|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
13.3.2010 12:56:09   
anajrim
myaa - čestitke in dobrodošla!user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu myaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
13.3.2010 13:28:16   
balem
Računalnik sformatiran in vse na novo gor dana! Jupi, zdej pa dela :) Prve slikce so že gor ;)

(odgovor članu myaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
13.3.2010 13:30:50   
kenya
Halo,

A ni super ker je danes tak lep dan. Me smo bile dopoldan zunaj na sončku, sedaj je pa čas za popoldansko siesto, ker je mlajša že pri kosilu padla v krožnikuser posted image . Komaj čakam, da se naspita, potem pa nazaj ven.

Myaa, dobrodošla.

TandJ, jaz bi si tudi z veseljem ogledala tvoj voziček. Meni bi sicer najbolj ustrezalo po službi, nekje po 15.30, ko se vračam domov, ampak najbolje da ti poveš kako si kaj na razpolago s časom, pa se bom že prilagodila. Kar se tiče pa tvoje vrednosti hemoglobina, se mi pa zdi, da ni še nič kritično. Jaz sem sama že po naravi slabokrvna, ko nisem noseča imam vrednost hemoglobina 115. V nosečnosti mi ponavadi da g. Legofer proti koncu, ko mi hemoglobin pade na 104, prej pa ne. Zato tvoje g. res ne razumem. Ker res ta sirup zapira in imaš potem še dodatne težave.

Srečanje 23.3.;sem se že hotla priajvit, ker bi zelo rada spet prišla, ampak ravno za ta večer sem že zmenjena, kateri drug dan bi bilo lažje. Drugače pa uživajte v torticah in čveku.

Glede kg, sem sama na +5 (približno), večino hlač še oblečem, tako da se zdaj vseeno malo pazim. Ampak nisem ravno trdnega karakterja. Tisto o tem, da bo šlo z dojenjem vse dol, pa pri meni niti slučajno ne drži. Pa čeprav sem se vedno po porodu ful gibala, pa pazila na prehrano, pa je bilo zeloooooo težko spet priti nazaj. Dojenje ni imelo nobenega učinka.

No, ampak s tem se bomo pa ukvarjali po porodu user posted image   user posted image  .

Lep sončen dan še naprej.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
13.3.2010 18:16:45   
binzi
Ojla,

Myaa, dobrodošla

Tix jaz bi tudi geslo.

Dajte me na seznam za srečanje. Tortic v Zvezdi se nikoli ne branim user posted image

Sem kar potrebovala nekaj časa, da sem vse prebrala.

Me veseli Kiwa, da si malce boljše volje. Saj je vedno tako, ko premišljuješ za naprej, se ti vse zdi tako nemogoče in nedosegljivo. ko pa gledaš nazaj pa vidiš, da se je vse kar nekako uredilo in srečno odvilo. Tako, da glavo gor in z optimizmom naprej. Itak so se nam pa začela prebujati materinska čustva in vse kar paše zraven. Sama sem opazila, da se sekiram in živciram za stvari na katera prej tudi malce nisem pomislila. Če bi mi pred 3 tedni rekli, da bom morala iti nazaj v službo, bi jim rekla da ni šans. To pa ne bo šlo! Po tednu dni službovanja sem pa ugotovila, da mi je prav fajn. Znova sem med ljudmi in opravljam delo, ki me veseli. Tako, da za enkrat sem prav vesela, da mi niso podaljšali bolniške. Upam, da bo tako tudi naslednje tri mesece. Bolečin v spodnjem delu trebuha pa tudi ne čutim skoraj več.

Na morfologiji mi g sploh ni nič komentiral kje je posteljica. Pa sem mal po materinski knjižici raziskovala in sem našla tabelo, kjer naj bi to pisalo in itak, vsi doktorji kracajo in sploh ne znam razbrati kaj piše. Malce me je zaskrbelo, ker posteljica se mi je že odluščila in me je strah, da se kaj podobnega ne bo pripetilo. Se trudim, da ne premišljujem preveč negativno. Verjamem, da pozitivne misli pritegnejo pozitivo :)

Še malce napisanega z moje strani... Lepo se imejte ...

