Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 11:50:06
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: nina166 IZVIRNO SPOROČILO: barba Nč se mi ne ljubi sva že dve tri!!! si me prehitela no jaz sm četrta kar v vrsto, pa ne se drenjat ko v hofru - si kar peta
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 11:52:01
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 a nas vse mal matematikla je.be spet si ti vse zakuhala
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 11:52:49
|
|
|
|
nina166
|
ulla pri nas je isto...smo jih očitno mal razvadle a bere kera na forumu porodnišnice o tem, da naj bi v izoli umrlo 8 novorojenčkov
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 11:53:05
|
|
|
|
rubica
|
jancci mi smo bli v hofru v šiški pa so bli sv. modri pa beige sam 74/80, ker sem hotla tut 1 večiga vzet sam so bli sam temno plavi-bol za fantke pa roza- meni ne všeč, vprašanje če so sploh dobil kake sv. m pa b. v tej št, smo bli pa tam ob 9 je pa bla baje že pred 8 vrsta za v štacuno
< Sporočilo je popravil rubica -- 2.11.2009 11:59:03 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 11:59:51
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina166 a bere kera na forumu porodnišnice o tem, da naj bi v izoli umrlo 8 novorojenčkov kva kdaj?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 12:01:56
|
|
|
|
nina166
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica IZVIRNO SPOROČILO: nina166 a bere kera na forumu porodnišnice o tem, da naj bi v izoli umrlo 8 novorojenčkov kva kdaj? to je ena napisala na forumu nosečnost-porodnišnice...in zdaj razpravljajo ali je res ali ni...pa novinarka in svet na kanalu a se je javla...zanimivo bo še to
< Sporočilo je popravil nina166 -- 2.11.2009 12:02:28 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 12:08:03
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina166 IZVIRNO SPOROČILO: rubica IZVIRNO SPOROČILO: nina166 a bere kera na forumu porodnišnice o tem, da naj bi v izoli umrlo 8 novorojenčkov kva kdaj? to je ena napisala na forumu nosečnost-porodnišnice...in zdaj razpravljajo ali je res ali ni...pa novinarka in svet na kanalu a se je javla...zanimivo bo še to ne raj nom nč brala, bom počakala poročila
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 12:09:02
|
|
|
|
mimi30
|
Fajn za bowling! Ne morem vrjet, da nisem še nikoli bowlala user posted image Vedno je bilo nekaj. Moram enkrat poskusit! enako, al sem bla noseča in sem samo gledala al pa kej drugega In pol stoji ene 15, 20 sekund. mal ga švenkla sem in tja, ampak konkretno stoji in se reži. barba, takle podobno o snegu in ostalem (čevljih, ...) sem jaz prejle razmišljala Hofer: za znort ....nč kupla, pr nas samo velikost 62/68 v dveh Hoferjih Pokopališče: jaz včeraj nisem šla....to je za mene čist mim....sem bila v soboto na dveh grobovih, danes al pa jutri grem pa k babici....sej nekdo more tud vse te sveče pol dol pobrat Včeraj smo bili dvakrat na sprehodu v tistem mrazu, sem prvič letos nejcu bundo in debelo kapo gor vlekla....špelo sem skor cel dan imela na rokah, je skoz neki jokcala in spala 4x po malem....očitno ji gužve ne ustreza Ula pridna pupika za spanje, velika je že, ni kej srečanje: kaj na tor. 17. pa ne bi mogli prestavit , takrat pa mogoč lahk tud Plohca....jaz bi jo kr pogrešala, ker na konc pol sam ona z nama z ullo ostane , pa o mafinih za vse je neki govorila
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 12:11:34
|
|
|
|
rubica
|
Q: a kareta ve če obstaja kaka univerzalna dežna prevleka za voziček, pa kje se jo kup pa kok ojrov je? mi mamo 2 vozička (1 velik, drug marela), pa ne bi dajala za original quinny, če ni treba. a ma katera ta abrtronik? a kej pomaga? namreč hujšam
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 12:13:51
|
|
|
|
mimi30
|
mi smo šli pa danes na ogled enega stanovanja in so une v spodnjih štukih že prodali pa so nam pol pokazali dva v 12. nadstropju in enega više ....sem rekla, da tak visok pa ne bi mogla živet ....prej sem s starši živela v 7. nadstropju in se mi nikol ni zdelo visoko oz. nič posebnega, zdej ko smo pa v hiši mi je pa že ko domov pridem groza....dans sem pa tam prav pomislila na potres in spomnila sem se kak je to enkrat v ce zgledalo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 12:16:08
|
|
|
|
Ulla80
|
Q: a kareta ve če obstaja kaka univerzalna dežna prevleka za voziček, pa kje se jo kup pa kok ojrov je? v mullerju so jih mel, 10€ mensezdi, pa v nekermanu sm jih tud vidla enkrt....
