|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
5.2.2010 16:12:38   
too sweet
Martinčka - se popolnoma strinjam z DanijelaNeli, ker sem podobno zgodbo slisala tudi jaz, da full prevrjajo zdravnike in posledicno studente, nosecnice, itd.
Ti je G. napisala, da so sprehodi dovoljeni, potem lahko gres od doma - baje pa je postopek taki- inspektor te poisce, ce te ni pusti obvestilo in ti se mores drugi dan javit in pojasnit kje si bila (torej reces, da si bila na sprehodu). Ce pa zdravnica v potrdilo ni zapisala, da so sprehodi dovoljeni pa mislim, da moras biti skozi doma. Amapak to so nepreverjene inf., tako, da se raje prepricaj se kje drugje.

Zdaj pa vam morem se nekaj drugega povedat- taksen biser sem lahko samo jaz:
torej, kot sem ze zapisala sem se vceraj narocila na morfologijo. Danes sem nekaj spet gledala vse te papirje in se enkrat preverim datum na napotnici in ugotovim da ni 11.02.2010, ampak je 11.03.2010. Tako sem bila v teh datumih, da moz ne more dobiti dopusta od 15.-19.02., da ko mi je dala termin 18.02., meseca sploh nisem gledala samo dan ... in jo prosila, ce lahko prestavi za en teden... in tako sem dobila datum 11.03, jaz pa sem mislila, da je 11.02, eh ... sem brez besed, sama nad sabo...
Torej bom cakala se cel mesec na morfologijo, pa se mi je zdel termin malo prehitro ....

Fajn se imejte in LP

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
5.2.2010 16:26:42   
petrca2507
Glede inšpekcije se mi zdi, da je dovolj odvisno od podjetja, kjer si zaposlen. Jaz sem npr. še vedno prijavljena doma, živim pa že 4 leta na drugem naslovu. Tako da sem v času bolniške vedno na tem naslovu in ne domačem. Pa še nikoli niso preverjali.

www.petrca.net

(odgovor članu too sweet)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
5.2.2010 16:50:52   
DanijelaNeli
Petrca... glih od podjetja ni odvisno.Podjetje ti lahko v skrajnem primeru,pošlje inšpekcijo na dom.(to se dogaja).
In še to...obe sva na istem,le,da sem jaz na drugem naslovu skoraj 3 leta.Prebivališče pa imam še pri mami.

Zato sem sklenila,da grem drugi teden na občino Koper rihtat te papirje.Ta mala ima tukaj prebivališče(Koprska občina) in vse za njo (vrtec,doklade) rihtam tudi tukaj.

Ja,Too sweet..moremo biti mal zmedeni v nosečnosti..to nam ne uideuser posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
5.2.2010 17:31:04   
kenya
Živjo user posted image

Hvala za čvek včeraj. Tortica je pa tudi padla na pravo mesto user posted image

Tudi jaz sem že kar precej let na drugem naslovu, čeprav v istem kraju, pa še zmeraj nisem menjala stalnega bivališča. Sploh ne vem, kaj čakam. Pa še avtomatsko otroci dobijo naslov po materi, tako da bo treba it v akcijo in končno zamenjat stalno prebivališče.

Glede bolniške in inšpekcije pa pojma nimam. Baje da zadnje čase kar hodijo naokrog. Samo ni mi pa jasno, ali to hodijo sami od sebe, al jih pošlje firma v kateri si zaposlen?

Mi pa malo kasneje odhajamo v Kr. Goro, malo smučat- no mož in ta starejša hči. Midve s tamalo bova pa bolj sprehajalki, ker njej ni kaj veliko do snega, sank pa sploh videt noče. Mi je sicer žal, da spet ne bom mogla na smučke, ker nebi rada tvegala kakšnega padca in danes, ko vsi norijo po smučišču res ne veš. Bom za spremembo spet tekaške smučke nataknila. Sem pa čisto brez kondicije in je potem smešno, ko jaz sopiham, mimo mene pa lepo 'letijo' 70 letniki user posted image   user posted image

Zdaj pa hitro pakirat.  Lep vikend vsem skupaj.

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 1654
5.2.2010 17:48:10   
DanijelaNeli
Ja moji hčeri sva dala stalno prebivališče pri tatiju.Ko sem se preselila,sem vedno odlašala s tem,da si bom še jaz spremenila.Zato Kenya,..nas je še veliko takih.
Jaz sem imela že vse papirje o skupnem gospodinjstvu in kar potrebuješ in sem kar odlašala.Ta mesec pa si obljubim,da si vse zrihtam.

