|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
8.12.2009 20:30:33   
malaMravljica
ma smrekco se postavi kadar hoces. Moj hoce imet pravo, ker tukaj imajo vsi pravo, jaz sem pa bolj za umetno drgac. No in moj bo kupil verjetn spet zadnjo smreko in to 24 ze nekaj cez poldan, ko bodo ze zapirali trgovine in pospravljali smreke. Joj, da bi jo zamudu in bi mogu eno v gozd it iskat user posted image user posted image user posted image   aja, nasa smreka je vedno tok velika, moj si je enkrat umislu 5m veliko, ker lahko, ker nimava enaga stropa, velike smreke meni spet niso lepe. No, ma jo bom pa vsaj lepo okrasila.

ma babe zmesane, zdej ste me pa kar v slabo voljo spravle. Letos za bozic in novo leto bomo pa kar doma, prvic user posted image user posted image user posted image  vedno do sedaj sva silvestrovo prezivljala na plazi na Puketu, kar na jok mi gre, tok cakam kdaj gremo skupaj in bo mali en frajercek v dzipu, ker ga vedno najamemo in sva tok frajerja pol.

Kepica, posteljnina je bila 9,99 eur user posted image user posted image user posted image user posted image  a sem pridna, vedno zvoham kaj poceni. aja, pa to ki jo ze imam je isti material, je bila tudi tok poceni, je pa zelooo kakovostna.
A ce ti bodo odgovoril na mail, ti ne vem, Mogoce te bodo tudi pri miru pustil, ce nisi dala kaj dosti podatkov ti verjetn itak nimajo kaj dosti nardit.

Tassi, fajn za pregled.

Tako, moj mali ima mal pavze, mi je zaspal na kaucu, zdej ga grem pa zbudit user posted image user posted image  in v pizamo, pa vecerjo dobi user posted image  in v posteljo. Pa angel care bo danes prvic deloval. Ne vem ce mu tok zaupam, da bom upala z zaprtimi vrati spat.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
8.12.2009 20:34:30   
tassika
MM saj bo drugo leto bolje, tudi midva bova doma, sva že en par povabila če prideta delat družbo, pa se še nista odločila, drgač nam jo bo pa piki delal. Evo Zoji že spi, jaz pa čakam dr.housauser posted image . Včeraj je zaspala ob 19 in spala do 11,30 in potem do 3,30 in do 7,00 in pol sem jo ob devetih budila ker smo mogli it k zdravniku, ima malo težav po kapljicah in ne vem če jo one ne utrudijo, ker ful spi, mogoče je pa vreme, jaz bi tudi sam spala, pa ne morem, ker je toliko za naredit, grr jaz sem packa, sama domap a vse umazano, ne vem kako mi ratauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
8.12.2009 20:36:49   
Kepica83
MM upam da se bo uredilo. Kaj pa če mi čez par let kakšne obresti pošljejo??user posted image user posted image user posted image

Res si kupila lepo postelninco pa full poceni. Pridna si. Jaz imam tudi raje umetne smrekice. A mali LM je pa zapančkal? Priden. Ma ne bodi žalostna. Letos bodo to vajini najlepši prazniki, ker bosta imela zlatega sineka ob sebi. In to je največ vredno.user posted image

Jaz sem tudi dala mojega otročeka 50kilskega pančkatuser posted image user posted image . Kak lepo smrči na hodnikuuser posted image

sonček85 pogrešam teuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1853
8.12.2009 20:41:57   
Kliki
Midva bova tudi za silvestrevo doma in sva bila lani tudi pa je bilo prov faj. Pa še zeblo me ni.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
8.12.2009 20:46:53   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Midva bova tudi za silvestrevo doma in sva bila lani tudi pa je bilo prov faj. Pa še zeblo me ni.user posted image