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
13.3.2010 19:38:37   
arruba
Živjo po dolgem času!

pri nas nič kaj bistveno novega.. tale naš user posted image  je očitno res bolj lene sorte, še prav nobene brcike nisem čutila! Še dobro, da imam v sredo morfologijo, ker zdaj sem pa čist čist mal nervozna, kaj se dogaja user posted image
HB za AS, ker srček se pa lepo sliši, tako da sem malo bolj pomirjena in upam, da je vse v redu.

Mi bomo imeli lupinico izključno za v avto, za na voziček le v skrajni sili če moraš spečega otročka kam prepeljat pa to, sicer pa definitivno košaro! Mi je G povedala, da lupinice niso fajn za otročka, ker je preveč utesnjen in se lahko krvni obtok upočasni, tako da je potem otroček ves zaspan in apatičen, starši pa mislijo, kolk je priden in da mu je fajn, ker ne joče.

Midva sva lupinico kupila pred kratkim v BC - Maxi-Cosi, ko so imeli ravn klubski popust in je bila 30 EUR cenejša.. se vsak popust kar pozna pri vseh teh stroških, ki se kar nabirajo..naš voziček bo pa Joolz ZZZ One Prime, dobim iz Nemčije lanski model cel komplet z zimsko vrečo in torbo (brez lupince) za 550 EUR, letošnji (Joolz Day) je pa čist isti, sam mal druge barve so, je pa skoraj enkrat dražji. večino drugih stvari pa bova nabavila v Pikapolonci, saj imava ful bonov za pokurit od tistga nesrečnega Jane Slalom-a. Bojo kar prav prišli.

Srečanje: tokrat pa se bom potrudila in probala prit na tortico, dve ali tri user posted image user posted image , zadnjič sem manjkala, ker mi je po službi ratalo slabo in nisem mogla več od doma, ampak to je že zdavnaj mimo.. se že veselim, da se vidimo v živo! Nagaja28, krasen seznamček.. sploh mi je všeč, ko je taki glitter!!

Tix: jaz bi tudi geslo, lepo prosim!

Myaa, dobrodošla!

(odgovor članu binzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
13.3.2010 21:17:46   
nagaja28
dober večer

evo nas nazaj iz ikee. smo kupili posteljico, posteljnino in še par drobnarij. jaz sem bila kar navdušena, je pa res, da sem bila prvič in sem si tudi vse prej ogledala na internetu, tako, da sem vedela, kaj lahko pričakujem.

sem pa kupila tudi prvo oblačilce za našega škratka v tebuhu in sicer body I love dad user posted image . zase pa sem kupila spalno srajčko, ker hlače od pižame me že tako motijo v pasu, da je za znoret.

Myaa dobordošla.

jaz bi tudi prosila za geslo. pa najbrš sem zamudila, kam sploh pogledam, oz. kliknem najprej, če mi lahko še to katera pove. v tej nosečnosti sem pa res čisto pozabljiva. user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
13.3.2010 21:30:12   
DanijelaNeli
Eeilla!...
Čekiram malo kako ste kaj preživele prekrasen sončen dan...
Pri nas ni bolo nič posebnega...veliko sem bila s ta malo zunaj...Skoraj do 19h...Zato zdaj že veselo dremucka...Jaz sem tudi za se dat na OFF.

Martinčka...upam,da si se naspala oziroma spočila!

Pilotina...jaz tudi mislim,da bo Planet Tuš ena super zadevica.Jaz sem vedno hodila v H&M v Ljubljano,za ta malo-vsako sezono.
Tako,da bom za poletne kompletke  in na splošno druge stvari počakala,da se odprejo te trgovine.user posted image

Nicolina...ja v Kopru bo ta cirkususer posted image

Tiste ki imate za kupit nogavičke,kapice,slinčke,...jih ne kupujte po kakšnih Baby centrih,ker so too much drage stvari.Jaz sem si za Neli nabavla v H&M kar po cele paketke 5v1.

