|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
19.3.2010 11:03:44   
balem
zdaj sem čist v dilemi ali DA matične celice ali NE? hudirja... mislim da je čas da to uredimo:)

Mi2 sva tud dost o tem razmišjala, ampak sva se po večih pogovorov začela nagibat bol k ne kot ja. Sicer je res tudi cena kar visoka, ampak če upoštevaš, da jih shranijo za 20 let, se potem nekoliko poklapa, je pa tu težava, da nimaš popolnoma nobenega zagotovila, da bo shranjevanje uspošno, je pa vse skupaj še tako v povojih, da ne želiva tvegat.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
19.3.2010 11:33:41   
Martinčka
balem ja jaz enako razmišljam... sam po drugi strani pa razmišljam da tudi če je recimo mala verjetnost da otrok zaradi tega ozdravi da je vredno!? ne vem no.. čist sem zmedena...

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
19.3.2010 11:37:32   
nagaja28
za matične celice obstaja tudi ''javna banka'' (mislim, da se tako reče), kjer lahko daruješ brezplačno. sicer ne vem, kako deluje to potem ko rabiš. pač ne dobiš svojih ampak če te reši je vseeno.

je bilo o tem govora na rtv slo v oddaji dobro jutro, mislim, da se ta del imenuje za bodoče starše. tako, da lahko malo pogledate na internetno stran in to poiščete. je pa nekaj časa nazaj ena ta link že prilepila, kjer so vse oddaje za bodoče starše.

še ena akcija: modrčki v müllerju so po 6 evrov in še nekaj user posted image . sicer je najverjetneje še prekmalu ampak meni so že tako prsi zrasle, da kam več tako nimajo it user posted image . bom šla kar iskat enega, enega imam pa še od prej.

lep sončen pozdrav

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
19.3.2010 11:39:17   
Srecka010
Glede matičnih celic - jaz jih bom dala na Zavod za transfuzijsko medicino, kjer imajo javno banko popkovnične krvi. Shranjevanje je brezplačno in darovane celice uporabijo za tistega, ki jih potrebuje. Če katero zanima: http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/darovanje_popkovnicne_krvi/.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2429
19.3.2010 12:00:27   
chihuahua
Mishan...hehe sem se nasmejala; ja mi je poznana zgodba namesto dobro jutro - kako je šlo oz. a je šlouser posted image

Tudi jaz imam probleme z zaprtjem; se mi zdi da bo zdaj samo še slabše...na zadnjem pregledu mi je povedala, da mi je železo šeee padlo..prej 116 sedaj 109...povečala mi je dozo..2tabletki Retafer-ja na dan (prej samo ena pa že taki problemi na stranišču) No še dobre tri mesece pa se bo tudi to uredilo..
Sem morala pa še enkrat v lab. na vodo...so našli precej paličastih bakterij v urinu....user posted image

Tudi Mi2 sva se odločila za javno banko....

Sanje.....res ne verjamem v takšne stvari, ampak ok..moja zgodba.....Že na nuhalni mi je dr. rekla da je zelo verjetno punčka, ampak saj veste se ne podpišem pod to , ni nujno, blablabla..potem, čez nekaj časa moja gin.; jaja verjetno bo res punčka....moj je imel kao nek občutek, da je punčka...potem pa res že začneš razmišljat malce v tej smeriuser posted image   Pred morfologijo /zadnji teden/ pa se mi je 2x sanjalo o fantku..pa so mi vsi rekli nene ni mogoče....na morfologiji pa šokkk...poglej, poglej preden je zdravnica sploh kaj rekla, sem že vidla lulčka....tako, če mene vprašate lahko tele sanje vseeno kaj pomenijo....naši možgani verjetno zaznajo hormončke, ki so sigurno že prisotni pri malemu, potem pa to začutiš pač v sanjah...hehe moja teorija

Tudi jaz bi imela geslo..če mi ga lahko katera pošljeuser posted image

Lep dan vsem

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
19.3.2010 12:14:55   
balem
No tale zavod je pa kr ql zadeva. Vredno premisleka... user posted image

