|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
4.3.2010 13:44:42   
pupika
Tudi naša mala bebica ne mara nobene roke, tudi kadar jaz dam roke na trebuh konča z brcami. Se pa spomnim da je bilo pri Galu ravno tako, da ko sem jaz dala roko je brcal, ko pa je mož dal, pa je nehal.

Tole glede velikosti in teže bebice, pa jaz nič ne verjamem, da če je večji in težji se bo pač prej rodil. Meni so pravili na UZ, da se lahko zgodi da bom kake 3-4 teden prej rodila, ker je bil tako velik in težek. No pa sem, na koncu zadnji mesec komaj čakala kdaj bom šla rodit pa nič in potem sem rodila 3 dni pred rokom, in je bil normalno velik 51cm in težak 3680, no malo več kilc je pa imel.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
4.3.2010 14:06:10   
gasilka
Lepo pozdravljene!

Na pregledu je bilo vse o.k. sedaj imam naslednji
pregled morfologijo 18.3. Komaj čakamuser posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
4.3.2010 14:53:36   
Martinčka
gasilkauser posted image ...

pupika mislim da do 4kg ne komplicirajo da bi katera zato prej rodila... oziroma moji kolegici so zdaj rekli da ker je že zdaj težak 3700 da naj pride 10dni pred rokom da ji bodo sprožili, drugi kolegici so pa lani nardili CR ker so ocenili da je otroček težek čez 4kg ampak ko se je rodil je bil okoli 3850..

aja no zdajle ko sem ležala v bolnici (šrejšnji mesec pravzaprav) je pa bila ena noter ko so ji sprožili porod en mesec prej ker je bil otroček že tako velik.. jo je skor kap ker je prišla samo na pregled k svojemu ginekologu ne pa rodit in še sploh ni imela stvari pripravljenih...

jah različno je pač.. ampak mislim da velikokrat zdravniki pri teži kar precej sfalijo in se je brezveze že zdaj ko smo malo čez polovico s tem obremenjevat... važno da migajo in so zdraviuser posted image

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
4.3.2010 15:56:16   
činela
Ojla!

Prišli smo s pregleda in je vse uredu user posted image Imeli bomo pa user posted image   user posted image

PDP so mi prestavili na 12.7.2010!

Čuvajte svoje trebuščke user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2054
4.3.2010 17:08:35   
oton
Martinčka iz tvojih ust v božja ušesa, ampak večinoma dojenček vsaj tri mesece ne prespi noči in potrebuje nočno hranjenje...so pa tudi izjeme...

a zdaj že tako komplicirajo s to težo dojenčkov,? Naša mala user posted image  je ob rojstvu tehtala 4050g in bila velika 53 cm, sem pa rodila dva dneva pred rokom in to samo zaradi tega ker mi je začela odtekati plodovna voda in ne zaradi prevelike kilaže dojenčka. No očitno se so stvari v dveh letih ornk spremenile.

gasilka in činela super za vajin dobro opravljen pregled user posted image

in činela za user posted image  user posted image user posted image

gasilka kaj se pa pri vas skriva v trebuščku ? Ali nočeta pokazat?

(odgovor članu činela)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
4.3.2010 17:47:03   
naja7
Sedaj se pa res že lep čas nisem nič oglasila, ker se pri nas ne dogaja nič... Imela sem tako imenovani pregled 22.2 na katerem me je moja g samo vprašala kako se počutim, in da če se dobro je tko vse oki. Bila sem zelo razočarana nad njo in njenim načinom dela.
Sedaj imam 17.3 MF tko da bomo videli kako bo sedaj.

činela čestitke zauser posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa nonstop visim na WC user posted image user posted image user posted image in danes me je začelo nekaj tiščat v spodnjem delu trebuha vendar je minilo.

lepo razvajajte user posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
4.3.2010 18:21:17   
balem
Poročilo še iz moje strani:
morfologija vse kot mora bit, zgleda, da bomo imeli user posted image (ime že tudi imava zbrano - Neža, če bi bil pa fantek pa Luka).

