|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
15.2.2010 15:32:12   
Joie
Ninchy - pametna odločitev! Nisem mogla verjet, da je to sploh možno, ko sem tvoj post prebrala!
Buškolinka - user posted image za super rezultat in pa seveda za user posted image ! user posted image

Mala biba - ful si pridna s tem seznamom! user posted image

No jz že tud na momente čutim rahle brcike user posted image , pa komaj čakam na MF - jo imam kar hitro, že na začetku 20t. Me pa zadnje dni ob hoji ful boli v spodnjem delu (čisto spodaj) - a ima še katera podobne težave? Se spomnim da me je v 1user posted image  tud, sam bolj proti koncu... user posted image

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
15.2.2010 16:20:27   
too sweet
'Alo

da se jaz napisem kako je pri meni s temi beolecinami- do nekje 10 tedna me je pikalo v maternici- pa so mi rekli, da je to normalno, potem skoranj ni bilo ne pikanja ne bolecin vse do do danes. Danes pa sem bila malo zunaj, ko sem prisla, domov sem se malo pospravila in nato me je zacelo v spodnjem delu rahlo (res rahlo) boleti - niti ne bolet, ampak bolj stiskati in sem se ulegla, da se malo spocijem, med tem pa se na rac. malo preberem poste. Pa ravno vidim, da se drugim tudi to dogaja - sem ze mislila, da slucajno ni kaj narobe, sedaj pa berem, da vas kar nekaj pise o tem in sem malo pomirjena. Da ne bo pomote nobeni ne privoscim, da bi bilo kaj narobe, samo ce nas je vec s takimi tezavami in se v istem obdobju si mislim, da ni nic kriticnega in sem pomirjena.
Je se katera opazila, da nas je kar nekaj, ki imamo bolecine v zadnjem casu - ceprav to danes pri meni, ne morem niti recti, da so bile bolecine, bolj stiskanje?

No zelim vam cim manj bolcin in zapletov pa fajn se imejte.

LP

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
15.2.2010 16:50:31   
DanijelaNeli
Micla...jst sem en cajt držala neko uro in je bla res pridna za spat.Pol pa smo ga začeli srat...Mal je bil kriv moj gibljiv urnik službe,enkrat zjutraj,drugič popoldne.No,odkar sem na bolniški in je v vrtcu mrgolelo bolezni in vodenih koz sem jo imela kar doma.Potem pa me ni brigalo,kdaj gre spat,...ker pač nismo imele za vstat zjutraj.Zadnje čase pa se dogaja,ko smo doma,mi sploh ne gre spat popoldne,tako,da mi gre ob 19-20h ninat.
Danes pa pridem v vrtec ob 15h in je bila še na ležalniku.Mi ni bilo prav in sem rekla vzgojiteljici,zakaj spi do te ure?Pa je enostavno rekla,da je danes nek čuden dan in,da so vsi ful spali.

Ja,nek ritem in navado bo treba uvest..še preden pridejo naši user posted image

user posted image

Takole je bil današnji dan...čeprav se nisem mogla nikakor spravit k temu... A imela bi rada tip top vse pospravljeno in čisto!To je pa nosečniška hiba...
Ma včeraj smo imeli obiske in sem imela tri take frajlice kot je naša in sem imela pravi cirkus.

Se morem še domislit kaj naj kupim moji pikici za jutršnji rojstni dan!

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
15.2.2010 17:10:20   
tix
če bi bila slučajno še katera v dilemi v katerem tednu je:

Mini nosečniški koledarček

Kaj morem, sem prvič pa malo (beri ful) user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
15.2.2010 18:08:19   
DanijelaNeli
đanika...sorry,sem spregledala tvoj post.In verjetno si se že fejst najedla in imela že nekaj obrokov.user posted image
Gratiniran krompir s piščancem...pa je bil odličen.Takle krompir si narediš lahko proti večeru...je odlična večerja.
Naoljiš pekač,segreješ,še prej pa olupiš mlad krompirček,ki ga popivnaš in posoliš.Daš v pečico.V skledici si ubiješ jajce,naribaš sir in daš lonček mouse kisle smetane+peteršiljček sesekljaš.To preliješ po krompirju. Jaz sem še špinačo imela.