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
19.3.2010 12:58:09   
buškolinka
punce glede matičnih celic
po precej zanesljivih in strokovnih informacijah darovanje v javno banko vsekakor podpiram, vendar bi morala pošteno razmisliti ali bi iz nje sprejela darovane celic za svojega otroka (saj svojih skoraj 100% ne dobiš nazaj) - namreč pri enem od otrok, ki so mu zdravili neko zadevo (sem pozabila kajuser posted image ) na hrbtenjači, so se mu kmalu po uporabi teh darovanih matičnih celic na območju cele hrbtence naredili tumorji in ni bilo več rešitve user posted image ... mi je pa tašča že "zaukazala"user posted image da bomo shranili naše matične celice, pa čeprav so v tem trenutku uporabne predvsem za zdravljenje parih bolezni (predvsem krvnih), ampak nikoli ne veš kaj se lahko zgodi v 20 letih - je pa baje to področje zdaj v razmahu in zelo intenzivno prihajajo do novih in novih zaključkov...teh "par"user posted image evrčkov mi ne bo žal, tudi če nam jih HB nikoli ne bo potrebno dejansko vnovčiti

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
19.3.2010 13:22:02   
Martinčka
se strinjam z buškolinko... tudi mi ni vseeno da moje celice porabijo za druge, medtem ko jaz en dobim svojih ki bi mi najbolj odgovarjale!? ne vem no... to je bolj skrajna rešitev ki se meni ne dopade najbolj... pa sam bog ve čemu so te celice v javnih zavodih namenjene, da niso še kakšnim raziskavam in ne vem čemu... ne vem... nekdo bo dobil moje celice, ni pa zagotovila da ko jih bom jaz (otrok) potrebovala da bodo pa imeli celice primerne za mene (ja zakaj ste pa moje celice drugemu dali??!?)... tako da mene to ne privlači, pa čeprav sem mogoče nesramna za koga zaradi tega, sam jaz se pač ne počutim dober če ne vem kje so te celice in kaj z njimi počnejo.

no potem mi pa še povejte če res drži da punčke raje sedijo na ritki v trebuščku ali ne!?? ali tudi fantki enako radi sedijo na ritkah!? hihi... od možekovega brata žena je rekla da je zato ziher punčka... sam pri njej nikoli ne vem, ker vem da ona noče da bi midva imela fantkauser posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
19.3.2010 13:42:21   
naja7
Pozdravljeneuser posted image

Morfologija uspela bol kot zadovoljna ne morem bit, PDP ostaja 29.7 1user posted image / Črna na Koroškem in user posted image  bo.user posted image user posted image user posted image .
Nisem prej prišla do računalnika. Drugače pa je vse v najlepšem redu.

Uživajte sončne dneve!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2434
19.3.2010 14:40:06   
DanijelaNeli
Naja7...user posted image zauser posted image

Izvorne celice...jst sm tudi ful zbegana glede tega.Toliko prebereš,slišiš...in na koncu si že cel zmešan.

Nagaja28...hvala za akcijsko novicouser posted image  A so samo beli in črni? Pol grem dol po ene tri modrce...upam,da jih je še kaj.Če ne bom klicala kolegico ki dela tam,da mi jih da na stran.user posted image

Ooo,tako še potleh na hitro pomijem,ker mi je prej ta mala mal popacala z rižotom,rjuhe menjam,...in gremo dalje...

Ta mala je šla na sprehod z nono...celo si je zaželela z vozičkom-marelo,ki ji je že premajhna...skoraj.user posted image
Moj neki dela okoli hiše,tako,da se bomo same kam odpravile...na jogurtov sladoled...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 19.3.2010 14:44:05 >

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
19.3.2010 15:02:01   
mami2b
Končno petek in konec službe user posted image

Včeraj je moja vročina na hitro popustila, sem malo preležala, topel čaj z daleronom c, malo švicanja in je blo kaj hitro bolje user posted image Danes me samo še grlo boli. Upam da ni bilo mojemu user posted image preveč vroče, je danes bolj miren. Drugače pa brca, da se tud jaz včasih kar ustrašim user posted image

Tudi midva sva razmišljala, da bi dala shraniti matične celice. Bom pobrskala še kaj po kateri hrvaški strani. Tam majo to baje že dosti bolj razširjeno kot pri nas.

Zdej pa na zaslužen vikend

fajn bodte in uživajte na sončku

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
19.3.2010 16:32:21   
naja7
Spet jazuser posted image
še eno dopolnilo za seznamček stara sem 21 naslednji pregled pa 14.4

in pa tudi jaz bi prosla za geslo tix.

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
19.3.2010 17:43:07   
nagaja28
DanijelaNeli akcija se šele v ponedeljek začne. Jaz sem videla samo bele modrčke, lahko pa da imajo zdaj kaj več ponudbe user posted image .

