|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
19.2.2010 18:26:19   
mišu
oj user posted image

se dolgo nisem javila, ker mam velke probleme..... user posted image
v sredo ob 13.me je v stanovanju ugriznil naš maček za desno roko v predelu zapestja. imam dve rani. zvečer me je moj peljal k dežurnemu, kjer so mi zavili. naslednji dan sem šla v antirabično ambulanto in na prevezo k osebni zdravnici. rana je bila grozno zatećena. predpisala mi je ospen 1000 in cepili so me proti tetanusu. danes sem šla nazaj k svoji doktorci in zamislite si, gnoji se! to ne more biti res.... poslala me je na urgenco. tam so mi iztisnili gnoj in mi predpisali amoksiklav. ospena več ne smem jemat, samo amoksiklav. sem vprašala doktora, če lahko, ker sem noseča in je rekel, da ja. ko sem šla dvignit v lekarno sem še enkrat vprašala in dobila enak odgovor. mene je vseeno strah.... božček moj kaj more že zdaj user posted image prestajati zarad ene "norije". tak sem jezna...... maček je neki živčen zadnje čase. vedno je v stanovanju. hotela sem ga odnest v kurilnico in me zagrabil. in to redno globoko. prvo sem 2 tedna kašljala, zdaj pa to..... že 2 tedna ponoči ne spim.... prej me je zbujal kašelj, zdaj pa bolečine..... samo upam, da bo res vse ok, še posebej z user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.2.2010 19:23:24   
Bina 83
Oj!

Mišu ja maš pa res smolo, boga. Pa saj bo še vse ok, boš vidla, samo pozitivnio razmišljaj!

mala biba vse pohvale ker si tako vestna in vse sproti spreminjaš in dopolnjuješ, bravo!

Pri dr.Strahovi sem se naročila na 3D/4D. Naročila me je ko bom v 25.tednu, to pa bo 25.3. na materinski dan, komaj čakam da malo bolje vidim pikico ki mi bo spremenila žilvjenjeuser posted image .

V nedeljo sem bila na masaži za nosečnice v Thai centru-super! Toplo priporočam vsem, ker ti res zmasirajo vse mišice, še naslednji dan sem bla vsa blažena user posted image .

Punce, mejte se, šibam k mami na user posted image čvek!

lp

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.2.2010 21:43:11   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
 Mišu..tvoj pripetljaj pa ni kar tako...Si prav boga s tem.Pazi se,...user posted image

Danes je že bil mal drugačen dan...smo bolj migali,čeprav je blo bolj turobno vreme.Doma pa se tudi nisem ustavila,non stop neki delala.Edino peglanje sem si pustila za jutri.Zdaj pa sem res crknjena,..križ boli za popizuser posted image .Čimprej morem it na masažo...

Že par dni se pripravljam in planiram kako bomo malo praznovali za 3.rojstni dan od Neli....in danes so nas presenetile vodene koze.Zdaj ful razsajajo.
Dobro,da sem šla mimo prvega trosmečja in,da sem jih že imela.
Torto sem naročila,je ne morem preklicat,...pa še moj user posted image  more it delat,...
Tako,da mogoče pride le moj brat s punco in še kdo se najde.

Biba...super seznamček.user posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
20.2.2010 9:14:30   
šipek
TIX tudi jaz sem "obsedena" z vozički - ko le imam čas, brskam po netu... Še ko sva kupovala avto nisem imela toliko "dela" in se mi je zdela odločitev veliko lažja. Meni je še vedno naj naj Quinny freestyle confort, razen barve so mi mimo. Vendar pa zaenkrat zbiram informacije le prek neta, načrtujem pa tudi ogled po trgovinah in verjetno bo potem odločitev lažja. 
Zdi se mi res dobra ideja, če bi se na tem forumu tudi obveščale za vse akcije, pa ne mislim samo vozičke. Jaz nimam te sreče, da bi dobila od prijateljic 3/4 stvari za dojenčka in bo treba kar v nakup. Seveda nakupovanje ni problem user posted image , ko le ne bi bilo omejitev v denarju. Tako da naprošam vse, da delite uporabne informacije! Hvala ter lep in prijeten vikend želim vsem souser posted image !

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
20.2.2010 9:30:03   
Zveezdica
Jutro!

Buškolinka, sporočim, kakšni bodo/so bili vtisi pri pregledu v porodnišniciuser posted image .
Jaz sem tudi take "sreče" kot šipek, tako da se mi zdi tvoja ideja SUPER in se ti pridružujem v prošnji o čim več tovrsnih informacijahuser posted image .

