|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
1.11.2009 21:18:01   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: farfala
Četrtek, 12.11. 09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje

user posted image user posted image Jst sem za!!! ... Gre kera z mano??

cepljenja - samo obvezna

kakanje - 3-5x na dan

sveče - ej Ploha čist se strinjam. Jst tud piz*** zarad količine sveč. Ja mislim halo! Vsi neki pametujejo kaj je okolju prijazno pol pa nabav 10x6pack unih celih plastičnih sveč in en paket pržge na enmu grobu. Sej pol pa namest, da bi na pokojnega misnla al pa vsaj tih bla, pa okol zja kok majo sveč, kakšne rože in seveda kako so oblečeni.user posted image user posted image user posted image Men je blo dons kar mal slab k je tašča tak počela tam na britof. Podn no .. Jst pržgem sam 2 sveče, pa še to sta une baterijske za eno letouser posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 401
1.11.2009 21:20:11   
sonček33
za tiste, ki kupujete AS na tej strani je menda AS romer ful cenejsi.
http://www.olivers-baby-care.co.uk/child-car-seats/toddler-car-seats/safefix-plus-isofix-toddler-car-seat.html

Preverite.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 402
1.11.2009 21:20:59   
*x*y*z*
Primorska - blizu Nove Gorice

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 403
1.11.2009 21:22:03   
sonček33
farfala Ploha me mensedzi izpit enkrat takrat...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
1.11.2009 21:30:40   
Jancci
Barba če ne bo kaj drugega vmes padlo, se lahko zmeniva za skupno pot v CE!!

Farfala jest sm tut razmišljala, da bi št.86 vzela. Itak ima že eno HM jaknico 86, pa se mi niti ne zdi ne vem kak oprevelika. Kombinizonček bo pa tut še celo zimo rabila, tam do februarja, marca, pa bo najprej malo velik, pol bo pa boljš. user posted image

Sonček jest iščem akcijo za kiddya. Itak se bojo zdej začeli tile miklavži in ostali pajaci in bojo zihr kakšni popusti. user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 405
1.11.2009 21:30:51   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

farfala Ploha me mensedzi izpit enkrat takrat...

malo sprostitve pa bo ja pasalo pred izpitomuser posted image , kaj pa ti sonček?

Torej smo za enkrat za 21.11.:
1.barba
2.jancci
3.farfala

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 406
1.11.2009 21:32:28   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

Primorska - blizu Nove Gorice

ja, to je pa malo daleč

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
1.11.2009 21:32:40   
Jancci

za 21.11.:

A ni bilo rečen za 12?? 21 me pa skoraj ziher ne bo. user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 408
1.11.2009 21:33:38   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

za 21.11.:

ma ja , tipkarska napakauser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.11.2009 21:34:22   
barba
pol pa dobruser posted image

LP, barba

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.11.2009 21:37:09   
Jancci

za 21.11.:

ma ja , tipkarska napakauser posted image

Adej Farfala, ne se hecat no!! To so resne zadeve, ti pa tkole napake delaš user posted image

A Ulla se pa matematiko uči?? Sej se mi je zdelo, da je ena piflarka!! user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.11.2009 21:42:55   
sonček33
jancci, haha, zgleda tale naša ulla tko mal napiflana ,a  neuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.11.2009 21:43:40   
farfala

Adej Farfala, ne se hecat no!! To so resne zadeve, ti pa tkole napake delaš user posted image

pa dobro da si ti tu, jaz sem res neresnauser posted image user posted image , tipkam pa film zraven gledam pa čaj kuham....

