arruba
|
hej, šele danes se mi je uspelo spravit za računalnik, pa vidim, da ste že tolko novega napisale, da sem se komaj prebila čez vse neprebrane poste.. pridne, pridne..pri nas pa tudi kar nekaj novega! Sem imela MF v sredo in je blo vse kul, vsi organi bp, vse koščice na svojem mestu, ful lepo se je videl obrazek, joj kaki mali nosek ima, pa prstki na rokah... Za velikost in težo nisem dobila točnih podatkov (kao da se ne da čist točno zmerit), ampak mi je v bistvu čist vseeno.. samo res, kakšna razlika od nuhalne, zdaj pa je res že čist pravi človeček! Kaj pa bo, pa nismo dobro videli, čeprav se meni zdi, da sem vidla enga , samo itak ne vem, če sem prav gledala. Moj je bil tud čisto vzhičen, kaki lepi otrok bo to Aja, pa seveda, brcike so se končno začele, že par dni jih čutim, samo pri meni ni blo nobenih metuljčkov in mehurčkov, ampak kar takoj skor ko Ronaldo, mi je blo takoj jasno, da ne more bit kaj drugega ko bebika. Zdaj se mi pa večinoma zdi ko da mam noter eno hobotnico ki skoz mal miga.. je najbolj hecno v službi kokaj delam al pa se s kom kaj menim, bebika ma pa notri svojo fešto.. pol pa naj razmišljam o tem, kaj delam.. ni šans!! Joj, a je še katera ratala kaj pozabljiva? Jaz sem grozna, se ne morem spomnit ful stvari, ki sem jih ziher vedla, še posebej pa ne, kam sem dala ključe od avta
|