|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
2.3.2010 21:50:40   
kenya
Čer punce,

Da se še jaz malo javim. Nimam pojma kaj lahko še naredim, ker že 4. teden kašljam kot nora, še posebej ponoči med 2-3. Tale refluks me bo čisto uničil, pa še v službi je smotano ker delam z ljudmi in kašljam zraven. Pomoje vsi mislijo da jih bom s kakim hudim virusom okužila.

Najprej malo podatkov za seznamček. Moj nasednji pregled je 24. marca, morfologija pa 19. marca.

Drugače imam pa jaz isti občutek kot ti nagaja, da sem že najmanj 6 mesecev noseča, se mi zdi da imam že kar velik trebuh. Ne vem, če je ravno za objavo.
TandJ, sporoči ko boš dobila voziček in kakšen je, ker mene tudi ta malo mika, kljub temu, da je moj user posted image  odločno proti. Ampak časa, da ga pregovorim je še dovolj user posted image

Bina83, v porodnišnici sem jaz obakrat imela kar navadne japanke, ki sem jih uporabljala za pod tuš. Ker so se potem tudi hitreje posušile. Glede vložkov, se mi ni nikoli zgodilo, da bi jih zmajkalo, samo jaz sem imela obakrat kar konkreto veliko čišče in sem s sabo nesla kar ta velike sterilne tosamine zložence (tiste, ki ti jih dajo že v porodni) in jih bom tudi tokrat, ker drugače bi mi vse čez prišlo. Kar se tiče pa mastitisa, sem ga sama fasala v porodnišnici, v drugo sem imela s sabo prsno črpalko, čeprav sem pa zadnjič nekaj slišala da ne dovolijo več, zaradi higiene.

Tudi mi smo bolj lene sorte in bomo imeli pleničke za 1x uporabo. Previjali smo tudi pri nas nekje 5-6x na dan, ponoči le če sta bili pokakani, kasneje pa 4x na dan. S tem da je prva nehala uporabljati plenice pred drugim letom in upam, da nam tudi pri drugo to uspe.

Zdaj pa moram še malo študirat, do konca maja moram oddat magistrsko nalogo, pa mi bolj slabo kaže zaenkrat, ker ni še prave motivacije user posted image ...enkrat bo že ratalo.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
2.3.2010 23:02:57   
arruba
Živjo spet malo od mene,

uspešno zamenjali voziček in dobili bone za Pikapolonco za ceno vozička.. baje so nekaj komplicirali ker sta ga kupila ko je bil neki dodatni popust za 15 let al kaj samo se je "babika" baje kar fajn razhudila pol se ja kar naenkrat dalo zmenit user posted image Tako da bova zdaj pač cel kup stvari vzela tam..Še enkrat pa hvala vsem za vaša mnenja, ste mi ful pomagale, ker sem se najprej še sama sebi zdela čudna, da sem se sekirala namesto da bi se veselila darila. Zgleda, da nam je vsem pomembno, da imamo tak voziček, kot ga same zberemo, saj ga bomo pretežno tudi me same prerivale naokrog a ne

Pa&ga kaj tebi so dali bolniško zaradi streptokoka? Jaz sem dobila samo antiboitike in sem bila normalno v službi, saj mi ni bilo nič kaj takega da ne bi mogla normalno delat. Upam, da si se že pozdravila in da se ti ne ponovi, vseeno pa ne pozabi povedat za okužbo pred porodom za vsak slučaj, da bo potem vse tako kot je treba.

Mi ne bomo šli prej nič na dopust, ker se moj lubi odločil, da celega prišpara za potem, ko bomo trije in bom lahko tudi jaz kaj več imela od tega, ker z megabušijem se mi pa res ne bo dalo kam daleč vozit pa še skoz bi me skrbelo, kam šibat če se malu slučajno spomni, da bi kaj prej prikukal na plano user posted image   Tako da bolj računava na kak teden v septembru ali oktobru, ko se bova navadila na novega člana pa upam, da bo priden/pridna, da bomo res lahko kam šli.

