|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
20.3.2010 10:11:55   
Bina 83
Kako lepo je blo danes spati pol ure dlje kot ponavadi! user posted image Ampak bo vsak čas že ponedeljek tuki, noro kako hitijo dnevi in tedni-se mi zdi da je bli še včeraj ko sem zvedela najlepšo novicouser posted image !

Po mojih izračunih delam še natanko 5 tednov, potem za en teden na morje, potem še dva tedna delam in na dopust!user posted image Mislim da se še sploh ne zavedam kako bo vse skupaj hitro minilo!

Naj vam povem kako so minile moje noči pretekli teden, če se bo slučajno še kakšna znašla v podobni situaciji:
v ponedeljek sem se zbudila z bolečinami v desni roki (od komolca navzdol, vključno z sredincem in prstancem). Mislila sem da sem si pač zaležala roko. Isto se mi je zgodilo v noči na torek! V sredo ravno tako, le da še s hujšimi bolečinami na popolnoma istem mestu! Čisto nič mi ni bilo jasno kaj se dogaja, ko se mi je v četrtkovi noči ta bolečina še stopnjevala. Pomislila sem že na vse živo: da me revma trga pa še hujše misli so me spreletavale!

Včeraj sem o tem potožila sodelavkam. Očitno je naša deklica v trebuhu tako ležala, da mi je pritiskala na določen živec! Isto se je dogajalo moji sodelavki: Začelo se ji je v 5 mesecu in je trajalo do poroda-zaradi neprespanih noči je morala iti na bolniško! Groza!
No, današna noč je minila brez bolečin le mravljinčasto roko sem imela-močno upam da se bo to prenehalo!

Ustvarile ste zelo lep albumuser posted image user posted image user posted image -upam da mi bo v kratkem tudi meni uspelo naložit fotke gor!

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
20.3.2010 10:23:01   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Naspala sem se,predvsem pa spočila moj križ.Včeraj sem mislila,da znorim kako me je bolel...za crknit.Upam,da se pikica kaj premakne bolj naprej...Ma te bolečine imam tudi zato,ker nič ne počivam čez dan...se ne vležem.
Kako je kaj s tistimi user posted image  ki nosite bolj odzadaj?

ja, jst tud nosim zadaj (posteljica sega v fundus - karkoli že to pomeni) in me zaenkrat križ nič ne boli...me pa zato trtica boli že kak mesec...je prav zoprno vstajat iz sedečega položaja, medtem ko pri vsedanju bolečin ne čutim nič - HB

Neposredna povezava do sporočila: 2452
20.3.2010 12:43:57   
anajrim
punce da vas ne hitro pozravim.

Lep vikend želim!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
20.3.2010 18:53:52   
đanika
..čeruser posted image

kako smo danes? Jaz tudi že 3 tedne slabo spim ob 4 zjutraj se zbudim potem se premetavam po postelji, ko je pa treba ob 6 vstati bi pa spala. Vrjetno se to že navajamo kako bo treba ponoči vstajat, da pol ne bo preveč hudo.

Sem pa razmišljaja punce ki ste iz Celja oz okolice kaj če si tudi me spravimo na kako kavo oz tortico. Kaj pravite?

Ja album je pa zakon :) lepo se imejte.

lp

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
20.3.2010 19:28:37   
soncekray
Cao punce..

Tix hvala za geslo. Res je fajn pogledat slikce. Se bom potrudila da tud sama kaksno dodam. user posted image

Jaz sem bila v sredo spet na pregledu. Vezi so me namrec tako bolele, da mi je v dolocenih trenutkih slo na jok. Zdaj je malo boljse, ampak bolecine cutim vsak dan. Vceraj sem bila pri homeopatinji. Danes sem zacela s terapijo. Upam, da bo pomagalo.

No najpomembneje je, da je nasa babika vredu. Taaak jo je lepo gledat na ekranu. Zivahna je kot zivo srebrouser posted image

Tehtala je 575 g in 18 cm od glave do trtice.

V torek imam ponovitev morfologije(samo glavo, zaradi tega ker jo je zadnjic skirvala)

Ce se bo lepo pokazala, bomo naredili tudi 3D. Kak sem ze radovednauser posted image

Mi2 sva se odlocila shranit maticne celice. Ce clovek pomisli, koliko denarja damo letno recimo za zavarovanje avta, pa nam je vsem to nekaj normalnega... Upam in si zelim da maticnih celic nikoli ne bomo rabili. Ce pa jih bomo, je pa vsako majhno upanje neprecenljivo.

