Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 10:33:35
|
|
|
|
Kliki
|
O bogica upam da boš kmalu šla v bolniško in ti bodo te stvari prihranjene. Jest imam še dopust dva dni. Drugače sem ok, sedaj na polno , ker so plodni dnevi. Ampak sem se včeraj kar malo ustrašila ko se mi je po seksu pojavil rdeč izcedek. Danes ga pa ni več. Tako da predvidevam da mi je samo kaka žilca počla.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 10:44:10
|
|
|
|
nadka30
|
ja kliki upam da bom kmalu šla v bolniško samo rada bi počakala do nuhalne da vidim da je vse tako kot mora biti, ker se mi zdi da šele potem bom nekako lahko začela uživat to nosečnost, zaenkrat pa upam da je vse ok, važno je samo to da nimam izcedka. Lepo da na polno slončkata, držim vama pesti da bomo potem veselo klepetale o nosečniških težavah. Ja verjetno ti je počila kakšna žilica. Sedaj pa le pridno na kak hrib sanke pod rit in gremo veselo se sankat , vreme je več kot idealno. lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 10:47:54
|
|
|
|
Kliki
|
Ja bi pasalo samo še družbo rabim. Pomojem bom kosilo pojedla potem pa do kolegice skočim da se malo poklepetava in še malo njene malo hčerkice vidim.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 10:53:55
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja bi pasalo samo še družbo rabim. Pomojem bom kosilo pojedla potem pa do kolegice skočim da se malo poklepetava in še malo njene malo hčerkice vidim. ja to bo tudi pasalo, se boš mal na žulila. Koliko pa ima staro hčerko in kako ji je ime.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 10:57:39
|
|
|
|
Kliki
|
Eno leto je bila decembra in je Ela.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 11:11:03
|
|
|
|
nadka30
|
pol je pa res čist taprava za crklanje in še prav lepo ime ima.Pol ti pa želim veselo crklanje, obilo slončkanja in seveda en ogromen plus
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 11:14:30
|
|
|
|
Kliki
|
Joj hvala predvsem za tisti ogromni +, ki upam da ta mesec pride in me psiha ne bo spet izdala. Jast ti pa želim da ti popoldne v službi čimprej mine.
< Sporočilo je popravil Kliki -- 27.1.2010 11:15:15 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 11:17:02
|
|
|
|
nadka30
|
Seveda bo, čeprav je včasih res psihe veliko in marsičesa kriva. Joj kaj vse bi človek dal, če bi lahko samo gumb pritisnil in bi bil čist na releks Mislim da bi tisti, ki bi ta gum iznajdel veliko zaslužil
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 11:19:56
|
|
|
|
Kliki
|
O ja ta bi biv definitivno velik bogataš.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 11:22:46
|
|
|
|
nadka30
|
ja se strinjam, bi blo dnarja kot pečk, sedaj te pa počasi zapuščam imej se kar se najbolj da fajn
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 11:23:31
|
|
|
|
Kliki
|
Hvala enako in uživaj v .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.1.2010 19:14:58
|
|
|
|
sonček85
|
kliki-točno tako,glede na vse na rr ne dajem več.želim ti velik,debel in lep plusek nadka-super da ni več izcedka in naj tako tudi ostane
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.1.2010 13:20:24
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kliki-točno tako,glede na vse na rr ne dajem več.želim ti velik,debel in lep plusek nadka-super da ni več izcedka in naj tako tudi ostane Hvala upam da tokrat pa zares bo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.1.2010 16:33:33
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kliki-točno tako,glede na vse na rr ne dajem več.želim ti velik,debel in lep plusek nadka-super da ni več izcedka in naj tako tudi ostane Hvala upam da tokrat pa zares bo. kliki kdaj delaš test?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.1.2010 16:54:35
|
|
|
|
Kliki
|
Test bom delala konec Februarja če je ne bo. Sedaj imam šele O in sva zelo pridna.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.1.2010 17:02:17
|
|
|
|
tanjusi
|