Pleničke pa bomo meli za enkratno uporabo..vem, neekološko, dražje.. ampak toliko bolj komot, ker imava malo stanovanje in nimava sušilca, tako da si ne predstavljam, kje bi sušila vse tiste pleničke..

Pa še to: a ve vse že čutite brcike ker zdaj pa me mal začenja skrbet, ko berem vaše poste, naš mali pa še kar lenari in me nič kaj ne pipka??

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
3.3.2010 7:21:07   
tinca10
nagaja28: mi smo bili pred tremi tedni na pregledu (pri dopolnjenih 20 tednih) veliki 18 cm, tako da je sedaj sigurno že čez 20cm.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
3.3.2010 7:30:24   
đanika
Jutro

tandJ ja bom preverila jezik user posted image in si ogledala tale voziček mi je čist hud. Sem pa tudi za kavo in čvek, da ga pogledam.user posted image Se mi zdi ugodno.

soncekray sem vesela da si vprašala mi imamo psa v stanovanju star je 7 let in je bil pri naju že prej ko se je naša princeska rodila.To ti ne znam povedat kaka ljubezen je med njima user posted image vrjetno poznaš svojega psa in veš kaj mu dovoliš. Midva nisva komplicirala ker pač nama je pes kot otrokuser posted image in mu dovoliva veliko marsikdo misli da sva čudna sam sva pač taka. Ko smo prinesli doječka iz bolnice sem jo v jajčki postavila na tla in dovolila da si jo je povohal ogledal bil je zelo radoveden skoz je hodil zamano ko sem jo nosila, ko sva se dojila je prišel na posteljo in zraven gledal kaj delal. Ko se je jokala v sobici mi je prišel povedat, da se nekaj dogaja res super pes. Ko se je začela plazit ga je pa lovila in sta skupaj rasla kot da sta eno. Pri nas ni bilo problema, se mi pa zdi da moraš pazit, da psa ne delaš ljubosumnega ne smeš ga oddriva stran zdaj ko bo novi član.

malo sem se razpisala samo to tako rada povem ker sta res prava prijatelja in tudi otrok pridobi. Zdaj ko dobimo doječka bomo naredili enako vse po starem Mislim pa da naš kuža že ve da se nekaj dogaja pride ležat na trebuh in to je delal tudi v prvi nosečnosti.

lep dolovni dan vam želim zdaj pa na kavo čeprav že eno uro čepim tule gor user posted image mam vredu šefa user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
3.3.2010 8:10:32   
mala biba
user posted image

Želim vam veliko lepih trenutkov ob gledanju vaših sončkov in sporočite kako je bilo....lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
3.3.2010 8:34:29   
mala biba
Dan souser posted image ...

Pozabila sem včeraj napisati, da ste vse zelo pridne, ker tako lepo podčrtate in odebelite svoje naslednje preglede, ker je obdelava zelo olajšana....user posted image user posted image ...same zlate mamice in bodoče mamice...vidim, da se seznamček pridno polni s podatki kaj pričakujemo....in za vse tiste, ki ste že sporočile spol vašega prihajajočega sončka me zanima, če ste prej pogledale v tisto "kitajsko karto" kaj naj bi dobile.....meni zaenkrat prav kaže....kako pa vam???...čeprav je to lahko larifariuser posted image .....obstaja ta karta (kitajska)...
http://www.mama.si/bo-puncka-ali-fantek.....
n ta ki naj bi bila predelana po dnevih, ker kitajci drugače štejejo dneve kot mi.....
http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Kitajski_lunin_koledar_dolocitve_spola_otroka.html.....
no po prvi mi kaže drugače kot pri drugiuser posted image .....najbolj sigurno bo da še počakamo malo in bomo izvedeli....

