|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
22.3.2010 9:27:41   
mala biba

user posted image

user posted image
DEČEK & DEKLICA 

user posted image

PDP,NICK,Starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porod.,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)             user posted image

01.7. 2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj 
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image
user posted image  ANDREA2010
user posted image  anariya
user posted image  anonimna
user posted image  Srčekgirll - 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image

02.7. 2010
user posted image  mala biba - 27 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image
user posted image  azarmitra
user posted image  veky  
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj / user posted image  

03.7.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image
user posted image   Natasssa

04.7. 2010
user posted image  Kiwa - 25 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image

05.7. 2010user posted image
user posted image  vika1
user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola
user posted image  Nančka
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   chihuahua - 1user posted image /user posted image

06.7. 2010
user posted image  tinca10 - 22 let /ok. Lj (Dragomer)/1user posted image /Lj/
user posted image
user posted image  pelika

07.7. 2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan 

08.7. 2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image

user posted image  leaaa
user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image /
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image

09.7. 2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj/user posted image

10.7. 2010
user posted image  kammy
user posted image  čebela29
user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image
user posted image   krasevka - 29 let/3user posted image /Kras/user posted image user posted image /user posted image
user posted image   mami2b - 1user posted image /user posted image

11.7. 2010
user posted image  NMJ
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.7. 2010  
user posted image  mojcii
user posted image  čarodejka
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb 
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO 
user posted image  simonč
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image
user posted image  Srecka010 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image

13.7. 2010 
user posted image  skratek46
user posted image  sarazan

14.7. 2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj

15.7. 2010  
user posted image  krota
user posted image  o.k.
user posted image   lillygmail - 31let/2user posted image /user posted image

16.7. 2010

user posted image  Fenderca
user posted image  buškolinka - 29 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image
user posted image   tea213 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image

17.7. 2010
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image
user posted image  špelka - 32 let/Radovljica/2user posted image /user posted image /Jesenice

user posted image   myaa - 22let/1user posted image /Lj/user posted image

18.7. 2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image /user posted image
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  anckabancka (anonimna4)
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image
user posted image   00PoLoNa00

19.7. 2010  
user posted image  Anonimna

20.7. 2010
user posted image  tajam
user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image /

21.7. 2010
user posted image  tix - 21 let/1user posted image /Kr /user posted image
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image

22.7. 2010
user posted image  anonimna 13

user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image /
user posted image   oži - 34 let/6user posted image /
user posted image user posted image /user posted image

user posted image (23.7. - 23.8.)      user posted image

23.7. 2010
user posted image  Martinčka - 23 let/1 user posted image /Sg / user posted image   
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image

24.7. 2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj 
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image
user posted image   pikapolonica 20

25.7. 2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM/user posted image
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj 
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.7.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.7.2010
28.7.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj/ user posted image
user posted image  september1
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.7. 2010

user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image   naja7 - 
user posted image   boni25 (PDP ali 30.7)

user posted image   naja7 - 21let/1user posted image /Črna na Koroškem/user posted image

30.7. 2010

user posted image  eelyy
user posted image  bika

31.7. 2010 
OTROČKI JULIJK.....SKUPAJ 15....OD TEGA 11 user posted image IN 10  user posted image user posted image

user posted image SKUPAJ JULIJSKE  user posted image NOSEČKE  2010 = 99user posted image
user posted image

Silvya.....vedno boš znami....in tvoj user posted image prav tako!

user posted image

user posted image ŠT.PUNČK =17       user posted image ŠT.FANTKOV=13

user posted image ŠT.PRESENEČENJ=15

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
22.3.2010 9:35:08   
mala biba
Drage moje souser posted image user posted image

Spet se je nabralo nekaj podatkov, tako da je bilo treba urediti seznamčke...sem prav vesela, ko urejam to in vidim koliko novih bitij bo pokukalo na svetuser posted image user posted image ....skupaj nas je že 99user posted image ....pje bo otročkov:):).....smo pa le dosegle številko 100 pri pisanju....prave čveke...prav je tako!user posted image ....