Nič,gremo pod tuška in še mal pred Tv...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
14.3.2010 8:03:03   
Zveezdica
Jutro!

Sem vam eno user posted image pripravla, da vas prepudim v lep sončen danuser posted image .

Nagaja28
BTC vem , kje jeuser posted image , sam za Zvezdo neuser posted image , pred nosečnostjo mi sladke stvari niso nikoli kaj posebaj dišale, zdaj pa kar velikrat sežem po njih, kar se mi tudi lepo poznauser posted image . Sem že par ljudi vprašala, pa zaenkrat noben nima pojma, kje naj bi bla, zgleda se ne hodijo v BTC sladkat, ampak bolj po takšnih in drugačnih nakupihuser posted image , se bom pa potrudila, da jo najdemuser posted image .
Vidim, da ste bili v Ikeji, bi delila z nami kakšno slikco, ker midva namerava tud enkrat konc aprila-maja it mal pogledat.

En lep sončen dan vsem souser posted image !

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
14.3.2010 8:20:29   
nagaja28
zveezdica, nekaj dni nazaj sem ti že opisala, kje je zvezda, pa najbrš nisi vidla. saj tudi ni čudno, glede na to, kako smo zgovorneuser posted image . če veš, kje je merkur, jo ne boš težko našla, saj je nasproti, oziroma tam, kjer se parkira za merkur. Zelo blizu pa je tudi baby center. zvezda je v sklopu neke outlet trgovine. Upam, da ti uspe poiskat.

Bom dala kakšno slikico gor. smo že slikali našega škrata na novi posteljici, ki jo bo testiral, dokler ne pride naš novi član user posted image . ravno zato smo šli v ikeo, ker imajo take posteljice, kjer se da ena stranica dol in ko je otrok že malo večji, lahko sam gre dol. to pride zdaj, ko imam že trebuh, zelo prav.
Če bi bila pa prvič noseča in ne bi imela že skoraj vseh stvari, bi pa tam zagotovo kupila tudi previjalno, stol za hranjenje in še kaj. Ogledano imamo že tudi ta veliko posteljo, oz. pograd. user posted image .

seznam pa dopolnim še danes, obljubim

lep dan

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
14.3.2010 8:30:02   
Ninchy
Dobro jutro punce!

Končno se vam spet malo oglašama. Sem imela zelo naporen teden v službi in nisem imela niti toliko časa da bi prebrala kaj ste pisale, tako da sem si danes vzela čas in prebrala. Tudi jaz sem v tem času že imela morfologijo vse v redu sicer imam posteljico precej nizko in zadaj ampak je za enkrat rekel naj ne kompliciram, saj naj bi se vrjetno še malo dvignila do 30 tedna. Na žalost moj škratek ne želi pokazati kaj je in še vedno ne vem. Bo pa presenečenje toliko večje.

Ali je že katera bila v šoli za starše? V Kranju naj bi bile dve ena v začektu nosečnosti in ena pripravan porod? Jaz še nisem bila v nobeni nekako ni časa, šola, služba, izpiti. Imam še 3 in bi jih rada spacala do maja pol pa če bom lahko se lotila diplome. Ja in tudi v šolo za starše imam name iti v maju, ker bom že frej in bom imela več časa. Kaj pa ve?

Ali je katera razmišljala o epiduralni? V Kranjski porodnišnici sem videla, da lahko prideš na posvet in sem razmišljala da bi šla vprašat ker pravzaprav sploh ne vem kako naj bi to potekalo.

Vidim da že pridno kupujete za dojenčke. V bistvu me zanima ali ste kupovale kaj s kratkimi rokavi? Ker sem od velikih slišala da dojenčka prvi mesec naj ne bi imel v kratkih rokavih? Jaz sem sicer kupila nekaj bodijev z kratkimi rokavi večino pa z dolgimi, tko da sploh ne vem? Kaj ste pa ve kupovale?

