Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:29:07
|
|
|
|
rina22
|
Aja, da ne bom kateri delala krivice - do zdaj nisem opazila, da bi bla katera mlajša od mene. Je katera?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:30:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, da ne bom kateri delala krivice - do zdaj nisem opazila, da bi bla katera mlajša od mene. Je katera? rade volje
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:30:17
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAJ STE VE OPAZILE, DA BI JAZ VAM BILA LAHKO MAMA.........pa ja derem se .....groza no, sem že stara....ampak počutje pa je za 18... meni nemreš bit matka ...ker sem 32 ..če maš pa lušte po 100 kilskih odraslih me pa lahko posvojiš...samo fojtrat me je problem...jem samo meso...dojila se nebom Joj, doris ti maš res carske dojila se ne bom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:31:32
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Moj Lukec pa je bil taki zaspanko da mi je po minuti zaspal na zizi. No pa mleka tud nisem imea bogve kaj. Timeja je pa znala do tričetrt ure bit na zizi poznam to..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:32:15
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAJ STE VE OPAZILE, DA BI JAZ VAM BILA LAHKO MAMA.........pa ja derem se .....groza no, sem že stara....ampak počutje pa je za 18... meni nemreš bit matka ...ker sem 32 ..če maš pa lušte po 100 kilskih odraslih me pa lahko posvojiš...samo fojtrat me je problem...jem samo meso...dojila se nebom Doris sorči vse ok in prav, samo bi raje enega 100 kilskega dedca.... takega od recimo skupine Eorika....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:33:14
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, da ne bom kateri delala krivice - do zdaj nisem opazila, da bi bla katera mlajša od mene. Je katera? rade volje Saraya se podpišem....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:33:15
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, da ne bom kateri delala krivice - do zdaj nisem opazila, da bi bla katera mlajša od mene. Je katera? rade volje Jaz bi skoraj mogla vse vikat - pa ne zaradi tega, ker bi vas imela za stare!!!!!! Ampak ker najmlajša. Res me ne razmet narobe. Jaz ne vikam zarad starosti, ampak iz spoštovanja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:33:54
|
|
|
|
nebo
|
Rina pa sej me lahko tikaš no....ti dovolim...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:34:17
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Rina pa sej me lahko tikaš no....ti dovolim... ž Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:39:49
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Rina pa sej me lahko tikaš no....ti dovolim... ž Hvala boš častla pa bo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:41:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Rina pa sej me lahko tikaš no....ti dovolim... ž Hvala boš častla pa bo... Itak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:44:11
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa. Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates? jas treniram pilotes..bočno na kavču..če te interesira???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:46:02
|
|
|
|
christiana21
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, da ne bom kateri delala krivice - do zdaj nisem opazila, da bi bla katera mlajša od mene. Je katera? Ojla rina22! Sem videla, da si nova. Ja, jaz sem mlajša Tudi jaz sem pri Mariborčankah, ampak zadnje čase nekako bolj pri majčicah 2009, ker imamo vse otročke isti mesec rojene, pa malo izkušnje na hitrco izmenjamo...ni časa za vse, sploh pa, ker smo veliko veliko pri zdravnikih, tj skoraj vsak dan, zadnje čase že vsak dan, ker imam bolano hčerkico. Ampak vseeno se trudim vsaj tu in tam se oglasit tudi tu, zadnje čase bolj redko, sem bila poredna . Ves čas sem nekako razpeta med pediatričnima klinikama Mb in Lj in enostavno ni časa, če živiš stalno na cesti. Drugače pa, imam 6. mesečno hčerkico Klaro Glorio, hodim še v šolo, trenutno pavziram, živim pa v Slivnici - priseljenka sem iz Sl. Konjic.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:46:26
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAJ STE VE OPAZILE, DA BI JAZ VAM BILA LAHKO MAMA.........pa ja derem se .....groza no, sem že stara....ampak počutje pa je za 18... meni nemreš bit matka ...ker sem 32 ..če maš pa lušte po 100 kilskih odraslih me pa lahko posvojiš...samo fojtrat me je problem...jem samo meso...dojila se nebom Doris sorči vse ok in prav, samo bi raje enega 100 kilskega dedca.... takega od recimo skupine Eorika.... uuuuuuuuuuuullllllllllllaaallllaaa...jas mam rajši IL DIVO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:46:48
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa. Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates? jas treniram pilotes..bočno na kavču..če te interesira??? Sem vidla, da si že včeraj ponujala tole vadbo Hvala, ampak to že treniram
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:48:58
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa. Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates? jas treniram pilotes..bočno na kavču..če te interesira??? Sem vidla, da si že včeraj ponujala tole vadbo Hvala, ampak to že treniram samo priznaj da je fajn...pa še potiš se ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:49:17