Lep dan, čeprav deževen, ampak je vsaj viiikend pred namiuser posted image !

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
20.2.2010 10:04:45   
petrca2507
Pozdravljene po dolgem času.

Jaz sem ta teden na bolniški zaradi viroze. Včeraj in danes se je stanje izboljšalo, tko da lahko vsaj dokaj normalno diham. Se je pa začelo z nosa in grla čistit user posted image . Vsaj nekaj dobrega.
Zaradi zamašenega nosa sem ponoči zelo slabo spala. En dan sem imela vsega dost in sem šla nazaj do zdravnice, ki mi je takoj dala novo razpršilo za nos. Od takrat je vse lažje.

mišu...ali je vaš maček kaj cepljen? Jaz imam doma sobno muco, ki sicer že 3 leta ni vidla zunanjega sveta (ker se boji). Pred 3 tedni me je med igro močno opraskala, ampak razen močne začetne krvavitve (zadela je žilo na dlani) ni bilo nič hujšega. Sem pa največkrat jaz sama kriva, da me opraska. Najprej jo izzivam, potem pa pozabim, da se še vedno pod deko skriva user posted image .
Upam, da je tvoja roka kaj boljše.

www.petrca.net

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
20.2.2010 11:17:52   
mišu
petrca2507-ni cepljen naš maček. zdaj sem si roko odvila in je oteklina malenkost manjša. bom mela malo tak roko, ker je dobro za rano, da se na zraku suši. se bo rana prej zacelila. boli tud manj. zgornja rana je še vedno malenkost gnojna, spodnja pa nič. spodnjo sem včeraj sama iztisnila. zgornjo bom pa sedaj user posted image . drugače sem ok. mislim, da gre na boljše.

hvala vsem za skrb user posted image

kam pa greste na 3D? jaz sem klicala prejšnji teden v ptuj, da se naročim in mi je sestra rekla, da sem prehitro klicala, da naj kličem začetek marca. jaz sem slišala, da je najboljše iti v 23.tednu. klicala sem prej, da si rezerviram, ker bi rada šla popoldan zaradi mojega, da si ne bo rabil jemat dopusta.

drugače smo pa delovno. januarja sva kupila starejšo hišo in renovirava. ogromno dela naju čaka.... mine tudi to in bomo vsi trije lepo živeli user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
20.2.2010 12:29:58   
petrca2507
Nekatere gredo na 3D šele okoli 26t. Ampak se mi zdi, da je odločitev vsake posameznice drugačna.
Ker sem iz LJ, bom verjetno 3D delala v Medicinskem centru Septum.

Midva sva konec avgusta lani kupila hiško (dvojček) v 3. podaljšani gradbeni fazi in zdej počasi delala. Še vedno sva optimista in računava, da se bova do rojstva našega user posted image preselila.

www.petrca.net

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
20.2.2010 16:09:06   
frrrr
če katera še nima vozička, prodamo peg peregota, zelo malo rabljeno
takšen komplet http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176265
senčnik in takšen podstavek za lupinico v avtu http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=127315

v takšni barvi http://www.mammy.lv/images/prod/20/20565.jpg?PHPSESSID=8e2e905238f1fc22a024c743ed7e9974
če katero zanima, naj javi na zs

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
21.2.2010 11:24:43   
nagaja28
Zveezdica in šipek, pa mogoče še katera, ki ni taka srečnica, da bi dobila kaj opreme od prijateljic ali sorodnic. Za vas sem spravila tole skupaj, nekaj nasvetov in linkov, če vam kaj pomaga. Upam, da ne boste hude, ker bom zasedla skoraj celo stran user posted image .

Tole je seznam iz starševske šole v ljubljani (porodnišnica), zraven pa so moji komentarji (modro).

OPREMA ZA NOVOROJENČKA - POLETJE
 15 tetra plenic (če ni široko povijanje, drugače 30)
 plenice 3-5 kg
 10 povijalnih plenic (če je široko povijanje, drugače 2) – mi jih nismo nikoli rabili, ker sem uporabljala bodije, če pa so vam bolj pri srcu majčke, pa jih boste potrebovale.
 10 bombažnih majčk ali bodijev št. 56, 62 na preklop
 5 žabic ali pajackov št. 62 (2-3 čisto navadne, bele)
 2 bombažni kapici št. 56 ali 62
 1-2 kompletka (jopica+hlače)
 copatki ali nogavičke
 otroška odejica

Oblačila naj bodo čim bolj raztegljiva in podobnih barv, kar je najbolj enostavno za pranje. Jaz sem imela večinoma bela ali zelo svetla oblačila in sem jih prala vse skupaj s tetra plenicami in njegovimi brisačami. Ker drugače se težko nabere za en stroj, razen če perete kar s svojimi oblačili.

