|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
7.2.2010 19:32:53   
DanijelaNeli
Extra in Pilotina..za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image
Mišu ...res je,raje ti da zdravnik antibiotike in boš v trrh do štirih denh dobra.Kot pa,da se ti vse zakomplicira.user posted image user posted image

Jaz sem se danes tako nahodila z mojo ta malo.Potem pa še en velik krog s sestro od mojega... Zda jsem čisto fertik...ta mala že spi.

Glede folne...jaz jo nameravam pit tudi do konca 20.tedna...
Kako pa so kaj vaši kilogramčki?

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
8.2.2010 8:04:18   
nicolina
Dobro jutro,
extra in pilotina pazita se in počivajta user posted image user posted image user posted image

špelka tudi tebi želim čimlepšo nosečnost in pazi se user posted image user posted image

Mišu tud jaz sem bila ful prehlajena in sem se pacala z domačimi zdravili in nisem šla k zdravniku in dobila vnetje sinusov user posted image user posted image , ter tako pristala na antibiotikih in zdej je HB ok. Ampak brez njih žal ne bi šlo.

Pridelala sem 2 kg in se mi zdi da se mi je zadnje dni začel ful poznati trebušček, sej je prav tako.user posted image  V sredo pa pregled, komaj čakam.

Prav paše mi, da smo danes še doma......uživajte.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
8.2.2010 12:01:28   
pilotina
hvala dekelta user posted image

Špelka...le čuvaj se tudi ti in počivaj

mišu...upam, da je s tabo že bolje...si bila pri zdravniku?

Martinčka...

IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

extra in pilotinauser posted image  sej bo vse vredu... tudi meni vse dol pritiska in če sem dlje na nogah je katastrofa.. tudi če predolgo sedim na trdem stolu... čutim tako bolečino v jajčnikih in moji luliuser posted image na trenutke pa imam itak trebuh kot kamen...
kako pa zgledajo ti krči??? mene velikokrat zeeelo zaboli noter in včasih tako dolgo traja, sam takrat čist pri miru ležim in rahlo diham in čakam da mine...

ej...kot bi sama napisala...in sedenje povzroča tudi meni močne bolečine...le ležanje mi pomaga...moji krči so bili taki, da nisem mogla dihat, nisem se mogla vsest, ne ležat, ne čepet, nič...kakorkoli sem se dala me je rezalo v maternici in to je trajalo dobri dve uri...potem me je dragi peljal v bolnico, ta čas pa se je že malo umirilo...in na UZ ni bilo videti nič, vse dobro z najinim bejbijem...zadržali so me na opazovanju in taki hudi krči se niso ponovili v petih dneh, sem pa imela manjše krče na par ur...G mi je ob odpustu rekel, naj počivam in če se ponovi, naj takoj pridem nazaj...in sedaj ležim ter pijem buskopan

mala biba...

IZVIRNO SPOROČILO: mala biba

Hojla dekleta....

Joj joj kaj se to dogaja punce.....vidim, da tudi nekatere niste brez težav.....tudi mene nekaj grabi....včeraj sem imela takšne bolečine, kot da bi me kdo rezal.....sem se hotela že odpravit v porodnišnico in je zginilo, kot da bi mignil.....zato komaj čakam pregled, da bom saj vedela na čem sem....pa redno poslušam srčeka in gibe z AS....hvalabogu, da obstajajo te naprave, da smo lahko vsaj malo pomirjene....

tko je bilo tudi meni...kot, da bi me na živo rezali

no samo, da bi bili za nami tile krči in da nam dajo mir še dvajset tednov

< Sporočilo je popravil pilotina -- 8.2.2010 12:12:45 >

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
8.2.2010 12:12:09   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

jaz bom tudi šla na 3d...nekje v 21t.. sedaj sem v 17t... sam bom rekla da naj mi pove kdaj lahko pogledam ker nočem vedet spola.

Martinčka, kaj to je zgodnji 3D, pri komu ga boš delala?

< Sporočilo je popravil pilotina -- 8.2.2010 12:13:07 >

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
8.2.2010 14:02:25   
Martinčka
Razmišljam da bi šla Strahovi v Ljubljano... ker ona je rekla da lahko tako nardi da se ne bo spol videl...
sem pa že na NS jo vprašala če lahko naredi 3D da vidim kako to zgleda pa je rekla da naj pridem okoli 20t ko se bo že lepo vse vidlo... tako da bom šla v 21t verjetno... tudi večina prijateljic je bila okoli 20t in se že vse zelo lepo vidi.