Voziček dobiva od enih prijateljev (bugaboo in lupinco maxi cosi za 1/5 cene), je super ohranjen, star slabo leto, na probi se je pa tudi fenomenalno obnesel, nekot se mi zdi čist mim keš stran metat za takšne zadeve, bova raje tist denar vložla v kakšno varčevanje za Pikico user posted image

Nasledni pregled 14. 4., 9. 4. mam pa testiranje za sladkorno.
Pozdravčke vsem....  user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
4.3.2010 19:47:53   
strelka84
Še iz moje strani poročilo,

morfologija uspela, z user posted image   je vse uredi, vendar sva imela z mojim to smolo da se je user posted image cel pregled premikal, tako da G ni mogla točno povedat kaj bo. Je pa zelo dolgo vztrajala pa vseeno nič. Je rekla da bo na naslednjem pregledu še enkrat za spol pogledala, če bo kaj bolj miren.

Drugače pa midva že imava vse stvari (od vozička, lupinice,previjalne,cotk,posteljice). Mava tako srečo da nama bo vse od mojga sestra dala, k ma sinčka zdej 3 lete starga. Bova full privarčevala.

Naslednji pregled imam 2.4.

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
4.3.2010 19:52:48   
Martinčka
oton ja tako že zdaj komplicirajo celo leto... očitno se je preveč porodov zakompliciralo zaradi prevelikih dojenčkov... ker včasih so bojde ženske prej rojevale ker so več delale na njivah:)hahaha to mi moja babica skos naprej mečeuser posted image

činela super zauser posted image user posted image

jutri pa upam na lepše vreme da končno pridejo okna montiratuser posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
4.3.2010 20:09:45   
Kiwa
Hvala za čestitke za pupiko user posted image !
Sicer me še vedno skrbi velikost, sem danes že skoraj klicala svojo G, ampak moram bit optimistična in odmislit, da je karkoli narobe.

Buškolinka pri meni fant ni bil zraven (nisem pričakovala tako podrobnega pregleda, sem mislila, da bodo merili samo pretoke). Tudi meni je bilo zelo zoprno, ko mi je pregledala mat.vrat, ker so bile v mali sobici zraven G, dve sestri in še gospa, ki je G učila, kako uporabljati UZ. Če je partnerju nerodno, pojdi najprej ti v ordinacijo, ker ti itak najprej pregleda MV, potem pa ga pokliči. Če ti je pa pred kratkim tvoja G izmerila MV, ti ga pa sploh ne bodo sedaj.

Danes sem na Bolhi naročila ležalnik, komaj čakam da ga dobim. V nedeljo grem pa k sestri po oblekice za našo pupiko :) Sicer je še čas, ampak bi že kar vse imela...

Ste pisale glede vrtca.. ravno prejšnji teden je bilo v časopisu, da morata biti za večje število točk pri vpisu v vrtec oba starša prijavljena v Ljubljani. Pri nama pa je samo fant prijavljen v Lj., jaz pa še vedno na domačem naslovu. Bi se prijavila v Lj., ampak se bojim, da bo najin najemodajalec povečal najemnino, če naju bo moral prijavit. Je pa tako, da sedaj nič ne pomaga, če postanem Ljubljančanka, saj bi morala biti v Lj.prijavljena 3 leta. Nov zakon.. Vseeno upam, da dobimo vrtec, ko bo čas za to!

Neposredna povezava do sporočila: 2060
4.3.2010 20:18:27   
nicolina
Čer,
da vas malo pozdravim user posted image , sem sredi pakiranja, ker gremo za vikend v Kranjsko goro. Komaj čakam, da vsaj  mal zamenjam okolje. Upam, da bo kaj sončka, da bomo šli lahko na sprehode.

Vsem čestitke za preglede user posted image user posted image .