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
15.2.2010 19:53:50   
strelka84

Ojla,

mala biba - tale seznam si super uredila!
moje dopolnitve....25 let / Hrastnik / 1user posted image /

drugače pa ni nič novega, brcike še nič ne čutim in komaj čakam da imam MF. Imam jo n azačetku 20 t. Kar se pa tiče ginekologinje je pa moja tudi super, je tudi porodničarka tko da nimam pripomb.

Ninchy- tudi moje mnenje je da zamenjaš ginekologinjo, sploh če te ob bolečini noče pregledati in ne odgovarja na tvoja vprašanja.

Buškolinka - za super rezultat in pa seveda za !

Nič sedaj grem pa počasi pod tuš in kak fajn filmček pogledat.
Božajte svoje bušiteuser posted image

(odgovor članu Ninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
15.2.2010 19:57:30   
strelka84
mal mi je škratek ponagajal

buškolinka
-user posted image za super rezultate in pa seveda za user posted image !

se opravičujemuser posted image

(odgovor članu strelka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
16.2.2010 13:17:09   
Martinčka
to sweet... pri meni gre za stiskanje kot nekakšno špikanje (pikanje+ščipanjeuser posted image ) in so mi rekli v bolnici da so to krči in da morem počivat... tako da če kaj tašnega začutiš je bolje da se mal spočiješ in ne pretiravaš z delom. mene redko kdaj v dnevu ne špika tako da skos ležim... ko sem pa takole malenkost bolje pa pridem vas malo prebrat in že letim nazaj v posteljo ker se maternica že pritožuje... bo že sam da dobimo tega črvička v rokiceuser posted image  komaj čakam...

sem vesela da vse preglede upravljate uspešno brez težav!user posted image mene malo skrbi sicer ledvička od našega bejbija ampak upam da se bom na morfologiji pomirila... bom pa že drugi teden ginekologinji tudi omenila če mi lahko malo pogleda... pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 1783
16.2.2010 13:25:41   
DanijelaNeli
Poldan je za nami...
Ravno smo od kosila..Dopoldne sem opravila na pregledu.Vse je super.Pikica raste.Morfologijo imam 9.3.
Zdravnik je bil ful dobre volje...sva kar udarla eno debato od Dr.Strahove,ker mi je poslala pozdrave zanj.Je ni mogel prehvalit.Omenil je,da je bla nevem kdaj kot ena Doktorica Evrope...nevem točnega naziva.
Dal mi je podaljšano bolniško...rekel naj uživam v nosečnosti,da bom šla spočita rodituser posted image

Eno sestro poznam v ordinaciji in mi je dala naslov od ene njene kolegice,ki ima telovadbo za nosečnice in masaže.Baje,da je najbolša na tem področju na obali.
Kilogrami so super,cela nosečnost +1.5 kg.So me hecale,da sem prišla na svojo idealno težo.user posted image
Sestra mi je povdarjala,da morem še vedno velikooo pit,gledee hrane smo imele kar obsežno debato.
Aja,sem si pa privoščla ene kavbojke.Dolge,bombažne z elastanom.So pa od Premamana.

Pol sva šla z mojim na eno kavico,pa do Samante v Ajatutajo pogledat vozičke.In ima ful izbire,Baby boom-e ima dva,pa tiste Joolz-e in vsi so bili moje barve-oranžne.Lepi,lepi.
Za nabavo pa mi je rekla,da mi bo javla kdaj dobi poletne stvari in ko bo imela popuste.user posted image

Nič,grem jaz kavico skuhat...potem pa greva z mojim po najino slavljenko v vrtec!
Danes je Neli dopolnila 3.ROJSTNI DAN!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 16.2.2010 13:27:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 1784
16.2.2010 17:59:10   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: činela

Ojla user posted image

Tudi meni kilce lepo rastejouser posted image + 4,5kg in sem prav tako v 20. tednu. Brcike čutim že kakih 14 dni, vendar zadnje 3 dni bolj izrazitouser posted image Nepozaben občutek res!!
Včeraj sem na pižami opazila svetlo rumenkast izcedek iz dojkuser posted image Ima katera že izkušnje s tem? Je to lahko že priprava na mleko? Kako hitro gre vse skupaj....smo že na polovici nosečnostiuser posted image Vsem nosečkam želim, da donosite zdrave user posted image

LP

Jst sm v prvi nosečnosti tud to opazila na modrčku in proti konu nosečnosti sm mela vsakič več tko de sm včasih nosila kr tiste blazinice pod moderčkom. Na nek način je priprava na mleko...

