|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
31.10.2009 22:04:28   
Jancci

kako pa pritrdiš sedež na sredino?

Imava ford c max. Na sredini je normalen sedež in pas zanj ki vodi nekje iz strehe.

Vidim, da vaši otroci ful veliko pijejo. Meta spije mogoče 1dcl vode na dan user posted image user posted image Doji se pa zjutraj, zvečer, pa včasih preden zaspi sredi dneva. P mi je rekla, da spije kolikor rabi.. samo ne vem, no??! A mislite da ima res dovolj tekočine?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 376
31.10.2009 22:09:24   
abc123
Zvezdica: evo Tobi

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192693

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 377
31.10.2009 22:40:45   
*x*y*z*
Kakanje - še vedno parkrat na dan, od 3-6x user posted image

Voda - tudi mi spijemo do 1dcl na dan, zanimivo, ko smo pa bli v Egiptu, pa je spil res dosti, tko da mislim, da ima zadosti, saj se še veliko doji

user posted image  tudi Matija ima 9 mesecev

user posted image  za vse bolane, da bi čim prej ozdravli

AS - ko smo mi spraševali v Italiji za Bebe Confort Axiss, so nam ga ful pohvalili, je pa cena okoli 260€

cepljenje - niti v sanjah

Zdej pa lahko noč vsem!

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 378
31.10.2009 22:47:19   
farfala
kakanje - zadnje čase non stop, se mi zdi, najmanj 3x običajno pa 4x včasih 5 in ravno danes ima rdečo ritko. Do nekje 5m pa je kakal samo 1x na dan

pitje - še vedno skoraj nič, po žlički nekaj malega, spije pa še kar dosti mleka

Lovro in Matijauser posted image user posted image user posted image

jancci vam tud še dobro gre uvajanje kahliceuser posted image user posted image , pismo, kaj samo mi še nismo probaliuser posted image

ne poznam lidlovih plenic

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 379
31.10.2009 22:52:59   
farfala
Predlog za 2.srečanjeuser posted image

Četrtek, 12.11. 09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 380
31.10.2009 23:00:57   
rubica
user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 381
31.10.2009 23:10:34   
rubica
kakanje od 2x do 6x na dan

varčevanje šparovc, v mislih imava pa v kratkem kako bol pametno stvar

ulla, zvezdica, jancci user posted image

pitje res malo vode user posted image

cepljenje tisto, ki je obvezno, sezonska no way

Lovro, Matija vse  lepo za 9 mesecev!!!!!! bravo mamice!!!!! user posted image user posted image

lahko noč!!!!!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 382
1.11.2009 8:15:43   
krtekxx
Ojla, nedelja, vrtec ne dela, otroci doma, mož tudi...nornhouse.
Cepljenje: o njem razmišljam zato, ker pri gripi najbrž tako zgleda, da če jo eden dobi, jo dobimo vsi. In kaj bomo potem? Imamo samo eno babico, ki ima 6 vnukov, na vrsto pridemo vsake toliko. Res ne bi rada, da bi kdo od nas zbolel. Že pri običajni virozi s prehladom, ki jo fašem, se mi zdi, da sem na robu moči. Si predstavljate, da zbolim jaz pa vsi 3-je otroci in smo vsi doma? Nekaj moramo jest...otroci ponavadi ne ležijo v miru v postelji....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 383
1.11.2009 8:23:01   
Zvezdica
Sam dobro jutro rečem, pa povem da te noči so za en drek spet.

Tamal ma smrkla tolk, da sem bila zjutraj zgrožena, bogi revež, hrope ko en starček.

Jast sem bila pridna, sem nardila žemljice (zadnjič mi je ratalo user posted image ) tud spekla, pripravila meso in čebulo, danes bom nardila taprav golaž in polento, jedli bomo pa vsi to, ker bog ne daj da imamo mi kaj druzga na krožniku, ker potem noče jest. Pač solila bom manj, pa sam mesek dobi, po moje da mu ne bo hudga.

Krtexx, ti najbolj veš kako in kaj. Srčno upam, da boste skoz zdravi, no mi vsi, ker teli prehladi so katastrofa, da o tem, da bi imeli še kako vročino zraven ne govorim.

Gre mal odspat, ker zdaj tud malček spi.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 384
1.11.2009 13:23:53   
farfala
Dober dan

Kje pa ste vse, da sem morala na 2. strani iskat našo temo? Mi gremo na pokopališče šele zvečer, je najlepše in gužve ni.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 385
1.11.2009 14:21:41   
Ploha
evo mi smo po južni, dopoldne sva z mojmu mamo njegovo na golnik pelala (pregled krvi) potem 2x kavica, kosilo, zdej pa spita, jst sm mu pa srajco speglala in čevle spucala za na pokopališče....

tak zjeban dan je, prou kr neki, na živce mi gre....

