|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
30.10.2009 21:19:41   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Q: Imate ve za svoje malčke urejeno kakšno nezgodno zavarovanje? Kaj pa varčevanje?

Nič od tega, čeprav sem dobila v bolnici ob rojstvu bon za 40€, če odpremo račun za malega v roku enega leta, tako da moram to uredit.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 326
30.10.2009 21:22:53   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: barba

Zavarovanja ne, varčevenje pa ja. Imata vsak svoj račun in vsak mesec jima nakažem po 10€. Gor dam pa tud vsak dnar, ki sta ga dobila npr.za krst, RD, ...

dobra ideja za varčevanjeuser posted image , zavarovanje se meni tud zdi, kot da kličeš nesrečo

Grem ležat ... ful me neki hrbet boliuser posted image user posted image

si preveč otroka dvigovala mogoče

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 327
30.10.2009 21:22:57   
snežinka7
Ploha tvoja Meta je pa res pridna, da tako dolgo spala
Rubica, Ploha Alen je pa res fotogeničen se rad slika

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 328
30.10.2009 21:33:32   
khurde
za novo leto bomo pomoje kar doma, pa ne vem, mogoče kakšno na izi družbo povabim

sonček, jaz sem tut mislila otroški dodatek zanjo "prišparat", pa ne gre user posted image ko bom velika in bogata... user posted image ... pazim pa vseen, da tist, kar je zanjo namenjen, tut zanjo porabim

barba... evo, pehtrana nimam, dobr da si me spomnila. to je tut trajnica a ni? a peteršilj ti dobr raste v loncu/koritu? ker razmišljam, da bi si naredila mini zimski zeliščni vrt v kuhinji (peteršilj, drobnjak) user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 329
30.10.2009 21:51:48   
Ploha
sam še to povem, sem na sredini tega filma (Taken) in je fantastičen.....jancci: HVALAAAAA user posted image user posted image če imaš še kšn film na lagarju, kar na plan z idejo user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 330
31.10.2009 8:08:42   
sonček33
Jutro!

Evo samo pozdravim vas.
Noč je bila ok. Jedli ob 23h in ob 4.30 sicer pa spali.

Zdejle gremo pa na vikend k babi in dediju. fantje bodo streho delal, bejbe in otroci bomo pa kofetkal, srehajal se, kuhal.

Fajn bodite.

LP

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 331
31.10.2009 9:11:12   
Ulla80
gut mouninguser posted image

katastrofalna nočuser posted image pa sej brezveze da pravimuser posted image user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 332
31.10.2009 9:44:06   
farfala
dobro jutro, kako sonce!user posted image user posted image

Spali v redu od 21 do 7 jedel ob 3 pa enkrat nekaj jamral ob 1.Sem že vse pospravla, posesala, dala prat, zdaj malo počivam, potem pa še obrišem pod, če je že ravno praznikuser posted image user posted image

ulla a si mu dala operil?Naš je takrat spal ko bomba, je pa res, da ni bil ful prehlajen, nič zelenega šmrklja ali kašlja.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 333
31.10.2009 9:53:00   
Ulla80
ulla a si mu dala operil?Naš je takrat spal ko bomba, je pa res, da ni bil ful prehlajen, nič zelenega šmrklja ali kašlja.

dala dala, že 4dni mu dajem, zdej pa tko ne smem več kak tedenuser posted image tko mi je rekla zdravnica....

je pa fora, k sploh ni zelen smrkelj, čist prozoren, pa gost, pa ogromne količine, pol se mu pa zvečer zliva v grlo itd...sej čez dan je pa kul, k redno pučema nos...ponoč pa skoz kašlja, pa se davi, pa bruha ven pol tisto sluz...pa mu kr naprej spiram in sesam, pa še ula ga je dons neki srala spet, tak jok da groza, pa kr ni pršla k seb, bohvekaj se ji je sanjalo....al kajuser posted image

fajn da sem včeri res vse pospravla, mi dons ni nč trebauser posted image dons sam perem in sušim, pa kosilo nardim, sam še ne vem kaj bi....pire pa špinačo, pa jajco....mogoč bi pa to moj sine jedu, k res čist čist nič nočeuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 334
31.10.2009 10:01:32   
farfala
bogi neouser posted image , pa ti tud ulla, počivaj danes, če si že včeraj bla tak pridna.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 335
31.10.2009 10:59:53   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: khurde
barba... evo, pehtrana nimam, dobr da si me spomnila. to je tut trajnica a ni? a peteršilj ti dobr raste v loncu/koritu? ker razmišljam, da bi si naredila mini zimski zeliščni vrt v kuhinji (peteršilj, drobnjak) user posted image

