že ob 8,45, zdaj sva se navadili, da ko gre oči v službo midve skupaj zaspiva še do devetih ali desetihuser posted image

Pravi cartiki torejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
10.12.2009 20:01:26   
tanjusi
Ja dan gre tako hitro okoli, da sploh ne vem kdaj
pri meni tudiuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
10.12.2009 20:04:57   
tassika
No potem pa nisem edinauser posted image  A veste kaj sem mela za večerjo, polento, za mlekouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
10.12.2009 20:05:56   
Kepica83

No potem pa nisem edinauser posted image  A veste kaj sem mela za večerjo, polento, za mlekouser posted image

heheuser posted image  jaz pa za zajtrk polento s kakavom .

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
10.12.2009 20:08:58   
tassika
ma meni polenta sploh ne gre razen z brodetomuser posted image  ampak baje je dobra za nastanek mleka in pol se potrudim

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
10.12.2009 20:12:50   
Kepica83

ma meni polenta sploh ne gre razen z brodetomuser posted image  ampak baje je dobra za nastanek mleka in pol se potrudim

probaj z kakavom pa sladkaj si. Pol pa zemšaj. Zgleda kot pšenični gris le barva je druga. Dobro za umretuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
10.12.2009 21:34:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

najprej zajtrk in Aleksa zrihtat,potem pa potem v CE ,kjer smo šli na pijačko s kolegico in malčkom ki je 1t starejši od Alčija,nato pa v službo,domov kosilo in potem z atijem ven
Zdaj pa se igra Alči še z atijem ,mami pa za pc še 10 minut potem pa Aleksa za spat pripravit in je konec dnevauser posted image

Si prepričana da se moj Alči ni že sam oblekel pa zrihtal?user posted image user posted image
sigurnauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
11.12.2009 8:09:47   
Kepica83

najprej zajtrk in Aleksa zrihtat,potem pa potem v CE ,kjer smo šli na pijačko s kolegico in malčkom ki je 1t starejši od Alčija,nato pa v službo,domov kosilo in potem z atijem ven
Zdaj pa se igra Alči še z atijem ,mami pa za pc še 10 minut potem pa Aleksa za spat pripravit in je konec dnevauser posted image

Si prepričana da se moj Alči ni že sam oblekel pa zrihtal?user posted image user posted image
sigurnauser posted image

No pol pa tak vreduuser posted image . Glede na to kak je mali napreden sem mislila če se je slučajno že sam oblekel. Mali je res fenomenuser posted image user posted image

Jutro punceee!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
11.12.2009 8:14:50   
sonček85

sigurnauser posted image

No pol pa tak vreduuser posted image . Glede na to kak je mali napreden sem mislila če se je slučajno že sam oblekel. Mali je res fenomenuser posted image user posted image

Jutro punceee!!!!
user posted image user posted image prej slekel ko oblekel

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
11.12.2009 8:57:12   
Teni_
Dobro jutro.

Punce, jaz vam sploh več ne sledim odkar sem v službi. Čveke čvekaste.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
11.12.2009 12:09:12   
a.biba
Dan!

Tudi jaz sem čisto ven padla in komaj sledim oz. površno preberem kdaj pa kdaj.

Teni full lepi muciki imaš na avtarčku. Jaz sem ravno včeraj našo peljala sterilizirat, pa sma šli popoldne z babiko po njo in ji povedala samo, da po nekoga grema, potem se pa najprej vprašala, če je preživela, da ne bi bilo nepotrebnega šoka. Pa je čist ok, še danes je muca precej umirjena, kar me pa najbolj veseli pa se ne dere skoz, da je lačna.

Čestitke Aleksu za postavljanje na nogice. Kako gre to res hitro...user posted image user posted image user posted image

Vidim, da še nič novico od Twixy. Mi je pa všeč, da tudi slabih novic ni, tako da se še naši punci očitno držita in se borita po svojih močeh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mariee kje si?

Tako zdaj pa moram it malo počivat, ker sem čist out od potepanja in še slabo smo spali ponoči... popoldne pa spet imama plane, tako da bo treba nekaj energije nabrat.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
11.12.2009 12:29:29   
Anonimen
Evo mene.. ampak.. ... STARE BORKE VABIM na novo temo..., da bomo mal podebatirale o naših dojenčkih. Se mi zdi kot, da smo se zguble... jaz vas pa pogrešam..
Nove borke, pa ne zamerite...

Vabljene sm.. user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/m_4740827/mpage_1/key_/tm.htm#4740827 na novo temo  " Stare borke :-)"

