balem
|
Punce, če bi katera se hotla mal pohecat glede spolov še ena takšna vraža naših babic: Vzameš dva stola, na enega položiš nož, na drugega škarje ter pokriješ, da se ne vidi (to ti seveda pripravi nekdo drug, tako da ti ne veš na katerem stolu se kaj skriva). Potem prideš in se vsedeš (brez razmišljana ne en stol, tistga ki te kao podzavestno bolj privlači) potem pa pogledš kaj se tam skriva, nož - fantek, škarje - punčka. No na men je to moja mama spobala, ko sploh nism vedla zakaj se gre. Mi je pa tu res prišlo punčka, čeprav pa vseh tistih ovulacijskih, kitajskih in ne vem kakšnih še horoskopih,prišlo da bo fantek Drugače, prišli so modrčki, barve so zelo všečne, materijal mehek, košarice raztegljive, dovolj široke naramnice, tak da sem ga mela že cel dan gor, nič ni blo moteče ali da bi kje vezal in podobno. Všeč mi je tud to, da so raztegljivi, ker očitno se je 50% moje teže preselil v moja prsa, ki so orjaška.... Tako sm vzela največjo št., pa so mi udobni že zdjle, tako da upam, da bojo potem tudi Edino kar mi je blo mal hecn na začetju je tista sponkica, na sprednjem delu, ki jo odhaklaš, delovala je malo trdo, in glede na to da je plastična sm se bala, da mi bo v rokah ostala, pa sem jo nekjakrat odprla in zaprla, pa je šlo potem brez težav naprej, tako, da je možno odpret kar z eno roko. Bom se potrudla pa pofotkala, da boste vidle bqarve še no, če bo katero zanimal. Jst sem zadovljna, pa še poceni so bli ful
|