|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
18.1.2010 15:08:06   
cebelica_
Hojla punce!

Tukaj se moram pa tudi jaz malo javit, ko vidim, da se o hrani govori user posted image . Mislim, da sem daleč najhujša od vseh vas in če bo šlo tako naprej, bom do konca nabrala kakih 100 kil user posted image
Moj apetit je (odkar sem noseča) nekaj nenormalnega. Sem se do zdaj zredila dobrih 6 kg (ko berem vaše + kilce me je kar sram) in se mi tudi kar fajn pozna. Je kar en velik šok zame, ko sem bila vedno navajena na svojih "50 kilc". Tako da se mi trebušček že od vsega začetka zelo pozna, pa to zagotovo ni od pikeca, ki živi tam not user posted image user posted image Hlač pa že kr en cajt že dolgo ne zapnem več nobenih. grrrr...
Upam, da je bila to nekakšna začetna reakcija in da bo morda boljše user posted image

Moram pa dodati še to, da je tudi meni  z angelsoundom uspelo  poslušati malega  srčka - sicer je moral dragi stvari v svoje roke vzeti, ker ga jaz nism našla user posted image

Še malo, pa domov.. in na kosilo, seveda :)

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
18.1.2010 17:19:08   
arruba
hej,

evo me po dolgem času spet med vami..
moj "čudoviti" CD na NS je naredila dr. Rant Hafner - saj glede samega pregleda je bilo vse kul in nama je vse razložila, ampak CD je pa res kr nekiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

Najbrž  sem še toliko bolj razočarana, ker je to najin prvi otroček in mi je vse ful novo, tako da sem se res veselila, da bom doma še malo gledala, kako nama je mahal
Bo pa pri naslednjem boljše user posted image

Joj jaz imam tudi kar hud apetit, pa se mi še kak teden nazaj ni zdelo, zdaj bi pa kar skoz nekaj mlela. Takoj ko sem malo lačna, mi postane slabo, tako da sem se sedaj lepo navadila jest vsaki 2 urci vsaj kako sadje pa suhe krhlje pa to.. bi pa z veseljem zbasala vse, kar ste nalepile gor, sploh tisti krofki so bili videt prav slastni. Bom probala ostajat v mejah normalnih količin na krožniku, dokler bo šlo, če ne bom na koncu pravi user posted image

Danes pa ponovno na oglede za voziček, tokrat polna novega znanja in pomembnih informacij, tako da mi ne bijo spet kake drage mrcine poskusili podtakniti hi hiiiiiiii

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
18.1.2010 17:34:37   
Bina 83
Oj! user posted image

Jaz sem se pa zredila za 2kg zdi pa se mi da jem ravno toliko kot prej.  Trebušček mam pa tut že lepo zaobljen, čeprav ga opazijo samo tisti ki vedo da sem v "blaženem stanju". Navadnih kavbojk že dolgo ne nosim več, ker sem imela same oprijete, pa me je tiščalo v pasu ko sem sedela. Tko da sem si že pred kakšnim mesecem v H&M kupila nosečniške kavbojke ki pa jih bom lahko nosila tudi ko se telo povrne v prvotno stanje (če se bo sploh kdaj user posted image ).  Drugače pa največ nosim pajkice-legice pa tunike čez ali pa pletene oz. bombažne oblekice. Ne mislim pa nič več zapravljat za nosečniška oblačila, ker se mi zdi da imam dovolj vsakdanjih stvari ki pač rastejo s trebuščkom. Drugače pa,komaj čakam poletje, da bom lahko oblekla kakšne lahke oblekice, pa da mi ne bo treba vsako jutro razmišljati kaj bom oblekla za v službo!

Martinčka, z objavo o NS si tudi mene potolažila, ker je pri meni 2,4mm, razmerje pa 1.16504! Ampak vseeno komaj čakam na pregled pri G da slišim še njeno mnenje.

