|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
9.2.2010 20:22:56   
đanika
Živjo punce

no da vas še jaz malo potolažim v prvi nosečnosti sem se zredila za 18 kg in sem imela po enem letu manj kilogramov kot kadar koli v življenju tako da se nič bati. Potem ko dojimo in ko je doječek si skoz aktiven in nekaj migaš tako da zdaj kr pridno jest. Meni najbolj paše pica user posted image . Drugače sem se pa zredila nekje za 3 kg ne vem točno ker se tehtam samo na pregledu. Jutri imam pregled komj čakam čeprav vem, da ne bo UZ to me tako jezi.

vse ki morate lepo počivajte

lp

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
10.2.2010 6:52:08   
pupika
Jutro punce

No da še jaz povem glede svojih kilc, trenutno jih imam 3+, pa se nič kaj ne sekiram, samo, da bo user posted image zdrava. Sem se pa v 1.nosečnosti zredila za 20kg, na začetku sem pridobivala vsaki mesec po eno kilco, v zadnjem tromesečju pa kar 4kg na mesec. In ko sem šla rodit sem se stehtala, ker me je firbec matral, za koliko greš dol ob porodu, no in ko sem prišla iz porodnišnice sem bila lažja za 4 kg.Sem bila prav presenečena, s tem da je mali tehtal 3800kg. Potem sem v prvih treh mesecih kar precej shujšala. ker sem se pazila kaj jem, zaradi krčev, sem jedla samo kuhano hrano, nič pečenega in brez vegete, le sol sem uporabljala, mali se je na mesec redil za kilo, jaz pa sem potem po 4 mesecih ravno tako spet začela pridobivat na kilah, ker sem počasi začela jest vso hrano, takrat mi je bilo samo pomembno da imam mleko in da mali lepo pridobiva na teži.Ko pa se je odstavil, pa sem jih še vedno imela +10, nekje po enem letu po porodu pa sem tudi jaz začela topit maščobe, no kar same so se, sem pa takrat posledično tudi manj jedla, ker nisem več dojila, nekje leto in pol po porodu sem imela toliko kilogramov kot pred nosečnostjo. Tako, d atudi tokrat pričakujem kar velik zajeten del kilogramov.

Lepo bodite

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
10.2.2010 7:33:21   
balem
Moja mami se je zredila za 30 kg ko je bila noseča z mano :S
Pa jih ma zdej manj kot sem jih imela jaz pred nosečnostjo user posted image
Pa pe eno sodelovko imam, ki je šla tudi gor okoli 30 kg, zdej je pa suha tako, da se bo prelomila vsak čas, pravi, da je shujšala v kakšnem letu...

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
10.2.2010 7:45:34   
oton
jutro user posted image

najprej vam podarim eno dišečo user posted image  seveda tiste ki vam paše
jaz sem svojo že posmrkalauser posted image

kilogrami: zdaj sem pridelela +2, v prejšnji pa +18
vmesnih ne štejem, ker nisem prišla do koncauser posted image  
je pa res da imam kar nekaj kg preveč in se mi tudi ne pozna preveč še trebušček. No bomo videli kako bo do konca.
Ne se pa sekirat za pridelane kg, saj ni vse v + ali - kg pomembno je da smo zadovoljne same s seboj in vesele osebe user posted image

Je pa slo pri meni z dojenjem tako hitro dol, da sem kar gledala, no potem se nisem preveč pazila user posted image

No pri nas sneži kot za stavo, kako je lepo user posted image user posted image user posted image

lep zasnežen dan vam želim

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
10.2.2010 10:44:40   
soncekray
Zivjo punce. Tud jaz se po dolgem casu spet javljam. Mi smo vredu, rastemo pridno. Trenutno sem v 18 tednu in ze komaj cakam na naslednji pregled(morfologijo) ki ga imam 1.3. Upam, da mi bo dr takrat tud spol potrdil. Na zadnjem pregledu je sicer rekel, da je 80% preprican da je puncka. Bomo videli, ce bo tak ostalo. Metuljckov se ne cutim in sem ze fuul nestrpna.

pozdravcek vsem

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
10.2.2010 10:49:48   
too sweet
Dober dan,

da se jaz napisem za moje kilograme +4, pa saj to  mi je se kar O.K., ampak groza me je, ko pomislim, da sem od sredine decembra do srdine januarja imela 61,8, kar je +2 - to je dobro, zadaj pa se mi zdi da vaga vaski drugi dan kaze 0,5kg vec, zdaj v samo 14 dneh sem dobila kar 2 kg zraven - ce bo slo pa tako naprej pa bo to katastrofa. S tem, da pazim, da jem normalne kolicine hrane oz. enako kot pred nosecnostjo, razene nekaj vec jogurtov, sadja in vode.
No, ampak kot ste napisale bom to ze porihtala kasneje, zdaj mora met bebika dovolj vsega.

