|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
24.1.2010 10:21:47   
nadka30
Teni saj ne vem kaj naj ti napišem, tvojo tečko pa bi tudi najrajši nekam poslala, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanjuši juhuhu sedaj pa gremo na plus, kako je lepo brat vsaj eno dobro novico,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo da si nas malo pogrešala tudi me smo te, nismo vedele kam si se skrila.
Mi smo ok, smo se šele sedaj zbudili, ker smo prišli pozno z fešte, komaj sem bila tihi da sem nosečka, ker so naju vsi spraševali kadj bo pa še eden.Amapk sem se rajši vgriznila za jezik in bom novico da sem user posted image še malo prišparala za kasneje, sedaj čakam na Ns potem pa boma raztrobila novico seveda če me ne bo prej izdal trebušček, ker meni se kar pozna očitno ga je nekaj ostalo od druge nosečnosti.Drugače pa pridno papcam dabroston in grem vsak dan bližje septembru.Sedaj že dva dni niam izcedka in upam da ga tudi ne bom več imela.
lp

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
24.1.2010 10:30:54   
tanjusi
nadka sem brala. kaj se ti je zgodilo , grozno, ravno tega me je strah, pa samo da se je srečno končalo in sedaj le čuvaj, sebe in tvojo pikico.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
24.1.2010 10:35:30   
nadka30
tanjusi hvala sedaj pridno papcam dabroston, počivam ter patim pikico, ja bilo je full hudo in imela sem že take črne misli da ti povedat ne morem ampak sedaj je vse ok.Kako je lepo brat da je stabo tudi vse ok in sedaj čakamo novico o pluseku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
24.1.2010 10:37:48   
tanjusi
Ja sem spet čist noter padla, merim si bt, čakam na znake... uuupam, da ne bom spet jokala.

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
24.1.2010 10:39:06   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Teni saj ne vem kaj naj ti napišem, tvojo tečko pa bi tudi najrajši nekam poslala, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm, jaz tudi. Je moj rekel, ta mesec bomo pa res ZELO pridni. No, pa da vidimo. Mogoče pa bomo spet novembra zibali(ali konec  oktobra), če naslednji mesec uspe. Tamlajša je novembrska. Se je skoraj roka držala - 2 dni pozneje.

Tudi jaz upam, da tvojega izcedka več ne bo in da bo vse ok do konca.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
24.1.2010 10:43:14   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Teni saj ne vem kaj naj ti napišem, tvojo tečko pa bi tudi najrajši nekam poslala, 

Hm, jaz tudi. Je moj rekel, ta mesec bomo pa res ZELO pridni. No, pa da vidimo. Mogoče pa bomo spet novembra zibali(ali konec  oktobra), če naslednji mesec uspe. Tamlajša je novembrska. Se je skoraj roka držala - 2 dni pozneje.

Tudi jaz upam, da tvojega izcedka več ne bo in da bo vse ok do konca.

teni kako dolgo se ti že trudiš sedaj po ss, meni je moja g rekla, da lahko kar začneva delat nauser posted image če pa do septembra ne rata se pa vidimo, hmm to je celih 8 mesecev...

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
24.1.2010 10:44:00   
nadka30
držim pesti za pridne možeke in oktoberske in novemberske user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
24.1.2010 10:45:55   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

teni kako dolgo se ti že trudiš sedaj po ss, meni je moja g rekla, da lahko kar začneva delat nauser posted image če pa do septembra ne rata se pa vidimo, hmm to je celih 8 mesecev...

Od ss je zdaj 7 mesecev. Prve 3 sva čakala.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
24.1.2010 12:51:35   
tanjusi
teni saj bo... mora bit...
Nadka kakšne znake si ti imela preden si delala test, ali se ti je kaj zdelo da si pa mogoče noseča....
Jaz sem pri tej neuspeli kar nekako vedela da sem ,mogoče po prsih, pa po špikanju tam spodaj, aja, panek čuden občutek sem imela do hrane, ni mi dišala, ko pa sem začela jest, pa sem ugotovila da sem pravzaprav zelo lačna.
Zdaj če bo vse po sreči user posted image . ne pričakujem 5.2., test pa bom delala 10.2., če ne bo prej kaj

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
25.1.2010 9:40:40   
soncek_25
Jutro punce!
Dejte mi prosim pomagat. Že 3 dni imam rjav izcedek, kljub prometriumu, torej res nekaj ni ok z nosečnostjo. po moje mebo pobralo od strahu, ne vem kaj naj naredim. Grem na urgenco?