Na težo, ki jo ocenjujejo preko UZ se ni za zanašat, ker meni so tudi skos 1. govorili, da bo manjši, pa se je rodil s 53 cm in 3250 g. Še babca mi je rekla v porodni, joj to bo mal manjši otroček, ker nimate velkega trebuščka, pa se je kar začudla, ko se je rodil, sem ga nosila bolj zadaj.

WC- ponoči sigurno enkrat, včasih celo 2x. Je pa res, da zdej ful več spijem, ker mi končno paše voda, prej mi sploh ni šla po grlu, ko mi je bilo slabo.

Epiduralna- prvič sem bila 100%, da si jo bom vzela. Ampak je šlo vse tako hitro, mi je babca rekla da ni časa, da bom hitro rodila in sem res, v slabih dveh urah sem bila fertik. Če bo drugič šlo tako, bo super user posted image user posted image . Sta jo pa imeli dve moji kolegici in sta super pohvalili. Je pa v NM porodnišnici po novem za plačat.

Keglove vaje -  ko se spomnem user posted image

Meni je tudi Mustelina kozmetika super, sama uporabljam kremo za strije. Za sinčka sem imela peno proti temencam (super, vse je šlo dol), kremo za obraz, za tuširanje, za ritko.... Smo pa kasneje imeli malo atopičnega dermatitisa in je več nismo smeli uporabljat, ampak smo imeli Adermo, se tudi kupi v lekarni vse od kreme do tuširanja, je pa super ker ja čist naravna kozmetika na bazi ovsa in nam je bila super. Zdej bom tudi kupila vse od Mustele, pa bomo vidli kako bo. Mislim, da imajo Mustelo samo v lekarnah.

Nič, lepo se imejte čez vikend.....šibam še pakirat...se beremo v ponedljek..... pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2061
4.3.2010 22:09:09   
DanijelaNeli
Eeila!
Čestitke za Vaše preglede...user posted image  za user posted image  in user posted image  za fantke.

Ker smo rekle,da se lepo obveščajmo o raznih akcijah...lupinice od Haucka v Lidlu-60 evrov.

Zveezdica...je spraševala za Chicco voziček S3...če ga imaš namen kupit,ga nabavi iz Italije..tukaj je kar precej zasoljena cena...So pa lepi teli S3,na testih in ocenjevanjih so v rangu s Peg Perego...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
4.3.2010 22:26:39   
soncekray
Zivjo.

Danika in Extra, tud nas kuza zivi z nama in je ful navezan na naju, mi2 pa na njega. Poleti bo star 4 leta. Seveda mu bomo babiko dali povohat in ne bomo nic spreminjali odnosa do njega.. Se vedno bo nas soncekuser posted image Bolj me skrbi obdobje, ko bo zacela plazit in ga lovit.. user posted image

Punce, moj fant je snemal kr s telefonom prek ekrana. Ni glih extra kvaliteta, se pa prav lepo vidi. Dans sem spet gledala posnetek. Najljubsi del mi je ko, sesa prstekauser posted image Fajn je tud to, da se slisijo zdravnikovi komentarji.
Mi je pa rekel, da bi mi lahko pregled posnel na cd, sam se mu je pekac pokvariluser posted image Tak da vprasajte svoje ginekologe.

Glede velikosti.. Tud nasa babika je velika 14 cm od temena do trtice. Seveda sem malo zapanicarila ko je povedal cifro, ker sem pricakovala da bo rekel 20 cm. Pa me je malo skregal, da naj neham po internetu snofat in da je z nogicami vred okoli 20cmuser posted image
Sem ga vprasala menda ene 3 krat ce je preprican, da je dovolj velika, tak da..user posted image

lpuser posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
4.3.2010 23:10:53   
candy24
Dober večer user posted image ,

vsem čestitke za dobro opravljene preglede. user posted image Kako fajn je brat take lepe poste. Se takoj spomnim naše morfologije, ko nam je naš user posted image žugal s kazalčkom. user posted image Zato pa že toliko bolj nestrpno pričakujem pregled naslednji teden...

