|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
12.3.2010 10:55:16   
balem
tix hvala za geslo, zdej morem še pa sam comp usposobit,da mi bo slikce uploadu, ker mi vsakič ko hočem kej štrenčit comp čist zablokira, da ga morn resetirat.... Sam očitno komentarčke pa lahko pišem user posted image
Ne maram tehnikeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
12.3.2010 11:04:06   
Kat09
tix...jaz bi tudi geslo prosim :)

nagaja28...super za seznam...lahko pa tudi še kak drug datum izberemo, če jih bo več izrazilo željo po srečanju, pa da ta dan ne morejo...aja, jaz potrjujem

srecka010....ZD Šentvid, dr. Jovan Tof Renata...tel 01/5837421. Sicer je rekla, da ima preglede predvsem za svoje pacientke, a če bo imela kaj prosto, te vzame; saj mene je tudi. user posted image

kiwa....samo res, a nisi 25?...to pa res ni tako zgodaj, da bi te moral kdorkoli čudno gledati!! Tako da ti kar s ponosom kaži bušija. Za finance bosta pa malo bolj gledala pa ne ravno kupila vsake "bedarije", pa bo. Jaz si tudi ne mislim kupovati novih stvari, če bom lahko kaj dobila (voziček,...). Ali pa kupiš cenejšo varianto, nikakor niso slabe po večini! Če stvari ne boš dobila, preveri po različnih oglasih, marsikaj se da dobiti rabljeno za nizko ceno, pa sploh niso slabe stvari.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
12.3.2010 11:10:05   
tix
še jaz malo potožim...no ne preveč user posted image

Kiwa: jaz te tudi razumem, jaz sem imela napade panike še pred nosečnostjo, tako da ni sedaj dosti bolje.
Sem enkrat brala nekega psihiatra, ki je v anksioznosti celo priporočal (če so le pogoji!!), da bi se odločili za otroka, da bi misli usmerili v otroka ne le vase, čeprav se meni zdi da se zaradi njega še bolj sekiramuser posted image ...npr. zadnjič, ko mi je G izmerila m.vrat dolg 2,23 in mi lepo razložila, da ni še nič grozlijvega samo pazit moram jaz pa v user posted image . Pa tudi hormoni pomagajo, da sem še hitreje užaljena. Se je treba kar zavestno odločit in biti kar se da pozitivna.

Tudi jaz sem doma, ne preveč zgledna študentka, je pa res, da je mož zaposlen in skromno se da brez problemov. Oblekice bova dobila od sorodnikov, za ostalo pa spremljam akcije.

Sem tudi že doživela pridigo natakarice, če ne bi šeenkrat premislila glede poroke, sem jo utišala in po tistem nam ni več ona stregla user posted image

Mishan: ja hecno, no moj trebuh je že tako manjši če pa sedim ali pa sploh uležem ga sploh ni več, no važno, da so zdravi user posted image

user posted image user posted image user posted image dobra volja je zakon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mishan)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
12.3.2010 11:17:01   
pilotina
balem...čestitam za dobro opravljen 3D pregled user posted image

Kiwa user posted image user posted image user posted image želim ti lep petek in še lepši vikend user posted image

tix...jaz se strinjam...prosim pošlji mi na ZS

srečanje...tudi mene ne bo...morda v juniju, ko bomo na porodniški

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
12.3.2010 11:41:34   
candy24
Pozdravljene user posted image ,

Mishan: "na žalost" sem vegetarijanka user posted image . Že polnih osem let. Preseneča me to, da doslej nikoli nisem imela težav s hemoglobinom - vedno sem ga imela med 120 in 130 - čeprav že dolgo ne jem mesa. Očitno pa ga v nosečnosti sedaj moje telo ne proizvede več dovolj. Pojem res veliko sadja in zelenjave, tudi stročnic, vsako jutro pijem sok rdeče pese... Kaj mi priporočaš, da naj še jem (razen mesa user posted image )?