Punce mejte se!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1228
18.1.2010 17:55:07   
kenya
arruba, to je ravno tista, pri kateri je bila tudi moja kolegica, pa ji ni nič pametnega povedala. Te čisto razumem, prvič  je nekaj čisto posebnega in če že plačaš za nekaj, potem tudi nekaj pričakuješ za to.Jaz bi bla tudi jezna.

Za starost in druge podatke za seznam, se tudi jaz strinjam, čeprav je moj emšo že krepko zastrašujoč user posted image .

Cebelica, tale angelsound sem jaz uporabljala v prejšnji nosečnosti, pa je minilo kar precej časa, da mi je končno uspelo najti utrip od otročka. Prej sem vedno slišala samo mojo veno, ki je utripala kot nora. Mislim, da je bilo okrog 16. tedna, ko mi je končno ratalo najti utrip. Sej verjetno si ga bom tokrat tud kaj sposodila od svakinje. Včasih prav pride.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
18.1.2010 18:40:55   
pa&ga
Živjo punce!

No bom pa jaz začela s podatki za seznam:
starost 30let,
nosečnost druga,
kraj rojstva otroka Kranj.

Pridno pišete. Jaz sem proti večeru tako zaspana, da ob 20. z sinom padem v posteljo. Res pa je, da vstajam ob 5.. Danes sem začela nositi nosečniške hlače. Mislim, da me je vsak dan več. Počutim se kar v redu, razen glavobolov.
Gašper vsak dan sprašuje koliko je dojenček zrasel. Komaj čaka, da se bo začel premikati.

Sedaj pa en kos torte in počasi v posteljo.

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
18.1.2010 18:44:56   
Martinčka
no meni se pa buši nže kar pozna čeprav imam samo 1kg+... danes sem prvič imela po dolgem času bolj oprijete stvari gor in je kr lep bušček že spodaj.. se mi zdi da ga je zdaj v enem tednu kar napihnalo:)

drugače pa mi je moj ravno fajn zapekel dve jajčki na učko ker on jih tk fajn obrne da so na obeh straneh popečene da ni tiste sluzi ki je ne prenesem in potem jo je tok fajn predret da ven vse steče in lahko s črnim kruhom fajn potunkam okoliuser posted image  njami:)
prej dve leti nisem jedla kruha, zdaj pa sem se odločila da bom med nosečnjostjo jedla kruh ker čne se ne nasitim in mi je vse premalo... za kg me bo pa potem skrbelo ko bomo imeli že zdravo štruco v rokah, prej se pa nimam namena kaj preveč sekirat, čeprav ne dvomim da bodo prišli kakšni dnevi slabe voljeuser posted image ...

drugače pa meni najbolj diši sadje.. danes bom zmalicala en mango pred spanjem:) njami.. pa full rada si s sokovnikom nardim naravni sok iz pomaranče in kivija:)

prebava pa seveda groza.. vsak tretji dan sem na wcju.. ko bi le z lulanjem bilo tako, ne pa da grem zvečer med vsako reklamo na wcuser posted image

lepo bodite pa dober tekuser posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
18.1.2010 19:28:29   
rozinca33
Oj!

Da se še js javim. Se strinjam z Martinčko glede kg... sicer sem lani spravila 13 kg dol, tak da jih sedaj še nimam tolko, kot pred enim letom. Ampak, če sem jih enkrat, jih lahko še enkrat user posted image user posted image user posted image .

Za seznam se strinjam.
Stara sem 33 let.
To je moja 2. nosečnost.
Rodit pa nameravam v Rakičanu.
Pa še datum naslednjega pregleda sem dolžna... naslednji obisk pri G imamo 27.1.

Pilotina boš zmogla vse, al rabiš pomoč? (js bi sicer potrebovala inštrukcije glede tega, sem hotla sama vpisat datum pregleda, pa sem se skoro zgubila med vsemi tistimi znaki user posted image )

Imam pa eno vprašanje glede morfologije... Je to reden pregled pri G - se pravi, da ga je potrebno izvesti vsaki nosečnici, al samo na posebno željo? Logično se mi zdi, da bi bil reden pregled, vem pa ne.

