|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
17.3.2010 10:23:02   
krasevka
Pozdravljene,

sem se vam hotela včeraj javit, a mi doma sploh ni odprlo okenca user posted image .
Moji podatki za seznam: PDP 10.7, starost 29, 3 user posted image , pričakujemo user posted image , doma imamo fantka (4 leta) in punčko (2 leti), rodila bom verjetno še tretjič v Postojni, doma pa sem (kot je razvidno iz mojega nicka) s Krasa. Sem še kaj pozabila....? Nasledni pregled imam 13.4, nisem se pa še odločila če grem na 3D.

Še cca 1 mesec sem v službi, potem pa dopust. Imela sem srečo in so me pri prvi nosečnosti zaposlili za nedoločen čas. Prej sem pri njih delala preko študentskega in seveda niso računali na to, da bom v 5-ih letih 3x na porodniški. Sem jim pa zdaj obljubila, da ko pridem nazaj bom vsaj par let delala user posted image  user posted image .

Zdaj grem pa malo brskat po netu. Danes nimamo nobene gužve, bo pa jutri in pojutrišnjem pestro.

LP

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
17.3.2010 12:35:59   
Kiwa
O kolk novih nosečk! Dobrodošle!

Jaz sem danes ostala doma, oz. že včeraj sem šla iz službe kar prej direkt v laboratorij (imam itak danes pregled), hemoglobina imam 134, kar je še vedno super, imam pa povišane levkocite in znižane levkocite ter povišan K-MCV in MCH-K. Katera ve kaj to pomeni? Sicer mi bo pa G povedala čez približno 3 ure. Pa upam, da pikica lepo raste, moram imeti kontrolo rasti sicer čez dva tedna, vendar sem že bila prej naročena za danes.

Imena...najini pikici je ime Gaja. Jo že kar nekaj časa tako kličeva user posted image

Vozički... TandJ, te lahko prosim, da še enkrat prilepiš link do tiste Poljske strani. Sem takrat nekaj gledala, sedaj pa več ne vem, kaj in kje sem gledala. Ampak, ali je res, da ko dam na slovenski jezik, je kar na pol poljsko in pol slovensko? Ali česa ne znam? V glavnem še vedno ne vem, kateri voziček bomo imeli. Precej gledam tudi na ceno. Všeč so mi pa čisto navadni vozički z normalno velikostjo koles (Chipolino ultra recimo). Je še čas...

Zgaga...vas kaj muči? Mene grozno. S čim si pomagate? Meni Donat in Aloe vera več ne pomagata user posted image

Punce lepo se imejte in uživajte na sončku! Zvečer pa poročam, kako je bilo na pregledu.

(odgovor članu krasevka)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
17.3.2010 12:48:56   
gasilka
Pozdravljene vse user posted image !

srcegirll,topsit,martinčka,pikapolonica20,arruba in naja7 upam da ste dobro uredile na pregledih in dobrodošle vse noveuser posted image !
Super vse več in več nas je ki pričakujemo julija SUPER!!!!user posted image user posted image user posted image

Kiwa: zgaga ja obup, mal pazim kaj pojem ker že mal vem po čem me peče zgaga user posted image tako boš najlažje rešila problem da se boš določeni hrani odpovedala razen če katera pozna druge rešitve naj nam svetuje

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
17.3.2010 13:00:54   
pupika
kiwa lahko vzameš tudi proti zgagi kaki rupurut, jaz sem rajši rešila zadevo z Donatom, če pa mi tudi to ne bi pomagalo pa bi sigurno po rupurutu posegla. Tudi mi bomo po vsej verjetnosti imeli Gajo, ker mi je to ime res fenomenalno. Naš mali pa hoče imet Lano. In niti ne odstopa , ampak bo moral odstopit od tega.
Nove dobrodošle in veliko nas bo julija v porodnišnicah, bodo imeli kar gužvo.

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
17.3.2010 13:01:25   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Balem...hvala za poročilo.Koliko so te prišli?

