|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
18.3.2010 6:26:43   
mami2b
Dobro jutro souser posted image

pa&ga moje sožalje user posted image Ponavadi se zgodi tako, da se stari starši poslovijo ravno ob tem času. Tudi sama sem se bala tega, vendar je moja stara mama umrla malo prej. Zdaj mi je pa žal, da ni vedela, da dobimo naraščaj.

Z zgago nisem nikoli imela problemov, me je pa pred kratkim dvakrat prav žgala. Pomagalo mi je pa visoko vzglavje in mleko. Sicer pa moja mami farmacevtka pravi, da nosečnice lahko vzamejo rupurut oz. rutacid.

Sm pa imela katastrofalno noč. Zvečer me je začelo bolet grlo in ponoči nisem mogla dihat na nos ... posledica: budna skoraj celo noč, premetavanje, vstajanje ... upam da bo danes bolš.

Zdej pa grem počasi v službo ... v šolo user posted image

Želim vam lep in uspešen dan user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
18.3.2010 6:49:53   
pupika
pa&ga moje sožalje user posted image user posted image user posted image .
Meni se je zgaga kar popravila, ne vem če je to od Donata ampak pred 4 tedni me je tako pekla, da mi je kislino kar vračalo, sem pa opazila, da mi je največ kisline naredila kaka skutina hrana. Danes imam pregled pri svoji G in komaj čakam da slišimo srček, glede brc pa enkrat čutim bolj zgoraj, drugič pa čisto spodaj, pa včasih prav čutim kako se obrača, ker me kar naenkrat začne tiščat v trebuh kjer nosim , in potem to tudi mine čez nekaj časa. Samo da je bebica zdrava.Ostale ki imate danes morfologijo lepo uživajte ob pregledu.

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
18.3.2010 7:43:03   
rozinca33
pa&ga user posted image moje sožalje user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
18.3.2010 9:15:52   
Zveezdica
Pa&ga  sožalje tudi iz moje strani in en velik user posted image .

Dobrodošle vse nove user posted image in čestitke vsem, ki ste s pregledov prinesle dobre novičkeuser posted image user posted image !

Jaz bi pa danes rabila eno ornk dozouser posted image , k noč je bla pa katastrofalna, nisem skoraj nič spala, sem se celo noč zbujala, tko da sem čist povožena in user posted image .

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
18.3.2010 9:41:13   
mala biba
user posted image

Punce dobro opravite na pregledih in da nam sporočite same lepe stvari..user posted image
user posted image

Draga polhec zate pa držim pesti, da se boš lahko še posladkala s sladkorčkiuser posted image , da ne bo sladkor previsok!

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
18.3.2010 9:46:27   
DanijelaNeli
Jutro!

Ob 7h smo se že zbudili.Čeprav sem se kot vsak dan že pred 6.uro,me nekaj zbudi in potem en cajt gledam.

Jaz s spanjem drugače nimam problemov,zbuja me le poln mehur in drugo nič.
Se pa pozna če greš spat spočit,al pa zmatran...

Danes sem peljala Nelil v vrtec,tako,da si bom vse lepo na miru speglala,pa garderobno omaro si moram pospravit.

Zveezdica...eno user posted image  postrežem. Iz novih šalic...sem si jih prej kupla ene ful lepe-oranžne v Tušu.user posted image

Tiste ki kuhate..kaj boste danes kuhale? Jaz imam še govejo juhico,pa nevem kaj bi še zraven...user posted image

Kumarce in paradižnik na solati z jogurtovim prelivom.To bo zraven.
Glavna jed?...Pojma nimam.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 18.3.2010 9:48:05 >

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
18.3.2010 9:51:27   
mala biba
Drage moje, da se še jaz malo javim...