Glede tehtanja pa, jaz tudi prakticiram zjutraj na tesce v spodnjem perilu, ker pri G. me tehta obleceno s skornji - kar prinese dodatnega 1,5kg.

Imela bi se en komentar glede AS- jaz sem se tudi mocno odlocala ali ga kupiti ali ne. In seveda sem malo poiskala po internetu in na nekem forumu prebrala, da deluje podobno kot UZ, torej, da posilja glasen zvok (ki je cloveskemu usesu  neslisen) v trebuh (maternico) in tam se potem ta zvok odbija in lahko slisimo bitje srcka, gibe ... to je tak zeloooo laicen opis, ampak bistvo kar zelim povedat je, da bi ta zvok naj user posted image  vznemirjal, mu ne skodi, ampak baje ga kar mocno vznemiri ... ce to drzi ne vem, pisali pa so, da ni dobro prevec tega uporabljat in ga jaz zato sploh nisem kupila. Kaj pa druge kaj menite glede uporabe, razen, da se vam fajn zdi, da slisite vsega malega user posted image .

00PoLoNa00 - jaz tudi sem iz MB in bom rodila v MB, PDP imam 17.07. In dobrodosla user posted image .
No, fajn se mejte in LP

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
10.2.2010 11:48:13   
pilotina
hejla dekleta

da še jaz malo napišem o sebi...jaz sem na +3 kg, s tem, da sem v bolnici pridelala en kg, saj sem tam res samo ležala in jedla...naslednji teden imam pregled, sam tudi jaz se raje poslužujem domače tehtnice, ker sem pri G oblečena na polno in škornje imam...če primerjam je tudi pri meni tako, da mi na obeh tehtnicah pokaže isto razliko od začetka nosečnosti

brcike tudi že lepo čutim, kaki dan več, potem spet manj ampak sedaj vem, da je to to in je to res en najlepših občutkov

(odgovor članu too sweet)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
10.2.2010 11:55:47   
kajčy
še jaz se oglašam po dolgem času.včeraj sem imela pregled,uz sicer ni bilo,sem pa vsaj slišala srček in sem malo pomirjena.jaz sem tudi do zdaj dobila +2 kg ampak sem sele v 17 tednu,tko da to bo še šlo gor.ampak vse za zdravje naših malih pikic.za seznam morfologijo imam 16.3..lep pozdrav

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
10.2.2010 14:21:28   
đanika
oj user posted image

da se še jaz pofočkam ravno iz preleda smo slišali srčka in se kr mal pomirim. Naslednji pregled imam morfologijo 10.3 user posted image .

glede UZ so meni rekli, da jih ne delajo za vsak pregled ravno zaradi tega ker doječka vznemirja. Kot bi mu vlak peljal mimo. Zdaj pa ne vem kaj je res.

lepo bodite

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
10.2.2010 16:48:05   
gasilka
Lep snežni pozdrav vsem !
Pregled uspešen vse o.k. sedaj sta  moja dva   user posted image user posted image velika 10 cm supe
ruser posted image Sem v 16 tednu naslednji pregled imam 4.3. nato se bova zmenila za morfologijo .
Moje kilce pa še vedno mirujejo pred zanositvijo sem imela 72 kg sedaj jih imam 71,6 kg špica user posted image ,ja sej bom pa potem kar nahit dobila 5 kguser posted image
l.p.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
10.2.2010 19:01:14   
nicolina
Čer,
jaz sem tudi imela danes pregled in je vse ok user posted image user posted image . Naredila mi je tudi UZ in tako lepo je blo videt user posted image , pa ful je zrasel, pa mahal, samo za spol ni bila sigurna, ker je nogice skupaj tiščal...user posted image user posted image .
Naslednji pregled - morfologijo imam 16.3.