niky31: morda si spregledala, ampak jaz sem v izračun že vštela stroške, ki jih naštevaš - voda, elektrika, prašek... user posted image (Napisala sem: 300 eurov za nakup plenic - npr. Racman + 300 eurov za stroške vzdrževanja plenic: prašek, elektrika, voda, plenične predloge; kar pride skupaj okrog 600 eurov.) Verjetno si na hitrco prebrala, pa nisi videla. user posted image Aja, pa še to - plenic ala Racman, Štorklja, Bumgenius... ni treba likat, tako da "prihraniš" pri elektriki in času tudi tukaj. Časa, ki ga s temi plenicami potem porabiš, je torej "samo" toliko, da jih vsak drugi dan daš prat, da jih obesiš in potem zložiš, ko se posušijo - torej skupaj nekje 15 minut. To pa spet ni toliko, da bi mogla dopust jemat... user posted image

Sicer pa - da ne bo katera mislila, da delam neko propagando tukaj... Vsaka mamica se itak odloči po svoje kako bo rihtala user posted image - in tako kot se odloči, je sigurno najbolj prav. user posted image Vsaka odločitev je spoštovanja vredna! user posted image

Epiduralna: jaz sem se odločla, da bom brez.

WC: upoštevam Pušenjakov nasvet, da grem na malo potrebo tik pred spanjem. Poleg tega pred spanjem ne pijem več. Potem pa spim celo noč kot angelček - in objemam materinsko blazino... user posted image

Glede srečanja: jaz sem takoj za user posted image , glede na to, da se prvega nisem udeležila. Če bo v LJ zagotovo pridem. 

Lepo se imejte. user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 4.3.2010 23:16:01 >

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
5.3.2010 8:07:43   
Zveezdica
Oj!

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede in super novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

DanijelaNeli HVALA za informacije glede chiccota, sem že mislila, da res nobena nič ne veuser posted image , meni je pa res všeč in se kar nagibam k nakupu. A glede Italije si imela kakšno specifično trgovino, lokacijo v mislih?Midva ne poznava kaj preveč čezmejskih trgovin, user posted image tako da bova hvaležna za vsakršno pomoč.

Oooo, danes pa zgleda bo sončekuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
5.3.2010 8:15:02   
mala biba
Dobr dan...

Sem se že spravljala, da napišem katera ima danes pregled, pa ga nima nobenauser posted image
Sem vesela, da ste tudi ve zadovoljne, da so bili pregledi ok, čestitam za user posted image in user posted image

Ko ste pisale o vrcih naj še jaz nekaj pripomnem....če sta s partnerjem prijavljena v različnih občinah, in je recimo otrok prijavljen zraven mame, želite ga pa dasti v vrtec kjer živita, recimo da je to pri partnerju v drugi občini, ti otroka sprejemejo če je še prostor - nimaš prednosti, in cena je saj pri nas za 30e večja, tako da bo treba temeljito premislit kako in kaj....ampak bomo še imele čas za to...

Buškolinka pri meni je bilo na morfologiji tako, da je G prej mene pregledal tam spodaj in vse ostalo.....mene vprašal če želim izvedeti spol....je rekel, da je to ženska ordinacija in da tu odločajo ženskeuser posted image ...nato pa šel ven po partnerja in ga povabil naprej....

Uh kar se pa tiče WC-ja pa jaz tako hodim lulat, kot še nikoli v življenju, ponoči od 3x do 4x, je včasih kar nadležno pa kaj čemouser posted image
O pralnih planicah še nisem razmišljala, samo ko prebiram vaše poste in vaše izračune, bo mogoče vredno malo premisliti....je pa res, da pri nas imamo sušilca in ni problem prostor, tako da bo vredno malo preračunti....

Balem zelo lepo ime za punčko, tudi pri na je bil samo ta v igri, samo kaj ko imamo luleka in ne pride v poštevuser posted image
Kar se pa tiče kilogramov pa niti pomisliti ne smem....jem kot tak termit in tudi opažam da se kilce že kar poznajo....na plus 6 smo že, verjetno še kaj več, ker se vagam samo pri pregledu...doma ne upamuser posted image

Upam, da bo en teden kar se da hitro minil, da vidim čemu je vzok mojim problemom....voda je ok, tako da res imam kakšno vnetje in da se to čimprej pozdravi...