pa&ga iskreno sožalje tebi in tvojim...vem kaj to pomeni....tudi mi smo včeraj imeli pogreb, namreč pokopali smo gospo, ki je živela v isti hiši kot midva s fantom (hiša dvojček)...zadnja leta sva midva skrbela za njo...ni imela nikogar ne sorodnikov in ne svojcev....zadnjih 5 mesecev je bila zelo bolna in je potrebovala temeljito nego....čeprav ni ožje sorodstvo se navežeš na človeka....lih tako je človek in ima srce (obema s fantom nama je bila kot ena babica)....bila je prijazna in dobrosrčna do konca, zelo si je želela tega našega malega črva in že delala plane, kaj vse bo počela znjim...itd....zdaj ko sem v čustvenem prvencu..punce saj veste o čem govorim....hormončki in to mi je bilo še veliko težje, sploh včerajšni dan, ko si cel dan na pokopališču in samo jočeš....pa kaj čemo, takšno je življenje....

Danes ko pa praznujem rojstni dan, se pa nikakor ne morem poveselit, nasmejat je še vse sveže od včerajšnega dne, pa bomo že preživeli.....samo da ni moja biba včeraj preveč trpela....punce držite se, upam, da vas nisem preveč zamorila....malo sem se izpovedala in mi je lažje...hvala vam....za seznamčke pa poskrbim jutri....nisem pozabila.....lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
18.3.2010 10:27:33   
buškolinka
mala biba user posted image user posted image user posted image in pa vse najboljše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2383
18.3.2010 10:44:44   
balem
mala biba vse naj naj

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
18.3.2010 11:04:51   
gasilka
Pozdravljene!
Pa smo tudi me dočakale morfologijo :)
Še mal pa grem na pregled upam da bo vse o.k.
Pomoč kaj naj spijem proti zaprtju donat nepomaga.

pa&ga
moje sožaljeuser posted image user posted image
mala biba vse naj najuser posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
18.3.2010 11:18:03   
Martinčka
mala biba vse naaajlepše ob rojstnem dnevu!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa grem ponavadi okoli osmih v posteljo, včeraj sem pa šla šele ob pol destih (v vsakem primru zaspim okoli pol enajstih) in sem očitno naše dete tako razjezila da me je dvakrat taaako brcnil da sem se obakrat tako ustrašla da jojuser posted image ... prav strah me je bilo če me bo še enkrat brcnil ker me je prav dvignalo v luft vsakič in se mi je zdelo kot da mi cel želodec ven potisne... mi je bilo taaako grozno da se mi je moj prav smejal.. mi je reku naj grem na bok ko me potem ne more tk fjst brcat in sem res tako nardila pa je zaspančkal... zjutraj pa takoj ko sem ga mal začutla malo do sedmih sem se dvignila in šla zajtrkovat da sem ga malo zamotila ker me je prav groza kdaj me bo spet tako brcnil... prav bojim se teh brcik ker so res tako nenadne in močne da mi začne srce delat sto na urouser posted image user posted image user posted image ... smešno in grozno hkratiuser posted image

drugače pa zdaj montirajo pri nas kuhinjo in lepijo tapete... moj user posted image  je zgrožen nad črnimi tapeti ki sem jih dala v kuhinjo ampak si ne morem kaj ker meni se dopadejouser posted image ... bom dala na njih swarovski kozarčke na steklene poličke in bo po mojem mnenju suuuperuser posted image  moški pač ne vejo kaj lepouser posted image

a mi lahka katera pove ko ima pobeka če je res da če je fantek da se lulček ziher vidi na uz-ju oziroma a ste ga ve vidle brez da bi vam ga gin. pokazala????

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
18.3.2010 11:25:52   
lillygmail
Ciao user posted image . Najprej nekaj podatkov za seznamček Pred parimi dnevi sem praznovala svoj 31 rd, to je moja 2user posted image doma imamo že enega super fantka, moj PDP je 15.7.
Malo sem vas prebirala vidim da se že dobro poznate. No sem pa opazila eno zanimivost katero mislim da ni še nobena omenila in sicer gledala sem seznamček in ugotovila da se v 90% ujemajo vaša starost in pa spol katerega čakate primer: vse 27 letnice user posted image vse 31 letnice user posted image ....user posted image user posted image user posted image
Lepo se imejte še vnaprej pa si tipkamo.....

