|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
10.11.2009 10:22:36   
ly117
Moj Lukec pa je bil taki zaspanko da mi je po minuti zaspal na zizi. No pa mleka tud nisem imea bogve kaj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
10.11.2009 10:22:52   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

[
Vitabella jaz se tudi švercam k Mariborčankam pa so me prijazno sprejele. Brez skrbi.user posted image
Drugače pa nisi Šentiljčanka?
Moj možek prihaja od tam, zato sprašujem.

ne, jaz sem priseljena sem, pač ljubavi, je moj lubek šentiljčan.

avgusta postala mamica!!!!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
10.11.2009 10:23:30   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Moj Lukec pa je bil taki zaspanko da mi je po minuti zaspal na zizi. No pa mleka tud nisem imea bogve kaj.

Timeja je pa znala do tričetrt ure bit na ziziuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
10.11.2009 10:24:01   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

Od kod si pa ti drugače?

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
10.11.2009 10:24:45   
vitabella

Vitabella bobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se meniš da bo počasi treba iskat, meni se porodniška izteče marca pa si še nič ne iščem. Saj bo že. Bi pa bilo faj bit kake tri leta na porobniški. Se nebi nič pritoževala. user posted image

ah saj veš kk je težko danes dobiti službo. no odvisno od profila. pa se mi zdi da jo moški vseeno lažje kot mi babe

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
10.11.2009 10:26:11   
ly117

Vitabella bobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se meniš da bo počasi treba iskat, meni se porodniška izteče marca pa si še nič ne iščem. Saj bo že. Bi pa bilo faj bit kake tri leta na porobniški. Se nebi nič pritoževala. user posted image

ah saj veš kk je težko danes dobiti službo. no odvisno od profila. pa se mi zdi da jo moški vseeno lažje kot mi babe

Ja pa saj bo. Se bo že nekaj najšlo. Se ne obremenjujem s tem.

Neposredna povezava do sporočila: 2206
10.11.2009 10:26:13   
rina22

Ja, to pa itak

Neposredna povezava do sporočila: 2207
10.11.2009 10:27:10   
rina22

Ja pa saj bo. Se bo že nekaj najšlo
. Se ne obremenjujem s tem.

Se strinjamuser posted image Samo ve že lahko vsaj iščeteuser posted image Jaz pa še - ojoj, kje je še diplomauser posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
10.11.2009 10:27:41   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Zdaj bom pa jaz popenilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se razpišem, pol pa erorr!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, bom še 1x.....

Imam eno vprašanje. Za tiste, ki mate svoje otroke že v vrtcu - kdaj ste jih dale (koliko so bli stari) in ali vam je žal, da ste jih dale pri tej starosti?

In še za tiste, ki svojih otročkov nimate v vrtcu - kdaj jih nameravate dat?

Jaz sem najprej študirala, da bi mela Timejo doma 3 leta (bi mi ravno tak nekak zneslo), ampak sem par tednov nazaj začela študirati, da bi jo dala septembra v vrtec. Takrat bo stara 13 m. Rada bi tale fax čimprej zgurala....

Po eni strani je tak - za otroka je najbolje, da gre v vrtec čimprej, da se navadi na druge otroke, da se zna vklopit v družbo,.... Po drugi strani pa otrok do 3 leta (baje) ne čuti potrebe po socializaciji.

Vem, sem stvar fajn zakomplicirala. Zanima me, kaj ve mislite z obzirom na to, da ima npr. otrok možnost ostat doma? Je zanj bolje, da gre čimprej v vrtec ali tam s 3 leti?

taprva smo letos dali v vrtec in je bila stara 4 leta.ni mi žal niti malo,da je bila doma...oz.kolikor sem jo dajala k babici čuvat.Je pa res,da je vrtec zelo vredu stvar,otrok ne razvajajo ampak vzgajajo in učijo samostojnosti..je fajn,če so lahko doma čimdlje,vendar se to kasneje pozna,saj veš babice so bolj za razvajanje...user posted image no pri naši A se je to zelo poznalo,sedaj pa je v vrtcu in je že bolj sama s sabo zorganiziranauser posted image

tamanjše pa nisem dala v vrtec,ćeprav vem,da bi full uživala tam. Jaz pa sem sama pustila službo letos pustila ,tako da bo M še en čas doma. In mi je fajn,ko sva skupaj,čist drugače,kot pa če nisi. Mislim,da bo šla v vrtec okolin tretjega leta,izjemoma prejuser posted image

lahko pa samo pohvalim vrtec,ker je res fajn,pa tud otroci zelo uživajo tamuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.11.2009 10:28:50 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
10.11.2009 10:27:43   
vitabella

[

Kdaj si pa rodila? Jaz sem tudi rodila avgusta - 6user posted image Vprašam, ker nas je takrat rodilo 6 ali 8user posted image

porkaduš babe čveke jaz vas sploh ne sledim user posted image user posted image user posted image rodila sem pa 16.8. torej za tabo, pa se nisma mogli srečat

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
10.11.2009 10:29:29   
arabela*
Grem pod tuš.
Je moj doma in je treba izkoristituser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2211
10.11.2009 10:29:37   
rina22

[

Kdaj si pa rodila? Jaz sem tudi rodila avgusta - 6user posted image Vprašam, ker nas je takrat rodilo 6 ali 8user posted image

porkaduš babe čveke jaz vas sploh ne sledim user posted image user posted image user posted image rodila sem pa 16.8. torej za tabo, pa se nisma mogli srečat