ODHOD IZ PORODNIŠNICE
 2 tetra plenici
 1 plenička za enkratno uporabo
 1 povijalna plenička
 1 bombažne žabice (tanke za spodaj)
 2 bombažni majčki ali bodi za spodaj
 1 bombažna kapica
 1 komplet (jopica, žabice, kapica)
 1odejica (zaželjen bombaž)
 1 copatki ali nogavičke

Mi smo bili sredi septembra oblečeni 2 bodija, žabice, kapico in nogavičke in pokriti z dekico.

NEGA
 2 plastična umivalnika (ali plastičen umivalnik in termo vrček) mi smo imeli eno plastično posodico kupljeno kar v navadni trgovini (kot tupperware), smeti smo pa metali direktno v koš, ki je bil zraven, tako, da druge posodice nismo potrebovali.
 kopalna kad - priporočam veliko, čisto navadno, nič zožano in s klančkom, ker to hitro prerastejo.
 otroško milo (nevtralno, trdo, kupljeno v lekarni)
 mandljevo ali olivno olje za gubice
 hladilno mazilo brez dodatkov
 B-panten
 Daktarin krema za gljive in pikice (za ritko, usta in bradavico)- če jih dobi
 70% alkohol za razkuževanje škarjic, orodij…
 steklenička fiziološke raztopine
 sterilni zloženci iz gaze
 umivalne krpice (rokavičke) – mi smo za umivanje uporabljali vatko in krpice, ki so take kot tetra plenice, samo da so manjše.
 otroške zaobljene škarjice
 glavnik, krtača (če ima lase so krtače z bunkicam, drugače iz naravnih ščetin)
 vata
 termometer
 termometer za vodo
 pumpica za čiščenje noska (na začetku samo svaljki vate) – zelo priporočam Physiodose pumpico od Gorkiča, ki se dobi v lekarni. Eno leto nazaj je bila cca 10 evrov. Veliko mamic kritizira tiste iz Baby centra, ta pa je res ok. Preizkušeno.

LEŽIŠČE
 košara, zibelka, posteljica
 jogi (trši naravni material)
 polivinil, ki ima na drugi strani bombaž za zaščito jogijev
 odeja
 3 rjuhe
 2 prevleki za odejo

DOKUMENTI
 napotnica od ginekologa
 napotnica za reševalni avto
 izvidi: kg, rh-faktor, WaRe(sifilis)-original
 materinska knjižica
 zdravstvena kartica
 osebni dokument, kjer je EMŠO
 poročni list (loči ga, ker ga potrebuješ naslednji dan)
 otrokovo ime

OSEBNE POTREBŠČINE ZA MAMICO V PORODNIŠNICI
 potrebščine za osebno nego (milo, krtača, vazelin…) priporočam b-panten ali lanolin za mazanje bradavic, ker nekateri novorojenčki so kar naprej priklopljeni in to začne lahko bolet
 copate
 bombažne hlačke za odhod domov
 oblačila za domov (lahko prinese mož kasneje)
 pižama razprta za dojenje – jaz je nisem imela, ker imaš lahko ves čas njihovo haljo.
 nedrček za dojenje + blazinice – priporočam, ker so halje zelo trde in drgnejo, zato modrček malo oblaži drgnjenje
 nogavice

Tam se dobi mislim, da en paket vložkov, ostale pa si morate same prinest.

Tukajle je link, kako se otroka prenaša, dviga in spušča:
http://www.udruga-oko.hr/_images/documents/_1_baby_handling_round_finale.pdf

Drugače pa sem jaz kupila tole knjigo(Igriva vadba za dojenčke), ki je super. K Andreji sem hodila z mojim sinom tudi na telovadbo. Super za naravni motorični razvoj. Knjigo imajo tudi po knjižnicah. Tule je link, pa si lahko malo pogledate.
http://www.zdravo-gibanje.si/index.php?id=igriva_vadba

V elektronski obliki imam tudi knjigo Velika paparica za male papavčke. Če jo katera želi, naj mi pošlje e-mail, pa pošljem.

