|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
6.11.2009 11:10:59   
sonček85
user posted image http://www.diva.si/blog.php?akcija=komentar&blog_id=4264

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
6.11.2009 11:11:36   
sonček85
hEJLA LEPOOTIČKKE!

TeniRR:naj bo konec mmeseca en velik,lep in debel +++++++
nadka:ma joj tole vreem pa tudi mene jezi,še ven ne morva z Aleksom
biba:i super za potepanje,saj malo pa paše.no potemtakem pa naj aLEKS ČIM KASNEJE SPREGOVORI ,DA NE BO POTEM POPAČENO GOVORILuser posted image
mm:ne morem pomagat če pa je reklo,lej to je za LM in me ne zanima kaj reče njegova mami.Pa lej ena mala malenkost za zahvalo .
Ja to ppa poznamo,oči je zanimiv saj ni ves dan z njim in ko pride je  zakon,naš kr začne noret ko ga vidi da bi ja šel na rokeuser posted image
 naš Alerks spi še v spalnici ,a v svoji postelji.Jz bi ga že dala v njegovo sobo ,a sem rekla da dokler ne bo spal celo noč ne bo šel.Sam po mojer bom kmalu naredla ta korak,saj mislim da ga moti ko se premikava z mojim in potem se prebudi.No pa moj že tko al tko večino časa spi v dnevni ,ker ne more bit pr mir še ponoč.
Lej ti če si se tko odločila bi ga jaz dala v njegovo  sobico ,itak imaš kot si rekla AS in če bo kaj bo piskal.Jaz tega nimam.
Ti ga kar daj da bo lepo ajčkal v svoji lepi novi sobici ,posteljiuser posted image user posted image
LUČKA bo pa po moje super v sobic i

tko sedaj sem malo napisaal,vse vas lepo pozdravljam in se še kaj javim če bo čas.

poljubčki in objemčki vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 402
6.11.2009 11:35:38   
Teni_
Pozdravljene.

Dva dni že imam čisto norišnico zaradi enega zagnojenega prstka. Tamlajša si nohtke grize in se ji je zagnojilo + vrastlo. Sva bili včeraj na splošni kirurgiji,  da so ji nohtek odstranili, danes pa sva bili na prevezu. Eno uro sva držali prst v tekočino, da bi se samo lepo odlepilo, ker se ji je vse prijelo zraven. Hvala bogu, da je mimo. Boga miška mala.

Nadka, upam, da res. Meša se mi in zvečer komaj zaspim, ker mislim samo na to, da bi zdaj imela že lepi velik trebušček. Še dva meseca približno, pa bi rodila.

Hvala punce, za želje.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 403
6.11.2009 11:57:16   
sonček85
mm:a si že mogoče naročila lučko,jaz bi nekaj imela če je možno ,če si pa že naročila pa ne naročvat posebaj zame.Hvala

Naroči mi to će še nisi :
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca04.02.(de-mt.fu.ca07.01.02)/1483948(Aleksander)

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.05.(de-mt.to.ca02.03.01).(de-mt.to.ca02.03.01.06)/1736128

joj kako je dober (tega ne naroči )user posted image

Tega bi te pa prosla če mi lahko poveš kaj dela,ker ne znam nemško-hvala ,pa potem povečm če ja ali ne naroči http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.05.(de-mt.to.ca02.03.01).(de-mt.to.ca02.03.01.03)/1689114

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 404
6.11.2009 14:43:00   
mariee
Sonček ali pa mM vidve mi bosta vedeli povedat koliko šalčk malinovega čaja se lahko spije na dan. saj sta ga pili, kajne? Sem si ga šla prejle kupit in ga že pijemuser posted image upam, da bodo rezultati vidni čez 3 tedneuser posted image user posted image

Sonček čestitke za prve besedeuser posted image user posted image user posted image

mM moj tudi že komaj čaka da bomo družinica, no pa jaz tudi.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 405
6.11.2009 14:52:39   
tassika
Mariee od 37t naprej komot do 3 skodelice na dan, jaz sem prej dve, upam, d ani to pospešilo vsega skupaj.user posted image  No danes imamo pester dan, prej sem jo podojila in potem ne zaspat, tko 3 ure. Potem je bil pa čas za novo dojenje in zdaj spančka ko angleček. Sploh ne vem kaj ji je bilo, ni blo dobro v naročju, ne v posteljici, ne če sem jo nosila,... Ah ja, pravijo, da tako vsaj vem, da jo imam.