No če sem že dva linka prilepila ima tudi RR svoj koledarček, če ga še niste videle...
http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar

Še to za tiste, ki ste že imele to bakterijo streptokok, kaj so pri tem kakšni znaki, al to sploh ne veš da imaš?...verjetno ne veš...sprašujem pa zato, ker eno vnetje ziher imam....bolečine so iz dneva v dan hujše....sej grem danes k osebni zdrafvnici, pa bo dala pregledat vodo....za bakterijo pa more G vzeti bris ali kako...pa še plačljiv jeuser posted image baje.....pa kaj vse me nosečnice ne plačujemouser posted image

Pridne bodite, pa se slišimo.....lp

< Sporočilo je popravil mala biba -- 3.3.2010 8:41:48 >

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
3.3.2010 8:54:57   
TandJ
Če katera zeli zastonj vozcek Graco ima oglas na: http://www.podarimo.si/podarim/vsi-oglasi/stran-1
Meni se zdi ful v redu ponudba, sam ko sem pa svojega zal ze narocila. No pa ce bi ga imela mogoca katera izmed vas, hitro poklicite.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2007
3.3.2010 9:09:58   
DanijelaNeli
Lepo jutro vsem nosečkam...

...meni je mal nagajala ta brezžična povezava do internete,tako,da imam kar nekaj za prebrat,...

Pred nami je en lep sončen dan...Midve s ta malo sva se zbudili deset pred 8. Napolnili trebuščke...in gremo do trgovine...Ampak se nikamor ne mudi.

Mala Biba...user posted image  za linke.In tako skrbno pišeš vse sprotoma...današnje preglede..super si.Glede spola mi napovedujejo kitajci user posted image ,ampak...se bomo bomo pustili presenetit.

Tiste,ki nameravate kupit GT3 od Peg Perego...Vam danes zvečer javim koliko stane v Italiji-Monfalcone.Ker gre danes ena kolegica dol kupit avtosedež pa sem ji rekla,da naj vrže eno učko na voziček.

Glede pralnih plenic pa je lepo brat,ker jaz nisem imela pojma kaj in kako.Ne poznam nobene ki jih bi uporabljala.Edino kar sem slišala je to,da so bolj varčne od plenic za enkratno uporabo.
Boste povedale kako se obnesejo,ko bomo že svoje štručke previjale...

Druge lepo odpravite svoje preglede in nam poročajte o svojih pikicah...

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
3.3.2010 9:41:32   
pilotina
dekleta...midva sva imela včeraj morfologijo in je z najinim bejbijem vse dobro...je pa skrival kaj ima med nogicami tako, da bomo počakali še do 3Dja, če pa še takrat ne bo želel razkriti, bova pa počakala, da vidiva sama to najino srečo, ko bom rodila
sej sploh nima veze, midva sva samo čakala, da nam G pove, da je vse dobro, srečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 2009
3.3.2010 9:42:31   
tix
Živjo vsem.

Arruba: super, da ste potem zrihtali za voziček. Glede brc pa mislim, da ni nobenega problema, sem brala, da je do 24 tedna čisto normalno pri prvorodkah. Jaz jih čutim izključno samo zvečer.

Morje: vrjetno bova šla, za kak vikend v juniju kam bližje k nam, nikol ne hodiva preveč na morje, sva bolj obiskovalca jezeruser posted image

Plenice: nevem me niso prepričale pralne, smo bolj kamot pa bomo kar tiste za enkratno uporabo, zaenkrat

MŠ: se katera že zanima? jaz sem malo za termine gledala in bova šla verjetno v maju, ker so razpotegnjene skoraj čez cel mesec, junij se mi pa zdi že kar pozen?

Oprema:
voziček imam že izbran, samo še čakamo na kakšno akcijouser posted image . Previjalno bova naročila pri mizarju, bo definitivno ceneje!