Joj ta sneg mi že kar preseda, danes sva se vozila v NM skoraj 1 uro. Pa naj bo še, da otroci uživajo med počitnicami....pol pa naj pride pomlad.user posted image

Lepo se imejte in pobožajte bušije...

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
10.2.2010 19:02:54   
kajčy
nicolina a ti si iz nm?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
10.2.2010 20:03:55   
nagaja28
pozdravljene,

tudi jaz sem začela čutit prve gibeuser posted image . sicer so res nežni in redki, kot da bi kakšna žila malo močneje utripnila, tako, da na tiste bolj izrazite gibe pa še čakamo user posted image . v 1. nosečnosti sem otroka začutila v 19. tednu, sedaj pa že kar 2 tedna prej, kar je tudi običajno.

glede + kilogramov bodo pa seveda razlike. nekatere se redijo že od začetka, nekatere pa zadnji mesec pridobijo največ kilogramov. enako je s trebuščki. pri meni je bilo tako, da mi je tebuh na hitro zrastel v 5. in 7. mesecu, enako je bilo s kilogrami. zadnji mesec in pol se sploh nisem nič zredila(sem se zato pa do tretjega meseca že 4 kg, ko se nekaterim še nič ne pozna user posted image ) nekatere se pa v zadnjem mesecu za 3 kg zredijo. to je čisto odvisno od posameznice. jaz tudi mislim, da nosečnice ne bi smele gledati, da ne bojo preveč pojedle. če nekaj zapaše, očitno to telo potebuje, seveda če ni zraven požrešnost user posted image .

oh ta sneg. je čisto fajn drugače, samo ko gledam te kupe, si mislim, da bo to do maja kopnelo user posted image . no, vsaj otroci bodo uživali med počitnicami.

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
10.2.2010 20:37:25   
anajrim
punce živjo!

ja moje kile so tako kot pri vas ostalih nekje med +4 - 5kg, sem pa v 20 tednu. komaj čakam korfologijo čez 14 dni, upam da pokaže spol. Jaz gibe tudi že čutim a poredko!!!

Uživajte v snežnih radostih!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.2.2010 7:47:42   
petrca2507
Meni je bilo v torek čudno, da je tehtnica tako malo pokazala. Jem namreč večkrat na dan, ampak manjše obroke. Sem mislila, da sem sigurno na +5 user posted image . Trebušček mi je pa šele zadnji teden začel rast.
Glede kilogramov in velikosti trebuščka se sploh ne sekiram. Važno, da je vse OK.

Sneženje bi se nas pa lahko že mal usmililo. V Ljubljani še vedno sneži in nič ne kaže, da bi nehalo user posted image . Jaz bi rada sonček, višje temperaure, ...

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.2.2010 8:16:49   
cebelica_
Hojla punce,

vas pozdravljem po dolgem času. Vidim, da ste pridne in še naprej veliko pišete user posted image
Jaz sem prebolela en grozn prehlad, takoj za njim pa še enga v malo bolj švoh obliki. Očitni me vsak najmanjši virusek potolče user posted image
Komaj čakam pomlad, sonček in toplejše dneve.

Tako na kratko, šibam delat (norišnica v službi).

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.2.2010 9:05:43   
Srecka010
Pozdravljene!
Da se vam še jaz javim. V torek sem imela pregled in je vse ok user posted image . Morfologijo imam 9.3.
Kar se tiče kilogramov, sem se jaz zredila za 3,5 kg, trebušček mi je pa že full zrastel. Gibov še ne čutim, ampak komaj čakam (zdravnica je rekla, da čez kakšna 2 tedna user posted image ).
Lepo se imejte, tiste, ki imate probleme, pa počivajte, da bo vse ok.

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
11.2.2010 9:13:53   
BAMI
Lep pozdrav še od mene

Več ali manj vidim, da ste ok. user posted image  In tudi z mano je tako. Počutje dobro, slabosti zdaj v drugi user posted image  ni bilo skoraj nič. Sama sem isto +4 kilogramih in upam, da se bom zdaj bolj kontrolirala. V prvi user posted image  sem se zredila + 17 in eno leto po porodu mi jih je ostalo 6. In od takrat pridobivam spet nove zraven. user posted image
Sicer sem 8 mesecev dojila, pa mi zaradi tega kile niso nevedoč kopnele. Je pa res, da sem imela grozen apetit in šele takrat ko sem nehala dojit sem začela izgubljati kg, vse dokler nisem spet user posted image .
Ampak s kg se bomo obremenjevali pol, a ne? user posted image
Tudi jaz komaj čakam morfologijo (23.02), ko bomo upam izvedeli spol.
Lepo bodite in čuvajte se.