Tudi jaz imam pogodbo za določen čas poteče mi septembra, tko da rečeno je da mi bodo podaljšali ampak nobenmu ne verjamem dokler je ne dobim. Tko da se tudi meni lahko zgodi da ne bom imela več službe. Ampak bomo že v nasprotnem primeru lahko čakaš do 40 leta da se te eden usmili in te zaposli za nedločen čas. Pa tudi to ne pomeni nič razen kar ti pripada odpravnina. Tko da glede tega se res nima smisla sekirati. Pač smo ravno v takem času, ko je na žalost s službami težko.

No lepo se imejte na sončku in uživajte.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
14.3.2010 11:59:31   
Srčekgirll
Danes vam želim en lep nedeljski user posted image dan. Uživajte na sončku.user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
14.3.2010 13:33:40   
Martinčka
Ninchy jaz sem si kupila bodije z dolgimi rokavi samo za prve tri tedne... tako 54 in 56 številke... pa pižamice tudi dolgi rokav ker zvečer se mi zdi fajn da ima dolge rokave da mi ni treba skrbet s pokrivanjem...
potem 60 in 62 (torej za avgust) sem pa kupila nekaj tudi kratkih rokavov ko jih bo že lahko imel... tudi te majhne dz dolgimi rokavi sem kupila tak tanek bombaž da mu ne bo prevroče vseenouser posted image

DanijelaNeli nisem se še naspala ker so danes zjutraj zadnjič lakirali parket! jeej..  tako da danes napoči en fajn spanecuser posted image

midva greva tudi v soboto v ikeo v graz.. sicer greva bolj kozarče in pripor kupit za kuhinjo, amapak vsekakor otroškemu oddleku ne uideva:) bova šla tudi v kiko in še kam pogledat vozičke... sicer bi morala jaz mirovati ampak se zdajle že dva dni počutim kar fajn in upam da bo tako tudi naslednji teden:)

lepe nedelje vsem!

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
14.3.2010 15:35:38   
candy24
Ninchy: glede epiduralne - mislim da če jo hočeš imet, moraš it prej na posvet. Mislim da vse porodnišnice v Sloveniji to zahtevajo. Naj me katera popravi, če je drugače. Na tem posvetu menda zveš vse podrobnosti... Jaz se (zaenkrat) nisem odločila za njo.

V šolo za starše bova s partnerjem šla v mesecu maju - v LJ.

Glede oblačil: sama še nimam otrok, tako da tudi jaz nisem vedela kaj in kako. user posted image Svetovala mi je sestrična, ki ima izkušnje z dvemi poletnimi otroki (enega je rodila junija, drugega pa julija), pa mi je rekla oz. glede na njene izkušnje svetovala, da kratkih rokavov skoraj zagotovo ne bom rabila, ker bo otroček premajhen (ne zna uravnavat telesne temperature). In ji kar verjamem, ker tako menda učijo tudi v šoli za starše. Zato kratkih rokavov ne bom kupovala vnaprej. Če bo pa res "pasja vročina", pa jih bom po porodu dokupila.

< Sporočilo je popravil candy24 -- 14.3.2010 15:49:57 >

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
14.3.2010 18:02:08   
nagaja28

user posted image
user posted image
user posted image

ob 19h

Kat 09
buškolinka
candy24
nagaja28
binzi
arruba
zveezdica

user posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
14.3.2010 19:42:57   
Martinčka
jaz sem pa tako že napisala do epiduralni ne razmišljam ker najbolj na svetu me je strah pri porodu vakuma.. in epiduralna zveča možnost za vakum na kar precej... tako da raje potrpim pa upam da bo vse ok in da bomo prišli brez vakuma čez:) me je pa zadnjič porodničar potolažil v bolnici ko sem povedala da ne želim vakuma, da on ga pri klasičnem porodu ni delal že celo letouser posted image .. tako da upam da naletim na njegauser posted image

da se pohvalim da sva od moževega brata danes dobila banjico, tehnico in hojico! te tri stvari sva dobila iz druge roke, ker so res kot nove in se mi zdi brezveze da kupujem hojico če sploh ne vem ali bo otroku všeč ali ne, banjica je tako samo za kratek čas, potem bomo kar bano prakticiralo.. tehtnica za dojenčke pa tudi je za tako malo časa da joj...
tako da juhej!!!

punce tole srečanje vam tk zavidam da prosim da se spomnite še na nas in da se tokrat slikate in vsekakor potem daste sliko v naš albumček!!!! da ne boste spet pozabile fotoaparatovuser posted image

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
14.3.2010 20:57:15   
anajrim
Tix - tudi jaz bi geslo!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu binzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
14.3.2010 22:20:58   
DanijelaNeli
Lepo pzdravljene,...čeprav ni nobene gor..

