|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
5.3.2010 10:35:15   
tix
Živjo! KAj ste pridne s pisanjem, posebaj ti Biba, ko tako lepo urejaš seznamčke, tudi mi bomo imel user posted image user posted image no če se le G v sredo na MF ne spozabi user posted image

Sem za to de bi si slikice gor dale, če bi si kje tako dale, da bi samo mi med sabo po ZS geslo poslale, da bi bilo mal boj "osebno".

Kako je lepo ko se sonček med snegom malo pokaže user posted image pa lepo se imejte

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
5.3.2010 12:40:14   
Martinčka
joooj sem se pozabila pohvalit da je včeraj moj user posted image  končno tudi čutil brcikeuser posted image ... to je bil cel projektuser posted image ... ker se mu ne lubi roke nikol dolgo držat otroček pa je nehal brcat vedno ko se ga je dotaknil si je potem podložil blazine pod roko da mu je bilo udobno in je držal ene 15minutk roko gor... in se je obrestovalo.. ga je ene trikrat zbrcaluser posted image ... ko je pa roko odmaknil je pa seveda še bolj brcal... sedaj je zato moj dragi razvil teorijo da njega ne brca ker ga pač ima rajeuser posted image  haha... ja seveda:)

glede slikic sem pa jaz takoj za akcijo... lani smo si tiste ki smo se poročile v 2009 naredile svoj album v mojalbum.si mislim da in lahko malo počekiram kako je s tem in sporočim.. tam bi si lahka znotraj vsaka odprla svoj album pod svojim vzdevkom in dajala noter kar bi želela.. od trebuščkov, slikic otročeka, vozičkov, opreme...
no grem pogledat kaj se da nardit in javim... ti ste ki boste za stvar si boste uredile albumčke druge pa pač ne, a ne?
seveda se bo album odprl z geslom.. sam morem res it najprej v izvidnico kako se naredi:)

poročam! lp

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
5.3.2010 12:55:40   
Martinčka
ok upam da mi je uspelo... in sicer slikice so in bodo na spletni strani:

www.moj-album.com

uporabniško ime: julij2010
geslo: julij

noter sem že jaz ustvarila svoj album... kaj več bom dodala slikic ko se ta vikend slikam z že večjim trebuščkom:) za sedaj sem dala noter malo opreme ki si jo želim imeti!? če klikneš na slikico lahko pod njo tudi napišeš komentar... če pa greš samo z miško na slikico brez da bi jo kliknal pa se izpiše kaj sem dala za naslov slikice (npr. moj sanjski voziček)..

upam da ste za to stvar, sicer mi sporočite da zbrišem:)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
5.3.2010 13:15:09   
tix
Meni je ideja všeč...bom pol popoldne mal pregledala kaj mam gor za dat user posted image

Martinčka - user posted image za brcike še za moža, mojemu se tudi ne da držat roke nevem kolk časa gor :)

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
5.3.2010 13:16:10   
gasilka
Pozdravljene!
oton
neveva še ker nisva nič spraševala bova uprašala 18.3. na morfologij če nam bosta pokazalauser posted image
činela ,balem čestitke za user posted image user posted image in vsem ostalim za user posted image

Sem ravno včeraj razmišljala kam bom šla rodit in sem si premislila tako da bom šla raje kar v Ljubljano , ker če se kaj zakomplicira k bosta 2 user posted image user posted image so vsaj takoj zdravniki ki se na vse mal bol spoznajo pri roki.
mala biba seznamček je superuser posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
5.3.2010 14:16:48   
tix
vprašanje za tiste ki se na to bolj spoznateuser posted image a je možno da bi že čutila kolcanje? sem imela ravno roko na trebuhu ko se je ene 5x premaknil na istem mestu, v parih sekundah? (ne znam boljš opisat user posted image )

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
5.3.2010 17:37:38   
kenya
Še en lep pozdrav z moje strani.

TandJ, tudi jaz imam pozno morfologijo, šele čez dva tedna, tako da se bom tudi še načakala. Je še cela večnost do takrat user posted image  Moj g. vse rad dela kasneje.  
Mi je pa zanimivo,da meni dosedaj še v nobeni nosečnosti niso merili dolžine MV pri morfologiji. Pravzaprav se sploh ne spomnim da bi mi jo kadarkoli pred porodom.