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu činela)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
16.2.2010 18:02:02   
Srčekgirll
Dan!

Pr nas smo super....čestitke vsem ki že veste spol, zauser posted image in user posted image . Jst mislm da bo pr nas spetuser posted image , saj po kitajskem mi tko pride in filing mam tak (sam vprašat pa nočem, zaenkrat še ne) in do seda je držalo pr vsaki k sm ji povedala. Tko, da pustimo se presenetit, važn da bo zdravo. Če bo pa tud zdej user posted image bo pa v tretjeuser posted image user posted image . Komi čakam ju3 na pregled. Drgač pa user posted image brca.
Lepo se mejte pa se še kaj oglasim.
user posted image user posted image
Nosečnica se dopravi v kopalnico in se začne umivati po vsem telesu, ko ji milo zleze v luknjo.Za to se zadere možu: Jože, pridi hitro ni se še rodil pa že krade!
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 16.2.2010 18:06:00 >

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
16.2.2010 18:33:05   
extra
Zdravo sonosečke!!!

Včeraj sem imela pregled in morfologijo. Moja pikica ni bila nič kaj dobre volje, saj jo moja maternica kar precej stiska. Se prav vidi na slikici ;(
Drugače je z njo vse v redu se lepo razvija, samo vprašanje časa je kdaj ji bo zmanjkalo prostora.  Maternični vrat je isti, na srečo se ni nič zmanjšal, vendar je vseeno nizek.
Danes sem pa cel dan preležala v postelji - bruhala sem in imela drisko, ter se počutila kot ena cunja. Zgleda sem fasala en virus. O joj da res ne morem uživati v nosečnosti niti mallo.  <Stalno sem v strahu.
Tako da še enkrat vam povem tiste ki imate vse ok, uživejte v nosečnosti.
Vsak trenutek, saj si ne predstavljate kaj preživljamo. NOrišnica res.
Dobro da obstaja upanje, da nam rata ane punce***

Neposredna povezava do sporočila: 1787
16.2.2010 21:00:53   
nagaja28
pozdravček še od mene

mi se že 2 dni potepamo naokoli, se sankamo in naš mali škrat prav uživa. meni se apetit iz dneva v dan veča, slabosti že skoraj ni več, čeprav imam velikokraš še vedno čuden okus v ustih in zato vedno pri sebi čigumije user posted image .

drugače pa sem bila danes po treh letih spet pti zobozdravniku in sem prav vesela, da sem dobila enega, ki je še ok po vrhu user posted image . hvala TandJ za vizitko. kar nisem mogla verjet, da so me vzeli, ker že več kot leto klicarim okoli in nikjer ne vzemajo novih pacientov. sploh ne vem, kako to lahko delajo, plačo pa dobivajo iz naših prispevkov.

extra upam, da se hitro pozdraviš

Srčekgirll jaz imam enak občutek kot ti. doma imamo že enega fanta in tudi po kitajskem horoskopu mi sedaj pride fant. pa že dvakrat sem sanjala, da bomo imeli še enega user posted image . mora že bit nekaj na tem. bomo videli na morfologiji, že komaj čakam.

činela, nekaterim se izceja iz dojk, nekaterim pa ne. to ni nič neobičajnega. meni recimo se tudi po porodu ni nikoli izcejalo, nekaterim pa kar šprica, samo otročka pogledajo. jaz sem pa celo obdobje dojenja preživela brez blazinic in niti kapljica mi ni ven ušlauser posted image . mogoče je to malo genetsko pogojeno, ker moji mami se tudi ni nič izcejalo.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
17.2.2010 10:16:08   
đanika
hojla punce

včeraj je bil en čuden dan se mi zdi. Tako sem bila utrujena vse me je bolelo zdelo se mi je da niti po stopnicah ne bom mogla v stanovanje. Ko sem se vlegla sem zaspala do jutra. Prvič se mi je zgodilo, da me je na levi strani tako močno špikalo. Danes sem vredu samo ne vem kaj je to bilo včeraj? Me malo skrbi. Ne vem je to od utrujenosti? Ko sem ležala je bolečina kar pojenjala. Ja bo treba malo počivat. Čez teden jaz bolj malo počivam do 16h sem v službi potem kosilo in malo ven in je konec dneva.

Extra ja vrjamem da ni ti lepo. Upam da se ti vse dobro izteče. Držim pesti za tvojo bebico.