Za kg sem že napisala ... pridelala sem jih 3 cele user posted image . Bušek se mi pa že fejst pozna. Pa ne samo tam, kjer je maternica, ampak tudi višje (špehec raste user posted image )

A ja, pa še ena stvar ... morda si samo domišljam, ampak na trenutke se mi zdi, da čutim  user posted image gibe. Je to možno že pri treh mesecih, al se mi samo sokovi po črevesju pretakajo? V prvi  nosečnosti sem prve gibe začutila pri polnih štirih mesecih.

Lepo se imejte

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
18.1.2010 19:59:19   
kajčy
no pa še jaz sporočam podatke.stara sem 24 let,to je moja prva nosečnost,roditi pa nameravam v novem mestu.lep pozdrav

(odgovor članu rozinca33)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
18.1.2010 20:04:36   
Bina 83
Moji podatki:  26 let, 1.nosečnost, najverjetneje bom rodila v LJ, če bo pa kriza s časom pa v NM user posted image

(odgovor članu kajčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
18.1.2010 21:27:52   
nagaja28
joj, kako je lepo poslušat, kaj se vam vse lušta jest. meni se pa vedno manj. se mi zdi, da jem samo še kruh pa sir user posted image , pa kakšno sadje sem pa tja spravim vase. prav komaj že čakam, da se končajo tele slabosti, čeprav zgleda, kot da jim ni konca.
tudi meni se trebušček že kar pozna, je pa čisto logično, da se drugič prej pozna, kot prvič. kilogramov pa še nismo pridelali, oziroma, sem na začetku 1 kg shujšala, zdaj sem ga pa dobila nazaj, tako, da sem še vedno na nuli. v prvi nosečnosti pa sem jih pridelala 15, pa sem potem tudi vse izgubila.

morfologija seveda pripada vsaki in je reden pregled. vsaj moral bi bit.

še moji podatki:
starost 28
2. nosečnost
1. porod 2008 v LJ (tudi sedaj nameravam rodit v LJ)

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.1.2010 5:43:39   
Kiwa
Ne vem, če se je Pilotina kaj javila, da bo dala podatke na seznam.. Jaz bi tudi to počela, samo ne znam user posted image

Moji podatki:
starost: 25 let
1. nosečnost
rodila bom v Ljubljani

Pa lep dan vsem!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
19.1.2010 5:58:07   
oton
jutro

ja kje se nam pa pilotinica skriva? Že dolgo se ni nič oglasila, tudi povedala kako je in se počuti user posted image

o kilogramih pa jaz nebi user posted image jih imam kar nekaj viška, zaenkrat sem še na nuli, se nisem nič zredila, hlače in obleke pa še vse nosim in zapnem...bomo videli koliko časa user posted image
hrana: dobro mi je vse, apetit imam kot sem ga imela pred nosečnostjo, nič več in nič manj. In toksoplazmozo sem že prebolela, tako ba se mi ni treba pazit, na večkrat si kak sendvič privoščim...zdaj mi pa že sline tečejo po tipkovnici user posted image user posted image

za seznam:
stara: 33
nosečnost: 4
porodnišnica: Ljubljana

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.1.2010 6:17:06   
nicolina
Dobro jutro, oton ti si že zgodnja...user posted image

No, jaz sem se približno 1kg zredila, ampak do konca je še dolga user posted image ....v 1.nosečnosti sem se 12 kg, sem pa nosila bolj od zadaj in nisem imela velikega trebuha, kako bo pa zdaj, bomo pa vidli...user posted image

Podatki za seznam:
starost: 34 let
nosečnost: 2.
porodnišnica: NM

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.1.2010 6:30:51   
oton
nicolina ja služba je kriva user posted image   no sem pa prej doma in je dan takoj lepši

ja pa zelo simpatičnega tanta imaš user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.1.2010 6:45:15   
tinca10
o dobro jutro! ja veliko vas je zelo zgodnjih...