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
19.3.2010 17:49:14   
nicolina
Dan,
kak lep sonček je bil, samo pri nas je ful pihalo.
Komaj sem prišla k sebi od dvodnevnega seminarja, sem včeraj spala že ob 8h, in danes popoldan še s sinkotom.

Sem vas na hitrco prebrala, kolk ste načvekale...user posted image user posted image .....sej je prav tako.

Bina83, qlandijo bodo gradili oz. jo že v Mačkovcu, tam ko je že Mercator.

Matrične celice, ma ne vem.....sicer je po moje fajn, samo sem tudi malo skeptična, če jih res pravilno shranijo.

user posted image user posted image  vsem za opravljene morfoligije...

Ja, jaz tudi mislim da je nekaj v sanjah...v prvi user posted image  sem skos sanjala fantka in je res bil. user posted image  

Grem mal pospravit....se tipkamo

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
19.3.2010 18:36:29   
Martinčka
punce tako mi je fajn ker mamo albumček da so zdej ti vzdevki dobili še obraze zraven:) no pa najpomembnejše, dobili so bušije zravenuser posted image user posted image user posted image ... je tk zanimivo gledat kakšne bušije že imate druge... meni se je skos zdelo da imam ogrooomen trebuh, zdaj pa vidim da niti še ni tako velik... prav različno nosimo te naše korenjakeuser posted image ... super!
no še druge se opogumite in pridite v mojalbum.comuser posted image  

jaz pa že cel dan čakam sedežno... so nekaj zamuštrali in je moj dragi potem znorel in klical da če je ne dostavijo še danes da jo lahko kar obrdžijo... in evo čez pol urce jo dobimuser posted image ... super! mah se mi zdi malo zamal, da se cel teden trudimo da bi bilo vse pripravljeno za sedežno in mi še zjutri trdijo da jo danes dobiva, potem pa kar naenkrat ne morejo pripeljat danes ampak v ponedeljek.. sem bila že prav besna.. no važno da se je vse uredilo!

jaz sem prejle pojedla tri skodelice sladoledauser posted image  njami... me je babica kr debelo gledala... sam pri sladoledu pa res zdaj nimam podna..

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
19.3.2010 19:40:30   
arruba
hej, šele danes se mi je uspelo spravit za računalnik, pa vidim, da ste že tolko novega napisale, da sem se komaj prebila čez vse neprebrane poste.. pridne, pridne..pri nas pa tudi kar nekaj novega!

Sem imela MF v sredo in je blo vse kul, vsi organi bp, vse koščice na svojem mestu, ful lepo se je videl obrazek, joj kaki mali nosek ima, pa prstki na rokah... Za velikost in težo nisem dobila točnih podatkov (kao da se ne da čist točno zmerit), ampak mi je v bistvu čist vseeno.. samo res, kakšna razlika od nuhalne, zdaj pa je res že čist pravi človeček! Kaj pa bo, pa nismo dobro videli, čeprav se meni zdi, da sem vidla enga user posted image , samo itak ne vem, če sem prav gledala. Moj user posted image  je bil tud čisto vzhičen, kaki lepi otrok bo to user posted image user posted image user posted image

Aja, pa seveda, brcike so se končno začele, že par dni jih čutim, samo pri meni ni blo nobenih metuljčkov in mehurčkov, ampak kar takoj skor ko Ronaldo, mi je blo takoj jasno, da ne more bit kaj drugega ko bebika. Zdaj se mi pa večinoma zdi ko da mam noter eno hobotnico ki skoz mal miga.. je najbolj hecno v službi kokaj delam al pa se s kom kaj menim, bebika ma pa notri svojo fešto.. pol pa naj razmišljam o tem, kaj delam.. ni šans!!

Joj, a je še katera ratala kaj pozabljiva? Jaz sem grozna, se ne morem spomnit ful stvari, ki sem jih ziher vedla, še posebej pa ne, kam sem dala ključe od avta user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
19.3.2010 20:37:08   
lillygmail
Tix-jast bi tudi prosila za geslo

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
20.3.2010 7:22:20   
Zveezdica
Jutro vsem, pa na eno dišečo user posted image kavico vabim. Kot vidite, spet ne morem spat, že cel teden se vleče tole, ne vem, kaj je to, ker me nič na wc ne tišči al pa kaj podobnega, samo pač spat ne morem, zbudim se okrog 4h zjutraj, pol se pa sam še premetavamuser posted image user posted image .