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
18.3.2010 11:30:31   
Zveezdica
Mala biba vse najboljše in kakšen koščekuser posted image še za nas pojejuser posted image !

DanijelaNeli hvala za user posted image , sem že boljeuser posted image , pa čim večkrat koga razveseli s slastno user posted image v novih skodelicahuser posted image user posted image !

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
18.3.2010 11:41:27   
Srecka010
pa&ga ... moje sožalje user posted image
mala biba ... vse naj, naj user posted image

Mene pa, kadar kihnem, tako uščipne v trebuhu ob strani, da se kar ustrašim. A je to normalno? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2389
18.3.2010 11:54:53   
Tringi
mala biba user posted image in user posted image

Akcija 20% na vse aljaž izdelki na njihovi spletni strani. Dosti njihovih izdelkov imajo v Baby centru, ampak tam nimajo popusta.

www.aljaz.si

Neposredna povezava do sporočila: 2390
18.3.2010 11:55:43   
pilotina
oži...dobrodošla user posted image

kravševka...dobrodošla tudi ti in čestitke

Kiwa...za zgago poskusi še to...pojej kakih deset_ mandljev...meni pomaga

gasilka...poskusi tudi ti z mandlji

Tringi user posted image za pregled

glede teže...meni ni nič povedala

buškolinka...kako fajn, da imaš že sedaj...mene so naročili, ko bom noseča točno 28 tednov
sedaj sem prebrala tvoj drugi post...hmm...menda se 3D dela od 24. pa do 30. tedna...po mojem je ok tvoj in moj datum

pa&ga...iskreno sožalje user posted image
sem pa vesela, da si dobro opravila pregled in čestitke za user posted image

nagaja28...veliko prijateljic mi je svetovalo modrčke iz müllerja in so res zadovoljne...meni so se prsi povečale na začetku, sedaj pa so take že nekaj mesecev

iii Martinčka, super user posted image ...veš, da je najin bejbi na MF tudi sedel na ritki user posted image ...in tudi jaz ga čutim nizko, čeprav baje, da ne nosim nizko...a imaš tudi ti ta filing, da ti brca v mehur...glede punčke pa ti bom znala povedati šele na naslednjem UZju, najbrž na 3D, če bo najin bejbji želel pokazati kaj ima med nogicami user posted image

Kiwa...lepo, da imat tako pridno G

kilogrami...jaz sem na +5kg..mi pa ful paše sladko tako, da se vseeno malček čudim, da nisem kaj več pridelala...sicer pa se lahko vsak čas zaćne in se mi tole sladkanje maščuje prav kmalu...drugače pa ne pojem velike količine hrane, ker niti ne morem...jem pa večkrat na dan, tudi zvečer, kar pred nosečnostjo nisem

TopsiT user posted image za uspešno opravljen pregled

Srčekgirll...čestitke tudi tebi user posted image

anajrim, pupika ter gasilka...srečno in uživajte z vašimi sončki

joj mala biba...sploh ne vem kaj bi ti napisala...vem, da praznovati ne boš mogla...žal mi je za tvojo izgubo, želim pa, da ti rojstni dan prinese vsaj malo veselja user posted image

Martinčka...glede lulčka ne vem...ti pa napišem kako je bilo pri naju...ko je G na MF kazala nogice in ritko je moj dragi vprašal, ma kaj to je lulček, pa je rekla, da ne to ni lulček in se nasmejala...pol je gledala in gledala ter tekla, da se ji zdi, da vidi lulčka, pa se je takoj popravila in rekla, da ne more nič rečt, ker skriva in stiska nogice skupaj...pol so mi pa prijateljice rekle, da je čisto možno, da je punčka, ker se baje lulčka, če je, zelo dobro vidi...ti bom znala povedati več po 3D ju

< Sporočilo je popravil pilotina -- 18.3.2010 12:03:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 2391
18.3.2010 12:05:35   
pilotina
lillygmail...dobrodošla in čestitke user posted image

(odgovor članu lillygmail)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
18.3.2010 12:31:19   
nagaja28
živjo

mala biba user posted image  vse naj naj.