Sonček85 kdaj jo lahko dam v ležalnik ležat, ker se mi zdi, da zdaj ne bo več samo hrana in spanje, ker je prej gledala ko čuk, pa ne vem a je že lahko notri ali ne?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 406
6.11.2009 15:23:22   
malaMravljica
Soncek, a ce sem ze narocila grelnik, hehe .. en je ze do Slovenije pripotoval moj pa je ze tu ja.
Ma seveda ti narocim, ni panike, dam pa mojim drug tedn da ti prinesejo dol.
Tista igracka se premika, po moje vibrira sem in tja. Jo narocim?

jok, lakota pri hisi, morem it.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 407
6.11.2009 15:40:39   
mariee
Tassika hvala za odgovor. Kako si mamica? A ti se vredu počutiš? Joj, jaz tudi komaj čakam, da dobim svojo punčarouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 408
6.11.2009 16:28:08   
drobtinica29

čaw punce!

upam da mi sedaj uspe napisat, ker 1x sem že danes pa me je ven vrglo,... grrrrrrrr

pol pa ni blo časa.

Hotla sem vam povedat mojo porodno zgodbo:
no pa še 1x,... vse se je začelo v pon. 26.10. zvečer ob 20.40 ko se mu odluščil čep in odtekla mi je voda, prav tako pa so istočasno začeli še popadki, najprej dva na 10 min, kasneje pa že na 5min. spreje v P ob 21.40, bila odprta 2cm, v porodno sem prišla ob 22.15, nato je vse potekalo po normalni poti, ob 1 odprta že 5cm, nato 8 in nato 10, in pričela se je. najhujše je bilo pri iztisu, ker je user posted image prišel ven postrani in še rokico je imel na glavi, vse to je otržilo iztis, zato sem potreboval še dodatno pomoč babice , da mi je pritisnila na trebuh 3x in našeuser posted image je bilo zunaj! Najlepši občutek in trenutek, vse bolečine v trenutku pozabljene!!!
Vsega skupaj je porod trajal 5ur. Pri vsem tem gre posebna zahval mojemu partnerju, ki je bil prisoten, brez njega bi bilo veliko težje! user posted image user posted image

V P sma ostal 7 dni, ker smo imeli še zlatenico, sedaj smo pa že doma in se lepo navajmo en na drugega!

Pozdravček in dobrodošlica vsem novim na tej temi, želim Vam povedat, da boste čez 1 leto že vse na naših , mestih, tudi me smo bile pred letom dni na tem! tako da veliko sreče in pozitivnih misli!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 409
6.11.2009 16:56:44   
tassika
Mariee rahlo utrujena, v porodnišnici nisem vedela kaj jejok, tukaj pa vsak dan poštudira kaj novega, recimo prej je ugotovila, da zakaj pa mora on spat, če pa gleda in malo joka pa jo vsi gledajo in sva en obrok spanja izpustili. Sem napisala smsm eni kolegici iz p. ki je imela tudi punčko prej rojeno in tudi njena ni nič jokala, pa pravi, da imajo doma veselico, težka je ta privaditi se na dom oz svojo novo posteljico.

Ne vem a sem tukaj že napisala porodno zgodbo, če jo nisem povejte, pa jo kopiram iz sosednjega foruma, je pa zelo podobna drobtiničini, samo da pri meni ni nihče pritiskal na trebuh in da je porod, ne vem od kje se šteje, od prihoda v p. je bilo 5h od porodne 3h. 

