|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
10.11.2009 12:29:07   
rina22
Aja, da ne bom kateri delala krivice - do zdaj nisem opazila, da bi bla katera mlajša od mene. Je katera? 

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
10.11.2009 12:30:09   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Aja, da ne bom kateri delala krivice - do zdaj nisem opazila, da bi bla katera mlajša od mene. Je katera? 

rade voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
10.11.2009 12:30:17   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

IZVIRNO SPOROČILO: nebo

KAJ STE VE OPAZILE, DA BI JAZ VAM BILA LAHKO MAMA.........pa ja derem se .....groza no, sem že stara....ampak počutje pa je za 18...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image meni nemreš bit matka ...ker sem 32user posted image user posted image user posted image ..če maš pa lušte po 100 kilskih odraslih me pa lahko posvojiš...samo fojtrat me je problem...jem samo meso...dojila se nebomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, doris ti maš res carskeuser posted image user posted image user posted image dojila se ne bomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
10.11.2009 12:31:32   
doris04

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Moj Lukec pa je bil taki zaspanko da mi je po minuti zaspal na zizi. No pa mleka tud nisem imea bogve kaj.

Timeja je pa znala do tričetrt ure bit na ziziuser posted image

user posted image user posted image user posted image poznam to..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
10.11.2009 12:32:15   
nebo

KAJ STE VE OPAZILE, DA BI JAZ VAM BILA LAHKO MAMA.........pa ja derem se .....groza no, sem že stara....ampak počutje pa je za 18...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image meni nemreš bit matka ...ker sem 32user posted image user posted image user posted image ..če maš pa lušte po 100 kilskih odraslih me pa lahko posvojiš...samo fojtrat me je problem...jem samo meso...dojila se nebomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Doris sorči vse ok in prav, samo bi raje enega 100 kilskega dedca....user posted image user posted image user posted image  takega od recimo skupine Eorika....user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
10.11.2009 12:33:14   
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

rade voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Saraya se podpišem....user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
10.11.2009 12:33:15   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz bi skoraj mogla vse vikat - pa ne zaradi tega, ker bi vas imela za stare!!!!!! Ampak ker najmlajša. Res me ne razmet narobe. Jaz ne vikam zarad starosti, ampak iz spoštovanjauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
10.11.2009 12:33:54   
nebo
Rina pa sej me lahko tikaš no....ti dovolim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
10.11.2009 12:34:17   
rina22

Rina pa sej me lahko tikaš no....ti dovolim...user posted image user posted image user posted image
ž

Hvalauser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
10.11.2009 12:39:49   
nebo

ž

Hvalauser posted image

user posted image  boš častla pa bo...user posted image user posted image  

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
10.11.2009 12:41:34   
rina22

ž

Hvalauser posted image

user posted image  boš častla pa bo...user posted image user posted image  

Itakuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
10.11.2009 12:44:11   
doris04

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva user posted image

Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa.

Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates?user posted image

jas treniram pilotes..bočno na kavču..če te interesira???user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
10.11.2009 12:46:02   
christiana21

Ojla rina22!
Sem videla, da si nova. Ja, jaz sem mlajšauser posted image
Tudi jaz sem pri Mariborčankah, ampak zadnje čase nekako bolj pri majčicah 2009, ker imamo vse otročke isti mesec rojene, pa malo izkušnje na hitrco izmenjamo...ni časa za vse, sploh pa, ker smo veliko veliko pri zdravnikih, tj skoraj vsak dan, zadnje čase že vsak dan, ker imam bolano hčerkico. Ampak vseeno se trudim vsaj tu in tam se oglasit tudi tu, zadnje čase bolj redko, sem bila poredna user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ves čas sem nekako razpeta med pediatričnima klinikama Mb in Lj in enostavno ni časa, če živiš stalno na cesti.
Drugače pa, imam 6. mesečno hčerkico Klaro Glorio, hodim še v šolo, trenutno pavziram, živim pa v Slivnici - priseljenka sem iz Sl. Konjic.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
10.11.2009 12:46:26   
doris04

Doris sorči vse ok in prav, samo bi raje enega 100 kilskega dedca....user posted image user posted image user posted image  takega od recimo skupine Eorika....user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuullllllllllllaaallllaaa...jas mam rajši IL DIVOuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
10.11.2009 12:46:48   
rina22

jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva user posted image

jas treniram pilotes..bočno na kavču..če te interesira???user posted image user posted image

Sem vidla, da si že včeraj ponujala tole vadbouser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala, ampak to že treniramuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
10.11.2009 12:48:58   
doris04

Sem vidla, da si že včeraj ponujala tole vadbouser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala, ampak to že treniramuser posted image user posted image user posted image

samo priznaj da je fajn...pa še potiš se neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
10.11.2009 12:49:17   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ojla rina22!
Sem videla, da si nova. Ja, jaz sem mlajšauser posted image
Tudi jaz sem pri Mariborčankah, ampak zadnje čase nekako bolj pri majčicah 2009, ker imamo vse otročke isti mesec rojene, pa malo izkušnje na hitrco izmenjamo...ni časa za vse, sploh pa, ker smo veliko veliko pri zdravnikih, tj skoraj vsak dan, zadnje čase že vsak dan, ker imam bolano hčerkico. Ampak vseeno se trudim vsaj tu in tam se oglasit tudi tu, zadnje čase bolj redko, sem bila poredna user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ves čas sem nekako razpeta med pediatričnima klinikama Mb in Lj in enostavno ni časa, če živiš stalno na cesti.
Drugače pa, imam 6. mesečno hčerkico Klaro Glorio, hodim še v šolo, trenutno pavziram, živim pa v Slivnici - priseljenka sem iz Sl. Konjic.