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 12:18:24
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80 Q: a kareta ve če obstaja kaka univerzalna dežna prevleka za voziček, pa kje se jo kup pa kok ojrov je? v mullerju so jih mel, 10€ mensezdi, pa v nekermanu sm jih tud vidla enkrt.... hvala, grem kr dons v mullerja, pada dž, tko, da ne morva uzni pohajkovat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 12:19:49
|
|
|
|
rubica
|
ulla res si pridna za šolo , bova mi2 tut pršle mogoče v ce na srečanje in se bom podrgna vate, če se bo še mene kaj prjel , če lahko
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 12:44:57
|
|
|
|
Ploha
|
a pol ni fajn, da grem v hofer šnofat, ker zdej ste me zdražile, pa bi šla,...čeprou sm dnar pogonila, sm si ene fajne čevle kupla, škorne, to sicer še nikol nism nosila, pa ajd, da vidm kak bo kva je to 250 žogic a so v kaki košari, kolk to stane?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 12:45:31
|
|
|
|
Ploha
|
ulla: go girl pa tamala ula je tud super pridna mimi: ja jst sm že zanč rekla, da bi po 13.11, pol mi ni panike....al pa če ta tedn enkrat, sam ne pa 12. to mi je pa prou grozn
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 13:35:48
|
|
|
|
PAJO
|
no jz sm bla tud dons že v hofru v lescah in je bla res noro gužva. kupila sm tamali pajacka roza barve velikost 74/80 in ji full lepo pride,mal ji je še prevelik tako da bo pomoje lih celo zimo,pa še sosedi sm kupila za tamavga svetlo modrega ista velikost,ker sta isto stara drugač je bla pa gužva že pred 8 pred trgovino ,noro res kot da bi zastonj dajal res,pomoje nikoli več ne grem. aja pa še žabice sm ji kupila,so ble tud lih v akciji ploha tele žogice so pa tko v eni igralni hiški ubistvu,jih tja notr daš pol se pa otrok tm noter igra,kr dobr zgleda.sam tolk žogic250,velik pol jih pa streseš po celi dnevni,noro zdejle pečem burek sirov,pol bom pa še rum kroglice delala oz. ježke.dons je itak tko smotan vreme da ni za vn jt,pa kr mal pečem. žana je lih zaspala tko da mam mal časa zase kako ste kej ostale punce in vaši otročki?? to za izolsko porodnišnico sm pa jz tud brala pa lih ne verjamem no ne vem kako ženski pride na misel da to kr gor objavi pa sploh se nje ne tiče, no so kao njeni neki sorodniki uglavnem kr neki,babe sam čvekajo no lepo se mejta pa se slišmo kj,papapa
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 13:47:27
|
|
|
|
Jancci
|
kva je to 250 žogic a so v kaki košari, kolk to stane? 30 ojrov. Nek kao šotorček oz. ena zložljiva ograda je okol. Poglej na hofrovo reklamo tule
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 13:55:47
|
|
|
|
farfala
|
Ojla! Jaz sem pa mislila, da je samo v mb tako obsedeno stanje. Sem prišla v hofer ob 9.45, polni parkirplac, kolone že na blagajnah , Trgovke niso pajacov niti zložile iz škatel in potem sta dve ženski potegnile enega ven in se skregali. Je ena rekla, da je njen, ker je ona rekla naj prinesejo novo škatlo , druga ji je pa zabrusila, ja potem pa celo škatlo kupi, opica, kaj govoriš bedarije! Ostali pa smo se samo smejali in spogledovali . In nekateri so res imeli poln voziček teh pajacev Dobila št. 86 temno moder, sv. modrega ni bilo. Kroglice sem tud gledala pa sem si premislila, ker imamo že zdaj celo sobo polno igračk, kock, kart...in že to komaj sfolgam pospravit Ko pridem domov pa mali celi objokan, ni hotel spat, moj pa ga noče in ne more nosit in sem ga malo zazibala pa je v dveh minutah zaspal revež. nekaj ga spet muči, al pa je polna luna kriva. Srečanje: meni ustreza tudi torek 17.11.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 14:29:54