še bolj mi pritisk vzigne, k te stare mame kr tekmujejo katera bo več unih gnilih sveč na britof prnesla....pa upam, da nism kere užalila,...samo zame je pomemben namen, zakaj prideš na pokopališče in da se človeka spovneš, mrbit pojokaš, ne vem kaj še, ne pa da na vsakmu grobu, k ga poznaš po 4 sveče pržigaš user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 386
1.11.2009 15:24:27   
farfala
kaj te muči ploha, a ta potrošniški 1.11. al še kaj drugega?

Men je pa kar v redu dan, samo malo preveč delam, dragi pa zdaj počiva zraven formule, ker je moral že cel dan malega imet, ko sem gospodinjilauser posted image user posted image
Mali spi zunaj, od zdaj dalje pa bom jaz počivalauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 387
1.11.2009 16:27:45   
Jancci
Danes je bila pa pri nas katastrofalna noč. Zaspala je že ob 19ih na joški, pol pa ob 11ih, 2h,3h,4h,5h in ob 6h sem popizd.ila in jo z očijem poslalal v dnevno. Jest sem pa še 2 uri spala. Potem pa tuš, pa tko mal na izi, pa pridem v dnevno in moj prijavi, da ima za en teden plusa, ker se danes že 3 ure ukvarja z njo. user posted image Sem rekla, da imam potem jest vrjetno par let plusa. user posted image user posted image

Ostalo pa po prvonovembrsko, mal svečk, mal hrane, mal sprehoda.... user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 388
1.11.2009 16:46:11   
krtekxx
1.november je zakon. Vse najlepše turce so samevale, jaz sem se nakolesarila in napešačila. Pa moji fantje in punca tudi. Pa sonce je takoooo lepo sijalo. 

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 389
1.11.2009 16:59:53   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Potem pa tuš, pa tko mal na izi, pa pridem v dnevno in moj prijavi, da ima za en teden plusa, ker se danes že 3 ure ukvarja z njo. user posted image Sem rekla, da imam potem jest vrjetno par let plusa. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pa od kod to jemljejo?user posted image user posted image

Sem spekla tisto kokosovo pecivo po plohinem receptu in je kar dobrouser posted image . Nekaj sem ga nesla mami, nekaj za taščo, so moji trije zdaj šli tjauser posted image , nekaj pa za meneuser posted image user posted image .

Jutri pa laufam v hofer, ker dobijo zimske pajace, še vedno ga Samo nima pa upam, da ne bo vse že prodano, kot običajno, jaz to vse zamudimuser posted image . Mimi, dobro, da si povedalauser posted image

krtekxx super si preživela danuser posted image user posted image , ja res je bil lep sončen dan, včasih je na ta dan snežilo....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 390
1.11.2009 17:31:03   
Ploha
farfala: ja ta potrošniški 1 nov. + še to da povem user posted image user posted image čez kšn tedn bo pa vse v okraskih pa lučkah pa božički bojo po mestu dirjal, pa mery kristmas se bo non stop vrtel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sm pa učer nardila marmorni kolač, ki je bil (na kar sem bila opozorjena pa nism vrjela) zelooo suh, pol pa namočm z mlekom in rumom,...samo sem potem ko sem že nardila ugotovila, da sem namesto ruma uporabila PELINKOVC user posted image user posted image ajoj je grenko user posted image user posted image tko da sva s taščo še smetano gor dale pa sladki greh, pa je še kr okusno blo user posted image user posted image a ve kera za kšn bolši recept?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 391
1.11.2009 19:25:13   
Jancci
Farfala jest bom šla tut za pajaca pogledat, samo ne vem kero št. nej vzamem!? Kero boš ti?

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Men je ql!

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 392
1.11.2009 20:10:39   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Farfala jest bom šla tut za pajaca pogledat, samo ne vem kero št. nej vzamem!? Kero boš ti?

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Men je ql!

men pa ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 393
1.11.2009 20:12:05   
*x*y*z*
Jst sem do zdaj kupila v Hoferju št. 74/80, pajaca pa grem kupit tudi jst, mislim pa da bom vzela 86/92.

Cel dan doma, niti ene sveče nisem šla prižgat, tko da Ploha imam tud jst en tak smotan dan. Bo boljš jutri.

Zame je pa Celje malo predaleč.

Krtekxx - tud jst sem mela tak plan, nek družinski izlet, spotoma pa malo lučke pogledat na pokopališče, tko da super zate!!! user posted image

Pa hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 394
1.11.2009 20:29:10   
kiara24
čer,

evo samo na hitro se vam javim.

