|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
9.12.2009 17:48:00   
nadka30
napišem sporočilo pa mi računalnik vse zbriše.
mm kako je naš pobček, pa berem da greste na večerjo pa namesto mene se še najejuser posted image
upam da bom kamlu v takšnem stanjuuser posted image
kliki, sonček 25, tanjuši, frufru ta tetka pa bo nam prinesla poštouser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
9.12.2009 17:57:59   
nadka30
sonček 85 najprej bi jaz v soboto morala imeti fraj sedaj si je pa šefica nekja zmisla da rabi ona v soboto fraj, v nedeljo grem pa k tašči na koline,drugo sobot pa ima namestica fraj tako da sejm jaz kuhana in pečena za ta mesec, tako da bom fraj šele drugo letouser posted image user posted image user posted image oh kako se to čudno sliši drugo leto, user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
9.12.2009 18:00:55   
nadka30
pa saj to ni res, meni napiše da je celotno sporočilo zbrisauser posted image no in kaj vidim sedja da ga sploh ni zbrisal, sedaj pa ne vem več kod je nor jaz ali računalnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
9.12.2009 18:06:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

nadka-le tako pridno naprej s slončkanjem.A boš v soboto doma.Kdaj točno bi se dobile ne vem smao po moje bo najbolš okoli 10h

delovnik petki in svetki:poznamo tudi mi ,delamo 365 dni v letu

zjutraj sem v službi iz službe grem ob cca 12 lahko se dobima potem, ko pridem iz službe če ti odgovarja

Ti sporočim ,ker nevem če ne bo takrat kosilo.Daj a si mi že sporočila tel.št.mogoče,mojo imaš na zs

mm :ne ignoriramo ,samo jaz sem na FB še skočla user posted image user posted image joj  kako boste uživali jaz bi tudi ,daj še zame mal

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
9.12.2009 18:27:57   
nadka30
sonček nisem nič dobila ti bom jaz svojo poslala na ZS, mene je nekj začel računalnik jeziz in me kar dol meče
čao

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
9.12.2009 19:05:53   
Kliki

Ej si dobre smeškote najdla, kaj pa vidva že dolgo delata na projektu dojenčekuser posted image user posted image user posted image
Gresta kam za silvestrovo oz za božičuser posted image   user posted image
Zdej eno leto sva bol pridna. Prej pa zardi ojih cist na jajčnikih ni ratalo.
Za božič greva k našim, za silvestra bova pa doma na toplem.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
9.12.2009 19:12:55   
tanjusi
nekaj traca danes računalnik ja, napišem odgovr in potem mi nekaj napiše in tistega odgovora ni.
No takole imam eno vprašanje: koga in kako drago obdarujete svoje najbližje...
Pri nas je to glavna tema pogovora v službi in kolikor sem razumela kopujejo še kar draga darila in tudi širši krog... jaz obdarim najbližje pa še to ne bogato...bolj simbolno !

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
9.12.2009 19:13:09   
nadka30
Joj tak me je začen računalnik jezit da kar ni za verjet vsake tolk časa me vrže dol, pa nimam  pojma zakajuser posted image user posted image user posted image
Vidim da nimamo samo mi take navade da gremo za božič domov za silvestrovo pa bomo tudi mi doma smo že sedaj odkar se je nadja rodili vedno doma in je prav fajn, vsako leto je lepš upam da bomo drugo leto v številnejši družbiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
9.12.2009 19:19:02   
nadka30
tanjusi jaz bom tako povedala jaz nikoli ne kupujem ne vem kako draga darila, ker se mi zdi da ni to bistvo božiča, kupim kakšno malenkost. Moram priznat da pri nas doma ni bila nikoli navada da bi si kupovali ne vem kaj, ko sem bila še mala mi je bilo čist ok da sem dobila kako čokolado in da smo bili doma skupaj ter šli polnočnicam, to mi je pomenilo bolj kot ne vem kakšno darilo in zato tudi sedaj nimam namena kupovat ne vem kaj, za nadjo sem kupila mali mikrofon, brat pa mi je z neta potegnil otroške pesmi dol,in to je touser posted image user posted image
za mojega si bom pa okoli vratu navesila rdečo mašnico pa mislim da bo tudi vesel ( tukaj se mal hecam)
Je pa res zanimivo koliko denarja ljudje zmečejo skozi okno za bedarijeuser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
9.12.2009 19:21:27   
Kliki
Danes tale RR nekaj nagaja se tudi meni to dogaja.
Kar se pa tičeuser posted image  mava pa midva starše(3darila), brate(3darila), tete(2darila), strice(2darila),bratranca(2darila) in pa satro mamo(1darilo).
Vse je pa uporabno in simbolično.
user posted image  user posted image
Družina pa upam da se prinas tudi poveča za enega člana do drugega silvestra.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 9.12.2009 19:22:40 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
9.12.2009 19:22:09   
Teni_
Pozdravček, punce.