Martinčka, naj ti povem, da sva midva prvič na morfologiji čisto pozabila na spol in ko smo že vse pogledali in je že ugasnila ultrazvok, sva se spomnila, če nama lahko še spol pove. midva do takrat nisva nič videla, G pa je vedela. naju je potem vprašala, če pokaže ali samo pove, tako, da jaz ne bi vedela, če ne bi še enkrat pokazala in razložila, da je fant. vidim, pa da te zelo daje, kaj bo user posted image .
za brce se pa kar navadi. nekatere pravijo, da jih samo božajo od znotraj, mene pa je prvi prav boksal in brcal. včasih sem mogla kar av rečt user posted image . ene parkrat me je tudi z nohti podrgnil. grozen občutek, kot da bi te kdo rezal od znotraj. user posted image  rodil se je pa kot da bi šel na francosko manikuro prej user posted image .

DanijelaNeli pri nas je vedno dobordošel še krompir pečen v pečici. samo narežeš ga na krogce ali čolničke in daš pečt. če si seveda niste zaželeli kaj bolj mesnega user posted image .

vse omenjate donat. tudi jaz ga včasih pijem. prebrala sem tudi, da se naj bi ga pilo v omejenih količinah, vendar gor ne piše koliko na dan. a mogoče katera ve? jaz ga kar pol litra spijem včasih.

dobrodošle vse nove user posted image  pa upam, da se še katera prijavi na naše srečanjeuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
18.3.2010 12:52:38   
Martinčka
hmm zanimivo.. pilotina bom vidla kaj boš naslednič povedalauser posted image ... ja mene full daje, sam sem pa ravno jaz tista ki noče vprašat za spol... sam sem tako narejena da me zanimajo vsa mnenja od tetk do bic in vraž.. sam zdravnika nočem vprašat.. pa slikice gledam iz vseh strani če bi se kaj vidlo pa primerjam po netu s slikicami spola pa ga sračkam na polno.. sam ginekologinjo pa nočem vprašat ker nočem vedet ziher kaj jeuser posted image  hihi...

no jaz bom danes kuhala kar repo in krompir...

joj aja naslednji pregled imam 7.4.2010.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
18.3.2010 12:56:57   
pupika
mala biba vse naj, naj in hkrati tudi moje sožalje za to vašo sostanovalko, ki ti je bila kot babica,
Z pa&go vedita obe da sedaj gleda na vaju iz najbolj sijoče zvezdice, in vaju varujeta.

Glede Donata pa takole, jaz sem ga v prvi nosečnosti pila vsaki dan na tešče en kozarec, tokrat pa na vsake par dni, sem si rekla, se moram malo vzet v roke, ker me matra pri prebavi. Ene ga spijejo tudi po pol litra pa je vse v redu. Če pa se bojite zaradi mehurčkov, pa ga pustite nekaj časa odprtega da se zlufta.

lilygmail dobrodošla.

Glede spola pa takole, jaz sem pri sinu bila skoraj prepričana da vidim pupiko, pa sem se zmotila, tokrat pa sem na 3D gledala če bo lulček, pa ga ni bilo, je pa kar lepo gledal med nogice, kaj je, in potem povedal da je punčka. Pri navadnem UZ pa jaz itak nič ne vidim.

Zaenkrat toliko in lepo bodite, jaz bom še malo migala s prsti po tipkovnici v službi, preden grem na pregled.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
18.3.2010 13:14:55   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

drugače pa zdaj montirajo pri nas kuhinjo in lepijo tapete... moj user posted image  je zgrožen nad črnimi tapeti ki sem jih dala v kuhinjo ampak si ne morem kaj ker meni se dopadejouser posted image ... bom dala na njih swarovski kozarčke na steklene poličke in bo po mojem mnenju suuuperuser posted image  moški pač ne vejo kaj lepouser posted image

To si super povedala! Dober okus imaš..črne tapete-steklene poličke-in seveda Swarovskiuser posted image  

Mala Biba..želim ti vse naj naj za tvoj rojstni dan.user posted image
Obenem,pa ti izrekam sožalje ob izgubi dobre sosede!user posted image

Liligmail...welcome!

