|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
18.2.2010 10:03:16   
pa&ga
Živjo punce!

Po dolgem času se vam spet oglašam. Pridne, ko tako veliko pišete.
Jaz sem zopet na bolniški, ker imam zanič vodo. V torek sem dala prvo jutranjo vodo, da jo pošljejo na analizo (metoda Sanford). Rezultati bodo šele 25.02. . Jutri imam kontrolo pri svojem osebnem zdravniku.

Drugače sem kar v redu, le v službi je katastrofa. Sedim ves delovni čas v blagajni, časa za malico skoraj ni. Če je gužva še na stranišče ne morem, posledica pa je zanič voda. Ginekologinja mi je rekla, da moram popiti najmanj 3 litre tekočine in takoj na stranišče, ko me tišči. Povedala sem ji kakšna je situacija v službi in kar ne more verjeti.

Naslednji pregled imam 15.03. - mislim, da bo to že morfologija.

Lepo se imejte.user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
18.2.2010 10:11:12   
Mareli
Dober dan julijke

imam malo časa na šihtu pa sem šla hitro vaše poste brat user posted image

no kar se tiče bolečin v spodnjem delu, pravkar jih čutim in seveda me kr stisne če pomislim da bi bilo lahko kaj hujšega. Sam kulkr mi je reku moj ginekolog da je to čist normaln ker se maternica veča. Mene boli enkrat na mesec ali celo na več časa...je pa zelo neprijeten občutek. Upam da ni kriva včerajšnja telovadba in trebušne ki smo jih izvajali.

sem v 18t2d in naš malček me že žgečka po notranjosti. Najlepši občutek. Škoda da ga ne čutim skoz user posted image

Mala Biba - drug teden me ni na telovadbi ker se gremo smučati (berite moški se bojo smučali, medve z mamco pa greva na lov za vozički, posteljcami....mal raziskati Avstrijski trg user posted image ). Pozdravi vse na telovadbi.

veselju ni konca

(odgovor članu too sweet)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
18.2.2010 11:54:54   
TopsiT
Ojla!

Midva sva ravno prišla iz pregleda. Vse je OK, nosim ga visoko in po novem bolj spredaj. Smo zmerili glavico, želodček, mehur (tako na hitro mini morfologijo je naredila). Zaenkrat vse ok. Ker pa imam nosečniški diabetes mi pripada pregled UZ pregled srčka naše bebike, dobila napotnico, zdej pa se še samo naročim.
Naslednji pregled imam 17.3.2010 - morfologija.

Bebika je bila danes živahna, je skoraj salte delala, drugače pa celi čas pregleda budna in aktivna. Pa spet sem se raznežila, pa še z rokico je mahal. Lepo.

Uživajte v božanju bušeka in v brcikah.

LP

< Sporočilo je popravil TopsiT -- 18.2.2010 11:57:35 >

(odgovor članu Mareli)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
18.2.2010 17:21:56   
DanijelaNeli
Eila!
Preden se lotim peglat vas malo prečekiram..
Danes mi je spet en tak turiben dan.Vreme je krivo.user posted image  PA glava me zato boli.
In po enem mesecu sem šla delat.Včeraj so me klicali če bi prišla,ker je ena bolna in sem šla jo nadomestit.Samo mi je blo tako mučno.Tam,dopoldne mi je blo super...bolj zajeuser posted image cija,potem pa se mi je vleklo.Non stop sem neki pucala in čistla..Ampak je res kriza it delat po enem mesecu,ker se kar malo uleniš,pa čeprav non stop neki delaš doma.Kako bo po porodniški?!user posted image
Ah,je še dolga do takrat.user posted image

Mareli...oooo vidve z mamo pa boste še bolj uživale,super!
Pa&Ga...tako sem imela jaz v prvi nosečnosti.In sem se mogla tudi non stop nacajat s pijačo.Pazi nase.user posted image

Grem zdaj veselo na delo peglat,da bom med vikendom fraj.

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
18.2.2010 17:58:25   
Kiwa
Hoj!

