|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
10.11.2009 14:02:37   
botrca
Rina22 mislim, da si ti spraševala glede vrtca. Takole jaz mislim:

Je fajn če daš otroka prej v vrtec, ampak je pa tudi res da je potem dosti bolan (moja izkušnja). To je slaba stran. Dobra stran vrtca je, da se fajn vklopi v sredino, spoznava kar spoznavat mora oz. letom primerno...
Najin Jan je bil star 15 mesecev ko sem ga prvič dala in ni mi žal, ker vidim napredek in tudi on zelo rad hodi. Nimamo težav ne s spanjem, ne igranjem z drugimi otroki, hrano...Zakaj sem ga dala tako hitro, če sem doma? To si se mogoče tudi vprašala. Imam zdr. težave in ga nisem sposobna 24/h imet. Kaj več ti pa v živo povem.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
10.11.2009 14:03:48   
botrca
Če me ne bo danes na rr, jutri...mi je rač. zopet v p....i ker mi javlja neko napako...mislim, da je zopet virususer posted image . Naj mi ena pošlje sms, ko se zmenite za kavo.

Grem zdaj jest, pa malo počivat. Je bil naporen ta tečaj.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
10.11.2009 14:20:22   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva user posted image

Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa.

Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates?user posted image

jas treniram pilotes..bočno na kavču..če te interesira???user posted image user posted image

Sem vidla, da si že včeraj ponujala tole vadbouser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala, ampak to že treniramuser posted image user posted image user posted image

brez zamere...............to le vadba z imenom lenobauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
10.11.2009 14:21:36   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Če me ne bo danes na rr, jutri...mi je rač. zopet v p....i ker mi javlja neko napako...mislim, da je zopet virususer posted image . Naj mi ena pošlje sms, ko se zmenite za kavo.

ma kaj priuser posted image imaš to tolk dni za rihtat.user posted image ...poštimaš in si dalje na rruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
10.11.2009 14:22:45   
arabela*
glede kofeja.pa sem jaz čist pozabila da sem bubana in ne bi bilo pametno da katerega od otrok okužimuser posted image ..tako da me verjetno kar ne bo........user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
10.11.2009 14:24:09   
arabela*
Grem sedaj še enkrat pod vroč tuš....................da pridem malo k sebi.................potem pa šibam v šolouser posted image

lep popoldan še naprej...................pa na izi,da me ne bo razneslo,ko bom čitala vse za nazaj.....od smeha mislimuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
10.11.2009 14:53:00   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva user posted image

jas treniram pilotes..bočno na kavču..če te interesira???user posted image user posted image

Sem vidla, da si že včeraj ponujala tole vadbouser posted image user posted image user posted image user posted image Hvala, ampak to že treniramuser posted image user posted image user posted image

brez zamere...............to le vadba z imenom lenobauser posted image user posted image

ja, itak...in jas jo mam najrajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
10.11.2009 15:27:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kaj zaj za kafe? Kolko sem vidla,ste bolj ali manj vse za četrtek.Samo uro in plac je treba dorečt.
meni je vseeno kje, v neke velike nakupovalne centre pa me nebo user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
10.11.2009 15:31:19   
tasa_m

men pa 10kg. user posted image
Kam pa to hodiš? Jaz bi se nekam mogla spravit, pa mi sami ni..

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
10.11.2009 15:32:36   
tasa_m
Danes nisem najboljše volje zato vas zapuščam.
Lepo se imejte, se tipkamo jutri.

Lp.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
10.11.2009 16:08:39   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma kaj priuser posted image imaš to tolk dni za rihtat.user posted image ...poštimaš in si dalje na rruser posted image

ma ne rihtam jaz pri user posted image , ampak računalničar. To pa ne traja 1h...ja saj bom poštimala ampak ne morem v enem dnevu, žaluser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
10.11.2009 16:10:12   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Kaj zaj za kafe? Kolko sem vidla,ste bolj ali manj vse za četrtek.Samo uro in plac je treba dorečt.
meni je vseeno kje, v neke velike nakupovalne centre pa me nebo user posted image

Ne,mislila sem v mestu nekje.Samo ve povejte.Lahko je spet Astorija,al pa kaj druga.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
10.11.2009 16:10:44   
botrca

kdo ni najboljše voljeuser posted image  naj hitro pove...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 10.11.2009 16:13:04 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
10.11.2009 16:21:10   
rina22
Midve sva ravno z enega krajšega sprehoda prišli. Sem si prej lepo dol nesla tale težkiiiii voziček, potem malo nahranim, jo oblečem, potem pa jo nesem dol, da bi šle na sprehod, in je že deževalouser posted image
Tak da sva hitro dali gor kengurujčka in dežnik v roke pa malo vunuser posted image