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
25.1.2010 9:52:06   
nadka30
tanjusi sploh ne vem ali sem imela kake znake preden sem delala test; ja točno v križu me je bolelo pa že vse od miklavža sam mislim da to ni imela kake veze z nosečnostjo, bi bilo prehitro.
Drugih zankov pa se ne spomnim da bi jih imela.Pridno držim pesti da februarja ugledaš plus.
Sonček kot sem ti že rekla pojdi k G in povej kaj se ti dogaja.Držim pesti da bo vse ok.Za srečo pošiljam pikepokeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
25.1.2010 11:11:12   
nadka30
mal za popestritev ter za srečo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
25.1.2010 13:25:08   
Kliki
Teni greva skupaj v nov boj in ta mesec je pa res najin in bova ogledale en velik +, čez devet mesecov pa bova k sebi stisnile svoje user posted image .

Tanjusi kako si kaj? Lepo da si nas spet prišla pogledat.

Sonček 25 upam da si šla k G in da je vse OK. Poročaj.

No pri nama so se pa začeli O dnevi in bova veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bom pa tudi ta mesec prvič O spremljala s testi.

< Sporočilo je popravil Kliki -- 25.1.2010 13:26:28 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
25.1.2010 18:42:37   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Jutro punce!
Dejte mi prosim pomagat. Že 3 dni imam rjav izcedek, kljub prometriumu, torej res nekaj ni ok z nosečnostjo. po moje mebo pobralo od strahu, ne vem kaj naj naredim. Grem na urgenco?

pojdi h  G

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
25.1.2010 23:21:29   
sonček85
nekaj probujem

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
26.1.2010 18:33:08   
tanjusi
no in kje ste vse? Nobene nikjer...
Jaz sem tako vesela, včeraj sem izvedela da bom teta , prvič , kako se mi zdi fajn, včeraj so se mi kar solze ulile ko sem izvedela, upam da se pridružim

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
26.1.2010 18:40:10   
sonček85

no in kje ste vse? Nobene nikjer...
Jaz sem tako vesela, včeraj sem izvedela da bom teta , prvič , kako se mi zdi fajn, včeraj so se mi kar solze ulile ko sem izvedela, upam da se pridružim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupi čestitke

Danes sva bili z rižko pri naši lepi bodoči mamici in njenemu dragemu.Tko lepo imata,srečna sta jaz pa tudi saj smo se spet videli. Malo je bilo glasno pri hiši saj pri dveh bejbijih niti ni druga za pričakovati ,a se morata navaditi ker bosta kmalu ziballa Miška kepica hvala za vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
26.1.2010 18:43:16   
tanjusi
kako pa je z kepico , ali katera kaj ve, zadnjič kolikor se spomnim je imela ene težave, sedaj pa se nič ne javiuser posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
26.1.2010 19:06:41   
Kliki
Hoj evo mene sem tukaj.
Tanjusi čestitke da boš postala tetka. Seveda bova ta mesec pridne in bova tudi midve zagledale+.

S Kepico je pa sedaj  boljše in je doma.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
26.1.2010 19:14:35   
sonček85

kako pa je z kepico , ali katera kaj ve, zadnjič kolikor se spomnim je imela ene težave, sedaj pa se nič ne javiuser posted image
Supoer jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to o lepi bodoči mamici sem napisala zanjo za našo Kepicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
26.1.2010 19:16:15   
Kliki
Sonček85 a imaš novo slikico?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.1.2010 20:55:44   
sonček85
Ja kliki sam ni Aleksova,ne bom več devala njegovih gor

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
27.1.2010 9:02:26   
nadka30
dobru jutro punce
častim dve user posted image user posted image in kje se skrivate vseuser posted image
En lep pozdrav kepici in veliki pikici v njenem trebuščku!user posted image user posted image user posted image
Tanjusi čestitke bodoči teti in kmalu nosečkiuser posted image user posted image user posted image
Kliki in tanjusi pridno držim pesti za vajin plusekuser posted image user posted image user posted image
Sonček 85 ima pa novo slikico in še prav lepa jeuser posted image user posted image user posted image

čao
p.s. mi smo ok, izcedka ni upam da tako ostane ter sedaj pridno čakam na ns ter upam na dober rezultatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
27.1.2010 10:09:26   
Kliki
Evo nas!
Sem ravno mojega dragega pospremla k je sel na sestanek potem gre pa delat in bom do sedmih zvečer sama in sem kar malo user posted image . Ampak bom preživela.

Zdej bom pa eno tvojih user posted image  popila

Nadka super da ni več izcedka in da se počutiš ok. Navijam da tako tudi vstane.

Sonček85 ja saj je vrjetno boljš da Aleksa ne daješ tukaj gor ker kar sem brala kaj se dogaja je res podlo.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
27.1.2010 10:24:44   
nadka30
hay kliki ta teden imaš še dopust, če se ne motim, jaz ti bom pa kmalu pobegnila moram po nadjo in potem v mučno službo.Včeraj se mi je popoldne na šihtu tako vleklo, ni in ni ga bilo konec, jutri grem pa še eno uro prej v službo imamo neko predavanje bljak.
Jaz sem pa tako utrujena da se sploh ne morem naspat in spočit.
In ti kako si,?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?