Tak, zdaj grem pa na kauc. Me taaak boli kriz, ker sem cel dan nekaj pospravljala, pa cistila..

Lep vecer vsem
user posted image

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
20.3.2010 19:30:02   
soncekray
Aja se to sem hotela vprasat. Je katera od vas iz Mb? Jaz bom v tednu pred Veliko nocjo v Mb in bi se z veseljem dobila na kaksnem caju, tortici..

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
20.3.2010 20:08:10   
anajrim
Soncek ray - glede vezi imam jaz iste probleme, mi je pa moja G svetovala naj s kupim nosečniški pas in sem ga kupila v LA VIE za 15 eur in res pomaga, jaz ga uporabljam ko grem na kakšen daljši sprehod ali pa ko dolgo stojim, ni pa priporočljivo ga nosit skoz, ker se potem vse skupaj le še poslabša!!! Priporočam!!!

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2457
20.3.2010 20:41:22   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: soncekray

Ce clovek pomisli, koliko denarja damo letno recimo za zavarovanje avta, pa nam je vsem to nekaj normalnega... Upam in si zelim da maticnih celic nikoli ne bomo rabili. Ce pa jih bomo, je pa vsako majhno upanje neprecenljivo.

To pa si lepo napisala...user posted image

Oooo kak dan je bil za nami...glede vremena je blo slabo...ven smo se odpravile nekaj po dveh popoldne.Obiskov nisem imela...sem pa šla k eni kolegici na en dolg sprehod z vozički in še malo pri njej smo kramljale.
Prejle pa smo bili pa vsi trije pri enih sosedih,skoraj do 20h..mulci so se nadivjali.

Jaz ne morem verjet koliko energije ima ta mala...,ker je od 8h zjutraj pokonci.Popoldne mi sploh ne hodi več spat.

Zdaj pečem v pečici žepke iz listnatega testa...polnjene z več vrstami nadeva sirni,špinačni,hrenovka,losos,...Smo že kar lačni od kosila...

Neposredna povezava do sporočila: 2458
21.3.2010 7:41:33   
nicolina
Dobro jutro,
vam skuham user posted image .

Včeraj smo se mal potepali, sicer je blo bolj švoh vreme, ampak vseeno. Komaj čakam soooonceee..... Pa še moja sestra je s tamalim na obisku in imamo doma kar pestro, ni dolgčas, mulci so komaj zaspali ob 22h user posted image user posted image , energije na pretek.

Soncekray, res si lepo napisala...kolk damo denarja za druge stvari, pa se nam zdijo samoumevne. Sej hvala bogu, da ne bi matičnih celic nikoli potrebovali, samo kaj, če se kaj zgodi...pol so res neprecenljive vrednosti.

Punce, dejte mi povedat za dopust. Zadnjič mi je naša tajnica nekaj omenila, da če delaš manj kot pol leta koledarskega, ti pripada samo polovica dopusta. user posted image  A je to res, kje bi si lahko o tem prebrala, a pozna katera link? Skoraj ne verjamem, da je to res...

Lepo nedeljo...

< Sporočilo je popravil nicolina -- 21.3.2010 7:42:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 2459
21.3.2010 8:53:55   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

Sem pa razmišljaja punce ki ste iz Celja oz okolice kaj če si tudi me spravimo na kako kavo oz tortico. Kaj pravite?

Z veseljem :)

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
21.3.2010 9:09:39   
pilotina
v petek sem bila na pregledu, nisem imela UZ...G sem povedala za otrdevanje trebuha in mi je pregledala MV, ki je hvala Bogu zaprt

mala biba...naslednji pregled imam 09.04.2010

vidim, da se pogovarjate o matičnih celicah...midva še tudi ne veva kaj bova, morava še malo razmisliti

naja7 user posted image za dobro opravljen pregled in čestitke za user posted image

mami2b...sem vesela, da si bolje...le pij naprej čajčka, da si nabereš moči

u Martinčka...sedaj vas grem pa pogledat, nisem bila nič na albumu...kot sem že napisala, bom moje slikice naložila takoj, ko dobim vrnjen moj PC...evo sem si ga ogledala in ste vse krasne, bušiji pa zelooo lepi

arruba...user posted image za dobro opravljeno MF in super za brcike...meni so brcike nekaj najlepšega

Zveezdica...tudi meni se je dogajalo podobno pred dvemi tedni...sedaj pa spet spim in spim, podobno kot prve tri mesece, ob devetih zvečer še komaj gledam, mogoče pa me daje spomladanska utrujenost user posted image