Sem še v službi. Še dobre pol ure, pa domov. Se grem malo stiskat.user posted image

Kako ste ostale, ki upate na lepo darilo od božička?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
9.12.2009 19:23:29   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

baje se že darila zavijajo
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
9.12.2009 19:28:46   
Kliki
Nadka nama bo testek kupil mi je prej prišepnil.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo pa še malo Božičkov in jelenčkov na 100in 1način.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
9.12.2009 19:31:34   
Teni_

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

baje se že darila zavijajo

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
9.12.2009 19:36:51   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Nadka nama bo testek kupil mi je prej prišepnil.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo pa še malo Božičkov in jelenčkov na 100in 1način.

pod to se pa podpišem. Sem pa v novicah slišala da je skrivnostno zginilo ne vem točno v kateri lekarni veliko nosečniških testov, ne vem če ni bil tvoj veseli mož na delouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
9.12.2009 19:44:01   
Kepica83
hej bejbe moje čvekaste!
Mater da vas komaj dohajam. Nadka kdaj delaš ti test?? Daj na nek seznamček vas vse napiši, da bomo na tekočem kdaj za katero navijamo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadka moj bejbilino je super. Smo zdaj bili pri mojih starših pa je moj full hitro vozil, ko smo se vračali domov, pa me je otročič tak brcal da se mi je štrikan pulover premikal, čeprav sem imela pod njim še 3 majiceuser posted image . sedaj ko pa smo doma pa smo mirni. Zgleda da res neverjetno uživa  v vožnji ali pa tudi ne. Nevem kaj bi te grozne brce naj pomenile. A ve katera??

Ja jaz sem tudi že slišala da se darila zavijajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadka in ostale.. en nasvet: pred pošljete post ga kopirajte. in če vam izbriše odprite novo okno in prilepite.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
9.12.2009 19:45:40   
Kepica83

pod to se pa podpišem. Sem pa v novicah slišala da je skrivnostno zginilo ne vem točno v kateri lekarni veliko nosečniških testov, ne vem če ni bil tvoj veseli mož na delouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ej res je. Tudi jaz sem slišalauser posted image . je moj mel sklic in je mogel takoj v službo da bi našli tatove. Pa ne duha ne sluha o barabahuser posted image . edino lekarnar je imel usred čela odtis kopitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
9.12.2009 19:47:47   
nadka30
lej jo lej kdo je tudi tukaj sem mislila da sem že mislila policijo poslat za tebojuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kepica mi smo vse bolj božičkove tako da okrog božiča bomo vse videle plus,poleti bomo pa en drugi posteljo grele v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
9.12.2009 19:49:34   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Ej res je. Tudi jaz sem slišalauser posted image . je moj mel sklic in je mogel takoj v službo da bi našli tatove. Pa ne duha ne sluha o barabahuser posted image . edino lekarnar je imel usred čela odtis kopitauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
9.12.2009 19:59:01   
Kepica83
ja sem slišala da hočete razpisat tiralico za mano: WANTED KEPOZAVERuser posted image , pa sem se rajši sama predala user posted image . Kaj zdaj kdaj delaš testeka? 15tega?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
9.12.2009 20:08:16   
nadka30
ne kepica 15 je še prehitro mogoče kak dan pred božičem, sedaj smo v akciji tako da če se takoj ne odzivam pomeni da sem pri delu, saj ne mal se hecam, ja tam okoli božiča upam da je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image
In ti kako si, kako greješ bušija, upam da veselo brca,
Ali kater ve kaj kako je z twiksy, pa kje je naša pilotina nič je ni za videtuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
9.12.2009 20:10:01   
Kepica83

ne kepica 15 je še prehitro mogoče kak dan pred božičem, sedaj smo v akciji tako da če se takoj ne odzivam pomeni da sem pri delu, saj ne mal se hecam, ja tam okoli božiča upam da je ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image
In ti kako si, kako greješ bušija, upam da veselo brca,
Ali kater ve kaj kako je z twiksy, pa kje je naša pilotina nič je ni za videtuser posted image

Moj otročiček je pravi brcko. Šutira me na dnevnem reduuser posted image . Tudi mene zanima kako je z twixy. Pa kaj je se zgodilo z marie??

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
9.12.2009 20:14:32   
nadka30
po mojem je mariee rodila pa nas mal heca, ko vidi kak smo virbčne, al se ima pa tako fajn da do računalnika ne utegneuser posted image user posted image user posted image
ja za twiky sem pa tudi jaz radovedna, upam da bodo dobre noviceuser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
9.12.2009 20:19:27   
Kepica83

po mojem je mariee rodila pa nas mal heca, ko vidi kak smo virbčne, al se ima pa tako fajn da do računalnika ne utegneuser posted image user posted image user posted image
ja za twiky sem pa tudi jaz radovedna, upam da bodo dobre noviceuser posted image

Tudi jaz srčno upam da bo twixy javila kako dobro novičkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
9.12.2009 20:25:17   
nadka30
punce nočko, pa lepo, veselo ter polnouser posted image user posted image user posted image noč vam želim.
Jaz sem se pa tako najedla klementin da moj trebušček zgleda kot ena klementincauser posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

izbrani ginekolog
photo

Je vaš ginekolog ...

moški (38%)

ženska (62%)

Število vseh glasov: 569

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!