|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
2.11.2009 9:59:42   
*x*y*z*
Kiara - mogoče tudi niso gljivice, boš videla, če sudocream ne bo pomagal, pol provi canesten

Zdej smo pa tudi mi prehlajeni in pucamo nosek. user posted image

Ulla, ob priliki preberi par strani nazaj, ko sem ti odpisala glede skute.

Pajaca v Hoferju sem dobila, pa žabice, mislim da bo super, vsaj za to ceno sigurno. user posted image

Pri nas že rosi, tko da odpade vozičkanje, bomo pa malo ustvarjali, mu moram v album odtise rok pa nog naredit, dokler ne bojo preveliki odtisi za v knjigico.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 426
2.11.2009 10:13:32   
Ulla80
Ko se mi skisa mleko, ga zavrem,

po moje zna bit štos v temle...k morš zagret na 40 stopinj, max. 50, ne zavret ( to je pol cca. 100stopinj).....probi še tkouser posted image

aja srečanje - načeloma pridemuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 427
2.11.2009 10:41:08   
Jancci
Meta malo smrka. Sm že ponoči sesala, pa dopoldan ene 2x.. zdej pa spi.

Sem bila v hofru. To je bilo pa hujše kot na fronti.user posted image user posted image So bile vrjetno vse stare mame iz celega Kranja tam, in vsaka je imela 6 kombinizončkov v roki, pa še so se greble in iz rok vlekle!! user posted image user posted image Katastrofa!! Sicer sem po ne vem kakšni sreči dobila enega za Meto, št.74/80 in ji je čist prav. Upam ,da pozimi ne bo preveč zrasla. Sm hotela še enega 86, pa ni bilo šans!! No ja, nekaj je. Vzela sem še ene žabice in 250 žogic v ogradi. Je stara mama dala denar. Zdej ima pa Meta 250 žogic. Le kaj bo z njimi?? user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 428
2.11.2009 10:42:31   
Ulla80
Zdej ima pa Meta 250 žogic. Le kaj bo z njimi??

ti jih boš po celem stanovanju pobiralauser posted image user posted image user posted image vsaj pr nas je tkouser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 429
2.11.2009 10:45:41   
Jancci
Zdej ima pa Meta 250 žogic. Le kaj bo z njimi??

ti jih boš po celem stanovanju pobirala vsaj pr nas je tko

A veš kako? Če jih je babi kupla jih bo pa še babi pobirala.user posted image user posted image Pa itak so v spodnjem štuku, ker vrjetno se mojmu zmeša, da to vidi v najini dnevni user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 430
2.11.2009 10:46:21   
Ulla80
sm glih hotla vprašat, kaj je kej tvoj afroman reku na te žogceuser posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 431
2.11.2009 10:48:37   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

po moje zna bit štos v temle...k morš zagret na 40 stopinj, max. 50, ne zavret ( to je pol cca. 100stopinj).....probi še tkouser posted image

pol uno sirišče ni potrebno, ker za kis delat imamo npr. tisto gobo, no bom provala, mleko čaka, pa poročam. Sej načeloma bi pole par dni moralo bit dobro v hladilniku.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 432
2.11.2009 10:49:42   
Jancci
afroman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image umiram user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 433
2.11.2009 10:51:40   
Jancci
**** a pri vas pa ni bilo bojišča v hofru?

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 434
2.11.2009 10:52:43   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

pol uno sirišče ni potrebno, ker za kis delat imamo npr. tisto gobo, no bom provala, mleko čaka, pa poročam. Sej načeloma bi pole par dni moralo bit dobro v hladilniku.

tist je pomoje če hočeš mal pospešit, recimo kr iz surovga mleka skuto, pol tist dodaš...če pa mleko prej skisaš, pa ne rabiš nič dodajat raznih siril...v hladilniku ene 3 do 4 dni je kul, lohk jo pa v skrinjo vržeš, če je maš več, pa da je ne morš porabit...je čist ok, za štrudl itd.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 435
2.11.2009 10:53:56   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

ej sam tole je groza, folk je čist utrgan....user posted image

jst bom šla pol pop. pogledat, če bojo kjšni štrampli še ostaliuser posted image sam nekak nimam upanja glih...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 436
2.11.2009 10:57:47   
*x*y*z*

IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

ej sam tole je groza, folk je čist utrgan....user posted image

jst bom šla pol pop. pogledat, če bojo kjšni štrampli še ostaliuser posted image sam nekak nimam upanja glih...

Imamo enega v Novi Gorici, tu je kar pestro, potem pa je en v sosednjem malem mestu - Šempetru pri Gorici in sploh ni neke gužve, moraš pa prit nekako do 10h, da sigurno dobiš. Včasih kaj dobim tudi še kak dan kasneje. Tisto za se ruvat, pa me ne vidijo, pa če je zastonj.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 437
2.11.2009 10:59:24   
Jancci
ej sam tole je groza, folk je čist utrgan....

Ma bi mogu prov video smešnice posnet. Pomoje bi se rolal od smeha!! A si predstavljaš tam da si vlečeš tist kombinizon iz rok z eno mamo.user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 438
2.11.2009 10:59:42   
*x*y*z*

tist je pomoje če hočeš mal pospešit, recimo kr iz surovga mleka skuto, pol tist dodaš...če pa mleko prej skisaš, pa ne rabiš nič dodajat raznih siril...v hladilniku ene 3 do 4 dni je kul, lohk jo pa v skrinjo vržeš, če je maš več, pa da je ne morš porabit...je čist ok, za štrudl itd.