Drage moje pri nas vstrajno sije sonček in morem ga it malo pozdravit, čeprav je kar mrzlo .....se slišimo lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
5.3.2010 9:03:40   
mišu
Da se še jaz malo oglasim user posted image . Včeraj smo meli pregled. G je naredil uz in je vse ok. Spola nismo mogli videt, ker je naš user posted image kazal ritko user posted image . Vmes je enkrat pomahal. Je bilo res lepo..... Rekel mi je G, da naj ne nosim več te hlače, ker so ozke. V H&M sem kupila nosečniške že pred enim mescom in je rekel, da niso dobre?! V boku, da bi naj ble ozke.Da bi zaradi tega lahko pršlo do prezgodnjega poroda.  Ne vem. Bom si pa vseeno vzela druge user posted image .
Naslednji pregled 1.4.
Hotela sem it na 3d, ampak sem se odločila, da ne grem. Z dragim nočeva vedeti vnaprej spola. Naj ostane presenečenje. Najbolj pomembno je, da je z user posted image vse ok in lepo napreduje.

Imam pa eno vprašanje, če katera kaj ve: sem zavarovana pri zavarovalnici Merkur in me zanima, če ob rojstvu dobiš kako darilo,..... ?  Na nternetu nisem našla nič pametnega.... user posted image

Lepo bodite

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
5.3.2010 9:26:39   
TandJ
zivijo.

vse ste mele ze morfologijo, mi jo pa imamo sele naslednji tedn-ful pozn (v 23 tednu)...in se mi zdaj tok vlece ko berem vas, da ste vse ze lepo videle...komaj cakam...

misu-tudi jaz imam kavbojke iz H&M in me sicer cez bok ne tiscijo, samo kadar brca pa brca ravno tam in me zacne vse tiscat. sem ze pomislila ce je to ok, vendar pa jih nisem nehala nosit, samo dol si jih vlecem, da pride potem elastika cez bok. in je boljse. se mi zdi kot da ga stiska.
a ima se katera tak obcutek?
ocitno si bom res mogla omislit nekaj novega.
komaj cakam da bo topleje, da pridejo pajkice pa krila v postev...

wc-to je cist noro. jaz hodim ponoci 3x-4x na wc. in sem ta tedn utrujena se od tega. pa niti ne pijem ful predn grem spat. pijem toliko, kolikor se mi zdi, da nujno potrebujem. cez dan pa isto. sam itak imam obcutek, da rabim ful vec pijace (vode ali soka da ne bo pomoteuser posted image  )kot sem jo prej.

Moj Implast vozicek pa naj bi prisel naslednji tedn, tako da sporocim in se zmenimo tiste, ki bi ga rade videle, ce vam ustreza.

aja, pa za pijacko, da se vse dobimo sem itak vedno za. Ve sam povejte dan pa uro. edin ponedeljke in srede ne bi, ker imam/imamo telovadbo.

naj vam ta dan hitro mine, ker potem je pa vikend. komi cakam :)

papa

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
5.3.2010 9:30:53   
micla
Dobor jutro še od mene,

kakšen mraz je zunaj.....brrrrrrr....sm štufa te zime, ma baje bo še cel teden taki mraz.

Punce, vas vse lepo vabim, da se vpišete v našo občino.user posted image   Sej se hecam....ma se morem prou pohvalit, da v Gorici dobimo pa kar 443€ ob rojstvu. Ja ni kej, zgleda, da smo ekstra bogati. user posted image Glede Ljubljane da ne dajo nič, pa se mi zdi malo mimo od vaših občinarjev. Ne vem no, se mi ne zdi glih neka boga občina, tko da vsaj nekaj bi pa lahko namenili za nove rodove.user posted image   Najbrž so še vedno premalo pobrali od napačnih parkiranj user posted image .

