|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
10.11.2009 10:51:56   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Mi je nerodno user posted image
Sem pa 1X vprašala, če je mogoče katera s Pobrežja al pa z Brezja, pa očitno nobena ni..

Doris04 je iz pobrežjauser posted image

Hvala, Sarayauser posted image user posted image Je že ly117 povedlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
10.11.2009 10:52:10   
ly117

Pri meni je tak, da ko se enkrat spravim ven, mi ni problem ostat zunaj 3 ureuser posted image user posted image Samo spravit se je težko, ko mi niuser posted image

Pa to je to. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
10.11.2009 10:52:30   
matcar
Tak,da še te jaz povem svojo zgodbo na kratko.Sem mamica 3-h otrok,najmlajši je star 7 mesecev.Po izobrazbi sem trgovka,zaposlena pa sem kot voznica tovornjaka,samo nazaj ne grem več delat,ker so praviuser posted image .Tako,da marca,ko se mi izteče porodniška,nimam službe.Imam pa namen it za sebe,samo še nimam lokacije in sredstev dovolj.Ja,naš srednji fant bo decembra star 2 leti in ga ne bom pred 3-jim letom dala v vrtec.Sem pa dala tavečjo hčero v jasli z 15 meseci,ker sem delat začela in je bilo super,samostojna,edino bolana skozi,iz tega razloga ne bom dala prej manjših v vrtec.Tak,še kaj vas zanima?user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
10.11.2009 10:52:39   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

marti osebno: kaj te briga!

sem profesorica in v šolstvu je res težko dobiti, tako da sedaj iščem vse, kar pač mi ponudijo, vzamemuser posted image user posted image user posted image kaj pa naj drugega?

živiva pa pri njemu, si je že celo stanovanje porihtal, preden sva se spoznala, pa je potem tudi to prevagalo, da sem se preselila k njemu.

Profesorica česa? Če lahko vprašam user posted image user posted image

Jaz bom tudi, jaz bom tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NEKOČ.....
in sicer univ. dipl. prof. slovenskega jezika s književnostjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mater se lepo slišiuser posted image user posted image

Mater, same profesorce. user posted image user posted image

Ja, same hude teteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
10.11.2009 10:53:36   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Pa si se že navadila al maš krizo? kako dolgo pa si zdaj v Šentilju? A živita pri njegovih? Uf sem radovedna... Odgovori kar želiš, ne bom nič zamerila, če mi napišeš "kaj te briga".user posted image

marta, mene za vsako to zanima.. Pa od kod ste - s katerega dela mesta, kaj ste po poklicu, kje delate,....user posted image user posted image Sem tak radovedna.... Ko pa vas še ne poznam...

Jaz ti zase z veseljem odgovorim. Kot veš sem iz Bistrice. Po poklicu pedagoginja (oz. cel naziv prof. pedagogike in sociologije), pred porodniško sem delala v O.Š. kot učiteljica dodatne strokovne pomoči, pred tem delala pripravništvo v šolski svetovalni službi, sem prostovoljka (trenutno zaradi Tineja neaktivna) - svetovalka na SOS telefonu za ženske in otroke žrtve nasilja, od januarja mamica Tineju, poročena,....Hm. Še kaj? Nič kaj zanimivega ni za napisat...V prostem času se ne ukvarjam s športom ker sem prelena (pa bi se mogla), obožujem počitnice v toplih krajih (finance ne dopuščajo niti približno toliko, kolikor bi si želela), ne maram gogpodinjskih opravil...želela sem si tri otroke pa naju je prvi po treh letih postopkov zunajtelesnih oploditev tako razveselil, da je potešil željo za vse tri... To je to, kar se zdaj na hitro spomnim. Če te še kaj zanima vprašaj. Jaz imam tudi rada, da vem s kom se pogovarjam.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
10.11.2009 10:53:57   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Tak,da še te jaz povem svojo zgodbo na kratko.Sem mamica 3-h otrok,najmlajši je star 7 mesecev.Po izobrazbi sem trgovka,zaposlena pa sem kot voznica tovornjaka,samo nazaj ne grem več delat,ker so praviuser posted image .Tako,da marca,ko se mi izteče porodniška,nimam službe.Imam pa namen it za sebe,samo še nimam lokacije in sredstev dovolj.Ja,naš srednji fant bo decembra star 2 leti in ga ne bom pred 3-jim letom dala v vrtec.Sem pa dala tavečjo hčero v jasli z 15 meseci,ker sem delat začela in je bilo super,samostojna,edino bolana skozi,iz tega razloga ne bom dala prej manjših v vrtec.Tak,še kaj vas zanima?user posted image

Ja številko sponjih hlač in modrca. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
10.11.2009 10:54:00   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
10.11.2009 10:54:14   
rina22
Aja, še nekaj... vedno sem vas hotla vprašat po letih. Saj vem, dam se ne sprašuje po letih.. Samo vseeno me tak okvirno zanima. Npr. spadam v skupino od 25 do 30user posted image user posted image

No, jaz sem 23

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
10.11.2009 10:55:09   
rina22
Alaaaaarm... bom vas brala, kolko bom utegnila, komentirala bom poznejeuser posted image
papa

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
10.11.2009 10:55:40   
arabela*

Aja, še nekaj... vedno sem vas hotla vprašat po letih. Saj vem, dam se ne sprašuje po letih.. Samo vseeno me tak okvirno zanima. Npr. spadam v skupino od 25 do 30user posted image user posted image

No, jaz sem 23

die olteuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
10.11.2009 10:56:12   
arabela*
grem pod tušuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
10.11.2009 10:57:14   
marta82

Aja, marta, a te lahko vprašam, a si ti doma prav v Slov. Bistrici ali v okolici?