Aha, mal bolj jasno mi je, pa cel net prešnofam, pole mi pa ti v enem stavku razložiš točno, sem en cajt nazaj že skoraj obupala.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 439
2.11.2009 11:22:09   
Jancci
PAJACEK-če bo kera slučajno v kerem zakotnem hofru, al pa v kerem mestu, ki ni tok utrgan ko kranj vidla rjavega ali svetlo plavega pajacka št. 86 naj mi ga prosim, prosim, prosim vzame.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 440
2.11.2009 11:24:00   
nina166
dan

daša  mi spi na rokah...po novem še podnevi noče več spat v kinderpetu...takoj ko jo dol položim se zbudi...sreča da je bolj lahka...da me ne bolijo preveč roke

jaz sem tud zjutraj šla po kombinezončke...sem prišla ravno ob 8 do trgovine in je bilo že polno ljudi zunaj...pa vsi so se zagnali k kombinezonom...sem pa kupla 2 za dašo in enega za domna...so kar lepi in topli...pa seveda ful poceni

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 441
2.11.2009 11:33:00   
barba
ulla - če kej ne bo šlo par matematki boš pa vprašala pa je. Več glav več ve, ti bomo pomagale, da naš čist z razbito glavo okol hodilauser posted image user posted image user posted image user posted image in ulomkov sanjala.

Kiara - kakšen sneg? ne me strašit ... morem gume zamenjat, Tinetu bundo nabavit, Meti čevlje, ... me bo kap

Jancci - pol je bla cela štala tam v Hoferjuuser posted image user posted image user posted image Te kar vidim k se tepeš tam z unimi mamami za pajace.user posted image user posted image user posted image
Jst sm snoč začela gruntat, da bi naš mali tud rabu pajaca k sem tle na netu brala. Prej sploh nism nč misnla na touser posted image V glavnem jst sm za Meto takrat kupila pajaca vel.86, rjavega v C&A. Zdej mu bom sam bundico kupila, k mu je ta jesenska jaknica že mal majhna.

Nč se mi ne ljubi user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 442
2.11.2009 11:34:58   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: barba

sva že dve user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 443
2.11.2009 11:45:41   
Ulla80
smo že triuser posted image

nina pr nas je tud tko zdejuser posted image sploh ga ne morm odložit, ma za crknt...včeri sm ga cel večer po rokah vlačla, pa je spal, pa sem ga loh premetavala sm pa tja, pa niti trznil ni...ko sem ga pa odložla, tist moment k je začutu postlo pod sabo, pa grozn jok user posted image dokler sm ga v luftu držala, je blo še okuser posted image enostavno ni šlo, mislim da sm ene petnajskrat probala....pol sm ga pa v najino postlo odložla, itak se je dru k zverina, pa se zravn ulegla in joško v usta, no pol je pa zaspal...sm še tolk vstala, da sm si šla zobe umit, pa nazajuser posted image
čez dan pa tud, na rokah bi spal, ko ga probam odložit, pa konc...to ne bo vredu...

aja drgač ponoč je pa boljš, nos je boljš, pa ne kašlja več tolk in mogoč sam enkrat bruha, ko se mu nabere sluzuser posted image kar je super.....

pa da še ulo pohvalim - že res kar nekaj dni čisto sama zaspi zvečeruser posted image user posted image si izbere enga prjatlčka, k gre z njo, pa gre v postlo, vrate ji je treba pustit odprte, pa luč na hodniku, mogoč morš it še kej k njej ji razložit, da je treba spat, sam zaspi pa pol sama...sam vrata pol zaprem in jeuser posted image moja pridna pupa...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 444
2.11.2009 11:46:38   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

tri!!! user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 445
2.11.2009 11:48:09   
rubica

smo 3

dan

bli v hofru dobil, žogce, pajaca, žabice user posted image user posted image bravo mi!!!!! sem se skregala z 1 babnco, pa kar z vozička mi je hotla  vzet pajaca user posted image , in to tko ortoka sm mela v vozičku, lubi drži tist voz, jaz pa žabe zbiram, una baba pa kr  potegne no pa sm ji povedala tasvoje, moj je bol mirn kar se tega tiče, je blo pa res ko na fronti, ja šit te ljudje, ja pa 1 mamca je rekla, da zakaj vsak ne vzame sam 1 žab, pa bi vsak 1 dobu, ki itak jih tok ne rabš, ja valda user posted image k je prodajalka prnesla novo škatlo žab je pa kar 4 pograbla, baba zarukana user posted image user posted image v glavnem pestro, zdej sm lah mirna k krega je blo za 1 tedn z zadost! user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 446
2.11.2009 11:48:47   
rubica

tri!!! user posted image

si me prehitela no jaz sm četrta user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 447
2.11.2009 11:48:49   
*x*y*z*

tri!!! user posted image

popravek, Ulla je tretja, pol sem pa jst četrta user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 448
2.11.2009 11:49:38   
rubica

tri!!! user posted image

popravek, Ulla je tretja, pol sem pa jst četrta user posted image   user posted image   user posted image

pol sm pa peta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 449
2.11.2009 11:49:57   
Ulla80
a nas vse mal matematikla je.beuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?