sonček33
|
Ojla! Je bil lep dan. Jancci, morda je luna kriva, da Meta slabše spi. MOž si je pa hitr bonus dobil Ploha, dej ti men povej, kteri parnik maš rada? Veliko noč? jaz jo imam, ker se fajn in velik je Zvezdica, a ste zrihtal vodo? Ma, tole je pa hudič. V bistvu nisi nič kriv, ampak če iz tvoje cevi teče..Ma šit. Upam, da je tole zdej zadnje...ker ti maš pa kar frker z delavci. A včeraj si pa vodovodarja napila? Krtekxx, kam ste jo mahnili? Se tudi tebi zdi, da dandanes sploh ne moreš več uiti folku? Povsod ga je dost. Včasih si šel v hribe, al pa kam v naravo in nikogar skoraj ni bilo. Zdaj pa vsaki, še tako zakotni luknji, koga najdeš. Ulla, bo ta teden kaj predavanj? Kako sta Neo in Ula? **** jaz bom tudi šla po pajaca, samo če ne bom že prepozna, ker prav zgodaj pa ne mislim rint tja farfala, pridna da si pekla. Jaz pečem večinom muffine, pa kdaj kakšen biskvit s sadjem, štrudl, pa enkrat sem torto...sicer pa niti ne...ker jaz sem bol za slano kot sladko MI smo preživeli lep dan. Zjutraj je mož vstal, jaz pa za eno uro potegnila. Pol pa kava in skupni zajtrk. pa na sprehod smo šli..šetkali 2 urci, vmes še s frendi na akvo...domov na amlico, pa spet za dve uri ven. Skuhala sem popčene puranove zrezke, pire, cvetača+korenej priloga, radič z jajcem. Vsi snmo to jedli. Popoldne smo pa šli familijarno na bowling. Vzeli 2 stezi in se fajn imeli, mami je pa tam Lovra čuvala. Mu ej bilo fajn, k se je tolk dogajalo. Zdej sem skuhala joto, polento, korenčkovo-kolerabino juho z gresom. Jutri imam v Lj pregled za leče, potrebujem nove, pa to traja potem skoraj cel dan...LOvra bo čuvala mlajša sestrica.