Micla, tudi mi2 greva jutri pogledat na sejem. Pravijo da ni nič posebega, ampak sva dobila karte zastonj pa greva mal pošpegat, ker bi radi naredili zimski vrt. Baje da je to drag špas,pa greva mal za informacije vprašat.

Mala biba, super za seznamček, mi je všeč tale del z dokumentacijo, ker sem že nekaj iskala, pa vedno pozabim katere obrazce moram sprintat. user posted image   user posted image   user posted image

Nekaj ste govorile tudi o epiduralni. Jaz resno razmišljam, da bi si jo tokrat omislila, čeprav je to v lj porodnišnici baje 'mission impossible'. Ker zame je bil prvi porod super, drugič mi je bilo pa dosti hujše. Krajše, ampak bolj intenzivno. Mogoče zato ker je bilo dete tudi precej težje kot prvič, jaz sem pa bolj majhne rasti. Sem sklenila, da se malo pozanimam. Čeprav dvomim, da bo kaj iz tega ker imam še težave s križem, pa mislim, da je v tem primeru to lahko problem.

O shrajevaju matičnih celic sem razmišljala že pri drugi punci, ampak bi jih dala kar v javno banko. Takrat jih nisem, ampak sedaj pa resno razmišljam, da bi jih dala. Čeprav sem slišala, da vzorec pregledajo in mora biti določene kvalitete, drugače ti zavrnejo.

Tix, nisem ravno expert, samo pomoje je še vseeno malce prezgodaj da bi čutila kolcanje. Je pa tvoj user posted image  zgleda bolj vesele in živahne narave user posted image  . Jaz še brcik ornk ne čutim user posted image .

Lep preostanek dneva vsem skupaj.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
5.3.2010 19:50:44   
šipek
Punce, ena novica - v Baby Centru imajo od 5.3. do 7.3. 15% popust na vozičke Quinny! Jaz sem računala, da to pomeni npr. za Freestyla namesto 376 evrov sedaj 320 evrov. Ampak... Baje je bila lani avgusta akcija, kjer je bil taisti voziček znižan za skoraj 100 evrov! Hmmmm, jaz ne vem kaj naj naredim - grem kar sedaj v nakup ali naj še počakam!? user posted image user posted image Ali katera kaj ve/ ima informacije, če se splača počakat? Lp

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
5.3.2010 22:06:02   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Martinčka...se strinjam s teboj.In sem ZA,da se to naredi.Ampak res bi bilo bolje,kot je rekla Tix,da bi sporočile po ZS-ju geslo in uporabniško ime.Ker tako lahko vsak preži nad našimi slikicami.Kaseje tudi nad slikcami naših pikic.

Šipek...ja to je pa pol loterija al it zdaj po voziček al pa čakat na naslednjo akcijo.Lahko pa pride pred poletjem kakšna akcija v kakšni drugi trgovini. Javi kako se boš odločila oziroma ti mi javimo za katero akcijo.

Zveezdica... ti pošljem naslov ene trgovine v Gorici v Italiji.Drugače imaš v Monfalconu več trgovin in sicer Io Bimbo,Tutto per i bambini in še ena...slednja je malo cenejša.Drugih informacij nimam o teh vozičkih.Jaz sem ga imela a še star model C1,3 v 1.Lahko pa ti povem,da so lupinice in košare super.

Mala Biba...si zaslužiš en velik user posted image ,ker tako skrbiš za nas.

Jaz sem se včeraj trudila z enim velikim in dolgim seznamom potrebščin...ga končam in mi ga ni objavilo...ga je popcala tehnika.

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
6.3.2010 7:36:40   
Mareli
dobro jutro....

čeprav je sobota jst ne morem spat, kar ne morem rečt za mojega dragega, ki veselo "smrči" v postelji in zamuja sončni vzhod. zgleda da bo lep dan.

no na morfologiji je bilo prelepo. naš pikec se skoz premetava, vsi organi so ok. spola pa niti ginekologu ni pokazal tako da bravo mali/mala. naj ostane presenečenja na dan D.

