|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
3.3.2010 21:02:12   
tea213
Lep pozdravček vsem user posted image !

Martinčka ko sem prebirala tvoje sporočilce, sem rekla, da ti moram napisati (čeprav po moje že veš, ampak kljub temu), da glede na to, da ima tvoj user posted image v ponedeljek rojstni dan, hkrati pa je to tudi materinski dan, da bi bil zelo lep spominček, če bi lahko začutil brcike. Poskusi s temle "receptom": kozarec sladkega soka (če se da zdravega user posted image ), potem pa se uleži na hrbet in rokice na trebušček. Nič migat, samo čakat in verjamem, da bosta začutila. Upam! Pri meni je to delovalo. Velikokrat pa tudi zaradi nepoznavanja partnerjevega dotika ravno takrat nočejo brcniti.

Drugače pa sem mnenja, da je glede brcik tako, da je odvisno kje user posted image leži in kam je obrnjen. Lahko vas brca ravno v trebušček in ga zato čutite, oz. je lahko (kakšen dan) obrnjen v hrbtenico in ga zato ne čutite. Mislim, da res ni razloga za strah in paniko, če še ne čutite in predvsem, ne ustrašite se, če boste čutile brcike, potem pa kakšen dan ne. Vsaj v teh tednih še ne.

Pa še popraviti se moram glede pregleda in velikosti moje pikice. user posted image Ne vem, koliko je res velika, ampak očitno 14 cm ni prav (nikjer nimam zapisanega tega podatka), lahko pa napišem, da ima 382 g. Naj vas teh 14 cm ne bega.

Želim vam sladke sančke!

user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček, Tea!

Ljubezen rodi ljubezen.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
3.3.2010 21:18:15   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Pozdravček od mene.

Imeli bomo user posted image ! Se je končno pokazala :) Vse je ok, edino punčka naj bi bila za en teden premajhna. V mat.knjižico so mi napisali kontrola rasti čez 4 tedne in pobarvali s flomastrom. Ne vem, naj me skrbi ali kaj. Ker velikost je bila pred 14 dnevi primerna, sedaj pa je kar za en teden premala...

Buškolinka in Zveezdica (in če je še katera, ki je vključena v raziskavo), da vama malo povem, kakšen je drugi pregled za raziskavo BUM. Najprej mi je izmerila mat.vrat in pogledala, če je vse zaprto. Potem pa je vse premerila, tako kot na morfologiji. Pregled mi je bil super, ginekologinja prava faca (dr.Tul). Sem vesela, da nisem imela iste kot na nuhalni. Na koncu je izmerila še pretoke skozi popkovino.
Je bil pa pregled z UZ zelo dolg, ker imajo novo UZ napravo in se je G zraven še učila. Jaz pa sem uživala ob gledanju moje pupike user posted image .

Res nobena ne ve nič o Chipolino vozičkih?

Lepo se imejte nosečkice! ;)

Bravo za user posted image (tudi mi jo bomo imeli user posted image ) in pauser posted image user posted image čez 4 tedne...verjetno so res samo malo bolj previdni, kar pa nikoli ni odveč...ti nič ne skrbi in le uživaj...tako bo tvoja user posted image lepo rasla

se mi pa pojavlja eno vprašanje pri tvojem opisu morfologije - merjenje MV - a je bil user posted image zraven? Mislim, da bi bilo mojemu kar nekoliko nerodno bit zraven, če mi bo nekdo drug tam spodaj šaril user posted image user posted image user posted image ...a ga lahko samo vmes mal ven pošlješ? hmm...je za razmislit...

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
3.3.2010 21:20:37   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: tea213

Pa še popraviti se moram glede pregleda in velikosti moje pikice. user posted image Ne vem, koliko je res velika, ampak očitno 14 cm ni prav (nikjer nimam zapisanega tega podatka), lahko pa napišem, da ima 382 g. Naj vas teh 14 cm ne bega.

po mojem je odvisno od način merjenja...v začetku user posted image so merili dolžino teme-trtica (lahko je to tvojih 14 cm), zdaj pa merijo od nog do glave, kar naj bi v tem obodbju res zneslo cca 20 cm (vsaj tako na RR pišejo) user posted image

(odgovor članu tea213)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
3.3.2010 22:42:22   
DanijelaNeli
Čer...
Nogometni večer...
Včeraj ob tej uri smo s ta malo že spale...danes ga malo ona svira,ker je prejle malo zadremala v avtu.