V pondelk sm mela pregled in je blo vse OK, edino v predelu desn e ledvice me skozi boli. Mi je vzela vodo in kri, samo nisem čakala na izvide, ker je bla že 1 in sm kar šla na kosilo. Ma itak so rekli, da če bi bilo kej alarmantnega, da me bojo poklicali, tko da zdgleda, da je blo vse OK in je verejtno zaradi lege otroka, ki mi najbrž pritiska kam tja in boli ko sam user posted image . Naslednji pregled imam 29.3 (mala biba za seznam) in bom delala GCT - sladkor in pa še morfologijo mi bo delala.

vozički v Italiji.....ne vem več katere ste spraševale.....se vam splača it pogledat v Gradiško v trgovino Baby pullman - jst sim tam kupla in sploh vse tle okoli pr meji hodimo tja, ker je ceneje.  Vem pa da je še v Monfalconu ena mislim da Io bimbo, al neki tacga. 

Zveezdica....glede chiccota S3....ga ima moja prijatlca in ni prou neč zadovoljna. Ful je neka trda plastika in ji vse škripa - pa še barva je ful zbledela. Jst mam recimo PP - pliko P3 lih tko rdeče barve in je prou isti kot iz trgovine....njen Chicco je lih tko rdeč in bež in zgleda, ku da je star že deset let, pa še ful neenakomerno zbleden. Lih ti povem, sej ni nujno da so vsi tako. Še malo se pozanimaj, ma na splošno vem da velja, da je chicco kao bolj slabše kvalitete kot PP.

Vas moram zapustit, ker grem peglat.
Joj spet bom tri ure...ne vem, al smo mi tko hard umazani, da morem skoz prat, al pa sm šla že v tilt in perem že čisto, ker to je že prou hard s temi cunjami.   user posted image  

Jutri greva z mojim malo pogledat na sejem dom....a je bla ktera od vas?  Se splača it pogledat, so kake dobre ideje za gradnjo al je brez veze?

Pozdravček,

micla

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
5.3.2010 9:36:31   
micla
mišu....poglej si splošne pogoje k tvoji zavarovalni polici...jst sm bla zavarovana pri mariborski in sem imela noter zajeto, da dobim za rojstvo prvega otroka 10% od končnega izplačila za doživetje.
Samo ko sm jst sklepala polico ni bilo nobenih dodatnih pogojev, pol so pa dali noter da more bit tudi oče otroka zavarovan pri isti zavarovalnici za življenjsko - kar se meni zdi skrajno butalsko - in sm potem prinesla potrdilo, da ne živiva skupej in da sem torej kao samohranilka in pol so mi izplačali.   No, pol za kazen sem pa prekinla vse skupej, ker se mi zdi da te itak samo nategujejo  te zavarovalnice, ko pa pride do raznih dogodkov, pa iščejo tisoč in en razlog da ti ne bi izplačali nobene odškodnine.

micla

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
5.3.2010 9:41:09   
mala biba
user posted image

user posted image
DEČEK & DEKLICA 

user posted image

PDP,NICK,Starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porod.,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)             user posted image

01.7. 2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj 
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.)- 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image
user posted image  ANDREA2010
user posted image  anariya
user posted image  anonimna
user posted image  Srčekgirll - 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image

02.7. 2010
user posted image  mala biba - 26 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image
user posted image  azarmitra
user posted image  veky  
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj / user posted image  

03.7.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice
user posted image   candy24 - 24 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image
user posted image   Natasssa

04.7. 2010
user posted image  Kiwa - 25 let/Lj/1user posted image /Lj/user posted image
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image /user posted image
user posted image   binzi  - 29 let/Kamnik/1user posted imageuser posted image

05.7. 2010user posted image
user posted image  vika1
user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola
user posted image  Nančka
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj/user posted image

06.7. 2010
user posted image  tinca10 - 22 let /ok. Lj (Dragomer)/1user posted image /Lj/
user posted image
user posted image  pelika

