|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
31.1.2010 13:45:53   
tanjusi
tanjusi še vedno navijam za plus v februarju, nič še ni prepozno.
In kako si drugače verjetno ste tudi vi bili obdarjeni z neba z snegom, res ga imam dovolj in komaj čakam na pomlad . .
Ja jaz tudi upam da tale sitnost hitro izgine , ker pa res nisem preveč užitna

kar nekako gre samo tole vreme mi pa res že gre na jetra ... dobesedno ...
Pa upam da user posted image čimprej mine , potem pa na delo... user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
31.1.2010 13:50:37   
nadka30
seveda bo tečka kmalu odšla in potem bosta veselo šla na delo.
Povej mi kaj misliš o tak kombinaciji barve, jat ima naravno barvo las rjavo in sedaj bi se rada pobarvala na rjavo( svojo naravno barvo las) potem bi si pa gor dala goste pramene blond barve, tako da bi po eni strani moji lasje še vedno bili blond barve?
Kaj misliš?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
31.1.2010 14:05:01   
tanjusi
Povej mi kaj misliš o tak kombinaciji barve, jat ima naravno barvo las rjavo in sedaj bi se rada pobarvala na rjavo( svojo naravno barvo las) potem bi si pa gor dala goste pramene blond barve, tako da bi po eni strani moji lasje še vedno bili blond barve?
Kaj misliš?

Jaz sem že imela na tak način pa zelo fajn zgleda ... no vsaj meni.. meni je to frizerka predlagala...

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
31.1.2010 14:09:29   
nadka30
tanjusi pa kaj pol to še vedno pride svetlo, ker jaz ne bi rada bila preveč temno.
Rada bi bila še vedno svetla , če naredim pa kontra da se poštriham blon pa pol rjave pramene gor se mi pa potem takoj vidi narastek,
Kaj misliš bom še vedno svetla?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
31.1.2010 14:21:40   
nadka30
imaš mogoče kako sliko te frizure oz te barvne kombinacije, ni mus da je tvoja lahko  tolk da bi si to mal predstavljalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
31.1.2010 17:48:28   
Kliki
tanjusi upam da se tvoja m kmalu poslovi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nadka Ta kombinacija je super. Naj bo veliko blond pramen pa ne boš temna.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
1.2.2010 16:30:19   
Kliki
Kje pa ste vse punce.

Jast sem pa malo slabe volje kr Mojo O nisva čist izkoristla sva bla sam prve dva dni pridna potem pa nič več. In sedaj se že kar pripravljam na prihod user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
2.2.2010 10:06:33   
zvesta
Pa sporočilce od twixy:

Pri meni se je začelo zares! Popadki na 5 min, tako da gremo proti porodnišnici. Upam, da bo čimprej konec, ker me je rahlo strah. :)) twixy

user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
2.2.2010 11:01:41   
mamica30
Zdravo punce!

Kako lep sončen dan imamo danes, pa vseeno je mrzlo. Tudi jaz komaj čakam na pomlad, pa na cvetje, ...

Tanjusi ja, tudi jaz sem iz Koroške. user posted image user posted image user posted image  ker je prišla tvoja user posted image . Ampak še vedno držim pesti, da tudi ti zagledaš svoj user posted image user posted image  še v februarju. Čisto možno pa je, da je zdaj ta zmešnjava glede M ravno zaradi SS. Moram se malo pohvalit, pa da je pri meni potem ko sem začela s KT in tudi z njimi po par letih končala vse tako urejeno in natančno določeno, skoraj (če malo pretiravam) do ure točno. Tako sem imela že O takoj po 14 dneh od SS in tudi moja user posted image  je prišla točno čez en mesec od dneva ko sem začela krvaveti pri ss. Vse tako lepo, sam me je tako strah nove user posted image , ker na koncu pa ni nujno, da je vse tako lepo. Upam in odganjam negat. misli, kolikor pač gre.

No, še to včeraj bi mogla prit moja user posted image , pa je še ni blo, tako da mogoče jutri naredim test in sporočim.

Kliki še vedno je mogoče, da vama je uspelo, saj lahko preživijo tudi par dni, tako da upanje še vedno ostaja in tudi držim pesti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image ! Če ne zdaj pa v drugem krogu.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
2.2.2010 14:50:29   
sonček85
mamica:držimo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
2.2.2010 15:01:51   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mamica30

Kliki še vedno je mogoče, da vama je uspelo, saj lahko preživijo tudi par dni, tako da upanje še vedno ostaja in tudi držim pesti, da čimprej zagledaš user posted image user posted image ! Če ne zdaj pa v drugem krogu.

Ja upam da res zagledam user posted image user posted image . Bom  pa poročala.

Za tebe pa navijam da je ne bo.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
2.2.2010 17:29:28   
Kliki
Punca a katera ve kako je naša Kepica?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
2.2.2010 17:37:19   
nadka30
punce hay hi hay ho kako smo,
bravo za našo twiky sedaj pa še malo in bo mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mamica in kliki držim pesti za plusekeuser posted image user posted image user posted image
kepica je pa baje spet v bolnici sem pred dnevi brala med aprilkami, tako da držim pesti tudi za njo.
No jaz sem pa tako tako, malo tečna, malo dobre volje, mal mi paše kislo predvsem cockta in panashe mal pa sladko.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
2.2.2010 19:07:08   
Kliki
A tako da je Kepica spet v bolnici. pošiljam ji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadka a tebi pa tako hormončki nagajajo pa sej bo kmalu bolje. Kdaj imaš NS?
Hvala ker navijaš za mene.

