Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 17:48:00
|
|
|
|
nadka30
|
napišem sporočilo pa mi računalnik vse zbriše. mm kako je naš pobček, pa berem da greste na večerjo pa namesto mene se še najej upam da bom kamlu v takšnem stanju kliki, sonček 25, tanjuši, frufru ta tetka pa bo nam prinesla pošto
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 17:57:59
|
|
|
|
nadka30
|
sonček 85 najprej bi jaz v soboto morala imeti fraj sedaj si je pa šefica nekja zmisla da rabi ona v soboto fraj, v nedeljo grem pa k tašči na koline,drugo sobot pa ima namestica fraj tako da sejm jaz kuhana in pečena za ta mesec, tako da bom fraj šele drugo leto oh kako se to čudno sliši drugo leto,
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 18:00:55
|
|
|
|
nadka30
|
pa saj to ni res, meni napiše da je celotno sporočilo zbrisa no in kaj vidim sedja da ga sploh ni zbrisal, sedaj pa ne vem več kod je nor jaz ali računalnik
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 18:06:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 nadka-le tako pridno naprej s slončkanjem.A boš v soboto doma.Kdaj točno bi se dobile ne vem smao po moje bo najbolš okoli 10h delovnik petki in svetki:poznamo tudi mi ,delamo 365 dni v letu zjutraj sem v službi iz službe grem ob cca 12 lahko se dobima potem, ko pridem iz službe če ti odgovarja Ti sporočim ,ker nevem če ne bo takrat kosilo.Daj a si mi že sporočila tel.št.mogoče,mojo imaš na zs mm :ne ignoriramo ,samo jaz sem na FB še skočla joj kako boste uživali jaz bi tudi ,daj še zame mal
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 18:27:57
|
|
|
|
nadka30
|
sonček nisem nič dobila ti bom jaz svojo poslala na ZS, mene je nekj začel računalnik jeziz in me kar dol meče čao
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:05:53
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 Ej si dobre smeškote najdla, kaj pa vidva že dolgo delata na projektu dojenček Gresta kam za silvestrovo oz za božič Zdej eno leto sva bol pridna. Prej pa zardi ojih cist na jajčnikih ni ratalo. Za božič greva k našim, za silvestra bova pa doma na toplem.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:12:55
|
|
|
|
tanjusi
|
nekaj traca danes računalnik ja, napišem odgovr in potem mi nekaj napiše in tistega odgovora ni. No takole imam eno vprašanje: koga in kako drago obdarujete svoje najbližje... Pri nas je to glavna tema pogovora v službi in kolikor sem razumela kopujejo še kar draga darila in tudi širši krog... jaz obdarim najbližje pa še to ne bogato...bolj simbolno !
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:13:09
|
|
|
|
nadka30
|
Joj tak me je začen računalnik jezit da kar ni za verjet vsake tolk časa me vrže dol, pa nimam pojma zakaj Vidim da nimamo samo mi take navade da gremo za božič domov za silvestrovo pa bomo tudi mi doma smo že sedaj odkar se je nadja rodili vedno doma in je prav fajn, vsako leto je lepš upam da bomo drugo leto v številnejši družbi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:19:02
|
|
|
|
nadka30
|
tanjusi jaz bom tako povedala jaz nikoli ne kupujem ne vem kako draga darila, ker se mi zdi da ni to bistvo božiča, kupim kakšno malenkost. Moram priznat da pri nas doma ni bila nikoli navada da bi si kupovali ne vem kaj, ko sem bila še mala mi je bilo čist ok da sem dobila kako čokolado in da smo bili doma skupaj ter šli polnočnicam, to mi je pomenilo bolj kot ne vem kakšno darilo in zato tudi sedaj nimam namena kupovat ne vem kaj, za nadjo sem kupila mali mikrofon, brat pa mi je z neta potegnil otroške pesmi dol,in to je to za mojega si bom pa okoli vratu navesila rdečo mašnico pa mislim da bo tudi vesel ( tukaj se mal hecam) Je pa res zanimivo koliko denarja ljudje zmečejo skozi okno za bedarije
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:21:27
|
|
|
|
Kliki
|
Danes tale RR nekaj nagaja se tudi meni to dogaja. Kar se pa tiče mava pa midva starše(3darila), brate(3darila), tete(2darila), strice(2darila),bratranca(2darila) in pa satro mamo(1darilo). Vse je pa uporabno in simbolično. Družina pa upam da se prinas tudi poveča za enega člana do drugega silvestra.