Inšpekcija pride sama,v skrajnem primeru ti  jo pošlje delodajalec! Ali če ti je sosed fouš ali pa če je žleht,in te vidi da pohajaš na bolniški(ali pa celo odelaš),javi inšpekciji...tudi taki ostajajo!
Sej je blo enkrat na oddaji Preverjeno glede tega.
Ko odpreš bolniški status,gre vse od tvojega zdravnika v našem primeru ginekolog-->splošni zdravnik-->komisija. In teli zadnji si dajo nalog nenapovedanih obiskov.
Komisija pa itak podrobno gleda komu in kaj,predvsem pa zakaj(na podlagi izvidov) so izdali bolniško.

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
5.2.2010 18:38:53   
oton
dan user posted image

no pa je vikend spet tukaj user posted image user posted image
pupika jaz sem imela v prejšnji nosečnosti doma komisijo, tako da tudi nosečnice preverjajo. In moja soseda ki ji manjka 14 dni do poroda, je imela takoj po novem letu doma preverjanje. Je pa čisto vse odvisno kaj ti piše na izvidu, katerega ti je napisala ginekologinja, ker tvoj osebni zdravnik potem to posreduje naprej na komisijo.

In ko so mene obiskali, sem imela napisano strogo mirovanje, potem ko se je stanje malo poboljšalo mi je gin. napisala da dnevno priporoča kratek sprehod in takrat jih pa res nisem imela pred vratmi. Sem pa bila celo nosečnost na bolniški.

nicolina jaz grem na morfologijo v Lj. porodnišnico, ker sem do sedaj vedno imela kake zaplete in komplikacije in želi moja gin. slišat še kakšno drugo mnenje. Mislim pa da za morfologijo ne potebujejo imet posebnega izpita + licenco, mislim da to velja samo za nuhalno svetlino...no nevem mogoče se motim...

lep večer in se še kaj tipkamo 

Neposredna povezava do sporočila: 1656
5.2.2010 19:22:56   
Srčekgirll
Čer!

Kako smo?
Vidm, da ste se mele lepo na srečanju, škoda k ni slikc.user posted image ..men je tko žal k nism mogla prituser posted image pa še foto bi mela sabo user posted image (to je pr men obvezno).....Upam ,da se na naslednjem vidimo....Vidim, da se naš seznamček veča in dobivamo nove souser posted image ...ČESTITKEuser posted image ...
Men je moj G reku, k sm ga na zadjnje vprašala, za morfologijo, je reku da ne bo potrebno, (kr je z user posted image vse ok) saj so mi jo že na nuhalni naredil...
Drgač pa se bom okrog 25 tedna naročila na 3D, da bolje vidim svojgauser posted image .
Kaj pa ostale, boste šle na 3D?
Pa še za malo smeha (po na vadi kak vic rada prpopam, al pa slikco za lepši dan).

Reče Anglež svoji ženi po seksu na poročni noči:

"Draga lady,upam,da ste že zanosili in da mi ne bo več treba ponavljati teh smešnih gibov!"

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
6.2.2010 10:50:38   
extra
OJLA!
PUnce lepo, da ste se dobile. Jaz sem pa ta čas ležala v bolnišnici :(.
IMela sem krče v maternici - neke lažne popadke že :(.
Dali so mi magnesol in spasmeks ter dva dni so mi to dozirali v žilo. Maternični vrat je še kar
kratek, vse mi že sedaj tišči dol. Nič kej fletnega.
Zdaj sem doma in imam strogo počivanje, UPam ,da bo pomagalo.
Ali še kateri vse skupej tišči dol in ali že kateri pritiska na mehur?
Držite pesti za mojo bejbiko,ker bi se mi zdej pa res odtrgalo, če bi šlo naprej.
Zdržati morava vsaj še ene 10 tednov hm.....težka bo, ampak tud čudeži se dogajajo, mar ne???

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
6.2.2010 16:03:48   
pilotina
extra...tudi jaz sem včeraj prišla iz bolnice...v ponedeljek sem dobila ful hude krče...zadržali so me do včeraj na opazovanju in dobila sem buskopan tudi za domov...moram počivati...maternični vrat sem v ponedeljek imela 28mm, včeraj pa že 37mm tako, da upam, da se je vse skupaj umirilo...krče še imam, samo so blažji...veš, da tudi mene pritiska dol na mehur, pa ne vem zakaj...baje nosim visoko in je vse dobro z najinim bejbijem...prav čudno mi je, da me tako boli

< Sporočilo je popravil pilotina -- 6.2.2010 16:04:22 >

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
6.2.2010 16:41:42   
oton
joj pilotina in extra kaj jaz to berem user posted image  

lepo počivat in počivat, pustite se svojim dragim da vaju razvajajo. In bo čisto vse dobro, ker julijk nas je veliko in čisto vse bomo zdržale do konca in pika.

