|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
2.11.2009 11:50:06   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: nina166

IZVIRNO SPOROČILO: barba

Nč se mi ne ljubi user posted image

sva že dve user posted image

tri!!! user posted image

si me prehitela no jaz sm četrta user posted image

kar v vrsto, pa ne se drenjat ko v hofru - si kar peta

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 451
2.11.2009 11:52:01   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

a nas vse mal matematikla je.beuser posted image user posted image user posted image

spet si ti vse zakuhala user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 452
2.11.2009 11:52:49   
nina166
ulla pri nas je isto...smo jih očitno mal razvadle user posted image  user posted image

a bere kera na forumu porodnišnice o tem, da naj bi v izoli umrlo 8 novorojenčkov user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 453
2.11.2009 11:53:05   
rubica
jancci mi smo bli v hofru v šiški pa so bli sv. modri pa beige sam 74/80, ker sem hotla tut 1 večiga vzet sam so bli sam temno plavi-bol za fantke pa roza- meni ne všeč, vprašanje če so sploh dobil kake sv. m pa b. v tej št, smo bli pa tam ob 9 je pa bla baje že pred 8 vrsta za v štacuno user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rubica -- 2.11.2009 11:59:03 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
2.11.2009 11:59:51   
rubica

a bere kera na forumu porodnišnice o tem, da naj bi v izoli umrlo 8 novorojenčkov user posted image

kva kdaj?user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 455
2.11.2009 12:01:56   
nina166

to je ena napisala na forumu nosečnost-porodnišnice...in zdaj razpravljajo ali je res ali ni...pa novinarka in svet na kanalu a se je javla...zanimivo bo še to

< Sporočilo je popravil nina166 -- 2.11.2009 12:02:28 >

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
2.11.2009 12:08:03   
rubica

to je ena napisala na forumu nosečnost-porodnišnice...in zdaj razpravljajo ali je res ali ni...pa novinarka in svet na kanalu a se je javla...zanimivo bo še to

ne raj nom nč brala, bom počakala poročila

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 457
2.11.2009 12:09:02   
mimi30
Fajn za bowling! Ne morem vrjet, da nisem še nikoli bowlala user posted image Vedno je bilo nekaj. Moram enkrat poskusit!

enako, al sem bla noseča in sem samo gledala al pa kej drugega

In pol stoji ene 15, 20 sekund. mal ga švenkla sem in tja, ampak konkretno stoji in se reži.

user posted image user posted image user posted image

barba, takle podobno o snegu in ostalem (čevljih, ...) sem jaz prejle razmišljalauser posted image user posted image

Hofer: za znortuser posted image ....nč kupla, pr nas samo velikost 62/68 v dveh Hoferjih

Pokopališče: jaz včeraj nisem šla....to je za mene čist mim....sem bila v soboto na dveh grobovih, danes al pa jutri grem pa k babici....sej nekdo more tud vse te sveče pol dol pobratuser posted image

Včeraj smo bili dvakrat na sprehodu v tistem mrazu, sem prvič letos nejcu bundo in debelo kapo gor vlekla....špelo sem skor cel dan imela na rokah, je skoz neki jokcala in spala 4x po malem....očitno ji gužve ne ustreza

Ula pridna pupika user posted image user posted image user posted image za spanje, velika je že, ni kejuser posted image

srečanje: kaj na tor. 17. pa ne bi mogli prestavituser posted image , takrat pa mogoč lahk tud Plohca....jaz bi jo kr pogrešala, ker na konc pol sam ona z nama z ullo ostaneuser posted image , pa o mafinih za vse je neki govorilauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 458
2.11.2009 12:11:34   
rubica
Q: a kareta ve če obstaja kaka univerzalna dežna prevleka za voziček, pa kje se jo kup pa kok ojrov je?

mi mamo 2 vozička (1 velik, drug marela), pa ne bi dajala za original quinny, če ni treba.

a ma katera ta abrtronik? a kej pomaga? namreč hujšam user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 459
2.11.2009 12:13:51   
mimi30
mi smo šli pa danes na ogled enega stanovanja in so une v spodnjih štukih že prodali pa so nam pol pokazali dva v 12. nadstropju in enega višeuser posted image ....sem rekla, da tak visok pa ne bi mogla živetuser posted image ....prej sem s starši živela v 7. nadstropju in se mi nikol ni zdelo visoko oz. nič posebnega, zdej ko smo pa v hiši mi je pa že ko domov pridem groza....dans sem pa tam prav pomislila na potresuser posted image in spomnila sem se kak je to enkrat v ce zgledalouser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.11.2009 12:16:08   
Ulla80
Q: a kareta ve če obstaja kaka univerzalna dežna prevleka za voziček, pa kje se jo kup pa kok ojrov je?

v mullerju so jih mel, 10€ mensezdi, pa v nekermanu sm jih tud vidla enkrt....

