arruba
|
Živjo po dolgem času! pri nas nič kaj bistveno novega.. tale naš je očitno res bolj lene sorte, še prav nobene brcike nisem čutila! Še dobro, da imam v sredo morfologijo, ker zdaj sem pa čist čist mal nervozna, kaj se dogaja HB za AS, ker srček se pa lepo sliši, tako da sem malo bolj pomirjena in upam, da je vse v redu. Mi bomo imeli lupinico izključno za v avto, za na voziček le v skrajni sili če moraš spečega otročka kam prepeljat pa to, sicer pa definitivno košaro! Mi je G povedala, da lupinice niso fajn za otročka, ker je preveč utesnjen in se lahko krvni obtok upočasni, tako da je potem otroček ves zaspan in apatičen, starši pa mislijo, kolk je priden in da mu je fajn, ker ne joče. Midva sva lupinico kupila pred kratkim v BC - Maxi-Cosi, ko so imeli ravn klubski popust in je bila 30 EUR cenejša.. se vsak popust kar pozna pri vseh teh stroških, ki se kar nabirajo..naš voziček bo pa Joolz ZZZ One Prime, dobim iz Nemčije lanski model cel komplet z zimsko vrečo in torbo (brez lupince) za 550 EUR, letošnji (Joolz Day) je pa čist isti, sam mal druge barve so, je pa skoraj enkrat dražji. večino drugih stvari pa bova nabavila v Pikapolonci, saj imava ful bonov za pokurit od tistga nesrečnega Jane Slalom-a. Bojo kar prav prišli. Srečanje: tokrat pa se bom potrudila in probala prit na tortico, dve ali tri , zadnjič sem manjkala, ker mi je po službi ratalo slabo in nisem mogla več od doma, ampak to je že zdavnaj mimo.. se že veselim, da se vidimo v živo! Nagaja28, krasen seznamček.. sploh mi je všeč, ko je taki glitter!! Tix: jaz bi tudi geslo, lepo prosim! Myaa, dobrodošla!
|