Prosla bi vas, če lahko pregledate svoje podatke in se vam že v naprej opravičujem, če sem kaj zgrešilauser posted image ....bom popravila obljubim....kr opozorite me!

Hvala vsem za čestitke za rojstni dan....sem še za vse vas pojedla torticouser posted image ...pol pa ni čudno če kile rastejouser posted image ....

Celjanke in okoličanke
, če se že ne moremo udeležiti tortice v Lj sem tudi jaz za to, da si jo privoščimo v Celjuuser posted image

< Sporočilo je popravil mala biba -- 22.3.2010 9:38:28 >

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2477
22.3.2010 9:47:42   
strelka84
Dobro jutro,

jaz sem bila pa danes že pridna in sem že prišla s sprehoda. Sva šla z user posted image , ker ima danes popoldne službo. Drugače je vse ok, user posted image že pridno brca vsak dan. je prav lepo čutit brcike.komaj čakam naslednji pregled da vidim mojga sončka.Pa mogoče nam uspe pogledat spol, ker na morfologiji se je tolk premikal, da G ni mogla točno videt kaj ima med nogamiuser posted image
tix-tudi jaz bi prosila za geslo

IZVIRNO SPOROČILO: đanika

Sem pa razmišljaja punce ki ste iz Celja oz okolice kaj če si tudi me spravimo na kako kavo oz tortico. Kaj pravite?

Z veseljem :)

Vse tiste, ki pa imate danes preglede, pa uživajte ob gledanju vaših malih user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
22.3.2010 9:52:47   
DanijelaNeli
Jutro...
...ni kaj preveč dobro,če samo vreme pogledamo... pri nas dežuje...

Ta mala je že v vrtcu,...nisem vedla la naj jo peljem al ne...Sem rekla, naj se gre mal zdivjat,...

Popoldne pa imamo psihološki sistematični pregled,ta pride pri 3 letih. V sredo pa sistematski pregled pri njeni pediatrinji.
Še dobro,da smo prišle na vrsto,ker ima gromozansko gužvo.Je privat s koncesijo in niti ne sprejema novih malih pacientov.Po rojstvu sem za Neli glih kar dobila karton pri njej. Za novega user posted image  pa bomo zrihtali,da bo tudi pri njej,ker je na Obali najbolj priznana in meni je ful fejst.

Pilotina..kam greš na 3D?

Nicolina...najbolje je,da se pozanimaš pri kakšnem strokovnem delavcu glede tega.Če si neprekinjeno zaposlena več kot 12 mesecev,s porodniško ne boš imela težav...imaš polno.
Ampak,kot sem rekla...najbolje vprašat. Pa srečno!

Mala Biba...lep seznamček.user posted image  Nas je pa res veliko user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2479
22.3.2010 10:04:00   
candy24
Dobro jutro,

kako ste kaj? Meni pa danes ni všeč vreme zunaj. user posted image Upam da se kmalu izboljša, ker je tako fajn s sončkom v trebuhu sedet na sončku. user posted image

Glede izbire pediatra - tiste, ki že imate izkušnje s tem... Kdaj ste izbirale pediatra? Takoj po prihodu domov iz porodnišnice ali že kaj prej?

