kenya
|
Čer punce, Da se še jaz malo javim. Nimam pojma kaj lahko še naredim, ker že 4. teden kašljam kot nora, še posebej ponoči med 2-3. Tale refluks me bo čisto uničil, pa še v službi je smotano ker delam z ljudmi in kašljam zraven. Pomoje vsi mislijo da jih bom s kakim hudim virusom okužila. Najprej malo podatkov za seznamček. Moj nasednji pregled je 24. marca, morfologija pa 19. marca. Drugače imam pa jaz isti občutek kot ti nagaja, da sem že najmanj 6 mesecev noseča, se mi zdi da imam že kar velik trebuh. Ne vem, če je ravno za objavo. TandJ, sporoči ko boš dobila voziček in kakšen je, ker mene tudi ta malo mika, kljub temu, da je moj odločno proti. Ampak časa, da ga pregovorim je še dovolj Bina83, v porodnišnici sem jaz obakrat imela kar navadne japanke, ki sem jih uporabljala za pod tuš. Ker so se potem tudi hitreje posušile. Glede vložkov, se mi ni nikoli zgodilo, da bi jih zmajkalo, samo jaz sem imela obakrat kar konkreto veliko čišče in sem s sabo nesla kar ta velike sterilne tosamine zložence (tiste, ki ti jih dajo že v porodni) in jih bom tudi tokrat, ker drugače bi mi vse čez prišlo. Kar se tiče pa mastitisa, sem ga sama fasala v porodnišnici, v drugo sem imela s sabo prsno črpalko, čeprav sem pa zadnjič nekaj slišala da ne dovolijo več, zaradi higiene. Tudi mi smo bolj lene sorte in bomo imeli pleničke za 1x uporabo. Previjali smo tudi pri nas nekje 5-6x na dan, ponoči le če sta bili pokakani, kasneje pa 4x na dan. S tem da je prva nehala uporabljati plenice pred drugim letom in upam, da nam tudi pri drugo to uspe. Zdaj pa moram še malo študirat, do konca maja moram oddat magistrsko nalogo, pa mi bolj slabo kaže zaenkrat, ker ni še prave motivacije ...enkrat bo že ratalo.