Ni bilo časa za net cel dan,ker je bil prekrasen dan.Vstali smo že mal po 7h.Zato pa zdaj samo še za it spat.
Veliko smo se nahodili po Lipici,ob takem lepem sončku.

Candy...saj si prav naredila.Ni za pretiravat s kratkimi rokavi,ker ko bodo naši user posted image  v senčki,zna biti hladno tudi tam.
Jaz imam sonce v dnevni sobi čez cel dan in je prav prijetno,imam ful svetlobe in paše...popoldne pa je zaradi enega drevesa kar močna senčka noter in če si kaj manj oblečen pride tudi mrzlo.Veliko pa računam tudi na balkon,tako,da mi ne bo treba skakat non stop na dvorišče. Voziček ali ležalnik na balkon in bo.

Šola za starše...jaz tokrat ne bom šla.Prvič sem hodila v Sežano in nisem bila kaj preveč navdušena,sem kar par predavanj izpustila,ker so se mi zdela nepotrebna.Pa iz izkušenj drugih mamic sem slišala kritike.
Tista predavanja katera so se mi zdela,da jih moram poslušat sem šla.
Veliko,veliko več sem imela v srednji šoli pri Negi otroka,prehrana otroka,Vzgoja otroka,Pediatrija in Nega žene. To so bili moji najboljši predmeti,od katerih sem odnesla največ.user posted image  Še zdaj imam zvezke in rajši kot revije kupovat si preber od tam.

Epiduralna...1.user posted image  Ne,2.user posted image  Ne
Ker sem si vedno rekla,da mora vsaka mama vsaj enkrat čutit porod.Čeprav sem jaz prvič med prakso v porodnišnici rekla,da ne bom nikoli rodila.In tega sem se spomnila tudi med popadki v porodni sobi ko sem 1. rojevala.
Odkrito povedano,mene so boleli popadki in ne sam iztis user posted image ,čeprav smo imeli zadnjično vstavo.Muka pa je obračanje med popadki.Katastrofa.
Ah,ne bom Vas več strašila...

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
15.3.2010 6:26:00   
nicolina
Dobro jutro,
včeraj je bil res tao sonček, mi smo tudi preživeli cel dan zunaj..user posted image , je
pa moj mali miš celo noč kašljal, tako da sem čist nenaspana..user posted image user posted image . Upam, da ne bo kaj hujšega. Ne bi rada, da zdej zboli, ker imam v sredo in četrtek seminar inme ne bo doma. user posted image

Jaz bom tudi samo par stvari nabavla kratkih,ne bom pretiravala, sicer pa predvsem odvisno od vročine in še zmeraj lahko kaj dokupim.

Jaz 1. nisem imela epiduralne, pa sem jo hotela in ni bilo časa. Martinčka, sploh ni nujno, da se bo porod z epiduralno nadaljeval z vakumom, imam 3 kolegice, ki so rodile z epiduralno in brez vakuma, važno je tvoje sodelovanje. Pri epiduralni čutiš popadke, ne čutiš pa bolečin.
Ampak tako kot pravi DanijelaNeli, vse se da potrpet in hitro potem pozabiš. Najbolj res bolijo popadki, iztis je že finiš.

Midva tud ne bova šla v šolo za starše, ker sem bila pred 3 leti. Sm me zanima, a je pol moj user posted image lahko zraven, ker prvič je dobil potrdilo.