Bina83...a joj, to pa nisem vedela, da se malček lahko tako vleže, da te tko pol boli user posted image ...upam, da se ne ponovi

< Sporočilo je popravil pilotina -- 21.3.2010 9:11:01 >

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
21.3.2010 9:23:28   
DanijelaNeli
Jutro!!!
NIcolina...hvala za user posted image .Meni jo je skuhal  user posted image .S ta malo sta se zbudila ob 8h..pol sem se še jaz prebudila...potem pol urce crtanja...
Sva se ji smejala,ker jemra isto kot jaz,da ko kaj boli...me buba križ,pol ji je krulilo v želodčku-je rekla,da ji dojenček brca,...user posted image

Zdaj se gremo oblečt pa v trgovino...

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Punce, dejte mi povedat za dopust. Zadnjič mi je naša tajnica nekaj omenila, da če delaš manj kot pol leta koledarskega, ti pripada samo polovica dopusta. user posted image  A je to res, kje bi si lahko o tem prebrala, a pozna katera link? Skoraj ne verjamem, da je to res..

Mi je žal,ampak je res...Če imaš pred nastopom porodniške najmanj 12 mesecev delovne dobe,ti pripada normalna porodniška.
V nasrotnem primeru pa le 55% minimalne plače+2 % za vsak mesec zaposlitve.

Zdaj nevem za kakšen primer gre pri tebi.

Tiste pa ki niso upravičene porodniške,pa dobijo le starševski dodatek,ki znaša 193 evrov. Malo,ne?

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 21.3.2010 9:25:26 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
21.3.2010 10:34:18   
balem

Tiste pa ki niso upravičene porodniške,pa dobijo le starševski dodatek,ki znaša 193 evrov. Malo,ne?

Joj me kr razjezi ko tole vidim!!!! Folk, ki se mu pa ne da delat vleče več denarja na soci, kot bo dobila ena mamica, ki more skrbet še za dojenčka!! Mam kolegico, ki je na zavodu že par let, stara tok kot jst, nima enega dneva delovne dobe, in vleče polno soco, dela na črno in sploh žvi bolš kt jst! Pol mi pa prjav zadnjič, pa sej maš ja skor 500 eur plače, pa še tvoj, mata pa ja dost user posted image
Lani so dobil pa še nek dodatek... Pol so jo pa na javna dela hotl dat, pa takoj klicat okol pa veze vlečit, da ji ja ne bi blo treba it delat!

Za to, da folku lenobo podpira država! Sej nč ne rečem, kolk je takih, ki dejansko zgubijo službo in ne morejo dobit druge pa ful je takih ko so dejansko bogi. Sam sej ni čudn da je tolk ljudi prijavljenih vsak zase... Sej ne moreš drgač, namest da bi podpiral mlade družine! Z mojim sva mela plan se poročit, pa čist iskreno ne vem al nama bo sploh uspel,al bova vse skup mogla prestavit, ravno zarad financ user posted image
Zadnjič mi je ena celo razlagala, da se je en par, ko otroc skup hodjo v vrtec, loču ker niso dobil drgač prostora v vrtcu.

Neposredna povezava do sporočila: 2463
21.3.2010 11:09:55   
Špelka
Ojla!

Tix - jest bi tud prosla za geslo - prosiiimmm!!! Pa ob priliki prispevam kakšno slikico!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu lillygmail)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
21.3.2010 11:19:34   
Špelka
Ojla!

Kolk je to zanimivo: zdej sem na itrco preletela vaše poste in ve na veliko sanjate voje sončke! user posted image NAj povem, da sem tudi jaz 14 dni nazaj sanjala - punčko! Bomo julija vidli ker na morfologiji nismo nič vprašali!

Glede počutja pa - zadnje par dni sem bla bolj kot ne zanič - krči, bolečine, poleg tega sem zvedla eno žalostno zgodbo od kolegice ki je rodila v 28. tednu - pa bolje da ne veste... V četrtek mam spet pregled, da vidimo, kako je z mojo posteljico - ali je čisto zares previa.

MAla Biba pa še za seznam: doma mamo že 1 punčko, sem z RAdovljice, rodila bom na Jesenicah, stara sem 32 let (uh, matr, a tolk??!!).

