Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:27:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella sam ste me pa dobile na finto, jaz sem mislila da se že vse med sabo dobro poznate, pa se izpovem - a zdaj vidim da se šele odkrivate. BARABE! Niti ne. Se nam je rina pred kratkim pridružla in nas še ne pozna. Druge pa smo se že odkrile.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:27:44
|
|
|
|
nebo
|
KONČNO VSAJ ENA bova pa medve sedaj debatirali o hujšanju...jupi!! Jaz moram sklestit 10 kg dol, sem pa 3 mesece po porodu in imam fantiča Roka, od prej pa deklico Niko, ki pa sedaj hodi v 1 razred.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:31:38
|
|
|
|
vitabella
|
jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:37:13
|
|
|
|
nebo
|
Maj mislim, da ste ve na Montinjacu, jaz pa še polno dojim, pa se ne upam kaj špilat...sicer pa sploh v življenju še nisem bila na nobeni deti, vedno sem pač jedla malo manj, ampak vse...me pa sladkarije ubijajo..groza, sem rekla da od danes pa do novega leta ne pojem več nič sldkega...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:38:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:40:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella sam ste me pa dobile na finto, jaz sem mislila da se že vse med sabo dobro poznate, pa se izpovem - a zdaj vidim da se šele odkrivate. BARABE! Niti ne. Se nam je rina pred kratkim pridružla in nas še ne pozna. Druge pa smo se že odkrile. Ja, res je, jaz sem tale krivec za predstavitve. Hvala vsem, ki ste se tak lepo predstavile. No, pa da se še jaz, koliko še nisem povedala, sem pa že verjetno kar vse.. No, pa da bo zbrano na enem mestu. Sem študentka slovenščine, s fantom živiva v MB, drugače sem pa z okolice Ljutomera, vedno bolj pa sem navezana na MB. Avgusta se nama je rodila hčerkica Timeja. Stara sem 23 let. Po končanem faxu imava namen ostati v MB, čeprav se naji starši nekako ne morejo sprijazniti s tem. Aja, in komaj čakam, da se preselimo v drugo stanovanje Če katero karkoli še zanima, rade volje odgovorim - razen št.hlačk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:41:20
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa. Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:42:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Maj mislim, da ste ve na Montinjacu, jaz pa še polno dojim, pa se ne upam kaj špilat...sicer pa sploh v življenju še nisem bila na nobeni deti, vedno sem pač jedla malo manj, ampak vse...me pa sladkarije ubijajo..groza, sem rekla da od danes pa do novega leta ne pojem več nič sldkega... Sladkarije.... joj, jaz tudi ne morem brez njih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:43:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja nas profesorjev je ko listja in trave, služb pa ni... mah enkrat bo. pa kaj smo vse brez službe al kaj? Ne vem, je še katera druga prof tu gor ali samo ti in jaz, ki sem še "bodoča" Sicer pa ni mus, da delaš v šolstvu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:44:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m o čem teče debata? Nekaj se predstavljate pa to Ja. Za ta nove. Pa ta stare, kar še kateri ni jasno... So same profesorice in se igramo razred.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:53:40
|
|
|
|
tasa_m
|
No, pa da se še jaz predstavim. Sem mamica punčki, po imenu Lija, stara bo 9.mes. Po končani P. nimam službe, tak da naslednji mesec gremo malo pogledat če se bo kaj našlo (mi moj obljublja ampak ne vem kak bo v času krize ). Po poklicu sem prometni tehnik in sem delala do porodniške (bolniške) v gostinstvu. Stara pa sem 25 let (še nekaj dni ) in sem se preselila iz Lenarta v Mb.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 11:55:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja nas profesorjev je ko listja in trave, služb pa ni... mah enkrat bo. pa kaj smo vse brez službe al kaj? Ne vem, je še katera druga prof tu gor ali samo ti in jaz, ki sem še "bodoča" Marta je tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:02:51
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa midva grema malo ven. Pa se kaj večer tipkamo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:03:45
|
|
|
|
nebo
|