Vsem današnjim želim lep pregled, jaz komaj čakam morfo drug tedenuser posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
3.3.2010 9:44:47   
spelchy
Zdravo punce,

joj ste pridne, komaj še sledim.

Pri nas smo super, sva se tudi mi2 vrgla v raziskovanje glede vozičkov, al se ti zmeša ko začneš vse to gledat. Zaenkrat so med top 3 BabyMerc Q7 (ful lepe barve, in ful ga prehvalijo po forumih), Colleto Austin 3 pa X-Lander XRun. Gremo v soboto mal čez mejo v Celovc pogledat še v Kiko pa Ikeo pa BabiesRUs, pa da vidimo.

Sicer smo pa prejšnji teden imeli morfologijo, res čudovita izkušnja, pričakujemo user posted image . Se me je ves čas zdelo, da bo fant, čeprav smo v familiji same pupe, in po njegovi strani so pretežno punce. Tko da sva oba super vesela. Naslednji pregled imam 31.3., za na seznamček pa še tole; je moja 1. nosečnost, mam 24 let in sem iz okolice Lj.

Nič, sem čisto kratka danes, imejte se lepo, čuvejte svoje bušije, še malo pa jih bomo lahko nastavle na sonček. Ima katera v mislih že kakšno novo srečanje nas julijk?

Papa.

Simon 11.07.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2011
3.3.2010 9:46:20   
extra
soncekray in đanika tudi mi imamo kužka, julija bo dopolnil dve leti.
Zdaj mi je v veliko oporo in družbo, ko sem skoz doma in tega sigurno ne bom pozabila ko bo prišel dojenček.
Ja baje je ful dobr če novorojenčka ko ga prineseš domov daš takoj za povohati. Baje je fajn, da že preden prideš domov, prinese mož kakšno pleničko ali krpico za povohat, da mu bo znan vonj.
Pomojem ne bo problema, no vsaj upam tako. Samo ne smeš ga pa odrivat, morate sodelovati.

Zanima me ali je katera že razmišljala o porodu o EA?

Glede brcanja  se nič ne sekirajte, do 24 tedna nekako še itak to ni tako intenzivno. Vse ob svojem času. Pri meni je kakšen dan mal bolj, kakšen dan malo manj, to je vse normalo za zdaj še.
Je pa neprecenljiv občutek!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2012
3.3.2010 10:07:12   
pilotina
mala biba...to čutim tudi jaz, ko gre zrak ven, ampak mislim, da se mi to dogaja bolj po pregledih...pri mehurju mam pa tako...ko se polulam me včasih zareže in drži neki časa, pol pa mine...po mojem to spada zraven in ni nič hudega
hvala user posted image
res je bilo lepo videti najinega bejbija, ki se vselo kobaca v bušiju

oton, Martinčka user posted image ...hvala tudi vama

tea213 user posted image za pregled

Neposredna povezava do sporočila: 2013
3.3.2010 10:48:01   
Anonimen
Pozdravljene julijke!
Enkrat sem vam že pisala, pa vam bom vseeno še enkrat user posted image
Prodajam majčko z napisom "pridem julija" kupljeno v Popku, če bi bila katera zainteresirana naj me kontaktira na ZS

http://www.mojalbum.com/pikapoka77/nosecniska-oblacila-delno-za-prodajo/nosecniska-majica-st-38-kupljena-v-popku-lepo-ohranjena-cena-12-eur/17564780

Lepo se imejte!