Kiwa: ne skrbi, tudi midva s fantom nimava veliko denarja, pa se sploh ne sekirava, ker veva, da bo vse v redu - otroku bova nudila toliko, kot mu bova lahko (nič več in nič manj). Lačen in bos pa že ne bo! user posted image Oba sva še študenta, zaposlen pa je samo on. Jaz le občasno delam preko ŠS. Pri nakupu opreme pa sva zelo pazljiva - nekaj stvari (voziček, nekaj oblekic, zibko, banjico) sva dobila rabljenih od mojih prijaznih sestričen user posted image , nekatere stvari pa sva že kupila rabljene preko bolhe - npr. košaro za voziček quinny buzz (prejšnji lastnik jo je rabil le za enega otroka in je res kot nova) sva dobila za pol ceneje kot če bi kupila novo v BC, in npr. previjalno mizo - sicer sva šla po njo v novo mesto (kar je bila dodatna pot in izlet v enem user posted image ), je pa zelo lepo ohranjena lesena previjalna komoda stara 3 leta s štirimi ogromnimi predali (takšnih dimenzij kot je previjalna Lana od Lip poljčane v paketu od države), pa sva dala za njo 100 eurov. Pa mislim, da sva se dobro odločila, čeprav je oboje rabljeno. Tako da, kot je že DanijelaNeli napisala, se da marsikje prišparat (sploh pri kakšnih akcijah), če nimaš denarja na pretek. Kupiva pa vsak mesec eno stvar, da se ne bi potem preveč nabralo na koncu. Pa to ni res, da brez avta ne moreš imet dojenčka. Moja starša sta bila do mojega tretjega rojstnega dne brez avta in nista živela v mestu - pa sem normalno odraščala in smo šli vsako leto tudi na morje (sicer z vlakom), čeprav smo bili brez avta. user posted image Kar pogumno - samozavest pa boš itak kmalu pridobila. user posted image Če pa ti bo kdo v službi rekel "tamala" pa mu kar zabrusi nazaj, da te naj ne kliče(jo) tako... user posted image
Imam pa še eno vprašanje zate: omenjala si HERBALIFE. Se opravičujem ampak jaz ne vem kaj je to. user posted image Prehranski dodatek, ki ga je možno kupiti ali zdravilo na recept?

TandJ: kakšen sirup ti je G predpisal?
nagaja28: seznam je super! user posted image

Lepo bodite, pa uživajte danes na sončku. user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
12.3.2010 11:45:43   
candy24
Aja, to pa sem pozabila... tix: tudi jaz te lepo prosim za geslo. user posted image  

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
12.3.2010 12:34:21   
Srecka010
tix - jaz bi tudi, prosim, geslo

kiwa - ne sekiraj se. Jaz sicer nisem v podobni situaciji, ker imava oba službe (jaz za nedoločen čas user posted image ), sva imela pa druge probleme, saj skoraj tri leta nisem mogla zanosit. Ugotavljam pa pri parih z otroci, ki jih dobro poznam, da nikoli ni problem denar, če se imaš s partnerjem rad in se spoštuješ, če si si želel otroka in ga imaš rad, se vse da. Taki otroci sicer nimajo vsega, kar jim pade na pamet, ampak so pa lepo vzgojeni in niso razvajeni.

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
12.3.2010 13:48:40   
extra
tix tud jaz bi te prosila za geslo

Drugače sem kar v redu zadnje čase hvala bogu, vendar nimam volje pisati, vas pa rada prebiram. Sem v strahu in pričakovanju pregleda in vam pol mal več napišem!!
Lepo se imejte!!

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
12.3.2010 14:11:29   
pikapolonica20
POzdravljeneuser posted image  

Bolj sem pridna za branje kot za pisanje.....

Kiwa   Sploh se ne sekiraj...da ti še jaz povem ...stara sem 19 moj dragi je star 20 ....urejava si stanovanje ...v maju pa naju čaka še poroka ......da sploh ne govorim o tem kašna je bila reakcija staršev ...... No ampak zdaj se je vse uredilo in že vsi nestrpno pričakujemo dojenčka....

lep pozdrav

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
12.3.2010 14:13:32   
Kiwa
Joj, hvala vam punce! user posted image
Saj ko danes berem tale moj včerajšnji spis.. Sem bila očitno res slabe volje. Saj ni tako hudo. No ja, včeraj je bilo :S
Glede opreme, sploh mi ni problem imet rabljeno opremo in niti nimam velikih želja. Kupujem tudi vse na bolhi (kar pač kupim), vsak mesec nekaj. Se ne sekiram zaradi opreme in oblekic. Ker v bistvu že vse imava (razen vozička in previjalne). Sekiram se, ker.. ne vem user posted image  Ker sem smotana! Saj bo!! Če pravite, da se z ljubeznijo da, potem sigurno bouser posted image . Ma saj se imava res ful rada in to že 8 let!

Skrivanje trebuščka... to pa res ne vem zakaj me vsake toliko časa prime, ker se otročka res ful ful veselim!... Stara pa bom zelo kmalu 26 user posted image . Ampak izgledam pa res mlada, hehe... Saj vem, da ni prekmalu.
Danes je lep dan, sem čisto druge volje. Čez vikend greva pa z lubijem in njegovimi na Ptuj na praznovanje babičinega rd. Tako, da bova veliko skupaj in uživala.

