|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
31.10.2009 14:30:37   
Zvezdica

zvezdica to je pa pravo sranjeuser posted image , upam, da hitro zrihtate pa da dobite dobrega vovovodarjauser posted image

ja res me je čist zamoril ,ker res nimam dnarja za kopalnico delatuser posted image . Sicer sm klicala asistenco od generalija, je vodovodar prišel v pol ure, pogledal, je šel sifon k vragu, pol je šel v bauhaus, kupil, zvečer pa pride dokončat delo. user posted image
Torej bo zadeva rešena. Samo ne vem kaj je zdaj z unimi k so pod nami, mah.

Dejte ve men povedat, malo mimo sem jast, mi bomo šele zdaj kupili avtosedež, vi ste pa o tem govorile pred mesecem. Ker maxi cosi lupinice so velike in jo bomo rabili do zadnjega (meni je veliko lažje, jo dam na voz in grem).

Torej Q kateri avtosedež ste ve kupile, jast se nagibam k  temu 

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193983

in temu slo ga prodajo kot bebe confort je pa maxi cosi

http://www.maxicosiaxiss.co.uk/demonstration-video.html.

P me zanima vaše mnenje če katera ima enega od teh. Aja pa bmwjev, sam ne najdem linka (ta me mal moti,ker ima to mizico kot kiddy, pa ne vem če bo to našmu vražičku všeč)

Drugač sem pa že kupila te plenice v Hoferju, pa sem zdej opazila, da ima en rdeč flekec, tam ko se zapenja. Bom še malo opazovala, pol pa vrjetno nazaj na alana prešaltala. Drugače pa ne smrdijo in tud ne prepuščajo

jast mam premium pampers, ne smrdijo, kupiš jih lahko tudi v mercatorju tušu, kjerkoli, so vedno nemške, res so super, aja pa take čisto mehke kot bi ble bombažne. Ponoč smo se vedno  previjal zdaj pa nič večn Nam alana ne zdržijo, res je bil vedno moker, tudi pri unih mullerjevih eko. Mi je blo žal, sam po eni strani kupujem eko pleničke, pol pa 10 x bolj perem, ni glih neka rešitev.

Kosilo špinača, krompir jajček. Jast tud to, moja dva sta šla na kosilo k babici, mi2 pa zarad vodovodarja nisva šla - kao user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 31.10.2009 14:33:08 >

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 351
31.10.2009 15:22:34   
Jancci
Zvezdica teh AS ne poznam. Sem pa zadnjič mojo dala v unega z mizico, pa je bila čist zadovoljna. Je tolkla po tisti mizici in se smejala. Zgleda pa tale, ki se obrne tut zelo praktičen.user posted image Da se ni treba basat notri v avtu. Čeprav imava mi2 sedež na sredini in računam, da bo gospodična kmalu sama notri lezla. Kaj pa vem?
Dobro zrihtajte tole s sstrojem! A nimaš ravno novega??

Aja, pa Ploha 7pounds (Will Smith) je tut dobr film, če ga še nisi gledala. Če se bom kerga tkole sproti spomnila, ti bom kar napisala, ok?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 352
31.10.2009 15:28:09   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

jancci: ma dej skype je zame ZF....

Men je pa to SUPER fajn. Za "telefonski"pogovor, dopisovanje, .. pa tkole zaslike, filme pošiljat, ker preko mejla so preveliki fajli in ne moreš, da dol vlečem - vedno napačnega potegnem, pa tko no. V bistvu je čist izi. Če imaš naloženega malo pobrskaj, pa si poglej. Res ni slabo. Zelo podobno kot msn, če poznaš?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 353
31.10.2009 15:28:43   
Zvezdica
Dobro zrihtajte tole s sstrojem! A nimaš ravno novega??

jancci, ni stroj, je počen sifon pod banjo, in je namakal beton cca 1 teden. grozauser posted image

Zvezdica teh AS ne poznam. Sem pa zadnjič mojo dala v unega z mizico, pa je bila čist zadovoljna. Je tolkla po tisti mizici in se smejala. Zgleda pa tale, ki se obrne tut zelo praktičen.user posted image Da se ni treba basat notri v avtu. Čeprav imava mi2 sedež na sredini in računam, da bo gospodična kmalu sama notri lezla. Kaj pa vem?