Test bom delala konec Februarja če je ne bo. Sedaj imam šele O in sva zelo pridna. jaz pa okrog 10.2, če je prej ne bo... verjamem da bo februar najin mesec...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.1.2010 17:03:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Test bom delala konec Februarja če je ne bo. Sedaj imam šele O in sva zelo pridna. jaz pa okrog 10.2, če je prej ne bo... verjamem da bo februar najin mesec... za obe
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.1.2010 17:03:17
|
|
|
|
Kliki
|
Ja sedaj si pa midve tudi že zasluživa enga velikega+ ali pa .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.1.2010 10:36:46
|
|
|
|
mamica30
|
En lep pozdravček vsem! Ker se že tako dolgo nisem javila, pa mi dovolite, da sem danes prva. Se mi zdi, da me ta hud mraz kar malo daje. Nisem ravno ljubiteljica zime, tako da je to verjetno posledica tega. Ja, tudi jaz upam, da bo februar moj, ko bom spet lahko zagledala . Sem pa brez občutkov, tako da se prepuščam kako bo pač bo. Če ne bo, bo pa drugi mesec si rečem. Tanjuši, če se prav spomnim, si ti iz Koroške. Imam prav? Nadka30 si videla, da se je vse dobro izteklo in čas, ko boš v rokah držala malo štručko bo prišel kot bi mignil! Držim pesti še naprej!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.1.2010 15:43:45
|
|
|
|
tanjusi
|
Tanjuši, če se prav spomnim, si ti iz Koroške. Imam prav? a ti tudi? Ne vem če bo kaj ta mesec... 21. dan po menstruaciji se mi je danes pojavil rjavo krvav izcedek.. nekaj malega, malo hitro je da bi se že pripravljala za vgnezditveno pa ne vem kako izgleda in kdaj se pojavi ker pri prejšnjih nosečnostih je nisem opazila
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 30.1.2010 11:26:40
|
|
|
|
tanjusi
|
čist btv kje pa ste vse, ali vas je snegec zametel ali kako?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.1.2010 13:28:18
|
|
|
|
nadka30
|
hay hoj jaz sem tukaj, ja snega je več kot dovolj, komaj čakam na pomlad, sedaj pa baje pridejo še nizke temperature na vrsto Sem pa jaz danes tako tečna, zadirčna da bi me bilo lažje okrog nosit, kot pa prenašat, upam da so to res samo nosečniški hormoni, grem počasi z svojo zadirčnostjo že sama sebi na jetra, poleg tega sem pa še full utrujena in še lena po vrh, katasrofa na kvadrat, oz. kar za zjokat se je se mi moja dva kar smilita ampak si enostavno ne morem pomagat, tega pri prejšni nosečnosti sploh nisem poznala Tako in katera sedaj prva lula na testek, da močno navijam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.1.2010 13:35:04
|
|
|
|
tanjusi
|
Tako in katera sedaj prva lula na testek, da močno navijam moj rjav izcedek se je spremenil v zelo prehitro, zadnjo sem imela 8.1. sedaj je pa spet tu . Tako ni bilo nikoli in predvidevam da je to malo tudi zaradi ss. Čeprav nisem veliko pričakovala od tega cikla sem vseeno malo razočarana. No če druga ne bomo pa lahko kmalu spet delali na in očitno bom + vseeno pričakovala v februarju ... tam proti koncu nekje.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.1.2010 13:36:13
|
|
|
|
tanjusi
|
Sem pa jaz danes tako tečna, zadirčna da bi me bilo lažje okrog nosit, kot pa prenašat, upam da so to res samo nosečniški hormoni, grem počasi z svojo zadirčnostjo že sama sebi na jetra, poleg tega sem pa še full utrujena in še lena po vrh, katasrofa na kvadrat, oz. kar za zjokat se je se mi moja dva kar smilita ampak si enostavno ne morem pomagat, tega pri prejšni nosečnosti sploh nisem poznala tole glede sitnobe ti pa lahko tudi jaz potrdim... pri moji tretji...neuspeli nosečnosti sem imela tudi jaz nekaj zeeelo sitnih trenutkov....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.1.2010 13:43:05
|
|
|
|
nadka30
|
tanjusi še vedno navijam za plus v februarju, nič še ni prepozno. In kako si drugače verjetno ste tudi vi bili obdarjeni z neba z snegom, res ga imam dovolj in komaj čakam na pomlad . . Ja jaz tudi upam da tale sitnost hitro izgine , ker pa res nisem preveč užitna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?