|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
5.2.2010 16:20:20   
sonček85
jupi mamica30  je nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upoam,da boš kmalu bolje in naj te potolažim ,moja kolegica ki je ranvo tako med oktoberkam je imela vročino ko dan predno je zagledala plusek in še potem je nekaj srkala ,zdaj pa že uživa v nosečnosti

Kako ste moje nosečke ?

Mi smo ok ,uživamo vsak dan na polno

Kepica je šla danes domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bebi je velik za 34t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
5.2.2010 17:45:37   
Kepica83
Hej punce moje!!!

iii vidim da ste mislile name. Hvala vsem za srkb.
Mamica30 čestitkeuser posted image user posted image

Nadka, kliki, Tanjuši, teni, sonček25..? Kako ste??

sonček85 za tebe pa tako ali tako nimam več besed s katerimi bi te lahko pohvalila in se ti za vse zahvalila. Ma saj nevem kak bi zmogla brez tebe??user posted image 1000x hvala za vso pomoč, tolažbo, ljubezen, sočutje in podporo, ki jo nudiš meni in mojemu dragemu. Res najlepša hvalauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 5.2.2010 17:46:10 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
5.2.2010 19:04:01   
sonček85
Punce :imam eno prošnjo.Če mogoče katera ve da kdo kupuje  mercedes avto ,letnik 2000,bencinar naj mi prosim sporoči ,lahko pa tudi koga vprašate če ve za koga.Je lepo ohranjen   hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
5.2.2010 19:05:45   
sonček85
kepica moja:hvala,pa vedi da kadar koli boš kaj pottrebovala se lahko obrneš name,če bom le lahko ti bom pomagala.Lupčkaaaaaaaaaa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
5.2.2010 19:09:50   
tanjusi
adka, kliki, Tanjuši, teni, sonček25..? Kako ste??

Samo da je vse ok Kepica.
Jaz sem kar ok .Dočakali smo user posted image , sedaj pa akcija. Predvidevam da bo šlo vse zelo hitro, ker sem imela sedaj že dve user posted image po ss na 21, 22 dni user posted image Nikoli prej tako. Tajk da bi morala user posted image pričakovati še pred koncem tega mesecauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
5.2.2010 20:07:12   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

adka, kliki, Tanjuši, teni, sonček25..? Kako ste??

Samo da je vse ok Kepica.
Jaz sem kar ok .Dočakali smo user posted image , sedaj pa akcija. Predvidevam da bo šlo vse zelo hitro, ker sem imela sedaj že dve user posted image po ss na 21, 22 dni user posted image Nikoli prej tako. Tajk da bi morala user posted image pričakovati še pred koncem tega mesecauser posted image

Tak se govori bejba mojauser posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
5.2.2010 20:33:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Punce :imam eno prošnjo.Če mogoče katera ve da kdo kupuje  mercedes avto ,letnik 2000,bencinar naj mi prosim sporoči ,lahko pa tudi koga vprašate če ve za koga.Je lepo ohranjen   hvala
ups ,popravljam letnik je 1990

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
6.2.2010 13:32:03   
nadka30
kepica hay en lep pozdrav in sedaj ti želim da do poroda zdržiš doma da ne boš imela problemov, mi spo pa tako tako, pa saj ne vem kaj mi je ali mi je slabo ali kaj, pa še vse kar pojem gre z mene, tako da poskušam vsaj veliko piti da ne bom dehidrirana, držim pesti za vse vaše pluske
grem ležat ker to je edino kar mi še pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
6.2.2010 14:20:32   
tanjusi
mi je ali mi je slabo ali kaj, pa še vse kar pojem gre z mene, tako da poskušam vsaj veliko piti da ne bom dehidrirana, držim pesti za vse vaše pluske
grem ležat ker to je edino kar mi še paše

nadka koliko tednov si žeuser posted image ?

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
7.2.2010 10:26:37   
Kliki
Kepica super da si končno dama sedaj pa naj bo vse do konca OK.
Nadka želim ti čim manj slabosti in upam da si drugače kar OK.
Tanjusi kdaj jo potem ne pričakuješ tvoje hodobnice?

Evo jast sem OK vsake toliko me malo sicer v jajčnikih štokne pa ne vem kaj naj bi to pomenilo. NE PRIČAKUJEM JO 15.2. Sicer sva user posted image bol v začetku O ampak upanje umre zadnje in bom do konca upala na user posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
7.2.2010 10:46:36   
sonček85
tanjuši in kliki:dajmo ,držim pesti da bo ++++

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
7.2.2010 10:49:22   
Kliki
Sonček85 hvala. Kako si pa drugače kaj? A tvoj mali A je zdrav?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
7.2.2010 10:56:09   
sonček85
 hoj hojj.

Drugače smo super,včeraj smo tko uživali na snegecu  da gremo danes spet.Nasankali smo se z Aleksom,potem pa sta mami in ati dala Aleksa dediju in babici ,midva sva se pa prepustila norčijam in se spuščala po strmini s sankami in bobom.Bilo je noro
Aleks lepo napreduje,edino koliko si nekaj glede hrane zmišljuje ,saj mu zobeki nagajajo in mu ni do tega da grize ,bi samo tekoče jedel,kake juhe user posted image user posted image ,pa keksolino,čokolino skratka kašasto hrano.Ma sej ni važno sam da nekaj poje.