Sem sama s Klaro. O nočeh zadnje čase bom raje tiho, ker so bolj jokave kar joka v spanju pa ne vem zakaj.

V gl. danes smo prvič oblekli bundico ker je bilo tolk mrzlo. Smo bili pa ful zunaj in izkoristili sončka.

Imamo pa pikcie na ritki in pa ful rčeo ritko, upam, da se niso glvice prestavile iz ust na ritkouser posted image .

Evo sam tolk da se vam javim, grem mal  na kavč pol pa kar spt bo čas prej minil pa še če ga bomo ponoči sral bom vsaj malo spala.

Lepo mirno nočko vam želim.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 395
1.11.2009 20:31:54   
*x*y*z*
Kiara po moje ima gljivice na ritki, namaži ji s Canestenom 2x na dan, pa še par dni potem ko zginejo, da se ne ponovi, tud naš je mel tko.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 396
1.11.2009 20:35:27   
sonček33
Ojla!

Je bil lep dan.

Jancci, morda je luna kriva, da Meta slabše spi. MOž si je pa hitr bonus dobiluser posted image

Ploha, dej ti men povej, kteri parnik maš rada? Veliko noč? jaz jo imam, ker se fajn in velik jeuser posted image

Zvezdica, a ste zrihtal vodo? Ma, tole je pa hudič. V bistvu nisi nič kriv, ampak če iz tvoje cevi teče..Ma šit. Upam, da je tole zdej zadnje...ker ti maš pa kar frker z delavci. A včeraj si pa vodovodarja napila?user posted image

Krtekxx, kam ste jo mahnili? Se tudi tebi zdi, da dandanes sploh ne moreš več uiti folku? Povsod ga je dost. Včasih si šel v hribe, al pa kam  v naravo in nikogar skoraj ni bilo. Zdaj pa vsaki, še tako zakotni luknji, koga najdeš.

Ulla, bo ta teden kaj predavanj? Kako sta  Neo in Ula?

**** jaz bom tudi šla po pajaca, samo če ne bom že prepozna, ker prav zgodaj pa ne mislim rint tja

farfala, pridna da si pekla. Jaz pečem večinom muffine, pa kdaj kakšen biskvit s sadjem, štrudl, pa enkrat sem torto...sicer pa niti ne...ker jaz sem bol za slano kot sladko

MI smo preživeli lep dan. Zjutraj je mož vstal, jaz pa za eno uro potegnila. Pol pa kava in skupni zajtrk. pa na sprehod smo šli..šetkali 2 urci, vmes še s frendi na akvo...domov na amlico, pa spet za dve uri ven.  Skuhala sem popčene puranove zrezke, pire, cvetača+korenej priloga, radič z jajcem. Vsi snmo to jedli.

Popoldne smo pa šli familijarno na bowling. Vzeli 2 stezi in se fajn imeli, mami je pa tam Lovra čuvala. Mu ej bilo fajn, k se je tolk dogajalo.

Zdej sem skuhala joto, polento, korenčkovo-kolerabino juho z gresom. Jutri imam v Lj pregled za leče, potrebujem nove, pa to traja potem skoraj cel dan...LOvra bo čuvala mlajša sestrica.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 397
1.11.2009 20:56:38   
Jancci
Ja Sonček, ziher je luna! Prej smo šli v Šenčur lučke (svečke) gledat i nsem jo vidla vso veliko tam gor, kak ose mi smeji!! Ziher je ona to zakuhala. user posted image Upam, da bo danes bolje!!

Fajn za bowling! Ne morem vrjet, da nisem še nikoli bowlala user posted image Vedno je bilo nekaj. Moram enkrat poskusit!

Kiara pozdravi punčko!! user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 398
1.11.2009 21:06:50   
sonček33
Ma ja, jancci, en more bit kriv, pa naj bo luna.user posted image  

Naš otrok se je naučil vstati iz sedečega položaja in zdej je to zakon. In pol stoji ene 15, 20 sekund. mal ga švenkla sem in tja, ampak konkretno stoji in se reži.

Joj, kako rastejo, čas pa kar beži...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 399
1.11.2009 21:16:47   
farfala
jancci najmanj št. 86, verjetno pa še većjo št.

ploha zakaj ti ne paše 12.11.?

sonček, fajn za bovlanje, jaz bi tud šla, smo ravno dva dni nazaj z malim gledali kako mečejo kugle in razmišljala kak malega zaposlit tam

**** od kod pa si? Pa saj veš, kjer je volja, je tudi potuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?