Mah kje, naš ne mara nič pred sabo, še v stolčku za hranjenje noče met tistga pred sabo. No to je tak otrok, da noče pleničk slinčkov, ponoči se slači če ni v enodelnem pajacu, če pa je v tem oblečen se pa dere celo noč, tko da spi v bodiju, pr nas je to ZF. Ma s tem tamalim je vse ZFuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 354
31.10.2009 15:35:21   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Jest cepim samo kar je obvezno.. sebe tudi!

Jaz isto!

Ja, Farfala, se mi je kar cel teden nekaj pacalo. Upam, da se zmažem.. včeraj me je zvečer spet ful bolel, danes pa tudi še nisem čist ok. Nimam pojma kaj mi je, k zdravniku pa tut nekak ne upam, ker me skrbi, da bi bilo kaj čudnega, pa bi mogla v kakšno bolnico, pa bi bila Meta brez mene.... ma kar ene čudne scenarije imam v glavi. Pa sej ne bo nič!!!!!

verjetno kaka trebušna virozauser posted image , dobro, da se mala ni nalezla, v takih obdobjih je najboljši prepečenec in voda, kar mora ven pa naj gre ven

Drugač sem pa že kupila te plenice v Hoferju, pa sem zdej opazila, da ima en rdeč flekec, tam ko se zapenja. Bom še malo opazovala, pol pa vrjetno nazaj na alana prešaltala. Drugače pa ne smrdijo in tud ne prepuščajo.

mogoče jih je pa že prerasla?

sam še to povem, sem na sredini tega filma (Taken) in je fantastičen.....jancci: HVALAAAAA če imaš še kšn film na lagarju, kar na plan z idejo

A si mela glih trenutek za epp?? user posted image user posted image No, a ni to mal drugače gledat kot tiste ameriške limonade?? No, sej ta je tut ameriški, ampak vseen.

že imam listek in si zapisujem nasloveuser posted image , še povejuser posted image

MB za srečanje?? A ni Celje malo bolj na sredini Slovenije?? user posted image

Če sem prišla v Kr, lahko še v CE, mala malcauser posted image , naj še druge povejo, ulla bo že vesela

Meta spi nek zunaj v vozičku - na soncu!! Včeraj mi je skoraj iz vozička ven zlezla. Drugač je pa res en moj mali srček. Smejka!!!

user posted image user posted image

ploha a si malo vraževernauser posted image ?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 355
31.10.2009 15:41:11   
farfala
zvezdica, to boste pa hitro zrihtali, glede na to da je praznikuser posted image , AS pa ne poznam

faca tvoj mališanuser posted image

jancci kolk časa pa traja, da en film preko skypa pošlješ?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 356
31.10.2009 16:01:56   
Zvezdica

Jest cepim samo kar je obvezno.. sebe tudi!

Jaz isto!

enako!

Kar se gripe tiče še nisem bila cepljena in ne bom, ke rmoj je imel obvezno cepljenje nekaj let v službi in vsakič ko je bil cepljen je zbolel tako, dni ni prišel k sebi 14 dni, pa potem še 3 x v isti sezoni, enako je bilo z mojo mamo. Tko da cepljenje odpade.

Če sem prišla v Kr, lahko še v CE, mala malcauser posted image , naj še druge povejo, ulla bo že vesela

povejte kdaj user posted image

Q - kolikokrat kakajo vaši otročki, pri nas 3x, včasih 2x, včasih pa tud 4x. Pa da o horonskih količinah  sploh ne govorim. Mislim, da ne poje tolkuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 357
31.10.2009 16:02:45   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

jancci kolk časa pa traja, da en film preko skypa pošlješ?

Odvisno kakšen prenos imaš. Mi imamo 1M na sekundo, pa gre bolj počasi. Eni imajo pa 20M na sekundo, gre pa hitreje. En film je ponavadi okrog 700M, pol si pa zračunaj.