07.7. 2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan 

08.7. 2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image /
user posted image
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce/user posted image

user posted image  leaaa
user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image /
user posted image  spelchy - 24 let/1user posted image /ok.Lj/user posted image

09.7. 2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj

10.7. 2010
user posted image  kammy
user posted image  čebela29
user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image

11.7. 2010
user posted image  NMJ
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice 

12.7. 2010  
user posted image  mojcii
user posted image  čarodejka
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb 
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO 
user posted image  simonč
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM
user posted image  Srecka010 - 29 let/1user posted image /Lj
user posted image   šipek - 30 let/1user posted image /Lj /user posted image
  činela - 25 let/Lj/1 /Lj/user posted image

13.7. 2010 
user posted image  skratek46
user posted image  sarazan

14.7. 2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj

15.7. 2010  
user posted image  krota
user posted image  o.k.

16.7. 2010

user posted image  Fenderca
user posted image  buškolinka - 29 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice
user posted image   tea213 - 29 let/1user posted image /Lj/user posted image

17.7. 2010
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image
user posted image  špelka - 2user posted image

18.7. 2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  anckabancka (anonimna4)
user posted image  soncekray - 28 let/1user posted image /user posted image
user posted image   00PoLoNa00

19.7. 2010  
user posted image  Anonimna

20.7. 2010
user posted image  tajam
user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image /

21.7. 2010
user posted image  tix - 21 let/1user posted image /Kr 
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image

22.7. 2010
user posted image  anonimna 13

user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image

user posted image (23.7. - 23.8.)      user posted image

23.7. 2010
user posted image  Martinčka - 23 let/1 user posted image /Sg / user posted image   
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image

24.7. 2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj 
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image
user posted image   pikapolonica 20

25.7. 2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj 
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.7.2010
user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.7.2010
28.7.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj 
user posted image  september1
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.7. 2010

user posted image   mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image   naja7 - 
user posted image   boni25 (PDP ali 30.7)

30.7. 2010

user posted image  eelyy
user posted image  bika

31.7. 2010 
OTROČKI JULIJK.....SKUPAJ 15....OD TEGA 9 user posted image IN 6  user posted image user posted image

user posted image SKUPAJ JULIJSKE  user posted image NOSEČKE  2010 = 92user posted image
user posted image

Silvya.....vedno boš znami....in tvoj user posted image prav tako!

user posted image

user posted image ŠT.PUNČK =9        user posted image ŠT.FANTKOV=8

user posted image ŠT.PRESENEČENJ=12

< Sporočilo je popravil mala biba -- 5.3.2010 9:44:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 2071
5.3.2010 9:48:36   
mala biba
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

user posted image
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka? 

user posted image user posted image    user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2072
5.3.2010 9:50:51   
Martinčka
micla midva sva bila na sejem dom v oktobru ali novembru (se ne spomnim!?) in nisem bila kaj navdušena... preveč je zraven vsega in se potem zgubijo dobri razstavljalci... se mi zdi da je vsako let več "krame" zraven in stavri ki sploh ne pašejo na takšen sejem... Jutri pa gresta mja tašča in tast in če se bom dobro počutila bom šla zraven samo zato ker rabim kopalnico in ne najdem na internetu nič kaj pametnega... sam me malo skrbi ker v teh prostorih ni nikoli dober zrak jaz pa rada skupaj padem.. pa še velik bo hoje jaz pa ne smem kaj hodit... sam tole ležanje med stanami me pa tudi uuuubiiija!!!!

