nagaja28
|
živjo, včasih premišljam, kako je to krivično, da morate ene ležat doma in počivat, jaz sem pa ravno nazaj iz teka na smučeh . večkrat bi lahko izkoristila prosti čas za razgibavanje, pa sem sedaj bolj lene sorte, potem pa pomislim na vas in si rečem, naj bom vesela, da sploh lahko grem. jaz ne vem, kaj bi naredila, če bi morala samo ležat, ker moram kar naprej letati za našim škratkom doma. ko sem bila bolna, sem 3 dni ležala, pa me je že vse bolelo. upam, da se vam stanje izboljša in boste lahko vsaj malo šle na sprehod. Martinčka, cmeravost je zaradi hormonov . mene sedaj veliko bolj dajejo kot v 1. nosečnosti. v 1. nosečnosti, se sploh ni opazilo, da sem noseča (brez slabosti, nič razpoloženjskih nihanj, vse sem lahko delala, itd), razen, da mi je trebuh zrastel, zdaj je pa čisto drugače (slabosti, paše mi drugačna hrana, cmeravost, zgaga...) drugače sem pa tudi jaz kašljala skoraj 1 mesec. sicer je bil suh kašelj in je bil bolj tak kot kakšna alergija. zdravnik ni nič ugotovil, mi je pa zadnjič so rekla, da je lahko zaradi hormonov in te kislina draži. so me pa tudi vse trebušne mišice bolele. moji kg so tudi okoli +2-3kg lepo se imejte
|