Uživajte in merkajte svoje trebuščke!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
21.3.2010 12:17:18   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: balem

Joj me kr razjezi ko tole vidim!!!! Folk, ki se mu pa ne da delat vleče več denarja na soci, kot bo dobila ena mamica, ki more skrbet še za dojenčka!! Mam kolegico, ki je na zavodu že par let, stara tok kot jst, nima enega dneva delovne dobe, in vleče polno soco, dela na črno in sploh žvi bolš kt jst! Pol mi pa prjav zadnjič, pa sej maš ja skor 500 eur plače, pa še tvoj, mata pa ja dost user posted image
Lani so dobil pa še nek dodatek... Pol so jo pa na javna dela hotl dat, pa takoj klicat okol pa veze vlečit, da ji ja ne bi blo treba it delat!

Za to, da folku lenobo podpira država! Sej nč ne rečem, kolk je takih, ki dejansko zgubijo službo in ne morejo dobit druge pa ful je takih ko so dejansko bogi. Sam sej ni čudn da je tolk ljudi prijavljenih vsak zase... Sej ne moreš drgač, namest da bi podpiral mlade družine! Z mojim sva mela plan se poročit, pa čist iskreno ne vem al nama bo sploh uspel,al bova vse skup mogla prestavit, ravno zarad financ user posted image
Zadnjič mi je ena celo razlagala, da se je en par, ko otroc skup hodjo v vrtec, loču ker niso dobil drgač prostora v vrtcu.

Ja na žalost je res,tako kot si napisala. 
In koliko je takšnih... Ampak jaz pravim,tako...sej ljudje vidijo in vejo kaj kdo dela...al je človek delavec al luftar,ki mu je moto:"Kaj bi delal,da ne bi delal?"..in imel vse.
Zato se točno ve,s kom si je človek kaj prislužil in zato ima.Ampak tako se potem tudi ceni stvari...je razlika če si si prigaral-zaslužil s svojim delom ali na račun ne dela-zavodov,ali pa samo svojih staršev ali sorodstva.
To je moje mnenje...

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
21.3.2010 12:21:37   
anajrim
Nikolina - kar se tiče dopusta ti pripada tako kot je rekla. Do 6 m - vsak mesec dva dni - torej imaš 6krat 2je 12 dni dopusta. vsaj pri nas je tako, se pa pozanimaj...

DanjelaNeli - naš mali razgraja od 6h zjutraj pa do 20h, ima res preveč energije in ne hodi popoldan spat, v vrtcu ja doma ne!!!

MI pa jutri odhajam o na morje za 5 dni na dopust, komaj čakam in smo že vse spakirali!!!
Uživajte!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
21.3.2010 12:22:50   
arruba
IZVIRNO SPOROČILO: tea213

Če imate malček časa, pa si poglejte še tole...... http://www.youtube.com/watch?v=IqJNYYMP5tQ

Ojoooj šele danes sem tole pogledala... noro, upam da takole ne zgledam jaz kadar se doma derem pred špeglom.. takile mali so še luštkani, jaz stara koklja pa najbrž precej manj..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea213)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
21.3.2010 12:23:36   
DanijelaNeli
O že poldan je... Jaz pa danes uživam v pripravljanju kosila... Ribe...

Orade s krompijem v pečici s češnjevci in olivami+motovilec.... Perfekten,predvsem pa zdrav obrok zame,ta večjo in ta malo pikico...user posted image user posted image
user posted image  bi itak jedla lahko vsak dan,ker jih obožujem... Meso pa mi je vedno bolj user posted image .Jem le purana,piščanca,od svinjskega pa sem se navadila le na svinjsko ribico-ombolo,ki mi je tudi ful dobro..ker ga lahko narediš na 100 in 1 način... Mojegauser posted image pa sem tudi kar lepo navadila,da ne sploh ne jemo več toliko svinjskega oziroma na splošno mesa,kot smo ga cajte nazaj...

Kuhinja kliče...

Neposredna povezava do sporočila: 2469
21.3.2010 19:38:16   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: balem

IZVIRNO SPOROČILO: đanika

Z veseljem :)

tudi jaz z veseljem.. vendar jaz sem bolj rizična ker nikoli ne vem kako se bom počutilauser posted image  vsekakor pa sem zato da se najdemo tudi me skupajuser posted image

jaz pa že ceeel mesec čakam da mi pride ena gospa pokazat moj sanjski voziček, in ravno včeraj ko nisem gledala meilov mi je napisala da bi danes mi ga prišla pokazat... seveda sva se zgrešili... sem taaako žalostnauser posted image ...

DanijelaNeli pa si le prišla do ribicuser posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
21.3.2010 20:29:36   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka
jaz pa že ceeel mesec čakam da mi pride ena gospa pokazat moj sanjski voziček, in ravno včeraj ko nisem gledala meilov mi je napisala da bi danes mi ga prišla pokazat... seveda sva se zgrešili... sem taaako žalostnauser posted image ...

