|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
11.2.2010 15:31:57   
tinca10
pozdravljene!
mi smo imeli danes morfologijo, najboljši pregled do sedaj!!! čisto počasi smo si pogledali našo bejbo iz vseh profilov, jo premerili, nato pa je še vse posnela na CD (ki ga že od jutra gledam skos user posted image ). Težka je 280g in potrdila nama je spol -->  user posted image . Prav lepo se je videlo vse organe, prstke, vse prekate v srčku,... uglavnem čist sem bila presenečena kolk je že velik tale škratek

danes smo dopolnili 20 tednov, pridelala pa sem pol kilce, tako da me je zdravnica zelo pohvalila, čeprav jem 3krat več kot prej. Očitno je metabolizem super...

no to bi blo kratko poročilo... poročajte še ostale kako je bilo, pa vzamte svoje boljše polovice seboj (moj je bil čist paf, čeprav gre z mano na vsak pregled)

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
11.2.2010 15:46:04   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: tinca10

pozdravljene!
mi smo imeli danes morfologijo, najboljši pregled do sedaj!!! čisto počasi smo si pogledali našo bejbo iz vseh profilov, jo premerili, nato pa je še vse posnela na CD (ki ga že od jutra gledam skos user posted image ). Težka je 280g in potrdila nama je spol -->  user posted image . Prav lepo se je videlo vse organe, prstke, vse prekate v srčku,... uglavnem čist sem bila presenečena kolk je že velik tale škratek

danes smo dopolnili 20 tednov, pridelala pa sem pol kilce, tako da me je zdravnica zelo pohvalila, čeprav jem 3krat več kot prej. Očitno je metabolizem super...

no to bi blo kratko poročilo... poročajte še ostale kako je bilo, pa vzamte svoje boljše polovice seboj (moj je bil čist paf, čeprav gre z mano na vsak pregled)

Čestitam,...kako je lepo brati takle post...
To pa se čisto strinjam,da gredo našiuser posted image zraven! Moj je že bil na NS zraven in je bil kot praviš ti-paf!user posted image user posted image

In s temi kilogrami pa si res izjemna! Kako ti to rata?user posted image user posted image

KATY09...čestitam,za naziv "Teta"! user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
11.2.2010 16:53:27   
nagaja28
živjo

petrca2507, no samo, da ni več mioma user posted image

kat09 barvo za nečakinjo user posted image

joj, ko berem vaše komentarje o morfologiji, si želim, da bi tudi jaz že imela ta pregled. no, žal bomo morali še malo počakat. joj, komaj čakam, da zvemo, kaj imamo, me že ful firbec matra, čeprav imam občutek, da bo user posted image

jaz sem dobila nazaj apetit za sladkarije in upam, da ne bom zdaj nadoknadila vse za nazaj user posted image .

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
11.2.2010 19:59:09   
naja7
Pozdravljene!!!!

Mejčken pozno, ampak pravjo, da nikol ni prepozno. Tudi jst sm julijka in sicer 29.7, sm v 16 tednu in se pridno redim user posted image . Zakaj pa se vam tok pozno pridružujem, ker mi je prjatlca, ki je junijka, šele pred kratkim povedala za tale forum user posted image . In mi je zdejle vzel kr neki časa, da sem celega preletela. Drugače sm supr, sam mejčken napeta, kr komi čakam pregled 22.2. Da mi še ginekologinja potrdi spol. Na NS so nama s fantom rekl, da je 80% punčka in sem se zelo razveselila. Potem pa mi je prijateljica rekla, da so njej že 3x spremenil spol in zdej komi čakam da vidimo al bomo zvedel kaj bo al bomo še naprej v dvomih. Sicer po mitih in raznih kitajskih tabelah bi naj bila punčka! Upam, da nisem preveč vsiljivo in pozno uletela na ta vaš forumček, kjer lahka deliš svoje občutke in izveš veliko uporabnegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
11.2.2010 20:03:02   
tix
Živjo Naja, več nas je bolj je fletno user posted image

Nagaja - ja jaz moram tud še malo pačakati na morfologijo, ampak jo bova tud še dočakali user posted image

Katy - tud od mene čestitke za nazivuser posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
11.2.2010 21:27:09   
kenya
Čer user posted image ,

Mi smo se šele dobro vrnili s počitnic. No, počitnice so bile za tamali dve, zame pa bolj garanje user posted image . Sploh ta mlajša je zgodba zase. Mi je bilo kar malo hudo, ker nisem mogla smučat,ampak bom drugo leto nadoknadila.
Zdaj pa spet veselo v službo. Čeprav se me je nekaj lotilo in kašljam ter imam čisto zabit nos. To mi je najhujše,zato zvečer ne gre brez operila.