Pilotina  a potem misliš da ko bom spet mela moćne bolečine da naj grem kr k zdravnici? Jaz sploh ne poznam meje kdaj naj zaženem paniko ker me skos nekaj bubauser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
8.2.2010 14:58:11   
DanijelaNeli
Glih ko govorite o teh bolečinah...jaz sem se spomnila na 1.user posted image .Ko sem hodila še delat do 8.meseca nosečnost,me je tako bolelo odspodaj,da sem mislila,da grem kmalu rodit.

O zdej sem obiske dobila in gremo na en dolg sprehodek.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1681
8.2.2010 15:48:55   
Martinčka
DanijelaNeli kok ti je luštno... ko bi si le jaz lahko privoščila en orng sprehod.. se mi zdi da že imam noge čist želatinaste...

drugače pa moji kilogramčki so okoli +2kg.

men se bo počasi strgalo od tega ker sem sam v hiši... v petek imam pregled notranjih organov trebušne votline v radencih in komaj čakam, sam da grem ven iz hiše! juhejuser posted image ... zdaj ko obnavljava svoje gnezdece sem omejena po novem samo na spalnico in se mi meša ker gledam skos ena in iste stene!

a se lahko potem me z bolečinami sploh kako razgibavamo? ne a ne, če moremo počivat... sam meni se zdai da me vse boli ker nič ne migamuser posted image  sploh ne vem kako tiste zdržijo ki imajo rizično nosečnost in še na wc ne smejo več mesecev... kolegica je bila 6m v bolnici v tisti postelji.. še kahlico so ji nesli h postelji jaz pa tarnam že zaradi omejenosti s prostoriuser posted image ...

a je še katera bolj cmerava zdaj? jaz sem se danes razjokala ker me brat in njegova še sploh nista obiskala od kar takole ležim kar je pa že precej časa... možek je tk po moje mislil da se mi je malo strgalo da se cmerim zaradi takšnih neumnostiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1682
8.2.2010 16:13:50   
nagaja28
živjo,

včasih premišljam, kako je to krivično, da morate ene ležat doma in počivat, jaz sem pa ravno nazaj iz teka na smučeh user posted image . večkrat bi lahko izkoristila prosti čas za razgibavanje, pa sem sedaj bolj lene sorte, potem pa pomislim na vas in si rečem, naj bom vesela, da sploh lahko grem. jaz ne vem, kaj bi naredila, če bi morala samo ležat, ker moram kar naprej letati za našim škratkom doma. ko sem bila bolna, sem 3 dni ležala, pa me je že vse bolelo.
upam, da se vam stanje izboljša in boste lahko vsaj malo šle na sprehod.

Martinčka, cmeravost je zaradi hormonov user posted image . mene sedaj veliko bolj dajejo kot v 1. nosečnosti. v 1. nosečnosti, se sploh ni opazilo, da sem noseča (brez slabosti, nič razpoloženjskih nihanj, vse sem lahko delala, itd), razen, da mi je trebuh zrastel, zdaj je pa čisto drugače (slabosti, paše mi drugačna hrana, cmeravost, zgaga...)

drugače sem pa tudi jaz kašljala skoraj 1 mesec. sicer je bil suh kašelj in je bil bolj tak kot kakšna alergija. zdravnik ni nič ugotovil, mi je pa zadnjič souser posted image rekla, da je lahko zaradi hormonov in te kislina draži. so me pa tudi vse trebušne mišice bolele.

moji kg so tudi okoli +2-3kg

lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 1683
8.2.2010 18:40:40   
Bina 83
Oj!

V reviji Nosečnica sem prebrala članek (avtorica dr. Strah) da je najbolši čas za 3D pregled ploda v obdobju 22. do 28. tedna nosečnosti, četudi je moč plod z novo tehniko opazovati seveda že od zgodnjih tednov dalje.

Martinčka, dr. Strahova ima ordinacijo v Domžalah, ne v Lj. Pregled stane 80€, naročiš se pa lahko na tel.št.
01 59063600 ali 051 636000. Priporočam da se že kar naročiš, ker ima kar gužvo. Jaz bom že kar jutri poklicala, da se naročim.

DanijelaNeli, pred zanositvijo sem imela 55kg, v torek na pregledu pa sem tehtala že 59,4kg. Doma naslednji dan pa 61kg. Se mi zdi da mi doma vse tehtnice narobe kažejo user posted image . Osebno nimam občutka da bi se kg kaj poznali še kje drugje razen na trebuščku, me zanima kako bo čez par tednov, ker naj bi na teden pridobila 0,5kg user posted image .