No, pa le nisem najmlajša.

Ojoj, bolano hčerkico imaš? Upam, da bo hitro okrevala in da ni kaj res zelo hudega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj si pa nardila, da si bla poredna?

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
10.11.2009 12:50:00   
rina22

samo priznaj da je fajn...pa še potiš se neuser posted image user posted image user posted image

Itak da je fajnuser posted image user posted image user posted image Za kaj drugega sem tak prelenauser posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
10.11.2009 12:50:36   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Tak,da še te jaz povem svojo zgodbo na kratko.Sem mamica 3-h otrok,najmlajši je star 7 mesecev.Po izobrazbi sem trgovka,zaposlena pa sem kot voznica tovornjaka,samo nazaj ne grem več delat,ker so praviuser posted image .Tako,da marca,ko se mi izteče porodniška,nimam službe.Imam pa namen it za sebe,samo še nimam lokacije in sredstev dovolj.Ja,naš srednji fant bo decembra star 2 leti in ga ne bom pred 3-jim letom dala v vrtec.Sem pa dala tavečjo hčero v jasli z 15 meseci,ker sem delat začela in je bilo super,samostojna,edino bolana skozi,iz tega razloga ne bom dala prej manjših v vrtec.Tak,še kaj vas zanima?user posted image

Pozabla sem dodat,da sem stara 29 let(malo še),otroci pa so stari 8 let,22 mesecev in 7 mesecev.Pa sem iz Studenc.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
10.11.2009 12:53:37   
matcar
Mi je uspelo kosilo skuhat,naredla pa sem panirane piščanjčje zreske,pa rižeka,pa kuhan grahec in korenček,zabeljen z maslom,pa radič solato in seveda juhico.Samo sem skoraj obupala,ker je Maks tako delal,da joj.
Zdaj pa gremo na zaslužen počitek,Saš pa že panča ene pol ure.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
10.11.2009 12:54:44   
matcar
Kaj zaj za kafe? Kolko sem vidla,ste bolj ali manj vse za četrtek.Samo uro in plac je treba dorečt.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
10.11.2009 12:57:06   
rina22
Tole ste že prebrale?

http://bibaleze.si/clanek/malcek/deklica-ki-ne-sme-jokati.html

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
10.11.2009 13:01:41   
doris04
še moja predstavitev...
stara sem 32, po poklicu(kera ni včeraj prebrala) strojni, ekonomski tehnik in poslovna sekretarka...imam hčer.... skoraj 9 mesecev staro Anejo,potrpežljivega user posted image in user posted image user posted image višavskega terierja, sem drugač iz Tabora..sedaj pa živimo na Pobrežju blizu pokopališča...
user posted image nimam več v planu ker smo našo Anejo čakali 5 let..po vseh tabletah, laparoskopijah, itd...sem zanosla ko sem rekla da se ne grem več in ne požerem niti ene hormonske  tablete več...mi je pa vsa zadeva pustila sledi na psihični bazi...ampak se pobiram počasi
po izteku porodniške v feb.2010 bom na sončni upravi kot Ly..user posted image ampak tudi to se bo porihtalo

s športom se ne ukvarjam..dirkam pa z vozekom ...user posted image user posted image user posted image ...mam 30 kil preveč ..ki sem jih mela tut pred nosečnostjo..... pa gre...včasih v kaki trgovini z oblačili  govorim sama s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak tut šunkice smo ok babe...vsaj jas semuser posted image

glede št. spodnih gat bom pa dodala samo to da čipkastega perila ne nosim ker se ne ujema z mojo mišelinko in boki...vizualnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
10.11.2009 13:54:04   
botrca
Dober dan user posted image .

Najprej vitabella dobrodošla v klub najbolj fajn čvekic...user posted image  user posted image  user posted image .

In za konec še moja predstavitev:

Stara sem 32 let in mama 2 letnega sina Jana. Po poklicu sem ek.tehnik, trenutno brez službeuser posted image . Moj mož je kuhar po poklicu in to tudi doma večkrat prezentira...user posted image . Rada pa kuham in pijem kavo user posted image  user posted image ...ter se na veliko ukvarjam s svojim otrokom. Obiskuje vrtec, od letošnjega marca ampak, ker je dosti bolan je tudi posledično dosti doma.
Prihajam iz Zgornje Kungote, kjer živim v taščini hiši (tasta nimam-pokojni) kjer imava svoje stanovanje, že 6 leto. Poročena sem 2 leti in 3 mesece. Rojena sem pa v Postojni.
Nosim sp. perilo št. 38...user posted image  user posted image  user posted image . Tak, pa sem edina to upala povedat...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 10.11.2009 13:57:48 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
10.11.2009 13:57:00   
botrca
Babike, kaj bi vas lahko prosila, če se v čet. dobimo okrog 11h? Prosim, prosim, prosim user posted image ...pol bi se vam lahko okrog 11:30 pridružila ker imam tečaj do takrat. V petek pa ne morem, ker nimam avta...še vedno user posted image .
Edino ne bom mogla, če mi bo moj spet kaj težil. Vas pa vseeno vprašam da vem.
Če bo izvedljivo mi povejte kje se dobimo?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.