Se še jaz malo javim... Včeraj sem imela morfologijo. Je bilo full lepo, res lep pregled, sem videla obrazek user posted image .
Ampak naš dojenček skriva med nogicami pa nismo izvedeli :( Je imel ves čas prekrižane noge. Upam, da izvem 3.3.2010, ko imam naslednji pregled (raziskava BUM).

Drugače sem ok, trebušček je že kar velik, zredila pa sem se za 4,5 kg.

Lepo se imejte in veliko pišite, da imam v službi kaj za brat za sprostitev user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
19.2.2010 6:55:29   
pupika
Ojla mamice!

Na hitro vas malo pozdravim.Mala biba jaz sem si spremenila morfologijo in jo imam sedaj 12.3, ker je nekaj vmes prišlo na 26, pa še malo pozno se mi je zdelo, ker bom takrat že skoraj zaključla 24 teden.
Ostale kako ste, vidim, da je tistim katere ste doma, sedaj po dolgem času it težko v službo. Res je se kar malo poleniš, pa še v nosečniškem stanju je itak malo težje delat. Po porodniški bomo hitro prišle noter, kaki mesec pa s ebomo že unesle, sicer pa je do takrat še dolga. Meni pri zgagi full pomaga donat, sedaj sem ga pozabla pit 2 dni in se mi je zgaga vrnila, drugače pa je skoraj nimam če zjutraj spijem en kozarec donata. Malo bebico že občutim vsaki dan. In je bila zelo aktivna včeraj ponoči, mi ni dala mira kaki dve uri, jaz pa tudi potem posledično pokonci, sem že skoraj pozabla, kako je to, če ti nagajajo ponoči, ker moj prvi je itak vedno rogovilil v meni ponoči.
Lepo s eimejte in uživajte v user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
19.2.2010 7:26:58   
đanika
Jutro punce

Hvala bogu da je petek, če prav bo vikend naporen. No po 10 letih grem spet malo obujat spomine na svoj maturanski ples smo res že stari a user posted image
Ja tudi pri nas že fajn čutimo našega doječka. Zdaj že ati drži roko na trbušku pa čaka kdaj ga bo pozdravil user posted image
pupika ti praviš da ponoči joj ne morem vrjet. Že zdaj kaš še le bo..user posted image
jaz pa opažam, da dopoldan v službi je zlo dejaven in zvečer. Ponoči spim, ko ubita upam da naš ve, da je ponoči treba spat.user posted image

lep delovni dan in še lepši vikend.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
19.2.2010 7:54:30   
Zveezdica
Hej!

Mi smo danes malo slapše spali, tako da sem že od 5h pokoncuser posted image , ampak saj prihaja vikend, pa bouser posted image . So napovedovali dež, ampak pri nas poizkuša sonček sramežljivo kukat izza oblakov, upam, da se opogumi in mu ratauser posted image . Kiwa poročaj, kako bo 3.3. na pregledu, jaz imam 9.3., ker sem ob naročanju izrazila željo po pregledu pri dr. Pušenjaku in on naj bi delal ob torkih dopoldan, bomo videli, mene pa tud ornk firbc matra, katerga spola je naš user posted image , ampak bolj iz praktičnih razlogov (berite: bodoča mamica bi rada že kooončno šla v pravi šoping in svojemu sončku kupila vse, kar bo rabil ali pa tudi neuser posted image ).

Lep dan vsem, še leeepši vikend!

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
19.2.2010 8:10:39   
TopsiT
Dobro jutro!

Včeraj sem bila tako pod vtisi pregleda, da sem čisto pozabila odgovorit buškolinki. vprašala sem gin. glede občasnega otrdelega trebuščka, pa je rekla, da je to čisto normalno, sploh ob obračanju. Ni povoda za panikouser posted image user posted image user posted image , sem si kr oddahnila. Občasno špikanje pa je baje tudi normalno, saj maternica dela prostor, zato se vse skupaj premika in odmika, tako medenične kosti kot črevesje..., lulat ne hodim nič manj kot v začetku, pa je rekla, da sem žal ena izmed tisti srečnic user posted image user posted image user posted image , ki bo najverjetneje morala hodit na wc pogosteje kot večina (urin je bp). Vprašala sem jo tudi kaj misli glede jemanja tifola, pa rekla, da je čisto odvisno od mene, mi pa svetuje morda raje več zelenjave in drugih jedi, ki vsebujejo folno. Mi je tudi brošuro dala, katere jedi vsebujejo več folne. Ko predelam brošurico, poročam, če bo katero zanimalo.
Trebušček je tudi meni v zadnjem tednu kar pridno zrasel, tako da se že vidi (kljub mojim kilcam), da nosim srečo pod srčkom.

