|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
10.11.2009 11:27:11   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

sam ste me pa dobile na finto, jaz sem mislila da se že vse med sabo dobro poznate, pa se izpovem - a zdaj vidim da se šele odkrivate. BARABE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niti ne. Se nam je rina pred kratkim pridružla in nas še ne pozna. Druge pa smo se že odkrile. user posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
10.11.2009 11:27:44   
nebo
KONČNO VSAJ ENA bova pa medve sedaj debatirali o hujšanju...jupi!! Jaz moram sklestit 10 kg dol, sem pa 3 mesece po porodu in imam fantiča Roka, od prej pa deklico Niko, ki pa sedaj hodi v 1 razred.

Neposredna povezava do sporočila: 2277
10.11.2009 11:31:38   
vitabella
jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
10.11.2009 11:37:13   
nebo
Maj mislim, da ste ve na Montinjacu, jaz pa še polno dojim, pa se ne upam kaj špilat...sicer pa sploh v življenju še nisem bila na nobeni deti, vedno sem pač jedla malo manj, ampak vse...me pa sladkarije ubijajo..groza, sem rekla da od danes pa do novega leta ne pojem več nič sldkega...

Neposredna povezava do sporočila: 2279
10.11.2009 11:38:18   
ly117
smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2280
10.11.2009 11:40:10   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

sam ste me pa dobile na finto, jaz sem mislila da se že vse med sabo dobro poznate, pa se izpovem - a zdaj vidim da se šele odkrivate. BARABE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niti ne. Se nam je rina pred kratkim pridružla in nas še ne pozna. Druge pa smo se že odkrile. user posted image

Ja, res je, jaz sem tale krivec za predstavitve. Hvala vsem, ki ste se tak lepo predstavile. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa da se še jaz, koliko še nisem povedala, sem pa že verjetno kar vse.. No, pa da bo zbrano na enem mestu.
Sem študentka slovenščine, s fantom živiva v MB, drugače sem pa z okolice Ljutomera, vedno bolj pa sem navezana na MB. Avgusta se nama je rodila hčerkica Timeja. Stara sem 23 let. Po končanem faxu imava namen ostati v MB, čeprav se naji starši nekako ne morejo sprijazniti s tem. Aja, in komaj čakam, da se preselimouser posted image v drugo stanovanjeuser posted image
Če katero karkoli še zanima, rade volje odgovorim - razen št.hlačkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
10.11.2009 11:41:20   
rina22

jah mam še 10 kg viška od lani pa se še nisem sprijaznila, tako da še upam na bolje, taj pa pridi tja na našo temo te bomo malo zdresirale, kolikor je še volje-smo punce ugotovile da hujšanje ni enostavna zadeva user posted image

Tudi meni ne bi škodila kakšna telovadba in kakšnih 20 kg minusa.

Sem enkrat že spraševala - bi hodla katera na pilates?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2282
10.11.2009 11:42:07   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Maj mislim, da ste ve na Montinjacu, jaz pa še polno dojim, pa se ne upam kaj špilat...sicer pa sploh v življenju še nisem bila na nobeni deti, vedno sem pač jedla malo manj, ampak vse...me pa sladkarije ubijajo..groza, sem rekla da od danes pa do novega leta ne pojem več nič sldkega...

Sladkarije.... joj, jaz tudi ne morem brez njihuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
10.11.2009 11:43:35   
rina22

ja nas profesorjev je ko listja in trave, služb pa ni... mah enkrat bo. pa kaj smo vse brez službe al kaj?

Ne vem, je še katera druga prof tu gor ali samo ti in jaz, ki sem še "bodoča"user posted image user posted image

Sicer pa ni mus, da delaš  v šolstvu

Neposredna povezava do sporočila: 2284
10.11.2009 11:44:42   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

o čem teče debata?user posted image
Nekaj se predstavljate pa to user posted image

Ja. Za ta nove. Pa ta stare, kar še kateri ni jasno...user posted image

So same profesorice in se igramo razred. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
10.11.2009 11:53:40   
tasa_m
No, pa da se še jaz predstavim.
Sem mamica punčki, po imenu Lija, stara bo 9.mes. Po končani P. nimam službe, tak da naslednji mesec gremo malo pogledat če se bo kaj našlo (mi moj obljublja ampak ne vem kak bo v času krizeuser posted image ). Po poklicu sem prometni tehnik in sem delala do porodniške (bolniške) v gostinstvu.
Stara pa sem 25 let (še nekaj dniuser posted image ) in sem se preselila iz Lenarta v Mb.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
10.11.2009 11:55:00   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ja nas profesorjev je ko listja in trave, služb pa ni... mah enkrat bo. pa kaj smo vse brez službe al kaj?

Ne vem, je še katera druga prof tu gor ali samo ti in jaz, ki sem še "bodoča"user posted image user posted image

Marta je tudi.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
10.11.2009 12:02:51   
ly117
Zdaj pa midva grema malo ven. Pa se kaj večer tipkamo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
10.11.2009 12:03:45   
nebo
Pa še jaz...potem pa grem kuhat...