Lep zasnežen pozdrav....

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
11.2.2010 9:42:12   
tix
Živjo. Jaz sem se zredila za kakšen kilogramuser posted image , trebušček mi pa tud bolj počasi raste, ravno toliko, da starih oblačil ne morem nositi, vidi se mi pa ne neki ful.
Sem pridna, danes sem dopolnila 4 mesece :) user posted image   in sem v 17 tednu. Včasih čutim kakšen "mehurček" zvečer preden zaspim, ampak nevem, lahko da se črevesje giba user posted image

Snegec pa še vedno pada, čeprav komaj čakam tople dneve :)

Lep četrtek dekleta user posted image

(odgovor članu BAMI)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
11.2.2010 10:16:02   
gasilka
Ja res je , s kilogrami se bomo mučile potem ko bomo že rodile, sedaj pa naj bo vse o.k. z nami pa bomo srečne user posted image user posted image user posted image
Drugače tut jaz jem vsaj 6*na dan  po malem
Ja tale sneg je res že obupen ,kdaj ga bo konec jaz bi rada sončka da grem vn na sprehoduser posted image
Lep dan vsem

< Sporočilo je popravil gasilka -- 11.2.2010 10:17:23 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
11.2.2010 11:01:45   
Aisha86
Pozdravček vsem Julijkam! user posted image Sem sicer avgustovka, ampak zelo na začetku (3.8.) in potem tudi vas berem, ker mi je bl praktično-ker ste malo pred mano, da vidm kaj vse me čaka... Sem v 16em tednu in tud jst se nisem skoraj nič zredila, ker še zmeraj včasih bruham in tud hrana mi ne diši preveč. Se morm prov mal posilt. Včasih sem pojedla večje količine, zdej pa tud če sm ornk lačna pojem polovico manj. Trebušček mi je pa že kr vidt, sploh zvečer k se mi tkooo napihne in otrdi da je že kr smešno.
Lep dan vsem!

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
11.2.2010 11:47:48   
tix
Mam eno vprašanje (mogoče mal smešno) ampak me res zanima: ali imajo magnezijeve tablete podoben okus kot donat?
ker do sedaj sem pila donat ampak mi gre vedno težje po grluuser posted image in se mi zdi da mi je celo slabo po njem, mg pa moram piti ampak se mi zdi brezveze dajat ful denarja za nekaj novega kar bo še slabše.

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
11.2.2010 11:59:14   
extra
Meni tudi ne gre Donat po grlu. Ne Magnesol ima okus podobno kot ostale šumeče tablete....pomaranča nekej takega. Komot se ga spije.
Jaz sem do sedaj pridelala tudi 4 kg, hrana mi kar paše, ni pa tako zelo hudo za kg glede na to da sem priklenjena na posteljo. UPam, da se ne bo preveč stopnjevalo.
Brcike tud čutim fajn filing res.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
11.2.2010 12:04:04   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: tix
Mam eno vprašanje (mogoče mal smešno) ampak me res zanima: ali imajo magnezijeve tablete podoben okus kot donat?

Poskusi dobit take, da imajo kak okus. Same magnezijeve tablete so pa res zanič user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
11.2.2010 12:06:55   
Kat09
Živijo,

brcike se v začetku res lahko zamenjajo s kakšnim oglašanjem prebavil. Ker nisi prepričan. Potem ko se pa že ponavlja, pa res lahko rečeš, da je to to in je super. :) Jaz sem v 20em tednu in sedaj že kakšen teden čutim, predvsem ko se umirim; ali med službo ko sedim ali pa zvečer na kavču oz v postelji.

Moram pa se pohvalit, da sem danes drugič postala teta, punčko imamo. user posted image  In je bil porod od prihoda v porodnišnico do rojstva dolg le urco in pol.

Super za vse, ki imate preglede in je vse ok!

petrca2507, me veseli, da ni miom, jupi.

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.