mala biba
|
Hojla so ... Prvo kot prvo se moram opravičiti PUPIKI, SAMY30 IN NIKY31, da nisem včeraj obljavila, da imamo pregled.....sicer sem včeraj zjutraj že vse lepo napisala in pokomentirala, pol pa RR zašteka in ne objavi posta....napiše EROR....in posledično se mi je že zelo mudilo tako da nisem napisala ponovno....še enkrat se opravičujem.... No da še jaz povem kako je bilo na pregledu....omenila sem mu svoje težavice, ki so baje normalne , mene pa včasih tako zvija, da niti vstat ne morem(sej sem vam že pisala o tem)...voda je ok, hemoglobin tudi še v mejah normale, maternični vrat 30mm zaprt, skratka vnetja nimam, sladkor po 1h 5,11 mmola/l....tako da vse bp....za minutko pogleda srček in če ima usta, ker na morfologiji tega ni videl....in sem končala v dobrih 7 minutah....ja da ne pozabim napisati, da me okrega zaradi kg, sem na +8 in se zadeva konča.... ...nisem žalostna, vem da naši G delajo to vsak dan, da so dali čez že na tisoče nosečnic, da je to njihova služba.....samo me pa čakamo na te preglede, in si želimo čim več informacij kako pa kaj z našimi sončki, pol je pa vse kot po tekočem traku in na koncu greš ven, kot da sploh ne bi bil na pregledu .....pa kaj glavno da oni vidijo da je vse ok, druga bomo že preživele....ko bomo rodile se bomo temu le smejale.... Punce kar se tiče srečanja mene verjetno ne bo sem iz Štajerskega konca, nimam vinjete in se sploh ne bi znala pripeljat do btc-ja če ne smem na obvoznizo ....tako da boste še ve kakšno tortico za štajerke pojedle Tix oz katera druga tudi jaz bi prosila za geslo.... Kar se pa tiče finančnega stanja pri naju z dragim je pa tudi tako kot pri nekaterih....zaposlen je samo moj dragi, ker sem jaz ostala po 3,5 letih brez službe.....recesija pa to, pa mislim, da ni bila recesija ampak nosečnost.....zdaj bi mogla dobiti za nedoločen čas in seveda nisem...pa se ne obrmenjujem.....čeprav me tako kot vse druge včasih stisne kako bomo in kaj...zdej pa sploh ko mi homončki nagajajo....(tudi jaz včasih jočem)....se probam malo kontrolirati, pa bomo že.....sedaj obnavljava hiško, da bova pridobila 3 prostore, ne bo vse novo oh in ah.....bo pa tako, da se bo dalo normalno živeti.....kasneje pa še kaj več..... Kar se tiče stvari za našo bebico tudi jaz še nimam nič...seznamček kaj dobim in kaj bo potrebno kupiti je že narejen....drugače sem pa tudi jaz ena izmed tistih, ki bo mogla večino stvari kupiti...no da ne bom rekla da še nimam nič....je tako, da sem zadnjič sanjala da sem že rodila in nisem imela nič za in sem potem šla naslednji dan v pikapolonico in sem si rekla da kupim nekaj čisto malega....in sem res....rokavičke da se naš pikec ne bo preveč popraskal....od Katja&Alen...1,30eur.....pa sem zadostila za enkrat svoje potrebe Pridne bodite pa se slišimo.....papa