Petrca2507, super da ni več mioma. Sem zadnjič brala nekje(pojma nimam kje), da se lahko tudi absorbira ta miom v maternici, med nosečnostjo in tako izgine.

Moja morfologija je pa še zelooo daleč, ker imam šele konec meseca pregled, pa se bova zmenila z g. kdaj naj bi jo opravila. Sem pa medtem dobila tudi rezultate biopsije horionskih resic. So prišli zelo hitro, tako da sem bila čisto živčna, ko sem brala. Ampak vse je hvala bogu o.k. in tud spol nam je že znan user posted image    user posted image   user posted image  . Moj user posted image  bo dobil še dodatno user posted image  v familijo, da mu bo živčke kravžlala user posted image   user posted image .

Kat09, čestitke za nečakinjo  user posted image   user posted image . Jaz bom tud konec marca še enkrat teta ratala. Bo tud punca. Madonca, v naši familiji je pravi udar punc.

Naja, dobrodošla med nami.

Tix, meni ima magnesol čist o.k. okus. Potem imaš še ene, ki imajo okus limone. Mogoče ti bo to lažje pit.

Zdaj grem pa še malo vodoravno. Lepo se imejte.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
12.2.2010 7:02:12   
pupika
Jutro punce

Evo, da še jaz poročam iz svojega pregleda. Poslušali smo srčka, zmerili do kod sega maternica in je že skoraj do popka, zredila sem se +5, v tem mesecu kar 2 kili plus. Dobila sem napotnice za kri, za morfologijo in toxo. Naslednji pregled imam 18.3 morfologijo pa 28.3, malo pozno imam morfologijo, v 24 tednu,Nekatere pa ste že imele morfologijo, vauuu full hitro, saj vem da se dela od 2o-24 tedna, pri nas jo delajo od 22-24 tedna, vsaj tako mi je pisalo na napotnici.

Two sweet sem se spomnila včeraj nate, takrat ko imaš ti morfologijo, dr. Čuić ne dela, ker je mene k njemu naročila in je rekla, da imam samo dva datuma ali 12 ali pa 28 in mi potem rajši dala 28.3, ne vem je nekaj pravila da je 12 hitro, ampak, mi je sedaj žal, ker takrat bom že v 22 tednu.

Naja dobrodošla med nami, super še ena julijka več.

Katy user posted image user posted image za tetko.

Tinca user posted image user posted image user posted image za user posted image in tale morfologija je res lep pregled.

Ostale lepo bodite in pazite nase in na user posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
12.2.2010 8:29:49   
petrca2507
Jaz tudi še nisem dobila datuma za morfologijo. Sedaj sem v 16t 5d, naslednji pregled imam 9.3. in naj bi takrat še enkrat pregledal kri in vodo.

www.petrca.net

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
12.2.2010 8:53:48   
rozinca33
Pozdravljene še od mene. Pogosto vas berem, za pisanje pa al ni časa, al pa volje zmanjka.

Iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image za vse dobro opravljene preglede. Mi že tudi komaj čakamo na morfologijo, pa bomo čakali še dva tedna user posted image

Dobrodošle nove user posted image

Kat09 user posted image za nečakinjo. Tudi mi bomo (aprila-bratranec) dobili še enega dojenčka v družino. Bo pestro user posted image user posted image user posted image

Sedaj imamo doma noro hišo (no, norija se počasi končuje user posted image ), smo se namreč preselili v večje stanovanje, tak da zdaj počasi začenjamo ponovno živet iz omar in ne več iz škatel user posted image
Glede kg... sem včeraj zvečer stopla na vago in mi je kazalo +7 user posted image , potem pa sem vajo ponovila danes zjutraj, pa je bil rezultat +5. Verjetno je razlog v vodi, ki je zdej res veliko popijem. Se mi zdi, da sem kar naprej žejna.