Zgleda, da bo dans tud sončekuser posted image , tko da vsem želim čim lepši vikend.

(odgovor članu lillygmail)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
20.3.2010 7:41:52   
buškolinka
Zveezdica - dobro jutro, tudi jaz sem očitno še med zgodnejšimi user posted image (pa vidim, da je Kiwa tud goruser posted image )

in prav sočustvujem s tabo glede spanja - mene je podobno premetavanje dajalo približno 3 tedne nazaj, zdaj pa spim ko ubita 4 ure, temu sledi en obisk WCja in potem spet ubita 4-5 ur....mi tooook paše user posted image
upam, da se tudi tebi hitro uredi spanček

punce, a potem katera rabi prevoz v torek do Zvezde?

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
20.3.2010 8:21:23   
Zveezdica
Buškolinka HVALA za dobre želje - iz tvojih ust v božja ušesauser posted image al kako se že rečeuser posted image , k tole 4urno spanje na dan me je že pošteno zdelalo..Jaz ne rabim prevoza, pa že komaj čakam tole torticouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2445
20.3.2010 8:56:54   
Kiwa
helou!
Ja tudi jaz sem zgodnja. To je zato, ker med tednom vstajam ob petih, potem pa tudi med vikendom ne morem prav dolgo spati. Ponoči pa kar spim, edino na wc grem enkrat.

Buškolinka, jaz bom v torek prišla v zvezdo z avtobusom, če bomo v službi dovolj zgodaj končali (trajalo naj bi do 18h). In če boš šla po tortici direkt domov, bi bila zelo vesela prevoza. Sicer pa sva mogoče celo sosedi user posted image

Jaz se bom pa danes pobarvala, lase, da ne bo pomote user posted image Mi je dolgčas, ker je fant v službi.. Pa malo pospravit bi bilo fino..

Akcija v baby centru: šipek, prav si napisala, akcija ne velja na vse izdelke. Se opravičujem, ker sem površno napisala...

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
20.3.2010 9:05:48   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Buškolinka, jaz bom v torek prišla v zvezdo z avtobusom, če bomo v službi dovolj zgodaj končali (trajalo naj bi do 18h). In če boš šla po tortici direkt domov, bi bila zelo vesela prevoza. Sicer pa sva mogoče celo sosedi user posted image

seveda te lahko zapeljem domov. Če sva pa sosedi pa ne vem (ker tvojega trebuščka na albumu ne prepoznamuser posted image ), sem pa dala gor sliko mojega trebuščka z obrazom, pa preveri, če me prepoznašuser posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
20.3.2010 9:08:59   
Kiwa
Hehe, sem ravno slikce gledala. Te ne prepoznam. Bom dala tudi jaz kako z obrazom gor :)
Pa hvala za prevoz (upam, da mi uspe prit!)

Neposredna povezava do sporočila: 2448
20.3.2010 9:38:39   
DanijelaNeli
Jutro...

Vikend..kot,da ne bi bil..vsaj zame...

Naspala sem se,predvsem pa spočila moj križ.Včeraj sem mislila,da znorim kako me je bolel...za crknit.Upam,da se pikica kaj premakne bolj naprej...Ma te bolečine imam tudi zato,ker nič ne počivam čez dan...se ne vležem.
Kako je kaj s tistimi user posted image  ki nosite bolj odzadaj?

Včeraj sem bila dol v Mullerju,sem pogledala tiste modrce in morem rečt,da so ful fanj.Blago,sponke so kar kvalitetne.So pa res samo v beli barvi,ampak so že ful pobrani.

Tam v ta novi SuperNovi pa taka gužva,da padeš dol...kot,da dajejo zastonj.Sem pa vesela,ker je tudi Vogele prišu na Obalouser posted image ...

Zdaj na hitrco pospravit,potem pa gremo s ta malo v ribarnico po ribe...Danes sem si jih zaželela...krompirček zraven z brstičnim ohrovtom...

Bom dala tudi jaz slikice v naš album,a morem še dat ene slikice dol s telefona.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 20.3.2010 9:42:03 >

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
20.3.2010 10:00:54   
DanijelaNeli
Nič ne bo ribami...nam je moj odpeljal avto...tako,da bomo kar doma...bo treba spackat kaj drugega.

Popoldne pa dobimo obiske...prijateljica s sinčkom...tako,da bo direndaj pri nas... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 20.3.2010 10:01:21 >

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?