Extra dobro opravi!!! in ostale tudi seveda..

Pa še enkrat hvala za vzpodbudne besede, očitno rabim to, ker sem veliko boljše volje po vsem prebranem.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
12.3.2010 14:59:57   
Martinčka
kiwa zato smo pa tukajuser posted image

no jaz pa sem na žolčni dieti in do danes sem zdržala da nisem kaj čokoladnega jedla... evo danes pa sem si privoščila eno palčko kinder čokolade.. ker je problem kakavo maslo, se mi zdi da pri eni palčki mi ne bi smelo kaj biti ker je pri teh kinder čokoladice tolk mal čokolade čez to mlečno polnilo!? Kakorkoli se mi zdi kokr da me tašča prav zabava s tem ker je že od kar imam napade na mizah skos sama neka čokolada jaz pa tak ljubitelj čokolade da dol padeš!user posted image

komaj čakam da dobiva drugi teden svojo kuhinjo in mi več ne bo treba gledat čokolade v njeni kuhinji! grrr...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
12.3.2010 16:20:52   
nagaja28
če katero zanima, kako si prihranit kakšen kilogram in tako, tudi otrok ne zraste prevelik, je meni ginekologinja rekla, da naj jem manj sladkorja in bele moke. ne boste verjele, kje vse je sladkor. se prej sploh nisem zavedala, koliko ga pojem. V prvi nosečnosti sem tako zadnja 2 meseca črtala vse sadne jogurte, marmelado, kosmiče, sokove, sladkarije in jih nadomestila z navadnim jogurtom, vodo, ovsenimi kosmiči....moka pa tako vemo, da je v samih dobrih rečeh (sirove štručke, rogljički, krofi, razni zavitki...), tega sem pojedla na tone, ker mi je ful pasalo. no, rezultati so bili, sicer pa je bilo tudi poletje in mi je že tako pasalo bolj osvežilno jest user posted image

lepo preživite ta sončen dan

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
12.3.2010 17:22:25   
Martinčka
nagaja28 meni je pa bilo rečeno da otrok ne rase glede na hrano ki jo jemo.
vsekakor je pa dober bel sladkor črtat in tudi belo moko... ampak kaj potem meni preostane ko sem na žolčni dieti? samo ogljikovi hidrati brez maščob in samo ribe, perutnine in kura brez maščob... aaaaaaa... bom zadnja dva mesca tako kot ti se držala pa bouser posted image  zaenkrat še tako ni hudga..+3kg v 22t otrok je pa nadpovprečno težek in tega ne bo vrjetno nič spremenilo:)

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
12.3.2010 20:18:12   
anajrim
Glede kilogramov se nikar ne obremenjujte, vsako telo je drugačno in vsaka nosečnost je drugačna...

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2264
12.3.2010 20:32:01   
oton
večer

veselo berem vaše poste, vi debatirate o kilogramih, jaz pa zraven dva sendviča pohrustalauser posted image user posted image

sem bila tako lačna, od kosila nisem dala nič v usta in cel dan nekaj skakala po hiši, pospravljala in zlikala goro perila. Tako da mi je opravičeno...

zdaj pa še komaj gledam, grem naravnost pod tuš in upam da bo do jutra mir. Jutri pa lep sonček napovedujejo, ga komaj čakam user posted image

tix jaz sem očitno nekaj zamudila: bi še jaz prosila za geslo in uporabniško ime. A imamo album tukaj na RR, ali kje drugje?

želim vam lep večer in še lepši in sončen vikend user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
12.3.2010 22:50:27   
DanijelaNeli
Dober večer...

Danes mi je pa res dolg dan...zdaj grem še v pižamo in spat.Dopoldne sem po Kopru lutala,imela razne opravke,in šla na kovo k sestri od mojega user posted image .
In sem predvsem vesela,ker dobimo toliko novih trgovin v Kopru.Najbolj sem vesela za C&A,H&M,Zara,Humanic,Pikapolonico,Daichmann,Jello,...

Tako,da bom z vsem nakupovanjem za našega user posted image  počakala do otvoritve,...user posted image

Glede belega sladkorja in moke se čisto strinjam...Prvega sem že kdaj črtala,sladke sokove in razne goste soke pa se itak izogibaam,ker redijo ko user posted image ,isto je s zelo sladkim sadjem-ga tudi odsvetujejo.Zdaj sem se navadila kar pomaranče stiskat ali pa pijem nesladkan čaj,cedevito v mejah normale,to pijem le zaradi folne kisline,ki jo vsebuje.Zdaj še nehala pit folno,in sem jo nadomestila s Centrum materna.

