Jancci
|
Razmišljam, da bi jo dala cepiti proti gripi, kljub vsem mojim nasprotovanjem. Zdi se mi, da je res kar magnet za te viroze. No, bom v ponedeljek vprašala zdravnico h kateri jo peljem, pa še malo razmislila. A ste gledale zadnjič tednik, kako so eni otroci reagirali na cepljenje proti steklini? Ful kriza! Jest cepim samo kar je obvezno.. sebe tudi! Sicer sem se za rumeno mrzlico in hepatitis B, ampak to je bilo zaradi potovanj. No, hepB so me v službi. Ja, Farfala, se mi je kar cel teden nekaj pacalo. Upam, da se zmažem.. včeraj me je zvečer spet ful bolel, danes pa tudi še nisem čist ok. Nimam pojma kaj mi je, k zdravniku pa tut nekak ne upam, ker me skrbi, da bi bilo kaj čudnega, pa bi mogla v kakšno bolnico, pa bi bila Meta brez mene.... ma kar ene čudne scenarije imam v glavi. Pa sej ne bo nič!!!!! Drugač sem pa že kupila te plenice v Hoferju, pa sem zdej opazila, da ima en rdeč flekec, tam ko se zapenja. Bom še malo opazovala, pol pa vrjetno nazaj na alana prešaltala. Drugače pa ne smrdijo in tud ne prepuščajo. jancci, sta si pa najini princeski po kilah tam tam. Krtekxx zgleda da res! S tem, da boš vedla, da ji eni pravijo, da je bajsika. To pa so pametni!! Khurde sveža skuta je zakon!! Pomoje ni panike?! sam še to povem, sem na sredini tega filma (Taken) in je fantastičen.....jancci: HVALAAAAA če imaš še kšn film na lagarju, kar na plan z idejo A si mela glih trenutek za epp?? No, a ni to mal drugače gledat kot tiste ameriške limonade?? No, sej ta je tut ameriški, ampak vseen. Zavarovanje: samo obezno Varčevanje: nekaj je v pujsku (kar kdo da), drugače sem se pa odločila, da je zanjo namenjeno eno moje varčevanje, ki ga imam še od prej. Posebaj pa nisva nič sklepala. za Neota, da se pozdravi!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Ploha mimi: ja dol sm ga snela...lahko ti ga posnamem na dvd pa še kšnga druzga, če maš kako željo, pa ti pošlem, ni problema ja, plis kr tega mi daj....zlata si Če imata npr. skype, ti ga lahko tudi preko tega pošlje, da ne bosta poštnine in cd-jev plačevale.. no pa v bistvu je to mal hitrejš in malo bolj sodobno Dobr film je tudi Changeling (A Jolie) MB za srečanje?? A ni Celje malo bolj na sredini Slovenije?? Meta spi nek zunaj v vozičku - na soncu!! Včeraj mi je skoraj iz vozička ven zlezla. Drugač je pa res en moj mali srček. Smejka!!!
< Sporočilo je popravil Jancci -- 31.10.2009 14:06:40 >