TopsiT
|
Dober večer punce! Pa&ga iskreno sožalje ob izgubi stare mame. Extra, ti kr počivaj, boš pa zato po juliju bolj aktivna. samo, da je z malo bebiko vse v redu. Danes smo imeli morfologijo in je bilo vse OK. Zdaj sem si resnično oddahnila in mislim, da bom zdaj začela šele res uživat v nosečnosti, pa tudi celemu svetu bi in tudi bom povedala, da bom mama . Nosečam sem 21t 2/7, otroček je težek 402 g, z nisva želela vedet spola, le če je otroček zdrav. Vse je tako kot more bit. Je pa dedi že ugotovil, da bo fant za sigurno, in to po profilu na slikici, pravi čisti fant . Vrat je dolg 4,12, otroka baje nosim izredno visoko. Železo imam na meji, tako da so mi dali dieto z več železa. Vode pa kot vedno, nisem mogla dat. Ne vem ali imate ve tudi težave, ampak v ZD nikakor ne morem na stranišče. Naslednji pregled imamo 15.4., 6.4. pa 3D. Gasilka, Kiwa in ostale: Mene tud daje zgaga in to kar močno, ampak se nalivam z Donatom in zaenkrat pomaga. Donat pa pijem po slamici, počasi in je bolje, kot bi prej prijel in dlje držal, pa vedno po jedi 1 dcl. Pomaga pa tudi že, če ležim na levem boku (na desnem ali ležanje na hrbtu peče samo še bolj). Sem pa ugotovila, če pojem kaj sladkega ali pa mogoče kakšen kečap oziroma kaj bolj kislega, da je stanje za 100% huje. Aja pa sadja tudi popoldne ne smem, če hočem imet miren večer. Zredila se nisem še nič, diabetna dieta kar pomaga, sem pa imela prejšnji teden napad po sladkem in sem si privoščila, rezultati za sladkor so bili pa normalni, jaz pa potešena. Uživajte in lepo se imejte. Lahko noč.
|