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 11.12.2009 12:31:53 >

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2012
11.12.2009 13:14:33   
soncek_25
Morm vam povedat,da me je danes nekaj prav šokiralo. Izvedela sem, da želijo v naši občini postavt spomenik žrtvam splava. ŽRTVAM splava, torej tistim otročkom, ki se niso rodili zato, ker je njihova mati namerno prekinila nosečnost. V dopisu (pobuda občine) piše, da nam ustava prepoveduje kaznovanje otroka, dovoljuje pa nam, da ga ubijemo. Halo!!!!Imamo ustavno pravico, da ubijemo svojega otroka, mislim kakšne besede!
Jaz osebno nisem proti splavu in ga odobravam v primeru, ko je to edini izhod za žensko, ki je v stiski in tudi otrok ne bi imel življenja, kakršnega bi si zaslužil in v tem kontekstu se mi zdi postavitev spomenika nesmiselna in sem protitakšnim idejam. Zakaj bi opominjali posameznice, ki so verjetno bile v stiski in se težko odločile za ta korak ter jim s tem znova in znova dopovedovali, da so storile napako ter jih označevali kot nekakšne zločinke, ki so ubile lastnega otroka. Vsak ima pravico, da odloča o svojem življenju, vsaka ženska ima pravico, da se sama odloči glede svoje nosečnosti in nihče nima pravice posegati v to. Skratka, ne zdi se mi prav.
Bi se pa strinjala s postavitvijo spomenika (ali karkoli podobnega) za tiste otroke, ki so bili res zaželjeni in so umrli med nosečnostjo in za tiste starše, ki so bili v veselem pričakovanju in se veselili dne, ko bodo k sebi stisnili svojo štručko in na žalost tega niso dočakali.

Joj me je kar razkurilo. Upam, da se nisem kateri zamerila, vsak ima pač svoje mnenje, moje je pač takšno, čeprav sem včasih podzavestno "jezna" na kakšno, ki naredi splav, ker v tistem trenutku ne želi otroka, ampak je to kljub vsemu njena stvar. Mogoče me celo prizadane, ker sem sama doživela 2 splava, ki ju nisem želela in sem zaradi tega hudo trpela, ona ima pa čudovito priložnost, da postane mamica, pa jo zavrže. Ampak nimaš kej, life is a b....

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
11.12.2009 13:59:31   
sonček85
biba:hvala ,res gre prehitro čas,pa saj sama veš
sonček:zgrožena sem

tko danes   sem uživaal pri Rižkoo ,cartala malega miška Liam-auser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
11.12.2009 14:56:19   
Kepica83
MM IMAŠ EMAIL! NUJNOOO!!!!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
11.12.2009 16:18:54   
Kepica83
Ati pa mami sta me spet slikala: star/a sem 24 tednovuser posted image

user posted image
Sonček85 ma sem vama fauš z rižkooo...user posted image jaz bi tudi bla zraven vaju domauser posted image

rižkoooo moja hudo mi je ko sem prebrala tvoj post. Ma nisem vedla da se tako počutiš med nami. user posted image  Oprosti no. Sem kar solzne oke dobila.

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 11.12.2009 16:19:15 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
11.12.2009 16:48:08   
nadka30

rižkoooo moja hudo mi je ko sem prebrala tvoj post. Ma nisem vedla da se tako počutiš med nami. user posted image  Oprosti no. Sem kar solzne oke dobila.

se podpišem in vam starim borkam želim veselo klepetanje o user posted image user posted image user posted image .in upam da nas pridete mal pogledat in nam dat upanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sonček 25 kako smo?Baje se sneg bližauser posted image user posted image user posted image Mislim, kaj vse si še ne bojo zmislili, zdaj bi še pa spomenik postavljaliuser posted image user posted image user posted image
Kliki kje se pa ti skrivaš?
Teni kako je v službi?
Tanjuši kuk-ku, no vidiš samo da je vse ok, sedaj pa še malo in greš na lov za pluskomuser posted image user posted image user posted image
Sonček in ti greš sedaj v Velenje, in kaj misliš kje bo bolje tam kjer si bila sedaj oz ali pričakuješ boljš v velenju
punce lp

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
11.12.2009 16:51:06   
tanjusi
Tanjuši kuk-ku, no vidiš samo da je vse ok, sedaj pa še malo in greš na lov za pluskomuser posted image user posted image user posted image
samo da se še cista na jajčniku poštima pol bom pa resuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
11.12.2009 16:52:36   
nadka30
kaj se ti bo cista uredila sama?user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
11.12.2009 17:27:51   
Kepica83
hej energie bomba.. danes pa nič smeškotov??user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
11.12.2009 17:28:23   
nadka30
pa kam ste se vse skrile.user posted image user posted image user posted image
Mene pa danes obupno v križu boli, pa niam pojma od česauser posted image user posted image user posted image
čao

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
11.12.2009 17:36:39   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Mene pa danes obupno v križu boli, pa niam pojma od česauser posted image user posted image user posted image
čao

heheuser posted image  lahko pa da si že user posted image user posted image user posted image user posted image . Mene je tudi bolelouser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
11.12.2009 17:37:16   
nadka30
kepica danes pa za spremembo ne no lahko si še premislim, ma me boli nekaj v križu pa nimam pojma od česa,user posted image user posted image user posted image , ko bi vsaj kaj takega dvignila tako pa nisem.
ali katera pozna držabno igro loti karoti, razmišljam da bi jo kupila da bi se taveči nečaki skupaj igraliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
11.12.2009 17:39:03   
nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

čao

heheuser posted image  lahko pa da si že user posted image user posted image user posted image user posted image . Mene je tudi bolelouser posted image user posted image

upam da te bom lahko držala za besedo, to bi bilo pa res zanimivouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
11.12.2009 17:41:02   
nadka30
joj pozabila sem , tvoj trebušček je pa zelo lep, še malo in user posted image user posted image user posted image bo tukaj, res me zanima če bo moja napoved pravilnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?