Za tiste, ki bi rade malo prišparale: Veliko stvari se lahko kupi v navadnih trgovinah. Recimo ravno sedaj sem v Leclercovem katalogu videla nekaj strani opreme za dojenčke. Jaz sem tako kupila posteljnino, brisačke, slinčke....Komplet posteljnine v BC stane nekaj čez 100 evrov, jaz pa sem jo dobila za več kot pol ceneje, pa je čisto lušna z medvedkiuser posted image . Mi imamo posteljico iz ikee, ki je vsaj še enkrat cenejša kot naše v baby centru, pa je čisto ok. Trip trap stolček smo kupili v mercator pohištvo za 30 evrov, pa je isti kot original. Enakega pa prodajajo tudi v paketu za novorojenčke. Za lupinice in vozičke se splača gledat dnevne akcije v BC. Sicer lahko kupiš samo preko interneta in traja samo en dan, se pa lahko prišpara tudi 30, 40% cene. Velikokrat so v akciji maxi cosi lupinice.
Tukajle je tudi link, kjer prodajajo izdelke, ki jih drugače lahko naročite v paketu za novorojenčka. So pa cene nižje kot v trgovinah.
http://www.recinko.si/dojencke-otroke-c-791.php
Mamice zelo pohvalijo plenice od Müllerja in Dm-ja, so pa cenejše kot recimo Pampers. Jaz uporabljam od DM-ja in sem zadovoljna. Imam tudi DM-jevo kartico, kjer lahko koristim popuste. Lahko pa se včlanite tudi tukaj: http://www.babybonus.si/
Na dom boste vsakih 6 mesecev dobile kupončke s popusti na različne izdelke, ste pa tudi v nagradnem žrebanju za otroško sobo.

Upam, da sem vam kaj pomagala. Seveda so to moji nasveti in ni nujno, da se boste vse strinjale. Vse si želimo le najboljše za naše malčke, vendar nas velikokrat trgovci prinesejo tudi malo okoli.

Lepo bodite

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
21.2.2010 11:44:02   
extra
Nagaja28 super si se tole potrudila. Hvala ti. Sem prepričana, da nam bo prišlo prav.
Jaz trenutno še nič ne pripravljam, ker nič še ne vem kaj me čaka. Pa itak sem skoz v ležečem položaju, nikamor ne grem. Ampak vem, da bo tudi zame prišel čas za to!!!! Mormo bit optimisti.
Kakšno lepo vreme je danes. <Punce izkoristite na polno, tiste, ki lahko. Mi ležečke pa bomo v misih z vami nekej v naravi.
Drugače je pa ful lažje ležati notri, če je zunaj oblačno in sneži ali pada dež. Upam, da bom do pomladi že kaj bolš in bom lahko šla vsaj na kakšen krajši sprehod. Trebuh mi še vedno otrdeva. Neprijetno je zelo in stalno sem v strahu, da se nebi že kaj začelo zares. Sem pa pogruntala od kod mi v začetku tedna driska in buhanje...od Spasmex-a. Ker ga moraš vzeti na tešče, je pa kar krut za želodec.
Kaj pa tiste ki jemlete BUskarpon, je kaj lažji od teh mojih?
Uživejte v lepi nedelji in pobožejte trebuščke, mogoče dobite pozdrav nazaj!!!! Od pikic!!!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
21.2.2010 12:16:24   
pilotina
nagaja28...res si pridna, da si nam tole napisala, hvala

extra...meni buskopan povzroča slabosti, vsaj mislim no, da je to to...ne jemljem ga ves čas, slabo mi je le, tisti dan, ko ga vzamem

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
21.2.2010 16:22:18   
šipek
Nagaja28 - ful si prijazna, da z nami deliš svoje izkušnje! Jaz in še marsikatera smo ti zelo hvaležne, da se ti je dalo vse tole pisat! user posted image  Jaz osebno zelo rada slišim mnenje in izkušnje, to je največ vredno! Od nasvetov pa potem vzameš tisto, kar ti paše. Na tem našem forumu - julijke 2010 mi je zelooo všeč ravno to, da se ne kregamo med sabo in tudi, če je katera drugačnega mnenja, ni nikoli grdih besed! Zato pravim - bravo za nas! user posted image user posted image  Nagaja, še 1x hvala ti! user posted image