Glede brcik,tiste katere jih ne čutite za prav..ne nič skbet...je normalno tudi do 24 tedna,če jih ne čutite.

Meni se zgodi,da tudi cel dan ne čutim pikice...na začetku me je zaskrbelo,pa sem si kar Angel Sounds nastavila in poslušala kako se premika v notranjosti.Najlepše mi je zvečer,ko se namažem po trebuhu s kremo in poslušam pikico...res te sprosti.
Kiwa... čestitke za user posted image ...imaš lep avatarčekuser posted image  O Chipolinotih pa nimam pojma,žal.

Aja,GT 3-Peg Perego...v Italiji je športni del 409 evrov brez zimske vreče...praktično gol.Komplet z lupinico in košaro pa 700.
Pri nas,natančneje v Trzinu je športni del z zimsko vrečo in dežno prevleko 465 evrov.V Pikapolonici pa 490.

*Kako spite ponoči?Jaz se vsako noč zbudim,za it na wc-ker veliko pijem tudi zvečer.
*Kako pa kaj Keglove vaje?

Za tiste,katere ste za nakup nosečniških hlač... imam ene kavbojke in so mi res 1.A.In cenejše so na netu kot v Popku.
http://jeanspremaman.com

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
3.3.2010 22:46:37   
niky31
Pozdravlejene user posted image !

extra; ja težave imam od konvca prvega meseca naprej, kar dolgo, vendar so se spreminjale.
V 2,3 mesecu sem veliko bruhala potem mi je dalalo samo slabo in nisem bruhala so se mi pa pojavili krči po črevesju in bolečine v želodcu in zgaga. Ma se tolažim, glavno da je z našim fantičem vse vredu. In seveda upam da bojo jutri izginile user posted image . Glede vitaminovnažalostjih nisem moglapit ker so mi delali težavo z prebavo in sem samo občasno jemala. Sedaj sem začela 2 krat nateden pit magnezium.

Upam in želim ti, da bo pregled pokazal da je vse v redu z materničnim vratom in vajinim malčkom. Še kakšen mesec, in bo vse vedno bolj sigurno - samo pazi nase in na vajinega malčka.

Jaz ga z ANGELSOUNDOM čutim tudi precej pod popkom -precej nizko. Sem že mislila da nosim nizko ma očitno je vse normalno.user posted image . Nas pa še vedno, včasih malo heca in se skrije da ne najdemo srčka.

Candy23: glede planičk, sem videla da si naredila izračun samo kaj pa: pranje, prašek, voda, likanje, čas? Sigurno se bolj splača, vendar ne v tolikšni meri in je seveda manj praktično. Moje razmišljanje ni pravo razmišljanje ker bi morala gledati na ekologijo samo sem želela napisati še eno mnenje.

soncekray; kako lepo imaš posnetek, samo kako pa je snemal?

Komaj čakam na morfologijo, da vidim našega fantiča kako je zrasteu in upam da bom dobila kakšno slikico ali filmček. Ne vem če ti osebna G naredi tudi FILEMČKE in SLIKE?

Lepo se imejte in pazite nase.

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
4.3.2010 8:18:27   
mala biba
user posted image
user posted image

Punce dobro opravite in javite kako je bilouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mala biba -- 4.3.2010 8:21:47 >

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
4.3.2010 8:24:31   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli
*Kako spite ponoči?Jaz se vsako noč zbudim,za it na wc-ker veliko pijem tudi zvečer.
*Kako pa kaj Keglove vaje?