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, da ne bom kateri delala krivice - do zdaj nisem opazila, da bi bla katera mlajša od mene. Je katera? Ojla rina22! Sem videla, da si nova. Ja, jaz sem mlajša Tudi jaz sem pri Mariborčankah, ampak zadnje čase nekako bolj pri majčicah 2009, ker imamo vse otročke isti mesec rojene, pa malo izkušnje na hitrco izmenjamo...ni časa za vse, sploh pa, ker smo veliko veliko pri zdravnikih, tj skoraj vsak dan, zadnje čase že vsak dan, ker imam bolano hčerkico. Ampak vseeno se trudim vsaj tu in tam se oglasit tudi tu, zadnje čase bolj redko, sem bila poredna . Ves čas sem nekako razpeta med pediatričnima klinikama Mb in Lj in enostavno ni časa, če živiš stalno na cesti. Drugače pa, imam 6. mesečno hčerkico Klaro Glorio, hodim še v šolo, trenutno pavziram, živim pa v Slivnici - priseljenka sem iz Sl. Konjic. No, pa le nisem najmlajša. Ojoj, bolano hčerkico imaš? Upam, da bo hitro okrevala in da ni kaj res zelo hudega Kaj si pa nardila, da si bla poredna?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:50:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa. Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates? jas treniram pilotes..bočno na kavču..če te interesira??? Sem vidla, da si že včeraj ponujala tole vadbo Hvala, ampak to že treniram samo priznaj da je fajn...pa še potiš se ne Itak da je fajn Za kaj drugega sem tak prelena
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:50:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tak,da še te jaz povem svojo zgodbo na kratko.Sem mamica 3-h otrok,najmlajši je star 7 mesecev.Po izobrazbi sem trgovka,zaposlena pa sem kot voznica tovornjaka,samo nazaj ne grem več delat,ker so pravi .Tako,da marca,ko se mi izteče porodniška,nimam službe.Imam pa namen it za sebe,samo še nimam lokacije in sredstev dovolj.Ja,naš srednji fant bo decembra star 2 leti in ga ne bom pred 3-jim letom dala v vrtec.Sem pa dala tavečjo hčero v jasli z 15 meseci,ker sem delat začela in je bilo super,samostojna,edino bolana skozi,iz tega razloga ne bom dala prej manjših v vrtec.Tak,še kaj vas zanima? Pozabla sem dodat,da sem stara 29 let(malo še),otroci pa so stari 8 let,22 mesecev in 7 mesecev.Pa sem iz Studenc.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:53:37
|
|
|
|
matcar
|
Mi je uspelo kosilo skuhat,naredla pa sem panirane piščanjčje zreske,pa rižeka,pa kuhan grahec in korenček,zabeljen z maslom,pa radič solato in seveda juhico.Samo sem skoraj obupala,ker je Maks tako delal,da joj. Zdaj pa gremo na zaslužen počitek,Saš pa že panča ene pol ure.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:54:44
|
|
|
|
matcar
|
Kaj zaj za kafe? Kolko sem vidla,ste bolj ali manj vse za četrtek.Samo uro in plac je treba dorečt.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 13:01:41
|
|
|
|
doris04
|
še moja predstavitev... stara sem 32, po poklicu(kera ni včeraj prebrala) strojni, ekonomski tehnik in poslovna sekretarka...imam hčer.... skoraj 9 mesecev staro Anejo,potrpežljivega in višavskega terierja, sem drugač iz Tabora..sedaj pa živimo na Pobrežju blizu pokopališča... nimam več v planu ker smo našo Anejo čakali 5 let..po vseh tabletah, laparoskopijah, itd...sem zanosla ko sem rekla da se ne grem več in ne požerem niti ene hormonske tablete več...mi je pa vsa zadeva pustila sledi na psihični bazi...ampak se pobiram počasi po izteku porodniške v feb.2010 bom na sončni upravi kot Ly.. ampak tudi to se bo porihtalo s športom se ne ukvarjam..dirkam pa z vozekom ... ...mam 30 kil preveč ..ki sem jih mela tut pred nosečnostjo..... pa gre...včasih v kaki trgovini z oblačili govorim sama s sabo ...ampak tut šunkice smo ok babe...vsaj jas sem glede št. spodnih gat bom pa dodala samo to da čipkastega perila ne nosim ker se ne ujema z mojo mišelinko in boki...vizualno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 13:54:04
|
|
|
|
botrca
|
Dober dan . Najprej vitabella dobrodošla v klub najbolj fajn čvekic... . In za konec še moja predstavitev: Stara sem 32 let in mama 2 letnega sina Jana. Po poklicu sem ek.tehnik, trenutno brez službe . Moj mož je kuhar po poklicu in to tudi doma večkrat prezentira... . Rada pa kuham in pijem kavo ...ter se na veliko ukvarjam s svojim otrokom. Obiskuje vrtec, od letošnjega marca ampak, ker je dosti bolan je tudi posledično dosti doma. Prihajam iz Zgornje Kungote, kjer živim v taščini hiši (tasta nimam-pokojni) kjer imava svoje stanovanje, že 6 leto. Poročena sem 2 leti in 3 mesece. Rojena sem pa v Postojni. Nosim sp. perilo št. 38... . Tak, pa sem edina to upala povedat... .
< Sporočilo je popravil botrca -- 10.11.2009 13:57:48 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 13:57:00
|
|
|
|
botrca
|
Babike, kaj bi vas lahko prosila, če se v čet. dobimo okrog 11h? Prosim, prosim, prosim ...pol bi se vam lahko okrog 11:30 pridružila ker imam tečaj do takrat. V petek pa ne morem, ker nimam avta...še vedno . Edino ne bom mogla, če mi bo moj spet kaj težil. Vas pa vseeno vprašam da vem. Če bo izvedljivo mi povejte kje se dobimo?
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.