Uživajte in upam, da kmalu čisto vse začutimo user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
12.2.2010 8:55:27   
Martinčka
hello... da se javim... pred dvema dnevoma sem imela že 24ur take bolečine da nism več zdržala ker me je bilo strah kaj se dogaja...sem bila včeraj potem cel dan v bolnici na opazovanju in so mi nardili celoten pregled... dojenčka so celega pregledali in smo že zelloo težki.. je rekel malo čez 200g mi pa šele v 18tednu.. tudi malo večji smo kot smo stari tako da očitno nosim velikanauser posted image
sicer je z bejbijem vse ok, sam opozoril me je na eno ledvičko da je lahko povečana in da naj na morforologiji to malo bolj pogledamo za vsak slučaj.

meni so pa ugotovili tri kamne v ledvicah in povečane polipe v žolču.. sem dobila preko kapalne ene vitaminčke in spasmex ter morem sedaj tudi jest spasmex dva tedna in piti magnezij... drugače pa kot prej moram počivat...

ko me je ginekolog pregled in doejnčka mi je pa nardil tudi 3d ultrazvok ter mi je še slikice nardil - full prijazno od njega... tako da sva zelo lepo vidla našo kepica ki je sedaj podobna najlepšemu vesoljčkuuser posted image hihi.. sva vidla vse prstke in smo vse prešteli in res vsak organ lepo pregledali tako da je bilo super. Hvalabogu je bejbi na moji strani in je mel ves čas noge prekrižane tako da se ni nič vidlo spolauser posted image

no toliko da sem se oglasila sedaj pa šibam nazaj ležat!
pozdravček in dobrodošle nove članice julijkuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
12.2.2010 11:22:04   
TopsiT
Ojla punce!

Vidim da vam gre super! Dolgo se nisem oglasila, sem mela take hude glavobole, da mi je pred očmi vse migetalo, ampak je minilo.
Krvavitve so se nehala, (trkam, pa upam, da nisem prekmalu rekla), smo pa ugotovili, da imam nosečniški diabetes, tako da sem na dieti (nič bele moke, belega riža in sladkarij), tako strogo pa tudi ni, se pregrešim in se nič ne pozna. Trubšček še ni viden, no če res dobro pogledaš, vidiš da je malo lepše oblikovan kot je bil prej, za malenkost bolj okroglas (ne špehast user posted image user posted image user posted image ). Sem pa 3x že čutila kot neke metuljčke, ampak mislim, da je bilo to od prebave vseeno se mi zdi še prekmalu (noseča 16t5d) za brcike. Zredila se nisem še nič (tudi za to hvala bogu, ker imam čisto preveč podlage od prej). Sem pa ravno danes dobila od komisije da sem do sredine aprila doma in da se lahko gibam v kraju prebivališča, kar je super, saj sem bila zdaj skoz notri zaprta in mi bo kakšen sprehod super pasal, pa še brez slabe vesti.
Naslednji pregled ima 18.2. že komaj čakam.

Martinčika kako si oddahnemo, ko izvemo da je z otročkom vse v redu. S tabo pa tudi bo, nič bat, le počivat moraš pa bo.
Petrca super da mioma ni. Zdaj pa si resnično lahko oddahneš in uživaš.
Držim pesti za vse ostale, da bi jim prav tako dobro šlo tudi naprej in vsem novim eno lepo dobrodošlico.

Lep pozdravček vsem. Pa upam, da se tokrat kaj prej oglasim.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
12.2.2010 11:51:49   
too sweet
Zdravo,

jaz trenutno nic ne porocam, ker sem imela pregled 2.2. na naslednjega pa cakam do 23.2, se bolj pa cakam, na morfologijo. Razen mogoce to, da sem se kar o.k. - ne upam hvalit prevec, da slucajno ne pride kakiuser posted image .

Pupika - ne vem, ce si se zavzela, da sem se zmotila in imam datum 11.03. in ne 11.02. - tako sem se je veselila, da sem jo kar za en mesec premaklnilauser posted image user posted image user posted image . Pac upam, da bo ta zdravnica, ki sem si je zelela...

Vse nove dobrodosle - se kar nabiramo ...user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam zelim in cakamo na soncka za daljse sprehode.

< Sporočilo je popravil too sweet -- 12.2.2010 11:52:54 >

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
12.2.2010 12:54:03   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: TopsiT
Vidim da vam gre super! Dolgo se nisem oglasila, sem mela take hude glavobole, da mi je pred očmi vse migetalo, ampak je minilo.

Pri meni je bilo podobno. Na koncu smo ugotovili, da gre za migreno. Grozno me je motila vsaka svetloba, imela sem občutek, da mi bo glavo razneslo. Lekadol proti tem itak nič ne pomaga, tako da sem odležala v temni sobi. Se mi pa migrena sedaj pojavlja v času sneženja (kak dan prej in kasneje tudi).

www.petrca.net

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
12.2.2010 14:04:34   
binzi
Pozdravljene!