Zvezdica ti imaš pa res enega malega razbojnika. Faca! user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 358
31.10.2009 16:08:38   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Q - kolikokrat kakajo vaši otročki,

Ponavadi enkrat zjutraj, ko poje zajtrk začne ne glas "pritiskat" in jo nesem na kahlico, potem pa včasih še zvečer pred spanjem. Zadnji teden res veliko poje in posledično tudi veliko kaka. user posted image Večkrat pa od uvajanja GH naprej ne.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 359
   [Brisano sporočilo]
31.10.2009 16:44:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
31.10.2009 17:00:50   
rubica
poglejte, ne bo vam žal user posted image user posted image http://www.youtube.com/watch?v=kx1-USbXVRk

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 361
31.10.2009 17:41:45   
Zvezdica
mi smo bil pa danes v Zoo-ju. Prav lepo je bilo, ampak hladno, HB smo se toplo oblekli.

ja je kar hladno, ampak je bilo zjutraj tko lepo.
Zoo, mi bi šli, ampak ker je Patrik še kar prehlajene pa se ne oddaljujemo preveč od sesalca.

AS mi imamo römerjevega in smo ful zadovoljni.

Nisem razumela tega? AS? Ocen e nisem pogledala, sej sm smotana vemuser posted image , sam jast si ogledam najprej, pol pa valjda čekirat ocene. Niia, a si ga v slo kupila?

kakanje je pri nas sporedu zjutraj, potem pa zvečer pred spanjem

pol naš res velik kakauser posted image

Ponavadi enkrat zjutraj, ko poje zajtrk začne ne glas "pritiskat" in jo nesem na kahlico, potem pa včasih še zvečer pred spanjem.

To je pa dobr da veš kdaj na kahlico dat, naš sam plop nardi pa je konec polna plenica, pa smrdi cel stanovanje. In tko da nam ne rata na kahlico. Bomo že.

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 362
31.10.2009 18:06:59   
sonček33
user posted image user posted image Lovro je danes star 9 mesecev!user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 363
31.10.2009 18:12:28   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image Lovro je danes star 9 mesecev!user posted image user posted image

Hepi mini brzdej Lovro!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 364
31.10.2009 18:18:53   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

To je pa dobr da veš kdaj na kahlico dat

Ja to pa res vedno pokaže kdaj bo kakala in takrat jo hitro neseva in vedno počaka. Od kar sedi je mogoče vse skupaj 5x kakala v plenico, pa še to zato, ker nismo bili doma, ali je bilo ponoči, ali pa v spodnjem štuku. Lula pa zjutraj vedno v kahlico, drugače pa v plenico. Nimam pojma kdaj čez dan lulauser posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 365
31.10.2009 18:27:02   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image Čestitke lovro in mamica

Kok gre hitr čas, ko da smo se včeraj pogovarjale o tem kako gremo rodit, kaj bomo kupil, ..... ah.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 366
31.10.2009 18:37:35   
Zvezdica
Ja to pa res vedno pokaže kdaj bo kakala in takrat jo hitro neseva in vedno počaka. Od kar sedi je mogoče vse skupaj 5x kakala v plenico, pa še to zato, ker nismo bili doma, ali je bilo ponoči, ali pa v spodnjem štuku. Lula pa zjutraj vedno v kahlico, drugače pa v plenico. Nimam pojma kdaj čez dan lulauser posted image

ma res je pridna. Je treba bit baje pozoren na to pa brez pleničke bit potem baje kmal porajtaš. Sam pri patriku je to res težko, sem ga imela enkrat v boksercah (je bil tok kjut) in ga gledam pa čakam pa se tam valja, igrata se z liamo, kar naenkrat pa v hlačkah potička. On se enostavno pokaka med igro, niti za hip se ni ustavu, sam pokakal se je.  Ne vem kako mu to ratauser posted image