32 eur za 3 komade, poštnina je zraven (28eur + 4 eur).

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
17.3.2010 13:17:56   
Tringi
Cao

po dolgem casu spet se oglasam. Imeli smo MF in pricakujemo user posted image ! user posted image

kajčy zanima me, a so te kaj datum poroda prestavli? ker otrok tehtal cez 500g in je hotla prestaviti na 1 teden naprej, samo nisem se strinjala pa je pustila tak kot je.

Zgaga: jaz sem se resla tako da ne jem nic mastnega, uzivam hrano samo kuhano in brez olja.

Lep pozdrav

(odgovor članu krasevka)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
17.3.2010 14:04:12   
rozinca33
hoj, hoj

glede zgage... baje pomaga pitje mleka, ali zaužitje mlečnih izdelkov, ker imajo ravno kontra pH kot želodčna kislina. Jaz kar navadni jogurt pojem, pa mi je boljše.

Kar se pa pa jezika tiče za tisto poljsko spletno stran - Slovaki pravijo, da govorijo slovensko, tak da tudi če klikneš "slovensko" ti vrže ven slovaščino. Bo treba na angleščino šaltat.

Uživajte v sončku
papa

(odgovor članu Tringi)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
17.3.2010 14:05:05   
kajčy
tringi-meni ni nič prestavljala datuma,je pa rekla da je okoli 500 g kar je malo vec kot pri drugih,sem pa v zacetku 22 tedna

(odgovor članu Tringi)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
17.3.2010 14:35:38   
TandJ
ojla punce.

kiwa: polska stran je: www.2o2.pl nism pa spolh vedla da je mozno v slovenscini. jaz sem namrec vse delala v poslcini, potem so pa dodali se anglescino. v anglescino je dobro prevedeno tako da ti priporocam to.
ce pa rabis se kaksno pomoc pa sporoci...

kako so vam na morfologiji tehtali dojencka?men ni namrec nic povedala? a mora imeti za to kaksno posebi napravo? ker ko sem jo jaz vprasala za tezo, je pogledala v tisti krog, ki doloca tezo na tedne in mi po tem povedala... to bi lahko tudi sama naredila... :(
enako je naredila za velikost...

uzivajte...

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
17.3.2010 14:55:45   
buškolinka
za seznamček če bo še aktualno user posted image : naročila sem se na 3D/4D UZuser posted image user posted image user posted image , in sicer ga imam 22.3. ... takrat bom noseča natanko 23tednov in 3/7...kolk boste pa ostale user posted image , ki ste naročene?

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
17.3.2010 15:01:37   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka

za seznamček če bo še aktualno user posted image : naročila sem se na 3D/4D UZuser posted image user posted image user posted image , in sicer ga imam 22.3. ... takrat bom noseča natanko 23tednov in 3/7...kolk boste pa ostale user posted image , ki ste naročene?

pišuka sem šla zdej mal računat in boste vse že velik bolj noseče...hmmm...ne vem a naj prestavim na kak kasnejši teden?!user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
17.3.2010 15:12:00   
extra
dRAGE moje nosečke!!!!
Da vas malo pozdravim. Kako ste kaj? Jaz sem imela v ponedeljek pregled. Stanje je tako kot prej - pikica se lepo razvija, ustreza svoji starosti - 25 teden. Maternični vrat je še kar kratek, vendar na srečo se ni nič skrajšal :)
Zvedela sem, da otekanje trebuha nič ne vpliva na plod, ker je dovolj zaščiten s plodovnico, vendar pa to krajša maternični vrat. Še naprej moram počivati in veliko piti, ter ležati na levem boku - največ. Naslednji pregled imam 12.4.2010. Do takrat sem s tahujšega ven in bo res zakon, k me bo malo manj strah.

Z zgago nimam težav, se mi zdi, da je to zato, ker nosim nizko, bom prej imela težave s križom. Čeprav zaenkrat jih še nimam, le včasih ko sem že čisto poležana, niti ne vem več kako naj se dam.