Zdaj grem pa nekaj na hitrco pojest, oči in Zoja spitauser posted image  meni pa kg kar puhtijo, trebuščka skoraj ni več, strije pridelala nobeneuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.11.2009 18:12:23   
mariee
Tassika nisi napisala porodne zgodbe. Super za kg in trebuščkauser posted image user posted image user posted image veš kolk sem se jaz zredila..user posted image user posted image user posted image sem na +18user posted image sam me je voda zalila, mam zatečene roke, noge..

prejle sem pa oprala še kombinizonček in vrečo.. zdj grem pa še na en malinin čajuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 411
6.11.2009 18:53:54   
tassika
Evo mariee:
Vglavnem 31.10. sem še zjutraj veselo šla v službo na kavico, potem k tašči na kosilo in na koncu še v supernovo na rudniku, bila leteča do konca. Potem pa mi je nekaj začel trebuh otrdevat, pa sem rekla, da so lažni popadi, ker je mala veselo migala, tako kot ob vsaki polni luni. Ob 8,30 sem bila ful utrujena in sem šla spat, še prej pa sem na wc-ju opazila malo rjave sluzi, nič jasno, kličem kolegico, pravi, da možno da je čep. Ok si rečem dobro lahko traja še kakšen teden. Grem ležat, mene spet lulat, malo bolj prtisnem, te sluzi spet več. Pa jaz spet nič, grem spat, ko dobim občutek da je vložek čisto moker, grem na wc, začne teči, ampak ne vse, to je bilo ob 21.40. Kličem v porodnišnico, ona pravi če je odtekla voda takoj priti,če je samo čep čakajte popadke. Vredu grem jaz pod tuš, se obrišem, meni teče po nogah, moj zraven gleda in pravi, začniva pakirat in sem na hitrco vse spakirala in letela, ob 22.30. sva prišla v porodnišnico, meni še vedno teklo, pravi sestra na triaži ja nič 2-3 prste odprta, gremo rodit, mene pa panika kaj a že. Pridem v sobo za klistir, aja že na poti v LJ so se začeli popadki na 5-7 min. po klistirju popadki še vedno enako, pobrila me je babica, doma ni bilo časa, ni bila nič grobauser posted image  ob 00.30 pridem v porodno, ogromno lepo vijolično, k da sem to potem še opazilauser posted image  ob 1.00. pride porodničarka, gleda pravi 5-6 prstov odprta, dobim masko za predihavat popadke, ki mi ni najbolj dišala in je nisem preveč uporabljala. Popadki redni, potem pa ne vem več čisto točne ure, ko je prišla babica in pravi vsa odprta, glavica na -3 gremo probat mal prtisnt da vidimo kako se bo zrotirala in je bilo baje super, takrat sem dobila nekaj v žilo in ob 3.29 se je rodila naša Zoja.
Vse kar se še spomnim je, da sem govorila, da boli in peče, pritisk zgleda, ker je bilo tisti dan ful porodov, sva bila z mojim večino časa sama in sem govorila pokliči sestro jaz ne morem več, on je meni govoril ne pritiskat, samo dihaj, pa kaj ko nisem mogla, potem je priletela babica, smo 3x pritisnil in je bilo konec, vmes ko nisem mogla več je rekla, da je glavica že zunaj, da naj pogledam in to mi je dalo moč še za zadnji popadek. Šivana nisem bila nič, malo me samo peče ko grem lulat, je rekla, da sem se malo odrgnila, ne vem kako.
No z malo sva zdaj že doma, je pridna, je in spi, danes je bila pri nama patronažna, je rekla, da morava kar na 2-3 uri, da bo pridobila na teži, malo je rumenčkana in loviva svetlobo in pa dec. imava pregled pri kardiologu, neka majhna luknjica ali nekaj podobnega, drugače je pa zdrava, sliši dobro, kolki A1 oba, je dobro, samo veliko kolca, včasih tudi malo pobruhca.
Tako bom rekla, moj porod je bil hiter v porodni 3h od prihoda v porodnišnico 5h, bolečine še nisem pozabila, je pa res, da ko je vsega konec res mine v sekundi. Ni bilo tako hudo, da bi zdaj rekla, da ne grem nikoli večuser posted image  Edino hrana v porodnišnice je bila bolj tako tako, ves teden neko enako sr... se pa preživi, vse za naše pikice. Sestre na oddelku super. Sploh prvi dan, ko so malo odpeljali na intenzivno so ves čas hodili gledat če sem ok, ker sem itak padla v jok, to je tko grozno, ko končno dobiš k sebi in ti odpeljejo, edina prednost tega je, da je v lj to spodaj in si pač lahko če želiš cel dan tam. No drugi dan sem jo že dobila nazaj. So samo preverili, da ni bilo dihalne stiske.
Uf sem se razpisala, pa sigurno sem še kaj pozabila, bom pa dopisala če se spomnim.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 412
6.11.2009 18:54:22   
tassika
sem samo kopirala, mogoče je še kaj več napisano kar že veste, ampak sej ne škodi še enkrat prebratuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 413
6.11.2009 19:07:15   
Kepica83
user posted image user posted image  Zelo lepo tassika user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 414
6.11.2009 21:22:38   
nadka30
punce večer
lep vas je brat še posebi vaše porodne zgodbeuser posted image user posted image user posted image
večer kepica
punce ali mogoče ve katera kako se znebit bradavice, mala jo je dobila na dlan
ali se mogoče dobi katera krema za odstranjevat.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 415
6.11.2009 21:51:50   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