Zvezdica, kar se spanja tiče, sem tudi jaz danes izredno slabo spala, mož je imel pevske in govorne vaje (celo noč je nekaj stokal in momljal), jaz pa sem vse slišala. Žal. Če bi slučajno imel govorne vaje tudi danes ponoči, bo naslednjo noč doživel selitveni konvoj v dnevno. Me se moramo zdaj naspat, saj naslednjih kar nekaj let ne bomouser posted image user posted image .
Lep dan pa veliko cartanja, če je možno si privoščite popoldansko počivanje, dan je pravi za lenarjenje.

(odgovor članu Zveezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
19.2.2010 8:14:15   
anajrim
Punce dobro jutro!

jaz sem danes stopila v 21 teden in moram rečt da ne vem kam čas tako beži... se mi zdi da bo zdaj zdaj tu poletje in novi otroček. hehe

Se pa počutim fino, občasno me boli medenica pa ne vem zakaj, predvsem takrat ko hodim, se mi zdi kot da mi zelo dol pritiska. Komaj čakam danes teden ko imam morfologijo in bomo videli našega pikeca...

A katera tako kot jaz komaj čaka pomlad oz. toplejše dni. Jaz bi že tako rada malo več sonca in toplote za dolge sprehode in igro zunaj :(

No tako dovolj jamranja saj je petek in vikend. Jeeeeeeeeeeeee!!!

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
19.2.2010 9:20:59   
micla
user posted image Dobro jutro še od mene,

evo vsem častim zajtrk:

user posted image

Mi imamo pa že dež.......user posted image . Je pa 10 stopinj....jah, vsega ne moreš met. Upam tudi jst, da kmalu zadiši po pomladi. Komej čakam sonček in tisti lahki vetrc, k vse diši po rožcah.user posted image

Punce, a ste gledale kaj olimpiado?  Samo ta naša Petra Majdič je pa fenomen. Ne moreš verejt.....bravo Petra, kapo dol.

Danes je kar neki zaspani dan....sploh se mi nič ne da. Pa še ta dež......najraje bi se kar v šoping odpravla.
Nič,...... grem malo pospravit, pol se pa odločim al bom čistla kopalnico, al grem raje po trgovinah. Ma to pa je dilemauser posted image user posted image user posted image .

Mejte se in božajte trebuščke.

user posted image

micla

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
19.2.2010 10:37:48   
nagaja28
joj micla jaz že o kosilu sanjam user posted image
nekaj takega:

user posted image

in jeeeeeeee, končno mi je uspelo slikco prilepit. sem na drugem računalniku in tukaj čudežno dela user posted image .

res so bolj turobni dnevi. mi smo mislili že v ikeo, pa sem rekla, da raje počakamo na morfologijo, da izvemo spol user posted image .

in ker že znam slikce gor lepit, vam tistim, ki greste po robo v ikeo priporočim še tole:

user posted image

user posted image

antilop stol je pohvaljen s stališča, kako dobro otrok sedi, je pa tudi poceni in zelo praktičen. zelo dobra varianta za pri babicah, itd.
enako banjico pa smo imeli za prvega sposojeno, zdaj jo bomo pa tudi sami kupili. je velika in prostorna(kar je zelo pomembno, ker kakšno banjico prerastejo že pri treh mesecih), na dnu pa ima tudi gumo, da otrok ne drsi.

mi bomo kupili tudi posteljico in še nekaj drugih malenkosti.

lepo bodite

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
19.2.2010 11:16:48   
Zveezdica
TopsiT potem sva bili ponoči na istemuser posted image , ker je bil tudi pri nas krivec za moj slabi spanec moj dragi možek, se je tudi skoz neki prtoževal v spanju, pa stokal, vsake toliko pa tudi malo smrčaluser posted image , ampak upam, da bo danes boljeuser posted image !