Pehtran je trajnica ja, sam ne smeš pustit, da zacveti k pol rata takega čudnega okusa. Peteršilj in drobnjak lepo notr rasteta, sam ne sme bit preveč toplo.

ulla - men so rekli na infekcijski, da lahko dajem po 1 kapljico operila 3 dni, pol pa en dan pavze in splet lahko.

neouser posted image user posted image user posted image

Kaj sem zadnjič neki brala, da bi se kakšno srečanje še zorganiziralo? Dejmo se zment no ... men je blo zadnjič v KR ful fajn.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 336
31.10.2009 11:01:32   
Zvezdica
ulla, tko nekak maste kot mi kar se hrane in noska tiče.

Da povem, da imamo POPLAVO. Groza, oitno je pri nas cev počla in pol bloka zalila. Meša se mi.ž
Res! Dizaster. Un pod nami, pa še un pod njim sta čist ponorela, da kaj jim kopalnico uničujemo. Ja k da sem zanalašč. Ma dej.... en beden dan je.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 337
31.10.2009 11:06:54   
Ploha
barba: jest sm tud za srečanje, predno vse odhitite delat?

zvezdica:
ja fak no, pa to je res grozn, pri nas je bla tud 1x ena poplava, pa je tud soseda spodej neki norela, kr neki, folk kr išče nekaj, se pač zgodi ane? ajoj user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 338
31.10.2009 11:10:05   
mimi30
katastrofalna nočuser posted image pa sej brezveze da pravimuser posted image user posted image

enako user posted image user posted image user posted image ...čistili nos, previjali, zizali, masirali dlesni, ma ni da ni, ona pa se malo potolažila, zaspala za par minutk in jokuser posted image .....zjutraj se je user posted image vsatl in bil z njima v dnevni sobi, jaz sem pa še malo zalegnila....zdej me pa boli glava....no, dost jamranjauser posted image .

ulla, hudo je tole res user posted image ....pa kr ni koncauser posted image .....upam, da čim prej pride noč, da bo nosek o.k. in se mal naspite

Ploha, a si si sama film dol potegnila?....jaz to ne obladamuser posted image .....če maš shranjenega na dvd, bi mi ga lahk kr po pošti poslalauser posted image , plisuser posted image

sonček, uživajte in se načvekajte

men je blo zadnjič v KR ful fajn.user posted image

men tud, sam mal daleč je bilouser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 339
31.10.2009 11:14:42   
mimi30
zvezdica, ma folk je čudnuser posted image ....še če bi kaj prebijala in renovirala sigurno ne bi nalašč cevi predrlauser posted image ....uredite čim prejuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 340
31.10.2009 11:15:04   
Ploha
mimi: ja dol sm ga snela...lahko ti ga posnamem na dvd pa še kšnga druzga, če maš kako željo, pa ti pošlem, ni problema user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 341
31.10.2009 11:22:35   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mimi: ja dol sm ga snela...lahko ti ga posnamem na dvd pa še kšnga druzga, če maš kako željo, pa ti pošlem, ni problema user posted image

ja, plis kr tega mi daj....zlata siuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 342
31.10.2009 11:22:45   
mimi30
kako zgleda 6.otroška

krtekxx, baje da se začnejo pikice delat za ušesi in se pol po vratu in naprej razširijo po celem telesu....vročina traja nekje tri dni in je visoka okol 40°C in težko jo je zbit

kako zgleda 6.otroška
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Q: Imate ve za svoje malčke urejeno kakšno nezgodno zavarovanje? Kaj pa varčevanje?

mi dajemo v en sklad za nejca in je kar na moje ime....verjetn bom počasi kr podvojila vložek in bo od obehuser posted image

spanje - od kar smo prišli iz bolnice spimo od 7h do 6h. Men je fajn, sam bi mogla jst hodit vsaj ob 10h spat, da bi se naspala.

barba, user posted image za spanje...kdaj pridejo ti časi še za nasuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 343
31.10.2009 11:24:22   
Ploha
mimi: na ZS mi nasplov napiš user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 344
31.10.2009 12:27:28   
VRTNICA84

Oj!

Tak dolgo vam že nisem pisala, da sem vas komaj našla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede srečanja bi predlagala, da bi ga imeli enkrat v Mariboru ali pa nekje na štajerskem. Midve bi tudi prišle. Samo Kranj ali Ljubjana sta mi malo predaleč. Sej v Mariboru mamo Planet Tuš in Evropark. Pa bi se lahko tu nekje dobile. Kaj menite o tem predlogu?

Ulla in Neo user posted image user posted image .