Stara sem 30+5 (ufffffff), sem mama hčere Nike (6 let) in Roka (3 mesece). Po poklicu sem ekonomsko-komercialni tehnik, imam pa še en izpit (ANG) in diplomo na faksu (FOV-u), ki jo moram naredit ko se vrnem v službo. Tako, da sedaj začnem študirat!!!! AMPAK RES!!!!! Po P grem delat nazaj v šolstvo (univerza), kjer sem zaposlena v pravni pisarni že 10 let, zato bi tudi rada nadaljevala študij na podiplomcu smer pravo...če ne bom prestara babnica.
Drugače pa se zelo rada ukvarjam s športom, zadnje čase vedno manj, ker mi čas ne dopušča, zelo rada hodim v hribe, kolesarim, smučam, berem knjige, zelo rada pospravljam, pečem pecivo, kuham ne rada, rada tudi šivam in štrikam (amak tega nisem počela zadnjih 6 let odkar imam otročke)....skratka imam rada urejen prostor okoli sebe in zelo rada sem tudi sama urejena (no tudi to mi zadnje 3 mesece ne uspeva najboljeuser posted image )...kar mi daje energijo...no to sem jaz...kaj še...aja 10 kg dol, pa bom super...sem prevelik perfekcionist, česar se tudi zavedam, ampak drugače ne gre...pa sčasoma se človek sprijazni...user posted image user posted image user posted image user posted image

Če vas kaj zanima vprašajte.....

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
10.11.2009 12:18:58   
doris04
danuser posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
10.11.2009 12:20:10   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: doris04

danuser posted image

dan user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
10.11.2009 12:20:15   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Grem jaz tudi. Doris si CARICA na KVADRAT user posted image .

Nočko vsem.

Se podpišem pod to!user posted image user posted image user posted image user posted image
Nočko,Ly!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
10.11.2009 12:21:02   
rina22

Marta je tudi.

Joj, Marta, pa res.. Oprosti, Marta user posted image user posted image Pa se mi je zdelo, da je še ena prof.....

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
10.11.2009 12:22:30   
nebo
Joj same toršice te pa moram pazit kaj govorim...uffffffuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
10.11.2009 12:23:51   
rina22
Jaz pa danes ne rabim kuhatuser posted image user posted image user posted image Sem včeraj dovolj skuhala, da je še za danes ostalouser posted image

Tak da malo lenarimuser posted image S Timejo uživava 100 na urouser posted image Čakava, da pride ati domov, da gremo jestuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
10.11.2009 12:25:12   
nebo
KAJ STE VE OPAZILE, DA BI JAZ VAM BILA LAHKO MAMA.........pa ja derem se .....groza no, sem že stara....ampak počutje pa je za 18...user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
10.11.2009 12:25:28   
doris04

vitabella, dobrodošlauser posted image user posted image  

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
10.11.2009 12:27:01   
rina22

KAJ STE VE OPAZILE, DA BI JAZ VAM BILA LAHKO MAMA.........pa ja derem se .....groza no, sem že stara....ampak počutje pa je za 18...user posted image user posted image

mama???????? komu?! mislim, da sem trenutno najmlajša na tej temi, pa mi ne bi mogla bit mama.. kolko bi te mogla bit stara, ko bi rodila? 12 let?

daj, daj, ne govori, kaka starost neki!!!! vse smo mlade!!

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
10.11.2009 12:27:10   
doris04

user posted image user posted image user posted image user posted image meni nemreš bit matka ...ker sem 32user posted image user posted image user posted image ..če maš pa lušte po 100 kilskih odraslih me pa lahko posvojiš...samo fojtrat me je problem...jem samo meso...dojila se nebomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
10.11.2009 12:27:33   
arabela*
Ajoj,vidim da se še edina nisem predstavila.No nekaj o sebi:

prihajam iz MB, natančneje iz centra. stara sem 32 let..no počutim se za enih 24user posted image user posted image ,vedno bolj na otročje mi greuser posted image ..sem mati dveh hčera. A in M. prva je stara 4,5 let,druga pa bo 27.11 dopolnila 15 mesecev. po poklicu sem zaenkrat še prodajalka,počasi bom dobila naziv ekonomski tehnik. kasneje bi rada še študirala. Morda kaj v smeri pravauser posted image

sem večni optimist,uživam kolikor se le da........nekoč mi je bila na prvem mestu kariera,sedaj se pa posvečamm hčerama.in uživam v tem. in ja..doma sem po svoji lastni izbiri,ker sem v bistvu delala že od 18 leta nonstop,nisem od lajfa nič imela......pa mi je dobesedno d................user posted image vse skupaj........user posted image

še kaj????user posted image user posted image

aja...rada imam šport,obožujem fittnes...ampak mi čas trenutno ne dopušča.user posted image

No nekaj ste izvedele........če pa katero kaj zanima,pa naj vprašauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.11.2009 12:29:17 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.