Vsekakor je kahlica za nas bolj igrača, nekako do poletja se bomo spravili to delat, če ne prej pa poleti, ker res ne bi rada prehitevala, sploh ker očitno ni pripravljen.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 367
31.10.2009 19:34:32   
abc123
Zvezdica avotosedež: mi smo tut gledali tega Romerja in maxi cosi Tobi. Na koncu smo kupili Tobija. Na testih sta približno enaka, razlika je pa precej v ceni. Pa še v tobiju ji je blo bl faj. Ima mal ožjo sedalno školjko in zdej lepo not paše. Romerjev - v njem se je pa kar zgubila, ima širši sedalni del in tisto pri glavi se mi je zdelo full veliko in preveč naprej (k da bi bolj malo levo in desno vidla). Tobi se pripne s pasom ta romerjev pa s pasom in še isofix in še tretji varnostni pas. No kupil smo tobija ker ji je zdaj bolj "prov" k bo pa že tolk velka bo pa dobila druzga (verjetno romerja) tobija bo pa brate al pa sestrca podedovala pa bo.

Aja v četrtek smo dobil obe zgornji enkici naenkrat. Noro.

Uživite. Bolj mal se vam javim ampak berem ves pa cel dan sproti. Je fajn.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 368
31.10.2009 19:40:13   
Ploha
evo jst grem v kino gledat un dokumentarc od majkla đaksona user posted image meta sicer spi, samo danes ima slab dan, vsak zvok jo zmoti in joka neumorno, težko jo potolažim...bo že user posted image

kahlica; sm nekajkrat probala pa ni gratalo, zdej pa sem tud opustila to, ker predno jst vse cunje dol zvlečem z nje in plenico se al že pokaka al pa jo mine in ji nič jasno...sm rekla, da bom drugo leto poleti oz. spomladi ko se otopli in so bolj "nagi" samo nikol pa ne reci nikol, da jo ne bom probala že kerkrat prej...bomo vidl...

zavarovanje, varčevanje: nič od tega.

jancci: ja ti kar povej naslov filmov, ko se spovneš...jih sprot snemam dol al pa si na list zapisujem,...hvala user posted image

lovru za pini mini svečko user posted image user posted image user posted image

kakanje: odvisno, kšn dan 1x, kšn dan 3-4x obilno user posted image

cepljenje
: Ne hvala user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
31.10.2009 19:44:18   
krtekxx
Pozdravljene! Tile lepi dnevi so kot nalašč za dooolge sprehode. Danes sem šla na enega takega s fantoma medtem ko je oči čuval Britko.
Šesta bolezen: hvala za podatke, jaz kar mislim, da je to bilo to.
Včeraj smo bili v stiku z otrokom, ki je danes dobil norice. Bomo videli, kako bo, če bo in kdaj bo.
Sem pa v stiku z enim pediatrom, ki je družinski kolega s petdesetletno prakso in me skozi tolaži, da je pač tako, da če pride v stik z virusom, ga pač more preboleti in da glede na svoje izkušnje lahko reče, da bo kmalu konec s tem. Problem je le to, ker noče piti in je zaradi tega verjetno vročina toliko višja. No, upam, da bomo to rešili, saj sem jo podnevi nehala dojiti. Sedaj spije okoli 3 dcl soka (1:1 mešan z vodo) čez dan, se doji pa še zvečer, ponoči in zjutraj.
Ulla, bogi Neo, še bolj boga pa ti.
Lovro, bravo za 3/4 leta.
vse drugo sem pa zgrešila.

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 370
31.10.2009 20:55:02   
mimi30
user posted image

PREHITEVALČKI

ime:                ime :   MERE                          ŠT.ZOB                   

19.12.08

AFRICAN QUEEN     NOAH  3090g    50 cm

31.12.08 
M*O*J*C*A   MEDEA  3580g     48 cm  user posted image 5M user posted image 7M1T;2 user posted image 7M
                                      8470/71 - 9M        user posted image 6M
user posted image TUKAJ SMO

user posted image user posted image

03.01.09
OLJICA                    FILIP    3450g    52 cm    
RONJA                     LEJLA   3520g    53 cm

04.01.09
KRTEKXX                 BRITA   3390g    54 cm       2
                                        5750g/62cm-3M

06. 01. 09

SAŠA78                    ANŽE   4210g    53 cm

09.01.09

SPETKO     TIAN     3650g   54cm   user posted image 5M3Tuser posted image 8M3T;2 user posted image 6M3T
                              5200g/61cm-2M
                              7100/76cm-5M        
user posted image 7M1T user posted image 8M3T
                              7850/81 - 7,5M
10.01.09
FARFALA    SAMO     4650g   54cm   user posted image 6M;user posted image 8M;3 user posted image 6M2T 
                               8800g/72cm-6M        user posted image 6M3T user posted image 7M
                              10130/75 - 9M1T