Jaz sem trenutno v 19t 4d in spim malo na boku ali napol na trebuhu. Zaenkrat za spanje na trebuhu uporabim povšter, ki ga podložim, al pa kovter. user posted image
Med tednom vstajam zelo zgodaj, tko da mi vmes ni treba vstajat za WC. Konec tedna grem pa med spanjem vsaj 1x, če ne celo 2x.

www.petrca.net

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
4.3.2010 8:33:15   
mala biba
Hvala še vsem ki ste me potolažle glede mojih bolečin in občutkov.....verjetno gre res za bolečine drugega izvora...mogoče res kakšnega vnetja, ker sem bila pri osebni zdravnici in voda je čist ok, bp....tako da gre verjetno res za kakšno vnetje v nožnici....grrrruser posted image ....kaj pa zdaj naj pokličem in grem prej tja kot pa naslednji teden v petek?...kaj mislite????.....ali ta vnetja škodijo našim sončkom...upam, da ne......

Čestitam vsem za dobro opravljene preglede...KIwa za user posted image user posted image user posted image

Se slišimo,papa

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
4.3.2010 10:39:10   
Srecka010
Vsem, ki ste že imele preglede user posted image  user posted image  user posted image
Tistim, ki jih boste imele te dni pa user posted image user posted image user posted image

soncekray - to pa tudi mene zanima, kako je tvoj dragi snemal
buškolinka - jaz sem tudi brala, da ti pri morfologiji izmerijo še MV, tako, da bom jaz danes poklicala svojo ginekologinjo in jo vprašala, če je moj lubi lahko zraven pri pregledu

Meni na srečo še ni treba sredi noči vsajat za WC, se pa zbudim zelo zgodaj, ker ne morem več spat, zvečer sem pa potem že ob osmih zaspana.

Glede previjalne - jaz bom tudi imela tako s predalnikom in to v dnevni sobi, ker drugje ni prostora.

O pralnih plenicah sem pa že premišljevala, ampak jih nobena prijateljica ne uporablja (niti niso o tem premišljevale user posted image ). Jih bom pa verjetno kupila nekaj, da jih bom vsaj sprobala.

Lepo se imejte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2034
4.3.2010 10:43:20   
šipek
Ojla!
Jaz vstajam ponoči za na WC tudi 4x ali 5x. user posted image Včasih kar na 2 uri. Piti probam kar precej, potem pa skoraj da dežuram na WCju. Tako da, pomojem je to čisto normalno, ker ko nisem bila noseča, nisem vstala več kot 1x, ali pa sploh ne.

Vprašanje za vse user posted image : meni se spet začenja dogajat (predvsem ponoči), da me boli trebušček - spodaj in bolečina je podobna kot pri menstruaciji. A je to še vedno zaradi tega, ker se maternica veča? Imate druge podobne občutke?

In še nekaj. Ob rojstvu otroka dobimo paket za novorojenčka (oz. denar) - kar znese pribl 271 evrov. Če prav razumem, dobimo ta paket vse državljanke. Ali prav razumem, da nekatere občine potem dajo še enkraten znesek ob rojstvu otroka. Znesek pa je odvisen od tega, koliko so določene občine poseljene in si želijo novih občanov. Se pravi, da če si iz LJ, dobiš "samo" paket za novorojenčka, če si pa iz občine, ki je manj poseljena, pa ta paket od države + še enkratno denarno pomoč? Ali prav razumem?

Lep pozdravček vsem in bodite lepo! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2035
4.3.2010 10:44:03   
Zveezdica
Hej!

Pa mamo spet mrazuser posted image , joj, jaz že kooomi čakam, da se tale zima poslovi in nas obišče težko pričakovana pomlad, sploh pa sooonček. Martinčka, včeri pa k da bi te naš user posted image slišal, je mel zvečer pravi žur v mojmu bušijuuser posted image , je ziher kakšni 2 uri, z vmesnimi počitki na 15-20 min, izvajal prave vragolijeuser posted image , tko da je še moj možek lahko videl, kako se moj trebušček vsake toliko premakneuser posted image . Drugače pa jaz čutim brcike že kakšne slabe 3 tedne, intenzivnost se pa že od samega začetka spreminja, enkrat bolj drugič spet manj, zadnje dni sem se pa mal ustrašla, ker naenkrat ni bilo nič, no ampak kot sem že rekla me je AS pomiril, k sem slišala utrip, pa ve tudi, ko sem brala, da je to okuser posted image .
Kiwa hvala za informacije in user posted image za user posted image , pa nič ne skrbi, boš videla, da bo čez 4 tedne vajina princeska ustrezala vsem meritvam!