naslednji pregled imam 31.3.2010 - za cuker
še naslednji pa 28.4.2010

veselju ni konca

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
6.3.2010 8:25:01   
tix

Punce, ena novica - v Baby Centru imajo od 5.3. do 7.3. 15% popust na vozičke Quinny! Jaz sem računala, da to pomeni npr. za Freestyla namesto 376 evrov sedaj 320 evrov. Ampak... Baje je bila lani avgusta akcija, kjer je bil taisti voziček znižan za skoraj 100 evrov! Hmmmm, jaz ne vem kaj naj naredim - grem kar sedaj v nakup ali naj še počakam!? user posted image user posted image Ali katera kaj ve/ ima informacije, če se splača počakat? Lp

jaz sem tudi še malo v dilemi user posted image sicer sem ga mislila naročit po internetu, kjer bi bil okrog 310 z naročnino, čeprav me zelo zelo mika, da bi kar danes uzela....se moram malo zamotit user posted image

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
6.3.2010 8:49:11   
mala biba
Punce, tole sm kopirala od Marčevk je mela ena ful fajn narejeno. Je zgleda dobila v mat. šoli.

PREKOPIRANO Z VSEMI DODATKI, user posted image VERJETNO BOSTE TISTE, KI STE ŽE MAME KAJ DODALE.....OZ KAJ IZBRISALE....TUDI JAZ SE ŠE UČIM, KOT NEKATERE...ZATO VSA MNENJA DOBRODOŠLA......

Kaj vse potrebujemo za odhod v porodnišnico:
osebna higiena (zobna pasta in ščetka, glavnik, imtimno milo in šampon, vložki, labello, krema, papirnati robčki), mobitel in polnilec, fotoaparat, nederček in blazinice za dojenje, Bepanthen, duda, obroč za plavanje, dokumenti (materinska knjižica, potrjena kartica zdravstvenega zavarovanja, napotnica, original dokument o krvni grupi in Rh faktorju, izvide vseh preiskav, osebno izkaznico in potrdilo o udeležbi na šoli za starše).

user posted image

Oprema za odhod iz porodnišnice:
 user posted image

Novorojenčkova oprema za odhod iz porodnišnice:
1. Dojenčkova oblačila:

- navadne pleničke

- povijalna plenica

- 3 tetra pleničke
- 2x mako majčka oz. body na preklop

- žabice ali kompletek

- kapica

- nogavičke

2. Ostala oprema:

- odeja
- avtosedež
- lupinica

Oblačila za mamo pri odhodu iz porodnišnice:

- nogavice

- spodnje hlačke

- modrček
- hlače

- majica

- jakna
- čevlji

MAMA POTREBUJE:KO STE ŽE DOMA
- nedrček za dojenje 2 kosa
- blazinice za prsi 1 zavitek
- čaj za dojenje 1 kos
- črpalko za izsesavanje mleka 1 kos
- krema za nego razpokanih bradavic + nastavki za dojenje

ZA NOVOROJENČKA POTREBUJETE: ko ste že doma
- body benkica ali benkica 4 kose
- spodnje žabice bombažne 2 kosa
- spodnja kapica bombažna 2 kosa
- komplet hlačke, majčka, kapica 2 kompleta
- tople nogavičke ali copatke iz pliša 2 kosa
- tetra pleničke 20 kosov (jaz jih imam 15 kosov)
- pleničke za široko povijanje 3 kosi (imam okrog 10 kosov)
- pampers pleničke 2-5 kg ali 3-6kg 1 zavitek
- dekica 1 kos
- bombažne tetra krpice 5 kosov
- kopalno brisačko z rokavico 1 kos (lahko imaš čisto navadno večjo brisačo, da komot notri zaviješ. Je še bolj praktično)
- robčke za enkratno uporabo za nego 1 zavitek
- kremo za ritko 1 kos
- olje ali mleko za telo 1 kos

- negovalna kopel 1 kos (jaz imam trdo milo + šampon za lase)
- krema za nego obraza 1 kos
- čistilne palčke 1 kos
- glavnik za temenca ali krtačka 1 kos
- škarjice ali ščipalec za nohte 1 kos
- aspirator za nos 1 kos
- vata 1 kos
- vodni termometer 1 kos
- steklenička 125ml (za čaj) 1 kos
- steklenička 250ml (za mleko) 1 kos
- duda tolažilka 1 kos
- držalo za dudo 1 kos
- čaj proti trebušnim krčem 1 kos
- adaptirano mleko 1 kos
- termovka za stekleničko 1 kos (je nisem rabila niti 1x, ker sem dojila)
- grelnik stekleničke 1 kos
- sterilizator 1 kos
- elektronska varuška 1 kos
- banjica 1 kos