punce večer
lep vas je brat še posebi vaše porodne zgodbeuser posted image user posted image user posted image
večer kepica
punce ali mogoče ve katera kako se znebit bradavice, mala jo je dobila na dlan
ali se mogoče dobi katera krema za odstranjevat.

Hej nadka. Končno si nas prišla pogledatuser posted image . Nadka v lekarni imajo verjetno za zamrznit bradavičko. Sigurno pa imajo kar nekaj pripravkov za to. Najboljše da čim prej odstranita da se jih nebo raznelso.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 416
7.11.2009 7:13:43   
Teni_
Dobro jutro!

Me smo že pokonci. Ati je šel enim kolegom pomagat drva naložit, da jih domov pripeljejo, babnice pa gremo zapravljat. Sem ta teden ugotovila, da Teja nima škorenjčkov. Tiste , ki so njena številka, so ji preoske in jih ne dobi gor. Tako, da gremo vsaki po ene škorenjčke in Teji še ene za na sneg. Pa mami si bo verjetno tudi kakšne nove privoščilauser posted image .

Lepo je prebrat vaše porodne zgodbe. Moje niso bile nič kaj prida. Ena je tu gor na internetu, pri Niki pa ni bilo kaj dosti za povedat. Oba poroda brzinska. Teja je bila zunaj v eni uri s pomočjo umetnih popadkov, pri Niki so me popadki zbudili okoli treh(malo prej), v porodnišnico sem prišla nekaj čez 4, v porodno sobo 4:10, Nika rojena 4:17. V bisvtu oba super poroda in upam, da bo tretji tudi tak, ker ga ni lepšega. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 417
7.11.2009 9:07:06   
nadka30
dobro jutro, dober dan
kepica sem kar šla klicat v lekarno grem potem po neko mazilo da bo zamrznila bradavico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 418
7.11.2009 9:25:05   
nadka30
kepica upam da ti bo odgovor na ZS kaj prav prišel, tako sem se jaz znajdla da sem dobila celotnouser posted image user posted image
en lep pozdrav vsem puncam ter našim nečakom-nečakinjamuser posted image user posted image user posted image
Danes je pa Martinova sobota, boste pekle gosko, raco oz. greste martinovat potem pa slončkat pod deko. Škoda ker moram še neo tečko počakat, bi bilo prav fajn martinovat, mogoče nam bi pa ratalo kakega martinčka ali martinko naredit. Je pa hec ker je moj na martinovo rojen pa mu ni ime martin.
en lepo martinovo sobotouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 419
7.11.2009 9:46:54   
tassika
Jutro punce, jaz se pa danes počutim krasno, ponoči samo 2x vstali, sem jo pustila, da se sama zbudi in se je na 3 urce, kur... pa bujenje, pol je pa kriza, že tako je bila, samo sem poštudirala sistem, jo dam spat k meni in pol čez pol urce ko zaspi nazaj v posteljico, mogoče ne delam prav, ampak edino tako lahko spimo, brez da se uspavamo 2 uri. Se pa pozna, da je že en teden stara, je že firbčna in dosti bolj gleda, na začetku je samo spala, včeraj je bila med enim in drugim obrokom kar budna in smo se zabavali. Me pa moti to, da noče podirat kupčkov, sicer tišči jo zgleda nič, v porodnišnici mi je rekla, da če ga ne podre v parih minutah naj jo dam v posteljico na bok in ga bo sama, mogoče ga res. Jaz pravim, dokler lepo lulamo in kakamo in jemo je vse ok, malo pa tudi mora nagajat, da vemo, da jo imamo a neuser posted image