A takuser posted image Sem mislila, če si mogoče bila v tistem natrpanem dnevu v Puser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2212
10.11.2009 10:30:54   
vitabella

Od kod si pa ti drugače?

korošica, tk da sem kr precej zamenjala okolje user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
10.11.2009 10:31:17   
marta82
Vitabella si pa res pridna, da že iščeš službo. Kaj si pa po poklicu(upam, da ni preveč osebno vprašanje)? Meni je tudi pogodba med porodniško potekla, tak da bo treba nekaj novega iskar...Bi mi pa pasalo biti še kakšno leto doma. če bi šlo finančno skozi in it delat, ko bo šel Tinej v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 2214
10.11.2009 10:33:32   
marta82

Od kod si pa ti drugače?

korošica, tk da sem kr precej zamenjala okolje user posted image

Pa si se že navadila al maš krizo? kako dolgo pa si zdaj v Šentilju? A živita pri njegovih? Uf sem radovedna... Odgovori kar želiš, ne bom nič zamerila, če mi napišeš "kaj te briga".user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.11.2009 10:33:46   
vitabella
saraya, ti si pa kr službo pustila? spoštujem tvoj pogum!

nič, letim, se moja žabica oglaša!

Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.11.2009 10:33:58   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

taprva smo letos dali v vrtec in je bila stara 4 leta.ni mi žal niti malo,da je bila doma...oz.kolikor sem jo dajala k babici čuvat.Je pa res,da je vrtec zelo vredu stvar,otrok ne razvajajo ampak vzgajajo in učijo samostojnosti..je fajn,če so lahko doma čimdlje,vendar se to kasneje pozna,saj veš babice so bolj za razvajanje...user posted image no pri naši A se je to zelo poznalo,sedaj pa je v vrtcu in je že bolj sama s sabo zorganiziranauser posted image

tamanjše pa nisem dala v vrtec,ćeprav vem,da bi full uživala tam. Jaz pa sem sama pustila službo letos pustila ,tako da bo M še en čas doma. In mi je fajn,ko sva skupaj,čist drugače,kot pa če nisi. Mislim,da bo šla v vrtec okolin tretjega leta,izjemoma prejuser posted image

lahko pa samo pohvalim vrtec,ker je res fajn,pa tud otroci zelo uživajo tamuser posted image

Ja, saj ravno zato - me je kar malo strah, da bi jo PREVEČ razvadili doma. Zdaj, ko je še edinka, to sploh ni težko - razvadit otrokauser posted image

Ne, jaz sem študirala s tega vidika, da je za otroka bolje, da čimprej postane samostojen in sigurno otroci bolj uživajo v družbi svojih sovrstnikov, ki se lahko igrajo,.... kot pa doma s starši. Zdaj sem to malo tak napisala... Upam, da me razumete, kaj hočem povedat.. Če ma otrok npr. doma kakšnega bratca ali sestrico, se komot igrajo do onemoglosti. Kaj bo pa mela od mene? Vedno se ne bome mogle igrat, ko še moram fax dokončat. Pa jo dam raje v vrtec, pa je srečna tam, jaz se doma učim, ko pa je ona doma, pa se ji posvetim 100%.

Pa še to- sama sem edinka in sem šla v vrtec, ko sem bla stara 4 leta. In iz lastnih izkušenj vem, da ni fajn..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
10.11.2009 10:35:48   
arabela*

jap...Po devetih letih,zaposlena sem bila za nedoločen čas.....ampak nisem bila srečna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2218
10.11.2009 10:35:50   
ly117
porkaduš babe čveke jaz vas sploh ne sledim user posted image user posted image user posted image

To še ni nič. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2219
10.11.2009 10:38:58   
marta82
Tinej bo šel v vrtec ko bo star cca. 2 leti mogoče 3 (odvisno kdaj dobim službo). Če bom doma, bo ta čas z mano, potem je pa res zaradi same socializacije treba v vrtec. Prej pa se bo družil z otročki prijateljev pa na igrišču ipd. V vrtcu je eden od večjih minusov to, da so non stop bolni.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
10.11.2009 10:39:26   
rina22

Pa si se že navadila al maš krizo? kako dolgo pa si zdaj v Šentilju? A živita pri njegovih? Uf sem radovedna... Odgovori kar želiš, ne bom nič zamerila, če mi napišeš "kaj te briga".user posted image

marta, mene za vsako to zanima.. Pa od kod ste - s katerega dela mesta, kaj ste po poklicu, kje delate,....user posted image user posted image Sem tak radovedna.... Ko pa vas še ne poznam...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
10.11.2009 10:40:12   
rina22

jap...Po devetih letih,zaposlena sem bila za nedoločen čas.....ampak nisem bila srečna user posted image

Res? Kapo dol..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.11.2009 10:40:26   
ly117
Mater se mi ni za nič. Se vidi da sem včeraj ponočevala. user posted image Pa še zebe me. Je sosed nehal kurit user posted image . Bi mi pasalo da bi se vlilo da bi imela izgovor da ostanem doma. Mater sem nesramna do L.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
10.11.2009 10:40:55   
marta82

Včasih je treba kakšen konkreten korak zase naredit.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
10.11.2009 10:41:32   
ly117

marta, mene za vsako to zanima.. Pa od kod ste - s katerega dela mesta, kaj ste po poklicu, kje delate,....user posted image user posted image Sem tak radovedna.... Ko pa vas še ne poznam...

Ja zakaj pa ne vprašaš? user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.