Pa še jaz...potem pa grem kuhat... Stara sem 30+5 (ufffffff), sem mama hčere Nike (6 let) in Roka (3 mesece). Po poklicu sem ekonomsko-komercialni tehnik, imam pa še en izpit (ANG) in diplomo na faksu (FOV-u), ki jo moram naredit ko se vrnem v službo. Tako, da sedaj začnem študirat!!!! AMPAK RES!!!!! Po P grem delat nazaj v šolstvo (univerza), kjer sem zaposlena v pravni pisarni že 10 let, zato bi tudi rada nadaljevala študij na podiplomcu smer pravo...če ne bom prestara babnica. Drugače pa se zelo rada ukvarjam s športom, zadnje čase vedno manj, ker mi čas ne dopušča, zelo rada hodim v hribe, kolesarim, smučam, berem knjige, zelo rada pospravljam, pečem pecivo, kuham ne rada, rada tudi šivam in štrikam (amak tega nisem počela zadnjih 6 let odkar imam otročke)....skratka imam rada urejen prostor okoli sebe in zelo rada sem tudi sama urejena (no tudi to mi zadnje 3 mesece ne uspeva najbolje )...kar mi daje energijo...no to sem jaz...kaj še...aja 10 kg dol, pa bom super...sem prevelik perfekcionist, česar se tudi zavedam, ampak drugače ne gre...pa sčasoma se človek sprijazni... Če vas kaj zanima vprašajte.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:18:58
|
|
|
|
doris04
|
dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:20:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 dan dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:20:15
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem jaz tudi. Doris si CARICA na KVADRAT . Nočko vsem. Se podpišem pod to! Nočko,Ly!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:21:02
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ja nas profesorjev je ko listja in trave, služb pa ni... mah enkrat bo. pa kaj smo vse brez službe al kaj? Ne vem, je še katera druga prof tu gor ali samo ti in jaz, ki sem še "bodoča" Marta je tudi. Joj, Marta, pa res.. Oprosti, Marta Pa se mi je zdelo, da je še ena prof.....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:22:30
|
|
|
|
nebo
|
Joj same toršice te pa moram pazit kaj govorim...uffffff
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:23:51
|
|
|
|
rina22
|
Jaz pa danes ne rabim kuhat Sem včeraj dovolj skuhala, da je še za danes ostalo Tak da malo lenarim S Timejo uživava 100 na uro Čakava, da pride ati domov, da gremo jest
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:25:12
|
|
|
|
nebo
|
KAJ STE VE OPAZILE, DA BI JAZ VAM BILA LAHKO MAMA.........pa ja derem se .....groza no, sem že stara....ampak počutje pa je za 18...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:25:28
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 vitabella, dobrodošla se podpišem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:27:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAJ STE VE OPAZILE, DA BI JAZ VAM BILA LAHKO MAMA.........pa ja derem se .....groza no, sem že stara....ampak počutje pa je za 18... mama???????? komu?! mislim, da sem trenutno najmlajša na tej temi, pa mi ne bi mogla bit mama.. kolko bi te mogla bit stara, ko bi rodila? 12 let? daj, daj, ne govori, kaka starost neki!!!! vse smo mlade!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:27:10
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo KAJ STE VE OPAZILE, DA BI JAZ VAM BILA LAHKO MAMA.........pa ja derem se .....groza no, sem že stara....ampak počutje pa je za 18... meni nemreš bit matka ...ker sem 32 ..če maš pa lušte po 100 kilskih odraslih me pa lahko posvojiš...samo fojtrat me je problem...jem samo meso...dojila se nebom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 10.11.2009 12:27:33
|
|
|
|
arabela*
|
Ajoj,vidim da se še edina nisem predstavila.No nekaj o sebi: prihajam iz MB, natančneje iz centra. stara sem 32 let..no počutim se za enih 24 ,vedno bolj na otročje mi gre ..sem mati dveh hčera. A in M. prva je stara 4,5 let,druga pa bo 27.11 dopolnila 15 mesecev. po poklicu sem zaenkrat še prodajalka,počasi bom dobila naziv ekonomski tehnik. kasneje bi rada še študirala. Morda kaj v smeri prava sem večni optimist,uživam kolikor se le da........nekoč mi je bila na prvem mestu kariera,sedaj se pa posvečamm hčerama.in uživam v tem. in ja..doma sem po svoji lastni izbiri,ker sem v bistvu delala že od 18 leta nonstop,nisem od lajfa nič imela......pa mi je dobesedno d................ vse skupaj........ še kaj???? aja...rada imam šport,obožujem fittnes...ampak mi čas trenutno ne dopušča. No nekaj ste izvedele........če pa katero kaj zanima,pa naj vpraša
< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.11.2009 12:29:17 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.