|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
4.2.2010 9:34:19   
Kat09
Živijo punce,

se z nekaterimi vidimo danes. Da damo obraze in imena k nickom. user posted image  

Kiwa, zakaj te včeraj ni bilo na telovadbo, a zabušavaš? ccc...

Drugače pa jaz kakšnih premikov še ne čutim. Kakor pravijo, bo kasneje še preveč brc, a sedaj komaj čakam, da čutim prve premike.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
4.2.2010 10:06:54   
Kiwa
Hoj!
Kat09, ja zabušavam, lena sem ko ... Ob štirih pridem iz službe, potem kuhava kosilo in se preveč najem, da bi ob sedmih tam skakala, drug razlog je, da moram it do tja z busom in se mi v tem mrazu res ne da.. Izgovori, vem... Bo boljše user posted image . A v ponedeljek, ko je praznik, je telovadba? Če me slučajno prime...

Jaz tudi še ne čutim brcik, sicer se mi nekaj dozdeva, samo nisem sigurna. Bo treba še malo počakat.

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
4.2.2010 10:13:54   
činela
Ojla punce!

Da se vam še jaz pridružim user posted image
Stara sem 25 let in prihajam iz LJ, to je moja prva nosečnost, PDP imam 4.7.2010. Naslednji pregled in morfologijo imam 16.2.2010. Rodila bom v LJ.

Toliko zaenkrat - morm še vse za nazaj prebrat, da vas malo bolje spoznam user posted image
Uživajte v user posted image

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
4.2.2010 10:20:12   
Kiwa
Pozdravljena činela!
Stara si toliko kot jaz pa še rok imaš na isti dan user posted image . Edino morfologijo imaš en dan pred mano :)
Pa obe bova rodili v Lj., mogoče se spoznava v porodnišnici user posted image .

Pa lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu činela)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
4.2.2010 12:24:03   
nagaja28
živjo,
se že veselim današnjega srečanja user posted image

mene tudi zanima, če slučajno telovadba 8. marca v zd fužine odpade, ker sem mislila it. ponavadi je za praznike odpadla.

drugače pa sem včeraj po 2-h mesecih ali še več, jedla nekaj sladkega in sicer kremšnito. in mi celo ni bilo slabo po njej. user posted image

jaz tudi še nisem začutila brcanja, mam pa tisti smešen občutek, ko včasih nekaj zaščemi v trebuhu. v prvi nosečnosti, sem gibe začutila v 19. tednu, mogoče bo sedaj kakšen teden prej. drugače pa je trebušček v zadnjem času zelo vzhajal.

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
4.2.2010 12:37:26   
Kat09
Ja, telovadba v ponedeljek v ZD Fužine odpade; da ne bo katera za brezveze tja hodila.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
4.2.2010 14:01:00   
Martinčka
babike uživajte na srečanju in spomnite se še kaj na nas ki moremo doma mirovatuser posted image ...

činela welcomeuser posted image ... madonca a jst bom sama v SG rodila al kaj? nobene ni iz mojih krajev za SG? no sej CE je enako daleč, ampak je že bolje če ni gužve, sam bi pa bilo luštno katero še tam spoznat:)

pozdravček

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
4.2.2010 16:06:49   
oton
dan nosečke :)

da se še jaz malo oglasim po dolgem času, mi kar zmanjka časa za RR in računalnik, ali pa sem preveč utujena in hitro zaspim.

Na pregledu je bilo vse OK, ( se mi je kar kamen odvalil od srca, ker v tem času, prejšnja nosečnost, je šlo vse po zluuser posted image ...) tako da sem zdaj bolj pomirjena.