- mehka glasbena igrača 1 kos (to dobiš zihr s telegramom)
- glasbeni vrtiljak za na posteljico 1 kos
- posteljnina 1 kos (imam za 2x preoblečt)
- nepremočljiva podloga za posteljo 1 kos
- postelja ali zibka 1 kos
- vzmetnica 1 kos
- previjalna miza 1 kos
- avtosedež skupina 0 ali 0+ 1 kos
- voziček 1 kos

Za nego dojenčka, kar se kozmetike tiče, pravijo - ČIM MANJ, TEM BOLJE:

- milo
- hladno stiskano olje (jaz imam mandljevo od Berglanda) - olivno, mandljevo
- vata
- vatirane paličice
- sterilne gazice
- fiziološka raztopina (kapsule ali v steklenički po 100 ml in več)
- alkohol

Pri nas patronažna želi še:
- Kobacaj krpice za umivanje (so za enkratno uporabo)
- hladilno mazilo za ritko, ki ne vsebuje cinka
- bepanten mazilo za nego kože obraza

NA STRANI 74 PA IMATE SEZNAMČEK ZA POLETNE DOJENČKE KI GA JE NAPISALA NAGAJA28user posted image PA LAHKO MAL PRIMERJATE.....http://www.ringaraja.net/forum/m_4609249/mpage_74/key_/tm.htm

< Sporočilo je popravil mala biba -- 6.3.2010 8:50:10 >

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
6.3.2010 9:13:11   
mala biba
Martinčka super za albumuser posted image user posted image user posted image , fajn si se tole spomnila.....samo jaz ne morem dodati nobene svoje slikce, ker sem še vedno brez svojega računalnikauser posted image user posted image .....so mi javili včeraj da bom verjetno dobila novega ali pa če želim kupnino....tako, da nimam nobene slikce, bo treba vse znova narediti.....le zakaj obstajajo prenosni diskiuser posted image ....samo ker misliš, da se pa tebi to ne bo zgodilo....in se mi je.....saj veste kaj vse imate na računalniku....hudička in pol.....pa kaj čemo.....

Prej sem pozabila dodati še en link za dodatke in postelnino od Galeba, če še slučajno katera ni videla:.imajo res ugodne komplete....poglejte si, če še niste videle.......
http://www.galeb.eu/si/.......levo zgoraj imajo ČISTIMO SKLADIŠČE in vam povem kolikor spremljam, se včasih zelo splača, trenutno imajo nekaj malega, včasih je pa izbira kar pestra.....

pridne bodite, papa

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2088
6.3.2010 10:09:19   
Bina 83
mala biba res si carica da vse takole sproti urejaš, dopolnjuješ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne rabim ničesar po netu iskat ker vse koristne podatke že ti objaviš. Hvala!!

Meni so morfologijo prestavili iz 4.3. na 9.3..

Akcija v Baby centru: 15% popust na vse vozičke Quinny: Zapp, Buzz, Senzz, Speedi, Freestyle. Od petka, 5.3.., do nedelje, 7.3.2010!
20% popust na avtosedeže in vozičke Maxi-Cosi in Romer preteklih kolekcij. Od 26.2.2010 do razprodaje zalog v nslednjih trgovinah: Hala 11, BTC Ljubljana, Celje Tuš, Kranj Primskovo, Murska Sobota in Novo Mesto!

Punce lep vikend vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 2089
6.3.2010 11:41:04   
mala biba
Bina83.....ni problemauser posted image , če kaj pametnega vidim, zakaj pa ne bi še z vami delila....sej smo pa ja zato tuki, da si pomagamo, aneuser posted image ....sej včasih že imam občutek, da preveč pišem, da ne bo katera mislila, da kaj gnjavim...za pogledat pa je če katero zanima.....

Ven na sončka po vitamin Duser posted image .....papa

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
6.3.2010 12:31:36   
balem
Mala Biba; brez besed! Res pohvalno, vsi seznamči in vse, super si!!!
Če je slučajno katera gledala že kaj za modrčke za dojit, se vam najbolj splača it v Mullerja, al pa jih naročit preko kataloga Otto (v povprečju te pride za komad max 8 eur, majo pa v večih barvah, ne samo črno ali belo user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2091
6.3.2010 14:01:28   
Kiwa
Balem, sem iskala po tem katalogu na netu pa ne najdem modrčkov za dojenjeuser posted image Kje jih najdem? Med modrčki jih namreč ni..