Lep dan vam želim....zdej se grem pa zrihtat in v službo... pa pa

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
15.3.2010 7:38:06   
mala biba

user posted image        user posted image        user posted image            user posted image    

PREGLEDI V MARCU

15.03.2010 extra
16.03.2010 činela
17.03.2010 Srčekgirll
18.03.2010 anajrim
18.03.2010 pupika
18.03.2010 polhec (test sladkorja)
22.03.2010 polhec
22.03.2010 soncekray
23.03.2010 tix
24.03.2010 kenya
26.03.2010 Pilotina
30.03.2010 oton
31.03.2010 buškolinka
31.03.2010 Zveezdica
31.03.2010 Kat09
31.03.2010 spelchy
31.03.2010 Mareli (test sladkorja)
31.03.2010 Mishan
31.03.2010 tix
31.03.2010 Bina83

PREGLEDI V APRILU

01.04.2010 binzi
01.04.2010 rozinica33
01.04.2010 Keri
01.04.2010 mišu
02.04.2010 tea213
02.04.2010 strelka84
06.04.2010 DanjelaNeli
06.04.2010 Pikica5
07.04.2010 đanika
07.04.2010 mala biba
07.04.2010 Srecka010
07.04.2010 candy24
08.04.2010 tinca10
09.04.2010 balem (test sladkorja)
13.04.2010 nagaja28
14.04.2010 balem
28.04.2010 Mareli

PREGLEDI V MAJU

11.5.2010 Kat09

MORFOLOGIJA

15.03.2010 pa&ga
15.03.2010 oton
16.03.2010 kajčy
16.03.2010 nicolina
16.03.2010 buškolinka
17.03.2010 arruba
17.03.2010 TopsiT
17.03.2010 pikapolonica20
17.03.2010 naja7
17.03.2010 Martinčka
18.03.2010 gasilka
26.03.2010 Kenya
29.03.2010 Micla
07.04.2010 petrca2507

3D/4D

22.03.2010 samy30
25.03.2010 Bina83
31.03.2010 Srčekgirll
08.04.2010 mala biba
12.04.2010 Pilotina
16.04.2010 Martinčka

user posted image              user posted image                       

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
15.3.2010 7:40:51   
mala biba
user posted image

Punce naj bodo vaši G-i danes dobre volje in vam vse lepo razložijouser posted image ..Ve pa uživajte ob gledanju vaših malih bibuser posted image user posted image ...lp

Neposredna povezava do sporočila: 2295
15.3.2010 7:55:06   
mala biba

user posted image

user posted image
DEČEK & DEKLICA 

user posted image

PDP,NICK,Starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porod.,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)             user posted image

01.7. 2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj 
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image
user posted image  ANDREA2010
user posted image  anariya
user posted image  anonimna
user posted image  Srčekgirll - 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image

02.7. 2010
user posted image  mala biba - 26 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image
user posted image  azarmitra
user posted image  veky  
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj / user posted image  

03.7.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image
user posted image   Natasssa

04.7. 2010
user posted image  Kiwa - 25 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image

05.7. 2010user posted image
user posted image  vika1
user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola
user posted image  Nančka
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image

06.7. 2010
user posted image  tinca10 - 22 let /ok. Lj (Dragomer)/1user posted image /Lj/
user posted image
user posted image  pelika

07.7. 2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan 

08.7. 2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image

user posted image  leaaa
user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image /
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image

09.7. 2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj

10.7. 2010
user posted image  kammy
user posted image  čebela29
user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image

11.7. 2010
user posted image  NMJ
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice /user posted image

12.7. 2010  
user posted image  mojcii
user posted image  čarodejka
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb 
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO 
user posted image  simonč
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM/user posted image
user posted image  Srecka010 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image
user posted image   činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image

13.7. 2010 
user posted image  skratek46
user posted image  sarazan

14.7. 2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj

15.7. 2010  
user posted image  krota
user posted image  o.k.

