pilotina
|
oži...dobrodošla kravševka...dobrodošla tudi ti in čestitke Kiwa...za zgago poskusi še to...pojej kakih deset_ mandljev...meni pomaga gasilka...poskusi tudi ti z mandlji Tringi za pregled glede teže...meni ni nič povedala buškolinka...kako fajn, da imaš že sedaj...mene so naročili, ko bom noseča točno 28 tednov sedaj sem prebrala tvoj drugi post...hmm...menda se 3D dela od 24. pa do 30. tedna...po mojem je ok tvoj in moj datum pa&ga...iskreno sožalje sem pa vesela, da si dobro opravila pregled in čestitke za nagaja28...veliko prijateljic mi je svetovalo modrčke iz müllerja in so res zadovoljne...meni so se prsi povečale na začetku, sedaj pa so take že nekaj mesecev iii Martinčka, super ...veš, da je najin bejbi na MF tudi sedel na ritki ...in tudi jaz ga čutim nizko, čeprav baje, da ne nosim nizko...a imaš tudi ti ta filing, da ti brca v mehur...glede punčke pa ti bom znala povedati šele na naslednjem UZju, najbrž na 3D, če bo najin bejbji želel pokazati kaj ima med nogicami Kiwa...lepo, da imat tako pridno G kilogrami...jaz sem na +5kg..mi pa ful paše sladko tako, da se vseeno malček čudim, da nisem kaj več pridelala...sicer pa se lahko vsak čas zaćne in se mi tole sladkanje maščuje prav kmalu...drugače pa ne pojem velike količine hrane, ker niti ne morem...jem pa večkrat na dan, tudi zvečer, kar pred nosečnostjo nisem TopsiT za uspešno opravljen pregled Srčekgirll...čestitke tudi tebi anajrim, pupika ter gasilka...srečno in uživajte z vašimi sončki joj mala biba...sploh ne vem kaj bi ti napisala...vem, da praznovati ne boš mogla...žal mi je za tvojo izgubo, želim pa, da ti rojstni dan prinese vsaj malo veselja Martinčka...glede lulčka ne vem...ti pa napišem kako je bilo pri naju...ko je G na MF kazala nogice in ritko je moj dragi vprašal, ma kaj to je lulček, pa je rekla, da ne to ni lulček in se nasmejala...pol je gledala in gledala ter tekla, da se ji zdi, da vidi lulčka, pa se je takoj popravila in rekla, da ne more nič rečt, ker skriva in stiska nogice skupaj...pol so mi pa prijateljice rekle, da je čisto možno, da je punčka, ker se baje lulčka, če je, zelo dobro vidi...ti bom znala povedati več po 3D ju
< Sporočilo je popravil pilotina -- 18.3.2010 12:03:35 >
|