Lepo se imejte in čuvajte se.

lp

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
17.2.2010 10:22:17   
Zveezdica
Živjo punce!

Zdaj se pa že kar nekaj časa nisem javila, ampak na hitricio vas pa preberem skoraj vsak dan, ampak za kaj več pa ni biko časauser posted image . ČESTITKE vsem za uspešno opravljene preglede, mi ga imamo naslednji teden in že koooomaj čakamo, saj je od prejšnjega minilo že 5 tedenovuser posted image . DOBRODOŠLE tudi vse nove in čim lepšo user posted image vam želim! Jaz tudi že čutim brcike našega user posted image , no vsaj mislim, da je to touser posted image .

Vsem želim lep dan!

Aja, Binzi sem ti poslala ZSuser posted image .

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
17.2.2010 10:27:28   
extra
Hvala vam za spodubne besede.

Danes je na srečo malo bolje, samo sem pa zgleda čisto dehidrirana, in me boli glava. SEj bo.
Prov za vsak dan sem hvaležna da mine dokaj v redu, da je moja bejbika še notri. UPam, da bo zdržala to stiskanje materice in da ji ne bo pustilo kakšne posledice.

Jaz tudi nimam nikakršnega izcedka iz prsi, niti niso pretirano povečane, skoraj nobene razlike :(
no ja sej vse še bo najbrž ob svojem času kajne??

Punce počivat je treba ja v takih primerih ko vas kej zašpika al pa stiska.
Dobre ste tiste, ki imate že otroke in ste noseče, pa vse fajn sfolgate. Jaz si v tej moji nosečnosti ne predstavljam kaj bi bilo če bi že enega imela. NO sicer se vse da če se mora, ampak tko no svaka vam čast!!!!!

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
17.2.2010 11:35:38   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Extra,ti se kr pazi in čim več probaj počivat!
Đanika...včeraj je bil res en tak težek dan.Tako kot si ti napisala jih je veliko včeraj jamralo.Že po ta mali sem videla,ko sem jo prišla iskat v vrtec,ni bila od volje,stokala da jo nekaj boli itd. Jaz pa tudi,sem bla čisto paf...taka zmatrana.
Danes sem vstala malo po 7.uri,peljala ta malo v vrtec,šla neki na firmo v pisarno in domov.A nikakor ne morem it počivat al pa,da bi šla spat.Se kr motam po stanovanju...imam malo za peglat,pa ribe naredit,...

Popoldne morem it do osebnega zdravnika nest za bolniški list.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
17.2.2010 13:24:16   
polhec
Živjo, po dolgem casu. saj ne da vas ne berem, sam časa za pisat ni lih veliko na voljo :-) obljubim, da se poboljšam :-)
Mi smo trenutno super, počutje ok, energije še preveč, mašga malga cmrla pa že kar dobro čutim :-)
komaj čakam ponedeljek, da vidmo kaj skriva med nogami ;-)
drugače sva pa dobila voziček user posted image  naročila sva ga v pikapolonic, ko je bil Jane slalom pro v akciji, pa izkoristila sva še njihov 15 % popust, ki so ga imeli na začetku meseca. Tako da je bila končna cena 560 €, kar je primerljivo z netom. 
Sam za informacijo če katero zanima, na strani baby centra je objavljena akcija pampers (-2 € na paket planic, - 1 € na robčke). Akcija velja do sredine marca, velja pa v baby centru, tusu, sparu, e-leclercu (pa mogoče se kje, se ne spomnem več).
sončen pozdrav

čaka naju leto prijetnih sprememb ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 1793
17.2.2010 14:03:34   
kammy
Živjo, jaz sem ena tistih, ki nisem tako pridna za branje in pisanje tukajle gor. Ve pa ste tako pridne, da sem zdajle brala kar nekaj časa, da sem prebrala vse za nazaj kaj se dogaja z vami. Me veseli, ker ste na temle forume vse tako pozitivno naravnane in vzpodbujate ena drugo. Sej, veste ko nas opozarjajo - čim manj forumov brat user posted image . Ampak tukaj se mi ne zdi tako.

