Ulla80
|
smo že tri nina pr nas je tud tko zdej sploh ga ne morm odložit, ma za crknt...včeri sm ga cel večer po rokah vlačla, pa je spal, pa sem ga loh premetavala sm pa tja, pa niti trznil ni...ko sem ga pa odložla, tist moment k je začutu postlo pod sabo, pa grozn jok dokler sm ga v luftu držala, je blo še ok enostavno ni šlo, mislim da sm ene petnajskrat probala....pol sm ga pa v najino postlo odložla, itak se je dru k zverina, pa se zravn ulegla in joško v usta, no pol je pa zaspal...sm še tolk vstala, da sm si šla zobe umit, pa nazaj čez dan pa tud, na rokah bi spal, ko ga probam odložit, pa konc...to ne bo vredu... aja drgač ponoč je pa boljš, nos je boljš, pa ne kašlja več tolk in mogoč sam enkrat bruha, ko se mu nabere sluz kar je super..... pa da še ulo pohvalim - že res kar nekaj dni čisto sama zaspi zvečer si izbere enga prjatlčka, k gre z njo, pa gre v postlo, vrate ji je treba pustit odprte, pa luč na hodniku, mogoč morš it še kej k njej ji razložit, da je treba spat, sam zaspi pa pol sama...sam vrata pol zaprem in je moja pridna pupa...