Jest sem danes sicer malo bolje, upam da se je kaj prijelo ker zadnje par dni res ne zbereva več enrgije da bi še user posted image .

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
2.2.2010 19:07:39   
tanjusi
Tanjusi ja, tudi jaz sem iz Koroške.  ker je prišla tvoja . Ampak še vedno držim pesti, da tudi ti zagledaš svoj

Ja in kateri del Koroške če ni skrivnost? user posted image Držim pesti jutri da bo +.user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
2.2.2010 19:43:20   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Pa sporočilce od twixy:

Pri meni se je začelo zares! Popadki na 5 min, tako da gremo proti porodnišnici. Upam, da bo čimprej konec, ker me je rahlo strah. :)) twixy

user posted image user posted image
Upam da se sedaj že cartate.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
2.2.2010 20:13:02   
sonček85
kliki:ja naša kepica je spet v bolnici ,UZ je ok,zmehčana ,samo odpira se še ne hvalabogu.
Se vsak dan čujem z njo in ji dajm pozitivno energijo saj jo potrebuje.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
2.2.2010 20:24:55   
tanjusi
kliki:ja naša kepica je spet v bolnici ,UZ je ok,zmehčana ,samo odpira se še ne hvalabogu.
Se vsak dan čujem z njo in ji dajm pozitivno energijo saj jo potrebuje.

SAJ BO SAJ MORA BIT.....

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
3.2.2010 16:43:48   
zvesta
Twixy sporoča:

Pa ste me končno dočakali! Sem lepotička Lili Sue in sme luč sveta zagledala danes 3.2. ob 15.32 v nemški porodnišnici. Težka sem 3850 g in velika 51 cm. Vsi smo ok!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
3.2.2010 19:14:47   
Teni_
Super, Twixy. Po vseh težavah in skrbeh, končno držiš v rokah svojo hčerkico. Čestitke iz dna srca!!!!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
3.2.2010 21:11:53   
sonček85

twixy:ČESTITKE ZA PRELEPO HČERKICO ,LEPE MERE IN NAJLEPŠE IME

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
4.2.2010 15:25:55   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Twixy sporoča:

Pa ste me končno dočakali! Sem lepotička Lili Sue in sme luč sveta zagledala danes 3.2. ob 15.32 v nemški porodnišnici. Težka sem 3850 g in velika 51 cm. Vsi smo ok!
ISKRENE ČESTITKE ZA HČERKICO!user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
5.2.2010 11:53:17   
mamica30
Pozdravljene vse!

Moram vam sporočiti, da smo zagledali user posted image user posted image user posted image . Če bo vse po sreči tokrat, spadam med oktoberke 2010.

Res pa je tudi to, da sem z dnem, ko sem zagledala plusek zagledala tudi visoko številko na termometru!user posted image

Sedaj je že tretji dan odkar lahko samo ležim, pijem čajčke, ter zbijam vročino z lekadoli. Ne vem, kaj točno sem staknila - zdravnik pravi, da plučnica ni. Verjetno je gripa, ker so me ful boleli sklepi. Kašljam pa tako močno, da mi gre včasih skoraj na bruhanje.

Sem kar malo žalostna, ker se mi je tako vesel dogodek pričel ravno tako!

Prosim vas, če ima katerakoli kakšno izkušnjo z gripo ali prehladom v nosečnosti, naj mi malo svetuje, kako se še lahko zdravim in kaj najbolj pomaga.

tanjuši, še še tebi sem dolžna odgovor: sem iz Dravogr.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
5.2.2010 15:02:16   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: mamica30

Pozdravljene vse!

Moram vam sporočiti, da smo zagledali user posted image user posted image user posted image . Če bo vse po sreči tokrat, spadam med oktoberke 2010.

Res pa je tudi to, da sem z dnem, ko sem zagledala plusek zagledala tudi visoko številko na termometru!user posted image

Sedaj je že tretji dan odkar lahko samo ležim, pijem čajčke, ter zbijam vročino z lekadoli. Ne vem, kaj točno sem staknila - zdravnik pravi, da plučnica ni. Verjetno je gripa, ker so me ful boleli sklepi. Kašljam pa tako močno, da mi gre včasih skoraj na bruhanje.

Sem kar malo žalostna, ker se mi je tako vesel dogodek pričel ravno tako!

Prosim vas, če ima katerakoli kakšno izkušnjo z gripo ali prehladom v nosečnosti, naj mi malo svetuje, kako se še lahko zdravim in kaj najbolj pomaga.

tanjuši, še še tebi sem dolžna odgovor: sem iz Dravogr.
Čestitke za user posted image user posted image . Res se mi smiliš da si zbolela ne znam pa ti pomagati kako premagati prehlad v nosečnosti. Za kašelj pomaga gozdni mah(ga dobiš v zeliščnih trgovinah al pa v lekarni) ne vem pa če ga lahko piješ ker si user posted image .

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
5.2.2010 15:07:33   
nadka30
je kaj berem da je naša twiksy mamica, iskrene čestitke ter obilo veselja, ker si ga več kot zaslućite, punčka ima full lepo ime, se že veselim slikic, prav tako čestitke mamici 30 za plusekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa gremo veselo naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?