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
22.3.2010 10:19:30   
Martinčka
DanijelaNeli jaz sem zaljubljena v en full staromoden voziček z veeelikimi kolesi od Inglessine Classica. Sem ga dala v album... sam v albumčku je v roza barvi, kar ne bo prišlo v poštev ker bi ga rada imela za vse otročeke, ne samo za prvega... mogoče moder ali bež... sam ga morem prej videt in sprobat ter možeka morem še navdušit ker njemu se to ne dopade:) njemu je všeč stokke.

mene pa vedno bolj ledvice matrajouser posted image ... se vidi da otroček raste in mi vedno bolj pritiska na vse organe... pa še zadnjič mi je gin. rekla da bolj zadaj nosim (ker jaz sem skos mislila da spredaj)...

skoraj vsak dan me full zaboli če se tako na pol na bok in na pol na trebuh uležem.. in takrat ko me full zaboli opažam da je ravno dojenček tam v tistem kotu zabuban... sej ni mogoče da bi dojenčka kaj zabolelo a ne? sej vem da je čudno vprašanje, ker ga plodovnica varuje, sam je res tako čudno, da vsakič ko me zaboli ugotovim da je ravno na tistem delu dojenčekuser posted image

drugače mi pa naš user posted image  včasih taako dol pritiska da joj.. potem pa še brca čist spodaj in se mi zdi da bom kr njegovo nogico zagledala ko bom lulalauser posted image user posted image user posted image  haha...

v soboto sem kupila dva kompletka za oblečt, danes pa sem po pošti dobila bodije za novorojenčke in spalno vrečo in sem čist navdušena ker je vse taaaako lepo da komaj čakam da že dobimo tega našega dojenčka v rokeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2481
22.3.2010 10:29:00   
TandJ
ojla punce.

Pozabila sem vam povedat da sem mizo v Zvezdi ze jaz rezervirala in sicer na ime Julijke. V kotu in tam kjer ni prepiha. Tako, da jutri vabljene...

Drugace pa pri nas ni nic nobega. Dojencek veselo brca... :) zvecer hodimo po 2-3x na WC.
Zelezo sem tudi zacela jesti tisti sirup... Bomo vidli kako bo s prebavo... Dlje ko bom odlasala, slabse je...

Drugace pa za tiste, ki ne veste, ta tedn telovadba v Fuzinah odpade!

Jaz sem imela vceraj soping za dojencka in sem kupila toliko lustnih cunjic za dojencka. In sicer se ful splaca H&M in C&A!user posted image

A imate katere priporocilo glede pasu za trebuh? Kdaj se ga priporoca? Prosim za kaksne informacije, ker resno razmisljam o nakupu... Baje naj bi pomagal tudi pri hrbtenici, saj pomaga pri podpori trebuha...

Lep dan 

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
22.3.2010 11:02:25   
DanijelaNeli
Martinčka...sem videla v albumu tvoj sanjski voziček.user posted image
Meni je tudi scenski.Tista posteljica v rjavi barvi pa je res izjemna...nekaj posebnega...V živo more bit še lepša...ko je pa user posted image  v njej pa sploh! A računaš,da jo boš dobila v Italiji?

Ajd,hitro daj slikice še od vreče pa bodijev...

Joj,meni pa se je začelo...verjetno kot pri Neli...,me že boli medenica.Ne non stop,ampak vsake toliko...Križ pa itak,je že standard.Danes me za izjemo (še) ne boli. Upam,da se bo pikica kaj premaknila naprej...
..in se vse skupi mal premaknilo...ker zdaj mi verjetno prečno leži...tako,da imam pod prsmi kar vsekano in pol trebušček.
Zadnjič mi ni verjela ena prodajalka v Mullerju,da sem že v 22.tednu...mi je rekla,da kje imam trebuh?user posted image

Sem dobila modrc za dojenje z Mullerja..superca je!user posted image

TandJ...a imajo veliko na izbiro v H&M-u? Kakšne so kaj barve?... A je kaj oranžnega? Mi je takšna nevtralna barva,ki paše tako user posted image  in user posted image ...čakamo 31.3.,H&M -Planet Tuš!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2483
22.3.2010 11:20:41   
Martinčka
DanijelaNeli ja sem upala da jo bom dobila v Italiji pa mislim da sploh ne bom šla v Italijo... ker sva v soboto šla v Gradz ko sme se res boljše počutila in niso od opreme nič kaj lepega imeli, in zdaj sme v dvomih da imajo v Italiji kaj boljše... bom verjetno kar mizarju dala delat vse skupaj!?