Jaz sem tudi najraje doma za silvestrovo ampak boma tudi letos praznovala z kolegi. Preden sem z mojim začela , sem bila vsako leto doma z starši... mmmmm kak pogrešam to. Nikoli mi ni bilo da bi šla kam z kolegi. No zdaj pa se morem prilagajatuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
8.12.2009 20:49:34   
Kliki
Jest sem pa prej žurala na polno, pa vseeno šla 1januarja popoldne vsako leto delat. Tako bo tudi letos.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
8.12.2009 20:53:30   
Kepica83

Jest sem pa prej žurala na polno, pa vseeno šla 1januarja popoldne vsako leto delat. Tako bo tudi letos.

dobra siuser posted image  . Moj pa ima srečo da gre delat ob 6 zjutraj user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
8.12.2009 20:55:05   
Kliki
Ja tako delam že ene 14let sem prej pomagala stricu. Pa mi vrjemi da komaj čakam da + zagledam da bom enkrat lahko doma računam na to.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
8.12.2009 20:57:45   
tanjusi
o punce!!
Jaz vas sploh ne folgam brat.
Kepica želim da bo vse ok z tvojo krvjo!!
Jaz sem bila danes v službi po službi pa še en seminar  in sem prišla ob osmih domov, vsa vesela in potem me pričaka mrki obraz mojega možeka user posted image , kako je bogi ko je cel dan sam in me je vse veselje minilo, ene dva tri dni v mesecu zna bit prav zopern, jaz ne vem ali je to kaj v povezavi z luno ali kajuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
8.12.2009 20:58:02   
Kepica83

Ja tako delam že ene 14let sem prej pomagala stricu. Pa mi vrjemi da komaj čakam da + zagledam da bom enkrat lahko doma računam na to.

verjamem miška moja. Kmalu bo ++++ boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
8.12.2009 21:02:56   
Kepica83
hej tanjusi. Jaz sem bila včeraj taaako dobre volje, kot že dolgo ne. Možek me je prišel ob 18ih iskat k mojim staršem in sma se res imela svetovno vse do doma in še doma. Pol pa grem meile brat pa me je skoraj kap, ko vidim da sem se na neko stran prijavla da bi lahko gledala vozičke pa so mi 96eur zaračunaliuser posted image user posted image user posted image

Skoraj me je pobralo. No in tako je bilo konec moje dobre volje. Sem se takoj obrnila na MM in njenega možeka in sta mi svetovala kako pa kaj. Je pa to neka nemška stran. Ampak sem točno vedla, da nekaj bo ker sma se tak lepo imela. Prav kipela sma od dobre volje. Sploh pa ker se cel dan nisva vidla pol pa se pogrešama do onemoglostiuser posted image user posted image

Upam da tvojega možeka hitro mine slaba volja. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
8.12.2009 21:05:56   
Kepica83
zdaj pa kepica joka od veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi bebika brca pa dvignem majčko, pa vidim kak mi trebušček skačeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
8.12.2009 21:06:24   
tanjusi

zdaj ma celo noč čas študirat ko je v nočni user posted image , upam da se ohladi, jaz pa tudi, tolikokrat bi blo fajn da bi bla tiho , sam mu nočem bit tiho in pol je pač kreg tu,hvala bogu da ni prepogosto!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
8.12.2009 21:11:44   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

zdaj ma celo noč čas študirat ko je v nočni user posted image , upam da se ohladi, jaz pa tudi, tolikokrat bi blo fajn da bi bla tiho , sam mu nočem bit tiho in pol je pač kreg tu,hvala bogu da ni prepogosto!

tvoj tudi??user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
8.12.2009 22:01:53   
malaMravljica
ja, mali spi. Sva se cartala do malo prej, pol pa v postelco in spat. grrr.. ni mi hotlo slikce prilimat

Kepica, ma ce se jaz ne motim je tisto en avstrijska stran. Ma saj je vseeno, jaz jih sovrazim in ne vem zakaj jih kaksna policija ne zahakla. Imajo pa drgac tok v nulo vse narejeno, da znajo ljudi zelo dobro ob denar spravljat ves.
Aja, se nekaj, si spet napisala in tokrat te moram popravit. Tvoj  je sedaj samo tvoj fant in bodoci moz, ni pa se moz, nic se ne stuli tako k porocenim. Najprej poroko cez, ves stres in rinko gor, pol bos pa gospa Kepica!!! Tko, vidis kok znam bit stroga user posted image user posted image  

Tassika, jaz pa strajkam dr. hausa danes, ma ga imam ze malo cez glavo, pa se uzaljena moram bit, ker je konec gospodinj in ne vem kdaj bo nova sezona, zadnji del se je pa super zanimivo koncal. A veste, Linette bo imela spet dvojcke.