12.01.09
NIIA        OSKAR   3740g     54 cm     user posted image 4M3T;8 user posted image 5M3Tuser posted image 6M
                          7300g/67cm-3M
                          9500/81 - 8M      user posted image 6M1Tuser posted image 6M2Tuser posted image 7M2T
                        10100/78 - 9M2T

16.01.09
RUBICA       GAJA     3650g   53cm  user posted image 5M2Tuser posted image 6M3T
                                8000/72 - 8M      user posted image 6M2T user posted image 7M
                                7950/74,5 - 9M1T
17.01.09
PETRA88    DAVID    3380g   54 cm  user posted image 8M1T;2 user posted image 6M user posted image 6M2T
                               5350g/59cm  user posted image 8M3T

19.01.09
SNIKOLINA    ANŽE    4340g    54 cm   user posted image 6M3T  user posted image 3M;8
                             10500/74 - 9M1T     user posted image 7M user posted image 6M2T 
KIARA24
          KLARA    3260g   54 cm user posted image 4M2T  user posted image 5M;4 user posted image 6M
                                  8100/72 -7M   
                                 8800/76,5 - 9M1T  user posted image 6M  user posted image 7M

20.01.09
JANCCI             META     3240g   52 cm  user posted image 5M2T user posted image 6M;6 user posted image 7M
                                   7475/69 - 7,5M  
                                   7955/72 - 9M1T    user posted image 7M   user posted image 7M
SNEŽINKA7    ALEN   3860g  55 cm   user posted image 3M3T  user posted image 6M2T;8user posted image 7M2T
                             10080/75,5 - 9M    user posted image 6M user posted image 7M3T user posted image 6M3T  
21.01.09
NINA166       DAŠA   3200g   51 cm    user posted image 5M  user posted image 6M;4 user posted image 6M3T
                                 6960/68 - 7M
                                 7860/73 -  9M1T      
24.01.09
PAJO              ŽANA    2890g    51 cm
                                 8200/71 - 9M         
URŠIKA***   ALEN    4200g    52 cm    user posted image 4M2Tuser posted image ;2user posted image 6M2T
                                 8850/75-8M2T     user posted image 5M2T           

25.01.09
ULLA80         NEO      3420g    48 cm    user posted image 6M  user posted image 6M;2  user posted image 5M2T
                                 9020/75 - 9M    user posted image 6M2T 
27.01.09
BARBA          TINE        3860g     55 cm   user posted image 7M2T user posted image 5M2Tuser posted image 8M
                                   5200g/59cm-2M  
                                   8255/71 - 7,5M  user posted image 8M2T

29.01.09
YELCI             KIKI        3500g     50 cm    user posted image 4Muser posted image 6M3T;2 user posted image 6M
                                   8200g/70cm-7M     user posted image 6M2T user posted image 7M

30.01.09
TJASSSA        NELI       3800g      54 cm       
KHURDE         ISA        3735g  53 cm  user posted image 6M2Tuser posted image 7M1T user posted image 5M2T 
                                  7740/68 - 7M    user posted image 6M1T   user posted image 6M1T
CRTKA          ALJAŽ      3430g     52 cm  user posted image 6Muser posted image 7M;2 user posted image 5M3T 
                                 8200/67 - 6M   user posted image 6M2T   user posted image 7M

31.01.09
SONČEK33     LOVRO      3820g   54 cm    user posted image 7M;2 user posted image 7M
                                      9800/76 - 8M3T