Bom poslikala spalno vrečo... drugače pa jaz sem nevtralne stvari zdajle vse v večini nakupila preko suisses.si in sem res full zadovoljna z vsem kar sem dobila.. ta vreča za spat mi je pa naaaajboljša:) bom še isto posteljnino zraven naročila... pa v C&A sem vidla dost nevtralnih stvari -rumena, oranžna, zelena, rjava, bež...

Neposredna povezava do sporočila: 2484
22.3.2010 11:36:33   
.tojeto.
Pozdravljene Julijke. Se že zelo dolgo nisem oglasila, pa rajši ne naštevam vseh izgovorov zakaj ne..., ampak berem vas pa redno, je tako fino, ko dobim odgovore na vprašanja še predno se mi sploh pojavijo user posted image Drugače pa bomo mi dobili user posted image . Naslednji pregled imam 01.04.. Moram kar nekam potrkati, ker do sedaj nisem imela še prav nobenih težav. Se mi pa zdi, da moj trebuh zadnje dni vidno raste, se tudi vam zdi, da so trebuščki v teh tednih začeli pospešeno rasti?

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
22.3.2010 11:42:00   
candy24
TandJ super da si že rezervirala mizo za jutri! user posted image Jaz pridem. Upam da nas pride čim več. user posted image

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
22.3.2010 11:45:02   
petrca2507
Meni jutri ne bo uspelo priti, ker imamo v Cantini službeno kosilo ob 16.30. Uživajte na torticah.

www.petrca.net

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
22.3.2010 12:13:18   
Martinčka
DanijelaNeli evo že nalagam gor v album svojo kolekcijo cotk ki smo jih do zdaj kupili v nevtralnih barvahuser posted image
sem se potrudila in vse na novo odpakirala:) user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
22.3.2010 13:02:01   
DanijelaNeli
Martinčka...mislim,da je v Italiji isto...mogoče še kaj dražje kot v Avstriji.Ker oprema,kot so posteljice,koši,in podobni leseni deli...mislim,da kar dragi v Italiji,ker tam imaš te salone z nabitimi cenami.Ikea pa je povsod ista,in ne moreš primerjat tisto tvojo posteljo z Ikeino.Ker v slednji je kar je in ni neke hude kvalitete.Mizar pa ti jo naredi lahko točno tako kot imaš jo v albumu!

Lahko vprašam jaz enega prjatla,ki dela v Italiji v eni firmi,kjer se ukvarjajo z lesom,izdelovanje in prodaja pohištva.On mi sigirno znal povedat kaj in kako.

Grem pogledat albume...in še dodati moram kaj...

Glede oblačil...jaz sem kar odločena med nevtralnimi barvami-oranžno in rumeno...pa kakšna zelena cotka se bo našla...

Ne bom pa pretiravala s kratkimi rokavi,...Glede na to,da sem konec julija...

Neposredna povezava do sporočila: 2489
22.3.2010 13:07:09   
DanijelaNeli
Martinčka...točno takšne stvari kot imaš v albumu se mi dopadejo.user posted image user posted image user posted image Crtkane,moderne,lepih barv .... ker tiste pocukrane preveč otročje stvari (ala Pikapolonica,Baby center) se mi ne dopadejo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2490
22.3.2010 13:23:10   
Martinčka
DanijelaNeli jaz pri opremi sobice ne bom šparala! Zato sem tudi mislila iti v italijo v kakšno trgovino kjer imajo res dobre sobice (posteljice in zibke) ampak ne vem kam naj grem ker v teh shopping centrih se mi zdi povsod vse enako.. v sloveniji, avstriji... sem že po forumih spraševala kje se da v italiji blizu meje kaj dobrega kupiti (ne glede na to koliko stane) pa mi nobena ni znala povedatuser posted image ...
v parizu sem našla enkrat eno trgovino ki je bila za dol padit.. vse tako kot bi jaz imela... v masivnem lesu s kakšnim lepim zaobljenim detajlom vmes.. res super! in kaj takšnega zdaj iščem... pa nimam sreče! tako da če kaj izveš bom full zadovoljna/hvaležna/presrečna!