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
6.3.2010 16:43:51   
Srčekgirll
Jst sm mela tak seznam in ga bom uporabila spet:

OPREMA ZA VAŠEGA DOJENČKA      

OBLEKA
  • 5 spodnjih majčk – tetra majčke
  • 5 vrhnjih majčk ali bodijev – mako majčke
  • 40 tetra plenic
  • 10 povijalnih plenic – povijalka
  • 5 žabic s stopali
  • 2 tetra ali bombažni kapici
  • 2 para copatkov
  • 2 para nogavičk
  • 1 vrhnji komplet za hladne dni ( jopica, hlačke, kapica)
  • 1 odejica
  • po želji plenice (Pampers št. 1 ali 2) za enkratno uporabo ali bombažne hlačke
      ZA LEŽIŠČE
  • košara ali zibelka, postelja
  • trd posteljni vložek (lateks, žima, pena, jogi)
  • 3 pare rjuh
  • 2 prevleki za odejice
  • 2 odejici (lahko tudi 1 prešita odeja in 1 volnena)
  • nepremočljivo platno ( za posteljo)
      ZA NEGO
  • vložek iz penastegume s prevleko za previjanje – previjalna
  • 2 kopalni brisači
  • termometer (navadni in vodni)
  • več umivalnih krpic
  • zavoj vate (cik cak)
  • NaCl – fiziološka raztopina
  • sterilni zloženci (za čiščenje popka)
  • olje za nego lasišča (olivno)
  • trdo otroško milo
  • Ribodermin (za nego kože - obraz)
  • Bepanthen – roza (za ritko)
  • hladilno mazilo
  • otroške škarjice za striženje nohtkov
  • otroški glavnik
  • ščetka za lase
  • nosni aspirator
  • otroška banja
  • vedro za umazano perilo
  • koš za odpadke (plenice)
  • vrč za vodo in manjši umivalnik
ZA V PORODNIŠNICO  

ZA MAMI:
  • potrjeno zdravstveno izkaznico
  • napotnico od ginekologa
  • mobi + polnilec
  • fotoaparat
  • denar (drobiž za avtomat)
  • ščetka + zobna pasta
  • šampon + balzam
  • milo za tuširat
  • glavnik
  • vazelin
  • krema za telo in obraz
  • Bepanten (roza ) za bradavice
  • modrc za dojenje (2 kom, za doma lahko tudi več)
  • blazinice za dojenje
  • nastavek za dojenje (za bradavice)
  • komplet za nohte
  • copate (debel podplat)
  • spodnje hlačke (za domov)
  • spodnje hlačke za enkratno uporabo 5 kom.
  • vložki VIR 80 vsaj 5 kom. ali več (cel paket), (saj jih dobiš tud v P sam je bolje met tud sabo)
  • oblačila za domov
  • otroški šlauf (za sedet, če boste slučajno šivane)men je zelo pomagalo+ kegleve vaje sem delala in so šivi prej nehal bolet
  ZA DOJENČKA (za domov, prinese partner zadnji dan)
  • 3x tetra plenice
  • 1x povijalna plenica
  • 1x žabice ali cel pajacek
  • 1x tetra majčka
  • 1x mako majčka
  • 1x nogavička
  • 2x kapica tetra in mako
  • 1x kombinezonček (za po zimi)
  • 1x odejica
  • avtosedež – lupinca
  Odvisno je tudi kdaj se otrok rodi, pomlad, poletje, jesen ali zima,…prilagodimo sami!!  

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 6.3.2010 16:46:25 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
6.3.2010 16:49:49   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: balem

Mala Biba; brez besed! Res pohvalno, vsi seznamči in vse, super si!!!
Če je slučajno katera gledala že kaj za modrčke za dojit, se vam najbolj splača it v Mullerja, al pa jih naročit preko kataloga Otto (v povprečju te pride za komad max 8 eur, majo pa v večih barvah, ne samo črno ali belo user posted image )

Fajn, morem pogledat it.
Drgač pa modrčke je bolš kupit zadnji mesec ali nekaj dni pred PDP, kr jst sm šla prvič pre hitro kupovat in sm se za juser posted image ......kr pol so mi prsi se še bolj povečale modrček pa premajhen
.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
6.3.2010 16:51:31   
Martinčka
punce super za seznamčkeuser posted image user posted image user posted image ... jaz se jih bom lotila junija kaj prej neuser posted image  al se že ve tako podrobno pripravljate? meni se zdi še taako dalečuser posted image

glede gesla za albume lahko kamot geslo sprmenimo in si ga pošiljamo preko ZS... jaz sem to stran tako nardila da vidimo če nam je všeč in če smo za stvar, tako da lahko katera spremeni geslo in ga pošlje vsem nam ostalim:)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
6.3.2010 16:54:46   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Kiwa