Pozdravček vsem user posted image !

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
19.2.2010 11:29:05   
mala biba

user posted image        user posted image        user posted image            user posted image    

PREGLEDI v FEBRUARJU 

19.02.2010 Pilotina
22.02.2010 naja7

23.02.2010 Zveezdica 
23.02.2010 buškolinka 
23.02.2010 Martinčka 
23.02.2010 srursa 
23.02.2010 samy30
23.02.2010 too sweet
26.02.2010 kenya

PREGLEDI V MARCU

01.03.2010 niky31
01.03.2010 micla
02.03.2010 diana_25
03.03.2010 Ninchy
03.03.2010 Kiwa
04.03.2010 gasilka
09.03.2010 petrca2507
09.03.2010 Zveezdica
12.03.2010 mala biba
17.03.2010 Srčekgirll
18.03.2010 anajrim
18.03.2010 pupika
30.03.2010 oton

MORFOLOGIJA 

22.02.2010 Hančika 
22.02.2010 polhec 
23.02.2010 BAMI
25.02.2010 Keri
25.02.2010 šipek
25.02.2010 spelchy
26.02.2010 anajrim

26.02.2010 Kat09
26.02.2010 binzi
01.03.2010 balem 
01.03.2010 rozinica33
01.03.2010 soncekray
03.03.2010 Mareli
04.03.2010 Bina 83
04.03.2010 strelka 84
04.03.2010 mišu
09.03.2010 Joie
09.03.2010 nagaja28
09.03.2010 Srecka010
09.03.2010 DanjelaNeli
10.03.2010 Tix

10.03.2010 đanika
11.03.2010 too sweet
12.03.2010 pupika
15.03.2010 pa&ga
16.03.2010 kajčy
16.03.2010 nicolina
16.03.2010 buškolinka
17.03.2010 arruba
17.03.2010 TopsiT

AMNIOCINTEZA 

3D 

12.04.2010 pilotina 
  user posted image              user posted image                       

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.2.2010 11:42:10   
mala biba
Ojla punce....

Kako ste pridne s pisanjem, da komaj preberem vse, ko pridem do računalnika, moj računalnik je še vedno na reklamacijskem popraviluuser posted image
Hvala vsem, ki ste svoje datume za preglede odebelile in podčrtale je res obdelava bolj pregledna in očitnauser posted image
Lahko ostane tako tudi v bodočeuser posted image .

Pri nas nič novega, razen tega, da spet bruham kot v starih časihuser posted image ...ne vem ali se mi določena hrana upira ali je pa kej drugega....Sam ko pa tele slikce vidim s hrano se mi pa tut kar sline cedijouser posted image ....začarani krog..
Mareli bom pozdravla vse na telovadbi, me v sredo ni bilo lih zaradi prejšnega odstavka....beri...slabo mi je bilo kot da bi prejšni dal celi dan popivala...ti si pa dodobra oglej avstrijski trg, da boš malo poročala....

Pilotina danes imaš pregled, upam da sporočiš same lepe novičke....vsem ostalim ki pa še nestrpno čakate na svoje preglede pa želim obilo ožitkov ob gledanju vaših sončkov.....ko še nismo bile noseče, smo se zmrdovale ko smo imele pregled pri G......zdaj pa komaj čakamo....user posted image in prav je tako....

