pupika
|
Mrtinčka, saj komisija po moje ne preverja nosečnice. Sem tudi jaz bila pred 4 leti od 6 meseca v bolniški, pa niti enkrat nisem dobila komisije domov. Jaz se takrat sploh nisem obremenjevala s tem in če sem hotela it v mesto, sem pač šla, pa še dosti je bilo rihtanja zaradi gradnje hiše, no pri tem sem jaz bolj ta lažje stvari rihtala. Glede priprave za dojenčka, pa ti lahko povem svojo zgodbo pri prvi nosečnosti. Vsi, ki so me poznali, so mi pravili, da bi morala že imet kake dva meseca vse porihtano, kaj pa če me kaj preseneti, pa sem se spravila vse pripravljat kaki slabi mesec pred rokom, kakih 14 dni pred rokom, sem si še torbo pripravila za v porodnišnico. Potem pa sem samo čakala kdaj bo pravi trenutek. In rodila sem 3 dni pred rokom, tak, da sem že komaj čakala. Pa tako so mi vsi pravili, da je moj otrok malo večji in grem lahko že kaki mesec prej rodit. Razen če nimaš kakih problemov, da ti grozi prezgodnji porod, drugače pa glej da boš imela kakih 14 dni pred rokom vse pripravljeno. Če pa te slučajno kaj preseneti, če bi se kaki mesec ali dva prej rodil, pa je dojenček potem itak mesec dni ali dva še v porodnišnici in ti z njim, pa ima ati dovolj časa da vse pripravi. Kaj ste kaj že študirale o imenu. Mi imamo doma Gal-a, in če bomo dobili fantka bo Lan, če pa punčka, pa še študiramo, ker nisem najdla še tistega imena, ki bi lahko rekla, da je pravi za mojega otročka. Zaenkrat mi je všeč:Gaja, Lina, Nia, Naja
|