ps. 8kg v 1 tednu huda dieta tole dojenje a ne, pa ne mislit da ne jem, jem čisto normalno 4-5 obrokov na danuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 420
7.11.2009 11:17:34   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

dobro jutro, dober dan
kepica sem kar šla klicat v lekarno grem potem po neko mazilo da bo zamrznila bradavico.user posted image user posted image user posted image

O super. Kaj so rekli? Da imajo kaj za bradavičke?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 421
7.11.2009 11:53:41   
Teni_
Mi ne bomo nič martinovali. Sem imela najlepše martinovo 4 leta nazaj, ko se je rodila Nika. Tako, da je zdaj vsako leto martinovo nekaj posebnega.user posted image  

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 422
7.11.2009 12:33:42   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Mi ne bomo nič martinovali. Sem imela najlepše martinovo 4 leta nazaj, ko se je rodila Nika. Tako, da je zdaj vsako leto martinovo nekaj posebnega.user posted image  

user posted image user posted image

Jaz bom pa praznovala 20.11. user posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 423
7.11.2009 13:50:39   
malaMravljica
Soncek, sporoci ce ti narocim tudi tisto igracko ki nekaj vibrira oz se premika, sem te sprase´vala ze vceraj.

Rizkoo, presneti C&A, tok sem bila zalostna vceraj, sem hotla tist tok lep body narocit pa ga ni vec v ponudbi. V pondelk grem k zobozdravniku in v tistem mestu je CA, bom letela pogledat, ker bom itak imela varusko s sabo za malega. Pa k frizerju grem naslednji teden, pa zvecer z mojim vn, jupi...

Tassika, ves po parih tednih se boste navadli en na druzga pa bo manj joka, moj je ratal spet tok priden.

Porodne zgodbe, ma sej ne morem verjet, vse rojevate kar cak cak cak in ste mamice. S cim sem si pa jaz zasluzila 17 ur popadkov in mucenja?

Mi2 sva bila danes ze na soncku, sedaj sem stanovanje koncno spet zglancala in ko pojeva in se spedenava greva mal hrane nakupit. Pa ta velik avto imava, jupii, mi ne bo treba se jezit in spravljat lupinico v mojem avtu, ki ima sam spredaj vrata.

Uzivajte v vikendu!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 424
7.11.2009 18:21:28   
mariee
Hvala Tassika za zgodbo. 8kg v  enem tednu, suuuper.user posted image user posted image user posted image boš kmalu nazaj na svojih kilah, al si že??? pa kar trebušček je že zginil? sem mislila, da to dalj časa traja. ti si v lj rodila a ne? kolk kil ma zdj Zoja?

mM vidva gresta pa že kar zvečer ven. user posted image user posted image user posted image sej je prav tako, morata si čas zase vzet!!

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?