Pozdravček vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2036
4.3.2010 10:49:31   
DanijelaNeli

IZVIRNO SPOROČILO: mala biba

...voda je čist ok, bp....tako da gre verjetno res za kakšno vnetje v nožnici....grrrruser posted image ....kaj pa zdaj naj pokličem in grem prej tja kot pa naslednji teden v petek?...kaj mislite????.....ali ta vnetja škodijo našim sončkom...upam, da ne......

Tako sem imela jaz pri prvi nosečnosti z Neli in kot se spomnem sem imela kar eno hudi vnetje,tako,da sem šla takoj k ginekologu,ta mi je predpisal ene svečke.Mislim,da so bile Borax svečke.So mi takoj pomagale.

Sem prav pogledala v staro materinsko knjižico za ime teh svečk. Pol sem malo primerjala koliko sem se takrat zredila do tega tedna kot sem zdaj...7 kilogramčkov,v tej user posted image  pa le 1.5 kg. Kakšna razlika.

A ve katera če prodajajo kolekcijo od Mustele samo v lekarnah ali  se,da dobit še v kakšni drogeriji?Vem,da Mueller in DM nimajo.V lekarnah je ful draga.
Me zanima kar tako informativo,ker sem od prihoda iz porodnišnice uporabljala izdelke od Mustele za nego takrat novorojenčice.Zdaj imam pa le en losion po kopanju za ta malo.
In tudi zdaj jo mislim uporabljat,ker mi je najboljša.Takrat sem videla,da uporabljajo v postojnski porodnišnici in so mi jo priporočali.
Tudi proti strijam je 1.A,poleg Sanosana.

Gremo kaj spackat za kosilo...porovo juhico sem že napol skuhala...potem pa dalje...

Neposredna povezava do sporočila: 2037
4.3.2010 10:52:43   
rozinca33
Hoj!
Šipek - Glede teh denarnih izplačil... ja CSD da 271€ za vsakega novorojenčka - al v denarju ali pa v blagu.
Glede občinskih izplačil je pa tak kot sprejmejo svetniki na Občini. Verjetno je odvisno od tega, kolk si želijo povečat prebivalstvo,
je pa tudi odvisno od njihove volje in še posebej zmožnosti občinske mošnje.
Tako npr. za Velenje (od tam prihajam user posted image ) in za Ljutomer (tu zdaj živim user posted image ) vem, da dajo po 100€.
Vendar pa moraš pri njih imeti najmanj eno leto prijavljeno stalno prebivališče. Tak da v primeru, da imata s partnerjem različna stalna prebivališča, se splača pozanimat, kje dajo več, ker na Občini lahko uveljavlja tudi očka, ne le mama. Mislim pa, da se izključuje, da bi uveljavljala oba user posted image (vem pa ne, če in kako to preverjajo).
Lep pozdrav vsem iz oblačno deževnega Lotmerka.

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
4.3.2010 11:02:33   
Martinčka
tea213 hvala.. bom probala mogoče kakšen bombonček pojest in bom vidla če ga bo sladko kaj bolj zdramilo... ah ker drugače full brca... naš je tudi včeraj imel od 21-22:30 pravi cirkus.. vmes 20min miru in hopa spet... sam moj drži gor rokico 2 minuti potem pa obupa.. in ko da moj rokico dol in jaz svojo gor začne brcat:) res mojo rokico bolj pozna ko se cel dn cartlamauser posted image

glede cm in g pa jaz kar gledam pušenjakov koledarček...sicer mi smo načeloma vsaj 25g težji od tega napisanega povprečja ampak pač bomo bolj velikiuser posted image ... haha.. sam da se na poti ven ne zagozdi kje!