|
|
|
|
Jancci
|
Farfala, ta Hofer dons mi je bil res čist mem!! Sem pa prej začela tisto brat od Izole, v bistvu je bil šele en komantar, pa nisem hotela pametovat, pol pa čez 2 uri pogledam, pa cel kup klamfanja, pa so kar temo zaprli. To pa res ne moreš kar tko pisat.. je ena rekla, ki pozna nekoga drugega... Upam, da ni bilo čist res no!!?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 14:41:45
|
|
|
|
kiara24
|
Midve sva se potepali, sva šli malo na kavico in sta se Klara in Matičko igrala sta enako stara midve sva pa kofetkali. Trenutno pa spi, jaz visim za RRjem in pa nekaj pišem za mojga k me je prosu za v časopis. Sem pozabla povedat da mi je kupil čevlej od Esprita ful so mi hude jeeee brez pet, kar je zame čudež. ****- hvala. Pa upam, da ne bo kaj več in da boste hitro zdravi Jancci- meni je tudi to ful vešč 250 žogic, pa ne vem ali bom šla kupit ali ne. A pol so vse pobrali? Barba- tako so rekli, jaz upam, da ne bo nič.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 16:15:37
|
|
|
|
rubica
|
Q: a je katera že dala kaki za jest? moja mala punčka je pa začela v stoje plesat (se drži za oporo) in njen prvi komad na katerega je plesala je BFM- črn tulipan, sploh ne morm povedat kok sm ponosna!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 17:22:35
|
|
|
|
farfala
|
TRENUTNA SITUACIJA - povejte zdaj kateri datum 2. vseslovensko srečanje januarčic 09 Četrtek, 12.11. 09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje 1. barba 2. jancci 3. farfala 4. zvezdica 5. ulla 6. mimi? 7. kiara?? 8. rubica?? Torek, 17.11.09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje 1. mimi 2. ploha 3. farfala [/quote] mimi ali ulla kje je v celjskem tušu plac primeren za naše plazeče malčke?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 17:29:32
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Farfala, ta Hofer dons mi je bil res čist mem!! definitivno mimi a vi bi raje živeli v bloku kot v hiši? rubica nisem še dala kakija, a si ga danes kupla v hoferju, kaj BFM pa so rokerji , frajerka Gaja Mali je ob 17ih zaspal, kdaj bo potem zvečer nimam pojma
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 17:38:18
|
|
|
|
Ploha
|
ja za naše plazeče malčke, to mi je všeč, zdej ko je meta tud med plazečimi....a res ne bi mogl kšn drug dan nooooo, dejte pliiiis aja ima mimi: meta ima 6 zobkov
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 2.11.2009 17:42:09
|
|
|
|
rubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala rubica nisem še dala kakija, a si ga danes kupla v hoferju, kaj BFM pa so rokerji , frajerka Gaja Mali je ob 17ih zaspal, kdaj bo potem zvečer nimam pojma ne, ne jih je tašča včeri prnesla iz primorske, sem ji ga dala z jogurtom je tko jedla ko mucek ja pa že 3 dni za kosilo ne je polente, ampak druge stvari tok da bravo moj otrok Gaja je tut zaspala ob 17, včeraj pa ob 18 in se je zbudila ob 3.30 in bi se pogovarjala , sam sem jo na hitr previla- je bla res polulana, pa na jošk in k nama v postlo, tok, da je pol potegnla do 7 kar ni v njeni navadi ponavad spi vsaj do 7.30, no sej bo bolš, jutri. men bi blo bol srečanje 17.11. če lahko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?