Balem, sem iskala po tem katalogu na netu pa ne najdem modrčkov za dojenjeuser posted image Kje jih najdem? Med modrčki jih namreč ni..

http://www.kepica.com/
http://trgovina.alisa.si/podskupina.asp?maingroup=Dojenje&secondgroup=nedr
http://www.neckermann.si/si/nm2/home/suche/
Drgač so maj pa v H&M, Baby Centru, Pikapolonici,....

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
6.3.2010 18:29:04   
balem
Kiwa jst sem gledala po katalogu, na netu jih tud nisem našla, če želiš ti pošljem slikce pa kataloško številko. Jst sem si jih sicer naročila (kr največje, glede na trenutno stanjeuser posted image ) in sem vzela roza, modro in zeleno barvo.
Baje jih dobim čez kakšna 2 tedna, bom javla kako zgledajo user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
6.3.2010 20:28:58   
binzi
Čer!
Super ste to vse napisale. Ideja s slikicami je pa tudi superuser posted image

Za moderčke sem tudi jaz slišala, da so v Mullerju najboljpi in da se jih moraš kupiti zadnji mesec oz. zadnje dni.

Tudi mojmu se ne da predolgo držat roke. Pravi, da je še čas. Ne vem kako je lahko tako potrpežljiv...

Mene pa v ponedeljek čaka služba po 2 mesecih počivanja user posted image Me je kar malce strah kako bo. Sploh ne vem kaj naj si mislim. G mi je rekel naj počivam zaradi bolečin v spodnjem delu, komisija mi pa ni podaljšala bolniške.... zdaj pa že dva dni letam okrog, da vidim kako in kaj...Bomo videli...

Zdaj pa šibam, ker moram še tiramisu naredit... moja žlahta skrbi zame, da se preveč ne zredim, ker si zaželijo takih sladic, ki jih sama ne smem jest user posted image

nočko pa božajte trebuščke in naj vas user posted image mal zmasirajo :)

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
6.3.2010 21:05:18   
šipek
Hej, jaz sem šla danes zares v Baby Center in tadaaaam... že imamo voziček! user posted image  Nisem si mislila, da ga bova prav zares že kupila, ampak nama je bil obema všeč, prodajalka pa nama je vse zelooo prijazno razložila, pokazala. Če kupujete voziček v BC - priporočam prodajalko Tino, piše se pa nekaj na G. Ful je uredu. Saj verjetno so tudi ostale, ampak jaz sem nad njo navdušena! Vzela sva pa potem rdečo košaro za Freestyla in črn športni del! user posted image  Sem bila prepričana, da črnega vozička pa že ne morem imet za otročka, samo mi rdeča ni tako pri srcu, da bi jo gledala 2 leti ali še več, kolikor bo v uporabi (temno rjava in temno modra pa mi tudi nista nekako všeč), pa tudi, če dam notri pisano dekico in navesim igračke, bo črnina že razbita. Malo me je tudi "skrbelo", da se črn voziček preveč segreje, samo saj ga res ne bom kar pustila na soncu stati. Ko se bomo vozili, je pa itak vse odprto. Tako da - pripravite se, da lahko same sebe zelooo presenetite, ko kupujete stvari! user posted image  No tako, sedaj sem vam podrobno opisala moj današnji dan! Želim vam prijetne sanje in lepo nedeljo!

(odgovor članu binzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
7.3.2010 9:20:30   
Srčekgirll
Jutro!
user posted image
user posted image
Kavica, zajterk za vse vas.....user posted image

Kako ste danes? Jst sm super, sam vreme je zunaj obupno, pr nas sneg naletava in ful je mraz, brrrrrrruser posted image .. no pa vsake tolk se sonček pokaže. Komaj čakam pomlad.

šipek - user posted image za nakup vozička.
Vsem ostalim za izvedbo spolauser posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jst sicer vem kaj bo, sam bom še počakala na 3D (31.3.), da bom ziher.

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

drugi porod
babyboooom

ali je bil drugi porod lažji od prvega?

da (39%)

ne (22%)

isto (6%)

se ne spomnim (4%)

drugo (29%)

Število vseh glasov: 51

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!