< Sporočilo je popravil Kliki -- 9.12.2009 19:22:40 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:22:09
|
|
|
|
Teni_
|
Pozdravček, punce. Sem še v službi. Še dobre pol ure, pa domov. Se grem malo stiskat. Kako ste ostale, ki upate na lepo darilo od božička?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:23:29
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Kako ste ostale, ki upate na lepo darilo od božička? baje se že darila zavijajo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:28:46
|
|
|
|
Kliki
|
Nadka nama bo testek kupil mi je prej prišepnil. Evo pa še malo Božičkov in jelenčkov na 100in 1način.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:31:34
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Kako ste ostale, ki upate na lepo darilo od božička? baje se že darila zavijajo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:36:51
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Nadka nama bo testek kupil mi je prej prišepnil. Evo pa še malo Božičkov in jelenčkov na 100in 1način. pod to se pa podpišem. Sem pa v novicah slišala da je skrivnostno zginilo ne vem točno v kateri lekarni veliko nosečniških testov, ne vem če ni bil tvoj veseli mož na delo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:44:01
|
|
|
|
Kepica83
|
hej bejbe moje čvekaste! Mater da vas komaj dohajam. Nadka kdaj delaš ti test?? Daj na nek seznamček vas vse napiši, da bomo na tekočem kdaj za katero navijamo. Nadka moj bejbilino je super. Smo zdaj bili pri mojih starših pa je moj full hitro vozil, ko smo se vračali domov, pa me je otročič tak brcal da se mi je štrikan pulover premikal, čeprav sem imela pod njim še 3 majice . sedaj ko pa smo doma pa smo mirni. Zgleda da res neverjetno uživa v vožnji ali pa tudi ne. Nevem kaj bi te grozne brce naj pomenile. A ve katera?? Ja jaz sem tudi že slišala da se darila zavijajo Nadka in ostale.. en nasvet: pred pošljete post ga kopirajte. in če vam izbriše odprite novo okno in prilepite.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:45:40
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 pod to se pa podpišem. Sem pa v novicah slišala da je skrivnostno zginilo ne vem točno v kateri lekarni veliko nosečniških testov, ne vem če ni bil tvoj veseli mož na delo Ej res je. Tudi jaz sem slišala . je moj mel sklic in je mogel takoj v službo da bi našli tatove. Pa ne duha ne sluha o barabah . edino lekarnar je imel usred čela odtis kopita
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:47:47
|
|
|
|
nadka30
|
lej jo lej kdo je tudi tukaj sem mislila da sem že mislila policijo poslat za teboj . Kepica mi smo vse bolj božičkove tako da okrog božiča bomo vse videle plus,poleti bomo pa en drugi posteljo grele v porodnišnici
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:49:34
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 pod to se pa podpišem. Sem pa v novicah slišala da je skrivnostno zginilo ne vem točno v kateri lekarni veliko nosečniških testov, ne vem če ni bil tvoj veseli mož na delo Ej res je. Tudi jaz sem slišala . je moj mel sklic in je mogel takoj v službo da bi našli tatove. Pa ne duha ne sluha o barabah . edino lekarnar je imel usred čela odtis kopita
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 19:59:01
|
|
|
|
Kepica83
|
ja sem slišala da hočete razpisat tiralico za mano: WANTED KEPOZAVER , pa sem se rajši sama predala . Kaj zdaj kdaj delaš testeka? 15tega?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 20:08:16
|
|
|
|
nadka30
|
ne kepica 15 je še prehitro mogoče kak dan pred božičem, sedaj smo v akciji tako da če se takoj ne odzivam pomeni da sem pri delu, saj ne mal se hecam, ja tam okoli božiča upam da je ne bo In ti kako si, kako greješ bušija, upam da veselo brca, Ali kater ve kaj kako je z twiksy, pa kje je naša pilotina nič je ni za videt
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 20:10:01
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 ne kepica 15 je še prehitro mogoče kak dan pred božičem, sedaj smo v akciji tako da če se takoj ne odzivam pomeni da sem pri delu, saj ne mal se hecam, ja tam okoli božiča upam da je ne bo In ti kako si, kako greješ bušija, upam da veselo brca, Ali kater ve kaj kako je z twiksy, pa kje je naša pilotina nič je ni za videt Moj otročiček je pravi brcko. Šutira me na dnevnem redu . Tudi mene zanima kako je z twixy. Pa kaj je se zgodilo z marie??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 20:14:32
|
|
|
|
nadka30
|
po mojem je mariee rodila pa nas mal heca, ko vidi kak smo virbčne, al se ima pa tako fajn da do računalnika ne utegne ja za twiky sem pa tudi jaz radovedna, upam da bodo dobre novice
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 20:19:27
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 po mojem je mariee rodila pa nas mal heca, ko vidi kak smo virbčne, al se ima pa tako fajn da do računalnika ne utegne ja za twiky sem pa tudi jaz radovedna, upam da bodo dobre novice Tudi jaz srčno upam da bo twixy javila kako dobro novičko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 20:25:17
|
|
|
|
nadka30
|
punce nočko, pa lepo, veselo ter polno noč vam želim. Jaz sem se pa tako najedla klementin da moj trebušček zgleda kot ena klementinca lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
izbrani ginekologphotoJe vaš ginekolog ...moški (
38%)
ženska (
62%)
Število vseh glasov: 569Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!