A Ulla se pa matematiko uči?? Sej se mi je zdelo, da je ena piflarka!! user posted image user posted image

pa ravno to sem tud jaz razmišljalauser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 413
1.11.2009 21:44:31   
farfala

2. vseslovensko srečanje januarčic 09user posted image

1. barba
2. jancci
3. farfala

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.11.2009 21:46:42   
sonček33
farfalka, se strinjam, Ploha bi si lahko mal pavze vzela za en fajn babji čvek...mene pa ne bo...naslednjič :)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 415
1.11.2009 21:49:49   
farfala
sonček misliš, da še bo naslednjičuser posted image , dvomim. Vprašanje, če bomo imele čas tukaj čvekat, kaj šele se dobit kje. A si zasedena?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 416
1.11.2009 21:51:46   
sonček33
farfala, ja to imaš najbrž prav...bo težka, da se bomo še kaj dobile v takem obsegu...nisem zasedena, mi ej predaleč, pa itak to ni ok izgovor...ma kaj pa vem...Lovro se ne mara kaj preveč vozit in jaz se izogibam tem stresnim situacijam, zato ga v avto res redko dam.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 417
1.11.2009 21:57:50   
barba
sonček - ti že veš kako in kaj ... sm lohk ti je žal k že v KR nisi pršla

LP, barba

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 418
1.11.2009 21:57:55   
farfala
ja, sonček, vožnja zna bit stresna, če sama voziš, zato sem jaz tempirala vožnjo v KR na čas, ko sem vedela, da bo zaspal, tud nazaj, ker drugač zna bit kar mučno. Pa pomisli, kak bi bilo Lovru zanimivo med samimi takimi, kot je on, tebi pa tuduser posted image . Ampak te razumem, jaz sem se tud dolgo odločala.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 419
1.11.2009 22:21:20   
Zvezdica

2. vseslovensko srečanje januarčic 09user posted image

1. barba
2. jancci
3. farfala
4.zvezdica

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 420
2.11.2009 7:51:14   
Ploha
sonček: sej mam božične al novoletne rada, samo na živce mi gre k folk čist znori skor 2 mesca predn se sploh začnejo ta pravi prazniki, ni tistga filinga,..pa okraševanje jelke na predbožični večer, ne pa zdej novembra al pa kuj 1.12, to mi pa ni...pa pirhe mam tud rada,....
farfala: 13.11 imam izpit....sej ni panike, boste tud bez mene zmogle user posted image user posted image

barba: no to me jezi, hvala ker razumeš user posted image

srečanje: ne ker imam 11. posvetovalnco, bog ve kdaj bom spet nazaj, 12.11 me potem spet cel dan ne bi blo....če se do 11. naučim potem pridem, če pa ne bom ziher v svoje znanje pa ne pridem,...ker zdej se pa res ne mom zaj*ebat user posted image sej bi fulll rada šla, sam kaj ko je pa res zajeban izpit, bom probala se naučit do ta cajt....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 421
2.11.2009 7:51:38   
Ploha
grem na telovadbo user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 422
2.11.2009 8:04:13   
Ulla80
jutrouser posted image

mam mal gužve, krizauser posted image

men tud gre na živce ta 1. november, jst to itak ne šljivim in nikamor ne hodim, po grobovih in tko. jst grem takrat, ko se men zdi, da je za it, ko sem kje v bližini, pa skočim še na grob itd. sveč pa ne prižigam, nesem kako rožico, en cvet, k ga položim na grob in to je to.
tale norija me blazno moti. pa se mi je tko dobr zdelo, k je zanč en frend umru, pa je hotel da njegov pepel po planinah potresejo....in je bil pogreb v tem stilu, zasukal so eno njemu ljubo muzko, pa pol potresli pepel....pa nobenga šminkiranja, vsi so bli v planinski opremi, ker so pač bli v planinah. in tko tud pol nobenga ne obremenjuješ z rihtanjem groba, s svečami, rožami itd. men se je fajn zdelo.