Me je pa razjezlo... še malo prej ni deževalo, potem pa naenkrat..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
10.11.2009 16:23:44   
rina22

Rina22 mislim, da si ti spraševala glede vrtca. Takole jaz mislim:

Je fajn če daš otroka prej v vrtec, ampak je pa tudi res da je potem dosti bolan (moja izkušnja). To je slaba stran. Dobra stran vrtca je, da se fajn vklopi v sredino, spoznava kar spoznavat mora oz. letom primerno...
Najin Jan je bil star 15 mesecev ko sem ga prvič dala in ni mi žal, ker vidim napredek in tudi on zelo rad hodi. Nimamo težav ne s spanjem, ne igranjem z drugimi otroki, hrano...Zakaj sem ga dala tako hitro, če sem doma? To si se mogoče tudi vprašala. Imam zdr. težave in ga nisem sposobna 24/h imet. Kaj več ti pa v živo povem.

Ja, jaz sem spraševala. Hvala, da si povedala svoje mnenje. Jaz bom tudi doma oz. bom študirala, pa bom jo verjetno dala v vrtec - če bo sprejeta sevedauser posted image Ne vem, kak je to, ko jaz nimam stalnega naslova v MB..

Glede bolezni - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, ko se spoznamo, pa če ti bo, bom rade volje prisluhnila, če boš karkoli želela povedati. Ni pa treba. Kakorkoli boš želela. Nikogar nič ne silim..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
10.11.2009 16:26:22   
rina22

men pa 10kg. user posted image
Kam pa to hodiš? Jaz bi se nekam mogla spravit, pa mi sami ni..

Trenutno še nikamor ne hodim, namenim pa začeti, samo še ne vem, kam. Do zdaj sem vsako leto hodla na UŠC v sklopu športne vzgoje - si se prijavo na katero koli telovadbo, ki je bla razpisana. Letos pa je bil taki tremin, da nisem mogla hodit. Bom začela v pomladnem semestru. Zdaj pa bom pogledala počasi, kje vse izvjajo pilates in bom začela nekam hodit - moraaaaaaaaaamuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
10.11.2009 16:26:49   
rina22

Lepo se imejte, se tipkamo jutri.

Lp.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bo kmalu bolje

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
10.11.2009 16:30:38   
rina22

Ne,mislila sem v mestu nekje.Samo ve povejte.Lahko je spet Astorija,al pa kaj druga.

Jaz bom prišla, če se boste zmenle kje, kjer je dovolj placa za voziček in če ne bo dežja - če se boste zmenle v mestu. Da bom lahko prišla z vozičkom, ker drugače, če prideme s kengurujčkom, je nimam kam dat, če bo kaj zaspala. Že tak je preveč razvajenauser posted image user posted image user posted image Zadnje čase treba proti koncu hranjenja vstat, da ona lepo do konca pojeuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
10.11.2009 16:48:53   
matcar

Jaz bom prišla, če se boste zmenle kje, kjer je dovolj placa za voziček in če ne bo dežja - če se boste zmenle v mestu. Da bom lahko prišla z vozičkom, ker drugače, če prideme s kengurujčkom, je nimam kam dat, če bo kaj zaspala. Že tak je preveč razvajenauser posted image user posted image user posted image Zadnje čase treba proti koncu hranjenja vstat, da ona lepo do konca pojeuser posted image

Ja,v Astoriji je plac,nič bat.Ja,pol pa kr v četrtek ob 10-h!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
10.11.2009 16:57:52   
matcar
Za Maksa in Saš-a lahko glasujete na maminajdi.si.Hvaležna bosta za vsak glasek!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
10.11.2009 18:08:24   
botrca

če bo ob 10h pol mene ne bo. Prosila sem par postov nazaj za 11h...razložila zakaj. Če lahko pridem, če ne pač ne.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
10.11.2009 18:10:17   
marta82

Pa neeeeee v centru.user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
10.11.2009 18:28:54   
matcar

če bo ob 10h pol mene ne bo. Prosila sem par postov nazaj za 11h...razložila zakaj. Če lahko pridem, če ne pač ne.

Ja,meni je prepozno takrat-žal.Pol pač mene ne bo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
10.11.2009 18:29:59   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Pa neeeeee v centru.user posted image

Marta,jaz zmeraj pri vinagu parkiram,je vedno plac,pa še plačat ne rabiš.Pa nobeden nič ne reče,ker je vinagov parking in je lahko kdop od zaposlenih parkiral.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
10.11.2009 19:03:13   
marta82
Dve malo novejši Tinejevi fotkiuser posted image :

http://www.mojalbum.com/almuska/tinej/foto/17439010

http://www.mojalbum.com/almuska/tinej/foto/17439012

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.