Dolgujem še drugi del seznama, obljubim da bo kmalu osvežen....držte se punce in veliko božajte bušije, papa-.....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1815
19.2.2010 12:06:36   
Martinčka
micla ti maš pa hude dilemeuser posted image  šoping ali pospravljanje... haha... no jaz bi vsekakor kakšno urico pospravljala potem pa šla v šoping in si na ta račun še kaj več privoščila ker itak sem bila pridna in pospravljalauser posted image ... hihi..

drugače me pa jezi da sem na bolniški tk kot šus.. se mi zdi da preden sem zanosila sem se tako veselila časa ko bom lahka pokazala trebuščka in ko si bo šla kakšne lepe cotke kupit zase za med nosečnostjo... no in zdaj sem itak ceeeele dneve v postelji in si tako ne morem kaj kupit, pa tudi brezveze bi bilo da bi si kaj kupila če pa sem skos v postelji... sem prav žalostnauser posted image ...
tako da komaj čakam da pridejo na vrsto kakšni lepši meseci in bo že tudi zunaj topleje... potem bo pa tako kolege kap ker me je večina vidla nazadnje tisti vikend po novem letu ko je bil trebušček samo lepo napihnjen.. zdaj pa je že orng velikuser posted image  pa kje je šele april ali maj ko bom lahko jaz kam šla če bo vse po sreči...

no kakorkoli podelitvi diplome maja se ne odrečem in če ne drugače bom vsaj takrat uživala v razkazovanju mojega trebuščkauser posted image

jah nič uživajte vikend.. zame je tako vseeno ali je vikend ali ponedeljek ko dan zgleda enako.. le ob nedeljah se lahko malo bolj naužijem mojega možeka:)

Neposredna povezava do sporočila: 1816
19.2.2010 12:10:44   
buškolinka
pozdravček še od mene...

ste pa res čvekice user posted image in mi med službo cajt kradete, k vas "moram " prebirat user posted image

Zveezdica tud jst sem se naročila pri Pušenjaku, ampak en teden za tabouser posted image

TopsiT hvala za info...sem že pri prvem post-u razmišljala, ali si sploh vprašalauser posted image zdaj pa vidim, kako skrbna mamica boš - nič ne pozabiš user posted image

anajrim - ko sem bila na tečaju za zgodnjo nosečnost, je imela ena od nosečk na sebi nek medenični pas, ki baje zelo pomaga če te boli. Dejstvo pa je, da je dobro tudi vedeti, kako se pravilno vsesti, vstati, se gibati itd. Npr. ne smeš povečevati ledvene krivine (ne smeš ukrivljati hrbta, tako da trebuh ven tiščiš), ko se vsedeš, se ne smeš vsesti "na trdo" (npr. ne smeš se vržt na sedežno), ampak bolj počasi z občutkom,...Svetujem ti, da greš pogledat k fizioterapevtki (v okviru tega tečaja), ki ti vse lepo razloži in svetuje. Iščem na netu podatke, ampak jim ta trenutek neki int.stran nagaja, zato ti datum ali telefonsko lahko sporočim popoldne, ker imam doma zloženko.

Pilotina tudi jaz si želim, da nam kmalu sporočiš same lepe novičke

sicer pa imam tudi sama težave s spanjem user posted image ...se mi zdi, da vsak drugi dan celo noč ne spim, ali pa spim do 2h zjutraj in potem bedim do 4h, pol sem pa že prav nervozna in vstanem, čeprav bi me budilka sicer zbudila šele ob 5.30 ... "žal" pa za nespanje ne morem krivit user posted image ampak ne vem koga...včasih se mi zdi, da kar "pozabim" dihatiuser posted image in potem sapo lovimuser posted image ...ali pa že napol zaspim in se potem kar naenkrat prestrašim...pa sicer nikol nisem imela teh problemovuser posted image
HB pa vsak drugi dan potem spim ko klada user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1817
19.2.2010 12:40:39   
anajrim
Buškolinka hvala za info!!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
19.2.2010 14:21:41   
Martinčka
:) vse nestrpno čakamo pilotino kaj bo povedalauser posted image :) a ni lepo ko tako mislimo druga na drugouser posted image  no zagotovo bo pa sporočila kaj lepega!

jaz pa čakam mizarja da vidim kaj bo povedal o stroških dnevne sobe... grrr.. en mizar mi je dal tako ceno da bi si lahka kupila natuzzijevo omaro za tisti denar.. eni se pa res tok cenijo da te kap! tako da zdaj pride drugi na avdicijouser posted image ... hihi.. če se dobro odreže bo mogoče še otroško delaluser posted image