No, jaz sem v 20. tednu in prve nežne brcike ali bolje rečeno mehurčke sem začutila ne dolgo nazaj. Res lepo, se mi je prikradel nasmešek na obraz user posted image . Upam, da bo kmalu teh znakov več in komaj čakam, da jih bo lahko začutil tudi oči. Zredila sem se za slaba 2 kg, trebušček je pa tudi že zrasel in je pravzaprav vsak dan večji. Zdaj lahko nosim samo še troje mojih hlač, tak da drugi teden načrtujem pohod po trgovinah in iskanje nosečniških hlač. Jih katera že ima, imate kakšen nasvet kam po nakupih? Me zanima zlasti Lj in okolica. Pa še eno vprašanje - ali ima morda katera informacijo, ali moraš v materinsko šolo v svojem zdravstvenem domu, ali greš lahko kamorkoli. Kako je s tem? Dobiš potem kakšno potrdilo verjetno? Se je potrebno kaj naročit? Sej vem, sem zgodnja s temi vprašanji, ampak nimam pojma kaj in kako, na spletu pa tudi nič pametnega ne najdem user posted image

Ostanite take srečke še naprej!!user posted image

Lp

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
17.2.2010 14:26:34   
micla
ojla punce,

kako ste kaj?  Mene tudi špika že par dni. Zgleda pa tko kot da bi me kdo rezal z nožem - tko ostro cak cak.... ma sej veste, tiste ki imate te težave. Sej če se dobro spomnem, me je tudi v prvo malo špikalo, ma mislim, da me sedaj več. Ma sej je logičo.....v prvo sem prišla iz službe in drita spat za dve urce, zdej pa se kak dan niti ne usedem do 7 zvečer......v vrtec po princesko, še malo po opravkih al pa domov kuhat večerjo, se igrat z njo in čakat, da se moj model prikaže okol 7 zvečer. Joj sem se zaklela, k sm bla  "mlada", da privatnika pa ne....in evo zdej pa mam....če pride za ob 7 je že luksuz, jst pa skozi sama s tamalo. Pol pa se čudiš da te špika???????user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da bom šla kar na bolniško z naseldnjim mescom, ker mi ne znese več tak tempo.

Glede tega špikanja......malo je najbrž od tega, ker nič ne počivam. Ma sem govorila z eno kolegico, ki je zaradi tega špikanja pristala v bolnici in so ji ugotovili močno pomnajkanje magnezija.....tko da mislim, da bo treba spet magnesol začet kar pit. Sicer pijem donat ma očitno ni dovolj.  Al mislite, da še počakam do pregleda (še 2 tedna)?
user posted image Ma sm faca....jst vas sprašujem, pa nisem novopečena mamica.....samo to ne moreš verjet, kako vse pozabiš na hitrco, ko ti otrok s tako brzino raste. Sej boste videl prvorodke, kako to je.

vse ki morate počivat....en user posted image  za vas.....sej jst se vam bom mislim da hmali pridružla

Šibam počasi v vrtec po princesko...pa že zdej sm totalno gin, k sm delal špežo 2 uri po mercatorju.  Kje je še 7 ura!!!!!??????!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mejte se.

micla

(odgovor članu kammy)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
17.2.2010 16:26:34   
Srčekgirll
Oj!

No, jst sm bla na pregledu, mam posteljico "ležečo" in morem mal merkat da ne bojo kake krvavitve, pa pritisk sm mela mal visok in morem bit na dieti kr so tud kile kr narasle (+7). Drgač pa je vse ok. je tud ok se lepo razvija. Pa v šihtu, če se da naj delam večinoma sede. Tko, naslednji pregled mam 17.3.10.
Aja, pa spet sm dobila slikco

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
17.2.2010 18:21:43   
Bina 83
Pozdravljene vse user posted image !

Kar zavidam vsem ki že čutite prve metuljčke v trebuščku-jaz sem v 19. pa še kar nič. Pa se vsak večer držim za trebuh pa čakam, pa čakam, pa čakam.... Upam da bom kmalu tudi jaz deležna tega božanskega občutka ki ga opisujete, čeprav mi je kolegica rekla da jih je začutila šele v 24. tednu. Vsekakor upam da se bo to pri meni zgodilo prej.

Danes sem prvič začutila da me je kar močno tiščalo v spodnjem delu trebuha-meni čisto nepoznan občutek. Pa sem spet klicala kolegico, ki ima doma 3 mesece starouser posted image , pa sva prišle do zaključka da verjetno zato, ker sem kar nekaj časa stoje likala. No...po polurnem čveku je tudi tiščanje prenehalo user posted image .