Trebušček ni tako velik, vendar kile pa kar gredo gor. Do sedaj sem pridelala +7 kg, vendar glede na to da sem skoz doma, se mi zdi da ni to tako hudo no.

Vozičke gledam smo po netu, čisto sem obsedena z njimi. Žal mi je le, da jih ne morem sprobat. Do sedaj mi je najbolj všeč in cenovno dosegljiv Colletto Austin 3, če ga je katera že zasledila na Otroški.vozički.com oranžen je zakon. Ima katera že kaj izkušenj ali katere podatke od tega vozička???

Glede previjalne mize, sem bolj za previjalno komodo,  ker imam dovolj prostora plus tega bi v tej omari imela vse potrebno za dojenčka od začetka.

Kje boste imele poseljico od začetka?? Jaz jo bom imela zraven moje, da bo čim bližje ponoči. Ne vem, se mi zdi prezgodaj da bi že od zaćetka imela svojo sobico in tam posteljico. Če bom kje dobila zibko bi jo z veseljem  uporobila prve mesece, ker se nekako bolj varno počuti dojenček v njej.

Jaz se bom odločila za EA, ker sem mnenja, da če si lahko pomagamo zakaj pa ne. Če te boli glava vzameš tableto, zakaj nebi vzel pomoč pri tako hudih bolečinah kot je porod???!!! Do komplikacij pa pride lahko tudi pri naravnem kot EA porodu. Določen riziiko vedno obstaja. Mogoče pa ne bo potrebno, če se bo vse hitro odvijalo....to bi bilo najbolje!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2362
17.3.2010 15:40:35   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka

pišuka sem šla zdej mal računat in boste vse že velik bolj noseče...hmmm...ne vem a naj prestavim na kak kasnejši teden?!user posted image

Jst sm bla točn 23 tednov na dan 3D. Pa se je vse ok vidlo.

Neposredna povezava do sporočila: 2363
17.3.2010 15:49:34   
Tringi
kajčy - jaz sem imela pregled konec 22 tedna pa je tehtal cez 500g, in rekla da je ze zdaj za prestaviti datum poroda, ce pa ne, bo otrok zelo velik, jaz pa nisem se strinjala.

TandJ - meni je povedala koliko tehta ko gledala otrocicka, zatem je se dobila nek list iz racunalnika s podatkami.

Nasl. pregled  imam 24.03, 3D/4D pa 31.03

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
17.3.2010 16:15:23   
rozinca33
Joie - Nutrilite dodatki k prehrani so namenjeni popolnoma vsem ljudem, ki se zaradi načina življenja ali česa drugega (stres, bolezen) ne morejo pravilno prehranjevati (5 obrokov na dan, sveže sadje in zelenjava, dovolj rib, dovolj mlečnih izdelkov,...) in tako dopolnjujejo in zapolnjujejo potrebe telesa po mineralih in vitaminih.

Dobijo se pri Amwayevih distributerjih, saj je Amway ekskluzivni zastopnik za blagovno znamko Nutrilite. Če želiš še več info oziroma te kaj prav posebej zanima, mi piši na ZS  in bom poskusila odgovoriti, oz. bom vprašala mojo prijateljico, ki se s svetovanjem profesionalno ukvarja. Je pa ona po izobrazbi zdravstveni tehnik z 10-let delovnih izkušenj v Bolnišnici Celje.

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
17.3.2010 17:14:44   
pa&ga
Živjo punce!

Po morfologiji sodeč bomo dobiliuser posted image . Gašper vneto vsem razlaga, da ima mamica v trebuhu Patricijo.
Ginekologinja mi je predlagala podaljšanje bolniške. Bomo videli kaj bo. Itak imam še toliko dopusta in treba ga bo porabiti.
Vodo sem spravila z nalivanjem na boljše. Upam, da se mi bo uredilo.
Prav veselo pišete o vozičkih. Mi ga imamo od Gašperja še čisto lepega tako, da ne bomo kupovali novega. Imamo Haucka z zelo velikimi kolesi. Oblekice bodo pa seveda malo na novo.