Kakšne izkušnje pa imate ostale s pridobivanjem kilogramčkov?

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
8.2.2010 19:34:27   
DanijelaNeli
Bina...zato pa se jaz ne tehtam doma.Šteje le tista tehtnica v zdravsvenem domu.Ker tako bom najbolj vedla koliko smo pridobili.Zadnjič sem gledala staro materinsko knjižico...in lahko povem,da sem se samo križala...kako hitro in koliko sem se redila...user posted image
Martinčka...verjamem,da je težko če si nekako omejen na gibanje.Ampak,bo tudi za vaju z user posted image sijal sonček on si bosta privoščila dooooolg sprehod.
Jaz sem se danes kar dobro nahodila.Ta mae dve (moja in njena sestrična) pa tudi copotale za nami...sta se akr namatrali.
Meni se,da it ven če je lepo in toplo...pa tudi kakšen sprehodek,da ti pride mraz do kosti paše ampak bolj poredkoma.Meni se na začetku nosečnosti ni dalo hodit nikamor.
Do 15h sem delala,pol kuhat in ko naj bi šel ven je bla že tema.Predvsem pa je to,ker nisi nikako od volje...ker bi le počival in počival.
Zdaj pa bodo dnevi daljši in bo lepše...
Glede cmeravosti sem bila zelo občutljiva v prvi nosečnosti,zdaj pa čisto nič. Imam nekako svoj mir.Hormoni so umirjeni.user posted image
Grem si jaz moje pomaranče stisnit... in en jogurt pojest za mojo pikico...

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
8.2.2010 20:48:40   
anajrim
Extra in pilotina upam da se vama težave hitro končajo in da donosita čim dlje!!!

Mi smo pa preziveli en čudovit vikend v družbih širše družine v Prekmurju.

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1686
9.2.2010 7:09:30   
pupika
extra in pilotina zdržita in pazita nase ter na user posted image . Naj vaju malo pomirim, da je tudi mene vse v prvi nosečnosti tiščalo dolj in sem imela nekje v 20-24t neke bolečine v spodnjem delu trebuha, pa trebuh mij e otrdeval in mi je takrat G predpisala Magnesol, pa sem potem rodila 4 dni prted rokom. Za vaju in vajini mali user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem pa včeraj kako uro občudovala gibe od male user posted image , ko sem gledala zvečer film, je mala pikica skoraj celo uro telovadila v moje trebuhu. Sem že skoraj pozabila kako je.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
9.2.2010 8:33:46   
anajrim
Dobro jutro punce!

Čaka nas nov delovni teden ki pa bo na srečo kratek!

kako ste kaj? Kako kaj vaše počutje???

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
9.2.2010 9:46:00   
Martinčka
Bina83 hihi sej vem da je Strahova v ljubljani, ker sem že bila pri njej na NS, sam jst domžale kr pod ljubljano štejemuser posted image  hihi... k je vse tam na kupu jaz pa daleč proč:)

ja nov teden je pred nami..meni se zdi da mi je trebušček v treh dneh se kar podvojiluser posted image ... A bi si nardile kakšno galerijo sliki kamor bi lahko dajale slikice trebiščkov? al si jih nič ne slikate? jaz sem si do zdaj slikala smao dvakrat.. v 12t in včeraj v 17t4d. je prov fajn gledat potem slikiceuser posted image

jaz pa se tehtam doma, ker pri ginekologinji me tehtajo v vseh oblačilih in obutvi in še tešča nisem več... doma se pa vedno tehtam v spodnjem perilu in na tešče tako da imam potem realen rezultat ko primerjam... in si v posebej knjigico pišem kilograme... ko sem zvedla da sem noseča sem imela 61,5kg sedaj jih imam pa 61kg... ampak ker vem da sem imela v začetku oktobra 59 kg ker je to moja normalna kilaža, računam od 59kg dalje.. tako da sem se zredila za 2kg... konec tedna se bom pa spet tehtala in bo verjetno še kakšen kg zraven ker je bil tale podaljšan vikend kar hud za moj želodček ker je možek skos nekaj kuhal in mi nosil za jest:) hihi...
vsaj nekaj dobrega v mojem počitku je da bo moj možek postal pravi kuharuser posted image ...
sva imela zadnjič obiske in sem pohvalila možeka kako kaj skuha in mi prinese, ali kako mi zajtrke nosi v posteljo.. in je bila kolegica kar jezna na moža ker on pa neuser posted image  sem se tok presmejala... vse ima svoje prednostiuser posted image .. sje moj pravi da bo tako samo do dneva ko rodim! haha..

