mala biba
|
Hej babuške Evo obljuba dela dolg, obnovila sem oba seznama, jaz srčno upam, da ni napak, ker sem na hiter preletela vaše poste in se ne bi čudila če je kje kakšna napaka .....upam, da ne zamerite in da me o morebitnih napakah obvestite.....v bodoče pa ko pišete datume naslednjih pregledov bi bilo zelo fajn, če odebelite datume za seznam oz kakršne koli podatke, ki želite, da jih objavim.....tako bo manj napak in posledično se mi nobena stvar ne bo izmuznila.....upajmo.....čeprav punce jaz sem ratala tako pozabljiva ....upajmo da je to zaradi nosečnosti,....vedno iščem kluče od avta ali hiše ...moj pa pravi ti boš enkrat še otroke nekje pozabla ali izgubila ...ne ne to pa ne:) Drugače zelo uživam ko obnavljam seznamčke, da ne bo katera mislila, da mi je v breme.....samo včasih mi ponagaja tiskarski škrat, tako je bilo tudi tokrat, v 2- gem seznamu...ni prilepilo , , , ......bom popravila, ko se spet nabere malo podatkov..... Kenya...čestitam še za tretjo punčko...tudi pri tebi mi je ponagajal tiskarski škratek, tako kot pri meni, ki ni pustil, da prilepim da pričakujete še eno navihanko :), mi pa enega navihančka :)...popravim naslednjič.... buškolinka....čestitam da je vse vredu na amniocintezi.....in seveda čestitam za ... tinca10...si tudi ti bila presenečena nad težo svoje navihanke, tako kot jaz....naš škratek je tehtal pri morfologiji 332g.....kar naj pridno pridobivajo na teži, me nič ne moti...samo da bojo zdravi naši sončki.... Tix, DanjelaNeli...jutri lepo opravita na pregledih, činela ti pa uživaj ko boš gledala mali zaklad..... Punce pridne bodite in upam, da so vas danes presenetili s čim lepim......se slišimo papa....