Če bo šla katera na 3D k Strahovi, naj prosim napiše kako je bilo. Jaz sem naročena 13.04., naslednji pregled pri ginekologinji pa imam 12.04.

Danes pa se mi je zgodilo tudi nekaj žalostnega. Umrla mi je stara mama. Vesela sem, da sem ji povedala da bo dobila pravnukinjo, čeprav je žal ne bo videla.

LP

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
17.3.2010 18:51:41   
nagaja28
pozdravljene

najprej pa&ga moje sožalje. saj pride julija nazaj user posted image sicer ne stara mama ampak nova punčka v vaši družini. čestitke za user posted image

mene tudi zgaga daje in mislim, da ravno po mlečnih izdelkih. sicer samo popoldne in zvečer, ampak je vseeno nadležno.

teža se izračuna glede na druge stvari, ki ti jih G izmeri (obseg trebuha, glavice, dolžina stegnjenice, pa mogoče še kaj), vsaj tako so meni razložili user posted image na sliki tudi piše, da je lahko + ali - 70g. vsaj pri meni je tako.

a še kateri tako rastejo prsi kot meni. komaj zamenjam modrček, že mi čez pogledajo user posted image . sicer je to zelo po godu mojemu user posted image , meni so pa že kar nadležne.
drugače pa sem jaz uporabljala müllerjeve modrčke za dojenje in so mi bili zelo ok. če katero mogoče tišči samo obseg, pa so košarice še ok, si lahko kupi samo tak podaljšek, ki se ga vpne zadaj. dobi pa se ga tam, kjer imajo pribor za šivanje. jaz sem to kupila v müllerju in tako se prihrani denar za en modrček user posted image .

o imenih smo mi tudi že razmišljali in punčka bi bila zoja, za fanta pa še nisva bila odločena, tako, da bo treba sedaj, ko smo izvedeli, da bo fant, še malo razmisliti.

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
17.3.2010 19:10:45   
Martinčka
pa&ga sožalje tudi iz moje strani user posted image ...

na MF je bilo super! vse je leepo razložila... naš dojenček lepo sedi na ritki in zato me tudi ves čas tako nizko brca... vse je lepo pokazala ginekologinja in razložila tako da je bilo prav lepo vse gledat.. spola tako nočeva vedet, čeprav sem slišala da punčke raje sedijo na ritki kot fantki in da bi naj bil to še en pokazatelj da je pupa!??? katera kaj ve o tem? snaha mi je pa rekla, da če bi bil fantek da bi se ziher videl pimpek!?? tiste ki imate fantka, a ste vidle lulija brez da vam je gin. pokazala???
za ledvičko je pa rekla da ni čisto prepričana ali je ena povečana in mi dala napotnico za bolj podrobno morfologijo za ljubljano ali maribor - kam naj grem????

buskolinka jaz bom pri 3d noseča polnih 26t oziroma bom v 27t. sem se pa odločila za tako "pozen" 3d ker bi rada da ima dojenček že malo več maščobe da bo mel bolj polna ličkauser posted image ... ker ko sem bila v bolnici okoli 16t so mi naredili 3d in je bil dojenček pravi vesoljček:) hahaha... še sreča da je moj otroček ker čne mi ne bi bil všečuser posted image  .. takrat je bilo res prehitro ker še res ni bilo nič maščobe na dojenčku pa tudi še ni bilo vse tako dobro razvito.. je bila še glavica kar velika v primerjavi s teleščkom... hihi.. jah je bilo kr smešno...

drugače pa sem brala da so 3d najlepši okoli 25t... ne vem!?

extra midva bova imela zibko v spalnici dokler bom na polno dojila... potem po kakšnih 5-6 mescih bom pa dojenčka prestavila v svojo sobico v otroško posteljico. seveda je vse odvisno od samega dojenčka, kako bo spal, kako bo jedel ponoči ipd. ampak takšni so začetni plani....

drugi izvidi so sicer ok ... aja težki smo pa 480g pri polnih 22tednih.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
17.3.2010 19:17:40   
Kiwa
Hvala za tole spletno stran TandJ. Tudi če dam na angleščino, je vse nekaj na pol prevedeno, tako, da bom mogoče rabila malo pomoči.