Daljinca in kakšno dobro knjigo v roke user posted image

saj vem da ne bo potrebno, ampak vseeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

želim vam lepo zasneženo soboto

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
6.2.2010 16:50:47   
extra
Pitolina joj nič kej dobrega se nama ne dogaja samo bova zdržale, zavoljo najinih pikic ane??
Na srečo ti vsaj visoko nosiš in se ti je matrnični vrat kr fajn zvišal, moj ostaja 22mm. :(
ČUdno, da sva dobile različne tablete, če sva obe imele krče. NO že vedo zakaj.
Počivat, počivat in še enkrat počivat!!!!
Jaz grem le do wcja in za mizo jest, ostalo mi zaenkrat drugi podelajo.
Zanima me ko poslušate srček z Angelsoundom....kje ga najdete, tiste ki ste približno 19, 20 teden?
Jaz ga slišim res zelo nizko, kar dosti pod popkom. KOt bi se pripravljal na odhod ven :(
Upejmo da ne.

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
6.2.2010 16:52:29   
extra
aja pitolina jaz krčev zdaj nimam več.
ali so ti svetovali magnezij, ta je zelo dober proti krčem, Dobiš ga v lekani kot šumeče tablete MAgnesol, ali pa v Donatu ga je tudi veliko!!!
papa

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
6.2.2010 19:39:37   
pilotina
extra...oboje pomaga proti krčem kot sem jaz razumela, buskopan ali spasmeks, vseeno je menda

ja, tudi magnezij pijem ves čas...krči so še tu pa tam, edino kar mi je huje trenutno je to, da me precej pritiska...srčno upam, da se to vse skupaj umiri in da zdržimo še vsaj tri mesece

ko poslušava z dragim srčka, ga vedno najdeva tko kot tudi ti praviš, precej nižje, sam meni je sedaj vseeno lažje, ko vem, da so me cel teden spremljali in delali UZ ter rekli, da kaže vse dobro

moramo počivat, čuvaj se extra moja

oton hvala user posted image

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
6.2.2010 20:58:01   
extra
tudi jaz sem se precej bolj varno počutila v bolnici, ker če bi do kar koli prišlo sem imela pomoč pri roki.
DOma pa sem nekako v strahu...
pa tudi doma ne počivaš tako kot v bolnici tam si prisiljen...doma pa je skoz nekej hočeš nočeš.
Čeprav jaz zdaj res nič ne upam, niti ne morem, ker kakor mal dalj stojim mi tako dol tišči, da ni fajn no.
Pa trebuh oz. maternica mi tudi dostikrat otrdi, no saj takrat vse skupej bolj dol pritiska.
Tudi ti se merkej pitolina, zdaj smo že na polovici, škoda bi bila če bi se kaj končalo.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
6.2.2010 23:03:41   
Špelka
Pilotina in extra - objemčki tud z moje strani user posted image user posted image . Čeprav sem tudi jaz nekje tam kot vidve - več ali manj v vodoravnem položaju. JAz sem mela zelo močno krvavitev konec 14. tedan, bila 4 dni v bolnici, kjer so ugotovili, da imam plcento previo. No, prejšnji teden so mi nrdili preventivno še cerklažo, tko da sem bl spet 3 dni v bolnici. Zdej pa dneve preživlajm bolj ali manj leže, čeprav sem zdaj malo boljše. Samo nikoli ne vem, kdaj bo spet usekalo. user posted image

Ni fajn, bit v takem odvisnem stanju, samo res bi blo škoda, da bi se nam zdej vse končalo, ko smo že tako daleč. Držta se punci - sotrpinki!!!! user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
6.2.2010 23:22:19   
mišu
Večer!
Na pregledu je bilo vse ok.  Naslednjega imam 4.3.2010.

