|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
22.1.2010 16:30:11   
Kliki
Jest pa probam nazaj namontirat zaveso pri banji pa mi ne gre ker dva dela se kar iz lepega miru ne dasta več sestavit.
Ne nisem v službi imam od včeraj dopust en teden tako da malo pospravljam malo pa uživam.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
22.1.2010 16:34:28   
nadka30
Pol pa lepo če imaš dopust, jutri pa lepo z možekom na hrib, sanke pod rit in gremo našiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja lepo da si tako pridna, jaz sem pa čisto fuč, sem se prej napacala potem pa sma z nadjo šle kar obe v miževo deželo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
22.1.2010 16:38:43   
Kliki
Ma ja jest bi se šla z veseljem sankat pa moj dragi možiček zjutraj še mora opraviti svoje delo popoldne sta se pa tašča in pa tast najavla.user posted image  Ampak bova vseno uživala v skupnih trenutkih.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
22.1.2010 16:41:30   
nadka30
Važno je da uživata v skupnih trenutkih, samo to je pomembno.Jaz grem pa jutri na fešto ima stric 60 let in že sedaj si moram nekaj zmislit da ne bom pila vina, no kak kozarček po mojem že ne bo škodil, zraven si bom pa vodo nalila pa tako nobeden ne bo vedeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
22.1.2010 16:43:42   
Kliki
Rečeš da ti ne paše ali pa se s tvojim zmenita da ti voziš.
Ja to zna bit kar zoprno.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
22.1.2010 17:04:02   
nadka30
si bom že kaj zmislila, čeprav je tale tvoj izgovor da vozim dober.
Mislim da ga bom kar uporabila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
22.1.2010 17:06:36   
Kliki
Ta je res dober ker potem ne sprašujejo več.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
22.1.2010 17:09:35   
nadka30
ja saj točno takega rabim, sam da ne bojo preveč spraševali, sma se z mojim odločila da boma še malo počakala z novico vsaj do Ns to pa je še malo mejn kot mesec, upam da me ne bo prej trebušček izdaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
22.1.2010 17:11:43   
Kliki
Ja sej tako je še najboljš.
Sam jest si pa ne predstavljam kako bi to spelala, ker imam v službi kar dosti dvigovanja in bi morala tam povedat.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
22.1.2010 17:21:17   
nadka30
Ja saj imaš po eni strani prav, saj bom videla, če bo vse ok bom še malo počakal za zdaj še najdem kar izgovore da ne dvigujem česa( mal imam sreče ker sem izmenovodaja in dam drugim določene naloge), če pa bom videla da se pa le ne počutim dobro in da ne morem bom pa povedala.user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
22.1.2010 17:28:43   
Kliki
Ja sej ponavadi je treba v službi najprej povedat. Če ne bi imela take službe nebi razen mojemu povedala nobenmu do tretjega meseca. Pa upam da se bom s to temo lahko kmalu obadala tudi jast.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
22.1.2010 17:31:51   
nadka30
seveda se boš in potem boš srečno kazala trebuščka, se že veselim tvojega pluska.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
22.1.2010 17:38:04   
Kliki
Ja upam da res.

Dej mi nekaj pomagaj.
O nastopi ponavadi 13-14dan od zadnje M. Če sem jast dobila M 15.1 je O torej od 28naprej.
A to drži a ne?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
22.1.2010 17:55:12   
nadka30
Seveda je tako. ja imaš prav O nastopi nekje 13-14dni po M, po mojem jo boš ti imela nekje od 26.1.naprej, sem ti dana en dan prej za pripravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
22.1.2010 18:01:33   
Kliki
Ok ker sedaj mi ni blo nič jasno sem na RR računala in ker je moja še vedno prisotan je to zelo hitro.
Pa saj ni važno bomo veselo user posted image  in upam da tudi naslončkali.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
22.1.2010 18:05:57   
nadka30
Jaz sem gledala na tisti okrogel nosečniški koledarček, ga imam še iz prve nosečnosti in tam pravi da če imaš zadnjo M 15.01. naj bi ovulacija nastopila nekje od 26.-30.01., je pa to le okvirno po mojem je lahko vrhnec O tudi kasneje,
Seveda bosta pridno slončkala in naslončkala plusek, jaz bom pa potem skakala do nebes.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
22.1.2010 18:17:50   
Kliki
Ja seveda. Ti bos pa skakala zelo zelo previdno.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
22.1.2010 18:22:08   
nadka30
ja, ja če ne bo šlo drugače bom si pa z nogami pomagala, bom samo hopsalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
22.1.2010 18:23:32   
Kliki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
22.1.2010 18:39:10   
Kliki
Grem počasi malo pred TV.
Lep večer še naprej.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
22.1.2010 18:57:00   
nadka30
lahko nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
22.1.2010 20:27:47   
Teni_
Danes je moj dan, ko naj ne bi prišla, ampak glede na to, da je zadnje čase vse od 25 pa do 31. dne prihajala, bom še počakala do ponedeljka ali do torka na test. Zaenkrat je ni in če je še v nedeljo ne bo, bi bilo zelo možno, da sem  . No, bomo videli.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
23.1.2010 10:01:37   
Kliki
Teni stiskam pesti da je ne bo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
23.1.2010 20:18:50   
tanjusi
En lep dober večer. Po dolgem času se javljam, sem imela računalnik pokvarjen.
Brala bom pozneje kaj ste napisale.
Samo da javim da sem bila v četrtek na kontroli zaradi ciste in je hvala bogu ni večuser posted image
Mi je rekla g da se slišiva ko bo vesela novica in ker se mi zdi da mam ravno plodne dni sva šla kar v akcijo in res upam da v februarju pričakam plus.
Mi je rekla da mi privošči deklico jaz pa sem ji rekla da mi je čisto vseeno kaj bo samo da bo tako kot mora bit.
No zdaj vas grem pa brat, sem vas prav pogrešalauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
23.1.2010 20:44:49   
Teni_
Moja user posted image se je danes prikazala v vsem svojem sijaju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da drug mesec končno spet zagledam user posted image , ker mi gre že vse skupaj na živce.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?