16.7. 2010

user posted image  Fenderca
user posted image  buškolinka - 29 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice/user posted image
user posted image   tea213 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image

17.7. 2010
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image
user posted image  špelka - 2user posted image

18.7. 2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  anckabancka (anonimna4)
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image
user posted image   00PoLoNa00

19.7. 2010  
user posted image  Anonimna

20.7. 2010
user posted image  tajam
user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image /

21.7. 2010
user posted image  tix - 21 let/1user posted image /Kr /user posted image
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image

22.7. 2010
user posted image  anonimna 13

user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image

user posted image (23.7. - 23.8.)      user posted image

23.7. 2010
user posted image  Martinčka - 23 let/1 user posted image /Sg / user posted image   
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image /user posted image

24.7. 2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj 
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image
user posted image   pikapolonica 20

25.7. 2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj 
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.7.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.7.2010
28.7.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj 
user posted image  september1
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.7. 2010

user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image   naja7 - 
user posted image   boni25 (PDP ali 30.7)

30.7. 2010

user posted image  eelyy
user posted image  bika

31.7. 2010 
OTROČKI JULIJK.....SKUPAJ 15....OD TEGA 9 user posted image IN 6  user posted image user posted image

user posted image SKUPAJ JULIJSKE  user posted image NOSEČKE  2010 = 92user posted image
user posted image

Silvya.....vedno boš znami....in tvoj user posted image prav tako!

user posted image

user posted image ŠT.PUNČK =12        user posted image ŠT.FANTKOV=10

user posted image ŠT.PRESENEČENJ=13

Neposredna povezava do sporočila: 2296
15.3.2010 8:05:54   
mala biba
pa&ga...tiskarski škrat na glitterfy ne sprejme "&"...čeprav ga prej pokaže....ne zamerituser posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2297
15.3.2010 9:11:20   
pupika
Mala biba kak si ti pridna s tem seznamom.

Na začetku bom poročala kako je bilo v petek na morfologiji. Pregled je bi enkraten, karv več kot pol ure smo gledali našo malo bebico. Zaenkrat je vse v redu, to kar pogledajo na morfologiji, je pa za kakih 10 minut preklopil UZ na 3D ali na 4D, pa je bilo fenomenalno, vse se tako lepo vidi, ni primerjave z navadnim UZ, ko jaz sploh vedela nisem kdaj kaj gleda. Izvedeli smo tudi za spol in je na koncu rekel, da on pravi da bouser posted image punčka, zgleda da bodo julija res prevladovale pupike, dobili smo tudi slikico 3D in se je sploh ne morem nagledat. In tokrat lahko kupim tudi kako roza cunjico.

Drugače občutje je dobro, le tokrat sem zopet fasala herpes na ustnici in ne vem kaj je to, ker ga res nikoli nimam, v tej nosečnosti pa že kar 2 krat, zgleda me ta herpes obišče na vsake tri mesece.

Zaenkrat toliko, in punce ki imate danes morfologijo, pa lepo uživajte ob gledanju vaših malih bebic.

Neposredna povezava do sporočila: 2298
15.3.2010 9:23:06   
đanika
Pozdravljene,

tudi jaz drugič ne bom šla v šolo za starše in rada bi da moj gre zraven na porod. Pa so mi mamice svetovale, da nesem staro materinsko zraven kjer je potrdilo, da sva bila oba na šoli za starše. Kaj boste pa ve naredile?

lep pozdrav

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
15.3.2010 9:36:41   
mišu
halo user posted image

sem sanjala  user posted image ..... rodila sem..... še zdaj vem kak se je vse odvijalo..... user posted image fanteka sva dobila,..... tak je bilo lepo.... ne vem, če je to nek dokaz, da je res fantek, ker ne veva spola.... jaz že od vsega začetka menim, da je fantek. tak občutek mam. saj mi je vseeno, ker je prvi. samo naj bo zdravo in živahno user posted image .
v sredo bo 21.teden in še vedno ne čutim brcike...

čas gre zelo hitro. smo že prek polovice user posted image . mi še vedno nismo kupili ničesar. posteljico sva dobila, ostalo pa sproti. čeprav za v bolnico bi že počasi res bil čas, da bi kupila plenice,..... saj ne vemo kdaj je pravi čas. enim prej, enim kasneje user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......