too sweet
|
Dober dan, da se jaz napisem za moje kilograme +4, pa saj to mi je se kar O.K., ampak groza me je, ko pomislim, da sem od sredine decembra do srdine januarja imela 61,8, kar je +2 - to je dobro, zadaj pa se mi zdi da vaga vaski drugi dan kaze 0,5kg vec, zdaj v samo 14 dneh sem dobila kar 2 kg zraven - ce bo slo pa tako naprej pa bo to katastrofa. S tem, da pazim, da jem normalne kolicine hrane oz. enako kot pred nosecnostjo, razene nekaj vec jogurtov, sadja in vode. No, ampak kot ste napisale bom to ze porihtala kasneje, zdaj mora met bebika dovolj vsega. Glede tehtanja pa, jaz tudi prakticiram zjutraj na tesce v spodnjem perilu, ker pri G. me tehta obleceno s skornji - kar prinese dodatnega 1,5kg. Imela bi se en komentar glede AS- jaz sem se tudi mocno odlocala ali ga kupiti ali ne. In seveda sem malo poiskala po internetu in na nekem forumu prebrala, da deluje podobno kot UZ, torej, da posilja glasen zvok (ki je cloveskemu usesu neslisen) v trebuh (maternico) in tam se potem ta zvok odbija in lahko slisimo bitje srcka, gibe ... to je tak zeloooo laicen opis, ampak bistvo kar zelim povedat je, da bi ta zvok naj vznemirjal, mu ne skodi, ampak baje ga kar mocno vznemiri ... ce to drzi ne vem, pisali pa so, da ni dobro prevec tega uporabljat in ga jaz zato sploh nisem kupila. Kaj pa druge kaj menite glede uporabe, razen, da se vam fajn zdi, da slisite vsega malega . 00PoLoNa00 - jaz tudi sem iz MB in bom rodila v MB, PDP imam 17.07. In dobrodosla . No, fajn se mejte in LP
|