Oglašam se šele sedaj, ker sem bolna. Vročine ni, rahel glavobol, vneto grlo, bolečine v sklepih, kašljam pa kak zmešana..... Groza! Kašelj je in suh in gnojen. Najhuje je ponoči. Včeraj sem se zbudila ob 1.zjutraj in komaj zaspala ob 5. Za znoret! user posted image V lekarni so mi dali prsni čaj in propolis brez alkohola. Sedaj berem na internetu po forumih in ponekod piše, da naj nosečnica ne bi pila prsni čaj, drugod piše, da lahko,..... Enako velja za smrekove vršičke (mi je mama prinesla danes, ga je naredila sama), sem mislila, da lahko, potem pa spet zasledim, da ne,.... Sploh več ne vem kaj lahko in kaj ne user posted image Pijem dnevno do 3l kamiličnega čaja z medom in limono. Vmes tudi cedevito in kako šumečo tableto. Danes je že 4.dan, da tako kašljam,... Upam, da bo kaj hitro mimo..... Malo sem v skrbeh zarad user posted image , da ne bi bilo kaj narobe zaradi kašljanja... Me že prav trebuh boli od kašljanja... Včeraj me je celo začelo pečt v prsih. Pa še to vreme nagaja....
Aja, mama mi je danes kupila tablete pridelane iz ameriškega slamnika. So ji rekli, da lahko jemlje nosečnica. Jaz pa seveda pred uporabo preberem navodila in piše, da ni dovolj podatkov o varnosti zdravila med nosečnostjo..... user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
7.2.2010 10:02:25   
extra
mišu včasih je  bolje pozdraviti zadevo kot pa prelagati...zdravila najbolj škodijo prve 3 mesece ko se plodu razvijajo organi.
Jaz sem sedaj pojedla že tri vrste zdravil, ki jih v nosečnosti ne pripročajo, pa je s plodom vse v redu...no vsaj upam. AMpak zdravnik jih že predpiše z razlogom. Za dihala je tud zlo fajn sirup iz smrekovih vršičkov...meni je pomagal v začetku nosečnosti.

Špelka nič kej ni fajn  ležati v bolnici...ampak zadaj veš da so ti pomagali in da bo šlo na bolje. Meni pa niso hoteli narediti cerklaže, bi bila boj pomirjena če bi mi jo.

Držim pesti za vse!!!!

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
7.2.2010 10:31:22   
Špelka
Mišu - moje mnenje je, da TAKOJ K ZDRAVNIKU! Moja sodelavka, kije tudi nosečć, je tako kašljala, p jo je ginekologinja nadrla, kaj dela pokonci in naj gre takoj k zdravniku. Ta je ugotovil, da gre za bakterijsko okužbo, celo že pljučnico in ji predpisal antibiotike. No, po 4 dneh je bila okej. Če maš bakterije, ti noben sirupin kamelice ne bodo čisto nič pomagali, zato hitro k zdravniku!!!!!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
7.2.2010 11:11:12   
mala biba

user posted image        user posted image        user posted image            user posted image    

PREGLEDI v FEBRUARJU 

09.02.2010 kajčy 
09.02.2010 petrca2507

09.02.2010 Srecka010  
10.02.2010 mala biba 
10.02.2010 gasilka 
10.02.2010 nicolina 
10.02.2010 đanika 
11.02.2010 pupika 
11.02.2010 TandJ

16.02.2010 Tix 
16.02.2010 DanjelaNeli
17.02.2010 Srčekgirll

19.02.2010 Pilotina 
23.02.2010 Zveezdica 
23.02.2010 buškolinka 
23.02.2010 Martinčka 
23.02.2010 srursa 
23.02.2010 samy30
26.02.2010 kenya

PREGLEDI V MARCU 

18.03.2010 anajrim
30.03.2010 oton

MORFOLOGIJA 

10.02.2010 mala biba 
11.02.2010 Tinca10
16.02.2010 činela

17.02.2010 Kiwa 
22.02.2010 Hančika 
22.02.2010 polhec 
23.02.2010 BAMI
25.02.2010 Keri
25.02.2010 šipek
25.02.2010 spelchy
26.02.2010 anajrim

26.02.2010 Kat09
01.03.2010 balem 
01.03.2010 rozinica33
03.03.2010 Mareli
04.03.2010 Bina 83
04.03.2010 strelka 84
04.03.2010 mišu
09.03.2010 Joie
09.03.2010 nagaja28
10.03.2010 Tix