A si je katera kupila ob začetku nosečnosti koledar nosčenosti ki ga je napisal Pušenjak??? tam je zadaj reklama za tako lepo posteljico zdaj pa je nikjer ne najdemuser posted image

pozdravček

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
19.2.2010 14:48:54   
micla
Evo mene nazaj s šopinga.user posted image

Kako je že tista.....hodila 2 ure po trgovinah s kolegico in prinesla domov 5 kosov, zapravla pa samo 38 €. Ful uredu.  Sem kupla lih en par pomladansko poletnih reči za našo princesko. Ma kaj si čem, ko pa imajo take lepe reči. user posted image  Zase pa itak nisem gledala, ker mi ni neč prou.

Zdej pa počasi šibam v vrtec, vmes se pa še pri tatu ustavim in poberem mineštro, tko da je večerja že kuhana.user posted image   Superca.....najboljš da si s princeso omislimo kar nadaljevanje šopinga, ker itak nimava kaj počet doma, ven pa tudi ne moreva, ker lije ku da že cel mesec ni padalo. user posted image

martinčka....žal nimam tistega koledarja in ti ne morem pomagat.  Moj nasvet.....ne preveč komplicirat glede posteljce za otroka, ker pol se itak pri večini zgodi, da spi noter lih cca. par mescov. Vsaj moja je bla najprej v košku, pol pri 5 mescu sm jo dala v postleco in pri enem letu je dobila živčni napad samo ko sem jo približala posteljci in zdej lepo vsi spimo na naši, njeno sem pa po 3 mescih samevanja in nabiranja prahu spakirala, da mi niti ne dela gužve v sobi. No sej ne rečem....sej eni otroci so radi noter in je res nucna ta postelja, ma dosti jih ima take izkušnje ku jst.

Vas preberem še kej zvečer....zdej pa šibam, ker me piščančja obara že čaka....

evo še malo luštov.....user posted image

Čau čau.

micla

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
19.2.2010 16:24:38   
pilotina
joj punce res ste zlate, hvala user posted image

vse je dobro, UZja nisem imela, sva pa poslušali srčka in zmerila je trebuščka, ki odgovarja mojim tednom nosečnosti

mala biba... prosim, če vsatviš v seznam...morfologijo imam 02.03.2010, nasledni pregled pa 26.03.2010

< Sporočilo je popravil pilotina -- 19.2.2010 16:29:02 >

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
19.2.2010 17:13:38   
Tonka Paconka
Sem nova na forumu in lepo pozdravljam vse user posted image .

Danes sem dopolnila 20. teden in že kar nekaj časa čutim brce user posted image .
Vidim, da je govora o oblekah - meni že kar nekaj časa hlače niso več prav (vse me je tiščalo in motilo) Zelo sem zadovoljna s HM - cena in kakovost. Všeč mi je tudi, da se jih da regulirati. Majic pa zaenkrat še ne potrebujem.

Zanima me, ali je katera videla v Leclercu voziček Safety first in ali se vam zdi ok? Cena je namreč zelo ugodna (vse je v kompletu: podvozje, košara, sedež in lupina). Edino res je, da je le črne barve.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
19.2.2010 17:18:18   
mala biba
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

A si je katera kupila ob začetku nosečnosti koledar nosčenosti ki ga je napisal Pušenjak??? tam je zadaj reklama za tako lepo posteljico zdaj pa je nikjer ne najdemuser posted image

Martinčka kaj te zanima, jaz imam ta koledarček.....če te zanima posteljica ki je v tem koledarčku je od firme lipa.....www.lipa.si.....če še rabiš kaj ti samo sporočiuser posted image ...je pa res lepauser posted image ..posteljica mislimuser posted image

No sem že šla gledat na spletno stran in jih ne najdemuser posted image ...in nato preberem, da je to novost in da bodo od aprila naprej (to pa piše v koledarčku)......letnice pa ni zraven.....tak da ne vem od katerega aprila.....ker koledarček koker vem je že kar nekaj časa v prodaji...pa če je bil ponatis v letu 2009, pol je pa že v aprilu 2010.....drugače pa pokliči in jih vprašaj....upam, da sem ti vsaj malo pomagala.....