tudi jaz ne maram preveč nacukranih stvari za oblačit... imam sicer dva rožasta bodija od Esprita če bi bila pupa ampak to je pa vse... jaz ne maram sistema: "če je punčka pa naj ima vse rožasto in v roza barvi"... meni so takšni nevtralni vzorčki najlepši ko so dojenčki še majhni.. potem ko pa rastejo se pa tudi garderoba spreminja in postanejo bolj punčkasti ali bolj fantovski...

DanijelaNeli daj še ti kakšno slikico gor...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2491
22.3.2010 13:45:45   
DanijelaNeli
Glej jaz živim blizu meje...Monfalcone je tisti standard,kot ga imaš tudi v Avstiji,dobiš tudi pri nas takšno....
Vem,vem kakšen stil se ti dopade...že ko sem vidlea tiste zibke in posteljo sem takoj vedela kam ciljaš.
Meni se itak to glede notranjega opremljanja ful dopade,in imam nek smisel...veliko sem že videla in prebrala o teh modnih interierih.

Glej,jaz bom vprašala tega,pa mi bo on povedal kaj in kako.Mogoče ga že danes pokličem...

Oblekice...Od Esprita imam tudi jaz nekaj... in se mi zdi kar vredu kolekcija.
Ne maram raznih Medvedkov Pooh-jev,raje kakšni lepi vzorčki,kot praviš ti...Zato meni roza-modra kombinacija odpade.... Ne rečem,tu pa tam kak kos,...

Slikice od bušija pa bom dala gor,samo jih morem prej skenslat dol s telefona...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 22.3.2010 13:46:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 2492
22.3.2010 13:52:25   
naja7
Jaz sem drugače iz koroškega konca veliko časa sem v lj ampak ne morem na tole srečanje ker sem sedaj na koroškem, celje oz. okolic mi je veliko bližje in sem tudi jaz za kakšno tako srečanje.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
22.3.2010 14:12:18   
tinca10
tix: še meni geslo prosim

juhuhu sm imela žur s temle forumom dve uri, da sem prebrala za zadnjih 5 dni vse... sva malo pobegnila na morje in me je skor kap, ko sem vidla kaj vse ste spisale user posted image

glede izvornih celic se tudi mi2 še odločava... sem govorila z Neocelico in z Izvorno celico (Vita 34) in te prepričujejo ko hudič, samo kaj ko se mi zdi stvar še tako v povojih... bomo vidl

če mi bo čas dopuščal se tudi jaz oglasim jutri v zvezdi

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
22.3.2010 14:15:28   
Martinčka
DanijelaNeli no ko kaj zveš pa sporoči... meni se nekot ne dopadejo te barvne otroške sobice.. sej vem da sem mogoče krivična ker otrokom je pa ravno to všeč, ampak bom poskusila sobico raje s posteljnino in kakšno tapeto narediti bolj pestro, pohištvo bo pa ostalo masiva, ker ga lahko ima potem tudi otroček ves čas in ne samo kot otrok... pa itak sem zdej bolj sebična in gledam vse kaj je meni všeč in ne kaj otroku... ne vem zakaj sem takšna sam se mi zdi da je otroku pač vseen ali je v rdečem vozičku ali pa rozastemu in v beli zibki z rozastim baldahinom  ali pa v rjavi zibki z bež posteljnino:)
ko bo pa otrok starejši bo pa tako želel vsa sam zbirat in takrat pač moja beseda ne bo kaj veljala.. tako da si bom zdaj dala duška in kupovala stvari ki so meni všečuser posted image