Za glavni obrok,kosilo mi včasih sploh ne paše...na primer danes sem se najedla že s porovo-ohrovtovo juho,preostalo mi sploh ni šlo.
Ful mi gredo za jest razne zelenjavne-kremne juhe,ali pa mineštre...na žlico.Obvezno doma narejene,ne iz vrečk,ker se mi gabijo..razen kakšne gobove na hitrco.In iste gušte ima moja tamala...user posted image mi2...user posted image

Grem v mižule,..lahko noč..ter lep vikend 

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
13.3.2010 8:30:13   
Martinčka
jutro gospe in gospodičneuser posted image ...

zam menoj je ena takon nenaspana noč da joj... zvečer so nama lakirali parket in so rekli da 4h ne smeva hodit po njem.. z lakiranjem so pa končali ob 22h.. prej sem šla v sosednjo hiošo čuvat otroke k bratu od možeka in sem že tam zaspala (otroci so spali).. pridem domov zaspim na pečki v dnevni od tašče in ko pride moj dragi domov (praznoval je rojstni dan) okoli polnoči mi reče da lahko greva gor spat ker se mu zdi da je že vse suho... greva gor in spet zaspim in me zbudi čez pol ure da bi bilo bolje da greva dol ker ga skrbi da ni slučajno lak kaj strupen za otročekauser posted image ... in se spet prestavim dol in seveda bolj slabo spim na trdi pečki do 6h ko spet pride parketar lakirat! da te kap.. nič od nič od tega spanja!!!

kakorkoli danes je čudovit sončen dan in prav zavidam vsem ki niste na bolniškah da lahko greste na kakšen lep sprehodek in kakšno kavico v center!

jaz pa do pred 4 dneh nisem mela nobenega apetita.. za nič.. samo marelični fruteki so mi pasali in navaden jogurt  s svežo banano! zdaj pa že štiri dni jem tako kot vovk... sploh nimam podna! upam da se neha! včeraj sem preveč cukra pojedla ker sva imela še ene obiske popoldne in sem si rekla da zdaj do srede nič cukra ker se mi zdi da imam zaradi tega cukra takšen apetit!

ali katera uporablja Paypal???

uživajte to lepo soboto!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
13.3.2010 8:44:00   
nicolina
Dobro jutro,
ena user posted image za vas.

Martinčka, jaz sem se tudi bolj slabo naspala..user posted image , sem bila včeraj s kolegicami na večerji še za dan žena, sem se tolk najedla... bla kot en pujsek user posted image user posted image , sem šla spat okoli polnoči in se zbudila že okoli 6, no pol sem pa še dremala...ampak me je ful tiščalo v želodcu...danes bom bolj na lahki hrani.

DanijelaNeli user posted image za trgovine, a to bo v Kopru? V Novem mestu tudi gradijo qlandijo in bo enkrat konec leta odprta in baje bodo vse te trgovine noter. Komaj čakam, da se mi ne bo treba vedno vozit v LJ.

Pri nas je tud lep sonček, ampak moj sinko je nekaj začel kašljat in ima malo vročine, tako da ne vem, ali bomo šli ven. Bom šla pa sama mal na sprehod.

Lepo soboto....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2268
13.3.2010 9:32:04   
tix
Dobro jutro! zdej pa vse z gesli hitr kšno slikco gor user posted image

Jaz sem pa od srede k sem imela morfo že skor mal depresivna ...  prej še vse uredu, vse normalno delala, od zadnjič ko mi je izmerla kratek vrat se mi zdi da mi gre vse narobe - skoz me nekaj boli, tišči, načeloma prej nisem nič panicirala, bila mnenja da kakšna bolečina čist paše zraven, zdej pa sploh ne vem več, oh ja user posted image

pa ostalim lepši dan user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
13.3.2010 10:15:51   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Buškolinka, jaz sem tudi iz Kodeljevega user posted image

user posted image user posted image user posted image potem se morava pa definitivno kdaj srečati, da bova šli skupaj na sprehod po parku

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
13.3.2010 10:18:04   
Kiwa
Se strinjam! user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
13.3.2010 10:27:52   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: tix

Dobro jutro! zdej pa vse z gesli hitr kšno slikco gor user posted image

lahko še jaz prosim geslo dobim? da ne bom preveč zamujala user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
13.3.2010 10:31:52   
mala biba
Hojla souser posted image ...