mišu jeeej še ena ki želi da je spol presenečenje... veš kako je glede 3D? jaz sem dr.Strahovi na nuhalni rekla da si full želim priti na 3D ampak me je strah ker nočeva vedet spola (no jaz nočem, moj user posted image  je druga pesem:).. in je rekla da če bom k njej prišla da bo zagotovo tako nardila da spola ne bom vidla!!! tako da grem aprila na 3d da vidim našega dojenčka... so mi pa v bolnici že naredili 3d ko sem bla noter (so rekli za spomin) ampak je bil dojenček še čiiisto majhen in je zgledal kot vesoljček:) user posted image

epiduralna? nikakor ne.. si ne upam ker me je že tako najbolj na svetu strah Vakuma!!!
user posted image

ali bo katera shranila izvorne celice??? moji starši razmišljajo da bi to podarili najinemu otročeku namesto verižiceuser posted image  meni se dopade ideja sam še ni veliko izušenj s tem... škodit vsekakor ne more, sam je pa precej drago!?

user posted image za vse uspešne preglede!!!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
5.3.2010 9:59:33   
mala biba
Evo punce že dalj časa sem razmišljala, da bi spodnji del seznamčka naredila posebej, ker zavzame veliko prostora in očitno je bila danes prava volja za touser posted image ...upam, da vam je všeč...odličila sem se pa predvsem iz razloga, ker se bojo podatki še večino časa osveževali....."zanimive spletne strani in dokumentacija", pa je lahko shranjena nekje v vašem računalniku....in se vsake toliko časa osveži, da lahko kaj preberemo če nas zanima.

Kot ste opazile sem v seznam prilepila tudi kaj pričakujemo, tako da upam, da bodo številke na koncu seznamčka pridno rastle.....

Dolgujem še seznam pregledov, tudi ta bo kmalu...

Či ima pa katera kakšen predlog, kaj bi še lahko objavile pa z informacijami na dan......sprejemam predlogeuser posted image
(zasledila sem, da ste za albumček oz slikice, ki bi jih lahko objavile "kako rastejo naši trebuščki"....ampak v prvi vrsti morate biti ve za to).....sej je še čas in se bomo dogovorile.....

Pridne bodite, naj vas vaši user posted image razvajajo in skupaj božajte vaše bušije.....papa

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 2074
5.3.2010 10:31:32   
candy24
Dober dan.

Jaz sem danes spet tako trdno spala. Kaj pa ko sneži zunaj!?! user posted image Upam da ne bo zapadlo par centimetrov. Zakaj že ne more bit konec te zime. Pa tako fajn je, ko ni snega...
Glede kilogramov - jaz sem že na plus 8. user posted image (pred nosečnostjo sem jih imela 58, v višino pa merim 173 cm) Ampak ginekologinja mi do zdaj še ni nikoli težila. Mogoče mi bo naslednji teden. user posted image Ker ko berem RR: punce pišejo, da jih ginekologi non stop nekaj zmerjajo zaradi kilogramov. Jaz bom moji kar nazaj povedala, če mi bo kaj težila. user posted image

mala biba: seznamčki so super user posted image ; so zelo pregledni. user posted image

Izvorne celice: midva z user posted image sva zaenkrat na tem, da jih ne nameravava shranit. Dvomim da si bova premislila. Sicer pa - res je, to je zelo drago. Poleg tega - jaz ne zaupam najbolj tem bankam, ki hranijo to. Kaj če delajo kakšne poskuse - npr. klonirajo te celice ali kaj podobnega... user posted image Malo sem paranoična - najbrž povsem neupravičeno in je vse ok, če se odločiš shranit. user posted image

Donacije občin ob rojstvu: škoda, ker ene dajo full (npr. Nova Gorica, Izola in Koper dajo čez 400 eurov), veliko pa jih tudi ne da nič. Po mojem je to odvisno tudi od tega - koliko je kje "naravnega prirastka". Ljubljana ga ima zagotovo full, zato se jim "ne splača" delit tega denarja kar vsem in ga dajo samo tistim najbolj socialno ogroženim. Se pa strinjam, da bi bilo full fajn, da bi vsak dobil denarno izplačilo od države (poleg paketa) ne glede na to iz katere občine prihaja. To bi bilo fer! user posted image    

Lepo se imejte z vašimi user posted image .

< Sporočilo je popravil candy24 -- 5.3.2010 10:34:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?