Saj ne rabiš odgovorit, če nočeš - sem res radovedna... Vprašam zato, ker ima moj v okolici najboljšega prijatlauser posted image

Prav v Bistrici, v blokih. Preseljena pred dobrimi štirimi leti iz Mb. V Mb pa sem se preselila v SŠ iz Kamnika. Tak da v Bistrici poznam zelo malo ljudi, ker se malo tu zadržujem in družim, se non stop v Mb vozim.user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
10.11.2009 11:00:21   
ly117
No pa da se še jaz predstavim. user posted image
Stara 29. Imam 1 user posted image user posted image starega skoraj 7 mesecev z imenom Luka. Trenutno na porodniški pol pa na sončni upravi. user posted image Imam rada poletje in lepo toplo vreme s tem seveda počitkovanje. In tako kot je marta napisala premalo dinarčov kolko bi mi hodli naokoli. Aja in s tem posledično nimam rada zime. Brrrrrrrr.
In da ne pozabim št. spodnjih hlač: KAJ VAS BRIGA. user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
10.11.2009 11:00:24   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

marti osebno: kaj te briga!

user posted image user posted image Pa vseeno ni fajn slišat (brat). Bi lahko malo v celofan zavila. Ma saj sem sama iskala. Zdaj pa mam.user posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
10.11.2009 11:05:16   
marta82
Stara...kolko že? čakaj če sem 82 letnik... 27 let a ne?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
10.11.2009 11:05:44   
tasa_m
o čem teče debata?user posted image
Nekaj se predstavljate pa to user posted image

Midve z nebo sva šle na en mini giro po Taboru, tak da današnji sprehod uspešno opravljen user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa kuham Liji kosilce, pol naredim tortilje za tastare, te pa vse 4.od sebe user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
10.11.2009 11:06:41   
tasa_m

NAŠI SONČKI user posted image

Saraya
user posted image
  • A. 09. 05. 2005
  • M. 27. 08. 2008

Vrtnica79 user posted image
  • L. 23. 10. 2001
  • V. 28. 11. 2007

Matcar user posted image
  • Lea 03. 03. 2001
  • Maks 24. 12. 2007
  • Saš 02. 04. 2009

Botrca user posted image
  • Jan 08. 12. 2007

Lena G user posted image
  • Tisa 17. 08. 2008

Marta82 user posted image
  • Tinej 31. 01. 2009

tasa_m user posted image
  • Lija 20. 02. 2009

doris04 user posted image
  • Aneja 23. 02. 2009

Mala Čebelica user posted image
  • Klara 19. 03. 2009

Ly117 user posted image
  • Luka 19. 04. 2009

Christiana21 user posted image
  • Klara Gloria 07. 05. 2009

Rubin. user posted image
  • Lara 02. 08. 2005
  • Gaja in 19. 06. 2009
  • Zoja 19. 06. 2009 user posted image

Shadow user posted image
  • Ajda 21. 07. 2009
  • Simon 21. 07. 2009

elevitka user posted image
  • Tai 22. 07. 2009

Nebo user posted image
  • Nika 29. 04. 2003
  • Rok  28. 07. 2009

Nejka000  user posted image
  • Žan  11. 03. 2005

Rina22 user posted image
  • Timeja  06. 08. 2009

Koala user posted image
  • A.     02. 02. 2008

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
10.11.2009 11:09:21   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ja. Za ta nove. Pa ta stare, kar še kateri ni jasno...user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
10.11.2009 11:09:26   
ly117

O čem nena. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
10.11.2009 11:10:13   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ja. Za ta nove. Pa ta stare, kar še kateri ni jasno...user posted image

So same profesorice in se igramo razred. user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
10.11.2009 11:18:11   
nebo
Ahoj, jaz sem komaj sedaj prišla ker je Rok zaspal nazaj in sva šla še na en sprehod okoli šole...

Predstavim se kasneje, ker čakam da se moj user posted image  zbudi, ker drugače mi bo ziziko razneslo....

Vitabela dobrodošla. A se mi zdi ali pa si ti na forumu hujšanje nekaj pisala...to je moja priljubljena tema.     NE Ly!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  b uuuuuuuu uuu buuu

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
10.11.2009 11:18:25   
marta82
Jaz dam pa zdaj Tineju malico potem sva pa zmenjena za sprehod in čvek. Se beremo kasneje.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
10.11.2009 11:20:18   
vitabella
ja nas profesorjev je ko listja in trave, služb pa ni... mah enkrat bo. pa kaj smo vse brez službe al kaj?

aja, študirala sem pa zgodovino in geografijo v ljubljani na filozofski fakulteti, tako da maribor še spoznavam.

no in iz tega tudi sledi da rada potujem, pač poklicna deformacija, tako da bi tut jaz kakšnih par let z veseljem vozila kombi al pa tovornjak, ker še zdaleč ne poznam vsega, še v sloveniji ne, kaj šele drugod! tako da bravo matcar za službo!

stara bom pa čez nekaj dni 30 let user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam ste me pa dobile na finto, jaz sem mislila da se že vse med sabo dobro poznate, pa se izpovem - a zdaj vidim da se šele odkrivate. BARABE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

avgusta postala mamica!!!!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
10.11.2009 11:24:59   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: nebo
   NE Ly!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  b uuuuuuuu uuu buuu

DA. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
10.11.2009 11:25:53   
vitabella
ja Nebo, hujšanje je sedaj moja priljubljena tema, taj pa težim tam gor, so že vse ušle in obupale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.