Prvo kot prvo se moram opravičiti PUPIKI, SAMY30 IN NIKY31, da nisem včeraj obljavila, da imamo pregled.....sicer sem včeraj zjutraj že vse lepo napisala in pokomentirala, pol pa RR zašteka in ne objavi posta....napiše EROR....in posledično se mi je že zelo mudilo tako da nisem napisala ponovno....še enkrat se opravičujem....

No da še jaz povem kako je bilo na pregledu....omenila sem mu svoje težavice, ki so baje normalneuser posted image , mene pa včasih tako zvija, da niti vstat ne morem(sej sem vam že pisala o tem)...voda je ok, hemoglobin tudi še v mejah normale, maternični vrat 30mm zaprt, skratka vnetja nimam, sladkor po 1h 5,11 mmola/l....tako da vse bp....za minutko pogleda srček in če ima usta, ker na morfologiji tega ni videl....in sem končala v dobrih 7 minutah....ja da ne pozabim napisati, da me okrega zaradi kg, sem na +8 in se zadeva konča....user posted image ...nisem žalostna, vem da naši G delajo to vsak dan, da so dali čez že na tisoče nosečnic, da je to njihova služba.....samo me pa čakamo na te preglede, in si želimo čim več informacij kako pa kaj z našimi sončki, pol je pa vse kot po tekočem traku in na koncu greš ven, kot da sploh ne bi bil na pregleduuser posted image .....pa kaj glavno da oni vidijo da je vse ok, druga bomo že preživele....ko bomo rodile se bomo temu le smejale....user posted image

Punce kar se tiče srečanja mene verjetno ne bo sem iz Štajerskega konca, nimam vinjete in se sploh ne bi znala pripeljat do btc-ja če ne smem na obvoznizouser posted image ....tako da boste še ve kakšno tortico za štajerke pojedleuser posted image

Tix oz katera druga tudi jaz bi prosila za geslo....

Kar se pa tiče finančnega stanja pri naju z dragim je pa tudi tako kot pri nekaterih....zaposlen je samo moj dragi, ker sem jaz ostala po 3,5 letih brez službe.....recesija pa to, pa mislim, da ni bila recesija ampak nosečnost.....zdaj bi mogla dobiti za nedoločen čas in seveda nisem...pa se ne obrmenjujem.....čeprav me tako kot vse druge včasih stisne kako bomo in kaj...zdej pa sploh ko mi homončki nagajajo....(tudi jaz včasih jočem)....se probam malo kontrolirati, pa bomo že.....sedaj obnavljava hiško, da bova pridobila 3 prostore, ne bo vse novo oh in ah.....bo pa tako, da se bo dalo normalno živeti.....kasneje pa še kaj več.....

Kar se tiče stvari za našo bebico tudi jaz še nimam nič...seznamček kaj dobim in kaj bo potrebno kupiti je že narejen....drugače sem pa tudi jaz ena izmed tistih, ki bo mogla večino stvari kupiti...no da ne bom rekla da še nimam nič....je tako, da sem zadnjič sanjala da sem že rodila in nisem imela nič zauser posted image in sem potem šla naslednji dan v pikapolonico in sem si rekla da kupim nekaj čisto malega....in sem res....rokavičke da se naš pikec ne bo preveč popraskal....od Katja&Alen...1,30eur.....pa sem zadostila za enkrat svoje potrebeuser posted image

Pridne bodite pa se slišimo.....papa

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
13.3.2010 11:44:53   
pilotina
extra user posted image želim ti, da čimprej mine čas do pregelda

DanijelaNeli...tudi jaz komaj čakam, da se te trgovine odprejo...po mojem bo ta center super uspešen

malabiba...imaš prav...samo, da G vidi, da so naši dojenčki dobro...tudi jaz sem se s tem potolažila, ko je naredila morfologijo v parih minutah

ne vem kako je pri vas, ampak tu an obali je res lepo sončko, pravo spomladansko vreme user posted image

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
13.3.2010 12:41:06   
myaa
Pozdravljene še z moje strani!

Spremljam vas že kar nekaj časa, in danes sem se končno spravila tudi kaj napisat. user posted image Bolje pozno kot nikoli.

Tudi jaz sem julijska nosečka, PDP je 17.7.2010, gre za mojo prvo nosečnost, smo pa pred kratkim izvedeli da pričakujemo user posted image .

Sicer je moje počutje trenutno zadovoljivo. Trebušek lepo raste, tudi ni nevem kako velik. Sicer pa na teži kar lepo pridobivamo iz tedna v teden gre gor.

Sem pa tudi sama dokaj mlada, štejem 22 let in sem še študentka. Odzivi da pričakujemo dojenčka so bili pa zelo lepi.

Vsem lep dan še naprej.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......