TopsiT
|
Dobro jutro! Včeraj sem bila tako pod vtisi pregleda, da sem čisto pozabila odgovorit buškolinki. vprašala sem gin. glede občasnega otrdelega trebuščka, pa je rekla, da je to čisto normalno, sploh ob obračanju. Ni povoda za paniko , sem si kr oddahnila. Občasno špikanje pa je baje tudi normalno, saj maternica dela prostor, zato se vse skupaj premika in odmika, tako medenične kosti kot črevesje..., lulat ne hodim nič manj kot v začetku, pa je rekla, da sem žal ena izmed tisti srečnic , ki bo najverjetneje morala hodit na wc pogosteje kot večina (urin je bp). Vprašala sem jo tudi kaj misli glede jemanja tifola, pa rekla, da je čisto odvisno od mene, mi pa svetuje morda raje več zelenjave in drugih jedi, ki vsebujejo folno. Mi je tudi brošuro dala, katere jedi vsebujejo več folne. Ko predelam brošurico, poročam, če bo katero zanimalo. Trebušček je tudi meni v zadnjem tednu kar pridno zrasel, tako da se že vidi (kljub mojim kilcam), da nosim srečo pod srčkom. Zvezdica, kar se spanja tiče, sem tudi jaz danes izredno slabo spala, mož je imel pevske in govorne vaje (celo noč je nekaj stokal in momljal), jaz pa sem vse slišala. Žal. Če bi slučajno imel govorne vaje tudi danes ponoči, bo naslednjo noč doživel selitveni konvoj v dnevno. Me se moramo zdaj naspat, saj naslednjih kar nekaj let ne bomo . Lep dan pa veliko cartanja, če je možno si privoščite popoldansko počivanje, dan je pravi za lenarjenje.
|