Kako si ti drugače?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
7.2.2010 11:03:02   
Kliki
Kr žok razen da delam na polno in se mi že en teden podopustu lušta da bi šla spet za par dni.
Snegec je pa res super upam da bo nama tudi ratalo it malo posankat in bova uživala.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
7.2.2010 11:16:07   
tanjusi
hmm jaz je ne pričakujem po 20. 2. , težko rečem datum, ker imam kar naenkrat zelo kratke cikle tak da sploh ne vem kdaj pričakovat.
Po user posted image sem že , tak da smo že v akciji user posted image in morem rečt da kar pridni.. upam da ratauser posted image

(a camus)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
7.2.2010 11:17:18   
Kliki
Navijam za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
7.2.2010 11:21:17   
Teni_
Pozdravček od mene. Sploh nisem imela časa niti za branje, niti za pisanje. Mi smo ravno v času O. Nekje včeraj je bila okvirno- če se zanašam na datume, drugače smo pa pridni cel čas.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
7.2.2010 11:58:36   
tanjusi
Pozdravček od mene. Sploh nisem imela časa niti za branje, niti za pisanje. Mi smo ravno v času O. Nekje včeraj je bila okvirno- če se zanašam na datume, drugače smo pa pridni cel čas.

In kdaj ti delaš test?

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
7.2.2010 12:59:31   
Teni_
Pojma nimam, enkrat okoli 25.  Prej ziher ne.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
7.2.2010 13:02:28   
tanjusi
Pojma nimam, enkrat okoli 25.  Prej ziher ne.

Pol bova pa obe približno isto čakali in delali test.... Jaz mislim da bomo ta mesec uspešne in bomo dočakale tisto kar čakamo user posted image

(a camus)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
7.2.2010 14:54:23   
nadka30
hallo, kako smo bejbe, sedaj pa pridno navima za plusek od kliki, teni in tanjusi.Sedaj pa bouser posted image .
tanjusi sedaj sem v 10 t in čez dobrih 11 dni imam nuhalno in seveda me vedno bolj stiska v prsih, zaenkarta sem še kar tiho in še nisma nikomur povedala da sem noseča, moram pa priznat da je včasih kar hudo biti tiho, ampak zaradi preteklih izkušenj se probam zadržat bomo videli kako dolgo mi bo ratalo, še dobro da imam kmalu nuhalno.
Kliki danes sem kar ok, čeprav je bil ta teden kar naporen, me je kar naprej nekaj žicalo, enostavno mi ni nič pasalo
Sonček 85 kako je aleks, berem da ste se lepo sankaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še zobki rastejo vse nakupu
Kepica kako smo?
Pridno navijam za vaše pluske.
No mi smo se pobarvali, moram priznat da je bilo kar težko za zdržat, ker so mi laki in barve full smredeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem pa trenutno mal bolj temna z blond prameni, ko bom pa rodila grem pa spet malj bolj na svetlo, sem se odločil da se sedaj ko sem noseča ne bom toliko barvala, potem bom pa tako vse nadoknadila nazaj
čao in en lep snežen danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
7.2.2010 15:38:22   
tanjusi
Kepica kako smo?
Pridno navijam za vaše pluske.
No mi smo se pobarvali, moram priznat da je bilo kar težko za zdržat, ker so mi laki in barve full smredele , sem pa trenutno mal bolj temna z blond prameni, ko bom pa rodila grem pa spet malj bolj na svetlo, sem se odločil da se sedaj ko sem noseča ne bom toliko barvala, potem bom pa tako vse nadoknadila nazaj
čao in en lep snežen dan

vau tvoja nosečnost lepo napreduje , sem vesela zate.
Kaj pa če bi ti nam kako slikco prilepla?
A rediš se še pa ne , te še ni kdo poštudiral da si user posted image , jaz sem bila pri ta zadnji nosečnosti že pri 6. tednih zelo široka čez boke se mi zdi da se je že kar videlo... sem se pa odločila da bom tudi jaz ostala tiho če bo ratalo saj do nuhalne ... čeprav mi je g rekla da bom šla v stalež takrat bom pa najbrž mogla prej povedat.

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
7.2.2010 15:43:12   
nadka30
tanjuši po resnic povedano ne vem ali me je kdo pogruntal ali, do sedaj mi še nihče ni ničesar rekel, res pa je da mi je od druge nosečnosti kar nekaj ostalo in sedaj nosim malo veče zgornje dele, tako da v bistvu ne vem ali kdo sumi ali ne.Se pa zaenkar še nisem ne vem kaj zredil, ker nimam velikega apetita.Tudi meni je g rekla če grem na bolniško pa sem ji rekla da bi rada počakala do nuhalne, ker si res ne želim teh njihovih žalujočih obrazov če bo kaj narobe in potem te vsak sprašuje in ti mu moraš razlagat. Saj bo hitro 18 potem bom pa tako povedala v službi in doma.
Ko bo nuhalna za mano pa prilimam slikico tako da morate samo še malo potrpet.
In kako se ti počutiš?user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
7.2.2010 15:54:01   
tanjusi
In kako se ti počutiš?

a jaz? kaj naj rečem?sem pouser posted image , z mojim sva zelo pridna in se trudiva čeprav se mi zdi da plodni dnevi šele pridejo no pa ni važno , glavno je da je fajnuser posted image user posted image . tak da kak se počutim ti bom povedala čez kak tedenuser posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
7.2.2010 20:37:55   
sonček85
nadka-ja sankali smo se pri mamici,pol je pa tko sneg začel it da smo se mogli nehat.
Zobki nekako hočejo ven a ne prodrejo.No imamo pa vseeno dva in že pošteno grickamo z njima.Danes mi ga je tudi oz.dragemu uspelo slikat ko stoji čisto sam brez opore.Prav posrečen je ,kr spusti se in stojiuser posted image user posted image user posted image

Pa ti kako si mi ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?