še moje za seznamček:
starost:22
nosečnost:1.
porodnišnica:Lj

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
19.1.2010 7:19:55   
pupika
dobro jutro punce.
Glede morfologije, je redni pregled pri G in mora pripadati vsaki nosečnici, je pa morfologija najbolj razširjen UZ v nosečnosti, tam pregledajo vse organe.
Jaz sem do sedaj pridelala že 3 kg, tak, da grem kar enako gor kot v prvi nosečnosti, medtem ko sem se v zadnjih treh mesecih v prvi nosečnosti zredila kar za 12 kg, me je kar napihnilo takrat. Upam, da bo tokrat boljše.

Starost:33
nosečnost:4
porodnišnica:Maribor

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
19.1.2010 9:07:47   
petrca2507
Zaenkrat samo podatke napišem. Kaj več bom kasneje, ko se v službi zadeve mal umirijo user posted image

Starost: 29
nosečnost: 1

www.petrca.net

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
19.1.2010 9:17:11   
anajrim
Joj ste pridne da ste toliko napisale.

Jaz se tudi pridno redim + 3kg. morfologija pripada vsaki, brez skrbi...

Pa še moji podatki:ž
Starost: 28
Nosečnost: 2
porodnišnica:LJ

ja meni se tudi že fino pozna in že lep čas nosim nosečniške hlače, ene so mi ostale od prve nosečnosti dvoje pa sem si sedaj kupila (LaVie in Benetton). Ful so fajne pa splača se it pogledat sedaj na raprodaje ker so resnično ceneje. Drugače so pa kar drage...

Glede user posted image gibov, pa je meni rekla G da je še prezgodaj da bi jih čutila pa sem že v 16t. Je pa res da tudi jaz občasno čutim kot brce,ki pa so verjetno bolj kak živc, ki se strese ali pa črevesje. no ja lahko pa da rs že kaj čutim.

tako pa lepo bodite do naslednjič.

A katera iz ljubljane že hodi kam na telovadbo, baje da imajo v Zd Fužine zastonj pa še full ok da je???

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.1.2010 9:24:29   
TandJ
zivijo punce.

jaz prebava urejam tako, da kaksno jabolko pojem ali pa pravi caj spijem in potem te zlo hitr dol pozene... :)

moji podatki pa so:
starost: 24 (se en mesec)
nosecnost: 1.

tudi jaz sem dobila obcutek da vsak drugi dan nekaj zacutim v trebuhu. amapk ne da bu cutila z roko amapk kot pa bi se mi notri nekaj premaknilo... pa ne vem ali je to premikanje otroka, ali ne... bom pa jutri v 5 mesecu, cutilo naj bi pa se sele v 6.

uzivajte

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
19.1.2010 9:35:30   
šipek
Tudi meni se zdi, da že nekaj čutim v trebuščku. Najprej se mi je zdelo, kot da sem mogoče lačna, vsaj tak občutek je bil, kot da mi bo želodček kmalu povedal, da sem lačna. Potem sem se pa malo začela opazovat in se mi vedno bolj zdi, da to sigurno ni od tega, ker bi bila lačna. Čutim pa v bližini želodca, kot bi me nekaj žgečkalo, čisto narahlo. Večinoma to opazim, ko zvečer ležim v postelji, na hrbtu. Traja par trenutkov, včasih se ponovi. In sedaj že kar komaj čakam, da se spet uležem in upam, da bo pikica spet malo pobrcala. lahko pa seveda, da se motim in to sploh ni to!? user posted image user posted image  Mogoče so pa to tisti "metuljčki", ki naj bi jih počasi začele čutiti? user posted image

Še moji podatki:
- naslednji pregled: 27.1.
- starost: 30
- nosečnost: 1.
- porodnišnica: Ljubljana
- PDP se je spremenil na: 9.7.
Pa lep pozdravček vsem souser posted image  in čim bolj prijeten teden vam želim!

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.1.2010 9:38:50   
3Sonček3
Pozdravljene user posted image .