ta tedn mam kemijo, matematko in tehnologijo prometa...še bolj bo nagužvano...pol se pa še nemščina začneuser posted image bljak, ne maram nemščine, sploh ne vem kak bo to šlo, k mam orknk odpor....sam za pozitivno bom že menda spacalauser posted image

potico jem, pa kavo si huham...šit, mi je najbrž že vsa voda povrela user posted image user posted image

ni mi povrelauser posted image tko, zdej še pa kavo pijemuser posted image

aja, to sm še hotla povedat, da matematko rs kr vadim, vsak dan računam kt en trepuser posted image sam brez tega nau nč, to mi je jasno....k jst sm vse pozabla res, zanč sm ko kreten matrala, da sm poštudirala kok se eni čist brezvezni ulomki zračunajouser posted image user posted image tko da bo kr treba delat...

aja cepljenje - ni šans. zastopim krtekxx in njeno dilemo, to je res vrag....sam navadno je tko, da glih vsi čist zočno naenkrt tud ne zbolijo....počas cepajo, en za drugim....sam vseen....če že, pol bi raj sebe cepla, pa dedca, otroke bi pa pr mir pustila...je manj škode, če prebolijo tisto gripo...kar se sezonske gripe tiče, tak ne veš, a bo cepivo kul al ne, al je že kej mutirala spet itd. kar se pa te nove tiče, je men vse skup že brezveze, tako zganjajo. in ni šans, da dam cepit svojo familjo. če bomo zboleli, bomo pač tud preboleli. čeprov glih vse tiste hude teorije zarote, k krožjo okol, tud ne verjamem, sam bohve kaj vse je zadi. denar sigurno, tam k se pa za denar gre, pa itak da se svinjarije dogajajo.

a še kej? sm pozabla....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 423
2.11.2009 8:55:20   
ronja
jancci, Lejla skoraj nič ne pije, samo doji se. Če se doji, je itak vsega dovolj, brez skrbi!

Me se še kar cajtamo, si mal podajamo vse skup sem pa tja, vsak dan je ena boga... Trapasto do amena! če misli bit tako drugo leto, ko bosta obe v vrtcu, ne bom nič v službi naredila, ker bom jaz bolana, ne zato, ker bi bili tamalidve! Ronja je sicer zdaj zdrava, samo iz noska ji malo teče, ampak ni hudo. Jaz sem približno ok, Lejla pa danes fejst smrka in je bolj tečna... Mah, naj grejo ti prehladi nekam!

če katera opazi maxi cosi tobi na akciji, naj prosim pove!

Jaz sem pa včeraj pozno zvečer spekla kruh mrtvih (en mehiški, sladek, original okrašen z lobanjo in kostmi in solzami - kako apetitlihuser posted image - samo letos nisem mela časa ga tako okraševat in sem samo sprobala nov recept zanj, pa je super ratal, tak rahel in je res ful vzhajal!) Mi ga je celo že ratalo probatuser posted image .

Sicer sem bila čez vikend pridna in končala malo morje projektov, ki so se mi valjali okoli... Med drugim sem naredila eno luštno majčko lejli, ki paše k hlačam, ki sem ji jih naredila že zdavnaj (na srečo so ji še pravuser posted image ), pa eno svojo bivšo rjuho (ki sem jo imela, ko še nisva tu živela na svoji normalno 90x180 postelji, zdaj imava mal večjo posteljo - 110x200) sem porabila in naredila iz nje rjuho za Ronjino posteljico. Ena taka rjuha me še čaka, eno imam v delu, da naredim iz nje dve za Lejlino posteljico,... Pa mal sem si kroje uredila, pa sprintane ideje iz neta,...

No, danes mi je pa ratalo samo pospravit: posodo, perilo,... pa še to z lejlo v rokahuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 424
2.11.2009 9:34:59   
kiara24
jutro,

spali super za spremembo. Trenutno se igra.

Srečanje 12.11 mogoče vam še povem.

Sonček- bravo za stanje... mi stojim 5 sekund pol jop a čist zmečeuser posted image . pa super za bowling.

****- ne vem če si glivice no ker ima 4 pikice kot mazolček in to je to pa malo bolj rdečo ritko, danes je bolje k sm ji namazala z sudocrem, k mi je zakon za te primere.

In kaj boste danes počele ko je še takole vreme, jturi bo baje dž in sneg do nižinuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?