(odgovor članu kenya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
3.3.2010 11:35:46   
pilotina
kenya...pa kaj tebe to kašljanje tko matra, sedaj se pa že res vleče user posted image , revček

arruba user posted image ...super da ste zrihtali glede vozička...glede brcik pa verjamem, da bi jih rada čutila, vem kako sem si jaz želela, sam vseeno je še čas, naj me kjera popravi, če se motim...držim pestke, da te vajin mali čimprej brcne tko fajn močno user posted image

za vse, ki imate danes pregled user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

glede spolnih odnosov...midva imava prepoved že od samega začetka...najprej je bilo tko malo čudno...sedaj pa se že smejiva na ta račun in se meniva kake maratone bova upalila, ko bo najin bejbi spančkal user posted image

vozički...midva sva dobila od prijateljev en rabljen voziček od PP...košara in športni del v enem...sva mislila, da bi poleti koristila ta voziček...da pa bi jeseni kupila novega in sicer implast bolder 3...še ne veva, zaenkrat imava to varianto, lahko pa se še kaj spremeni, če se ponudi kaka dobra varianta

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
3.3.2010 11:52:28   
Kat09
Živijo,

tale sonček se malo kaže, pa spet skrije. Ampak pomlad in z njo sonček sta čedalje bližje, juhu.

Pilotina  in extra, super, da je vse ok. Saj bo tudi še naprej. Enako velja za čisto vse, ne samo za "ležečke".

Glede vozička, jaz dobim rabljenega in se mi ni treba ukvarjati, s tem akj in kako. Če pa ne bo ok ali se bo izkazala potreba, bova pa potem kupila; ko bova točno vedela kaj potrebujeva.

Mene danes ne bo na  telovadbo v ZD Fužine.

Glede brc se mi zdi, da ni potrebno, če jih že vse julijke čutite. Jaz imam PDP začetek julija in če sem jih začutila pred cca. 3 tedni, imate še čas, saj sploh ni rečeno, da do npr. 24 tedna to začutite/mo. Boste pa potem toliko bolj vesele. user posted image

Jaz sem si vzela Magnesol v lekarni, ker se krči že kar pojavljajo in bi bila raje brez njih.
Plenice bod kar za enkratno uporabo, imamo že tako manjši prostor in na veliko študiramo kje bo kaj. Previjalna žal ne bo mogla biti v kopalnici, ker imamo tam nad pralnim strojem omarico. Kakšno boste pa kaj banjico imele, takšno za v banjo (da se ni treba toliko sklanjati in pa vode nositi sem in tja) ali navadno?

MŠ imam pa v planu maja, ker aprila imam še precej natrpano, junij bo pa že kar pozen.

Ja, kdaj se julijke spet kaj dobimo? user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
3.3.2010 12:01:52   
oton
dan še od mene

pri nas pa ni nič sončka, mislim to ni fer user posted image

pilotina, tea 213  in vse ostale katere ste imele včeraj pregled user posted image user posted image  za dobre rezultate, in naj tako ostane še naprej in brez kakšnih nevšečnostih user posted image

pilotina vaš user posted image  pa noče in noče pokazat kaj se skriva med nogicami. Saj po eni strani je še bolj čarobno ko neveš kaj bo, bo pri porodu toliko večje presenečenje.Samo da je detece zdravo, ostalo pa ni važno...

vse katere imate danes pregled, uživajte v lepih trenutkih user posted image

bom še kaj kasneje napisala, moram kosilo dokončat

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
3.3.2010 13:34:24   
Zveezdica
Hej!

Pri nas tudi nič s sončkomuser posted image , v bistvu je kar mrzlo zunaj. Jaz sicer čutim brcike, ampak ne kaj preveč intenzivno, pa tudi pogosto ravno ne, kakšen dan ali dva se tudi zgodi, da sploh ne, tako da še zmeraj vsake toliko časa uporabim AS, da preverim, če je vse ok:).
Mi imamo tudi kužka in je tudi enkopraven družinski član, kar se ne bo spremenilo, ko bomo v juliju postali 4-članska družinicauser posted image .

Pozdravček vsem!