NEA                  ERIK         3940g   52 cm  user posted image ;3 user posted image 7M1T   
                                       6250g/61cm-2M   user posted image 7M
                                       9300/72 - 7,5M
*x*y*z*          MATIJA     3310g   51 cm user posted image 6M user posted image 5M2T;6    
                                                                user posted image 6M2T user posted image 6M2T
                                       11000g/72 - 8M

user posted image   user posted image user posted image ......IN SMO JIH DOČAKALI
2.2.2009

ZVEZDICA      PATRIK     3550g   53 cm  user posted image 4M2T user posted image 3M3T;8user posted image 5M
                                     5150g/59,5cm-1M        
                                    8490/72,5 - 6M  user posted image 6Muser posted image 6M
3.2.2009
MIMI 30   ŠPELA   3770g    51 cm    user posted image 5M3T user posted image 6M1T;6 user posted image 6M2T
                            4870g/59cm-2M  user posted image 7M3T user posted image 8M1T
                            7490/70  - 6M
VRTNICA84  ANA   3110g    50 cm  user posted image 3M2T user posted image 8M1T;1 user posted image 7M
                                                      user posted image 6M

5.2.2009

SYMONA       AMADEJA      3910g    52 cm         
                                    8150g/68cm-6M 

6.2.2009
POLSKAVA       ELA      4150g    54 cm         

7.2.2009
PLOHA   META        3580g   52cm   user posted image 5M2T  user posted image 5M;5 user posted image 6M3T
                             5200g/60cm-2M
                            8270/69 - 6M  user posted image 8M1T user posted image 8M1T
TRENUTNO NEAKTIVNE MAMICE:
L009 (LANA), DETECE (RUJ),KINOKIJA (TINA), MAVRICA24(MARKO), PIKAPOKA2(NEŽA), JERČI(TADEJ), ŠTRUKELČEK(TAJ), ACITAK(NIKO), LUNICA12(ANINA) , SONČNI ŽAREK(LUKA), ANEJ01(ANEJ),  _KATHY_(GAL), LIMONA(LIA), HIJACINTA(ERIK), NAJKI(JAN MAI), URŠAP(ŽIGA), MIMA83(JAKOB), ZAJA23(ANAJA)

LEGENDA:

user posted image 1.zobek user posted image jem GH

user posted image sedim      user posted image plazim se

user posted image kobacam  user posted image hodim user posted image prva beseda

SONČEK - Lovro
NEINI  - Erik user posted image user posted image
META Ploha
 user posted image user posted image Aljaž
RUBICA Gajauser posted image user posted image Tian
META Jancciuser posted image            

PATRIK        user posted image
OSKAR
user posted image ANA  user posted image
NEO user posted image user posted image
KLARA user posted image    user posted image  
user posted image   user posted image TINE

DAVIDuser posted image
user posted image   SAMO

< Sporočilo je popravil mimi30 -- 31.10.2009 21:03:10 >

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 371
31.10.2009 20:56:23   
mimi30
Saj zato metodo ni treba, da je brez plenic, samo da jo daješ na kahlo je dost - naša si, nimaš kajuser posted image

user posted image

Parni likalnik, mi imamo tega in je res super, ker moj ima veliko srajc za likat in s tem je hitro in dobro zlikano.

Niia, ja ful so fajn tile likalnikiuser posted image ....mi imamo podobnega, samo da je od Rowente

hemoglobina ima 116, je rekla, da je to super za to starost in da naj jo hranim kar tko naprej...

khurde, user posted image očitno obvladaš

rubica, hvala za info....in točno tele sem v četrtek pol našla in kupla....prej smo kupovali druge, ki jih zdaj ni več nikjer za dobit

zvezdica, tale maxi cosi je men ful dobr....kolk je pa cena?....mi imamo dva maxi cosi tobija in smo zadovoljni, nejc je dobil novega kiddyja, špela pa dobi tobije

zvezdica, pa mal več časa si rezerviraj, da boš lahk še po naših trgovincah mal pofirbcalauser posted image

plenice: a kupuje mogoče katera lidlove?