Dodrodošle nove nosečke, kako lepo ko nas je že toliko user posted image user posted image

za seznam: naslednji pregled pri svoji gin.  30.3. test sladkorja.

naslednji teden se pa naročim na morfologijo, pa vam datum še sporočim. 

uživajte danes na srečanju, žal sem jaz predaleč da se vam pridružim. Mogoče pa kdaj drugič  user posted image  

želim vam lep dan

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
4.2.2010 16:29:39   
too sweet
Pozdravljene,

sem narocena na morfologijo, imam jo 11.02.2010- se mi zdi malo hitro, ampak so te ze izracunali, da je to to. 
Sicer me je naprej narocila 18.02. pa sem prosila, ce je se mozen kateri drugi termin, ker moz takrat nikakor ne more dobit dopusta in sem dobila 11.02. Mi tak bolj pase malo prej, ker ze komaj cakam na ta pregled, in sedaj komaj cakamo na drugi teden in z njim cetrtek veliko bolj kot na praznik v pon. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa upamo na vse najboljse.

LP in uzivajte..................  neskoncno................

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
4.2.2010 17:32:42   
DanijelaNeli
Na srečanju naj še vsaka poje po eno tortico za nas manjkajoče!user posted image
Tam imajo pa res vse odlično...user posted image

(odgovor članu too sweet)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
4.2.2010 19:09:13   
strelka84
Oj,
zopet sem vas prišla mal pogledat, da vidim kkao ste kaj. user posted image Žal se tudi jaz srečanja nisem mogla udeležit, upam da ste se imele lušno.
Naj vam še povem, da imam jutri pregled. Tko da se po pregledu kaj slišmo, kako in kaj je bilo.
Lep večer vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1636
4.2.2010 19:12:16   
Bina 83
Ojla user posted image !

Pozdravček po parih dnevih premore še z moje strani. V torek sem bila na pregledu, vse je ok. G. mi je rekla da imam kar lepo izbočen trebušček, kot da bi bila v 20. in ne v 17.-tednu, čeprav me prijateljice že sprašujejo če sem res noseča ker se mi še nikjer nič ne pozna user posted image . user posted image je velik 110mm in ima 146g. Srček tudi lepo bije, za spol pa še vedno nismo 100%. Dobila sem tudi slikico glavice oz. obraza. Pridobila pa sem 4kg (od začetka nosečnosti).
Naslednji pregled-morfologijo pa imam 4.3.

Še vedno se počutim izvrstno, tako da res ne poznam nobenih nosečniških tegob kot so bruhanje oz. slabosti. Mažem se s kremo, ki mi jo je priporočila prijeteljica: Melkfett ringelblume (DM). Bila je poceni, da sem kar malo dvomila v njeno učinkovitost, ampak ker je zelo mastna in imam še naslednji dan vso kožo svileno mehko. Mažem pa se 2x-3x na teden.

Ker ste verjetno že vse zakorakale v 2. trimesečje, upam da so utrujenost in slabosti že minile in da lahko popolnoma uživate v nosečnosti. user posted image

Vse, ki ste se udeležile srečanja, poročajte kako ste se imele, čeprav sploh ne dvomim da izvrstno. Verjamem da vam tem za pogovor ni zmanjkalo, ampak vseeno sporočite še nam do kakšnih "ugotovitev" ste prišle. user posted image

Pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
4.2.2010 21:27:05   
Srecka010
Pozdravljene!
Srečanja julijk se žal nisem mogla udeležit. Upam, da ste uživale v torticah in se dobro načvekale.
Petrca2507 planer sem sicer kupila v Baby Centru, ampak je verjetno tak kot tvoj, jaz si tudi pišem vse preglede, na splošno vse, kar se dogaja v nosečnosti.
LP

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
5.2.2010 6:49:26   
pupika
Dobro jutro mamice

two sweet sem opazila, da imaš morfologijo že naslednji teden in to pri dr. Čuić-u, boš videla zelo lep pregled bo pri njem, pa še partnerju/možu tudi vse lepo razloži. Jaz pa imam naslednji teden v četrtek pregled pri svoji G, in se bova mogoče še celo srečali, samo imam jaz pregled v pritličju, in mislim, da bom takrat tudi dobila napotnico za morfologijo..