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
3.3.2010 13:47:51   
Martinčka
mene pa danes malo matrajo bolečine ampak bomo že potrpeli..sploh si ne upam zakašljati ker me tako zaboli kot da bi se mi matrnica trgala! sej bo minilo:)

jaz sem optimist in že razmišljam da bi za prvega maja lahko šla na kakšen izletek po italiji dokler sva še sama da se še malo zaužijeva drug drugega:) sicer razmišljam kar o bližnji bologni ker ziher je vseeno ziher:)

zvezdica tako je bilo z našimi gibi na začetku.. prvič me je orng zbrcal v bolnici potem pa tri dni čist nič... četrti dan spet enkrat in potem par dni spet nism kaj čutila... tako se je dogajalo cca 10dni.. zdaj pa lepo vsak dan bolj čutim... zdaj pravzaprav kar na pol urce čez dan - vsaj tak se mi zdi ker mi skos nekej čebelčka v trebušku... zjutraj sem pa brciko tudi z roko čutila (ali se mi je zdelo ker sem mela ravno takrat roko goruser posted image )... kakorkoli zdaj samo še čakam da bi mojuser posted image  lahko čutil brcike... zvečer ni tako dejaven user posted image  in moj nikakor ne dočaka teh brcik... vrjetno se bo še dočakal.. bi pa bilo lepo da bi v ponedeljek ko ima rojstni dan lahko začutil kakšno brcikouser posted image

drugače je pa pri nas sonček daleč za oblaki in je precej zaspano vremeuser posted image

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
3.3.2010 13:57:39   
pupika
ojla,

tudi pori nas se kaže sonček, pa zopet zgine. Je pa danes kar mrzlo zunaj, te zime noče in noče bit konec, joj kako komaj čakam pomlad, da bo malo bolj toplo.

mala biba glede streptokoka pa, jaz sploh nisem vedela da imam to baktreijo, je pa res, da sem imela velikokrat vnetje, in tudi sedaj sem si pozdravila skutin izcedek kar z vitagyn c kremo, canesten nekak ne upam uporabit. Mene je moja G takrat testirala za streptokok brezplačno, jaz nič nisem plačala, sem pa prebrala, da drugje so punce plačale. Ker če me takrat ne bi testirali sploh vedela ne bi za to bakterijo. Moraš pa dobit antibiotik ob porodu, meni je pri porodu, teklo v žilo celi čas, ko sem bila v porodni sobi, s tem naj bi zaščitili dojenčka, da se ne okuži ob porodu.

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
3.3.2010 15:24:49   
anajrim
Tonka paconka - mani je mutsy super, glee vožnje je pa takole, 4 riderja ne poznam, pri urbanu je pa takole da jaz nisem imela nikakršnik težav z manevriranjem, ker se ga čisto lepo vozi je pa res da potrebuješ malo časa da se ga navadiš, recimo nekja minut na sprehodu pa malo probavaš akko pa kaj!!!

MALA bIBA - jaz ti priporočam da greš kar do osebnega zdravnika ker ti bo tako ali tako na test urina poslal pa boš videla kaj je!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Tonka Paconka)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
3.3.2010 19:19:50   
oton
večer user posted image

hišni ljubljenčki: mi imamo doma hišnega muca, in sem bila pred prvim porodom kar malo zaskrbljena kako bo in kaj...na dan poroda ( jaz še nisem znala da se sploh kaj dogaja user posted image  ) je bil naš muc cel dan ob meni, kamorkoli sem šla jaz, je bil za mano. Zvečer ko mi je počasi začela odtekat plodovna voda, je ležal na naši pojstli in me neprestano gledal in niti za trenutek zatisnil oči. Kot da ga je bilo strah za mene user posted image ...