drugače pa pri meni zdajle ko sem ravno prišla v 21t piše da v tem tednu teža ploda okoli 280-300g (kar pri meni pomeni okoli 320guser posted image )...
za 20 teden pa je pisalo da v dolžino meri okoli 25cm in tehta od 250-280g. ampak to so sam povprečja... eni otročeki so pač manjši drugi pa večji.. tiste ki imate manjše boste vsaj lažje rodileuser posted image ... jaz pa.. hm še ne vem kako bomo tega velikana ven spraviliuser posted image hihi   vedno nam kaže da smo za 3 dni večji kot je povprečjeuser posted image

od tega tedna naprej bi bojde morala pojest 200-300kcal (to je en sendviček več če bi jedla kruh) več na dan... mah men se zdi da ješ pač po občutku in ne smemo gledat teh kalorij.

no pri nas sneži!!!!!!!!!!!! in ravno danes ko bi nama morali zamnjati strešna okna! sem jezna da kr piham!!! grrr...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
4.3.2010 11:11:55   
tinca10
šipek: tudi mi vstajamo ene 4 krat na noč za wc, prej pa ponavadi nisem nikoli hodila. In to vstajanje je že od 3 meseca naprej... sm se že navadila, tako da ni sile.
Kar se tiče občinske pomoči... jaz sem prijavljena še vedno v Ljubljani, kjer ne dajo nič, tako da bo moj šel iskat na občino, kjer živimo. Naša občina da 200 eur ;) super

Neposredna povezava do sporočila: 2040
4.3.2010 11:26:30   
Zveezdica
Naš pa zgleda nobene rokice ne marauser posted image , k vsakič, k jo gor položi eden od naju, naša user posted image "otrpne" oz. preneha s svojimi aktivnostmi.

Men zaenkrat ni treba ponoč vstajat, za to pa čez dan nadomeščan te obiske, kar je še vedno boljš kot sredi noči, ampak mi verjetno tudi to ne uideuser posted image .

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
4.3.2010 11:32:28   
Martinčka
zveezdica mogoče je moj na mojo rokico navajen zato ker večino dneva preleživa in mam skoraj ves čas ko ležim rokico na bušiju.. se mi zdi da me čuti in da tako ve da ga komaj čakamuser posted image

glede wcja sredi noseči.. pred spanjem nekje med 20 in 22:30 grem vsaj ene trikrat na wc.. potem pa če imam srečo samo še enkrat ponoči... pred dvema mescoma sem pa že hodila dvakrat na noč na wc ampak sem si rekla da niti slučajno in sem dvakrat zdržala da smo šli samo enkrat pa se je to prijelo...

ampak ko razmišljam zvečer grem vedno večkrat v krajšem času na stranišče kot čez dan... tako da je tudi malo psihe zraven ko preveč razmišljam o tem kako me to moti ponoči, ker čez dan več popijem kot pa zvečer ko skoraj ne pijem (imam pijačo samo toliko zraven da naredim en požirek)...

no evo jaz sem si spet naročila nekaj od 2suisse.si :) hihi.. se mi res tok dopadejo njihove stvari ker majo dost nevtralnega:)

joj kiwa čestitke zauser posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
4.3.2010 11:38:31   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

... sam moj drži gor rokico 2 minuti potem pa obupa.. in ko da moj rokico dol in jaz svojo gor začne brcat:) res mojo rokico bolj pozna ko se cel dn cartlamauser posted image