lep začetek dneva vsem...
mi bomo imeli predvsem prašen teden ker strope knaufajouser posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
9.2.2010 9:50:04   
Kat09
Živijo punce,

kako ste kaj? Vsem s težavami želim, da te čim hitreje minejo in da se držite. Predvsem pa, da donosite in rodite zdravo dete. user posted image

Jaz sem sedaj že kar fajn začela čutiti gibe, je kar živahno detece. user posted image  Tako fajn občutek, kot bi mehurčki pokaljali. Jupi.

Neposredna povezava do sporočila: 1690
9.2.2010 10:09:48   
DanijelaNeli
Jutro... user posted image za tiste,ki nam paše...
Še ne hitrco neki pojest.
Zjutraj nisem nič jedla,ko sem peljala Nelico v vrtec.
S trgovine pa nikakor pridet ven,...a ne zaradi stvari,ampak zaradi ljudi ki me ustavljajo...da kako sem,pa ena kolegica,pa stranke,katere hodijo k nam...in hočejo,da pridem nazaj delat... Da sem se že spočila...dovolj je blo...
Sej po eni strani je res...najraje bi šla nazaj delat...in mislim,da bom kar šla kakšno jutro.

Kako ste druge?

Neposredna povezava do sporočila: 1691
9.2.2010 10:33:56   
Kiwa
Jutro oz.
dober dan, sem že od petih pokonci, je bilo treba v službo.

Jaz tudi čutim brcike, kako super občutek. Zvečer kar ne želim zaspat, ker takrat full brca.

Kako ste pridne s kg. Jaz sem se pa že nekje 4 kg zredila. Čeprav točno ne vem, ker tudi mene pri G tehtajo v čevljih in obleki (in po možnosti še zelo sito) in sploh ne vem, koliko kg sem imela pred zanositvijo. Pa saj to ni preveč, ane? Noseča sem pa 19t2d. Se vam zdi 4 kg preveč?

Neposredna povezava do sporočila: 1692
9.2.2010 11:21:28   
strelka84
Jutro,
kako sste kaj? Jaz se počutim zelo uredu. Že od začetka nosečnosti brez težav, tko da je super. Brcik pa še ne čutim. Sem v 17t. Kdaj ste jih pa ve prvič začutile? še sreča, da mava doma AS, da saj srčka poslušava. To je ena res super stvarca.

Vse ki imate težave, držam pesti da čim hitreje minejo in da se držite. Razmišlajte pozitivno.user posted image

Tako sedaj pa še kosilo skuham potem pa v službo. Popoldanska izmena se res vleče. user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
9.2.2010 11:21:45   
00PoLoNa00
Zdravo punce!

Sicer malo pozno, a vseeno se vam pridružujem nekje 18.7.2010. Je katera iz mb?
Želim vam prijetno nosečnost.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
9.2.2010 12:57:45   
pupika
00PoloNa00 dobrodošla, evo tudi jaz sem iz MB, in še na isti dan imaš PDP kot jaz.

(odgovor članu 00PoLoNa00)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
9.2.2010 14:04:07   
petrca2507
Dobrodošle nove user posted image .

Jaz sem bila danes na pregledu. Poleg tehtanja in merjenja pritiska, mi je G delala še UZ. Mogoče zato, ker so mi pri NS napisali, da je potrebno spremljat miom. No...mioma ni bilo videti, je pa posteljica mal "čudne" oblike. In je rekla, da se je mogoče to videlo že na NS in so sklepali da je miom. Kakorkoli, mioma ni, otroček pa pridno raste.
Glede teže me je pohvalila, da sem ena izmed bolj pridnih user posted image . 22.12. sem imela 69,8 kg, sedaj pa sem imela 70,7. Naslednji pregled imam 9.3.