SOncek, Aleks je tudi ze v dezeli sanj a ne.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 8.12.2009 22:02:42 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
8.12.2009 22:05:48   
Kepica83
mivda sva mnenja da tisti papir nič ne spremeni. Zato sma že zdaj možek in ženkica.. sicer še ne na papiru sma pa user posted image user posted image . Veš koliko jih je ko pravijo da so ločeni pa še niso?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
8.12.2009 22:13:00   
Teni_
Pozdravljene babike.

Mi smo ravno v času O, ampak nismo kaj dosti pridni, ker možeka zob boli. Upam pa vseeno, da je usopelo, ker sva v nedeljo slončkala, včeraj pa bi po mojih izračunih naj bila O.

Sem pa danes izvedela, da je sodelovka user posted image in ima rok aprila. Sem bila full vesela za njo. Jaz pa še ena, pa imava namen bit čimprej. Bo zelo zanimivo pri nas na blagajni, če bomo vse tri noseče.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
8.12.2009 22:13:59   
Kepica83
Teni RR seveda bo uspelouser posted image . boš vidla kakšne važičke boste na blagajnah user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
8.12.2009 22:20:48   
Teni_
Haha. JA v tej moji smeni smo 4 približno istih let. Jaz imam 2 otroka, ena ima enega, ta, ki je noseča, bo to prvi, ena pa tudi še nima. Ha, potem pa bo cela smena na porodniški.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
8.12.2009 22:24:01   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Haha. JA v tej moji smeni smo 4 približno istih let. Jaz imam 2 otroka, ena ima enega, ta, ki je noseča, bo to prvi, ena pa tudi še nima. Ha, potem pa bo cela smena na porodniški.user posted image

nevem če ne bote na 24ur pristale.. user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
8.12.2009 22:33:25   
Kepica83
dobila zelo hiter odgovor dr. Pušenjaka:
Spoštovani,

po transfuziji se bolnišnico običajno ne zapušča vsaj 24 ur, saj se v tem času lahko pojavijo morebitne reakcije na različne sestavine tuje krvi in drugih dodatkov (transfuzijska reakcija), glede transfuzije plodu pa se odločamo le, kadar je plod anemičen, kar pa pri talasemiji običajno ni, saj fetusu običajno zadostuje preskba s posebnim hemoglobinom F, ki ga talasemija ne prizadene. Anemijo pri fetusu je sicer mogoče odkriti in tudi določiti njeno stopnjo z UZ merjenjem pretokov krvi skozi njegove možgane. Za zdaj se mi torej močno zdi, da je "debata" o transfuziji krvi plodu nepotrebna.
user posted image user posted image user posted image
 ta stavek je balzam za moja ušesauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
9.12.2009 5:53:29   
zvesta
jutro...

evo, glasovanje odrajtala... sme vsak dan pridna, samo napišem ne, ker sme lena za pisanje.... saj vas tudi berem, pa ste tako pridne, da vam ne sledim čisto... zato mi zdaj čist ni jasno katera je bila prej kliki... vem, da ni nova, a ne vem katera je bila prej user posted image

jaz se grem pa zdaj porihtat za pregled, dokler še Izak spi... ker pol je treba še njega porihtat in v vrtec zapeljat, potem grem pa v civilizacijo.... upam, da bo na pregledu vse v redu...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
9.12.2009 8:26:09   
a.biba
Zvesta si pa zgodnja. Saj sem vstajala za službo tak čas, ampak da bi se še prej tu oglasila to pa mi ni šlo.user posted image
En lep pregled, poln dobrih novičk ti želim!