Pa hvala tudi Mali bibi, da nam tako skrbno in lepo ureja seznamček! user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
21.2.2010 16:36:46   
Zveezdica
Nagaja 28, kaj naj rečem drugega kot: SUPER SI user posted image in 100X HVAAALA!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
21.2.2010 17:31:44   
arruba
Nagaja28 so te že druge pohvalile pa vseeno še od mene - super si napisala, sploh me, ki bomo prvič mamice, nimamo ravno občutka, kaj je treba imet in kaj ne, tako da si (vsaj meni) zelo pomagala

Extra, Martinčka in vse ostale "ležečke", zdržite, saj bo julij na hitro tukaj!

jaz trenutno za silo krotim en prehlad pa še ne vem, kdo zmaguje user posted image

aja pa še to za vse, ki imamo PDP od 23.7. naprej, a veste, da bojo naši user posted image po horoskopu levčki, rojeni v kitajskem letu tigra? joooj prave male žverce bojo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
21.2.2010 19:38:44   
nagaja28
hvala punce. sem se spomnila še veliko stvari, samo bom kdaj drugič nadaljevala, da ne bo preveč za enkrat user posted image . drugače pa ni bilo toliko dela, kot zgleda, ker sem imela seznam in linke že spravljene na računalniku, samo še malo sem pokomentirala.

lahko in mirno noč, brez premetavanja in zbujanja. user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
21.2.2010 21:33:28   
buškolinka
anajrim - malo pozno, pa vendar...če te še zanima: tečaj za zgodnjo nosečnost bo v tem mesecu ptoekal 24.2., predstavitev fizioterapevtke pa je običajno en dan za tem. Če želiš samo k fizioterapevtki, ti svetujem, da pokličeš na babiško šolo (01/522-60-48, od 13.00 do 15.00) in vprašaš, kdaj bo v okviru tečaja za zgodnjo nosečnost potekala predstavitev fizioterapevtke in njenih nasvetov za pravilno gibanje in telovadbo. Če ti slučajno ta mesec (kar je pravzaprav že naslednji teden) ne uspe, pa vidim, da bo naslednji tečaj 24.3.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
21.2.2010 21:55:54   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: arruba

aja pa še to za vse, ki imamo PDP od 23.7. naprej, a veste, da bojo naši user posted image po horoskopu levčki, rojeni v kitajskem letu tigra? joooj prave male žverce bojo user posted image user posted image user posted image

Ajoj,ajoj..user posted image  sem že nekaj brala o teh horoskopih naših pikic...user posted image Povdarjeno je blo to,da osebnostno vežejo pozornost nase in kot mali dojenčki zahtevali,da je neprstano kdo z njimi...skratka nikoli sami.

Nagaja28...to je pa super,da si se potrudla za seznam(ček). 

Šipek..se čisto srinjam s teboj!
Tako smo ble tudi med februarkami 2007 in nas je le še peščica ki vztrajamo pri pogovorih,srečanjih,...a nam je lepo,ker se ful dobro razumemo.

Kako ste preživele vikend?

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.2.2010 8:38:11   
anajrim
Buškolinka hvala!!!

meni gre pa tole grozno vreme tako na živce, ko bi bila žepomlad, redvsem pa suho in sončno vreme, pa malo topleje!!!

Komaj čakam petek, ko imam morfologijo!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.2.2010 8:45:27   
buškolinka

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Buškolinka hvala!!!

meni gre pa tole grozno vreme tako na živce, ko bi bila žepomlad, redvsem pa suho in sončno vreme, pa malo topleje!!!

Komaj čakam petek, ko imam morfologijo!

ni za kaj...upam, samo da ti bo v pomoč in da ti bo morebitni obisk kako olajšal bolečine user posted image

DanijelaNeli ko že ravno vprašašuser posted image , kako smo preživeli vikend, naj se pohvalim, da je nakup avta končno za mano user posted image user posted image user posted image me pa zanima, ali ima katera od vas Renault Modusa (ki bo sedaj naš novi družinski članuser posted image ) in kako se obnese pri prostornosti - predvsem glede pospravljanja vozička. Mal sem zaskrbljena, da kak večji voziček ne bo šel gladko noteruser posted image ... ampak sem zato pripravljena kupiti voziček, ki bo šel noter...pri današnji izbiri vozičkov ni vrag, da ne bom našla kak kvalitetni voziček, ki se ga primerno zloži za Modusauser posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
22.2.2010 10:28:24   
šipek
Punce, a katero boli ponoči trebušček? Se mi zdi, da me še prej začne boleti, če ležim na boku. Kot bi me nekaj zategovalo, peklo? Včasih pa to spremlja tudi podobna bolečina kot pri menstruaciji. Ko spremenim položaj čez nekaj časa mine, vendar se mi ponavlja ponoči.