www.petrca.net

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
9.2.2010 14:06:44   
balem
Kiwa, tudi moje kilce so šle gor tako nekako, in meni se ne zdi preveč. Je pa ginekologinja rekla, da je to čist normalno. Sicer je že res, da ne smeš jesti za 2 ampak, jesti pa vseeno moraš. Poznam punco, ki je zase, svojega partnerja in dva otročka, (eden OŠ, drugi še v vrtcu) za kosilo pripravila juho iz vrečke!!!!???? In to celo tretjo nosečnost, ker se ji je zdelo ful fino, da se ni nič kaj zredila :S
Pa še kakšno takšno, ki je jedla po polovico žemlje za kosilo iz istega razloga. Kljub raznim opozorilom ni prenegala s tem (otroček je še nekaj mesecev po porodu imel težave, spal cel dan, ni se zbudil niti za hranjenje, tako da so ga mogli budit), sicer je po nekaj letih vse OK, ampak kaj vse dekleta počno zaradi tega, da ohranijo lepo postavco ter jih njihove prijateljice hvalijo, kako  lepe nosečke so :S
Jaz sem se tehtala najprej na domači vagi, nato šele pri G, ravno iz tega razloga, ker prihaja do odstopanj zaradi oblačil (je pa na obeh tehnicah skupni seštevek okoli 4kg).

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
9.2.2010 15:25:40   
činela
Ojla user posted image

Tudi meni kilce lepo rastejouser posted image + 4,5kg in sem prav tako v 20. tednu. Brcike čutim že kakih 14 dni, vendar zadnje 3 dni bolj izrazitouser posted image Nepozaben občutek res!!
Včeraj sem na pižami opazila svetlo rumenkast izcedek iz dojkuser posted image Ima katera že izkušnje s tem? Je to lahko že priprava na mleko? Kako hitro gre vse skupaj....smo že na polovici nosečnostiuser posted image Vsem nosečkam želim, da donosite zdrave user posted image

LP

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
9.2.2010 17:59:53   
Martinčka
ah kiwa meni se zdi to super če si do zdaj pridelala samo 4kg... jaz sem 2 do prejšnjega tedna, ampak mislim da bom v dveh tednih tudi še dva ker sem se kar naenkrat v dveh dnevih občutno povečala (odebelilauser posted image )...
kakorkoli ko jaz sem mnenja da bom jedla kolikor mi paše in se ne mislim zdej ahat... to poletje itak ne bomo lepe v kopalkah, do naslednjega poletja bomo pa imele čas eno leto da spet pridemo nazaj v formo! sam da bojo naši user posted image  zdravi!

eno juhico iz vrečke za celo familijo? pa jst skoraj sama pojem tisto bogo juhico... čeprav ne vem kako lahko gor piše da je za 4 porcije!? ali pa na manjših piše da je za dve porciji pa se jst še sama tega ne najem, kaj šele da bi mogla še komu datuser posted image ... itak se pa teh vrečk poslužujem samo kadar je nuja in kadar se mi zalušta paradižnikove župce od knorra... ker najlažje na svetu je pa nardit domačo govejo juho pa jo imam cel pisker za dva dni!

mi pa še nič ne čutimo gibovuser posted image  ah sej bo... nekje do 20t upam:) sem že nestrpna:)

izcedek iz dojk je pa bojde običajen pojav in le znak da se oprsje pripravlja na novo funkcijouser posted image

pridne bodite*

(odgovor članu činela)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.2.2010 19:19:28   
arruba
Martinčka, se zelo strinjam s tabo! Kilce bodo že šle dol, zdaj je treba mislit na nekoga drugega, ne nase! Moja prijateljica se je zredila 21 kil in je takoj po porodu šlo dol 6, vse ostalo pa je zgubila v pol leta pa ni nič kaj posebej migala, samo od dojenja pravzaprav! Sicer je verjetno ena od srečnic, ampak vseeno.. ko slišiš kaj takega, se potem za svoje kilce manj sekiraš a ne.. jaz sem šla zaenkrat gor za 2,5 kg ampak se mi zdi da zdaj bo šlo precej hitreje gor..me je pa minilo obdobje ko sem stalno morala nekaj jest, tako da zdaj jem enako kot pred nosečnostjo in niti ne čutim, da bi morala kaj več, samo za sadje se pa prisilim, da vsak dan pokončam vsaj kakšna 2-3 komade, ker sicer nisem ravno vegi sorte user posted image
Me pa zadrih nekaj dni skoz po malem boli kar cel trebuh, kot če bi se ful preveč najedla..pa se nič kaj ne pritožujem, ko berem o vaših krčih pa mirovanju (Martinčka, Extra, Pilotina, Špelka DRŽTE SE, VSE MINE!!)

AS je pa res zakon..sploh za nas, ki še ne čutimo metuljčkov in jih komaj čakamo, pa lahko vmes poslušamo srček.. se mi zdi, da sem slišala tudi kot neko kolcanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?