Gugalnik za dojenčka bova tudi imela v temno rjavih barvah v kombinaciji z zeleno natur.. tako da mi paše v dnevno in bo brez slabe vesti lahko ves čas tamuser posted image ... in potem od kakšne kolegice slišim da to pa res brezvese ker otroci imajo radi žive barve.. verjetno res, ampak se mi zdi da gugalnik ki tako ni predolgo uporaben da je pač vseeno kakšne barve je!? do takrat ko mu bodo barve bolj pri srcu pa tako več ne bo potreboval gugalnika!?
mi je pa drugače svetovni tale gugalnik in tega bom naročila:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2013&e=zen-product&pid=43985 

no sedaj nas je pa že kar nekaj ki bi bile zainteresirane za srečanje v celju!? sedaj pa naj katera ki je iz celja pove kje je kakšen fajn kotiček da bi se tam lahko dobile!? Jaz poznam samo City Park in PlanetTuš!? v obeh vem da imajo super slaščičarno ampak prostorsko je pa malo čudno, ali ne!?
no zbiramo ideje še za nas "celjanke"user posted image

lp

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
22.3.2010 15:10:53   
TandJ
martincka- tale gugalnik je pa res lep. ne mom vrjet. ker tazga bi pa jz tut mela...
kje ga bos pa narocila? ker cena je v dolarjih.
jaz sem se zaljubila kar v vekaj stavri iz amerike, sam k ne vem kako je z narocanjem iz tam?mogoce ti kaj ves? imajo pa drugace ful lepse stavri kot pri nas pa ful bolj normalne cene..
sporoci
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2496
22.3.2010 15:30:48   
TandJ
martincka...glede na tvoj okus si poglej na www.target.com pod baby stvari. to so pa res lepe stvari, ki se jih pri nas tezko dobi. ce pa se je pa ful drago.
od tukaj bi jz ful narocila...
lp

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
22.3.2010 15:47:43   
Martinčka
TandJ jaz ga bom naročila preko Ebaya ker drugače ne gre... preko ebaya stane okoli 180 dolarjev, potem te pa pride še pošta okoli 140 dolarjev in potem se ti zaračuna še carina 20% ko pride v slovenijo... ampak midva sva se odločila da ga bova imela ker nama je res všeč:)

bom pogledala še tvoj net naslov zdajle da vidim kaj imajo... jaz sem že full vsega pregledala in se v ameriki marsikaj dobi po mojem okusu, sam je problem ker te pride skoraj dvakrat dražje zaradi poštnine in carine...tako da kaj preveč namišljevati se ne gre:) user posted image user posted image user posted image .. sem si pa jaz za poroko full velik stvari naročila iz amerike ker se je full splačalo.. od stojal za imena za sedežni red do vrečk za rižeke... itak je pa najboljše če kaj podobnega najdeš da imajo v angliji ko ni carine in še poštnina je ceneje!

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
22.3.2010 16:05:39   
DanijelaNeli
Ajd,zdej pa delate skomine s temi posteljicami in ležalniki....
Martinčka...ta tvoj pa je res fancy...se mi dopade.

Neposredna povezava do sporočila: 2499
22.3.2010 16:12:11   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: TandJ

A imate katere priporocilo glede pasu za trebuh? Kdaj se ga priporoca? Prosim za kaksne informacije, ker resno razmisljam o nakupu... Baje naj bi pomagal tudi pri hrbtenici, saj pomaga pri podpori trebuha...

Lep dan 

tandJ, jaz sem imela prejšnji teden prvič fizioterapijo in mi je fizioterapevtka priporočala pas, ampak ne za podporo trebuha ampak ga namestiš nižje dol, da ti medenico skup drži. za sprehod pravi da je to odlično. nikakor pa se naj ga ne uporablja za podporo trebuha...vaje je treba delat...sem jih opisala na nosečnosti (un prvi podforum k je...tema bolečine v medenici)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?