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.11.2009 12:18:24   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

v mullerju so jih mel, 10€ mensezdi, pa v nekermanu sm jih tud vidla enkrt....

hvala, grem kr dons v mullerja, pada dž, tko, da ne morva uzni pohajkovat user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.11.2009 12:19:49   
rubica
ulla res si pridna za šolo user posted image user posted image , bova mi2 tut pršle mogoče v ce na srečanje in se bom podrgna vate, če se bo še mene kaj prjel user posted image , če lahko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.11.2009 12:44:57   
Ploha
a pol ni fajn, da grem v hofer šnofat, ker zdej ste me zdražile, pa bi šla,...čeprou sm dnar pogonila, sm si ene fajne čevle kupla, škorne, to sicer še nikol nism nosila, pa ajd, da vidm kak bo user posted image user posted image

kva je to 250 žogic a so v kaki košari, kolk to stane?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.11.2009 12:45:31   
Ploha
ulla: go girl user posted image user posted image pa tamala ula je tud super pridna user posted image user posted image

mimi: ja jst sm že zanč rekla, da bi po 13.11, pol mi ni panike....al pa če ta tedn enkrat, sam ne pa 12. to mi je pa prou grozn user posted image user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.11.2009 13:35:48   
PAJO
no jz sm bla tud dons že v hofru v lescah in je bla res noro gužva.
kupila sm tamali pajacka roza barve velikost 74/80 in ji full lepo pride,mal
ji je še prevelik tako da bo pomoje lih celo zimo,pa še sosedi sm kupila
za tamavga svetlo modrega ista velikost,ker sta isto starauser posted image drugač je bla pa gužva že pred
8 pred trgovino ,noro res kot da bi zastonj dajal res,pomoje nikoli več ne grem.
aja pa še žabice sm ji kupila,so ble tud lih v akcijiuser posted image

ploha tele žogice so pa tko v eni igralni hiški ubistvu,jih tja notr daš pol se
pa otrok tm noter igra,kr dobr zgleda.sam tolk žogic250,velik pol jih pa streseš
po celi dnevni,norouser posted image user posted image

zdejle pečem burek sirov,pol bom pa še rum kroglice delala oz. ježke.dons je
itak tko smotan vreme da ni za vn jt,pa kr mal pečem.
žana je lih zaspala tko da mam mal časa zaseuser posted image

kako ste kej ostale punce in vaši otročki??
to za izolsko porodnišnico sm pa jz tud brala pa lih ne verjamem nouser posted image user posted image
ne vem kako ženski pride na misel da to kr gor objavi pa sploh se nje ne tiče,
no so kao njeni neki sorodnikiuser posted image user posted image uglavnem kr neki,babe sam čvekajouser posted image

no lepo se mejta pa se slišmo kj,papapa

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 466
2.11.2009 13:47:27   
Jancci
kva je to 250 žogic a so v kaki košari, kolk to stane?

30 ojrov. Nek kao šotorček oz. ena zložljiva ograda je okol. Poglej na hofrovo reklamo tule

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 467
2.11.2009 13:55:47   
farfala
Ojla!

Jaz sem pa mislila, da je samo v mb tako obsedeno stanje. user posted image user posted image user posted image Sem prišla v hofer ob 9.45, polni parkirplac, kolone že na blagajnahuser posted image user posted image , Trgovke niso pajacov niti zložile iz škatel in potem sta dve ženski potegnile enega ven in se skregali. Je ena rekla, da je njen, ker je ona rekla naj prinesejo novo škatlouser posted image , druga ji je pa zabrusila, ja potem pa celo škatlo kupi, opica, kaj govoriš bedarije! user posted image Ostali pa smo se samo smejali in spogledovaliuser posted image . In nekateri so res imeli poln voziček teh pajacevuser posted image