Sem imela pregled danes. Nič posebnega. Kri je ok, tiste referenčne vrednosti na izvidu so za odrasle nenoseče ljudi user posted image . UZja mi ni delala, ker mi ga bo 2.4., ko imam naslednji pregled-kontrolo rasti.

Za zgago sem dobila Talcid tablete, upam, da bo kaj pomagalo. Glede hrane proti zgagi pa res ne vem, kaj mi paše. Ker včasih me recimo po jogurtu ful peče, drugič pa nič. Enako je za ostalo hrano. G mi je rekla, naj predvsem zvečer jem kuhane mlečne jedi (mlečni riž, zdrob) in pa palačinke user posted image . To mi je malo smešno, ampak ok.

Moram pa malo pohvalit mojo G. Taka faca je! Vedno sem prav boljše volje po pregledu. Si vzame čas, vse ji lahko povem... V glavnem, superca je user posted image .

Zredila sem se pa približno 7kg, se mi zdi, da se mi je zadnji teden začelo poznati povsod, najbolj pa na stegnih. Sem si prava bunka, ampak tako pač je, še večja bunka bomuser posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
17.3.2010 19:23:39   
TopsiT
Dober večer punce!

Pa&ga iskreno sožalje ob izgubi stare mame.

Extra, ti kr počivaj, boš pa zato po juliju bolj aktivna. user posted image user posted image user posted image samo, da je z malo bebiko vse v redu.

Danes smo imeli morfologijo in je bilo vse OK. Zdaj sem si resnično oddahnila in mislim, da bom zdaj začela šele res uživat v nosečnosti, pa tudi celemu svetu bi in tudi bom povedala, da bom mamauser posted image user posted image . Nosečam sem 21t 2/7, otroček je težek 402 g, z user posted image nisva želela vedet spola, le če je otroček zdrav. Vse je tako kot more bit. Je pa dedi že ugotovil, da bo fant za sigurno, in to po profilu na slikici, pravi čisti fant user posted image user posted image user posted image . Vrat je dolg 4,12, otroka baje nosim izredno visoko. Železo imam na meji, tako da so mi dali dieto z več železa. Vode pa kot vedno, nisem mogla dat. Ne vem ali imate ve tudi težave, ampak v ZD nikakor ne morem na stranišče.
Naslednji pregled imamo 15.4., 6.4. pa 3D.
Gasilka, Kiwa in ostale:
Mene tud daje zgaga in to kar močno, ampak se nalivam z Donatom in zaenkrat pomaga. Donat pa pijem po slamici, počasi in je bolje, kot bi prej prijel in dlje držal, pa vedno po jedi 1 dcl. Pomaga pa tudi že, če ležim na levem boku (na desnem ali ležanje na hrbtu peče samo še bolj). Sem pa ugotovila, če pojem kaj sladkega ali pa mogoče kakšen kečap oziroma kaj bolj kislega, da je stanje za 100% huje.  Aja pa sadja tudi popoldne ne smem, če hočem imet miren večer. Zredila se nisem še nič, diabetna dieta kar pomaga, sem pa imela prejšnji teden napad po sladkem in sem si privoščila, rezultati za sladkor so bili pa normalni, jaz pa potešena.

Uživajte in lepo se imejte.
Lahko noč. 

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
17.3.2010 20:35:17   
Srčekgirll
Ojla!

Da se vam še jst javim. Pregled sm opravla fajn, user posted image oz. posteljica ni več nizko in se je lepo dvignila, leži že bolj z glavco navzdol. Dobila sm neke svečke k mam spet ful izcedka. Pritisk je biu ok. Naslednji pregled imam 21.4.2010. Drgač pa zgaga me peče kokr kdaj, če ležim na desni strani al pa če pojem kaj sladkega. Za zgago pomaga  pa Donat, mleko, mandeljni, ali pa zmleti rjavi riž in tist eno žličko poješ pa poplakneš z vodo.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 17.3.2010 20:39:36 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
17.3.2010 21:10:35   
myaa
Pozdravljene punce!