Ko smo malo štručko pripeljali domov, jo je povohal in se celo večkrat skušal izmuznit v njeno sobo, da bi  tam počival. No pa se je začelo dogajat: ta mala štručka je začela plazit, hodit...kar si najbrž niti v sanjah ni mislil. Naučili smo jo da ga lahko samo lepo poboža in lepo dela z mucom. Zdaj sta nerazdružliva prijatelja in se velikokrat igrata skupaj. Mislim da moraš otroka naučit da lepo ravna z živalni in je stvar rešena.
Si pa ne predstavljam da bi zaradi novega družinskega člana dala muca stran...no razen če bi res bil kakšen res,res hud pes.

previjalna miza: mi imamo dve, v kopalnici v srednjem štuku imamo takšno ki je v kombinaciji z banjico in se nam je super obnesla ( nisem potrebovala za vsako previjanje tečt v 3 štuk, ker se čez dan največ zadržujemo  v srednjem... aja in še to: smo jo zelo dolgo uporabljali, pa je bila naša punca med večjimi in je še sedaj. Kopala se je v njej dokler ni že sama sedela v veliki banji. V njeni sobi pa imamo previjalno s predali od Lip Poljčane, mi je tudi zelo priročna, imam skoraj vse njene obleke v njej.

morje: po vsej verjetnosti ga letos ne bom več vidla kot pa kak dan, sva z možem enega taboljšega mercedesa parkirala v mansardouser posted image  tako da letos odpade, je preveč denarja šlo za stanovanje user posted image  

saj vem da sem hotela še nekaj napisat, ampak sem že stara in me malo skleroza dajeuser posted image  pa jutri, če se spomnem...

želim vam lep večer

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
3.3.2010 20:00:06   
Keri
Pozdravljene vse nove, ter stare nosečke. Sedaj se kar nekaj časa nisem javila. Čas pa kar beži. Trenutno sem v 23. tednu. Moj naslednji pregled je 1.04.2010. Na UZ, katerega sem imela prejšni teden se ni vse lepo videlo, zato sem imele danes ponovno UZ. Z otročičkom je vse vredu. Posteljica se je že nekoliko dvignila, kar je pozitivno. Spol otoka ostaja presenečenje, ker s partnerjem ne želiva vedet.
Mala Biba, daj me prosim na seznam.
Vsem, ki ste že imele preglede iskrene čestitke, ostalim pa user posted image user posted image user posted image .
Lepo nosečnostuser posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
3.3.2010 20:19:27   
Kiwa
Pozdravček od mene.

Imeli bomo user posted image ! Se je končno pokazala :) Vse je ok, edino punčka naj bi bila za en teden premajhna. V mat.knjižico so mi napisali kontrola rasti čez 4 tedne in pobarvali s flomastrom. Ne vem, naj me skrbi ali kaj. Ker velikost je bila pred 14 dnevi primerna, sedaj pa je kar za en teden premala...

Buškolinka in Zveezdica (in če je še katera, ki je vključena v raziskavo), da vama malo povem, kakšen je drugi pregled za raziskavo BUM. Najprej mi je izmerila mat.vrat in pogledala, če je vse zaprto. Potem pa je vse premerila, tako kot na morfologiji. Pregled mi je bil super, ginekologinja prava faca (dr.Tul). Sem vesela, da nisem imela iste kot na nuhalni. Na koncu je izmerila še pretoke skozi popkovino.
Je bil pa pregled z UZ zelo dolg, ker imajo novo UZ napravo in se je G zraven še učila. Jaz pa sem uživala ob gledanju moje pupike user posted image .

Res nobena ne ve nič o Chipolino vozičkih?

Lepo se imejte nosečkice! ;)

(odgovor članu Keri)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
3.3.2010 20:49:00   
arruba
Mala biba  to je eno tako vnetje, vse mal peče in skeli (npr. ko greš lulat), pa tak grudičast izcedek fašeš.. ni fajn, samo se da pozdravit dost hitro z antibiotiki. Test je bil zastonj, v bistvu mi je G okužbo odkrila v okviru pregledov, ki jih itak naredi. Ne vem pa, če so mogoče potem za plačat kaki dodatni testi za kontrolo?

jaz pa že komaj čakam pomlad, ko je bil zdaj par dni nazaj sonček, me je kar razganjalo, bi najrajši kar teniske obula in šla mal laufat.. no, pa to bo letos zgleda moralo počakat user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?