< Sporočilo je popravil mala biba -- 19.2.2010 17:31:48 >

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
19.2.2010 18:06:13   
mala biba

user posted image

user posted image
DEČEK & DEKLICA 

user posted image

PDP,NICK,Starost,KRAJ,Nos. user posted image ,Porod.,Že imamouser posted image  user posted image /,Pričakujemo user posted image /user posted image /user posted image
user posted image (22.6 - 22.7.)             user posted image

01.7. 2010
user posted image  Ninchy (PDP 28.06.10) - 25 let/1user posted image /Kranj 
user posted image  Keri (PDP 29.06 ali 01.07.) - 33 let/2user posted image /MB oz Ptuj
/user posted image / user posted image
user posted image  ANDREA2010
user posted image  anariya
user posted image  anonimna
user posted image  Srčekgirll - 27 let / 2.user posted image / PO / user posted image / user posted image

02.7. 2010
user posted image  mala biba - 26 let/Celje/2user posted image /Ce/ user posted image
user posted image  azarmitra
user posted image  veky  
user posted image  polhec - 25 let/1user posted image /PO,Lj / user posted image  

03.7.2010
user posted image  extra - 28 let/3user posted image /Jesenice

04.7. 2010
user posted image  Kiwa - 25 let/Lj/1user posted image /Lj 
user posted image   BAMI - 29 let/MS/2user posted image //user posted image

user posted image binzi 
- 29 let/Kamnik/1user posted image /
user posted image
user posted image činela - 25 let/Lj/1user posted image /Lj

05.7. 2010user posted image
user posted image  vika1
user posted image  pilotina - 30 let/ok.Portoroža/3user posted image /Izola
user posted image  Nančka
user posted image  Kat09 - 31 let/1user posted image /Lj 

06.7. 2010
user posted image  tinca10 - 22 let /ok. Lj (Dragomer)/1user posted image /Lj/
user posted image
user posted image  pelika

07.7. 2010
user posted image  samy30 - 30 let/Lj/1user posted image /Rakičan 

08.7. 2010
user posted image  anajrim - 28 let/Lj/2user posted image /Lj/user posted image
user posted image  balem - 29 let/1user posted image /Ce

user posted image  leaaa
user posted image  TandJ - 24 let/1user posted image /Lj
user posted image  spelchy -

09.7. 2010 
user posted image  Tringi - 26 let/1user posted image /Lj
user posted image  Šipek - 30 let/1user posted image /Lj

10.7. 2010
user posted image  kammy
user posted image  čebela29
user posted image  Fargesia - 27 let/ok. Lj/user posted image /Lj/ user posted image

11.7. 2010
user posted image  NMJ
user posted image  Hančika - 26 let/1user posted image /Kr/ user posted image   
user posted image  Zveezdica - 29 let/3user posted image /Lj,Kr,Jesenice 

12.7. 2010  
user posted image  mojcii
user posted image  čarodejka
user posted image  Pikica5 - 22 let/3user posted image /Mb 
user posted image  cebelica_ - 28 let/1user posted image /PO 
user posted image  simonč
user posted image  Bina 83 - 26 let/1user posted image / Lj oz NM
user posted image  Srecka010 - 29 let/1user posted image /Lj

13.7. 2010 
user posted image  skratek46
user posted image  sarazan

14.7. 2010

user posted image  niky31 - 31 let/1user posted image /ok NG/ user posted image
user posted image  rozinca33 - 33 let/Ljutomer/2user posted image /Rakičan/user posted image
user posted image  .tojeto. - 30 let/1user posted image /Lj

15.7. 2010  
user posted image  krota
user posted image  o.k.