Ostale ki ste se udeležile srečanja, prilimajte kako slikico, da vas malo vidimo kako ste lepo uživale ob torticah

Lepo bodite in uživajte

(odgovor članu Srecka010)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
5.2.2010 8:02:59   
petrca2507
Na srečanju  smo se imele zelo luštno. Imele smo mal veliko mizo, ker smo pričakovale, da ans bo več. Na koncu nas je bilo 5: poleg mene še nagaja28, kenya, Kat09 in TandJ (upam, da sem si prav zapomnila user posted image ). Slikale se nismo, smo si pa imele veliko za povedat user posted image . Jaz sem vsekakor še za kakšno tako srečanje user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
5.2.2010 8:08:38   
nicolina
Dobro jutro,

kako je bilo včeraj na srečanju? a ste ble tako dolgo, da ste vse utrujene ali pa ste pojedle preveč tortic user posted image user posted image user posted image , mal se hecam.
No, vglavnem čakamo poročanje....user posted image

Kako pa to, da grete na morfologijo drugim ginekologom? Ker meni jo je prvič delala moja G. in zdej mi bo jo tud. Verjetno mora imeti licenco tudi zato user posted image

Meni gre pa že ful na boljše, so antibiotiki zagrabli...user posted image

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
5.2.2010 8:52:59   
nagaja28
dobro jutro

na srečanju je bilo prav fino, čeprav nas je bilo samo 5. tortic so imeli pa že bolj malo, tako, da ne vem, če nam bi sploh dali več kot vsaki eno user posted image . moja vanilijeva z jagodo na vrhu je bila zelo okusna. slikat smo se pa res pozabile. se bomo naslednjič, ko se bojo tudi trebuščki že bolje videli.

še petek oddelamo, potem pa podaljšan vikend. juhu.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
5.2.2010 9:17:34   
too sweet
' jutro........

torej je vcerajsnje srecanje minilo prijetno, no fajn. Kako pa ste se lahko pozabile slikat user posted image ? Me zanima o cem je tekel pogovor - sigurno o vremenu, sportu, sluzbi ..... hahahahahahahahahahahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pupika - jaz sem prosila, da bi sla na pregled k dr. Zavrsnikovi pa je rakla, da me je narocila k njej - po tistih dnevih, ki si jih ti napisala pa to ne stima, mogoce pa nimajo vsak teden iste razporeditve? Ne vem... bomo videli.

Uzivajte vikend!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
5.2.2010 9:17:42   
anajrim
Punce živjo!

Naj se vam najprej opravičim ,ker me ni bilo na srečanje in tudi nisem bila nič na comp, da bi vam sporočila da me ne bo! user posted image Pa nseldnjič. verjamem pa da ste se imele neznansko dobro!!!

uživajte v vikendu! jaz bom vsekakor saj ravno odhajamo v prekmurje k mojim starim staršem ,tetam, stricem, bratrancem, sestričnam...

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
5.2.2010 10:54:34   
arruba
Živjo vsem,

berem, da ste se imele včeraj fajn.. jaz sem sicer planirala, da pridem, in sem celo uspela v službi vse pravi čas oddelat, pol mi je pa popoldne taaaaaaaaaaaaaaaaak slabo postalo da se nisem mogla premaknit iz postelje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ful čudno, ker prej mi ni bilo slabo skorajda nič, zdaj pa kar anenkrat taki šus.. upam, da se to ne bo ponavljalo - a je še kateri slabo tudi zdaj, ko so prvi trije meseci mimo?

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
5.2.2010 11:24:06   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28
na srečanju je bilo prav fino, čeprav nas je bilo samo 5. tortic so imeli pa že bolj malo, tako, da ne vem, če nam bi sploh dali več kot vsaki eno user posted image . moja vanilijeva z jagodo na vrhu je bila zelo okusna. slikat smo se pa res pozabile. se bomo naslednjič, ko se bojo tudi trebuščki že bolje videli.

Drugič bo treba kakšno tortico rezervirat. Tale vanilijeva z ananasom in jagodami je bila res super. Jst bi si še domov vzela eno, pa jih ni bilo več user posted image .

Za slikanje se pa sploh spomnila nisem user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
5.2.2010 11:24:51   
strelka84
Živjo souser posted image ,
vidim da ste se imele včeraj super. Lepo,  pa upam da bodo še takšna srečanja, da se jih lahko še druge udeležimo.
Danes sem imela pregled in je vse o.k.. Naslednji pregled (morfologijo) imam 4.3. tko da upam, da bodo povedali kaj bomo imeli doma.  To je moja 1user posted image , tko da se z mojim še kar loviva kako vse skupaj poteka.