user posted image pri nas se dogaja enako...in le tu pa tam uspe začutiti kako brco...po glasu ga pa takoj prepozna...npr...zjutraj fajn brca, potem je pa par ur ful miren in ko pride tata iz službe in ga sliši začne takoj brcati in to se dogaja skoraj vsaki dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2043
4.3.2010 11:38:33   
Srecka010
Kar se tiče denarne pomoči ob rojstvu otroka, ki jo da občina, mislim, da je pogoj, da ima eden od staršev v občini, kjer za to pomoč zaprosiš, stalno prebivališče in tudi novorojenčku moraš v tej isti občini prijaviti stalno prebivališče. Tako, da sem jaz že premišljevala, kam bi user posted image prijavila, ker jaz sem še v Ljubljani (kjer ne dajo nič), moj je pa v občini, kjer dajo 100 €. Ampak, če ga prijavim v Ljubljani, bom imela prednost pri vrtcu - res ne vem kaj se bolj splača user posted image . Živiva pa itak v tretji občini user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
4.3.2010 11:49:08   
pilotina
wc...ponoči, ko grem na wc vedno pogledam na uro tko, da točno vem, da hodim na wc vsako uro...sedaj sem se že navadila in takoj nazaj zaspim

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
4.3.2010 12:23:09   
šipek
Srečka010 - tudi jaz razmišljam o stalnem bivališču otroka ravno zaradi vpisa v vrtec. Tudi jaz imam stalno bivališče v Ljubljani, partner pa v drugi občini. Nisem pa prepričana ali je sploh pomembno kje ima stalno bivališče otrok!? Se bom pozanimala kako je s tem. Ne vem, če niso pomembni le podatki od vlagatelja. Letos so v Ljubljani itak nova pravila glede vpisa v vrtec. Vpis poteka marca - za september in baje ni več tako, da če prej oddaš vlogo, si prej na vrsti. Sedaj se zbirajo točke - glede na to kje imajo prebivališče starši, ali je to 1. otrok v vrcu... Pogoji so na spletni strani MOL. No, če katera letos vpisuje otroka v vrtec, bo mogoče vedela ali je pomembno kje ima stalno bivališče otrok. Sicer pa, ali je problem, če čez čas enostavno spremeniš stalno bivališče otroka. Pač, smo v takih časih, da vsak denar prav pride...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
4.3.2010 12:28:16   
oton
dan, pri nas pa sneži user posted image

In to že cel dopoldan in kot kaže ne misli še prenehat...saj imam rada zimo in sneg, ampak zdaj ga je pa res že dovolj. Mi že preveč po zvončkih diši user posted image

DanijelaNeli jaz še vedno za tamalo uporadljam vso kozmetiko,kopeli,  šampone in kremice od Mustele in je res 1A. Res je da je med dražjimi, ampak... Jo pa imajo samo v lekarnah.

kiwa čestitke za user posted image  user posted image user posted image

wc grem vedno pred spanjem tam okoli 22-22.30, če pa z možekom še kaj preveč v pojstli klepetava pa še enkrat. In sredi noči me sigurno še enkrat, če ne dvakrat dvigne pokonci. Sem se že navadila, tako da ni problema...je pa to dobra vaja za takrat ko bomo rodile in bo dojenček ponoči zahteval svoje obroke....joj sem že skoraj pozabila da bo ponovno potrebno spet vstajat na 3-4 ureuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
4.3.2010 12:37:26   
nagaja28
živjo
za vrtec vem samo toliko, da če nista oba starša prijavljena na istem naslovu, se zgubi kar nekaj točk. tako moja prijateljica ni dobila vrtca, pa čeprav vsi sklupaj živijo, mož si samo še podatkov in naslova ni spremenil.

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
4.3.2010 12:40:23   
Martinčka
oton mogoče pa se ti ne bo zbujal tako pogosto in bo ponoči bolj priden:)  Nikoli se ne ve...

sem prebrala da si v teh tednih zdaj dojenčki ustvarjajo ritem spanja ki bi naj bil podoben tistemu ko se rodi.. ne vem koliko je to res!? jaz do cca 22:30 čutim brcike (potem tako zaspim).. in ob petih ko možeka budi budilka spet čutim brcike... vmes pa spim in dvomim da naš palček tudi noter ves ta čas spiuser posted image   tako da bo vsekakor pestro!

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
4.3.2010 12:54:36   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Pozdravček od mene.

Imeli bomo user posted image ! Se je končno pokazala :)

user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?