11.03.2010 too sweet

AMNIOCINTEZA 

3D 

12.04.2010 pilotina 
  user posted image              user posted image                       

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
7.2.2010 11:19:06   
Martinčka
extra in pilotinauser posted image  sej bo vse vredu... tudi meni vse dol pritiska in če sem dlje na nogah je katastrofa.. tudi če predolgo sedim na trdem stolu... čutim tako bolečino v jajčnikih in moji luliuser posted image na trenutke pa imam itak trebuh kot kamen...
kako pa zgledajo ti krči??? mene velikokrat zeeelo zaboli noter in včasih tako dolgo traja, sam takrat čist pri miru ležim in rahlo diham in čakam da mine...

glede inšpekcije pa.. jaz sem tako skos doma tako da kamor pridejo ker morem počivat in na komisijskem listu piše da se morem zadrževat na domači parceli..sam zdaj ko botreba pa še okna in vrata menjat bom pa spet šla k babici ležat in bom možeku naročila da jih naj tja pošlje če slučajno tisti dan pridejo...

jaz bom tudi šla na 3d...nekje v 21t.. sedaj sem v 17t... sam bom rekla da naj mi pove kdaj lahko pogledam ker nočem vedet spola.

midva kdaj že razmišljava o imenih sam si ne žliva hitro zbrati ker so vsi sitni okoli naju in naju skos sprašujejo po imenih... če pa slučajno omeniš kaj ti je všeč pa itak vse popluvajo in sva se odločla da bova imela nekaj favoriov zbranih in se čisto na koncu odločila za pravega tako da bo okolica izvedela ime ko bo otroček že zunaj... potem ti pa načeloma ne upajo rečt da ni lepo ime ali da mi ne paše ker itak mu potem ravno tisto ime paše ki mu ga dajo staršiuser posted image

pozdravček in čuvajte svoje bejbije in sebe...

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
7.2.2010 11:21:23   
mala biba
Hojla dekleta....

Joj joj kaj se to dogaja punce.....vidim, da tudi nekatere niste brez težav.....tudi mene nekaj grabi....včeraj sem imela takšne bolečine, kot da bi me kdo rezal.....sem se hotela že odpravit v porodnišnico in je zginilo, kot da bi mignil.....zato komaj čakam pregled, da bom saj vedela na čem sem....pa redno poslušam srčeka in gibe z AS....hvalabogu, da obstajajo te naprave, da smo lahko vsaj malo pomirjene....

Punce počivajte, toplo se oblačite.....sploh tiste, ki so vam to priporočili G!

Malo sem osvežila preglede in ker sem sedaj brez svojega računalnikauser posted image ,me je zapustil brez opozorila, sem ga v sredo pržgala in tema...ne duha in ne sluha......zdaj je na reklamacijskem popravilu...(me je kar groza...vsi ti podatki, slike, seminarske, pa sej veste kaj imate vse na računalniku) sem na hitro preletela vaše objave in če sem kaj spregledala me prosim popravite.....hvala.....

Dolgujem še seznam 2 del ker imamo nove julijkeuser posted image ....dobrodošle!

Držite se, pa se slišimo.....

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1671
7.2.2010 14:09:02   
Kiwa
Držim pesti, da je in bo vse ok Pilotina in Extra! Tudi meni bi se zmešalo, če bi se sedaj vse končalo, ko smo že skoraj na polovici.

Tudi jaz slišim mojga srčka z AS zelo spodaj, takoj nad sramno kostjo. Sem se že tudi sama spraševala, če ni to malo prenizko.. Imam naslednji teden morfologijo pa bom vse izvedela..

Se mi pa zdi, da sedaj dva dni čutim bebiko user posted image . Čutim "mehurčke" in mislim, da je to to.

Lepo se imejte in uživajte še jutri, ko nam ni treba v službo!

Neposredna povezava do sporočila: 1672
7.2.2010 14:48:32   
mišu
extra in Špelka hvala za odgovor!
Očitno bom res mogla do zdravnika.... To noč sem celo lahko prespala brez zbujanj. Grlo mam še vedno vneto, kašelj je gnojen, bolijo me sklepi. Bolj paziš, hujše je. user posted image

Lepo bodite

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
7.2.2010 18:26:45   
Martinčka
Mišu a še ješ folno? jaz jem elevit in od kar jo jem še nisem bila bolana.. to pa je od Junija, pa sem drugače bila pogosto bolana.
Do kdaj boste jedle folno? jaz jo nameravam jesti še samo do konca februarja torej do 20tedna... a jo bo katera jedla še dlje?

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
7.2.2010 19:05:15   
mišu
Martinčka - ne jem več folne, ker pijem vsak dan cedevito, ki tud vsebuje folno. Res ne vem kje sem zbolela.....

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?