DanijelaNeli pa si le prišla do ribicuser posted image

Martinčka..takoj se zmenit za naslednji termin ogleda.user posted image  O kakšnem si že ti govorila?

O ja,user posted image  so bile odične... ta mala je ful pojedla,ker jih tudi obožuje..še motovilec se je lotila jest,ker ga do sedaj ni.user posted image

Dan gre h koncu...ta malo sem zrihtala pod tuš in v pižamico..spala vem,da ne bo še,...ker je popoldne oddremla eno urco.

Jutri pa spet nov dan,ponedeljek...vsem želim en lep korak v nov delavni ali nedelavni teden.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
22.3.2010 6:14:45   
nicolina
Dobro jutro,

Martinčka, kakšna škoda....upam, da se boš zmenila.user posted image

Danijelaneli, hvala za razlago. user posted image  Samo jaz bom imela letos 10 let delovne dobe in ona mi je rekla, ker bom v letošnjem letu delala manj kot pol leta, zaradi tega naj ne bi izkoristila celega dopusta. To se mi zdi čudno user posted image , če sem pa že dobila odločbo za 30 dni dopusta v letošnjem letu. Moram se še pozanimat.

Počasi bo treba v službico.....lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 2472
22.3.2010 8:19:15   
đanika
Jutro

jaz sem se pa v služi dogovorila, da moram porabiti ves dopust za 2009 in 10 dni letošnjega. Vse ostalo si prenesem in bom po porodniški izkoristila 12 dni dopust 2010 in še nekaj dopusta 2011 ki pa vsem pripada tudi če smo na porodniški.
Tako da delam do 11 junija. Komaj čakam.

Lep pozdrav

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
22.3.2010 8:42:16   
mala biba

user posted image        user posted image        user posted image            user posted image    

PREGLEDI V MARCU

22.03.2010 polhec
22.03.2010 soncekray
22.03.2010 mami2b (test sladkorja)
23.03.2010 tix
24.03.2010 kenya
24.03.2010 Tringi
24.03.2010 Šipek
26.03.2010 Pilotina
30.03.2010 oton
31.03.2010 buškolinka
31.03.2010 Zveezdica
31.03.2010 Kat09
31.03.2010 spelchy
31.03.2010 Mareli (test sladkorja)
31.03.2010 Mishan
31.03.2010 tix
31.03.2010 Bina83

PREGLEDI V APRILU

01.04.2010 binzi
01.04.2010 rozinica33
01.04.2010 Keri
01.04.2010 mišu
02.04.2010 tea213
02.04.2010 strelka84
02.04.2010 Kiwa (kontrola rasti)
02.04.2010 gasilka
06.04.2010 DanjelaNeli
06.04.2010 Pikica5
06.04.2010 kajčy
07.04.2010 đanika
07.04.2010 mala biba
07.04.2010 Srecka010
07.04.2010 candy24
07.04.2010 nicolina (test sladkorja)
07.04.2010 myaa
07.04.2010 Martinčka
08.04.2010 tinca10
09.04.2010 balem (test sladkorja)
09.04.2010 Pilotina
12.04.2010 Joie
12.04.2010 extra
12.04.2010 pa&ga
13.04.2010 nagaja28
14.04.2010 balem
14.04.2010 naja7
15.04.2010 TopsiT
15.04.2010 pupika
21.04.2010 Srcekgirll
28.04.2010 Mareli

PREGLEDI V MAJU

11.05.2010 Kat09
12.05.2010 myaa

MORFOLOGIJA

26.03.2010 Kenya
26.03.2010 anajrim (ponovno)
29.03.2010 Micla
07.04.2010 petrca2507

3D/4D

22.03.2010 samy30
22.03.2010 buškolinka
25.03.2010 Bina83
25.03.2010 myaa
29.03.2010 Mishan
31.03.2010 Srčekgirll
31.03.2010 Joie
31.03.2010 Tringi
06.04.2010 TopsiT
08.04.2010 mala biba
12.04.2010 Pilotina
12.04.2010 DanjelaNeli
13.04.2010 pa&ga
16.04.2010 Martinčka

user posted image              user posted image                       

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
22.3.2010 8:47:13   
mala biba
user posted image - dobro opravita na pregledu
user posted image test sladkorja......mami2b upam, da cuker ne bo previsokuser posted image
user posted image ...vidve se pa naglejta najlepših slikic, ki ste jih kdaj koli videle....pa se pol priporočamo za kakšnouser posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?