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 345
31.10.2009 13:03:41   
farfala
zvezdica to je pa pravo sranjeuser posted image , upam, da hitro zrihtate pa da dobite dobrega vovovodarjauser posted image

mimi smo rekli, da bo srečanje tokrat v MB, bo malo bolj blizu za naju, a ne?user posted image user posted image . Kaj pravite Gorenjke in ostale? Sredina novembra?Pa pozdravite se hitrouser posted image user posted image user posted image , ker prej se ne moremo srečati.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 346
31.10.2009 13:07:31   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

[/
spanje - od kar smo prišli iz bolnice spimo od 7h do 6h. Men je fajn, sam bi mogla jst hodit vsaj ob 10h spat, da bi se naspala.

barba, user posted image za spanje...kdaj pridejo ti časi še za nasuser posted image

enega lepega dneuser posted image user posted image , ma jaz sem zadovoljna, če se zbudim samo 2x in da spi 10 ur

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 347
31.10.2009 14:00:53   
Jancci
Razmišljam, da bi jo dala cepiti proti gripi, kljub vsem mojim nasprotovanjem. Zdi se mi, da je res kar magnet za te viroze. No, bom v ponedeljek vprašala zdravnico h kateri jo peljem, pa še malo razmislila.

A ste gledale zadnjič tednik, kako so eni otroci reagirali na cepljenje proti steklini? Ful kriza! Jest cepim samo kar je obvezno.. sebe tudi! Sicer sem se za rumeno mrzlico in hepatitis B, ampak to je bilo zaradi potovanj. No, hepB so me v službi.

Ja, Farfala, se mi je kar cel teden nekaj pacalo. Upam, da se zmažem.. včeraj me je zvečer spet ful bolel, danes pa tudi še nisem čist ok. Nimam pojma kaj mi je, k zdravniku pa tut nekak ne upam, ker me skrbi, da bi bilo kaj čudnega, pa bi mogla v kakšno bolnico, pa bi bila Meta brez mene.... ma kar ene čudne scenarije imam v glavi. Pa sej ne bo nič!!!!!

Drugač sem pa že kupila te plenice v Hoferju, pa sem zdej opazila, da ima en rdeč flekec, tam ko se zapenja. Bom še malo opazovala, pol pa vrjetno nazaj na alana prešaltala. Drugače pa ne smrdijo in tud ne prepuščajo.

jancci, sta si pa najini princeski po kilah tam tam.

Krtekxx zgleda da res! S tem, da boš vedla, da ji eni pravijo, da je bajsika. To pa so pametni!! user posted image user posted image

Khurde sveža skuta je zakon!! Pomoje ni panike?!

sam še to povem, sem na sredini tega filma (Taken) in je fantastičen.....jancci: HVALAAAAA če imaš še kšn film na lagarju, kar na plan z idejo

A si mela glih trenutek za epp?? user posted image user posted image No, a ni to mal drugače gledat kot tiste ameriške limonade?? No, sej ta je tut ameriški, ampak vseen.

Zavarovanje: samo obezno
Varčevanje: nekaj je v pujsku (kar kdo da), drugače sem se pa odločila, da je zanjo namenjeno eno moje varčevanje, ki ga imam še od prej. Posebaj pa nisva nič sklepala.
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za Neota, da se pozdravi!!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mimi: ja dol sm ga snela...lahko ti ga posnamem na dvd pa še kšnga druzga, če maš kako željo, pa ti pošlem, ni problema

ja, plis kr tega mi daj....zlata si

Če imata npr. skype, ti ga lahko tudi preko tega pošlje, da ne bosta poštnine in cd-jev plačevale.. no pa v bistvu je to mal hitrejš in malo bolj sodobno user posted image Dobr film je tudi Changeling (A Jolie)

MB za srečanje?? A ni Celje malo bolj na sredini Slovenije?? user posted image

Meta spi nek zunaj v vozičku - na soncu!! Včeraj mi je skoraj iz vozička ven zlezla. Drugač je pa res en moj mali srček. Smejka!!!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 31.10.2009 14:06:40 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 348
31.10.2009 14:14:15   
Ploha
jancci: ma dej skype je zame ZF....en čas sm ga imela gor naloženga, zdej ne vem če ga še mam, kdo mi je to gor dal ne vem user posted image kako se uporablja, pa še manj user posted image user posted image

ja res je bil dober film, kr ni mi šlo iz glave, k pomislš, da v tem trenutku nekatere punce doživljajo take more user posted image ...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 349
31.10.2009 14:16:14   
Ploha
srečanje: jaz sem za štajersko user posted image tako da ni problem, samo povejte kdaj in kje....pa po 13.11 če že user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?