Uživajte kljub slabemu vremenu

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
5.2.2010 13:26:27   
Martinčka
hej babike... oo kok vam je bilo luštno včeraj.. a ste se spomnile kaj na nas? niste a ne? sej vem.. pojedle ste tiste totice ko šus in razmišljale da še sreča da nas ni več, ker potem niti tortic ne bi dobileuser posted image ... haha šalim se! verjamem da ste se kaj spopmnile na nasuser posted image

veste kaj me zanima... koliko prej boste imele za otročeka vse pripravljeno??? midva planirava nekje sredi junija imeti vse, sam me je vseeno malo strah da ni en mesec prej že malo tesno, ker nikoli ne veš kaj se zgodi in prej rodiš!? kako ste si ve to zorganizirale?

mi ta vikend rušimo eno steno tako da upam da me komisija ne pride ravno jutri preverjat ko grem k babici ležat, da ne bom v tem hrupu in prahuuser posted image

pozdravček

(odgovor članu strelka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
5.2.2010 13:47:31   
pupika
Mrtinčka, saj komisija po moje ne preverja nosečnice. Sem tudi jaz bila pred 4 leti od 6 meseca v bolniški, pa niti enkrat nisem dobila komisije domov. Jaz se takrat sploh nisem obremenjevala s tem in če sem hotela it v mesto, sem pač šla, pa še dosti je bilo rihtanja zaradi gradnje hiše, no pri tem sem jaz bolj ta lažje stvari rihtala.

Glede priprave za dojenčka, pa ti lahko povem svojo zgodbo pri prvi nosečnosti. Vsi, ki so me poznali, so mi pravili, da bi morala že imet kake dva meseca vse porihtano, kaj pa če me kaj preseneti, pa sem se spravila vse pripravljat kaki slabi mesec pred rokom, kakih 14 dni pred rokom, sem si še torbo pripravila za v porodnišnico. Potem pa sem samo čakala kdaj bo pravi trenutek. In rodila sem 3 dni pred rokom, tak, da sem že komaj čakala. Pa tako so mi vsi pravili, da je moj otrok malo večji in grem lahko že kaki mesec prej rodit. Razen če nimaš kakih problemov, da ti grozi prezgodnji porod, drugače pa glej da boš imela kakih 14 dni pred rokom vse pripravljeno. Če pa te slučajno kaj preseneti, če bi se kaki mesec ali dva prej rodil, pa je dojenček potem itak mesec dni ali dva še v porodnišnici in ti z njim, pa ima ati dovolj časa da vse pripravi.

Kaj ste kaj že študirale o imenu. Mi imamo doma Gal-a, in če bomo dobili fantka bo Lan, če pa punčka, pa še študiramo, ker nisem najdla še tistega imena, ki bi lahko rekla, da je pravi za mojega otročka. Zaenkrat mi je všeč:Gaja, Lina, Nia, Naja

Neposredna povezava do sporočila: 1649
5.2.2010 14:29:02   
DanijelaNeli
Dan!
Lepo je slišat,da ste uživale ob pogovorih in sladicah...user posted image

Kaj delate ob tako grdem vremenu?
Jaz imam še posodo za pomit,potem pa grem po ta malo v vrtec,user posted image pa gre delat.

PUPIKA..mislim,da ne bi bila tako 100%,da ne hodijo gledat nosečnic.
Ena punca-nosečnica je na bolniški od nevem katerega meseca user posted image ...in en dan ob 11h dopoldne pozvoni na vrata inšpekcija,ki je prišla njo preverit če je doma in so jo povprašali kaj dela? Res je tisit čas bila doma in sedela na kavču.
Ravno zdaj bodo bolj podrobo gledali,ker imajo itak pod drobnogledom zdravnike in te bolniške nosečnic,študentov,...

Zato tiste,ki imamo napisano v zdravniškem spričevalu pod diagnozo-Počitek... naj bi se držale tega,čeprav si ne predstavljam bit samo doma in ne it nikamor.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?