nicolina
|
Čer, da vas malo pozdravim , sem sredi pakiranja, ker gremo za vikend v Kranjsko goro. Komaj čakam, da vsaj mal zamenjam okolje. Upam, da bo kaj sončka, da bomo šli lahko na sprehode. Vsem čestitke za preglede . Na težo, ki jo ocenjujejo preko UZ se ni za zanašat, ker meni so tudi skos 1. govorili, da bo manjši, pa se je rodil s 53 cm in 3250 g. Še babca mi je rekla v porodni, joj to bo mal manjši otroček, ker nimate velkega trebuščka, pa se je kar začudla, ko se je rodil, sem ga nosila bolj zadaj. WC- ponoči sigurno enkrat, včasih celo 2x. Je pa res, da zdej ful več spijem, ker mi končno paše voda, prej mi sploh ni šla po grlu, ko mi je bilo slabo. Epiduralna- prvič sem bila 100%, da si jo bom vzela. Ampak je šlo vse tako hitro, mi je babca rekla da ni časa, da bom hitro rodila in sem res, v slabih dveh urah sem bila fertik. Če bo drugič šlo tako, bo super . Sta jo pa imeli dve moji kolegici in sta super pohvalili. Je pa v NM porodnišnici po novem za plačat. Keglove vaje - ko se spomnem Meni je tudi Mustelina kozmetika super, sama uporabljam kremo za strije. Za sinčka sem imela peno proti temencam (super, vse je šlo dol), kremo za obraz, za tuširanje, za ritko.... Smo pa kasneje imeli malo atopičnega dermatitisa in je več nismo smeli uporabljat, ampak smo imeli Adermo, se tudi kupi v lekarni vse od kreme do tuširanja, je pa super ker ja čist naravna kozmetika na bazi ovsa in nam je bila super. Zdej bom tudi kupila vse od Mustele, pa bomo vidli kako bo. Mislim, da imajo Mustelo samo v lekarnah. Nič, lepo se imejte čez vikend.....šibam še pakirat...se beremo v ponedljek..... pa pa
|