Tudi jaz bi se vam rada pridružila. Končno se mi je uspelo registrirati in vpisati.
Sama sem tudi julijka user posted image in upam, da še sprejemate nove članice. PDP imam 4.7.,  user posted image sem 19t5d. Brcike že kar dobro čutim in je neverjetno dober občutek. Pridobila sem pa +3kg. In opažam, da gre vsak dan kak + dag. Upam, da končni izkupiček ne bo prevelik. Sicer bom pa vse na sprehodih z vozičkom nadoknadila user posted image
Da se kar v debato ključim .... morfologijo imam 26.2. in jo že pošteno hudo čakam. Spola še ne vemo. Sem pa že sanjala, da bo user posted image . Me prav zanima, če je kaj na tem  user posted image   
Sem na bolniški, ker sem v 15. tednu krvavela. Menda se je stanje izboljšalo. Predpisan imam počitek, samo ležati pa tudi ne morem ves dan!!! MI je pa grozno, ker si ne upam iti na kratek sprehod. Sem čisto prestrašena s temi inšpektorskimi obiski... Kako se pa kaj ve obnašate na bolniški? Še to ne vem, če grem lahko k domačim na nedeljsko kosilo??? Mah sej drugače pa ni take panike. Ali ima mogoče katera podobne izkušnje? Kaj pa, ali kaj veste kako je s podaljševanjem bolniške? Ali sem lahko celo nosečnost na bolniški, zaradi krvavitve v 15t?

Punce, lepo se imejte in vsem vse dobro.
.  

Neposredna povezava do sporočila: 1739
12.2.2010 18:42:08   
mala biba
Hoj hoj...

Joj kako dolgo se nisem nič javila, da imam kar slabo vestuser posted image ...ja še vedno sem brez svojega računalnika, ki je še vedno na popraviluuser posted image ......potem ko pridem kam kjer je internet pa morem izkoristit, da malo preberem posteuser posted image ..

No naj povem, da smo tudi mi imeli morgologijo.....in da je to eden res najlepših pregledov....kako se zdravniki matrajo, da dobijo tisto pravo sliko, za vse podatke, ki jih potrebujejo.....naši sončki so res aktivni....se tako premikajo, da jih komaj dohajajo že zdaj.....kaj šele bouser posted image ....tudi moj je je bil zraven na pregledu in seveda veselje je bilo še slajše, ko je G rekel, no zdaj se bosta pa morala odločit kako bo fantku imeuser posted image .....sej veste...moški vedno pravijo...saj ni važno kaj bo samo da bo pjeb zdrav:)....seveda bi bili isto veseli za deklico....tako, da če se niso zmotili pričakujemouser posted image .....

Dolgujem še oba osvežena seznama, obljubim da bo to čez vikend poštimano......če nimaš svojega računalnika je to res tečno.....kam smo prišli, zdaj že brez računalnikov težko živimouser posted image user posted image

Ja pozdravljene nove nosečke......in seveda dobrodošle....user posted image user posted image

Čestitam tudi vsem ostalim za dobro opravljene preglede.....in naj bo tudi tako tudi za tiste, ki še čakate....

Se slišimo....lp

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu binzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.2.2010 19:14:41   
niky31
Živjo

Po dolgem času se spet oglašam.

Rada bi se vam spet pridružila.

Za dopolnitev seznama vam pošiljam še vse podatke:
1.nosečnost
pričakujemo fantka
sem iz okolice Nove Gorice
31 let

naslednji pregled: 01.03.2010
morfologija mislim da bo 01.03.2010 nisem pa sigurna ker mi ni potrdila G.

Želim vam lep vikend (na primorskem je napovedan sonček, izkoristite ga)
lepo pustovanje user posted image  in valentinovo user posted image !

Niky31

24.06.2010 se nama je rodil naš mali sonček KRIS

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
12.2.2010 19:41:27   
diana_25
en lep pozdrav še iz moje strani. Tudi jaz sem julijka user posted image . sem 19. tednov noseča. Ko spremljam tale forum vidim, da ste nekatere že imele morfologijo ploda, meni pa še g. ko sem bila pri njemu 26.1.10 ni še nič omenjal za ta pregled. A je pomembno v katerem tednu se ta meritev opravi? Sicer imam naslednji pregled 2.3.10. A to g. dela, al moram kam drugam iti? Mi lahko kaj več o tem poveste.

hvala in lp

(odgovor članu niky31)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
12.2.2010 19:58:16   
Martinčka
dobrodošle nove nosečkeuser posted image

diana ta pregled je bojde najboljše opravljati med 20-22tednom nosečnosti. Pokliči ginekologinjo in jo povprašaj. Tiste ki pa nosijo dvojčke pa v 19t.. tako sem danes prebrala na pušenjakovem koledarčku in upam da sem si prav zapomnila.

jaz pa sem danes naročila veeeliko preko internetne strani 3suisse.si user posted image ... no pač bodije na preklop ker se mi zdi da sicer ni takšne izbire, jaz pa itak ne morem hodit okoli in sem si jih zdaj takole naročila da imam mal občutka da se stvari premikajouser posted image  sporočim kvaliteto ko dobim v roke:) sicer so mi pa cene ok, ampak dokler ne dobim pošiljke ne bom rekla da priporočam da me ne bo katera potem kregalauser posted image

lep vikend vsem user posted image !