16.7. 2010

user posted image  Fenderca
user posted image  buškolinka - 29 let/Lj/1user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  Mishan - 28 let/ok. Radovljice/1user posted image /Lj,Kr,Jesenice

17.7. 2010
user posted image  too sweet - 28 let/Mb/1user posted image /Mb/ user posted image
user posted image  špelka - 2user posted image

18.7. 2010  
user posted image  pupika - 33 let/4user posted image /Mb/user posted image
user posted image  oton - 33 let/4user posted image /Lj/ user posted image
user posted image  anckabancka (anonimna4)
user posted image  soncekray
user posted image   00PoLoNa00

19.7. 2010  

user posted image  Anonimna

20.7. 2010
user posted image  tajam
user posted image  Mareli - 28 let/Ce/1user posted image /Ce user posted image  
user posted image   strelka84 -  25 let/Hrastnik/1user posted image //

21.7. 2010
user posted image  tix - 21 let/1user posted image /Kr 
user posted image  đanika - 27 let/2user posted image /Ce/user posted image / user posted image
user posted image  samy1 - 35 let/1user posted image

22.7. 2010
user posted image  anonimna 13

user posted image  srursa - 29 let/ok.Lj/2user posted image

user posted image (23.7. - 23.8.)      user posted image

23.7. 2010
user posted image  Martinčka - 23 let/1 user posted image /Sg / user posted image   
user posted image  nagaja28 - 28 let/2user posted image /Lj /user posted image

24.7. 2010
user posted image  arruba - 31 let/Lj/1user posted image /Lj 
user posted image  kenya - 36 let/4user posted image /Lj/ user posted image user posted image / user posted image

25.7. 2010
user posted image  kajčy - 24 let/1user posted image /NM
user posted image   Joie - 31 let/ok.Celja/2user posted image /Ce/
 user posted image
user posted image  petrca2507 - 29let/1user posted image /Lj 
user posted image  TopsiT - 27 let/Litija/2user posted image /  user posted image
user posted image  nicolina - 34 let/Bela krajina(Semič)/2user posted image /NM/user posted image

26.7.2010

user posted image  Pink Baby -31 let /ok Lj/1user posted image /Lj/ user posted image

27.7.2010
28.7.2010

user posted image  pa&ga - 30 let /2user posted image /Kranj 
user posted image  september1
user posted image  micla - 32let/2user posted image /Šempeter pri Gorici/user posted image
user posted image  DanijelaNeli - 26 let/ok. Kopra/2user posted image /PO/user posted imageuser posted image
user posted image  gasilka - 26 let/1user posted image  z dvojčki/Trbovlje

29.7. 2010

user posted image mišu - 25 let/ok. Lendave/1user posted image /Rakičan
user posted image naja7 - 
user posted image boni25 (PDP ali 30.7) -

30.7. 2010

user posted image  eelyy
user posted image  bika

31.7. 2010 

OTROČKI JULIJK.....SKUPAJ 15....OD TEGA 9 user posted image IN 6  user posted image user posted image

user posted image SKUPAJ JULIJSKE  user posted image   NOSEČKE  2010 = 88user posted image
user posted image

Silvya.....vedno boš znami....in tvoj user posted image prav tako!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA     SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.       VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                          TUKAJ

user posted image user posted image    user posted image

< Sporočilo je popravil mala biba -- 19.2.2010 18:18:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 1824
19.2.2010 18:12:35   
tix
Na hito vas lepo pozdravim user posted image Živjo tonka paconka - zelo zanimivo ime :)

Zadnje čase se "naveliko" zaposljujem s prebiranjem informacij o vozičkih. Po pravici povedano me kar malo živčno delajouser posted image rada bi kopila nekaj kar bo ustrezal v čim več pogledih. Nora sem na trikolesnike in trenutno so v ožjem izboru Quinny freestyle, Jane pro in Baby boom - vsak s svojimi dobrimi in slabimi lastnostnmi...sej vem me dragi skoz opominja da je časa še dovolj, ampak če bi kje ujela kakšno akcijo bi bilo idealnouser posted image bomo že :)

PA lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Koliko časa sta potrebovala za zanositev?
Itkica

Koliko časa?

1-2 meseca (53%)

cca pol leta (18%)

cca eno leto (11%)

več let (18%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!