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
22.2.2010 10:47:55   
Martinčka
ojej a ve ste že pri teh podrobnih seznamih? me je zdejle kr mal panika zagrabla ker mi še niti vozička nimamo ogledanegauser posted image ... pa tako nikamor ne smem it in ne vem kdaj bom sploh lahko šla zbirat vozičekuser posted image ...
otroško pa sem se odločila da jo dam mizarju delat ker čne je nikoli ne bom imela ker spet moreš it po trgovinah pogledat kaj ti je všeč, in ker je men všeč ena posteljica ki je v sloveniji še nisem zasledila po internetu bi mogla it v italijo ali avstrijo, kar pa tako odpade.. potem ko bom pa to imela sem pa mislila te podrobnosti kupovat (upam da bom takrat že lahko kaj hodila!!!).. sam to je pa šele nekje v začetku junija!?

ja naši levčki (če se ne rodi prej) bodo tigri tako kot jaz po kitajskem horoskopu:) moj možek je pa pujsekuser posted image  haha.. se mi je tako dober zdelo ko sva bila na kitajskem in so nama dali kamnite živalice najinega horoskopa pa je mojga skor kap ko je vidu da je pujsek jaz pa tigruser posted image  haha...

pozdravček in lep začetek tedna vsem!

šipek upam da ti mine, čeprav sem brala da je za te tedne zdaj značilno da se pojavljajo manjše bolečine v spodnjem delu maternice!?

jaz imam pa jutri pregled.. ojej bo ginekologinja pogledala ko bo vidla da sme v tem času bla dvakrat v bolniciuser posted image ... ma bo že.. sam da vidim našega črvička kaj počne in če je ok:) 

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
22.2.2010 11:01:21   
Srecka010
Nagaja28 - tudi jaz bi te pohvalila za super seznam user posted image
Tiste, ki ste že mamice, dajte povedat, kdaj ste začele kupovat stvari za dojenčka. Jaz nimam še nič in tudi verjetno ne bom dobila od prijateljic kaj dosti.
Jaz sem mislila po morfologiji počasi kupit previjalno s predali, da lahko notri zložim, če kaj slučajno kupim. Moj dragi itak pravi, da je še prekmalu, da bi karkoli kupovala.
Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
22.2.2010 11:05:14   
TandJ
Zivijo.

se se jaz oglasam po dolgem casu...

Sem vidla, da vas s nekaj hodi na telovadbo v fuzine. jaz sem bila zdaj 2x, pa sem spoznala samo eno Julijko. Danes grem tudi, tako da ce bo se kaksna julijka tam, se javite :) bom imela crne pajkice, pa roza majico z dolgimi rokavi. pa pridm v belih buckah :)

mala biba za seznam: prosim, ce izbrises porodnisnico v LJ, ker resno razmisljam, da bi sla rodit v Avstrijo, tako da ne vem se tocno. Morfolgijo pa imam 11.3.10. pa hvala k urejas seznamcek, ful je luskan.

jaz sem vozicek narocila iz poljske in sicer Implast. sem vozicek poskusila vozit v lj in sem bila ful preseneceno kok je dober in kaksne vse funkcije ima. je pa 200 eur s postnino vred ceneje ce narocis iz Poljske.

uzivajte
papa

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.2.2010 12:15:09   
Martinčka
TandJ a razmišljaš o Felbachu? Jaz sem skos želela it tja rodit sam sem se zdaj odločila da imam premalo znanja glede nemščine in me samo to ovira... me prav jezi, sam če se kaj zaplete želim slišat kaj se dogaja z menoj in mojim palčkom... nemščino znam samo za osnovni pogovor.. in razen rezanje presredka ne znam nič povedat v tej strokovni ginekološki terminologijiuser posted image ...

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Otrok na počitnicah
pikpiki

Koliko je bil star vaš otrok, ko ste ga prvič pustile v varstvu preko noči (npr.pri babici)?

manj kot 1 leto (28%)

med 1. in 2. letom (36%)

med 2. in 3. letom (16%)

med 3. in 5. letom (14%)

več kot 5 let (6%)

Število vseh glasov: 64

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!