Moja nosečnost se počasi bliža koncu, zato sm se odločla da bom prodala Angel sound, ker ga resnično več ne potrebujem. Tako da če bi ga katera rada imela naj mi pošlje ZS, pa se bomo naprej zmenile. Cena novega je 70€, js ga bom prodala za 35€ + stroški poštnine, lahko ga pa tut osebno prevzamete, če ste kje blizu, pa vam ni odveč kakšen izletek. Uglavnm želim vam lepo nosečnost s čim manj težavicami in da vam čimprej mine čas do trenutka ko boste prvič zagledale svoje male .

< Sporočilo je popravil 3Sonček3 -- 19.1.2010 9:41:55 >

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.1.2010 9:43:10   
extra
Še moji podatki:
starost: 28 let
nosečnost: 3 (vendar še nikoli donosila)
kraj poroda: Jesenice

Zgleda sem edina iz tega konca...zaenkrat. Jaz sem pridelala do sedaj 2 kg, sem pa konec 17 tedna.
Mal se pozna pomojem katere smo doma in katere hodite na šiht. Mi imamo hladilnik vedno na dosegu rok.
Upejmo, da se nam PItolina kaj pokaže, drugače  se bo morala katera druga javiti za ta seznam.
Meni se včasih zazdi, da bi mi v trebuhu počil mehurček, sploh proti večeru, ne morm pa rečt ali je to to, ker še nikoli nisem bila tako daleč z nosečnostjo.
Kmalu bomo vse vedele kaj točno to pomeni, zagotovo!!!!

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
19.1.2010 9:57:01   
DanijelaNeli
Dobro jutro...en lepo sončen pozdravček s Primorske...

Vas ne dohajam koliko postov je za brat...
Včeraj sm se zmenila,oziroma bolj pizdila po telefonu,da naj me danes sprejme moj G (ki dela samo v torkih).Namreč mu morem dat list,ki mi ga je napisala tista druga G,pri kateri sem bila urgentno v petek.Na listu piše POČITEK!!! Kar pomeni,da mi more dat bolniško.
Že prejšnji teden bi mi jo maral dat...kar so potrdile vse sestre na ginekološki amb. s Dr.Križajevo vred.

In verjetno bom karton vzela ven,oziroma rekla,naj ga pošljejo k Dr.Likarju v Postojno.

Neposredna povezava do sporočila: 1248
19.1.2010 10:48:35   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: extra

Še moji podatki:
starost: 28 let
nosečnost: 3 (vendar še nikoli donosila)
kraj poroda: Jesenice

Zgleda sem edina iz tega konca...zaenkrat.

Jaz sem bila nekaj časa na Jesenicah, potem pa sta me šola, fax in služba pripeljali v LJ. Sedaj približno 1x na mesec pridem na Jesenice, na obisk k staršem in starim staršem. Če pa ima kdo od sorodnikov rojstni dan, pa pridem tudi večkrat user posted image .

www.petrca.net

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
19.1.2010 10:54:38   
Kiwa
Anajrim jaz že dva tedna nameravam it na telovadbo v zd Fužine, pa mi še ni uspelo. Najprej sem zbolela, včeraj pa se mi, po resnici povedano, ni dalo, ker sem bila 10 ur v službi.
Grem pa v sredo! Upam...

Jaz pa pojma nimam, koliko sem se zredila. Vem, da v trebuh sem se, koliko pa je to kg, pa ne vem.Bom jutri videla, ko imam pregled. So mi ga prestavili iz četrtka na jutri, samo ne bo moje G. Upam, da bo kakšna prijazna, ki mi bo naredila tudi UZ. To bi bilo super. Predvsem, ker so se mi nazadnje zmotili pri merjenju in me res zanima, kdo se je zmotil.
Extra se pa strinjam s tabo, da se doma človek hitreje redi. Ampak, saj ti se nisi veliko zredila, le 2 kg. To je čisto ok.

Kako pa to, da ste nekatere doma? Imate bolniško ali ste brez službe ali imajo fantje (možeki) dovolj veliko plačo? user posted image
Jaz prav uživam v novi službi, predvsem imam rada, da je veliko dela... Mi tako hitro mineva čas... Še malo pa bo julij user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?