Nagaja28... sem se kar odločila,in pojedla piščančja nabodalca s papriko v omaki...superca!+tisti solatni mix!Njami!Mojemu naredim pol,ko pride s službe,..le da njemu še krompirček scvrem.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
18.3.2010 13:18:22   
DanijelaNeli
Danes sem sanjala,da sem rodila punčko 3950gramov težko in 52 cm dolgo,ime pa ji je bilo Lian.

Zakaj sem to sanjala?
Verjetno zato,ker sem včeraj te cunjice gledala.Pa zato ker sem brala,da je ena od Vas tudi sanjala spol user posted image

Kaj to pomeni?
Da morem it igrat Loto.Ker sem sanjala te številke!user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
18.3.2010 13:25:08   
anajrim
Mala biba - vse najboljše pa upam da čim prej posije sonček...user posted image user posted image user posted image
Pa-ga - tebi pa iskreno sožalje, vem kako se počutiš, se ravno zvedela da sem noceča pa mije kolegica sporočila da ji je otroček umrl v 39t nosečnosti, bil je šok za vse in mi je bilo na tistem pogrebu najhuje v življenju, ko gledaš krato veliko 1m.. bodimo pozitivno in mislimo na svoje malčke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke za user posted image

Kar se tiče lulčka pa je pri nas bilo takole: ko je prišla do nogic je rekla če vem kaj se vidi jaz sem videla da nekaj ven štrli, in sem rekla da bo fantek, moj pa ni imel pojma kam naj gleda user posted image . pol je pa rekla da je fantek.

Jaz imam danes ob 18.45 šele pregled, in se ga res veselim ...user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
18.3.2010 13:57:53   
tix
Pozdrav še vsem novim, kaj ste pridne s pisanjem tedni user posted image

pa&ga in mala biba
: sožalje user posted image

anajrim, pupika, gasilka, polhec: srečno na pregledih

imena: user posted image za vaše, midva sva jih določila že davno pred user posted image , za prve 4 otroke user posted image

Donat: mislim, da če nimaš kakšne probleme z ledvicam, ni takega problema, na njihovi strani piše da ga lahko piješ liter na dan, kot pa vem iz lastnih izkušenj jaz morem zavžit 600mg magnezija, ki je približno v 6dcl donata (fuj user posted image )

Mala biba: vse najboljše user posted image user posted image

Naš tede bo čez dan v vseh prostorih v košču na koleščkih, ponoči pa bo v posteljici v najini sobi, da bo pri roki  oz pri joškiuser posted image

extra: a bi hotela povedati, koliko dolg je tvoj  mat. vrat?

teža: moja + 2,5 od user posted image pa ok. 450 pri 21 t

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
18.3.2010 14:10:04   
DanijelaNeli
Pride kar dolgčas ko ni moje pikice doma
...čez eno uro grem v vrtec.

Po eni strani pa sem vsaj naredila kar sem imela.Pa bomo zdej popoldne z njo...

Prejle smo mislile it s kolegico do Kopra,ker ima tudi ona tamelga v vrtcu in je tudi srečka user posted image (Majčica)...da bi šle kej kupovat za naše bušije.In ker je ravno danes otvoritev SuperNove 2,je ogromna gužva.
Bomo midve kar počakale,da se odpre Planet Tuš in gremo en dopoldne zgodaj same v šoping...je kar za počakat H&M in C&A.

*A ve katera če ima Oshkosh tudi komletke,denimo kompletek za it s porodnišnice? In sicer bi rada imela v oranžni barvi.
Vzela pa bom kar 62 številko,tako,da bomo ponosili čez poletje.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 18.3.2010 14:12:11 >

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?