Kepica83 tole so vzpodbudne novice. Pa ne morem verjeti, da ni tvoja ginekologinja sama nič sprožila v to smer, kot bi se igrala s tvojim in otrokovim življenjem. To, da moraš vse sam vedeti in urediti, pa tak vse pove o našem zdravstvu. Res žalostno!

Drugo leto bo res pravi babyboom tudi pri nas. Na rojstnem dnevu od male je bilo iz naše stalne klape letos 10 otrok, za štiri pričakovanje sem že vedela, no zdaj sem izvedela še za petega. To bomo vozičkali....

MM krasna posteljnina, da ne govorimo, da je noro ugodna. Se splača malo pošnufat, ne?
Glede Razočaranih gospodinj - jaz se novo sezono sproti dol vlečem in kaj naj ti povem... zanimivo, zanimivo... več boš pa morala počakatiuser posted image .

Tassika glede novega leta in praznovanja... tudi meni najbolj paše, če smo doma in je to to. Mogoče bomo pri kolegih, zdaj ko je že večja in imamo 3 otroke iste starosti, in imajo veliko hišo, da lahko divjajo (čeprav so mi zadnjič skor bobenčki popokali, tak direndaj so delali) samo sem pa nosečka in bomo videli ...

Vse nove, ki ste se pridružile - hudo mi je za vašo izgubo, vedno bolj žalostne zgodbe pišete in vem, da praživljate pravi pekel. Ampak nič ne moremo, očitno je to usoda na nas pa je, da si vzamemo čas in prebolimo. Verjamem, da bodo tukaj kmalu začeli padat ogromni pluseki in nosečnosti s srečnimi konci.

Zdaj pa še glasovat - saj vsak dan, samo javljala se nisem. Sem imela celo zmešnjavo glede diplomske in organizacije oddaje, pa je uspelo, tako da čakam na zagovor. Čez vikend smo se pa tako skoz potepali, v pon. sem bila v Lj, sicer se pa počutim grozno utrujena in sploh ne morem priti k sebi. Otroček noro brca in mislim, da nam bo tale še dal vetra, če že zdaj tako vpliva na moje počutje.user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
9.12.2009 8:27:07   
Teni_
Dobro jutro!

Mali2 sem že odpeljala v vrtec in šolo, zdaj pa uživam v tišiniuser posted image , potem pa delat. Komaj čakam na soboto, ker imamo potem zabavo. Sploh ne dvomim, da bomo uživali 100 na uro, ker je to res en super kolektiv.

Kepica, a misliš, da bi nas res dali na 24 ur.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
9.12.2009 8:57:32   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Kepica83 tole so vzpodbudne novice. Pa ne morem verjeti, da ni tvoja ginekologinja sama nič sprožila v to smer, kot bi se igrala s tvojim in otrokovim življenjem. To, da moraš vse sam vedeti in urediti, pa tak vse pove o našem zdravstvu. Res žalostno!

Ja a.biba sem ji rekla da mi v MB govorijo o nekih transfuzijah ona pa še mi napotnice ni htela dati. Pa je rekla da to ni res, ampak da mi jo je htela dat. Pa sem vprašala ja kdaj za boga?? Pa je rekla tam po 36 tednu. Sem rekla ja takrat jih že večina rodi. user posted image  res bi me lahko zafrknila. Ampak dobro da sem jaz taki ziheraš in ko se mi gre za otroka ne verjamem zlahka le eni osebi. Zato sem klicala svojega hematologa v LJ, in še dr. Pušenjaka sem kontaktirala. In oba sta rekla da morem takoj it v MB na pregled. No in v MB sta mi hematolog in zdravnica za rizično nosečnost rekla za transfuzijo. Kar sploh nisem pričakovala. user posted image

dobro jutro tudi ostalim puncam!

sonček85 upam da si vredu?? Pogrešam teuser posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......