Jancci, kako pa pritrdiš sedež na sredino? A, ni tam samo tist pas okoli pasu in ne takšen kot sta levo in desnouser posted image .....se že mal informiram za tretjega, hecam seuser posted image .....hvala za info okol skypa, sam midve bova kar po starem in znanem

kr podpišem....MB al pa CE tole je vse tle nekje v primerjavi s KRuser posted image

Lovro je danes star 9 mesecev!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kam je zginu un znakec za prvo besedo na seznamuuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 372
31.10.2009 21:01:48   
Zvezdica
Sedaj spije okoli 3 dcl soka (1:1 mešan z vodo) čez dan, se doji pa še zvečer, ponoči in zjutraj.

super za brito da je začela pit :).  naš spije ene 3 do 4 flaške vode (cca 150 ml x3, pa ponoč eno)

kar se pa virozic tiče bo pa slej ko prej bolje.

evo jst grem v kino gledat un dokumentarc od majkla đaksona user posted image meta sicer spi, samo danes ima slab dan, vsak zvok jo zmoti in joka neumorno, težko jo potolažim...bo že user posted image

Lepo se mej v kinu, jast bi šla tud to gledat, upam, da dobim kako varstvo, dokler ga bodo vrteli. user posted image

Meti user posted image , verjetno jo zobki matrajo.

Grem, mamo vodovodarja tu  (pa da vam povem, da je tip alkoholiziran), groza.  V mislih že pišem zavarovalnici. Dizaster!

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 373
31.10.2009 21:20:41   
Zvezdica
zvezdica, tale maxi cosi je men ful dobr....kolk je pa cena?....mi imamo dva maxi cosi tobija in smo zadovoljni, nejc je dobil novega kiddyja, špela pa dobi tobije

zvezdica, pa mal več časa si rezerviraj, da boš lahk še po naših trgovincah mal pofirbcalauser posted image

plenice: a kupuje mogoče katera lidlove?

Ceno za tega maxicosija še ne vem, vem pa da ga imajo v slo pod brandom BEBE CONFORT. Bom prečekirala tele teste.
Ja na BC spletni strani ne najdem tega tobija. Romerjev je pa ja, bistveno dražji. Že takrat ko sva za liama kupovala je bil romer precej dražji.

Grem, pijani vodovodar odhajauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 374
31.10.2009 22:02:16   
kiara24
čer,

nč me niste pogrešaleuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Včeraj začnem tipkat pol mi je pa vse ven vrglo in se mi ni dal še enkrat vega pisat. Tako da sem sam RR ugasnila in to je bilo to, pa film gledala naprej.

No moj jutri odhaja za 3 dni in bova s Klaro sami.

Klara se mi ponoči ful prebuja oz. joka v sanju pa sploh ne vem kaj ji je. Ko jo pa dam k sebi je veliko bolje.

Varčevanje, midva ga imava in imata tudi račun odprt zanjo. Nezgodnega pa nimava.

Pikice v ustih so izginile, jeeeeee. user posted image Imava pa kar fajn problem glede hran ful noče jest.

Dans smo bili ful zunaj, pa mami mi je merkal Klaro ene 3 urce, da sva midva drva nažagala pa zvozila v garažo in pa pod balkon  zložila drva.... sva se namučla no ampak jih bo kar za lep čas, pol pa še na olje.

No pol smo bili pa vsi skupaj z mojim in Klaro eno uro v masažni banji in je Klara kar cvilila notri in zganjala tak da sva se z mojim samo gledala.user posted image

Pleničke- ali so Hpferjeve boljše od Mullarjevihuser posted image

Zvezdica- mi kakamo 1 krat, int o ogromno ali pa dvakrat. Večina je enkrat in to zjutraj ko poje.

Lovrouser posted image user posted image user posted image

Ulla- upam,da boste danes kaj bolje spali in da se vam poozdravi tale smrklej in kašelj.

Srečanje- kdaj in bolje mi je Celje, če že. Mene od 18tega naprej ni skoraj en teden ker gremo v toplice.

Joj ful dobr da ste uštimali pitje z Brito.user posted image

Zdej grem pa spat ker sem brez pawerja, prekratka noč in prevečl garanja.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?