Ulla80
|
jutro mam mal gužve, kriza men tud gre na živce ta 1. november, jst to itak ne šljivim in nikamor ne hodim, po grobovih in tko. jst grem takrat, ko se men zdi, da je za it, ko sem kje v bližini, pa skočim še na grob itd. sveč pa ne prižigam, nesem kako rožico, en cvet, k ga položim na grob in to je to. tale norija me blazno moti. pa se mi je tko dobr zdelo, k je zanč en frend umru, pa je hotel da njegov pepel po planinah potresejo....in je bil pogreb v tem stilu, zasukal so eno njemu ljubo muzko, pa pol potresli pepel....pa nobenga šminkiranja, vsi so bli v planinski opremi, ker so pač bli v planinah. in tko tud pol nobenga ne obremenjuješ z rihtanjem groba, s svečami, rožami itd. men se je fajn zdelo. ta tedn mam kemijo, matematko in tehnologijo prometa...še bolj bo nagužvano...pol se pa še nemščina začne bljak, ne maram nemščine, sploh ne vem kak bo to šlo, k mam orknk odpor....sam za pozitivno bom že menda spacala potico jem, pa kavo si huham...šit, mi je najbrž že vsa voda povrela ni mi povrela tko, zdej še pa kavo pijem aja, to sm še hotla povedat, da matematko rs kr vadim, vsak dan računam kt en trep sam brez tega nau nč, to mi je jasno....k jst sm vse pozabla res, zanč sm ko kreten matrala, da sm poštudirala kok se eni čist brezvezni ulomki zračunajo tko da bo kr treba delat... aja cepljenje - ni šans. zastopim krtekxx in njeno dilemo, to je res vrag....sam navadno je tko, da glih vsi čist zočno naenkrt tud ne zbolijo....počas cepajo, en za drugim....sam vseen....če že, pol bi raj sebe cepla, pa dedca, otroke bi pa pr mir pustila...je manj škode, če prebolijo tisto gripo...kar se sezonske gripe tiče, tak ne veš, a bo cepivo kul al ne, al je že kej mutirala spet itd. kar se pa te nove tiče, je men vse skup že brezveze, tako zganjajo. in ni šans, da dam cepit svojo familjo. če bomo zboleli, bomo pač tud preboleli. čeprov glih vse tiste hude teorije zarote, k krožjo okol, tud ne verjamem, sam bohve kaj vse je zadi. denar sigurno, tam k se pa za denar gre, pa itak da se svinjarije dogajajo. a še kej? sm pozabla....