Samo na hitro se vam malo oglasim. Vidim, da res pridno pišete, je res fajn brati tako veliko, čeprav malo časa zmanjkuje. user posted image

mala biba za seznamček nekaj podatkov: Gre za mojo 1user posted image , PDP imam 17.7., rodila bom najbrž v Lj, pričakujemo user posted image , pregled 3D imam 25.3., naslednjega pa 7.4. in 12.5. user posted image user posted image

pa&ga moje sožalje tudi z moje strani...

lep večer...

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
17.3.2010 21:14:38   
balem
pa&ga moje sožalje

(odgovor članu myaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
17.3.2010 21:55:47   
buškolinka
punce če katero zanima:
slišala sem, da se da na eni spletni strani na podlagi meritev v materinski knjižici (BPD, HC, AC in FL) izračunati približno težo in velikost ploda...in sem se zdaj spravila iskati to spletno stran...edina, ki sem jo našla je babymed.com ... moja user posted image je po teh ocenah težka pribl. 500g (ocene variirajo od 412g-620guser posted image )...žal pa ne oceni velikosti ploda...če katera pozna (najde) še kako spletno stran, bi jo z veseljem testirala

pa&ga user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
17.3.2010 22:05:55   
DanijelaNeli
Dober večer!
pa&ga...najprej naj ti izrečem sožalje...user posted image

Uuu,kako ste pridne z imeni...J res lepo slišat kako jih že poimenujete!user posted image

...in user posted image  za vse preglede!
user posted image  za user posted image  in user posted image  za user posted image

Extra...pri nas bo tudi user posted image  v košu ob naši postelji.Ko bomo spali celo noč,brez nočnega hranjenja pa gre v sobico ob svoji sestrici.Tam bom imela komodo tudi z oblačili in previjalno mizico.
Ampak je treba najprej Neli spravit v svojo sobo.Malo je res pozno za jo navadit ampak mislim,da nam bo uspelo,ker je zelo prilagodljiva.
Voziček,ki si ga izbrala pa je res lep.Tukaj po Obali sem jih ful videla.Oranžen pa je itak špica!user posted image

Balem... ej,pol pa niti niso tako dragi.Super.user posted image  za nakup! Lahko jih daš v albumuser posted image

Zveezdica...veš,da nimam nič novega zate.Upam,da ugodno rešiš.

Glede 3D mi je je Dr.Strahova povela,da je res najbolje okoli 25tedna.Mislim,da je tudi prav lepo videt v 23t,al po 25t pa je itak več gubic in maščobe po otročku in je še bolj izrazito oblikovan.

Lepo odpravite vaše zgageuser posted image ...

Danes sem končno nekaj brskala po teh cunjah od Nelinega rojstva.Res nisem mogla verjet kakšne majhne cotke so to...res,da skoraj pozabiš po treh letihuser posted image
Nekaj sploh ni bilo nošeno,pa enih 15 previjalnih plenic sem našla-barvane in bele.So pa kot nove..čeprav sem takrat povijala kar slabe štiri mesece na široko,ker smo imeli probleme s kolki.
Priporočam pa Vam,povijalne plenice od Kris-a.

Zdaj pa res grem spat...ker se odpravljam že uro in pol,ko sta šla moj in moja ta velika pikica spat.
Še prej se s tisto kremo proti strijam namazat,pa z Angel Soundsom poslušat user posted image ..

Par noči nazaj,ko je moj prišel bolj pozno domov... sem zaspala na hrbtu s tistimi slušalkami od Angel S. na glavi in sondo na trebuhu.Spala kot top,odprta ustam,volume pa sem imela na + ... user posted image  Se mi je tako smejal...

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......