(odgovor članu diana_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.2.2010 22:48:59   
naja7
Pozdravljeneuser posted image

tudi mene zanima glede morfologije,to opravi osebni g al rabiš kam drugam, ker ko sem bila na NS mi je že pokazala srček, želodček, rokice, nogice... Sicer prstki niso še bli ločeni med sabo, ker jo to le biv pregled v 13 tednu. In pa seveda ker je to moja prvauser posted image sm vsa v skrbeh in rabim vsako stvar2x preverit, da sličajno neb blo kaj narobe in me zanima tudi glede srčnega utripa, ga začutiš, če roko položiš na trebuh ali rabiš kupit tisto zadevco, da poslušaš. Včasih se mi zdi, da sem še večji panik od mojgauser posted image . Sam vseen raj vprašam nekoga k že ima izkušnje pa mi lahka kaj več pove o vsem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep vikend vsemuser posted image in naj bo čimbolj prijeten

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
12.2.2010 22:56:27   
bcljka
se opravičujem ker sm vskočla na vašo temo ampak sm hotla sam pozdravt najo7 (sm te najdlauser posted image ) ... user posted image user posted image
sicer sem pa junijčica...

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
12.2.2010 23:11:03   
naja7
Si me najdlauser posted image , seveda sm se mogla tut js mav na forume prklopit, da mav še kaj več zvemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
12.2.2010 23:24:48   
bcljka
super! user posted image user posted image user posted image
zdej se bom pa nehala mešat na tujo temo user posted image

midve se bova pa že na FBju zmenle al pa v živo user posted image

mimgrede za ostale... naja7 je setrična od mojga moža... da ne bo lih tko čudn izpadl kwa neki debatirava user posted image

bridno božite svoje bušije user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
13.2.2010 7:46:48   
nicolina
Dobro jutro
dobrodošle nove nosečke user posted image user posted image user posted image , vedno več nas je.

Kajčy, nisem iz NM, ampak iz Semič (Bela krajina).

Martinčka, samo da je vse ok z vama, pol pa kar sporoči kvaliteto cunjic, veš da nas zanima....user posted image user posted image

Men tolk paše ta vikend, samo kaj ko hitro mine. Zvečer se mi še vedno tako spi, da grem že okoli 21 spat, sploh ne morem pogledat nobenga filma do konca...user posted image user posted image , me moj skos zafrkava da grem s kokošmi spat. Zjutraj se pa že zgodaj zbudim, ker sem naspana. Ah, bo že.....

Boste kaj pekle krofe, jaz jih sicer ne bom, bo jih pa moja mami, ki je v isti hiši. Jutri bomo pa šli s sinčkom na pustno povorko in bo levček. Komaj že čaka..user posted image user posted image

Lep vikend vam želim....

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
13.2.2010 18:25:54   
arruba
Živjo živjo,

samo na hitrco se malo javljam, pri nas nič novega, vmes sem imela en pregled tako bolj na hitrco, pa vse zgleda fino, bejbika je bila ful živahna, tako da komaj čakam na prve metuljčke pa brcike.. morfologijo imamo 17.3. , kar je precej pozno, ampak nikakor nisem mogla prej dobit takega datuma, da bi bil lahko moj lubi zraven, ker se mora v službi ful zorganizirat, da je lahko dopoldne doma, jaz bom pa kar dopust vzela.

dobrodošle vse nove nosečke, joooj koliko nas je že.. se nam ni treba nič za naše penzije bat ko tako rprdno skrbimo za nataliteto user posted image user posted image

aja, veselega pusta vsem skupaj pa lepo valentinčkajteuser posted image user posted image user posted image , spl oh tiste, ki bomo letos zadnjič v dvojini z lubijem user posted image

< Sporočilo je popravil arruba -- 13.2.2010 18:26:13 >

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
13.2.2010 21:36:45   
anajrim
Ojla!

Samo da se na hitro javim.

Jaz imam doma dva bolnika: Sina ki ima škrlatinko in moža ki ga je sin okužil in ima angino. Pestro nič ne rečem... časa nimam nič zase in se mi že skoraj meša... Grrrrrrrrrrrrrrr!!

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?