Dobila št. 86 temno moder, sv. modrega ni bilo. Kroglice sem tud gledala pa sem si premislila, ker imamo že zdaj celo sobo polno igračk, kock, kart...in že to komaj sfolgam pospravit

Ko pridem domov pa mali celi objokan, ni hotel spat, moj pa ga noče in ne more nosit in sem ga malo zazibala pa je v dveh minutah zaspal revež. nekaj ga spet muči, al pa je polna luna kriva.user posted image

Srečanje: meni ustreza tudi torek 17.11.user posted image

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.11.2009 14:29:54   
Jancci
Farfala, ta Hofer dons mi je bil res čist mem!! user posted image user posted image user posted image

Sem pa prej začela tisto brat od Izole, v bistvu je bil šele en komantar, pa nisem hotela pametovat, pol pa čez 2 uri pogledam, pa cel kup klamfanja, pa so kar temo zaprli. To pa res ne moreš kar tko pisat.. je ena rekla, ki pozna nekoga drugega... Upam, da ni bilo čist res no!!? user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.11.2009 14:41:45   
kiara24
Midve sva se potepali, sva šli malo na kavico in sta se Klara in Matičko igrala sta enako starauser posted image midve sva pa kofetkali.
Trenutno pa spi, jaz visim za RRjem in pa nekaj pišem za mojga k me je prosu za v časopis. Sem pozabla povedat da mi je kupil čevlej od Esprita ful so mi hude jeeee brez pet, kar je zame čudež.
- hvala. Pa upam, da ne bo kaj več in da boste hitro zdraviuser posted image

Jancci- meni je tudi to ful vešč 250 žogic, pa ne vem ali bom šla kupit ali ne. A pol so vse pobrali?

Barba- tako so rekli, jaz upam, da ne bo nič.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.11.2009 16:15:37   
rubica
Q: a je katera že dala user posted image kaki za jest?

moja mala punčka je pa začela v stoje plesat (se drži za oporo) in njen prvi komad na katerega je plesala je BFM- črn tulipan, sploh ne morm povedat kok sm ponosna!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.11.2009 17:22:35   
farfala

TRENUTNA SITUACIJA - povejte zdaj kateri datum user posted image

2. vseslovensko srečanje januarčic 09user posted image

Četrtek, 12.11. 09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje

1. barba
2. jancci
3. farfala
4. zvezdica
5. ulla
6. mimi?
7. kiara??
8. rubica??

Torek, 17.11.09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje

1. mimi
2. ploha
3. farfala

[/quote]

mimi ali ulla kje je v celjskem tušu plac primeren za naše plazeče malčke?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.11.2009 17:29:32   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Farfala, ta Hofer dons mi je bil res čist mem!! user posted image user posted image user posted image

definitivnouser posted image user posted image user posted image

mimi a vi bi raje živeli v bloku kot v hiši?

rubica nisem še dala kakija, a si ga danes kupla v hoferju, kajuser posted image
BFM pa so rokerjiuser posted image user posted image , frajerka Gajauser posted image

Mali je ob 17ih zaspal, kdaj bo potem zvečer nimam pojmauser posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.11.2009 17:38:18   
Ploha
ja za naše plazeče malčke, to mi je všeč, zdej ko je meta tud med plazečimi....a res ne bi mogl kšn drug dan nooooo, dejte pliiiis user posted image

aja ima mimi: meta ima 6 zobkov user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.11.2009 17:42:09   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

rubica nisem še dala kakija, a si ga danes kupla v hoferju, kajuser posted image
BFM pa so rokerjiuser posted image user posted image , frajerka Gajauser posted image

Mali je ob 17ih zaspal, kdaj bo potem zvečer nimam pojmauser posted image user posted image

ne, ne user posted image jih je tašča včeri prnesla iz primorske, sem ji ga dala z jogurtom je tko jedla ko mucek user posted image

ja pa že 3 dni za kosilo ne je polente, ampak druge stvari tok da bravo moj otrok user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaja je tut zaspala ob 17, včeraj pa ob 18 in se je zbudila ob 3.30 in bi se pogovarjala user posted image , sam sem jo na hitr previla- je bla res polulana, pa na jošk in k nama v postlo, tok, da je pol potegnla do 7 user posted image kar ni v njeni navadi ponavad spi vsaj do 7.30, no sej bo bolš, jutri.

men bi blo bol srečanje 17.11. če lahko user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?