DanijelaNeli, a je trgovina ki jo omenjaš Ajatutaja samo v Kopru? Zagrela sem se za voziček baby-boom pa nimam nobenih konkretnih informacij o njem, kakšen se pa tebi zdi ko si ga videla v živo?

Kammy , jaz imam tudi ginekologinjo v drugem zdravstvenem domu, materinsko šolo pa v drugem. Mislim da ne bi smeli zaradi tega nič komplicirat, vsaj meni je moja G tako rekla.

A imate že kaj kupljeno za novorojenčka? Midva sva se odločila da bova šla po posteljica pa po previjalno kar v Ikeo, 1x spomladi!

Želim vam lepe dneve s čim manj nosečniških tegob!

Neposredna povezava do sporočila: 1797
17.2.2010 19:18:38   
Srecka010
Živjo nosečke!

Tudi jaz že čutim brcike- user posted image Res super občutek, najprej nisem bila sigurna, če so res, zdaj ko jih pa čutim že par dni pa vem, da je to to.
Vidim, da ene že kupujete stvari za dojenčka. Jaz nimam še nič, sva šla pa zadnjič z mojim dragim v Baby center gledat vozičke in sva vse preštudirala. Sva bila tam verjetno kar kakšno uro, sva se odločila katerega bova kupila in na koncu mi je moj rekel, da grem lahko naslednjič sama si samo še barvo izbrat. user posted image
Kammy - jaz že kakšen mesec ne morem obleči nobenih hlač. Ene sem si kupila v Popku, priporočajo pa zelo H&M, ampak ko sem jaz bila tam, niso imeli nič na izbiro. Sem si pa prejšnji teden naročila hlače in majčke preko interneta na strani www.nextdirect.com/si/en, sem jih že dobila in sem full zadovoljna.
DanijelaNeli in Bina 83 - glede vozička BabyBoom. Moja prijateljica ga je imela in je bila s košaro zadovoljna, nad športnim delom pa zelo razočarana. Samo za informacijo.

Lepo se imejte in uživajte v nosečnosti

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
17.2.2010 20:19:26   
DanijelaNeli
OOJ!
Tako,jaz sem odpravljena za it spat.Ta mala še noče it...ma jst grem v sobo in bo že priracala čez en čas.
Srečka10...ne,saj ga nimam namena kupit-Baby boom-a,takole pred trgfovino sem ga videla in mi je bil en oranžne barve ful všeč.En je bil pa tak zelen,tudi luškan.Sej glih košaro sem si ogledovala,se mi je zdela ful fejst.
Ampak,ne-ne,...my favourite is Peg Perego GT3.
Bina...ja,trgovina ki jo omenjam je v Kopru.Sej če ne imaš ful takih trgovin po Sloveniji.Te Baby boom-e pa imajo-uvažajo in prodajajo v eni vasi blizu mene.
In kakor sem rekla,se mi dopade.Zdaj nevem njihovih lastnosti + in -
Najbolje bo,da si ogledaš kakšen forum od teh BB vozičkih,je bilo veliko pisanja.
Grem še v kuhinjo oziroma samo kozice pospravit.

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
18.2.2010 6:26:08   
nicolina
Dobro jutro user posted image ,
ta teden sem v taku gužvi, da sploh ni časa kaj za napisat. Pa še danes popoldan imam seminar, bom pa drugi teden mal več prosta, ker so počitnice user posted image user posted image , ampak ne skos. Tako da bom čimveč s svojim sončkom. Ta teden pa bolj kot ne laufa babiservis, ker je moj tudi v službi. HB za babice user posted image user posted image

Čestitke vsem za preglede. user posted image
Doborodošle nove user posted image .
Tiste, ki pa morate počivat, pa le dajte in se pazite. Me smo z vami in mislimo na vas. user posted image .
Jaz sem tudi že začutila rahle brcike, ampak niso vsak dan, posebej zvečer ko se umirim. Tako lep občutek, sem že mal pozabla kako je to.

Lep dan vam želim, zdej se pa šibam obleč in v sužbo.... pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

OTROŠKA SPLETNA TRGOVINA Z OBLAČILI

ali kupujete otroška oblačila preko spletnih trgovin, in ali zakaj ne?

ne, ker so številke različne in je nakup lahko neuspešen (18%)

ni dobro založenih slovenskih spletnih trgovin (4%)

ja (26%)

rok dobave je predolg (2%)

raje kupim v trgovini, si material ogledam (34%)

cene so previsoke (16%)

Število vseh glasov: 119

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!